Last news in Fakti

12 Септември, 2022 23:40 3 916 31

Важните новини във ФАКТИ на 12.09.2022 г.

  • кирил петков-
  • повишение-
  • слави трифонов-
  • палка-
  • топлофикация софия-
  • симона радева-
  • волен сидеров

Дали Борисов в крайна сметка ще влезе в затвора? Сигурен съм в едно: това няма да се случи, ако нашите политически опоненти спечелят изборите", допълва той

Важните новини във ФАКТИ на 12.09.2022 г. - 1

Кирил Петков: Ще изправим Бойко Борисов пред съда

Разбирам, че Европейската народна партия, в която членуват евродепутатите на ГЕРБ, е настояла Европейският парламент да обсъди утре ареста на Борисов през март тази година. Няма да коментирам дали е нормално европейските институции да бъдат намесвани в предизборната кампания в България, нито ще коментирам отчаяния ход на Борисов да прибегне до ЕНП, за да изчисти репутацията си пред милионите граждани в България, разочаровани от неговото управление. Но ще заявя много ясно: твърдо сме решени да изправим Бойко Борисов пред съда. Това написа в профила си във "Фейсбук" съпредседателят на "Продължаваме промяната" Кирил Петков.

Повишение: „Булгаргаз" предложи цената на природния газ за ноември

„Булгаргаз" обяви прогнозната цена на природния газ за месец ноември - малко над 278 лева за мегават час. Окончателното предложение пред енергийния регулатор ще стане ясно на 1 ноември.

Слави Трифонов: Кирил Петков лъже, когато си иска и както си поиска

Има един въпрос, на който не мога да намеря отговор от момента, в който съм се осъзнал. Въпросът е - кой обича да го лъжат?

Задържаха кандидат-депутат в Пловдив, шофирал дрогиран

Кандидат-депутат се озовал в ареста, след като било установено, че мъжът шофира под въздействието на наркотици.

„Топлофикация София” и „Булгаргаз” подписаха договор

Подписан е договорът между „Топлофикация София” и „Булгаргаз”. По силата му считано от 1 януари 2023 г. до края на годината всички необходими количества синьо гориво за София ще бъдат осигурени.

Уволняват дисциплинарно полицайката Симона Радева

Уволняват полицайката Симона Радева, подпомогнала Георги Семерджиев - обяви вътрешният министър Иван Демерджиев. Доклад на Инспектората към МВР е доказал, че тя е помогнала на Семерджиев при жестоката катастрофа на бул. "Черни връх", при която загинаха две момичета, съобщи БНТ.

Сидеров: Ще влезем в НС, за да докажем кое е ментето, кое е оригиналът. Ментето е "Възраждане"

Искаме да влезем в парламента, за да покажем кое е ментето, кое е оригиналът. Ментето е "Възраждане". Искаха да изместят "Атака" и да дадат вид на алтернатива на евроатлантическите партии. Това коментира за "Твоят ден" лидерът на "Атака" Волен Сидеров.


Бел.ред.
Цитат на Иво Сиромахов:
Убеден съм, че ако влязат в парламента, депутатите от ИТН ще се борят за президентска република така сърцато и всеотдайно, както в предишните три парламента се бориха за мажоритарна избирателна система.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мой

    14 7 Отговор
    Пише се ИТН чете се ДПС.
  • 2 Дон Калверо

    15 8 Отговор
    Кире,
    преди беше поданик на кралицата.Сега как се чувстваш като поданик на Камила?

    Коментиран от #3, #8

  • 3 Аа молекулчо е

    11 2 Отговор

    До коментар #2 от "Дон Калверо":

    поданик на херуту, заради него я изгониха.
  • 4 Кухата молекула

    13 4 Отговор
    е тъпо парче.
  • 5 До к.4

    12 11 Отговор
    Кухата лейка и тъпо парче си ти тролче -слуга на на ИТН продажниците или на Копейкин шматарока,или на ОПГГЕРБ шайката или на ОПГ ДПС .Все грабители на народа и усвояващи грантове,европари и субсидии.Най-големия схемаджия ,крадец и лъжец,сикаджията Борисов е за затвора.Този път първия закон трябва да е за хора с нищожни дипломи като Гешев да нямат право да заемат управленски постове.Във Фрог НЮЗ и др.сайтове я видяхме и този човек още е гл.прокурор.Радев защо мълчиш,служебния ти министър да се покаже поне веднъж и да свърши нещо.Ами оня председател на Софийски градски съд,който няма българско гражданство докога ще заема този пост?

    Коментиран от #16

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Първият

    10 13 Отговор
    ви закон трябва да е забрана на сикаджии и виссаджии мутри да участват в упралението на страната и Буци да бъде завинаги отстранен.Стига са ни управлявали мафиоти.Вторият закон ,да бъде забранено на частни фирми да извършват дейност на митницата ,само български държавни институции.То всичкото превзето от много нагли мутри.Това нормална държава ли е?Ами те охранителните фирми на Борисов с подставени лица колко наброяват ,знаете ли ?а ония Делта-Гард?а ония Скорпио ,дето издържат Слави и др.?Тези фирми застрашават граждани и участват в рекети.Видяхме скандалите със Златанови,които "уж" ги пазят ,а им окрадаха маса машини и материали-Делта Гард,имаха с Баневи проблеми да им отнемат имот,чрез измами,и в ботаническа градина мисля,че Варна си заградиха територия и самоуправства.На какво прилича това?Трябва да има строги правила за лицензи,функции и брой на персонал.Те се превърнаха в частни армии.
  • 8 общото ленче

    11 5 Отговор

    До коментар #2 от "Дон Калверо":

    А народа е казал: Я камилата, я....
  • 9 Не само

    4 3 Отговор
    в частни армии,в котило на мафиоти са превърнати.
  • 10 общото ленче

    16 7 Отговор
    Кире, до сега държеше парапета а сега ще си държиш палците на краката.
  • 11 Бойко й Киро Кривоустия

    5 6 Отговор
    не са за затвор за Бесило са и двамата престъпници

    Коментиран от #12

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Милия

    12 4 Отговор
    Кире,като спечелят опонентите ти изборите ти ще влезеш в затвора.
  • 15 Балансьор

    13 5 Отговор
    Господин Петков, как може да твърдите, че българските граждани са разочаровани от Бойко Борисов, след като резултатите от социологическите проучвания показват съвсем ясно, че ГЕРБ е политическата сила, която ще победи на изборите? И въобще, кой ви е упълномощил да говорите от името на българските граждани? Това са все неща, които няма как да не предизвикат презрение, към методите ви за водене на политическа пропаганда. Освен това, българският Съд се изказа по това, че арестуването на Бойко е било неправилно. Какво още? А вашето назначаване на бившият министър на транспорта, който де факто си беше платил за това?
  • 16 Хи хи

    11 3 Отговор

    До коментар #5 от "До к.4":

    А какво да кажем за хора без дипломи, тях какво да ги правим ? Кокорчо НЯМА диплома , сам си призна , а иска да управлява държава. Кирчо като има, какво ?
  • 17 Нищо не знаете !

    11 2 Отговор

    До коментар #6 от "Знаем":

    Съдът и прокуратурата казаха , че с изрезки от вестници не става, трябват доказателства !Трябва да си безакълен за да се пишеш свидетел на Божков ."Човек, който е бил на самото престъпление се нарича свидетел " според съдът, ама нали е Просто Киро , защо да не се води по акъла на Дамаджан ? Пътната карта е в ДАНС ,ама ДАНС мълчи , но виж за купуването на газ на завишени цени има досъдебно производство от СГС срещу Кирчо и Кокорчо. Спомням си , че Дамаджан смени всички шефове на службите , ама и това няма да ги спаси от съдебно преследване . Оная народна мъдрост " Внимавай какво си пожелаваш ", да не се стовари с пълна сила върху този хубавец, натам отиват нещата май.
  • 18 Бай Ставри е обнадежден !

    4 8 Отговор
    Чака Бойко с нетърпение !
  • 19 ннннннннн

    6 4 Отговор
    Бойко Борисов няма как да влезе в затвора скоро,защото го пазят от най-високо място в Брюксел. Евросъдът ще разглежда ареста му в България и ще има наказани магистрати със сигурност. Или Б.Б. ще осъди България за крупна сума. Каскетизация е отвсякъде.
  • 20 сведц

    5 5 Отговор
    Кирта тази канадска ливада, като шпионин на цирей ю, за 6 месеца успя да изпълни поръчката на краварите и да развали добрите ни отношения с Русия. Този национал предател и простия пожарникар от Банкя дето лъже и краде като сиганин, трябва да лежат в единични килии за много и много години. А грантаджиите от "Дай България" трябва да чукат камъни заедно с крадците от ГЕПИ докато им изпадат зъбите.Всички предатели на българите трябва да бъдат изритани от властта.
  • 21 де е Киро - на кирия

    10 0 Отговор
    Бе , за ББ не знам , ама че Кики/Коко и съдружие скоро ще станата клиенти на Темида - това е сигурно.
  • 22 и за вашата фамилия трябва съд

    5 2 Отговор
    Бащата на Кирил Петков е Петко Петков, присвоил в съучастие с ПеткоТарашманов от завод "Електроника", и двамата от БКП, 187млн.долара, изнесени първоначално в Австрия и след това в Канада
  • 23 Киро лъжливото

    8 1 Отговор
    Виж се първо в огледалото и тогава говори Киро. щял да съди, дай пример първо тебе трябва да осъди съда.
  • 24 Гражданин на БГ

    7 1 Отговор
    Стига сте ни показвали това лъжливо овчарче!
    Ние българите отдавна не му вярваме!
    Да си ходи в Канада!
    Той не е българин!
  • 25 Иван Иванов

    1 6 Отговор
    Браво Петков. Аз ще гласувам за теб!
  • 26 КОЙ СИ ТИ БЕ ДА СЪДИШ

    6 0 Отговор
    НАРОДА Е ИЗПРАВЕН ПРЕД ХИПЕРИНФЛАЦИЯ И СТУД ПРЕЗ ЗИМАТА ЗАРАДИ ВАС. ТЕБ ТРЯБВА ПРАВОРАЗДАВАТЕЛНИТЕ ОРГАНИ ДА РАЗСЛЕДВАТ.
  • 27 БЪРЗО НА КИРО

    6 0 Отговор
    ДА СЕ ВЗМЕ ПРОБА ЗА НАРКОТИЦИ.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 хехехе

    2 0 Отговор
    Петко Петков демек тати е старо чеенге от дсето
  • 30 Българин

    2 0 Отговор
    За този Петков вкарването на Бойко Борисов в затвора се е превърнало във фикс идея, а хората които живеят и работят с фикс идеи би трябвало да се прегледат при психиатър.
  • 31 ТОЙ ЩЕ ТЕ ИЗПРАВИ ТЕБЕ , НЕ ТИ НЕГО БЕ !

    0 0 Отговор
    ........................................................................
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол