Last news in Fakti

15 Октомври, 2022 11:29 2 280 26

Дилов-син: Най-големият грях на Петков е хаосът, а на Борисов - липсата на диалогичност с най-кресливите политици

  • любен дилов - син-
  • кирил петков-
  • бойко борисов-
  • хаос-
  • диалогичност

Има игра на „тронове" в политиката ни от „малки императорчета“, добави Дилов

Дилов-син: Най-големият грях на Петков е хаосът, а на Борисов - липсата на диалогичност с най-кресливите политици - 1
Снимка: БГНЕС

„В момента имаме игра на „тронове“ в българската политика от „малки императорчета“. „Съединението прави силата“ не е клише. Политическият елит трябва да седна и да се разбере, за да излъчи управление. Вече няма значение на кого е мандатът. В момента има управление на президента, но то няма хоризонт какво да прави“.

Това коментира в „Тази събота“ Любен Дилов-син, депутат от ГЕРБ-СДС и почетен председател на „Гергьовден“.

„Факт е, че „Продължаваме промяната“ допуснаха много грешки. Как да решим проблемите, ако не ги кажем? България взе много кредити, за да плаща популистки решения“, допълни той, но призна, че трябва да се смекчи тона към опонентите в политиката.
„Най-големият грях на Кирил Петков е хаосът, а на Бойко Борисов липсата на диалогичност с най-кресливата сфера в политическия живот. Там той трябваше да има посланици. Ние, колкото и да се караме, ние живеем на една територия. Трябва да спрем да се караме и да се опитаме да решим това, което идва. Въпросът е да има предсказуемо управление.
Според него икономическата криза в момента се дължи от една страна на войната в Украйна, но от друга на политически грешки.

„Първият свободен търг за газови доставки свали цената и доказа, че са били набутвани посредници. За първи път Министерството на културата връща неусвоени 50 млн. лева в бюджета“.

Споровете около руския посланик

„Докато Русия е агресор в Европа, не може да има различно поведение. Сега всеки гради политически образ около конфликта за руския посланик Митрофанова, включително и президентът Радев. Той е архитект на създадения хаос и е артистично от негова страна да казва – „стига с този хаос“.
„Няма никакво място за колебание какво да се прави. Има общ протокол на ЕС какво трябва да се прави около Русия и Беларус – не се канят на официални събития, не се отговаря на писма, не се изпращат. Протоколът на Народното събрани трябва да знае това нещо, защото е валидно за цялата държава“, коментира той по отношение на въпроса дали Елеонора Митрофанова да бъде поканена на откриването на 48-ото Народно събрание.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 34 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 А на Любен Дилов

    28 3 Отговор
    Е че само за порно звезда става
  • 2 ффр4

    42 4 Отговор
    Диалагочност при Борисов?! Монологичност има при него. Сутринта едно, на обяд- второ, вечерта- трето.
    Човек, който постави Бг на дъното по доходи не трябва да се връща на власт.
    Не сме забравили как обиждаше хората заедно с Горанов, Велев и Домусчиев.
  • 3 Ха Ха

    33 3 Отговор
    Фъфлек......не ти се разбира нищо !
  • 4 Баста

    32 5 Отговор
    Писна ми от московски мекерета !
  • 5 Българка

    38 8 Отговор
    Хаосът не е създаден от Петков или коалицията ПП-ДБ. Явно Дилов не знае значението на думите хаос и ред. Определено при ГЕРБ имаше ред в крадене, рекетиране, лъжене, обслужване на частни интереси. Оказва се, че най-голямата гордост на вожда магистралите и пътища са най-скъпите и най-некачествените в Европа. Явно страхът на ГЕРБ и ДПС, че все някога ще се търси съдебна отговорност за ограбените милиарди, разкостването на държавата, е голям. Те всячески се опитват да заметат огромните престъпления под килима и да продължат стабилно да си крадат
  • 6 ТаУмВзе

    24 2 Отговор
    БЕЛЕНЕ!
  • 7 12340

    26 2 Отговор
    къФ "диалог" с врата Му у джипката !?
  • 8 Солей

    8 19 Отговор
    Най-големия грях на Петков, е, че е мошеник, и ДС използва това, за да върши мръсна работа на Радев/руснаците, а най-големия грях на Борисов е че е мутра, и ДС използва това, за да върши работа на руснаците.
  • 9 Лъчо Мозъка

    22 2 Отговор
    Любен Дилов-Червен. Колосален Кене Ф.
  • 10 ГОРСКИ

    19 1 Отговор
    Коя съединение със турците ли,сега търсите със кой да крадете всичко друго е празни приказки !!!!!!!!
  • 11 Дилов, занимавах се с други неща

    18 3 Отговор
    Дилов, не се мий с кална вода! Едно време, като пиехме кафе с баща ти в кварталната "сладкарница" ( много уважавам баща ти), та... още тогава той беше притеснен от твоите политически забежки. Просто с основание смяташе, че нито имаш знанията и подготовка, нито вътрешна мотивация ( като изключим финансовите облаги) да се занимаваш с политика! Ето, толкова години след неговата смърт, той продължава да е прав в своите твърдения. Но на въпроса: поканата на Митрофанова на откриването на 48-мо НС е важна не толкова за Русия, колкото за БГ, защото това е единственият общоприет начин за легитимиране на новия владетел на държавата - умира стария(47-мо) представя се новия(48-мо). Още повече, че говорим за държава ПОСТОЯНЕН ЧЛЕН НА СС НА ООН!!! Ако БГ не съществуваше като държава, можеше да се опреш на политическо брюкселско решение, но докато България е държава, продължават да важат междудържавните отношения в общоприетите рамки! Ps А 🎃 е ясен при това не от вчера!
  • 12 Мдаа

    19 2 Отговор
    За пари такива като Дилов са готови да кажат всичко, дори да звучи нелогично.
  • 13 Истината

    21 2 Отговор
    Хаосът е създаден от ГЕРБ-СДС.
  • 14 Дилов

    21 3 Отговор
    на тебе в главата ти е хаос.Кога гербавите бандюги ,които от обществени поръчки взеха авансово 100% за укрепване на срутища,за магистрали ,за физкултурни салони ще ги върнат като не са свършили грам работа повечето?Стига дава квалификации за другите.Виж себе си и ако имаш малко акъл стига лансира сикаджията и го четка,не се ли наяде вече?Един бандит от 90те участвал вв всички незаконни схеми за забогатяване ,като започнеш от нелегален износ на цигари най-малкото обвинение,съсипал бизнеси и сдби,как не те е срам да си отваряш устата?
  • 15 Ела и виж

    14 3 Отговор
    А твоя най голям грях е, че си изобщо в политиката. Байгън ни е вече от хамелеони, ветропоказатели и нагаждачи.
  • 16 Гост

    13 3 Отговор
    Я па ти!!!! Тлюбене, най-големия грях на шефа ти е кражбата и продажничеството!!
  • 17 Прави си правителство другар

    10 1 Отговор
    Да вземеш кредити и да ги раздадеш на народа е лошо..да вземеш еврофондове и да ги раздадеш на пътно строителния бранш е хубаво..ей Дилов син..оборота на пътно строителния бранш съпоставено с тоя персонал дето го има е процентно равен на фирмата Майкрософт или на някоя петролна компания
  • 18 Дилов Син!! Хауса, го създаде Борисов и

    12 2 Отговор
    така успя да събори К Петков! Каква Диологичност в вдна Мутра??? "Да Видиме тия защо не се съобразяват с мен" Дилов, това познато ли тие от един запис казано от същия Борисов!!
  • 19 До 18 в една

    2 1 Отговор
    в една
  • 20 Минева

    6 2 Отговор
    Човече, трябвало е на логопед да ходиш още в детска възраст
  • 21 Иван

    5 1 Отговор
    Шут!
  • 22 шарения

    6 0 Отговор
    пей-аше....
  • 23 Анонимен

    1 0 Отговор
    Само шушука подлога
  • 24 Анонимен

    1 0 Отговор
    Паразит
  • 25 Българин

    1 0 Отговор
    От всички 24 коментари няма една положителна оценка за дилов и герп.България се движи в правилната посока пълна изолация на герп от политическия живот на България
  • 26 Хаха

    0 0 Отговор
    Диков, продажно корумпе. Най големия ви проблем на ГЕРБ-ДПс-БСП е че крадете като обезумяли, няма такива кражби и корупция никъде само в банановите републики, хората не са слепи все пак
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол