4 Октомври, 2022 11:33 1 803 32

Румен Гечев: Ако Нинова тръгне да напуска, никой няма да води преговори с лидер в оставка

  • румен гечев-
  • корнелия нинова-
  • напускане-
  • преговори-
  • лидер-
  • оставка

Вътрешната опозиция да каже какво са правили по време на кампанията, къде са били и как са помогнали на БСП? Не ги видях. Въобще не се появиха. Когато такива хора броят гласовете, но се крият и се радват на високите си придобивки, по-спокойно да коментират, коментира Гечев

Румен Гечев: Ако Нинова тръгне да напуска, никой няма да води преговори с лидер в оставка - 1
Снимка: NovaNews

Вътрешната опозиция да каже какво са правили по време на кампанията, къде са били и как са помогнали на БСП? Не ги видях. Въобще не се появиха. Когато такива хора броят гласовете, но се крият и се радват на високите си придобивки, по-спокойно да коментират. Нямат право да критикуват. Това каза в "Твоят ден" проф. Румен Гечев от БСП.

По думите му вътрешната опозиция е пречела на БСП и не е морално да критикуват. "Не съм доволен от резултата от изборите, защото като всеки състезател искам първо място. Същевременно резултатът, на фона на участниците и медийното влияние, не е причина да сме крайно недоволни. Загубихме само един депутат. Имахме всички основания да очакваме по-добър резултат", смята той.

Според него повечето партии са получили по-малко гласове в сравнение с предните избори. "БСП се държа професионално в коалицията и направи добри неща в социалната политика. Нашите партньори направиха груби грешки във външната политика, като гоненето на руските дипломати. В 90% от случаите управляващите партии губят от подкрепата към себе си на избори", посочи Гечев.

Мнението му е, че Нинова не бива да подава оставка, тъй като е свършила добра работа като министър и нищо фатално не се е променило в резултата на БСП. "Огромен е проблемът, ако тя тръгне да напуска, никой няма да води преговори с лидер в оставка. Няма друга партия в България с такава вътрешна опозиция като нашата", отбеляза той. И допълни, че за столетницата би било самоубийствено да прави кабинет с ГЕРБ и ДПС.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    17 7 Отговор
    Чудя се кой гласува за тези предатели?

    Коментиран от #10, #25, #31

  • 2 ТаУмВзе

    9 5 Отговор
    Кфо ще Напуска корни бре? Вече няма бе се пе! Делириум тременс треска Яко.
  • 3 Българина

    12 5 Отговор
    по тази логика скоро няма да има значение кой е лидера, защото под 4 пр никой не преговаря с извънпарламентарни партии. Напротив нов лидер нова надежда... сега и без това никой няма да преговаря с бито куче
  • 4 сара

    13 4 Отговор
    Гечев, ще упълномощите някого на вашите конгреси и прочие форуми за преговори. Няма как да не знаете как да се справите - няма вече лековерни хора. Нинова просто ви разсипа.

    Коментиран от #22

  • 5 честен ционист

    11 4 Отговор
    Корни отдавна да си е бегала до сега. Явно я държат с кариерата на синчето. Ако не слушка - на борсата и апартаментчето ще замине.
  • 6 Българина

    17 4 Отговор
    като напусне шефа на фирмата, тя спира ли да работи? ако спре значи шефа не е бил за това място, не е създал нужната организация. Дефакто признаваш, че Н не става, щом не може без нея ..
  • 7 И ти си в кюпа

    12 4 Отговор
    Ако напусне и ти напускаш.
  • 8 ЕДГАР КЕЙСИ

    12 6 Отговор
    А ПЪК ТИ ГУМЕНЕ СИ СЪЩЕСТВОТО ...... КОЕТО НЯМА ПРАВОТО ДА СЕ ИЗКАЗВА ....... ПОРАДИ СВОЯТА ПРОФЕСИОНАЛНА НЕКОМПЕТЕНТНОСТ ,КАТО ....... ПИШМАН "ПРОФЕСОР" ПО ФАЛИТИТЕ ....... ФАКТ !
  • 9 кУмУнист

    10 5 Отговор
    Нищо фатално не се е случило, от борба за първо място с нищожна разлика стигнаха до 5то място. Само така кУрни до година извън парламента.
  • 10 коко

    7 3 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    То щото другите са едни родолюбци...
  • 11 Румен Гечев! Кампания организирана срещу

    8 14 Отговор
    Нинова, тя няма за какво да напуска!! ГЕРБ и Душманите на БСП са решили, че без Нинова, могат да превземат БСП, и да станат Патерица на ГЕРБ в Нова Тройна Коалиция с ДПС!! За това са тея Целенасочени и организирани Атаки срещу Нинова!! Мутренски постановки!!

    Коментиран от #26, #27

  • 12 Директора

    17 3 Отговор
    То има ли какво да напуска? Като дойде за лидер имаше 1 200 000 хил. гласоподаватели. Сега са 200 000
    Перфектно лидерство

    Коментиран от #15

  • 13 ГЕРБ=ДПС=ВМРО

    10 6 Отговор
    Този Румен Гечев бивш вицепремиер на Жан Виденов е по-голям злодей от Корнелия Нинова.

    Румен Гечев трепери за депутатската си заплата, ще брани ожесточено Нинова. Защото когато Нинова бъде изритана от шефското място на БСП(това скоро ще се случи). Заедно с нея от депутатските кресла ще бъдат изритани и такива злодеи като Румен Гечев, Александър Симов, Драгомир Стойнев, Атанас Зафиров ...

    Коментиран от #28

  • 14 Павел пенев

    10 0 Отговор
    След 7.10.22 год ще видим какво е направил агент Економов за пенсионерите първа категория труд, или само за психопатите с 3400 лв.на месец. Такава пенсия вече и в Германия не се отпуща, но у нас може за сметка на будалите.
  • 15 Имаше и тя ги изгони без да и пука

    2 0 Отговор

    До коментар #12 от "Директора":

    И партиини членове и повечето симпатизанти. Излежява се на хранилка и едни избори не може
  • 16 Агата Кристи

    7 2 Отговор
    Ако един мъж не седне вечерта на масата да вечеря, значи яденето, което е направила жена му не става за ядене !
    Та да те питам : ТИ, КУРНЕЛА И ОНЗИ с име сходно с елемент от женската анатомия, та ВИЕ каква вечеря приготвихте на вътрешната си опозиция ???
    ЗАТОВА МАСАТА ВИ Е ПРАЗНА.
  • 17 Навалний

    7 3 Отговор
    Това е господин 3500% инфлация само венецуела има по-голяма той сега в момента определя кое как и не е ли срамно?
  • 18 Желязна логика

    6 2 Отговор
    на стария мошеник Гечев, Корни да не подава оставка сега, че да не провалим преговорите за кокала, евала, батко!
  • 19 666

    6 2 Отговор
    Слушах един нещастник по БСТ това е тв то на БСП, как пак реве за връщане на хартиените бюлетини, че те възрастните не могли да гласуват. В неделя бях член на секционна комисия. Не можете да си представите колко много възрастни хора дойдоха и гласуваха без никакъв проблем. На някои се наложи да им се подсказва отстрани и когато свършваше гласуването възкликваха как не боляло и колко било лесно. Бесепарите сами си плашат електората и за съжаление не спират да го правя.
  • 20 Гандалф

    3 0 Отговор
    Без коментар...всички на амбразурата...
  • 21 Румба

    2 1 Отговор
    И без да напуска ,пак няма кой да води преговори с БСП. Кирчо про100то го няма.
  • 22 Гандалф

    1 1 Отговор

    До коментар #4 от "сара":

    Права си..до 4,5 години ако остане нинова..за бсп ще гласуват около 7 хиляди..ако ила и толкова..
  • 23 Професоре

    1 0 Отговор
    по принцип си прав.Но-Нинова за вас е по-добре да не води никакви преговори.Повече.И коя е тая добра работа?Сигурно дето идваха едни огромни укросамолети в София и Бургас и ги тъпчеха с оръжие.Българско.А в соц.сфера мерките са повече от скромни.Защо,като сте в НС не инициирате закони всичко,което е приватизирано,но недоплатено да се търсят парите на държ-та?Ами този плосък данък за кого е сладък.Мислете за генерална смяна на политиката ви.Иначе и под 4% ще се видите скоро!
  • 24 решение

    3 1 Отговор
    Професоре тия които искат оставката са псевдосоциалисти От както нинова е шеф на партията шайката на борисов в редиците и ръководството на бсп работят против бсп и не гласуват за БСП. Така че да си направят дрого бсп с начело с кирчо далаверата и серджо глупака .
  • 25 за какво са предатели?

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Я раздуй правата евроатлантическа правда, поднесена от една акушер-гинеколог, която послушно слуша гласовмете отвъд океана.

    За какво са предатели? А дали ти и твоите любимци не са предатели?
  • 26 Виж кой го казва?

    2 0 Отговор

    До коментар #11 от "Румен Гечев! Кампания организирана срещу":

    Киро, дето го гепиха с куфар пари на границата с Македония.
    Киро, дето не е спечелил и един глас.
    Киро, дето още виси на врата на баща си и разчита на неговия авторитет.
    КИРО, дето окончателно ще издъни БСП с любезното съдействие на нищожества като него - Георги Гергов - свинаря, нереализирани периферни колеги.
    ВЪОБЩЕ не защитавам Нинова - гледам отстрани. Има ГОЛЯМА самоцелна атака срещу нея.
    Нека каже Станишев (и Миков) на колко намалиха демутатите на БСП в началото на века - на 39 и то при голям брой гласували. После Нинова ги вдигна до ОСЕМДЕСЕТ - толкова ли безмозъчни са някои, та не го помнят?????
    Сега при Възраждане, ПП (това не е което си мислите - пу...), Стефан Янев и др. плюс висока смъртност, естествено е да пада БСП ЩЕ ПАДНЕ окончателно до няколко години, но тогава кирЕ ке бЕга от отговорност.
  • 27 там е заровено кучето

    2 1 Отговор

    До коментар #11 от "Румен Гечев! Кампания организирана срещу":

    Неколцина искат да пристанат на боко със зестра, защото нищо свое не могат да направят.

    Затова ТОЛКОВА МНОГО ГИ дразни Нинова. Никога не съм гласувала за нея, но добре - обяснимо е защо пада броят на гласовете.

    А на боко тиквата не намаляха ли на по-малко от половината гласувалите за него???
    Защо само от Нинова искате да е отличничка????
    А колко ще гласуват за БСП, ако киро с куфаро пари е начело на БСП??? Чувате ли се какво си говорите?
  • 28 да, това е проф. Румен Гечев

    2 1 Отговор

    До коментар #13 от "ГЕРБ=ДПС=ВМРО":

    И не му е до заплатата. За толкова си има пари. Но не построи къщи по Барселона, нито се завря по офшорки, като други "ЛИЧНИ" юнаци. Тук е и КОПА на нивата на БСП. Може ли? Или вече и в тази област не сме в демокрация?
    Румен Гечев разбира повече от пазарна икономика, отколкото всички взети заедно калинки на боко, начело със шкембе крадеца.

    Коментиран от #30

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 ТАКА ДЕ

    1 1 Отговор

    До коментар #28 от "да, това е проф. Румен Гечев":

    Че той направи българите милионери......1$=3000 лв.....закопа цяла държава, ти ми говориш за къща в Барселона....
  • 31 Селянин

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Ами наи успешния Ви мандат бе с ДПС Кои прегрщаше Местан на орлов мост И друг мандат цял нямата Борисов никога няма да позволи нинова да напусне Защото след това може да го победите А сега е сигурен в победата как-то и с ДБ
  • 32 Румен Гечев?? Това нее вътрешна опозиция

    1 0 Отговор
    В БСП това са Марионетки на Борисов, които искат да станат Патерица на ГЕРБ!! Не допускай те подобно нещо да се случи!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол