Last news in Fakti
  Тема: Украйна

6 Октомври, 2022 20:38 1 825 27

Мартин Табаков за Украйна и НАТО: Въпросът беше да се окаже морална подкрепа на жертвата

  • мартин табаков-
  • украйна-
  • нато

Една от идеите на споменаването на ядреното оръжие от Владимир Путин е да провокира Европа, добави той

Мартин Табаков за Украйна и НАТО: Въпросът беше да се окаже морална подкрепа на жертвата - 1
Снимка: бТВ

Отказът на Радев да се присъедини към своите колеги от Централна и Източна Европа (б.р. страната ни не подкрепи декларацията за бързо приемане на Украйна в НАТО) дали не означава, че един ден Румен Радев ще наложи вето, когато стане дума дали Украйна трябва да бъде пълноценен член на НАТО. Дали ще се окажем единствената държава, която ще е "против".

Това заяви в студиото на „Лице в лице“ пред бТВ международният анализатор Мартин Табаков.

Още новини от Украйна

"Въпросът беше да се окаже морална политическа подкрепа на жертвата", добави той.

Табаков обясни, че в момента няма как Украйна да се присъедини към Алианса, тъй като е във война.

"Една от идеите на споменаването на ядреното оръжие от Владимир Путин е да провокира Европа, да окаже натиск върху Украйна да се възстановят мирните преговори", каза още той.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 28 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Зеленски

    15 1 Отговор
    Искам и материална!
  • 2 пье шу

    45 3 Отговор
    "Дали ще се окажем единствената държава, която ще е "против"
    и? какво от това? ако решението отговаря на интересите на територията - защо не? или въпросният ан.ал.лизатор се страхува, че ще му резнат гранта заради несвършена "работа"? негов проблем.
  • 3 парасюк

    36 2 Отговор
    Каква жертва са тия бандити бе?!
  • 4 до този сульо

    25 3 Отговор
    в украя говорят стария български език от 6 ти век!!!!! и до Полша също!!!! И никой не иска тези маймуни да влязат в ЕВРОПА! Следва Гласуване в цяла Европа! няма нужда от криминали !!!!!!!!!!
  • 5 Един анализатор

    36 2 Отговор
    най напред трябва да не е предубеден,и да е независим! Тоя екземпляр не е нито едното нито другото! И той работи за центовете!До кога ще давате трибуна на чужди агенти!
  • 6 Кокса

    33 2 Отговор
    Господин прическа виждам че и слухът ви е кофти, Путин никога не е споменавал ядрено уръжие това се тиражира само от твоите приятели със неопределен пол -краварите.
  • 7 кюмюря от Драгалевци

    33 2 Отговор
    Жертвата си ти , щото явно си слънчасал с тая гола капандура . 8 години как никой на се сети за изстрадалия Донбас . Ти къде беше ? "Кьорав" ли беше през тия 8 години геноцид ?
  • 8 Нахалник

    31 3 Отговор
    Ами нали вие военолюбци гововорехте за мирни преговори, сега пък трябва да се бият до последен украинец завличайки на дъното един континент. На този континент живеят и други народи освен Украйна, която в момента ненавиждат толкова много хора благодарение на такива подметки като вас. Въпреки, че тези политици съсипаха държавата, добре, че от време се случва някой да има просветление. Нас обикновените хора не ни интересува вашата Украйна изпразнете си сметките, преместете се там и помагайте колкото искате, но не правете с чужда пита помен.
  • 9 Някой

    25 2 Отговор
    Тоя пък кой го произведе за "международен наблюдател"?
  • 10 защо

    25 2 Отговор
    Табаче, анализ на "Дядо вади ряпа" няма да можеш да направиш! От къде това самочувствие - международен анализатор??
  • 11 Евролъжец

    22 2 Отговор
    Тоя все едно ни продава развалени домати на женския пазар ... Украйна не е жертва защото още през Април Путин беше предложил мир и аха Зеленски да приеме, но Байдън се обади и каза не. Второ, след като "няма как да се присъедини към Алианса", защо Украйна кандидатсва? Целта очевидно е да се ескалира конфликта от страна на САЩ и НАТО.
  • 12 тъпаков

    19 2 Отговор
    още една жертва на природата. Жертвите са ни налазили яко и ще ни изядат.
  • 13 Българин

    22 2 Отговор
    България не е единствената държава,която не подкрепя членство на Украйма в НАТО.Така направиха и големите държави като Германия,Великобритания,Норвегия и др.
  • 14 111

    23 1 Отговор
    Повече ме интересува кога ще подкрепите мирното уреждане на конфликта!
  • 15 тая

    12 1 Отговор
    Аха да ги излъжем морално хахаха
  • 16 Корупция и държавна измяна

    27 2 Отговор
    Да вземаш пари от друга държава като този грантачия, за да сееш дезинформация, си е не само висша форма на корупция но и национално предателство. Крайно време е да се въведе ЗАКОН всеки грантаджия да си публикува от коя държава взема грантове, за да знаем като си отваря устата чии думи проповядва.
  • 17 ЛИЛИ

    15 0 Отговор
    Наглост, фантазират такива като този , че Русия ще използва ядрено оръжие.Нима тези манипулатори не знаят за зверствата на украинците , които използват оръжията на агресорите САЩ, НАТО , ЕС за да избиват невинни хора, които не искат да живеят под жестокостите на фашиската украинска продажна клика.Жалко за жертвите на руските и украински момчета , въвлечени в тази жестока политика на САЩ и останалите поддръжници на зеления наркоман!
  • 18 война и мир

    15 0 Отговор
    Eгати жертвите ....ВОЕНЕН ПРЕВРАТ с убийства и след това 8 г. хиляди убити цивилни в Донбас .Но след тези избори българите си заслужиха да ги лъжат , още може , малко им е ., следващата фаза е коалицията “родолюбци “ Бойко и Киро да обявят война на Русия в защита на безпомощните кравари , сега са укрите, че са повече , после ние ще ги браним .
  • 19 Феник

    13 0 Отговор
    Украйна да върви по дяволите, но ми е жал за българите там, които са жестоко дискриминирани.
  • 20 Токсик

    18 0 Отговор
    Да, само че жертвите са мирните хора от Донбас подложени на геноцид години наред от нацистите от Украйна. Кой им спря водата, токът, пенсиите, кой ги засипваше с бомби от оръдия и авиация, кой им забраняваше руския език и много други зверства?! Ние, българският народ оказваме морална подкрепа на хората от Донбас, а вие платените евроатлантици не ми правете съучастници на вашите приятели неонацистите от бивша Украйна, ако обичате!
  • 21 Перо

    18 0 Отговор
    Джендърията не са служили в армията,но ако гръмне един фишек ще напълнят гащите,а сега им налагат от вън да ни вкарат в чужда война,за “спасението” на един ционистко-превратаджииски режим! Възраждане са прави за закона за чуждите агенти,по образец на САЩ!
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 умни хора казват:

    7 0 Отговор
    Колективният Запад иска войната в Украйна да Продължава!! Зеленски е една Марионетка, която говори и прави каквото му кажат!! Илон Мъск е прав да има преговори, но Зеленски не желае, Запада печели от войната, както и от това, че Гръмнаха тръбите на Газопроводите!!

    Хенри Кисинджър: Когато се намери изход от войната, връзките с Русия трябва да се възстановят.
    Роджър Уотърс: САЩ и НАТО нахлуват в други суверенни държави, но това не значи и вие да то правите. Двоен стандарт, който някой си се опитва да налага.

    Джефри Сакс казва:
    Безмилостният западен разказ, че Западът е благороден, докато Русия и Китай са зли, е глуповат и изключително опасен. Това е опит да се манипулира общественото мнение, а не да се занимава със съвсем истинска и належаща дипломация. Европа трябва да се замисли над факта, че неразширяването на НАТО и изпълнението на споразуменията от Минск II биха предотвратили тази ужасна война в Украйна.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове