7 Септември, 2022 06:22 2 065 28

Гешев, Демерджиев и Шишков обсъждат мерки срещу войната по пътищата

  • иван гешев-
  • иван демерджиев-
  • иван шишков-
  • среща-
  • мерки-
  • пътища-
  • катастрофи

Срещата организирана от Института за пътна безопасност

Гешев, Демерджиев и Шишков обсъждат мерки срещу войната по пътищата - 1
Снимка: NOVA

След тежките катастрофи от последните месеци – министрите на вътрешните работи и на регионалното развитие, както и главният прокурор, ще обсъждат мерки, с които да се сложи край на войната по пътищата, предаде NOVA.

На срещата, организирана от Института за пътна безопасност, се очаква да бъдат представени резултатите от действията на институциите до момента и какво следва оттук нататък.

Само през вчерашния ден станаха две тежки катастрофи на автомагистрала „Тракия”. При тях двама души бяха ранени.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 да де

    26 3 Отговор
    Какво ще обсъждат побъркан народ, лоши пътища и липса на държава са рецептата за всичко което се случва.
  • 2 Да,бе

    26 0 Отговор
    Среща на тримата виновни за ситуацията.Резултатът ще е много приказки за нищо и вдигане на глобите,че на тия заплатите трябва все от някъде да се изкопчат.
  • 3 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    25 0 Отговор
    Пътища?
    Какви пътища?!
    Къде са?
  • 4 23456

    25 0 Отговор
    Пътищата са като избухнали мини как да се заобиколят дупките
  • 5 9875

    11 0 Отговор
    Алоооууу, авторът. Оправи си граматиката.

    Коментиран от #6

  • 6 Хмм

    4 1 Отговор

    До коментар #5 от "9875":

    Срещу МРЕКИ не излиза нищо в тълковния речник...
  • 7 Че той

    17 1 Отговор
    Демерджиев искаше да маха Гешев , сега седнали с Гербавия Шишков за катастрофи и пътища да си при казват ?!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Ти си

    15 1 Отговор
    А бе нали някога да махат Гешев , какво стана ?
    Май всичко е било предизборна пушилка като бойковата навремето с Доган ..
  • 10 СЗО

    20 0 Отговор
    Кавичките в статията са объркани- не е магистрала "Тракия", а "магистрала" Тракия.
  • 11 Мдаа

    15 0 Отговор
    Какви мерки пътища в малките градове са разбити ДУПКА ДО ДУПКА ЗА ТИЯ 32 ГД КМЕТОВЕТЕ СТАНАХА ДЕРИБЕИ И МИЛИОНЕРИ А НИЕ тънем в мизерия....
  • 12 имитатори

    7 1 Отговор
    Не ми правете ялови стратегии. Има 5 прости неща - първото е да спрете ТИР овете през уикенда.
  • 13 Аааааа

    6 0 Отговор
    Псевдо мерки и псевдоуправленци.......имитация на активност. Най-лошото е, че това са хора, уж с компетенции, но без адекватни решения.
    Едно не традиционно решение: патрули по пътищата, засичат нарушителят (камери, радар, полицай в храста, патрул под прикритие, друго) и след 1км го спират и глобяват.
    Пари ви не искам, стига ми тая награда да намалеят им бецилите по пътищата.
  • 14 Иван

    5 0 Отговор
    По добре да обсъждат кой какъв срок ще лежи.
  • 15 6Х6

    10 0 Отговор
    То пътищата не са пътища, изровени и без маркировка, те пътна безопасност ще бистрят!
  • 16 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    7 1 Отговор
    Докато мъдрите мъдруват- лудите лудуват‼️‼️
    А всичко е толкова просто - просто признакте снимки и клипове от лицензирани висеорегистратори‼️
    Вчера един безсмъртен-безмозАчник
    С ГОУФ "РР•••• " изпревари две коли на забранен участък, в който насрещните имат лента за изпреварване, като втория път едва не предизвика ПТП! След това изпревари и две коли в Боаза при непрекъсната линия на завои без видимост ‼️
    Като не мисли за своя живот, да помисли за живота на другите!
    ПРОБЛЕМЪТ Е , ЧЕ ТАКИВА НЯМАТ С КАКВО ДА МИСЛЯТ ‼️
  • 17 Селянина с колелото

    3 4 Отговор
    Демокрацията е виновна в България за многото тежки катастрофи от последните години, че даде възможност на българите от селяни с руските таралясници , да станат граждани и изведнъж да имат възможности да купуват модерни и мощни съвременни автомобили за селските си пътища...!!!

    Коментиран от #18

  • 18 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    2 1 Отговор

    До коментар #17 от "Селянина с колелото":

    Какви руски таралясници са имали време да карат ДЕВЕТИМАТА реколта след 2000 г от вчерашната трагедия бе , селски ‼️
  • 19 Селянин

    4 1 Отговор
    Приравняване на рецидива управление без СУМПС и рецидива управление под въздействие на алкохол и упойващи вещества на умишлен опит за убийство и тежки ефективни присъди. Носене на персонална отгооврност на служебни лица за неотстранени навреме тежки дефекти по пътищата, както и на упражняващите надзор на пътищата. Скъсяване сроковете на водене на делата до 3 месеца и доста ще се поизчистят нещата.
    Защото сега алкохолик без книжка с двайсет акта си кара защото няма нищо на негово име и няма какво да му вземат. Убива човек, делото се точи с години. Докато тече делото оня пак си кара без книжка и си пие и не му дреме. Има места по пътищата където се образува аквапланинг при ниска скорост и тези места дават жертви от години, обаче вместо да се промени конструкцията и да се отводни, някое малоумно теле слага един знак 40 и си мисли, че проблема е решен. Ами не е решен, а е заметен под килима. За схемата с източването на средства при ремонт на пътища даже не ми се и пише, те нещата са очевадни още на втората година след изграждане на нов път, по исещането и поведението на автомобила по време на преминаване през него. Института за пътна безопасност от своя страна всячески се мъчи да опъне някакви пари с разни празни дейности от типа след дъжд качулка и рядко назовава нещата с истинските им имена защото ги е страх да не обидят някой от който зависят кинтите.
  • 20 Браво !

    5 0 Отговор
    Какво ще обсъждат? Явно ще пият по едно кафе и ще си ходят да се скрият от народната любов! Що не си направят тая среща на пътя? Например: На "магистрала" Хемус между София и Правец? Или на "пътя" Русе - Бяла! А най добре на волската пътека Своге - Бучин проход! Или още по добре Ломско шосе от метрото до околовръстното! Или "магистрала" Европа! Ама да сложат табели ,че правят това мероприятие за да получат Огромната Благодарност от шофьорите!
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Той

    2 1 Отговор
    Това по пътищата не става с никакви мерки, закони, наредби и всякакви други тъпотии.
    Става с възпитание в семейството и в училище.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 5577

    3 2 Отговор
    След двугодишно овладяване на вътрешното министерство от дамаджан резултатите са такива. За икономиката хайде имало външна инфлация, ма за нагазилите ни наркомани и удвояване на смъртността по улиците ???

    Коментиран от #26

  • 25 436375

    0 2 Отговор
    Взимайте мерки в ущърб на демокрацията и свободите на Европа.Хартата на човешки права и тем подобни настрана.Ръководете се само от конституцията на България.Там са описани колко право има гражданина.Много добре разбирате прокуратурата и МВР до къде я докараха от Брюксел с тия демокрации и свободи,отървахме коня по наше му казано.Вината винаги е в човека .Всички беди произлизат от човешката глупост,а глупавите взеха връх в България.
  • 26 Дааа

    0 3 Отговор

    До коментар #24 от "5577":

    А 12 годишното безвремие на твоя тиквун с назначени калинки, наркодилъри и сутеньори, не го броим.

    Коментиран от #27

  • 27 5577

    2 0 Отговор

    До коментар #26 от "Дааа":

    И ако не са ПП значи само Боко може да управлява, тъй ли. Плиткоумно. За туй сме на туй дередже.
  • 28 Ка Морган

    3 0 Отговор
    В Европа се правят сериозни проверки, ако имуществото ти не отговаря на доходите! В България за голямо съжаление всеки, който "лежи" на социални помощи и никога не се е докосвал до работа кара кола? Та полицията спокойно може да направи справка с какво се издържат тези, които не слизат от колите без да работят ?
    Колкото до пътищата:
    - да почистят пясъка
    - да почистят банкетите
    -да почистят тревата и храстите
    -да направят маркировка
    -да подменят котешките очички по мантинелите
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове