Last news in Fakti

7 Октомври, 2022 14:07 2 653 30

"Позитано" 20 срещу Румен Радев за изтребителите "Грипен"

  • бсп-
  • позитано 20

Позиция на Изпълнителното бюро на БСП

"Позитано" 20 срещу Румен Радев за изтребителите "Грипен" - 1
Снимка: БГНЕС

Не е работа на служебен кабинет да преговаря и ангажира дългосрочно България с такива договори. Вече има избран парламент и само той може да се произнася.

Това обявиха от "Позитано" 20.

БСП сме против още разходи за самолети. Страната се намира в тежка социално икономическа криза, висока инфлация, бедност и нарастващи неравенства.

За нас е най-важно да се подкрепят семействата, да се увеличат доходите, да се стабилизира икономиката. В Народното събрание ще гласуваме “против“.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 34 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 НямаСток

    30 5 Отговор
    Никой не е стока в политиката, ама да - защо не се оправдавме с бедността за всички такива "задължителни разходи", който нашите богати партньори ни карат да им плащаме - за да "ни пазят" ... че то нас който ни е докопал се е разпаднал, от кому ни трябва да ни пазят ? Те да се пазят от нас :)
  • 2 Справедлив

    18 23 Отговор
    Браво.Тези Грипени оживяха на сърцето на льотчика.Само за това не сме рлащали.Нали са купени американски самолети.Защо трябва да се купуват други?

    Коментиран от #14

  • 3 гост

    17 12 Отговор
    Ама Той е поел ангажимент ...
  • 4 алоооо

    30 7 Отговор
    когато ни е управлявало БСП нито има нещо построено нито нещо закупено в тази държава .Парите отиват някъде на вятъра . Исега стана така къде отидаха МИЛЯРДИТЕ никой не Разбра
  • 5 Курнела съм

    30 10 Отговор
    Таман бях нагласила комисионната за втора партида виртуални фъ-16 и фатмака пак ме прекара.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Красимир Петров

    26 9 Отговор
    Чудесно е,че още след 2-3 пъти на избори и БСП ще изчезне като партия.
  • 9 ха ха

    10 3 Отговор
    Няма да има за Насето Зафиров какво да Лапа .Ще заслабне горкия
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 реалист

    13 19 Отговор
    Редно е и Президента да вземе малко комисионни аз го подкрепям.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Госあ

    11 8 Отговор
    Долни комуняги ! Нито са комунисти, нито социалисти. Цепете тая сган, да имаме левица бе !
  • 14 086

    22 4 Отговор

    До коментар #2 от "Справедлив":

    Защото, докато дойдат новите, няма да има читав пилот да ги управлява. Човекът се опитва да спаси българската бойна авиация тук и сега.

    Коментиран от #16

  • 15 локхид2

    11 2 Отговор
    пусти да опустеят комисионните , какво правят от човека
  • 16 Госあ

    10 5 Отговор

    До коментар #14 от "086":

    Дори когато дойдат, пак няма да летят, защото летателните часове на тия прахосмукачки са нереално скъпи, а подръжката и ремонтите невъзможни да страна като нашата.
  • 17 Българин

    8 7 Отговор
    Не си спомням през 2017 година БСП да бяха толкова критични към Радев. Тогавашният му служебен кабинет в последният ден от съществуването си избра Грипен за победител в конкурса за нов изтребител. И тогава Радев ни ангажира с дългосрочен договор. Но това спря обновяването на авиацията ни с 3 години и обслужваше руските интереси, които за БСП винаги са били на първо място.
  • 18 Госあ

    13 1 Отговор
    Иначе от факти преди две седмици:” Полша сключи днес с Южна Корея сделки за 3 милиарда долара за закупуването на 48 корейски изтребителя ФА-50, предаде Асошиейтед прес. “ Добре ли е ? И между другото, корейците пропищяха от бъговете на Ф35.
  • 19 Мамул

    8 2 Отговор
    Коорнело, ми ти прати нашите самальоти в Полша! Сега летците ни цял ден играят табла.
  • 20 Хаджи Генчо

    6 2 Отговор
    Ще летят! Ние ги купуваме, слагаме им по един пилот и американците ги пращат към Русия натоварени с демократични бомби.
  • 21 разходи

    11 3 Отговор
    Тук са прави! Народът се чуди как ще оцелее тази зима, а те вече приготвят новите милиарди за никому ненужни самолети! Къде е българското въоръжение, г-н Президент? Защо тези, които разоръжиха армията ни и продадоха въоръжението, по цял ден ни заливат от всички медии с "евро-атлантическа" пропаганда и призиви да дадем оръжие на Украйна?

    Коментиран от #29

  • 22 Я по-кротко!

    5 2 Отговор

    До коментар #6 от "Вън БПС боклуците вие сте виновни за":

    Кой управлява последните 10 години, почти без прекъсване? ВИЕ!
  • 23 Пенсионер

    7 2 Отговор
    А твоя работа ли беше да правиш " миш маш" пенсионната реформа. По голямата част от пенсионерите не получиха и стотинка увеличение и то с 40-46 г. трудов стаж. Ако изборите бяха след 7 окт. картината щеше да е друга.
  • 24 Нищо ново

    6 5 Отговор
    БСП нагли както винаги. Имало избран Парламент !?
    А да го видим тоя "парламент" в действие с формирано правителство, па тогава да се обаждат умиращи "партии".
  • 25 Радев/Борисов

    9 4 Отговор
    Ей,голям мерак за тези грипени на Радев.!Защо ли.?
  • 26 !!!?

    4 1 Отговор
    Не комунист, а желязо !!!?

  • 27 Българин

    4 6 Отговор
    В момента един луд фюрер начело на нация от маниаци, смятащи се за велики искат със сила да наложат на цялото човечество своето разбиране за морал и ценности. Този фюрер ни е обявил за враг и иска да унищожи съюзите, в които България участва. При това положение да се правиш на пацифист е меко казано национално предателство. Но БКП /БСП е била партия на национални предатели и българофоби, за които руските интереси са били над всичко.
  • 28 М3 голд

    7 0 Отговор
    БСП да проучи и се произнесе за огромното ветрило от самолети в небето на България на 06.10. преди обяд. Това определено не са самолети на гражданската авиация: те се движат в определени коридори на голяма височина. И нека БСП попита ВВС и МО това в небето чий самолети бяха, какво правят там? Ако са военни, кой е противникът когото са гонили, но нямахме впечатление на преследване на някого. Да кажат: България разграден двор ли е? Ако е "да", за какво са ни самолети? Ако е "не", ще се проучва за самолети и системи за ПВО. И това не е работа за петоразрядници да си дават мнението. Още повече, това което казват от Изпълнителното бюро на БСП с Нинова начело е временно. До утре. Ааа, тя Нинова не е компетентна по внос на военна техника. Тя разбира отлично от износ на такава.
  • 29 Тези виновните са БПС русофилите

    5 1 Отговор

    До коментар #21 от "разходи":

    Продажни и ДПС който оправляват България нат 13 г с в парламента и крадът боклук такъв
  • 30 Цуца

    0 0 Отговор
    Що, бе г- н президент ни трЕбват самолети?! Имаме си НАТО да ни пази (плащаме си), ”на гол тумбак” още самолети! Стигат ни тия, дето платихме на хартия
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове