Last news in Fakti

10 Октомври, 2022 11:53 1 627 24

БСП иска обяснение от Радев за намесата ни в моста

  • бсп-
  • обяснение-
  • румен радев-
  • мост

Социалистите настояват държавният глава спешно да възложи на българските служби разследване на случая с камиона, тръгнал от Бургас

БСП  иска обяснение от Радев за намесата ни в моста - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът Радев трябва да даде ясен отговор защо България присъства в информацията, изнесена от руска страна за взрива на Кримския мост. Това се казва в позиция, приета от Изпълнителното бюро на БСП.

Социалистите настояват държавният глава спешно да възложи на българските служби разследване на случая с камиона, тръгнал от Бургас, съобщават от БНТ.

"В тази нарастваща конфронтация да се даде бърз и ясен знак и да не се допуска България да бъде въвличана по какъвто и да е начин в конфликта.", се казва в позицията на ИБ на БСП.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 24 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Путин

    9 20 Отговор
    Падев защо ми думна моста аз те мислех за верно робче?
  • 3 Обикновен

    33 6 Отговор
    Да не го е товарил той, какво би трябвало да отговори?!
    БСП да иска по-добре обяснение от Нинова за увеличащата се загуба на електорална маса.

    Коментиран от #14

  • 4 Радев е позор

    12 27 Отговор
    Марионетката Радев е на път да ни вкара в война! Радев долен пропаднал слуга на краварите това си!
  • 5 Иван

    21 14 Отговор
    Моста го взривиха хората на Соломон Паси, с този терористичен акт Радев няма нищо общо.
  • 6 Ники

    25 7 Отговор
    НА ТАЗИ КОЙ ДА И ПОТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА КОМИСИОННИТЕ ДЕТО ВЗЕ ОТ ПРОДАЖБАТА НА ОРЪЖИЕ ЗА УКРАЙНА ТЯ Е ЗА ЗАТВОРА АМА СИ ПЛАЩА С ПАРИТЕ ОТ КОМИСИОННИТЕ ЯКО.
  • 7 Дизел

    22 0 Отговор
    Добре де, на кое от горе, към днешна дата дизела ПАК поскъпна и то с цели 0.05лв? Защо това никъде не се отразява?
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 !!!?

    16 5 Отговор
    Когато гръм удари в Кремъл, как ехото отвръща на Позитано 20 !!!?
  • 10 !!!?

    5 4 Отговор
    Конфронтация !!!?

  • 11 сла нинова

    9 6 Отговор
    е пратила като хуманитарна помощ за втората армия в мире калпави зелеви консерви.и те бомбираха!
  • 12 Подскочи команда

    7 10 Отговор
    БСП са кремълска патерица. Това е подхвърлена топка от Митрофанова и злобните ченгета от Кремъл към техните кученца на балканите. Сега, ще има да разводняват обществото с пумия. Внимавайте, защото те са много коварни, топката може да е с динамит или отрова.
  • 13 нннн

    11 5 Отговор
    Ама тя, Нинова е специалистката по оръжия и взривове! Изнесе 4200 тона за Украйна... Абе, защо БСП се заяжда с тия, с които не бива да се заяжда, а е в най- топли, почти почти интимни отношения със соросоидите? Това на шизофрения ми прилича.
  • 14 Пешо

    15 3 Отговор

    До коментар #3 от "Обикновен":

    Да... откъде на къде президентът трябва да обяснява за камиона? Службите са под министерски съвет. той е принципал на НСО само.
    Най-много служебното правителство може да разпореди проверка, но не и да обяснява на още неконституциониран парламент. Пф.... таз държава таз държава . защото така става.

    Коментиран от #15

  • 15 нннн

    13 1 Отговор

    До коментар #14 от "Пешо":

    При това президентът е пилот, а не шофьор на камион.
  • 16 Ицо

    7 1 Отговор
    Радев трябва да даде договор на БСП защо марсианците не си контактуват с нас
  • 17 Трънчо

    10 2 Отговор
    Предлагам на другарката Нинова да си попита другаря Путин . Той ще и отговори ,че е виновен този дето е произвел камиона преди 20-на години . Още от тогава се е планирало да се взривява още не построеният мост ... След такива въпроси на следващите избори да не се чудят , защо толкова малко гласове имат .
  • 18 Лост

    9 2 Отговор
    БСП да пита Борисов за камиона. Все пак е натоварен на ферибота от пристанището на Ц. Бориславова.
  • 19 сла нини импексова

    7 0 Отговор
    да не се окаже накрая че не е взривен камион а е ударен от изделият в някоя от хуманитарните ти неоръжейни пратки другарко?
  • 20 Каквото

    6 0 Отговор
    и да предприеме и обяви и попита БСП винаги е в ущърб на страната ни, но пък си има съюзници за управлението. Да се бръкне и да плати моста.
  • 21 Последствия

    1 4 Отговор
    Ами, ако Радев е разпоредил товаренето!? Какво ще докладвате на путин!? Или пък, Борисов!? Ау!
  • 22 анти БСП-БКП-ДС

    4 1 Отговор
    България НЯМА НИЩО ОБЩО с взрива на кримския мост. Срамно е, червените путинисти да въвличат България във война, да слугуват и повтарят лъжите на масовия убиец путин. Забрана на БСП! Въдворяване в затвора за антибългарска дейност и думи на всички, които въвличат държавата ни във война. Корнелио, крадлива лъжкиньо, лично на тебе желая: да надживееш рафаелчо!
  • 23 Сър Пичук

    3 1 Отговор
    Петоколонниците от Позитано 20 бързат да се натегнат на Путин.
    Това гнездо на антибългарски агенти трябваше отдавна да е разбито, а ОПГ-то, наречено БСП - забраанено!
  • 24 тююю ква я правее ква стана

    0 1 Отговор
    И ЗА КВО КВИЧААМЕ КРИМ Е РУСКИ, ЗА КВО НЕ ПОДПИСААМЕ ДЕКЛАРАЦИЯТА ОТ ПОСТСОЦ ПРЕЗИДЕНТИТЕ А ГРЪМНААМЕ ГОРДОСТТА НА ПУТЛЕР. МИ СЯ В О Й Н А.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол