Last news in Fakti

4 Октомври, 2022 21:37 1 474 35

Явор Божанков: БСП няма да подкрепи правителство на ГЕРБ и ДПС

  • явор божанков-
  • герб-
  • дпс-
  • бсп

Според него в момента ГЕРБ са готови на всичко, за да вземат отново властта

Явор Божанков: БСП няма да подкрепи правителство на ГЕРБ и ДПС - 1
Кадър бТВ

“ГЕРБ са първи, това го признаваме. Ние ще се опозиция, няма нищо драматично в това, били сме доста време така. Понеже това е волята на български избирател, то ГЕРБ сега носят отговорността. Ние няма да подкрепим правителство на ГЕРБ и ДПС”, заяви Явор Божанков от БСП в предаването на “Лице в лице” по бТВ.

“Не могат да говорят ГЕРБ така все едно някой друг свали предишния кабинет. Нека сега да направят нов. Имат достатъчно гласове. Бойко Борисов в момента е затънал сам в тресавището, което сам си създаде за последните 12 години, заедно с активното участие на ДПС”, добави той.

“Правителство на ГЕРБ и ДПС ще взриви обществото”, смята той.

Божанков коментира и изказването на Радомир Чолаков от ГЕРБ, че партията на Борисов е готова да води преговори с “Демократична България” за съдебната реформа.

“Смешно беше Чолаков да говори за съдебна реформа. Най-добре е да извикат Данаил Кирилов да представи нов проект за конституция. ГЕРБ са хората, които браниха Гешев буквално с телата си. ГЕРБ бяха хората, които бранеха Гешев (Иван Гешев - главен прокурор - б.р.) Когато сме викали Гешев в парламента ГЕРБ винаги влизаха цялата група и започваха да викат, за да не се чуят въпросите и отговорите на Гешев”, каза Божанков.

Според него в момента ГЕРБ са готови на всичко, за да вземат отново властта.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 22 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалистична

    9 8 Отговор
    Статия
  • 2 Дано отидем на избори отново!

    33 7 Отговор
    30 години това прави ДПС! Бавно удавя България! Чрез циганите и чрез османските цигани!

    Коментиран от #6, #9, #10, #22, #24

  • 3 Перо

    22 17 Отговор
    Нещастен пубер,на хранилка при Нинова!
  • 4 Тошо

    21 13 Отговор
    АБЕ МОМЧЕ ВИЕ СТЕ ВЕЧЕ САМО МИМАНС,КЪДЕ СЕ БУТАШ В КАШОНИТЕ ЗА ИЗНОС.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Не парламент, а мърша

    9 2 Отговор
    Цирк 😃
  • 8 Много лъжи радев с машините

    12 16 Отговор
    Ле-ле, това създание какви ги плещи, като Матро7ов на амбразурата защитава корни. Момченце, пожела си и ще ти изсъхне ръката. Беше грозно и жалко. От кой се криете, ние и кики,кокорчо и ристьо. Що не щете да приказвате пред народа. Ах, измамници такива. Бойко направи брилянтно предложение. Вие що си мислете, сега никой като не говори с Бойко и на следващите избори никой няма да гласува за него. Ало и най-простите разбрахме, че Бойко говори правилно и мисли за нас хората.

    Коментиран от #15

  • 9 Много лъжи радев с машините

    8 20 Отговор

    До коментар #2 от "Дано отидем на избори отново!":

    Ле-ле, това създание какви ги плещи, като Матро7ов на амбразурата защитава корни. Момченце, пожела си и ще ти изсъхне ръката. Беше грозно и жалко. От кой се криете, ние и кики,кокорчо и ристьо. Що не щете да приказвате пред народа. Ах, измамници такива. Бойко направи брилянтно предложение. Вие що си мислете, сега никой като не говори с Бойко и на следващите избори никой няма да гласува за него. Ало и най-простите разбрахме, че Бойко говори правилно и мисли за нас хората.

    Коментиран от #17

  • 10 Дневникът е подправен

    7 15 Отговор

    До коментар #2 от "Дано отидем на избори отново!":

    И като идем, какво ще стане радев ще смени резултатите в полза на ПП като предния път.
  • 11 Да, бе

    14 9 Отговор
    Кой нормален се интересува от бсп! Това е някаква геронтофилия с привкус на некрофилия...
  • 12 ПРЕХОДА ПРОДЪЛЖАВА ---32ГОДИНИ

    12 2 Отговор
    Всички партии да върнат всички народни субсидии до стотинка в ДЪРЖАВНИЯ БЮДЖЕТ.......ДО СТОТИНКА ....
  • 13 Роналд Рейгън

    6 8 Отговор
    Правилно, Вигенин! То затова и педергерберунгелите атакуват Нинова с прокуратурата.
  • 14 ЧУЙ ЧУЙ

    2 0 Отговор
    .....динозаврите от буковлък ще управляват..те го казаха☝
  • 15 ЩОТО

    6 2 Отговор

    До коментар #8 от "Много лъжи радев с машините":

    На 1 юли много мислеше за народа. Съсипа работещо правителство, а сега се гърчи?
  • 16 оня с коня

    9 9 Отговор
    Представителят на "Столетницата" Божанков си измисля всякакви невъзможни Казуси,само и само да няма Правителство в което БСП не Участва.И да - БСП няма да подкрепи Правителство на ГЕРБ/ДПС,но ще подкрепи ли едно Самостоятелно Правителство на ГЕРБ?По-нататък БСП "признава" Първенството на ГЕРБ,но премълчава Божанков- признава ли БСП класацията си на незавидното 5-то място,което е ПОРЕДЕН Пълен провал за Партията ?Вместо това Божанков "командирова" ГЕРБ и Борисов в някакво Тресавище,в което освен всичко са и затънали...Съвсем накрая Божанков се възмущава не на шега от поведението на ГЕРБ в НС,където едвали не с Телата си са бранели Гешев.А кой напада представителят на Върховното обвинение в БГ,т.е. Гл.Прокурор бе Другар - не бяхте ли Вие и ПП?И тъй като Счупихте Държавата според тъжните заключения на ББ,трябваше ли да ви се позволи да бастисате и Прокуратурата,за да може необезпокояван Рашков да си разиграва Коня и да арестува "на Гьотере" който му се изпречи пред очите?Е няма стане ваща работа Господа от Партията ви обявена в Ликвидация - МА ИЗОБЩО!
  • 17 Даааааааааааааааааааааааа

    5 0 Отговор

    До коментар #9 от "Много лъжи радев с машините":

    А тези избори защо ни бяха по време на война, сега да се оправя! Чакаме бензина да падне с един лев. И хляба.
  • 18 Глупаци

    3 7 Отговор
    БКП на бунището ГЕРБ и ПП вече се договориха да управляват заедно в коалицията ще се включат и ДБ и Янев възраждане и ДПС няма да участват
  • 19 Павел пенев

    10 8 Отговор
    Това папагалче отново ли е депутат? Жалко за БСП.
  • 20 жжжжжж

    9 4 Отговор
    а когато дойдеше гешев ви затваряше устите . не можахте с нищо да го оборите. въздух под налягане сте . христо иванов дори не присъстваше.....
  • 21 Какъв политик си ти?

    5 3 Отговор
    "Понеже това е волята на български избирател"-ти си в тотална грешка.Столетницата ти се отразява на психиката.Избор има при 50+%, а не при 39%.Изказването ти е на глашатай на пазара.Има само една цел-да измъкнете БЪЛГАРИЯ от блатото.А тя каква стана-тези не мога да ги гледам, а другите са неподходящи...По кой параграф- кой да краде или да се излиза от блатото?
  • 22 чичо Таско

    4 4 Отговор

    До коментар #2 от "Дано отидем на избори отново!":

    И 1000 пъти да се иде на избори... същата работа. Кучетата лаят, керванът си върви. Стига се оправдавахте с ДПС. Трябва да се признае, че докато има джендъри, като тоя на горната снимка България ще пропада. Това че ПП, БСП, ДБ и ИТН не можаха да си разделят парите ДПС ли им е виновно. Всеки получава своя шанс. Пропусне ли го отива у канала. Такива са и ИТН, БСП, ПП и ДБ. Идват нови партии.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 ГЕРБ=БСП=ДПС

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "Дано отидем на избори отново!":

    "30 години това прави ДПС!"

    Да ДПС са зло, но с техните 13%-15% от всички депутсти нямаше да могат да правят всичко мръсотии и подлости които направиха. 15 години БСП беше патерица на ДПС. 8 години Сакскобурготски беше патерица на ДПС. И след това 13 години ГЕРБ беше патерица на ДПС.

    ДПС правеше лудориите си само защото в това му помагаха по-големите български партии БСП, НДСВ и ГЕРБ. Без огромната помощ на тези 3 партии ДПС щяха да обезличени и изчзнали още преди 20 години. Така както бяха обезличени и изчезнаха всички БЗНС-та.

    Вината на помощниците големите партии БСП, НДСВ и ГЕРБ с по 90-100 депутата е дори по-голяма от вината на ДПС с техните 25-35 депутати. Голяма част от тях българи еничари като Йордан Цонев "продали майка си".
  • 25 Мамул

    5 0 Отговор
    Абе, тоя бръсне ли се?
  • 26 Боже мой

    7 3 Отговор
    Гледах това момченце по една телевизия. Разказа лична история, заради която няма да преговаря с победилата партия. Партията не ме интересува. Но се втрещих от ината на този "политик". Какво желание за реваншизъм само ! Ако всички, които имаме убити близки от комунистическата власт, решим да се наредим до Парламента, редицата ни ще стигне вероятно до Пловдив. В нашето семейство е отвлечен дядо ми, пред невръстните си деца и то само защото е учил в Швейцария, защото целият му род са образовани и интелигентни хора. Баща ми се разболя от рак и си замина едва създал семейство, чичо ми получи инфаркт съвсем млад и си замина , леля ми не доживя средна възраст. Как се преживява да отвлекат баща ти, да го бият и да палят всички книги и картини в средата на хола. Заръката на баба ми беше "Живейте достойно и не търсете мъст. Един ден ще ги осъдят". Но не стана така. Напротив. Зная как боли. Но никога не проявихме агресия, злоба и реваншизъм. Това, което виждаме в днешния ден е недопустимо. Държавата не ви е лична собственост, г-да политици. Ще говорите един с друг, такава е политиката. Ако не можете, значи не сте за там.
  • 27 Слушанков

    1 0 Отговор
    Ще крепиш.........
  • 28 Оценител

    2 6 Отговор
    Един разумен политик. Ако всички в БСП разсъждаваха така партията щеше да има друго лице и повече подкрепа и последователи
  • 29 Хмммм

    7 3 Отговор
    То никой и не чака подкрепа от вас Божанков. От фвшисти подкрепа няма как да има за български кабинет. Вие сте безгласна буква.
  • 30 Да бе да

    3 2 Отговор
    Яворе,като по възрастен от тебе и като човек който е падал няколко пъти от такова " скутерче" колело !
    Мога да ти кажа , че ти социалист , но си в партия на комунисти за съжаление !
  • 31 тони

    5 2 Отговор
    тоя папагал излъчва толкова злоба, че свят ми се завива
  • 32 Само предлагам

    4 1 Отговор
    Божко кой те чува тебе бе Ела си в Г Оряховица на гарата работа мнооого
  • 33 Вие сте мнооого убави,

    0 1 Отговор
    Убавци, брей, другите са лоши, тъй ли, бе, помним 90г разграбването на държавен ресурс и банки от комунистите ДС, знаем че се договорихте с костов да не отваря досиетата и да няма лустрация и пак червен криминален преход, преход нямаше политическата,власт я трансформиеахте в икономическа, ЗАКРИВАЙ, жълто ти около устата, но все знаеш, офффффф
  • 34 Правилно БОЖАНКОВ! НИКАКЪВ

    1 0 Отговор
    Ортаклък с ГЕРБ и ДПС!!
  • 35 До 12. ТОВА, ЧЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ СЪДЕНИ

    1 0 Отговор
    Крадците на Прехода нее Реваншизъм!! Крадците трябва, да бъдат осъдени, иначе никога няма да спре Корупцията, и Кражбите на милиони и Милиарди от Политиците, бивши Мутри, станали Бизнесмени!! Съд с присъди, това нее Реваншизъм,!! ПОГЛЕДНИ УМНИКО Румъния!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове