Last news in Fakti

4 Септември, 2022 15:38 3 021 38

ДПС на старта на кампанията в Кюстендилско: Имаме план срещу кризите

  • дпс-
  • шейхриар златарски-
  • дупница

Екипът ни е смел, важно да се разбираме, каза Златарска

ДПС на старта на кампанията в Кюстендилско: Имаме план срещу кризите - 1
Снимка: 4vlast

„ДПС има план за справяне с кризите, които морят страната и хората. Имаме ясна програма с разработени мерки в 5 основни сфери- фискална политика, социална политика, енергийна политика, селско стопанство и продоволствена сигурност и регионална политика. От 32 години вече ДПС е стожер и балансьор в политиката. Призоваваме хората да заложат на сигурното.“ Това заявиха от екипа на ДПС, които днес стартираха предизборната кампания в област Кюстендил. Водач е Александър Несторов, който беше депутат в предишния парламент. На втората позиция е дупничанката Шейхриар Златарски, следват Васимир Радулов, Сашо Вельов, Адриана Крумова, Михаил Попов, Христо Христов и Здравко Никлев.

Александър Несторов е водач и в област Перник, той заяви, че целта е да реализират мандат и в Перник, и в Кюстендил. „Благодаря за топлото посрещане в Дупница и Кюстендил. За мен е привилегия да изляза с този отбор на избори и да покажем, че ДПС е №1 и то не само в бюлетината. Имаме опит, който сега се утвърждава от енергията на младите хора, които се включиха в екипа ни. Убеден съм, че ще постигнем доста добър резултат за областта. Партията вече 32 години е стожер и балансьор в политиката. ДПС винаги е разполагала с хора, които дават реални решения, от които България има нужда. Имаме ясна програма за предстоящите избори с конкретни мерки в 5 сфери. Готови сме веднага да ги приложим, доверете ни се. Ние сме тук, за да бъдем заедно, това послание е заложено в генетичния код на ДПС. Надявам се на добър резултат, за да излезе и страната от кризата.“, каза Несторов.

Към повече диалог и разбирателство призова Шейхриар Златарска. „Екипът ни е смел и амбициозен, подготвен, образован, трябва да потърсим баланса и диалога, да търсим начини да се разбираме и да работим в една посока, а тя е само една- да осигурим спокойно бъдеще на нашите деца.“, сподели тя. Златарска е магистър по финанси, от 15 години живее в Дупница. Работила е като помощник директор в училище и в Агенцията по заетостта, в момента се грижи за бизнеса на семейството си.
Под №4 в листата е бившият шеф на полицията Сашо Вельов, който се обяви за повече откритост в политиката. „Щастлив съм да съм редом до тези млади, амбициозни и подготвени хора, готови да работят честно и почтено, което в последно време отсъства от политическия живот. Област Кюстендил има нужда от инвестиции, в национален план трябва да се извършат сериозни реформи и то реални, не да се увеличава администрацията, а тя да бъде намалена, но ефективна.“

Пета е Адриана Крумова от Кюстендил, която разкри, че в момента следва „Регионална икономика и управление“. „Участвам в този екип, защото смятам, че нашата държава има нужда от стабилно правителство, което да извади държавата от дълбоката яма, в която сме попаднали. Нужна е грижа за младите хора, за да се завърнат те от чужбина, а тези в родината да се стимулират да постигат повече резултати за България.“

№6 е бизнесменът от Дупница Михаил Попов, който е областен младежки председател на ДПС. Седми е кюстендилецът Христо Христов, който разкри, че има частен бизнес от 2007 г. „Нагледах се на приказки, които според мен не кореспондират с действителността. Слушам за милиони инвестиции в Кюстендил в последно време, аз живея там и не съм ги видял. Затова прецених, че е време да видим какво се случва и къде се губят парите. Един депутат каза, че с новия асфалт в планината ще се върнат младите, чакаме ги още.“

Последен е Здравко Никлев от Дупница, който е завършил Ядрена енергетика в ТУ и Материалознание в ХТИ.

Председател на предизборния щаб е Николай Златарски. „Винаги съм търсил добри партньори, това е причината да се обърна към ДПС, защото партията има добър имидж в Европа и България. Успяхме да направим добър екип, вярвам, че всеки един от тях ще работи за региона. Затова ще подаря на всички тениски с дупнишката шевица, която да им напомня от къде сме тръгнали, за да работят с хората и да изслушват проблемите им.

Много е важно да се работи с хората, да помагаме. Народът искат внимание и да се изпълнят обещанията. Давали сме доверието си на различни политически партии, които са непроверени във времето, а техните представители не винаги са работил в интерес на региона. За това се обърнахме към ДПС, защото те са се доказали чрез опита и своите политики, особено в това време, изпълнено с кризи.“, каза Златарски. В предизборния щаб участват още Николай Пешев, Димче Ямандиев и Костадин Вельов. Николай Пешев е бивш кмет на район „Подуене“ в София. Той е бил част от листата на ДПС, сега ще помага от предизборния щаб. „Имам много приятели в ДПС, включително на високо ниво като Рамадан Аталай. Поддържам много добри отношения с тях. В партията има много умни, грамотни хора, които виждат реално нещата в тази държава. Затова искам да помагам с каквото мога. За първи път виждам целия екип и ме впечатляват с младостта си. Познавам водача Александър Несторов от малък.“ Димче Ямандиев беше категоричен:

„ДПС се грижи за своите хора, партията е единствената в страната, която създава политици и се грижи те да се реализират. ДПС мисли за кадрите, които ще управляват България.“ Костадин Вельов е земеделски производител, той се обяви за дигитализация на сектора, защото в момента, по думите му, бумащината пречи на хората да се възползват адекватно от субсидиите.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 глоги

    14 5 Отговор
    ....дупничанката Шейхриар Златарска. Иначе е шейх Риар. Дупницаицицница.
  • 3 Стан

    17 7 Отговор
    Източника на кризи и план за борбата с кризи те. Поредната смешка.
  • 4 ДъПъСъ

    20 4 Отговор
    ааа и фесове ... кой не е съгласен - бастър канче!
    и те така кризи нема има вече ...

    айде нема нужда
  • 5 въпросче

    13 3 Отговор
    Някоя готина туркиня,дето е секретарка на султана няма ли да докарат?

    Коментиран от #13

  • 6 Пешо

    14 4 Отговор
    А план за конституция имате ли ?
  • 7 Хасан

    19 5 Отговор
    ДПС на старта на кампанията в Кюстендилско: Имаме план срещу кризите.Имате план срещу измамите знаем го 30 години

    Коментиран от #11

  • 8 емигрант

    24 5 Отговор
    Че като сте имали план за справяне с кризите, защо мълчахте до сега в НС, измъчвахте населението за да видите до кога ще издържи ли ? Ако мислехте за народа нямаше да чакате избори за да му помогнете срещу кризите, а сега така доказвате една истина, че не мислите за народа, а за себе си, вие продължавате да мислите този народ за рая която трябва да ви търпи демагогията, лицемерието и господството ! Време е този народ да се осъзнае и ви измете от НС !
  • 9 турист

    21 4 Отговор
    Вашата цел само в далаверите на обществени поръчки и кражбите ,а не искате да видите вашият електорат , че живее в 19 век !!! Сега бях в Родопите и се изумих от ужаса в който живеят тези хора !
  • 10 Възрожденец

    5 9 Отговор
    Ники-тапата : "Всеки може да научи много от ДПС ".
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 гръндж

    7 1 Отговор
    План за конституция нямаме,но имаме план за констипация.
  • 13 И да знае

    10 1 Отговор

    До коментар #5 от "въпросче":

    Български.Не като ефенди Карадаъ.
  • 14 един

    11 3 Отговор
    Плана ви е същият както преди,Доган да сочи себе си и да казва "аз разпределян порциите в тая държава"!
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Хихи

    5 4 Отговор
    Резаните дърти кочове опъват млади каданки. Браво..
  • 19 Турчин

    9 3 Отговор
    Не ви вярваме вече
  • 20 Слънчев вятър

    4 0 Отговор
    Без убедителна пътна карта за източник на финансиране, избирателят няма да повярва и да подкрепи.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Ана

    5 3 Отговор
    План : ние сарай за Доган.
    123566997888999 поред.
  • 23 Гост

    13 4 Отговор
    Хахахахахахаххах! Каква пародия! Какъв смях! Какво лицемерие! Задкулисието ДПС имали планове?!!!! Наглеци!!!
  • 24 Офф

    7 3 Отговор
    Аман !
  • 25 Гост

    13 0 Отговор
    Интересно, от 240 депутати само 40 са от ДПС, другите 200 души, защо не могат дапостигнат съгласие относно приоритетите на България, ЗАЩО? Как ДПС със 40 депутата, обръща каруцата на знаещите, можещите, умните, красивите...ДРУГИ депутати и партии, как става? Моля, някой да ми отговори?!

    Коментиран от #28, #35

  • 26 Просто продажници

    7 2 Отговор
    хубаво ги вижте
  • 27 Тома

    6 0 Отговор
    Най правилно за дпс казаха българските турци че са продукт на държавна сигурвост и бкп.За това ашкулсум машала
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 1 Отговор
    ПП дпс МОЛЯ та ВИЕ бяхте и в ГРАД ВРАЦА пак празни обещания СЕВЕРОЗАПАДЪТ запада НАРОДА вижда ПОРОИ НАВОДНЕНИЯ вместо да ПОМАГАТЕ обещавате ако има кои да ВИ се ВЪРЖЕ на ВАС от ПП дпс
  • 30 НЯКОЙ

    4 2 Отговор
    Умните хора се отказват от ДПС, защото виждат че тя е ретроградна "партия", която не обслужва интересите на българското общество! Тези млади хора направо се закопават да бъдат лицеприятен параван на Доган, Цонев, Карадайъ, Пеевски и другите от цялата ненаситна кохорта вредители!
  • 31 Ива

    3 1 Отговор
    Смешници !
  • 32 Планът

    2 2 Отговор
    На Д.П.С. е да продължава да сеч.е гората на страната с фирмите от об...ръчите,та цяла България да се наводни като в Карловско....
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Студопор

    2 0 Отговор
    То вече 35 и кусур години всичките имате само планове, ама изпълнение - никакво!
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 чико

    4 1 Отговор
    70 % от депутатите на ДПС са с по 4-5- 6 мандата , с което са ДОПРИНЕСЛИ страшно много за ДЕРЕДЖЕТО в което се намира родината ни в момента . Ако Ви харесва гласувайте ПАК за тях .
  • 37 краси

    2 2 Отговор
    Какви турци има в Кюстендилско ?
  • 38 Хитрото

    2 0 Отговор
    Нашийъ план е да утрежич всички заедну.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове