Last news in Fakti

14 Октомври, 2022 16:10 8 877 109

Мартин Карбовски: Нацията не избра българи в българския парламент

  • мартин карбовски-
  • парламент-
  • митрофанова

Според него Бойко Борисов е избрал "ястребите" Росен Плевнелиев и Соломон Паси в преговорния екип за съставяне на правителство, "за да избегне отговорността, ако се събере правителство и ни въвлече във война, той да каже, че те така са се разбрали"

Мартин Карбовски: Нацията не избра българи в българския парламент - 1

"От това, което виждаме, никой не иска правителство. Ако искаха правителство, щяха да предложат програми и да се опитат да се обединят". Това каза пред БНР журналистът Мартин Карбовски.

Според него казусите дали да бъде поканена руската посланичка Елеонора Митрофанова на откриването на 48-ото Народно събрание и дали да бъде поканен украинският президент Володимир Зеленски да направи видеообръщение към българския парламент показват "старата отвратителна приказка за подмазването на големия брат".

"Не мога да разбера как в рамките на 30 години да се повтаря все една и съща приказка, но все в по-нецензурен и порно вариант. ... Президентът е дипломатичен, но аз искам да преведа думите му на хората и да се запитаме има ли въобще българи в парламента. По начина, по който започва това Народно събрание, ако гледаме обективно, ще видите, че в парламента сме избрали хора, които не са българи. ... Нацията не избра българи в българския парламент".

"Ако това идва от "Козяк" (улицата, на която се намира посолството на САЩ в София - б.р.), някой трябва да отиде да каже на американците нещо пацифистко, да не ни вкарват във войната, да не ни вкарват в такъв скандал с мечката, която спи през една граница. Защо трябва ние, малките, да ритаме мечката. Някой може да го тълкува като обявяване на война, особено в контекста на взривяването на Кримския мост".

Мартин Карбовски попита:

"Евро-атлантизмът представлява ли идеята да казваш кой да идва и кой да не идва в парламента, а в същото време да не си дал обяснение за чекмеджето? Един политик не би трябвало да има чекмедже и това би трябвало да се разследва. Това е дневният ред!".

Според него Бойко Борисов е избрал "ястребите" Росен Плевнелиев и Соломон Паси в преговорния екип за съставяне на правителство, "за да избегне отговорността, ако се събере правителство и ни въвлече във война, той да каже, че те така са се разбрали".


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 185 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 4000ник

    56 241 Отговор
    Тоя рублояд защо го публикувате.Лъжец и антибългарин

    Коментиран от #16, #23, #75, #102

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Любо

    245 39 Отговор
    Президента Радев се оказа най-адекватно мислещия и държавнически с балансираната си политика !!! А сега ми кажете защо Зеленски ще открива Българското Народно Събрание, чак толкова ли ковида ни изпи мозъците !!!

    Коментиран от #87

  • 5 Мартинееее

    208 32 Отговор
    Мартине... Прекрасен журналист си ама няма кой да слуша какво говориш. Всеобща лудост е обхванала света.
  • 6 Димов

    204 13 Отговор
    Борисов не помни как се извиняваше на Путин, че сме спрели "Южен поток" и потупваше Медведев като сключваше договора за Турски поток ..... а сега е най-големия русофоб.

    Коментиран от #73

  • 7 Милев

    210 32 Отговор
    България е твърдо против срещу изпращането на оръжие на терористите в Киев!
    На който не му харесва и има мерак да се бие срещу Русия,моля да си събира партакешите и да отива при Орките на Зеленски!

    Коментиран от #27, #63, #71

  • 8 ПРОТОКОЛА

    196 15 Отговор
    БЪЛГАРСКИ ПАРЛАМЕНТ СЕ ОТКРИВА ОТ БЪЛГАРСКИ ПРЕЗИДЕНТ НЕ СМЕ ОКОЛИЯ НА ОКРАИНА

    Коментиран от #21

  • 9 САМО МЕКЕРЕТА

    144 8 Отговор
    И ЛАКЕЙ ОТ НАЙ НЕУДАЧНИТЕ СА УПРАВЛЯВАЩИТЕ НИ
  • 10 Пич

    148 13 Отговор
    Правилна посока на разсъждения ! Ще прехвърлят картофа , до ръцете на най глупавия от тях ! Защото , които ни вкара в чужда война , ще отговаря , защо умират в нея българските синове
  • 11 Предложение

    155 14 Отговор
    Предлагам, когато откриват Украинския парламент или с каквато смешна дума там си го наричат, да включат телемост от Зайчарника в Банкя, Про стия да им дръпне една реч.
  • 12 Истината

    148 13 Отговор
    На мутро-мафиота Боко Тиквата САЩ са му блокирали няколко офшорни сметки и той е станал по нисък от тревата и върти опашка като кученцето, което подари на Путин!
  • 13 Дончев

    81 35 Отговор
    Предателите от ГЕРБ отново увиснаха - браво на ПП и ДБ, че не подкрепиха гнусните крадци и престъпници, които отново се опитаха да направят помен с чужда пита и да получат индулгенци за 12-годишното си престъпно управление, съсипало България.

    Коментиран от #18

  • 14 Запознат

    100 17 Отговор
    Не разбирате нищо! Боко иска да правим бизнес с КОКА със Зеления, защото Бокича държи каналите за дрога. Идеята е да се праща афганска кока на войниците от АЗОВ и другите фашистки и-з-м-е-т-и, които така, или иначе са фанатизирани, за да може и без глава да останат, да продължават да се бият

    Коментиран от #77

  • 15 Вразумете се

    138 16 Отговор
    Дори най-богатия мъж в света Илон Мъск вече отказва да помага на престъпния фашистки режим в Украйна и да блокира руски новини чрез сателитите си. Въпреки огромната пропаганда на Америка, взеха да се усещат, че срещу Русия нямат шанс за победа. Само нашите пишман политици заблудени и заслепени от пачките, с които ги тъпчат за предателствата срещу България. Народен съд за вас, предатели от ГЕРБ, ПП и ДБ.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Лисанка

    80 8 Отговор
    Кой не знае лисицата Бойко?
  • 18 ПАТРИОТ

    104 14 Отговор

    До коментар #13 от "Дончев":

    ТЕ ПП И ДБ ,КАКТО И ГРОБ СЕ УПРАВЛЯВАТ ОТ УЛ.КОЗЯК.ТАКА ЧЕ НЕ НИ ПОДХВЪРЛЯЙ ДОМАТИТЕ СЪС КОЛОВЕТЕ
  • 19 Моарейн Дамодред

    112 13 Отговор
    Жива да не бях! След като преди години трябваше да се съглася с Тиквун за качеството на матряла, сега трябва да кажа, че Карбовски е прав! Наистина живеем в абсурдни времена.
  • 20 Бандера

    17 123 Отговор
    Нещо май украинските герои пооскубаха козината на мечката, таварищ Карбовски. А и деньги окончилис, изглежда и вече от 4000 на месец, руский посол ти е намалил хонорара на половина.
  • 21 Моарейн Дамодред

    36 0 Отговор

    До коментар #8 от "ПРОТОКОЛА":

    Не, само подмандатна територия на Вие-знаете-кой.
  • 22 6666

    14 79 Отговор
    Този винаги е бил толкова противен,че.......
  • 23 Хаха

    131 12 Отговор

    До коментар #1 от "4000ник":

    Брат, аз не съм платен, но мисля като Карбовски. Помисли малко: априлското въстание е през 1876г. Тогава турците ни разбиват и унищожават всички възстанници и войводи на България. Две години по късно сме освободени от турско иго. Нима смяташ, че българите сме се възстановили за две години и сами сме се освободили. Русия ни е освободила. Трябва да ги уважаваме за това и да стоим неутрални. Това е най разумното. Ще се съгласите с мен

    Коментиран от #86

  • 24 Точно така е Карбовски

    119 11 Отговор
    На тези избори се избраха анти българи в лицето на ГЕРБ, ПП, ДБ, ДПС! Или народа се е превърнал в глупаво стадо или всичко е манипулирано! Друго не може да обясни да избереш на първо място крадец, на втори лъжец, на трето турчин и всички заедно, работещи срещу България и обслужващи чужди интереси! това ли искаш народе? Да си краден, лъган, ограбен и продаден на външни сили!

    Коментиран от #28

  • 25 Просто човек

    21 110 Отговор
    Карбовски, ти си путинска марионетка...
  • 26 Тоя па

    20 100 Отговор
    Руска подлога
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 ТОЧНО

    61 7 Отговор

    До коментар #24 от "Точно така е Карбовски":

    всичко е манипулирано!
  • 29 Никола

    109 14 Отговор
    Абсолютно прав е Карбовски! Колониална България ще се управлява от неофашисти , които наричат себе си евроатлантици, но за българския народ са обикновени жалки разбойници и които са се продали за още по-жалки центове.

    Коментиран от #88

  • 30 Аууу ми не ходи в гората

    14 89 Отговор
    Тука е НАТОВСКА ТЕРИТОРИЯ..стига сте втълпявали на бедняците че са сами срещу мечката
  • 31 ХАХАХХХАХХАХА

    51 4 Отговор

    До коментар #27 от "Тирето":

    НЕМАМ ДУМИ !ПОДКРЕПЯТ Я САМО ГРАНТАДЖИИТЕ
  • 32 Трън

    81 7 Отговор
    Боко си купува индулгенции като се мазни на Козяк.
  • 33 Той редовно слуша Козяк

    12 37 Отговор
    Кой? - Президентът, който се изказвал дипломатично.

    Чие е правителството? - На Радев.

    Какъв е постоянният секретар на МВнР, който дава указания на невстъпилите в длъжност депутати кого да канят и кого да не канят? - Подчинен на Министъра на външните работи, който е от правителството на Радев.

    Кой е най-високопоставеният въжеиграч, който разиграва грозния цирк с дискриминацията на посланиците на Русия и на Беларус? - Българският президент Румен Радев - "дипломатичният".

    Кой отново погазва Конституцията на Р. България, която има текст срещу дискриминацията и въз основа на който текст е приет Занон за защита от дискриминация? - Пак същият - президентът Румен Радев - "дипломатичният".

    Закон за защита от дискриминация:

    Чл. 3. (1) Този закон защитава от дискриминация всички физически лица на територията на Република България.
    (2) Сдружения на физически лица, както и юридически лица, се ползват от правата по този закон, когато са дискриминирани на основата на признаците по чл. 4, ал. 1, по отношение на техния членски състав или на заетите в тях лица.

    Чл. 4. (1) (Доп. - ДВ, бр. 70 от 2004 г., в сила от 01.01.2005 г.) Забранена е всяка пряка или непряка дискриминация, основана на пол, раса, народност, етническа принадлежност, човешки геном, гражданство, произход, религия или вяра, образование, убеждения, политическа принадлежност, лично или обществено положение, увреждане, възраст, сексуална ориентация, семейно положение, имуществено състояни
  • 34 Токсик

    65 6 Отговор
    А после се чудим кой цвят на нацията по-точно са избили Отечествения фронт след девети септември 1944. Ами ето този Герб, ПП, ДБ, ДБ, БСП, ДПС, ето този цвят. И за тези отпадъци след време ще говорят че сме ги избили докато те са процъфтявали.
  • 35 Софиянец

    21 55 Отговор
    Нацията не избра българин за президент!

    Коментиран от #39

  • 36 Така е

    18 70 Отговор
    Товарищ Карбовски кажи си направо че искаш руснаци да ни управляват, няма смисъл от това шикалкавене.
  • 37 Ало от делфинариума сме

    8 2 Отговор
    Къде са иконите ?
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Кой каза

    57 7 Отговор

    До коментар #35 от "Софиянец":

    Баце, простокирчо, пинокио, америка за България! Само тия продажници дават лукчета за глупости!
  • 40 Никой

    11 32 Отговор
    Ти си най - голям българин митрофанец Но по клюкарско е да разкажеш историята си с оная Мегз..,ки.оято върви по стъпките на оная Мата Хари дето целия народ тръпне да узнае.Пък и лелките ГЕРБ да изучат методите и.Зер само снимки с банкянския "крали марко" не са им достатъчни за самозадоволяване.
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    64 12 Отговор
    ПРАВ е господин КАРБОВСКИ

    Коментиран от #46

  • 43 Само питам

    7 47 Отговор
    Това нещо пък откъде изпълзя?

    Коментиран от #44

  • 44 Що бе

    31 7 Отговор

    До коментар #43 от "Само питам":

    Ти отде долази?
  • 45 ха ха

    30 3 Отговор

    До коментар #2 от "ЕМО":

    А, ако/като дойде "нашата" война? Кой ще ни помогне тогава?
  • 46 ха ха

    5 11 Отговор

    До коментар #42 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    И майка му... :D

    Коментиран от #60, #70

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Мдааа....

    67 6 Отговор
    В случая Карбовски е прав.Но за всичко това е виновен български народ.Всеки знае,че системата е пропита от корупция и мафия.Като се започне от най нишият чиновник до някой си министър.И пак народа ги избира....Тия същите - едни и същи те.

    Коментиран от #51, #53

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Руско

    11 40 Отговор
    Цукало
  • 51 ха ха

    52 0 Отговор

    До коментар #48 от "Мдааа....":

    Гората и тя 10 пъти избирала брадвата, щото дръжката била дървена и гората си мислела, че ѝ е роднина.
  • 52 Перо

    43 4 Отговор
    Който се опре до тиквата изгаря! Той е готов на всичко за участие във властта,после коалиционерите ще операт пешкира с корупцията и на идващите бързо други избории резултатите ще са трагични!
  • 53 Ами прав е .

    12 38 Отговор

    До коментар #48 от "Мдааа....":

    Израждане не е българска партия

    Коментиран от #54

  • 54 Не само

    52 11 Отговор

    До коментар #53 от "Ами прав е .":

    И ГЕРБ и ПП и ДБ и ДПС! Все анти българи продажници!
  • 55 Браво

    44 14 Отговор
    Одъртя Карбовски и почна да му идва акъла.
  • 56 Исторически парк

    42 10 Отговор
    ПРАВ Е!
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Европеец

    10 41 Отговор
    Млъкни бе наркоман!
  • 59 Лаврентий Берия

    13 41 Отговор
    Айде и поредния Петоколонник изходи "мислите" си за "мечката". Тоя с годините ставаше все по червен, ама сега вече е и в червата русофил.
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Чоко

    12 54 Отговор
    Ех Карбовски като се сетя, че по времето на протестите ми харесваха изказванията ти и ми призлява. Същия си като Радев - национален предател. За какво въвличане във войни говорите, с какви глупости и демагогии пълните главите на бедния изнемощял от руска пропаганда народ. Защо само страх проповядвате, къде ви е достойнството, къде ви е националното самочувствие? Срам сте за нацията всички петоколонници- четирихилядници. А ако го правите без пари още по-лошо.
  • 62 МИНА

    44 6 Отговор
    НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ БУТОН НЕ ПОДКРЕПЯМ НИКОЙ ТОВА Е ЗА ВАС НАСТОЯЩИ КОЗЯЦИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Тая па

    10 37 Отговор
    Мека китка какви ги дудня. Да направи тройка с Путлер и медведушката...
  • 65 Бибитко

    42 5 Отговор
    ГЕРБ,ПП,ДСБ и ДПС ще направят така че на следващите избори Възраждане ще стане първа политическа сила. Защото тях ги вълнува само Украйна и да си пълнят джобовете на платени американски агенти,а народът нека да тъне в глад и мизерия.
  • 66 Карабовски...

    8 26 Отговор
    има силно развит нюх към дегенерирали примати.Пада си и по стерви.
  • 67 Истина

    43 8 Отговор
    При нас е по зле от война, сами си падат самолетите, заличени села и избягали младежи от вънка. Войната при нас не е спирала от 30 години. Ако падне една бомба няма да се оправим още 30 години. А тея стремглаво ни водят към война.
  • 68 гумата

    7 37 Отговор
    Карбовски има ясно изразени неомарксически възгледи и те го тикат към лоното на руската патриаршия сякаш ще ни проповядва какво е грях и какво не е, но иска да забравим какво се случва в Украйна.

    Коментиран от #93

  • 69 Тоя е бита карта вече, нещо за славчо

    11 33 Отговор
    Да знаем те, че си от онези четеихилядниците, не вървиш вече, бита карта си карбовский
  • 70 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    26 3 Отговор

    До коментар #46 от "ха ха":

    МОЛЯ КАКВО ОБЩО ИМА МАЙКАТА на господин КАРБОВСКИ за ДА обиждаш
    МОЛЯ
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 марш ве

    6 17 Отговор
    ПУТЛЕРИСТА ИСКАЩ Е ...Е НА АВАНТА
  • 73 Добра памет

    16 2 Отговор

    До коментар #6 от "Димов":

    Той се прави, че не помни много неща (членството си в БКП, снимките с руските управляващи и т.н.), но всички ние помним. Да му покажем,че е крайно време да спре с маймунджелъците.
  • 74 СЗО

    3 13 Отговор
    Росен Плевнелиев - ястреб

    Коментиран от #104

  • 75 Гошо

    16 3 Отговор

    До коментар #1 от "4000ник":

    А според теб Байко защо избра именно тия двата по.ерковци
  • 76 Българи са

    19 3 Отговор
    Господин карбовски българи са но само по кръв по дух са американци
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Радон Керанов

    6 23 Отговор
    Карбовски мамино путлеристче! Чичко Путлер ще му купи играчка...!
    Директно се преселвай в руската фашистка империя! Там ти е мястото! Екземпляр с неприятна морална миризма!
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Да бе да

    6 20 Отговор
    "Мартин Карбовски: Нацията не избра българи в българския парламент"

    😁
    Обикновен русороб !
    Платен отдавна от росссиа!
    Нищо друго не им остава освен по путлерски почин да плашат с война!
    Абе ушанки , от 145 г България се определя като Европейска , който иска бащица , знае пътя 😁
  • 81 Василева

    6 24 Отговор
    Този наглец, защо продължава да мърси ефира? Изритан отвсякъде, дори и от мутресите, прегърнал с любов Путин, не спира да ръси простотии. Всички дават акъл и умници анализиииират денонощно, а в парламента все неграмотници, които дори български не могат да говорят правилно.
  • 82 Ха ха ха

    4 23 Отговор
    Московскоплатения драксачописец пак бръщолеви срещу дребни неконвертируеми копейчици ..... дали пък не може да стане и още по жалкоизпаднал .
  • 83 Вай вай

    2 16 Отговор
    деградирал некъв си
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Абе

    20 2 Отговор
    Тия наши политици нормални ли са, та да канят зеленчука да прави изявление на откриването на народното събрание. Видяхте ли го с каква тениска се е фотографирал, чисто нацистка. Тия ще ни вкарат във война.
  • 86 До хаха

    5 12 Отговор

    До коментар #23 от "Хаха":

    Дано прочетеш това приятелю. Не ме карай да ти хвърля поне пет примера в които Русия не е демонстрирала приятелските си чувства на освободителка (ако приемем, че освобождението е извършено от добра воля, което не е баш така предвид фактът, че руснаците имат много възможности от преди това да извършат това дело). По принцип съм съгласен, че трябва да сме благодарни. И смятам че сме. Най малкото никой не е наклепал с боя паметникът на цар Освободител. Нали така? Обаче на съветската армия го правят и защо ли? Благодарността, приятелю се дава по заслуги. Въпросът е че докато един човек в един момент от историята е направил нещо, за което е получил нашата благодарност, Путин какво е направи? Митрофанова? Песков? Захарова? Не бъркайте благодарността с преклонението или снишаването пред един диктатор, който напада съседите си. Ами утре ако е България наред? Какво правим тогава? Имайте самочувствие! Без него сме свършени! Неочаквам путинофилите и 80% от русофилите да ме разберат. При тях националното чувство не е силно развито.

    Коментиран от #89

  • 87 Съгласен

    6 13 Отговор

    До коментар #4 от "Любо":

    И аз се чудя как путинофилите все още не са осъзнали идиотията на своя кумир Путин.
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Ами

    18 4 Отговор

    До коментар #86 от "До хаха":

    Ти приятелю какво ще кажеш за паметника на американците, които бомбардираха София по време на Втората световна воина.

    Коментиран от #90, #92

  • 90 Хахахаха

    7 10 Отговор

    До коментар #89 от "Ами":

    Чудесен пример даваш. Същият проблем е като с този на съветската. И решението за двата е премахване. Вече казах в предходния си коментар - трябва малко самочувствие, без него сме загубени.
  • 91 Пеям

    7 11 Отговор
    Карбовски защо навеждаше главата на Мегз към чатала си?
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Неомарк

    7 4 Отговор

    До коментар #68 от "гумата":

    Неомсрксистите са във Франкфурт бе джендър.

    Коментиран от #94

  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Поляк

    6 12 Отговор
    Изобщо не е ясно защо Карбовски дава акъли. Нито е някакъв интелект, нито е кой знае колко образован, а по-скоро е малко глуповат. Не споменавам, че не е и българин.
  • 96 Циник

    12 2 Отговор
    Защо "ястребите" в политиката са най-големите мишки в живота??
  • 97 Мартинчо е едно леке

    5 12 Отговор
    РУСКО мекере Много е зле
  • 98 Полицая

    2 14 Отговор
    Карбовски да каже колко пари е взел от бошкоф.... За да плюе Борисов....
  • 99 Мая

    4 12 Отговор
    Мартинчо е пияница и друса, също като червените си ватници.

    Коментиран от #103

  • 100 Ваня

    3 11 Отговор
    Мегз знае истината за тоя продажник
  • 101 Браво Мартине

    14 2 Отговор
    Българина избра анти българи! Точно в десетката!
  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Антифашага?

    3 5 Отговор

    До коментар #99 от "Мая":

    АТи трябва да си от козяшкитеКафявиКюлотници 💩
  • 104 Човек от народа

    5 2 Отговор

    До коментар #74 от "СЗО":

    ЯстребаПлюнчо помним как маршируваше на един парад и смешно махаше сръчички, жалка картинка. И той ГейчоБарабар с мъжете😂
  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Болярин

    2 3 Отговор
    Тоя, (уж журналист!) разбира от изнудване на жени, но не и от журналистика ! Журналистическата гилдия се срамува и разграничава от ТОЯ ...
  • 107 Иван

    3 1 Отговор
    Карбовски май вече е съвсем изкукал
  • 108 Мемфис

    0 0 Отговор
    Тази брадата к.РВА отдавна не съм я виждал и никак не ми е липсвала! Марш обратно в дупката, подъл гъ.олизец!
  • 109 Анонимен

    0 0 Отговор
    На един картонен кораб и на рибите
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове