4 Октомври, 2022 12:07, обновена 4 Октомври, 2022 12:43 9 769 271

Бойко Борисов: Няма да съм премиер! Трябва да преговаряме за правителство ВИДЕО

  • бойко борисов-
  • герб-
  • партии-
  • парламент-
  • правителство

Новият кабинет трябва да е анти Путин, да даде оръжие на Украйна, да приеме еврото и да работи за народа, иска лидерът на ГЕРБ

Бойко Борисов: Няма да съм премиер! Трябва да преговаряме за правителство ВИДЕО - 1
Снимка: БГНЕС

Народът каза - стига сте враждували. Нито една партия не получи мандат да състави правителство. Предлагам на лидерите на останалите партии да се дръпнем назад. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Той посочи, че е готов на всякакви компромиси. Трябва да покажем кой обича повече българския народ или Путин.

Бойко Борисов посочи, че избори след избори в България обслужват само Путин. 67% от населението подкрепя обаче евро-атлантическите ценности, припомни Бойко Борисов. Аз не искам да съм премиер, депутат или на друга длъжност.

Лидерът на ГЕРБ посочи, че предлага контактна група от всяка парламентарна група да преговарят за създаване на правителство. Ние ще подкрепим "Да, България" за съдебната реформа и "Продължаваме промяната" за социалната сфера и пенсионерите. Трябва да се опитаме да успокоим ситуацията, посочи Бойко Борисов.

В тези контактни групи могат да влизат независими експерти, които се ползват с доверие на доказани евроатлантици като Росен Плевнелиев, Соломон Паси и други, посочи Бойко Борисов. Той посочи, че първата тема е анти Путин, втората тема е еврозоната, а третата - Планът за възстановяване.

Най-важно в момента в България - кой е на страната на Украйна и кой не е, нека това да е първата тема, по която ясно да си заявим позициите. 3/4 от населението са за продължаване на евроатлантическия път. Втората тема - инфлация, финанси, икономика, енергетика, цени, то също минава през решения в парламента. Колко е ужасно това, което ни завеща правителството на промяната, вчера отново ни го показаха пазарите, припомни лидерът на ГЕРБ.

Няма пари в хазната, всичко това може да се реши с редовно правителство. Заявяваме твърдо, че влизаме в еврозоната - лихвите ще паднат, пазарите ще се успокоят, ще можем да запушим дупките в хазната. Откъде идва самочувствието на Асен Василев, когато е загубил изборите. Той знае състоянието, в което е оставил държавата - крах, а идва зима, социалните помощи чукат на вратата. Той знае какъв обран бостан е оставил, знае, че който влезе в това управление, ще понесе чудовищни щети. Учуди ме вчера Иван Костов - ГЕРБ, ДПС и "Възраждане" да направят правителство. До вчера обясняваха, че Възраждане са опасни, сега искат да ги вкарат в правителство. При подобна реторика от всички страни, не виждам изход, каза Борисов.

Борисов посочи тежката загуба в Перник на „знамето“ на промяната Бойко Рашков.

„Много илюзии изчезнаха. Ако идем на следващи избори нищо различно няма да се получи. Ще се похарчат още 100 млн. Предлагам на лидерите на другите партии да се дръпнем назад, въпреки че „ранното ми пенсиониране“ се провали с победата във всички областни градове. Кое е най-важното в момента? Кой е срещу Путин и кой е срещу него, кой е с Украйна и кой е срещу. Нека това е първата тема, по която да заявим позиции“, призова лидерът на ГЕРБ.

Томислав Дончев благодари на всички гласували и отбеляза, че ГЕРБ-СДС беше 24 избираеми района, ДПС – 5, а ПП – два.

„Картата е синя, но не това е най-важното. Върнали сме подкрепата на 38 хил. избиратели, което значи, че пътят е верен. И този резултат е постигнат в крайно агресивна среда и никаква конструктивност от другите партии“, заяви Дончев.

Той се позова и данните по демографски, социален и образователен профил – избиратели от всички възрастови групи, мъже и жени, работещи.

„Всяка победа е ценна – първата е трудна, но следващите са още по трудни“, заяви Дончев.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 100 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бойче

    268 47 Отговор
    Нали свалихте кабинета, бе? Айде ето ви сега власт! Защо се дърпате? Айде управлявай, бе бойче, съберете се с другите опозиционни партии дето свалихте правителствтото и управлявайте нали така искахте?
    Айде! Дайте третия мандат на Копейкин и той да управлява, нали е голям ербат и може всичко да управлява.

    Коментиран от #33, #172, #214

  • 2 Копейкин

    142 39 Отговор
    Дайте ми третия мандат да управлявам аз, защото съм първата политическа сила!

    Коментиран от #44

  • 3 честен ционист

    234 12 Отговор
    Не бъркай народа с шепата кукловоди, дето ви дърпат конците.
  • 4 ТаУмВзе

    229 25 Отговор
    БЕЛЕНЕ МУТРОПИТЕК ДОЛЕН!
  • 5 ГЕРБ

    221 29 Отговор
    Бойко защо бензина не поевтинява, бе? Нали си първа сила? Що свалихме кабинета и не можем да управляваме сега? Действаме ли? Ще управляваме ли бе, Бойче?

    Коментиран от #136

  • 6 10% ОТ БЪЛГАРИТЕ, БРАВО СУПЕР !!

    212 10 Отговор
    Толкова ти е подкрепата
    Мафията и роднините
  • 7 Не искаме Крадлив Тулуп

    205 19 Отговор
    Каза народа. Що се правиш на глух?

    Коментиран от #147, #165

  • 8 Чакаме бензина да падне

    201 15 Отговор
    Ехоо безнина кога ще стане по-евтин с левче, нали каза че още на 03.10.2022 г. ще падне цената му с левче, чакаме!
  • 9 мутри

    90 61 Отговор
    Кремълската имперска измет ли отново тероризира? Върнаха си правителството на България, измет! Защо гласувате за руските партии на мутрата митрофанова в България? Кремъслките и българските мутри на прехода отново в коалиция Газпром? Как не може да разберете, че това е цивилизационен сблъсък, а вие безидейници, като не гласувате позволявате на мутрите да върнат България на кремълския тероризъм, а техните подвалстни слуги и семейства от ГЕРБ, ДПС, Възраждане, БСП, отново, ще зимуват на топло на държавната хранилка, тоест на ваша издръжка! И вие, къде ще зимувате?? Като не гласувате, на кой правите мръсно? Единствено на себе си и малкото останали стойностни граждани, които искат тук да живеят и работят. Но и без тях, ще останете, тогава да видим, КОЙ КОГО, КОГО КОЙ, ще храни. В България се извършва геноцид и етническо прочистване спрямо българските граждани.

    Коментиран от #191

  • 10 сила

    166 17 Отговор
    тоя верно ни мисли всички за прости......АЛОООООУУУУУУ , само твойте хрантутници са такива , не ни бъркай с тях
  • 11 Тц, тц, тц.....

    141 13 Отговор
    Бойче, върнаха те на бял кон да пълнеш чекмеджето....
  • 12 Ха сега де?!

    167 9 Отговор
    "Нито една партия не получи мандат да състави правителство".Е как да не?Вие сте първите,които по закон получавате мандата за съставяне на правителство,май бягате от отговорност,а..?Алоууи,бензина 2 лв го искам,инак белият автобус го помните,нал така,ама тоз път ще е за вас!!!!!!

    Коментиран от #85

  • 13 Не искаме война

    110 31 Отговор
    Не сме с Украйна, ако това означава продължаване на конфликта. Виж Мъск !!!

    Коментиран от #18

  • 14 10% ОТ БЪЛГАРИТЕ, БРАВО СУПЕР !!

    118 13 Отговор
    Толкова ти е подкрепата
    Мафията и роднините
  • 15 Да да

    96 3 Отговор
    Радвам се, че всички будни и одговорни (387човека) софиянци ще излязат на протест. Хора осъзнайте се , вижте в каква кочина живеете . Сравнете с нормалните държави. Оскотявате и на никой не му пука.
  • 16 Дааа

    73 25 Отговор
    Започнало е тричането от Козяк! Ще се прегърнат и разцелуват, няма къде да ходят!
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Мани тия Мъск

    62 6 Отговор

    До коментар #13 от "Не искаме война":

    Слушай баце,кви ги плещи.
  • 19 няма да управлявате, не разбрахте ли

    107 15 Отговор
    Ако трябва да сме честни Борисофско-Митрофанофска мутра, народът ви каза не. Що за легитимно правителство при такъв процент НЕизбирателност? Мутри и крадци.
  • 20 Беловеца

    88 9 Отговор
    Че ние в България малко проблеми си имаме,ами трябва да се разправяме за Путин и Укритие.Приличами на отклоняване на вниманието,на Българските гласоподаватели.
  • 21 ЖОРО

    92 8 Отговор
    АБЕ ТИКВО ПАК ЛЪЖЕШ.ЗА ДРУГИ ОБЛАСТНИ ГРАДОВЕ НЕ ЗНАМ НО У СИЛИСТРА ПИЧЕЛИ ДъПъСъ.ЛЪЖКО.

    Коментиран от #202

  • 22 Гладник

    107 12 Отговор
    6%-ият толуп пак го е блъснала манията за величие. Ама нещо и страх има. Нали ги би, бе?!? Що бегаш от отговорност???
  • 23 Мдааа

    129 13 Отговор
    Дано се задавите с властта и изчезнете завинаги като НДСВ!!!
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Пет пъти

    42 4 Отговор
    Рече -антипутун...До сега.
  • 27 Кой, кой казал?

    67 10 Отговор
    Народа каза на всички пишман политици: "Не ви вярваме и не ви искаме". И го каза, като по малко от 15% се разходиха до урните в слънчевия неделен ден, вместо като всички нормални хора, да се разходят по парковете(преди да сте ги затворили). После всички партии стояхте известно време като гръмнати и се чудехте как да скриете резила, затова почти никой не даде изявление. Е, скрихте резила, като си надписахте още 10-15% процента отгоре "гласували", когато затвориха урните вечерта

    Коментиран от #106

  • 28 Комично е

    112 4 Отговор
    да гледаш как злобният мутрак, съсипал толкова хора, се моли някой да го подкрепи.
  • 29 Брилянтно изказване

    19 103 Отговор
    Поздравления за разума, за истината, за начина на управление.

    Коментиран от #59

  • 30 Анонимен

    104 10 Отговор
    Също така каза :"... И нека забравим пачките, кюлчетата, шкафчетата, Мата Хари, магистрала "Хемус"... и да плеснем с ръце и да се прегърнем".. И това каза!
  • 31 така ли каза народът , че не разбрах

    101 9 Отговор
    На буци простите тарикатщини , народът каза , прокурор , съд , затвор за теб мутро бандитска .
  • 32 Толуп

    85 11 Отговор
    В кажи защо построи на путлер турския паток с народни, наши пари?
  • 33 Умно говорят

    15 82 Отговор

    До коментар #1 от "Бойче":

    Не се дърпа, а говори с разум

    Коментиран от #65, #66, #70, #224

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Неграмотноците

    91 6 Отговор
    Тоя пак ни се кара нещо май?!?!
    Алоу я се дръжте по възпитано бе простаци неграмотни!

    Коментиран от #83

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 подтекста

    46 6 Отговор
    НАРОДА КАЗА: АЙ ГУШНЕТЕ СЕ И ДА СИ КРАДЕТЕ КАКТО ДОСЕГА...

    Коментиран от #71

  • 38 Гошо

    72 7 Отговор
    Тикво защо говориш против ЛилиПутин като му построи тръбопровод с 3 милиарда народна пара без никаква полза за България??? Пак разчиташ на Мунчовците

    Коментиран от #45, #266

  • 39 киртак

    42 6 Отговор
    КАТО ПЪРВА ПАРТИЯ ЩО БЕНДЗИНЯ НЕ Е ДУВА ЛЕА БА А ААА
  • 40 ИВАН

    46 29 Отговор
    Мисля, че повечето хора не подкрепят евроатлантическите "ценности", а в Чехия и в Унгария даже се надигат против тях, същите Чехия и Унгария, които драпаха към Европа по време на социализма - Пражката пролет, събитията в Унгария 1956 г. .... и в Ганьоландия хората започват да се усещат, макар и по бавно

    Коментиран от #112

  • 41 Хайде де

    75 6 Отговор
    Гербаджийски страхливци и паразити, хайде управлавайте да ви видим. Пак, ще изкарате хората по улиците в още по-голямо количество. Страхливи сте и золбни, природата ви е това.
  • 42 един

    74 4 Отговор
    Тоз нахалник е безскрупулен!До вчера бълваше обвинения как Петков и ПП били крадци,днес иска преговори,няма да стане бате!
  • 43 Хихихи..

    55 7 Отговор
    Бока,мръшляк си вече..Квото беше,утече..
  • 44 Няма ли да спреш с тия простащини?

    37 26 Отговор

    До коментар #2 от "Копейкин":

    Значимостта на Възраждане е точно такава, каквато и на партиите преди тях - т.е., без него ссъставянето на стабилно БЪЛГАРСКО - а не назначено то Козяк -правителство е невъзможно. А що се отнася до първа, втора или кой знае коя - Възраждане са ЕДИНСТВЕНИТЕ, които удвояват резултата си. Тенденция - виж Италия.

    Коментиран от #50, #61

  • 45 Газопровода

    6 41 Отговор

    До коментар #38 от "Гошо":

    Рано или късно ще почне да ни донася пари.

    Коментиран от #54

  • 46 Не баце,не позна

    57 10 Отговор
    Първата тема е бензина 2 лв!!!!!!
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Сивите феодали

    46 5 Отговор
    Дон Бокезе, ще пие по цял ден турско кайве с Доган паша под благия поглед на Шиши ага и ще дават нареждане на Къдравата Сю и Карадъя ефенди!
  • 49 Гандалф

    26 11 Отговор
    Избори до дупка..наистина кои иска избори до дупка...хора които живеят извън страната..и не им пука за истинското положение в страната..и през два месеца да правим избори..все тая..хората които гласува ще намаляват с всеки един избор..някои олитици.. да искат избори до дупка...но те няма да усетят нито глада нито мизерията на обикновения човек..

    Коментиран от #137

  • 50 Спечелилите в Италия

    27 12 Отговор

    До коментар #44 от "Няма ли да спреш с тия простащини?":

    Са твърдо за Украйна!

    Коментиран от #78

  • 51 Омерзен

    58 6 Отговор
    Боко, не само няма да си премиер, но очакваме да видим Ти и цялата ти крадлива шайка от подлоги и калинки на мястото, което заслужавате за причиненото на народа ни! А дано ама надали с продажната ни прокуратура!

    Коментиран от #218

  • 52 маловажен човек

    45 5 Отговор
    какъв на народ бе малоумник?
    гласували са само 30-40 %
    ти на това народ ли му викаш?

    Коментиран от #60

  • 53 Кой

    43 4 Отговор
    ще преговаря със субекти , лъжещи и грабещи България и българския народ , субекти със свръх криминален потенциал ?
  • 54 хи ха хо

    23 3 Отговор

    До коментар #45 от "Газопровода":

    ТОЙ НА ПРАВИЛНИТЕ ОРА ИМ ДОНЕСЕ И СЕГА ИМ НОСИ НО ИЗБИРАТЕЛИТЕ ГРИЗКАТ МАРКУЧА
  • 55 112

    21 11 Отговор
    Навсякъде е майко мила, герб. Прави са били герб, от учене полза няма. Борисов да си оправи нещата до край, а не да се оттегля по никое време. Президента да си каже мнението. Обора е много замърсен и би следвало герб да си го почистят.
  • 56 Кехая

    45 5 Отговор
    Казал е някога народа... "Вълкът козината си мени, но нрава си, не мени"! Разбойническа партия, не народа са тези... Главатарят наметал овча кожа и благодаря приказки реди да омае овцете....
  • 57 въпросче

    24 5 Отговор
    Защо двамата до Баце са без вратовръзки?
  • 58 Бибитко

    59 5 Отговор
    Борисов,кого лъжеш? Която и своя калинка да сложиш за премиер,например Томислав Дончев или Даниел Митов,всички знаят,че ти пак ще управляваш и ще пълниш чекмеджетата. Докато твоята охранителна фирма ГЕРБ съществува,в България няма да настъпи политическа стабилност.
  • 59 брилянтно изказване ...

    41 5 Отговор

    До коментар #29 от "Брилянтно изказване":

    И кога ще се случи това, простакът на републиката направил брилянтно изказване, ама то беше отдавна и гласеше "аз съм прост и вие сте прости и затова се разбираме", сега се мъча да си представя колко прост трябва да е този, който е разбрал, че изказването е брилянтно, а иначе брилянтно би било тиквата и останалите престъпници от "елита" на червената мафия да получат раирани костюми и продължителен отдих при бай Ставри, но явно ще трябва да почакаме още малко докато дойде краят на путинците.
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Ти сериозно,ли сравняваш

    25 9 Отговор

    До коментар #44 от "Няма ли да спреш с тия простащини?":

    Джорджа Мелони с Костя Копейкин???
  • 62 един

    28 6 Отговор
    Да вика Вебер,Лили Иванова и Гари Каспаров да му съставят правителство!
  • 63 Анонимен

    22 5 Отговор
    Бате герб е мат, ако разбираш от шах, твоите млади започнаха по на 34 г да искат работа в мвр. Българите де.
  • 64 асдасдасд

    27 9 Отговор
    Айде пак.... Путин и Украйна ли са най-важните, та трябва да сме против единия и да подкрепяме другия????
    Аман от чуждопоклонници!!!!
    Аман от евроатлантически и незнам си какви ценности....
  • 65 Санитар

    38 6 Отговор

    До коментар #33 от "Умно говорят":

    Къде видя разум в тоя психопат?
  • 66 Бойче

    5 38 Отговор

    До коментар #33 от "Умно говорят":

    Най-умния и разумния е Бойко, бе! Велик ум!
  • 67 Азззаззз

    21 4 Отговор
    Започнало е голямото нашокванв на каските от козяк.
  • 68 Мнение

    19 2 Отговор
    На следващите избори няма да има толкова мъртви души.
  • 69 Херувима Мустафова

    24 6 Отговор
    Бочко, слънчице, най-накрая ти увря празната чутура да освободиш терена за младите ми ястреби!
  • 70 Крокодил

    30 4 Отговор

    До коментар #33 от "Умно говорят":

    Умно говори пред мисирки които задават правилните въпроси
  • 71 неее

    24 4 Отговор

    До коментар #37 от "подтекста":

    Народът каза "за нищо не ставате". 3 пъти ходихме на избори, четвърти няма да ходим за кефа на кукловодите. Не бъдете сигурни обаче, че няма да отидат за пети. 😄
  • 72 Дуньо простия

    27 3 Отговор
    Абе... къде е Деса ?
  • 73 Юрист

    30 3 Отговор
    Айде и тоя получи обаждане от улица Козяк. Сега ще го играе почетен председател. Изобщо циркът е пълен, но ще сглобят нещо евроатлантическо.
  • 74 Чичи

    23 7 Отговор
    Защо да е антиПутин, а не антиТулупин?!
  • 75 Боже

    23 5 Отговор
    Отече ми левчето от литър бензин И сега?От кого да си го търся.

    Коментиран от #88

  • 76 ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

    32 6 Отговор
    Този май се гласи да пробута мижитYрката Чехльо Банов за премиер...

    Коментиран от #82, #222

  • 77 Подкрепа

    14 4 Отговор
    Добре звучи, ама да видим!!! Наред с тези хуави намерения, сигурно има и още едно..... да си върви далаверката
  • 78 Лудия

    7 8 Отговор

    До коментар #50 от "Спечелилите в Италия":

    За коя Италия става въпрос на тази планета ли?
  • 79 боклук не-земен

    21 5 Отговор
    искаш на майка си ..................а искаш ли да те забодем на кол. Подмолна мазна гад.
  • 80 кътю фъшкията

    20 8 Отговор
    бойче дека да ти се из,кен,зам на евроатлантическите ценности ба
  • 81 Гай Турий

    38 7 Отговор
    Айдебе, евроатлантици като Росен Плевнелиев, Соломон Паси и други подобни са напълно непригодни да бъдат заобичани от трезвомислещия народ и настоящия отговорен политически елит. От безотговорните предатели те са напълно подходящи, доказани продуктивни агенти на ЦРУ, готови да мърсуват и днес и в бъдеще.
  • 82 чалъми

    3 6 Отговор

    До коментар #76 от "ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ":

    Кой, кой?
  • 83 един

    22 3 Отговор

    До коментар #35 от "Неграмотноците":

    Нали си спомняш как една вечер заплашваше по-мафиотски/покрай някакъв джип/,как щял да пусне някакви бабаити или нещо подобно!
  • 84 И тримата

    28 4 Отговор
    нервничат като чакащи в съда да чуят присъдата си ! Постоянно си мачкат ръцете , чешат си носовете , хващат химикалки и си играят с тях , с листи и каквото им падне - пълна несигурност , страх и напрежение у враговете на България и народа ѝ , изцедили ги като лимот !
  • 85 Селянина

    38 0 Отговор

    До коментар #12 от "Ха сега де?!":

    Щом бяга от съставяне на правителство, чака ни тежка зима, а може би и година. Ако идваха добри времена веднага щеше да се напери и да дрънка как той "оправил положението". :-D
  • 86 Вярваме

    29 0 Отговор
    Да бе, да. Сами ще командва от диванчето в Зайчарника, докато другия от Сарайскоти диванче го командва него.
  • 87 БЕНОВСКА

    34 4 Отговор
    ти кажи кога бензиня по 2 лв бе ,а правителство с герб - КОГАТО СВАЛИМ ГЕШО И ТИ СИ У ПАНДИЗА
  • 88 Дуньо простия

    26 2 Отговор

    До коментар #75 от "Боже":

    От Делянчо бензинджийчето...
  • 89 Сара

    24 2 Отговор
    Търси индулгенции, но такива за него НЯМА.
  • 90 КИКИ

    26 2 Отговор
    другаря бойчето га риба пръдне тогаз партия с герб
  • 91 БРАВО

    6 34 Отговор
    НАЙ ГОЛЕМИЯ ПОЛИТИК И ПАТРИОТ !

    Коментиран от #92

  • 92 Сара

    41 2 Отговор

    До коментар #91 от "БРАВО":

    Най-големият лъжец, крадец и демагог.
  • 93 Коментар

    42 1 Отговор
    Тикво, народът ни изобщо не казва това (дори враждуването ви е полезно за него, щото не можете да се разберете кой да налапа баницата)!!!

    Народът ни (нормалните родолюбци) желаем да видим вас престъпниците зад решетките!!!
  • 94 макдоналдс тръмп

    37 2 Отговор
    нали бърню беше голям ербап - ПРАВИМ ПРАВИТЕЛСТВО САМИ -Е ХАЙДЕ БЕ ВАШТА М..
  • 95 Анонимен

    28 3 Отговор
    А, не най подготвената партия със суперминистри не трябва да иска подкрепа, а да предложи кабинет с програма поне за 6месеца и тогава да остави на другите да гласуват по съвест, защото другото е тинтири-минтири.
  • 96 Чоко

    42 3 Отговор
    Борисов мутро мръсна, докато не те видим да връщате милиардите и в затвора никакъв компромис. Ограбихте ни живота! Прошка само след истински катарзис и разкаяние.
  • 97 ИВА ПИКлата

    30 2 Отговор
    ДР.БОРИСОВ ЧЕТА,ЧЕТА И РАЗБИРАМ - ГОЛЯМА Е НАРОДНАТА ЛЮБОВ КЪМ ВАС БЕ,ВСИЧКИ ИСКАТ ДА ВИ ЛЮБЯТ КАТО СИМИТЛИЙСКИЯ
  • 98 Да питам

    31 6 Отговор
    Герб спечелиха изборите. Бензина падна ли вече на 2 лева?

    Коментиран от #101

  • 99 емигрант

    34 2 Отговор
    И какво като не си премиер бе Тиквоч, нали твойте пудели нищо не правят без да им наредиш, нали ще ги управляваш "зад завесата" ? Никой не те иска затова сега реши, че като се скриеш зад пердето мислиш, че добре си се покрил, ДА ама НЕ ! ЦЯЛАТА ПАСМИНА ГЕРБ ЗАЕДНО С ВСИЧКО ЧЕРВЕНО /ЛУСТРАЦИЯ /ТРЯБВА ДА ИЗЧЕЗНЕ ОТ ПОЛИТИКАТА, ЗА ДА ИМА ПОЛОЖИТЕЛНО РАЗВИТИЕ НА ДЪРЖАВАТА !
  • 100 Мусака анадолска

    22 5 Отговор
    Щом и тоя вмирисания мутрашон пак е почнал да припява за "европейски ценности", значи яко ги е натиснал вампирляка от Козяк 16. Изглежда, че скоро ще има сватба между трите мафии на Тиквата, Прокопа и Догана.
  • 101 БОЮ

    8 0 Отговор

    До коментар #98 от "Да питам":

    съжалявам но на 2.10 ще е няма как отивайте и пълнете аз черпя шарани мои
  • 102 Мутри вън

    33 4 Отговор
    Аз предлагам Борисов при бай Ставри, незабавно!!!
  • 103 Светлина

    33 3 Отговор
    Пълна срамота е този човек и тези около него. Пак друг им е виновен, че не могат да управляват и че всички да отвратени от тях. Само че този път не дава дикиш, дори с мисирките около него.
  • 104 Андонов

    25 5 Отговор
    Аз съм за анти толупа и всички евргейски ценности.а между другото тоя що не е в затвора

    Коментиран от #109

  • 105 Тулуп

    30 3 Отговор
    Жалко, най - подготвения! Как така няма да бъдеш премиер? Напазарувай депутати, ти го можеш.
  • 106 Чоко

    30 1 Отговор

    До коментар #27 от "Кой, кой казал?":

    И като не отивате да гласувате кого наказвате? Кого? Само себе си, защото пилешките ви мозъци не могат да разберат, че имат само едно основно право, с което могат да контролират властта и това е правото на избор. Като не го упражнявате вие доброволно се отказвате от избор и затова ще ви клатят до гроб.

    Коментиран от #123

  • 107 факт

    12 26 Отговор
    Прогнозата ми се оказа вярна. ГЕРБ ще се коалира с ПП, последните заявиха, че ако Борисов не е премиер, може да се коалират с тях. Двете ОПГ имат много общи задачи - ще ни набутат в еврозоната, ще ни скарат още повече с руснаците, ще теглят заеми и ги ще си ги разпределят под закрилата на Гешев, ще гласуват изпращане на исканото от Украйна въоръжение и накрая ще ни вкарат във война с провокация от наша територия. Браво, Херо, ти успя!

    Коментиран от #217

  • 108 Протестърка

    29 2 Отговор
    Еййййй, страшен лъжец тоя мутрафон," Свалих цената на горивата с 20ст..", абе дяволе нищо не си свалил, бензиностанциите са частни и определят цените според цената на петрола по борсите, уж бил за диалог, а обидите и обвиненията по ПП продължават, няма да има коалиция с тия боклуци !!!
  • 109 Чоко

    12 5 Отговор

    До коментар #104 от "Андонов":

    Я ни светни кои са еврогейските ценности
  • 110 Селянин

    19 2 Отговор
    Аз, тука.... Ъъъъ.... такова.... за бензина само да напомня. Там дето каза...там... за двата лева дето трябваше да е от вчера...
  • 111 Минувач

    12 7 Отговор
    Лъсна истината! Как може първа тема да била, кой е анти-Путин????? Как това се обвързва със ситуацията у нас, с икономиката ни, с обедняването, с демографския срив, с пенсиите. Ако заявиш - ок, аз съм срещу Путин, това с какво точно ще помогне за нашия просперитет днес или утре. Видно е, че ГЕРБ в момента имат една основна задача, поставена от запада - да обърнат общественото мнение към братска Русия, защото онези са видели, накъде отиват нагласите тук. А и в цяла Европа това започна. Явно е, че това им е задачата, другите тъпотии са общи политически обещания и приказки. Както Костадинов предрече - Козяк ще ги натиснат да се коалират с ПП или най-малкото за уж експертно правителство, което ще е със същата цел. Ето, Борисов заговори точно за това. Прозират отвсякъде, продажниците!

    Коментиран от #117

  • 112 Дай пак

    16 9 Отговор

    До коментар #40 от "ИВАН":

    В Чехия събират пари и купуват танкове за украинците. А българските смешни и послушни генерали, са ходили да ги тъпчат в името на великата и непоклатима кремълска империя.
  • 113 Начо

    32 3 Отговор
    Проблемът на толупа е че никой не му вярва след толкова много лъжи
  • 114 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    36 3 Отговор
    Думите на Борисов звучат така: нека да скалъпим правителство, защото не ми се влиза в затвора! Престъпник ще участва в съдебна реформа?! Така ли?
  • 115 Стойко

    23 3 Отговор
    Какво по прекрасно от това?!? Борисов моли за така нареченото "експертно правителство" за да се скрие зад него и да не бъде разследван! Моли се на ПП че "подкрепял безрезервно тяхната финансова политика" и му били симпатични! Народа не бил дал на никой да управлява и също моли да седнат да се разберат за да управлявали заедно! Притиснат е в ъгъла и няма въздух! Какво да го правим този несретник аааааа?
  • 116 санитар

    28 5 Отговор
    в момента в който тая мутра влезе в затвора,България ще тръгне на добро!
  • 117 Не така

    13 8 Отговор

    До коментар #111 от "Минувач":

    НИКОГА няма да приема това гнусно определение за братска Русия. Манипулатори. Брат на брата краде ли земята? Или само в България е позволена и общоприета норма? Брат датормози, тероризира, прогонва и до убива брата в неговата му земя? Русия отне от България Северна ДОбруджа и Македония! Създаде една нова нация от българската и заличи българската памет на поколения. Или си необразован или си образован пионер.

    Коментиран от #125, #129, #133, #138

  • 118 демонокрация

    15 9 Отговор
    "Новият кабинет трябва да е анти Путин, да даде оръжие на Украйна, да приеме еврото и да работи за народа,"

    Първите три условия категорично противоречат на последното.

    Коментиран от #128

  • 119 Глупак

    18 10 Отговор
    Не ме интересуваш, махай се говедо.
    Не ми дреме за тъпата Украйна и тъпото евро.
  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 емигрант

    30 2 Отговор
    Я чакай малко бе Тиква, нали преди изборите се изпъчи и заяви, че ти си най-подготвения и с най-голям опит политик, с най-много връзки си в ЕС, с "най-можещите" политици си и така измами над 500 хиляди простака и баламурника които ти подариха властта, сега бягаш като пъзлив дезертьор и не ти идва на простата тиква, че това сега е самопризнание за измамата която им сътвори, надяваш се, че както каза преди време са прости и няма да разберат ли, е аз им казвам : ТОЯ ВИ ИЗМАМИ, ако не вярвате прочетете тук какво казва !
  • 123 факт

    5 8 Отговор

    До коментар #106 от "Чоко":

    Не си прав. Ако нямаш вътрешното убеждение, че някоя от партиите-кандидати, ще подобри живота ти, а няма да го влоши, че ще работи в интерес на народа, а не на членовете, по-добре не ходи да гласуваш. Гласът ти легитимира властта и им дава право да "говорят от името на народа". Отказът от правото да гласуваш е отказ от това да работиш против себе си като даваш власт на крадци, лъжци и работещи за чужди интереси политици. Така народът запазва правото си да има последната дума по един или по друг начин.А и като не гласувам никой няма право да ми каже - ти си ги избра. Ако на пазара продават само гнили плодове, предпочитам да не си купя плодове, схващаш ли?
  • 124 Читател

    28 4 Отговор
    Този беше горд,че свали правителството. Плаши с война,която е по-далеч от тази в бивша Югославия.Сигурно е забравил,че тогава тук падаха ракети и бомби. Преди плашеше с Ковид и затвори страната, а сега с война.Народът е казал, каквото посееш,това ще пожънеш. Сега да управлява с тези,които свалиха предходното правителство.
  • 125 Минувач

    5 11 Отговор

    До коментар #117 от "Не така":

    Братска ни е по манталитет, по кръв и откъдето сме тръгнали. А какво ни е отнела или какво ни е дала, ти прецени. Ако не бяха тръгнали да воюват с Турция, сега или щяхме да сме турска територия, или в най-добрия случай някаква турска автономия и то не цялата ни България сега, а смао част.

    Коментиран от #132

  • 126 Всички знаят

    22 3 Отговор
    Първо бай Ставри за Борисов, Герб и ДПС, пък после ще видим! Приказките са ни ясни отдавна!
  • 127 пфууууу

    16 4 Отговор
    Значи на Козяк ви заповядаха да плеснете в ръце и да се прегърнете и да плюнете в лицето на народа. Гласуваш за Герб, получаваш Киро и Кокоро и обратното. Честно ли е?! И ми хвали най-мразените бивши политици и не-българи Пасито и Чехлю. Мола?!
  • 128 Професоре

    11 3 Отговор

    До коментар #118 от "демонокрация":

    Колко ти е интелекта като стойност? Империите трябва да бъдат заличавани преждевременно. Колко народи е завладяла и претопила Русия, и колко позлемище е присвоила? Всички земи, които държи Русия трябва да бъдат върнати на изконните ѝм притежатели, дори и Москва.

    Коментиран от #192

  • 129 Лъжеш нагло!

    14 7 Отговор

    До коментар #117 от "Не така":

    Руснаците не са ни братя, има генотипни изследвания доказващи това!!!
    Стига с тази комунистическо-кагебейска пропаганда!
  • 130 Сульо Пулев

    4 21 Отговор
    Факти, не цитирате правилно. Борисов каза: в ситуацията не искам да съм премиер, но на България трябва стабилно правителство. Затова ще преговаряме със ВСИЧКИ партии, ако не лично, то с контактни групи. Трябва ясни преоритети за войната в Украйна, за инфлацията, за социалните разходи. Василев знае каква обрана държава остава.... А, това е съвсем друго. Факти, и вие ли се присъединихте към прокопчо-ПП-ските лъжци???? Да видим дали ДБ и розовия Бойкикев ще провалят за трети път сформиране на правителство??? Ако стане, на следващите избори ПП и ДБ ще са под 4%, на бас!

    Коментиран от #135

  • 131 българин

    16 1 Отговор
    Ами да ходи при Доган в сарая !
  • 132 Лъжи

    6 3 Отговор

    До коментар #125 от "Минувач":

    Не сме братя по кръв манипулаторе! По мутренска природа, кражби и феодализъм някои наистина са братя с тях, партийните номенклатури и мутри. Но българите по кръв са братя с персите.
  • 133 Само питам

    11 7 Отговор

    До коментар #117 от "Не така":

    А Украйна не ти ли е братска? Над 50% от състава на армията на руския император е била съставена от етнически украинци. Украинци, а не руснаци са първите стъпили на българския бряг край Свищов. Украинци а не руснаци са войниците от 36-ти Орловски и 35-ти Брянски пехотни полкове били се геройски заедно с българските опълченци на Шипка. Или ще ви кажеш, че украинците са измислени от Ленин?

    Коментиран от #144

  • 134 реплика

    11 1 Отговор
    Кокала така ли се пуска.....факти са тъпаци
  • 135 Страхливци

    10 1 Отговор

    До коментар #130 от "Сульо Пулев":

    В обстановката, която гербаджиите и тези преди тях създадоха през годините за да се стигне до днес! Бъдете честни!
  • 136 Драга

    4 10 Отговор

    До коментар #5 от "ГЕРБ":

    Още управляват слежебните на Радев, и така ще е до съставянето на редовен кабинет, сега или след нови избори. Така, че опорката:"Защо днес бензина не е по-евтин с 1 лев" не върви. Може, обаче да питаш радев, Киро, Кокоро, Бойкикев и Нинова защо цената на горивата е такава, защо цената на тока е такава, при ниска производствена цена, защо има прекупвачи за газа, къде са онези 9 милиарда и другите заеми-теглени по 500 милиона седмично, защо инфлацията в България е двойна спрямо средната за ЕС....и т.н. И, аз искам да получа отговори от киро, кокоро и радев, но те се крият, лъжат и се правят, че такива въпроси към тях няма.

    Коментиран от #146

  • 137 пфууууу

    13 5 Отговор

    До коментар #49 от "Гандалф":

    ами затова в чужбина не трябва да гласуват и точка. Стига с тия псевдобългари.

    Коментиран от #175

  • 138 Минувач

    5 2 Отговор

    До коментар #117 от "Не така":

    А за Македония ние сме си виновни и цар Борис. Чети повече история и малко по-безпристрастно. Виж неговите решения, дори си е мислел да връща границите на Симеонова България, дори е започнал да печата марки с неговия лик и Велика България, от което в крайна сметка не само не е спечелил нищо, ами и губи територии от съседите си, след като губим войната. За Русия не ти казвам, че са цвете за мирисане, те са били империя и са си следвали техните политики за Балканския полуостров по подобие и на Франция и Англия примерно. Никой не е е искал голям и силен нов играч тук, не само Русия, а всички. И все пак, руснаците са тези, които материализираха вековнате си вражда с османците, за да дойдат и тук, с което ни освободиха. Без тази тяхан война - сега щеше българите да сме с една партия в турска територия, нещо като ДПС сега, но с обратен знак.

    Коментиран от #160

  • 139 единен

    11 2 Отговор
    Този е болен от корона вирус.
  • 140 Рошав таралеж

    25 0 Отговор
    Сюлейман Пуси и Роската Банева "експерти"? Айде, мола ви са 😂😂😂.
  • 141 Гост

    15 4 Отговор
    "Трябва да покажем кой обича повече българския народ или Путин."
    Мисля, че този който построи тръбата на Путин с парите на българския народ без никаква полза за народа, е ясно кого обича.
  • 142 Наблюдател

    15 4 Отговор
    Баце няма да се оттегли и само се прави на човек подава ръка. През цялото време плюе по кирчовците, озлобен е към тях защото го арестува а и никога няма да им прости. В същото време не е казал нито една критика към Радев. Но та суми се прави на най-големият евроатлантик. Просто е жалък и ще постъпи като Славчо чалгарчето за да няма кабинет. Накрая ще свърши като него.
  • 143 аааааа

    16 4 Отговор
    Украйна, Путин, евроатбантически ценности, алоооо. Влез в магазина, питай хората какво купуват и как си плащат сметките!!! Стига дивотии, бе! 32 години евроатлантически ценности - най-бедните в Европа, минус 3 милиона и половина. Това са фактите! Благодарение и на вас, и на всички политици досега. Гръм да ви удари!
  • 144 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 145 Деций

    12 4 Отговор
    Ситуацията може да се успокои ,само когато те водя, облечен в затворнически дрехи,и когато изплюете всичко което сте глътнали и то с лихвите.Същото важи и за ДПС,за куците заменки на Станишев,за Костовите Работническо ментърджийски приватизации,когато видя Милен Велчев,да рови в кофите за боклук ,да не забравим и кредитните милионери,когато всички на куп повърнете 550/600 милиарда,само тогава може нещата да се стабилизират.
  • 146 Едно и също са

    13 4 Отговор

    До коментар #136 от "Драга":

    Радев=ГЕРБ=ДПС=БСП=Възраждане, винаги са управлявали БКП. ПП опитаха с добро да походят към администрацията и всички зависими от режима на БКП, но не стана. Няма как с добро да подхождаш към злобни и нечестни хора, няма начин. Ганди е успял да промени Индия и да стане това, което е днес, но това ѝм е в природата. На тукшните крадци и далаверджажии в природата ѝм е да не работят, да крадат, да интриганстват и злобеят. Кой може да се справи с това множество от хора?
  • 147 Баста 🇺🇦

    4 8 Отговор

    До коментар #7 от "Не искаме Крадлив Тулуп":

    Не искате "тулуп", а искате да таковате нещата в България. За теснопартийни цели сте готови на всичко.
  • 148 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 149 ссср

    6 0 Отговор
    батко бойко и братко са като добрия лошия и злият всеки иска кюлчета . долар чета и чифтета . това е българска ни избраници .
  • 150 Българин

    16 3 Отговор
    Баце винаги е бил лицемер. И сега уж протяга ръка, но е показал и среден пръст!
  • 151 Демократ сред Кумонисти

    11 1 Отговор
    Брех,Бех какво Доживях, Борисов да се Моли на Комунягите..Да прави Коалиция с У...Би...Ците на Дядо му Който Пъдарят Го Р..астре..лял в ЦАРВИЦАТА.. Бившият Кмет на моето село на времето Викаше . Цитирам: Аз с Комунистите ако се Коалирам ще си отрежа Дясната ръка. Но дойде време и Търчеше да се обединява с Комунистите
  • 152 сара

    12 4 Отговор
    Този човек не знае вече на кой свят се намира. Свърши неговата ера и тези призиви не му отиват, правят го жалък и смешен. Не може да мигнем с очи и като го отворим той да е пречистен и прероден.
  • 153 БГ ФЕН

    14 3 Отговор
    Борисов: Първо - анти Путин, втората тема е еврозоната, а третата - Планът за възстановяване

    Нещо си е объркал приоритетите. Ако беше казал това преди изборите, нямаше да е на първо място.
    Пък и с "независими експерти" като Плевнелиев и Паси - упази Боже! да правиш контактна група...
  • 154 1020

    8 2 Отговор
    Със крадци и мошеници не се преговаря - терористи
  • 155 Боко

    11 4 Отговор
    Нема да съм премиер, само че броим парите.
  • 156 Аз съм

    15 2 Отговор
    При споменаването на бившия Президент и монката паси директно ме загубиха!!!!

    Коментиран от #161

  • 157 Бекуна

    14 3 Отговор
    Хайде управлявай сам, бе мутро долна! Нали си пожънал такъв колосален успех на тези избори!!! Жалко недоразумение!!!
  • 158 Павел пенев

    7 4 Отговор
    Това е добре,че няма да си премиер,но хората искат да те видят в затвора, а ПП също.
  • 159 Защо г-н Борисов???

    17 2 Отговор
    Защо събори правителството на Кирил Петков, г-н Борисов? Защо хвърли България в хаос и спирала от избори, в несигурност и безвремие? На какво се надяваше? С кого ще управляваш? Жалък алчен противен човек!

    Коментиран от #163

  • 160 Да бе

    8 2 Отговор

    До коментар #138 от "Минувач":

    Те на това ви учат по телевизия Евроком - да ударите жената и да набиете децата, да си заплюете собственото лице, ако е възможно. Но никога Русия или Европа не са виновни. Но да, виновни са тукашните българи, които се избиват помежду си в полза на вражески корони и империи. Това е безумие. Появи се един Асен Василев, който ви каза, че трябва да се устояват българските интереси пред Европа, дори и да се засегнат техните с това. Вие, какво направихте? Гласувахте за мутрите и олигарсите, които ѝм позволяват да ги тупат по рамото и да ги галят по ушенцето. Или за копейкина, от който чувам само блаблаблаблаблаблабла. Призовава за напускане на Европа и Нато? И после, какво? Така ли отстояват интересите пред Европа, като бягаш, като страхливец, а не се бориш као поляците? Към руската армия ли, ще си присъединим, която беше разбита? Възраждане са най-обикновени полулисти и злобни манипулатори, но тява явно работи сред такова множество от хора със слаб интелект. Страхливци, които пуснаха червената армия на българска земя.
  • 161 Той така го вижда

    3 3 Отговор

    До коментар #156 от "Аз съм":

    Р. Плевнелиев и Соломон Паси да са нещо като модератори в преговорите между партиите, но и ментори.
  • 162 Нагла Мутра е Борисов

    12 2 Отговор
    Самонадеян егоист и лицемер е Бойко Борисов. Неистовото ву желание Аз, Аз, Аз го ръководи в безумните му действия, в които не мисли за народа на България да живее добре, а да се докопа до Евросредствата, които ще потекат към България за Възстановяване и развитие.
  • 163 Ами

    4 1 Отговор

    До коментар #159 от "Защо г-н Борисов???":

    Митрофанова пусна СМС-а, тя и строи корумпираните редици с посещеието си на съединението. Съедини мутрите.
  • 164 Бамбука

    5 1 Отговор
    Многострадалната Геновева. И като как ще борим инфлацията, ако не преборим корупцията ? И как да преборим корупцията по високите етажа на властта, без съдебна реформа ? Путин ли ти нареди да бъде построен Турски поток, без отклонения в България ? Пак той ли нареди да шикалкавиш и бавиш връзката с Гърция ? Давай направо, сваляй цените и застани като истински евро...начело на държавицата . Борисов Премиер, това показа избора на народа !!!!!
  • 165 Реалист

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "Не искаме Крадлив Тулуп":

    Щото е амджиказлия:)
  • 166 Истината

    14 4 Отговор
    Бойко Борисов събори правителството, което се мъчеше да ни изведе от световната криза, която засегна и нашата страна, кото лъжеше най-безпардонно, че Кирил Петков ни бил донесъл кризата, хвърли ни на избори и ново харчене на милиони за тях и сега мълчи в патова ситуация и се чуди какво да прави.
  • 167 БеГемот

    13 2 Отговор
    Чакай малко ва...чи ти си най подготвения...вчера пак разправяше на телевизора...нали шматките за тебе гласуват а не за габровския шмекер...искам да напрайш бензина кат едно време и хляба и сиренето. нали обеща ....оооо свети Тиквеник...
  • 168 Така ги вижда

    5 2 Отговор
    Борисов така вижда преговорите: Р. Плевнелиев и Соломон Паси да са нещо като модератори в преговорите между партиите, но и ментори.
    "67% от населението подкрепя обаче евро-атлантическите ценности" - от евроатлантическото народа иска да се вземат само правилата в икономиката, реда и дисциплината в отношенията държава-гражданин. Не и друго.
  • 169 Отново проличава добрият политик

    8 9 Отговор
    Борисов ли е единствения свестен политик в България. Къде са другите, които уж милеят за народа?

    Коментиран от #173, #177

  • 170 Мнение

    14 4 Отговор
    Борисов беше някакво неграмотно недоразумение в политиката.
  • 171 Реалист

    10 4 Отговор
    Трябва да се преговаря за правителство, но не с мандат на ГЕРБ! И не с корумпирани личности.
  • 172 Дааа

    10 0 Отговор

    До коментар #1 от "Бойче":

    Да се коалира с евроатлантическата орташка партия по крадене - дпс. С златен пръст иЗраждане.
    На другите избори две от тях няма да ги има.

    Коментиран от #271

  • 173 Дааа

    5 3 Отговор

    До коментар #169 от "Отново проличава добрият политик":

    Свали предното правителство. Като иска евроатлантизъм да беше ги оставил.
  • 174 ГЕРБ

    3 7 Отговор
    Браво, Бойко! Искаме програмно правителство с Десислава Атанасова начело.

    Коментиран от #182, #211

  • 175 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 176 Народът на Бг

    6 4 Отговор
    С тези си обещания да да даде оръжие на Украйна и да приеме еврото,
    мутр@т@ ще ни унищожи окончателно!
  • 177 един

    11 3 Отговор

    До коментар #169 от "Отново проличава добрият политик":

    Koй народ?650 хил.тарикати/голяма част администрация/ дето живеят на гърба на всички данъкоплатци,и гласуват за Герб и престъпника Борисов,за него народ ли говориш?

    Коментиран от #205

  • 178 мафията срещу народа

    8 4 Отговор
    Браво! Плевнелиев и Соломон ще ни водят в евро-атлантическата ни солидарност! Ами да грабват пушките и да заминават за Украйна! И, народът не е казал да се обединявате, за да крадете Заедно! Той затова гласува така - за да крадете по-трудно!
  • 179 .......................

    8 1 Отговор
    Гледам Делян Добрев и чакам бензина да падне с 1 лев
  • 180 хихи

    3 1 Отговор
    Успял е да забърка три противоположности
    Накрая ще направи четвърто....
  • 181 Кога

    8 2 Отговор
    ще има справедливост? Този никой не го ще!
  • 182 КОЛЮ ГОРСКИЯ

    7 0 Отговор

    До коментар #174 от "ГЕРБ":

    НА МИКРОФОНА - ДЕСА КЛЕЦАТА ,
    ШЯ ША ПРАИ СПИРКИ САМО ЗА ВАС
  • 183 ГЕРБ=ДПС=ВМРО

    6 2 Отговор
    Бойко Борисов:

    "Не е важно аз да съм премиер, важно е Кирил Петков да не е премиер."

    "Важното е следващото правителството да е на "Газпром" и да е пълно с копейк@джии. Важна е "Национална сигурност". За България "Национална сигурност" е всичко, което е добре за МАсква. "Национална сигурност"е България да продължава да купува на двойна и тройна цена руски газ. Ще харчим по 100 млн. за избори три пъти годишно, докато българските избиратели не изберат "правителство на Газпром"."

    "Не е важно кой ще е шеф на КПКОМПИ, важно е да не е адаша Бойко Рашлкюков."

    "Не е важно кой е шеф на БНБ, важното е да не се закача кредитите на Прасчо Пеевски. И да притиска банките и шефовете им, докато не направят НУЛА ПРОЦЕНТА лихвите по кредитите на Прасчо и Лукоил."
  • 184 България ликува!

    2 3 Отговор
    “Директорът на Дирекция "Демографска и социална статистика" в НСИ Магдалена Костова уточни, че в периода между последните две преброявания населението на страната е намаляло с 844 781 души, или с 11,5 процента. Резултатите показват, че средногодишният темп на намаление на година се увеличава от 0,7 на сто през периода 2001-2011 г. на 1,2 през периода 2011-2021 година.“
    Това са резултатите за 12 години добре управлявана държава. Сега ГЕРБ, ДПС, Възраждане и партията на пишман генерала трябва да докажат “експертността“ си. Добри времена се очертават - бензин по 0 лв., един сандвич - една месечна заплата. Радвай се народе !
  • 185 сара

    9 1 Отговор
    Този няма нужда да ми казва, че няма да е премиер. Знам го и без него - наистина няма да е премиер !
  • 186 И.И.

    7 4 Отговор
    Ти трябва да гниеш в затвора за геноцид, за 12 години управление на герб населението в България е намаляло с 1 милион души , какви глупости дрънкаш ,че си загрижен за народа?! И всички знаят как гробарите спечелиха изборите ,с масово купуване на гласове !
  • 187 глупаци

    2 2 Отговор
    Най-важното им бил кой с кого е. не мисля, че най-важното на българите е да ги вкарвате във война. Вие се погрижете за финансите и стойте по-назад като се изказват за войната, да не ви пратим вас на фронта.
  • 188 Некой си

    2 6 Отговор
    Следвайки традицията на ДБ, която два пъти излъга избирателите си и се коалира с ГЕРБ и БСП, съвсем логично е ПП (чиито основатели са бивши ДБ-сари) да излъжат избирателите си и да се коалират с ГЕРБ, без борисов.
    Яко, а!

    Коментиран от #190

  • 189 Като

    4 0 Отговор
    доброволно се предадеш и направиш самопризнания за престъпленията си, само тогава предявявай претеции към другите политически лидери. Никой от тях не е извършил престъпление като теб. Трябва да си в затвора за турски поток.

    Коментиран от #208

  • 190 анонимен

    5 0 Отговор

    До коментар #188 от "Некой си":

    Яка ти е простотията на тебе копейка !

    Коментиран от #197

  • 191 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 192 демонокрация

    1 2 Отговор

    До коментар #128 от "Професоре":

    Ами да почнем от най-голямата империя, която зинала и а-ха да глътне целиот свет, ако ти говори нещо това.
  • 193 УРА,, УРА

    6 0 Отговор
    Тиквуне, сега разбра ли какъв красив автогол си вкарате с вота на недоверие? Много си готин като се молиш. Чакаме бензина, както излъга, да стане 2.00 лв. Хайде да видим и как ще свалите инфлацията, мошеници долни.
  • 194 Мимч

    4 2 Отговор
    Първо сме за неутрална България по отношение на Операцията с Украйна.Ние от нея нямаме никаква полза.Народа е за Русия и не се прави,че не знаеш,а и ти ходи при Путин и Доган да им се кланяш.Сега не настройвай народа обратно.Един вид си въртиш опашката,като котка...
  • 195 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 196 Мамул

    5 1 Отговор
    В каква еврозона ще влизаш бе Толуп? Еврозоната заминава...без енергоносители бизнеса се премества към Америка. Ще затварят фирми и предприятия, ще има фалити и безработица. Държавите влизат в рецесия.
  • 197 Некой си

    0 1 Отговор

    До коментар #190 от "анонимен":

    Десносектант, нали!
    Я кажи ДБ с кого бяха в коалиция 2014 и 2021 година, бе, мамул!
  • 198 защо

    2 2 Отговор
    Що не направят референдум за еврозоната. тогава сто процента ще излязат повече хора да заявят , че не искат прословутото евро, което всеки ден потъва все по-надолу. Имаме щастието да избираме, да изчакаме какво ще стане с ЕС и икономиката му за разлика от други държави, които вече са с двата крака, но нашите политици са решили твърдо да ни набутат в блатото и ако ЕС катастрофира и ние да сме солидарни длъжници с тях.
  • 199 Казуар

    6 0 Отговор
    Другарю Борисов, я обясни реално и подробно защо организира свалянето на правителството а сега като спечели изборите търсиш мущерии.
  • 200 Рубльов

    4 1 Отговор
    Искам " кърджалийската" и десито да правят консултациите.Тези две шпаги на ГЕРБ ще ни изведат от кризата.Ще им вземат и тока, и газта, и........
  • 201 Извънреден коментар

    3 0 Отговор
    Поради какви причини България води антибългарска политика, но без да си личи, че е такава?!
  • 202 Гост

    5 0 Отговор

    До коментар #21 от "ЖОРО":

    Не лъже бе - то ДПС ГЕРП - си е едно и също - те са заедно !
  • 203 Цуца

    6 0 Отговор
    Мечти, мечти..... Е нЕма да стане! Който се ”коалира” с вас е политически труп (без ДПС)! Честита ви ”победа”, не ви стиска да направите самостоятелно правителство, на следващите избори ще вземете толкова гласове колкото БСП и ИТН.
    Не разбрахте ли, че колкото и да е прост народа, като вас, може и да поумнее!
  • 204 Нехиs

    0 5 Отговор
    Черввните тролове са нацъкали масово една звезда на статията. А истината е, че Борисов говори най-разумно. ДПС - също, за разлика от Бкп, Бойкикев и Подпри Парапета.
  • 205 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 206 ГЕРБ=ДПС=ВМРО

    5 0 Отговор
    650 000 тарикати:

    администрация;
    строители на магистрали, пътища, тунели, мостове ... на "хотелинебостъргачи-подпорни стени" по морето;
    сторители на водопроводи, канализация, пречиствателни станции;
    корупционери;
    концесионери всякакви;
    милиционери - пазещи властимащите от "народната любов"
    НСО - безмозъчни гавази, шофьори, готвачи, сервитьори, камериерки, с една дума "ПРИСЛУЖНИЦИ" всякякви
    ...
    но също и 50 000 богати пенсионери на МАКСИМАЛНА НЕОБЛАГАЕМА ПЕНСИЯ от между 2000 и 3600 лева месечно, произлизащи най-вече от предишната комунисто-ченгеджиско-фатмако-КГБ-КОМУНИСТО-бесепарска върхушка.

    У нас в България има 650 000 ТАРИКАТИ, защото голяма чат от останалите 5 000 000 българи са БАЛЪЦИ, необразовани и природно НЕсложни в главата хора. А тези, които не сме БАЛЪЦИ сме ИЗПОКАРАНИ и разделени поради АЛЧНОСТТА на едните/БОГАТАШИТЕ/ и ГНЕВА на другите/РАБОТНИЦИТЕ/. Поради НЕСПРАВЕДЛИВОСТА и МИЗЕРИЯТА на съветската система, в която сме се родили и продължаваме да живеем вече над 77 години. Когато БОГАТАШИТЕ намалят поне малко АЛЧНОСТА си и увеличат заплатите на работниците си. А РАБОТНИЦИТЕ намалят поне малко ГНЕВА си. И тогава БОГАТАШИ и РАБОТНИЦИ да се прегърнат и да от върховете на българската държава всички "калинко" ТАРИКАТИ.
  • 207 Цуца

    5 0 Отговор
    Хак да ние е, ”българи”! Като не сте гласували, ще продължавате да политиканствате и си заслужавате ГЕРБ, ДПС И Възраждане! Оплаквайте се на Арменския поп, резултатът е МИЗЕРИЯ!
  • 208 ГЕРБ=ДПС=ВМРО

    4 0 Отговор

    До коментар #189 от "Като":

    другите политически лидери

    Не е съвсем вярно това един от другите "лидери" Крушовица ТЕХНОИМПЕКСОВА е участвала в една от далаверите - ПРИВАТИЗАЦИТА, при която "Заменяха КОН за КОКОШКА."
  • 209 куку

    7 0 Отговор
    Народа не е 600хиляди които ги купи с окрадени пари от магистрали и напълни чекмеджета и шкафчета ,които мутрите и магистралните крадци и авансаджии ги раздаваха на бедните за хляб и сол за да съществеуват а не да живеят като хората .С купения вот не можеш да правищ преговори ,контактни групи и пр. пр.лъжи и змами .Борисов не е казал ,че за сериозно у,че не иска премиерското място .Когато му зададоха въпроса на пресконференцията каквижда профила на бъдещия премиер той описа собствената си физия фризераи собствения профил .Никой да не се отзове на разговори със контактните му групи ,защото ще ви излъжат .Той е готов на всичко само и само да има правителство с негов мандат ,а други да носят отгаварност ,защото ще довършат държавата с безмилистните кражби и далаверии.

    Коментиран от #219

  • 210 Лафонтен

    5 0 Отговор
    Боко съгласен съм с теб,но първо свали горивото с левче и олиото 2 лева.След което ще се наложи да си вземеш от зелето,чух че бай Ставри го прави много добре.
  • 211 ГЕРБ=ДПС=ВМРО

    6 3 Отговор

    До коментар #174 от "ГЕРБ":

    "Браво, Бойко! Искаме програмно правителство с Десислава Атанасова начело."

    То ГЕРБ+ДПС+"Израждане", който и да сложат за премиер, дори Карадайъ или Лъчо GSM-ма, ще е с повече интелект от ченгето-пожарникар от Банкя. Дори Карадайъ както се вижда за разлика от пожарникаря може да чете. Всичките му изявление са предварително написани от някой друг много по-умен. С Карадайъ няма как да стане грешка защото всичко му е предварително написано. И той за разлика от пожарникаря може сам да чете, без за това да му трябва някаква Севда, която да му чете заповедите изпратени отгоре и да му публикува във Фейсбука. Все пак Карадайъ е бивш "преподавтел" по ИНФОРМАТИКА от Нов Български Университет. Когато Карадайъ стана депутат и спря да преподава на студенти, оценките по информатика на студентите от Нов Български Университет се повишиха с 200%-300%. От слаб 2 на добър 4 и дори на отличен 6.

    Коментиран от #220

  • 212 киро

    5 1 Отговор
    дърпай в ляво клоун,искал да пра6та оръжие за Украйна и да съставели кабинет с ПП дето се опитаха да го арестуват,няма такова самоунижение,това може да стане само ако си много зависим,това е планът на Козяк за правителство и борбата им уж с корупцията в България мина само на думи,
  • 213 Здрасти

    3 2 Отговор
    Искам икономическа стабилност и мир.
    Затова гласуваха хората
    Без други простотии

    Коментиран от #216

  • 214 Браво #1

    10 0 Отговор

    До коментар #1 от "Бойче":

    Точно в десятката, свалиха ПП заедно с подлогите от ИТН и Възра.ждане - и то заради егото на Славуца, сега ги кани на преговори..Тъп, но хитър шо.пар, щастлов е, че той и Гешо ще отърват кауша и много се надигна. Отврат, намам думи! Ама и Радев обърна палачинката, подлец!
  • 215 Гостът

    10 0 Отговор
    Имахме правителство Герб дпс и чалгарите го свалиха. Сега са първи нека да управляват. В противен случай ще си носят отговорността. Ако не могат, на следващите избори отиват при Слави.
  • 216 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 217 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 218 Миро до #51

    6 0 Отговор

    До коментар #51 от "Омерзен":

    Точно така, но воже и да стане..ПП няма да са откажат от битката срещу голевия крадец и шаъката му, споко! Ще изхпее слънце шли на нашата улица:))
  • 219 Така е, #209

    8 0 Отговор

    До коментар #209 от "куку":

    Абсолютно си прав, мут.рата сега шикалкави, прави се на отговорен, комуникативен.абе ..селски тар.икат, само о само неговата партия да управлява парите от Плана за възстановяване- това е меракът Му, но ПП , ДБ и БСП нама да отидат и с право!
    Крадецъглт ги свали с боклуците на ДПС, Възраждане и ИТН..да си правят сега правителстма с ДПС и Възраждане, тъ панари!
  • 220 Мирчо

    8 0 Отговор

    До коментар #211 от "ГЕРБ=ДПС=ВМРО":

    Номер 211 и ти си една трагедия, боже оподи! Взел да ми хвали Карадайъ, тоя неграмотник, дето не може да говори български, срича и който ходи да се кланя всяка седмица и да целува ръка в Сараите..Ай, сик.тир, разкарай се бе!
  • 221 Супер си #25

    7 0 Отговор

    До коментар #25 от "Тракиец🇮🇹🇺🇦🇧🇬🇩🇪🇯🇵🇮🇷":

    Точто така е! По- голеви щеги от управлетието на крадливия пожарни .кар , няма и не воже са има, казах!
  • 222 Хахаха, жестоко, 76:)

    4 1 Отговор

    До коментар #76 от "ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ":

    Супер си, май така е . Дето ву дърпаше ушиге, Чехлъо е удобен много!
  • 223 Тома

    12 1 Отговор
    Хората искат тиквата да си понесе наказанието за кражбите през изминалите 12 години когато беше на власт и нищо друго
  • 224 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 225 йййййй

    8 3 Отговор
    От Козяк му посочиха един клоун-помак и един гаден продажен юдей. Народа ви мрази бе.
  • 226 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 227 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 228 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 229 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 230 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 231 ПОПРАВКА

    8 2 Отговор
    БОРИСОВ СОФИЯ НЕ ТЕ ЖЕЛАЕ И ГО ДОКАЗА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 232 Не е стратегическо

    4 2 Отговор
    Нали Б. Борисов сте се учил на държавн. поведение от Т. Живков. Бай Тошо какво беше казал: "трябва да слезеш долу при народа, да се слееш с народа." Дали народа иска Плевнелиев и Соломон Паси да пишат "новият път"?

    Коментиран от #235

  • 233 Тити

    3 0 Отговор
    Оооо чак се разплаках като прочетох статията ама от смях
  • 234 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 235 БСП...ИЗБОРНИЯТ РАЗГРОМ

    2 3 Отговор

    До коментар #232 от "Не е стратегическо":

    Народа не иска БСП и путинофилите.....прати ги в парламентарно забвение.....а що се касае до София.....тя никога няма да е червена...както и цяла България.

    Коментиран от #239, #269

  • 236 знаем бе тиква

    4 0 Отговор
    Теб вече само пачките , кюлчетата и кожлякът ь да го не хапят дървениците , са ти важни , одърте и другото отпадна , с 200-та , Мата Хари и други благинки на властта , сега само некакси да се извъртят нещата и да има кабинет с мандат на ГЕРБ , да те не закачат.
  • 237 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 238 Индо

    5 0 Отговор
    Добре де, няма да си премиер, но дружината ти краде колко теб. Кой ще иска да управлява с тях. Пример - другарката Фандъкова, и сам войнът е воин. Краде за всички.
  • 239 Не съм БСП

    2 1 Отговор

    До коментар #235 от "БСП...ИЗБОРНИЯТ РАЗГРОМ":

    Не съм за БСП, друго имах предвид. Казано накратко, това е катарзис...пълно "разтваряне" същността на партиите пред очите ни..И това което видим от тях през следващите месеци. И дано да е за добро...
    Лошото е че за избори отиват едни 70 мил. лева, които държавата не би дала за лечение на болни деца, или обновяване на спешни отделения в болниците, ремонт и апаратура и т.н. За вдигане на заплатите на болн. персонал, дотиране на специализации и обучение и т.н. Събираме капачки. Има регрес навсякъде и там, не напредък. Преди 20 години имаше медицински хеликоптери. Чак сега, предишното правителство искаше да ги върне, дано стане.
  • 240 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 241 БОЙКО ФЪРЛИ ВЪДИЦАТА ...................

    5 0 Отговор
    СИЧКИ СЕ РАЗБЯГАХА !
  • 242 Тарикат

    3 0 Отговор
    на всичкото отгоре......Бански.....
  • 243 Борисов Българите са достатъчно бедни и

    7 0 Отговор
    без Еврото!! Ако искаш да, подкрепящ Украйна, вземай гранитомета и Заминавай!! Като обикновен Български гражданин казвам:Неутралитет, никакво Оръжие нито на Украйна, нито на Полша!!! Неутралитет, а ти заминавай!?
  • 244 До 243 Гранотомета

    3 0 Отговор
    Вземай гранотомета
  • 245 До 239 Ревеш за, едни 70 мил лева, и

    5 0 Отговор
    Точно те са за мед хеликоптери! Ако дойдат на власт ГЕРБ и ДПС Бългатия ще загуби от тяхното "Управление" 7.милиарда за 1 год!! Та не реви за тези 70мил,не са и толкова, както и за хеликоптерите!! Виж колко милиарди са приготвени за стари подводници и кораби, преди да отидат за скраб!! А за нови чертежи на F16??? Колко милиарда?? Явно си Гербер, за да бягаш от нови избори!?
  • 246 Кретени ш....ни

    7 0 Отговор
    Около украта ли ще се обединявате .Това ли е най важното за вас мижитари .ПЪРВО И ЕДИНСТВЕНО ЗА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ЩЕ МИСЛИТЕ ИНАЧЕ М.......НАТА ВИ ТЪЙ ЛИ НЕ СЕ НАУЧИХТЕ МАЛКО ОТ ОРБАН......Всички сте Еди дол дренки срам и резил.Седнал тулупада вика плевньо и еврейския....Ал ....Всички на боклука.....
  • 247 До245. БЪЛГАРИЯ

    2 0 Отговор
    България
  • 248 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 249 Няма Подкрепа

    6 0 Отговор
    Бай Бибитко или Бай !!! по правилно е обръщението на един Евро депутат към теб най подготвения ни политик ,ти сега ли се сети че сме в криза ,защо направи всичко възможно да събориш предното правителство а сега търсиш същите хора за подкрепа и ще ги обвиниш че не мислят за българският народ .По нагъл и лъжлив тарикат от теб няма
  • 250 Работата ясна

    7 2 Отговор
    Тулуп кирчо кокорчо костовистките отломки ВСИЧКИ на една пробита гемия и чак тогава БЪЛГАРИЯ 🇧🇬🇧🇬🇧🇬 ще тръгне напред.
  • 251 оня

    4 1 Отговор
    бохоре нема как да си хем премиер хем султан не може да се съсваш от работа и да бъхтиш на 2 места без договор и осигоровки
  • 252 Браво

    3 1 Отговор
    Прикъткай мишките в капана и дай им да се оцапат и после за всичко ще им лепнеш цялата отговорност.И като си изпълнят предназначението ги пращаш ги при ония с торбичката от била
  • 253 Цуца

    5 1 Отговор
    Защо, г-н Борисов искаш някой друг да опере пешкира?! Нали предизборно се би в гърдите, че само Ти можеш да ни ”оправиш”, ПП са крадци и съсипали държавата! Е, да ти е честита ”победата”,но не ти стиска сам да поемеш отговорност!
  • 254 За 12 години гроб -минус 1милион БЪЛГАРИ

    6 1 Отговор
    Народа казва крадците гроб/дпс в затвора , никой не го иска буци гепито и лъжльото да управлява освен платените индивиди от чекмеджетата . Събориха готово правителство сега искат коалиция с тях ????? Туй само буци с професорските прякори може да го измисли за да може да отърве затвора и да продължи с кражбите .
  • 255 Филип

    4 0 Отговор
    Гербери вижте си величието! 2 дена се крие като партизанин, чака нареждане от величията и сега се скри. Какво я държите тази стара баба още? Махайте я от партията си и може и да оцелеете! Да не се крие вожда ви, а да поема отговорност и да прави правителство! Нали се тупа в гърдите, че е първа политическа сила? Още утре при президента да взима мандата и веднага да връчва папка с готовият проект за правителство!

    Коментиран от #268

  • 256 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 257 Констатираща

    2 3 Отговор
    Хубаво изказване на Борисов, но не се ли сеща, че в уж безправовата политика на Путин, има място за референдум, а тук се провеждат постоянно избори, харчат се напразно средства, но нещата не се оправят. Уж се знае добре политическата нагласа на обществото, но нещо все куца, а гласовете се дробят между различни новоизлюпени партийки, които имат подобни и уж различни платформи. Явно на някой не му е изгодно да се проведе референдум по тези въпроси, за които намеква Борисов, защото се плаши от истината, но така докъде ще стигнем? Може би точно до там и до това, от което най-много се плашим.😊
  • 258 Иванов

    6 1 Отговор
    След като по думите на Борисов, правителството на Продължаваме промяната и Да, България "счупи" държавата, защо толкова се натиска да прави коалиция с тях? Някой ще вика ли втори път майстор, който вместо да му оправи колата, я е развалил още повече?...
  • 259 Никой

    4 1 Отговор
    Никой не ти вярва сикаджийска мутро.
  • 260 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 261 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 262 МАТА ХАРИ

    3 2 Отговор
    мъжът ми -ШТИРЛИЦ(р.р.) $Л€Д КОМПРОМАТА С КЮЛЧ€ТАТА ЗЛАТО И €ВРОТО $и ГО КАЗА:

    - жена , МУТРАТА ПОВ€Ч€ НЯМА ДА € пр€ми€р....!

    В$Я ВЛА$ТЬ $ОВ€ТАМ!
  • 263 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 264 Ами тогава

    3 2 Отговор
    вземи се зарови в калта като останалите тикву
  • 265 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 266 тиквата говори

    3 1 Отговор

    До коментар #38 от "Гошо":

    всичко. И срещу Путин - когато ТРЕБЕ, и в полза на Путин - тоже, дори обеща да му подари второ куче.
    ИМА ЛИ ОЩЕ някой да не знае природата на тая страхлива и продажна мутра от зайчарника?
  • 267 Трифон Зарезан

    2 1 Отговор
    Тоя иска коалиция, а продължава да храчи срещу тия, с които може да се коалира.
  • 268 Трифон Зарезан

    2 1 Отговор

    До коментар #255 от "Филип":

    тя партията ГЕРБ /СДС не знам кой им дава право да се притургат там, определено ние дето се борихме за демокрация навремето, не желаем това/ е еднолична партия. Как да стане хем да се махнел, хем да я има и партията. А, ако се маха, да си вземе там всичките Дончевци, Десиславки, Добревци и Митевци, че народа ги е омръзил вече. Младежите и тях да си ги вземе, защото не са никаква нова смяна
  • 269 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 270 Е НЕМА ТАКЪВ НАГЛЕЦ!

    3 1 Отговор
    Да съзнаваш цялото си ниЗко положение, че срути държавата и я направи тотално корумпирана, мутренска, че нъртя задница и на изток и на запад и НИЩО не постигна (самолетите, платени кеш - за това ни се смеят всички бизнесмени по света - са още на хартия).

    НАИСТИНА НЯМА. И ние като че свикнахме, че е толкова безочлив и нахален и реагираме срещу него. Това е защото ПП не успя да подхване нещата да сложи гроб и тулупа на място, заедно с каскета - соцмилиционер. Подцени въпросите, или не можеше, но сега ПП ще си плаща.
  • 271 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове