15 Октомври, 2022 12:36 4 547 117

Трифонов: Кирил и Асен ги докарахме ние. Петков веднъж ми каза, че е по-добър човек от мен. Това ме шокира

  • слави трифонов-
  • кирил петков-
  • асен василев-
  • добър човек

Но пак се чудя как можеш да кажеш, че един човек е по-добър от друг. За да кажеш нещо подобно, трябва да не си много в ред! Чудя се на каква база го изчисли? Как разбра?, пита шоуменът

Трифонов: Кирил и Асен ги докарахме ние. Петков веднъж ми каза, че е по-добър човек от мен. Това ме шокира  - 1
Снимка: БГНЕС

Кирил и Асен ги докарахме ние. Това обяви шоуменът Слави Трифонов в появата си за трета поредна вечер по своята телевизия, отговаряйки на въпроси на Тошко Йорданов. Този коментар обаче остана недоизказан, тъй като бе в края на разговора.
"Кирил Петков ми каза в един от разговорите, че е по-добър човек от мен. Това много ме шокира! Кой човек би казал на друг, че е по-добър човек от него? Защо би му го казал? И как изчисляваме кой човек е по-добър?", посочи той, цитиран от actualno.com.
"Аз правя добри неща. Сигурно правя и лоши. Всеки човек има и добро, и лошо в себе си. Но пак се чудя как можеш да кажеш, че един човек е по-добър от друг. Той не е много в ред! За да кажеш нещо подобно, трябва да не си много в ред! Чудя се на каква база го изчисли? Как разбра? Знаеш ли кой съм аз, познаваш ли ме? Знаеш ли какво съм правил? Знаеш ли какъв човек съм въобще? Аз не те познавам също и никога не бих казал нещо подобно. Още тогава разбрах, че не е много в ред. Познавам много хора. И съм виждал лоши хора, които правят добри неща. И съм виждал много добри хора, които правят много лоши неща", добави Слави Трифонов.

"Така че тия хора са малко странни. Ние попаднахме в политиката и в медиите, съчетавайки се с такива хора, които се мислят за повече от другите. Има такива българи, Но за да живеем в общност, трябва много внимателно да ползваме тези изрази. И много внимателно трябва да се разделяме едни от други. Разделяйки се по различни причини - да речем, че едни са по-добри, другите са по-лоши - в крайна сметка как ще живеем заедно?", каза още тв водещият.

"Бяхме само аз и той. Както и по телефона бяхме само аз и той. Тук могат да се извадят много изводи за лъжата и истината", обясни Трифонов. "Аз последно гледах Кирил Петков при Мария Цънцарова. Той и тогава намеси моето име в дебата преди изборите. Заяви, че съм му се обадил по телефона и съм му казал нещо за моя милиард. Лъжата е част от нашия живот. Когато ти си обект на лъжа, е много странно как да се защитиш или как да кажеш – това не е вярно. Изобщо доверието е това, което може да те спаси. Ако изобщо хората ти вярват, че ти не си човек, който би могъл да го каже. В моя случай, понеже много хора не ме харесват, те с удоволствие чуват лоши неща за мен и си казват: "Да, това е така!". Без въобще да има доказателства, без да има каквато и да е фактология! И виж колко е лесно да излъжеш. И това много се използва в политиката", обясни лидерът на ИТН, които останаха извън парламента при последните проведени избори през октомври тази година.

"В политиката, когато си лъжец, си много печен политик. Суверенът е прав винаги, но може би има хора и общности, които не искат да им се казва истината. Може би защото истината много често е грозна, ръбата, болезнена. Времето разкрива истината и рано или късно тя пробива. Лъжата е колос на глинени крака. И затова човек, който ви лъже, независимо дали е в личен план или носи отговорност за вас, в крайна сметка вие ще претърпите крах много грозно. Ще страдате грозно, ако приемете лъжата за факт и ѝ повярвате. Защото ще разберете, че истината не е такава. Проблемът е, че разликата между мен и останалите коалиционни партньори беше, че нямат никакъв проблем. Даже напротив, те разбират, че това е част от играта, и еквилибрират с нея много добре. Защо трябва да се превърна или да се правя на нещо, което не съм? Аз не мога, не се чувствам комфортно - да се лъжем, да се гледаме в очите. Подаваш си оставката и после все едно не си си подал оставката. Всички тези хора са по този начин. Докато аз смятам, че като си подадеш оставката, си я подал", коментира Слави. "Кирил и Асен ги докарахме ние", завърши той в петъчната си поява, като не даде повече подробности.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 61 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТаУмВзе

    69 19 Отговор
    И учиндолския чалгар няма да е Панделата!

    Коментиран от #88

  • 2 и кво от това?

    86 28 Отговор
    Бе мани го този чалгар!
  • 3 ПлЕШО

    98 27 Отговор
    Кирил и Асен доколкото знам ги назначи първи президента в служебното му правителство, незнам защо Слави лъже, че той ги е докарал???

    Коментиран от #21, #23, #57

  • 4 гол кратун

    53 30 Отговор
    Тези комунистически отрочета ги докара дъртия комунист Фърчилов. Ти можеш да докараш само сифилис.

    Коментиран от #47

  • 5 Българин

    97 13 Отговор
    Няма ви вече бе Слафчоууу ! Колкото и да плюеш и да ревеш НЯМА ВИ !

    Коментиран от #77

  • 6 Принцеса Даяна

    30 49 Отговор
    Станислафчо, тези те преееваха два пъти: първия път като саботираха Пламен Плавника и втория път като те врътнаха да ги подкрепиш. Ами спри да има правиш реклама, че ги държиш живи. Те са се запътили по твоя път - с удоволствие ще гласувам още два пъти и на третия (преди лято 2023) ще са там откъдето изпълзяха благодарение на зеления чорап
  • 7 пери

    81 14 Отговор
    Славчу какво се напъва? Вече никой не му се хваща на бръщолевенията в минало време. Лек ветрец повя от тази новина.
  • 8 Комплексиран

    84 16 Отговор
    до безумие чалгар , по - страхлив от заек, търсещ винаги гръб от мутри и силните на деня , самовлюбен енергиен вампир , подъл и нерешителен ! Селяндурски манталите и тъпи хитрини !
  • 9 Гост

    76 12 Отговор
    СЛАВЧО......ТИ КАКЪВ ПАЛЯЧО СИ......КОЙ,ЩЕ ТЕ ОСТАВИ 20г.. ДА ОБЛЪЧВАШ ,,ЗАБЛУДЕНИТЕ,ПРОСТИ ДУШИ,, АКО НЕ СИ ЧАСТ ОТ ,,ЗАДКУЛИСИЕТО,,....СКРИЙ СЕ ВЕЧЕ,ПРОДАЖНА ДУШО..
  • 10 Чалга

    64 11 Отговор
    Клюките на чалгаря кой,кога и какво му е казал не интересува никого.Ако мафията вместо да го кара да дразни хората го накара да замълчи ,ще постъпи поне веднъж народосъобразно.
  • 11 Това

    61 11 Отговор
    недоразумение пак ни занимава със себе си.Как не се спря и кой какво казал. само за да влезе в полезрението ни.Ами лош човек си,отмэстителен,злобен и келеш.Какво повече да ни покажеш продажник?Занимаваш ни само със себе си,самовлюбен г-з,кой какво казал за него,ами никога вече няма да значиш нещо ,освен предател и ДПС и гербава слуга.Просто слугинаж жалък.
  • 12 Една

    67 12 Отговор
    пристанища проститутка има повече достойнство от тоя !
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Стършел

    49 10 Отговор
    Толкова години опростачване на младите!!! Как така не те познава??? Хората мнооого отдавна са казали, че с простащината не може да се бориш!
  • 16 ГЕРБ

    17 37 Отговор
    ПП ИТН ДБ всички сте помияри измамници и крадци
  • 17 дури

    37 9 Отговор
    измекярин...
  • 18 УРА,, УРА

    56 12 Отговор
    Истината ти е казал Петков. Той е добър човек, а на тебе злобата и завистта,, са ти изписани на лицето. Ама много ти личи, да знаеш! Само се виж в огледалото.
  • 19 Ужас!

    13 38 Отговор
    Вярно е че вие ги "докарахте", но това трябва да е повод за срам най-малкото!
    Тези безродници и лузъpи Кирчо и Асен трябва да бъдат изметени от тази държава, която и без това има достатъчно долни типове на главата си, а сега за капак и прости джендъpи!

    Коментиран от #31

  • 20 БеГемот

    44 10 Отговор
    Тоя ако беше читав нямаше да провали първият мандат със шнорхела...истината е ,че обича парата повече от майка България...а е болен и без деца....направо да му се чуди човек...
  • 21 Как защо?

    22 5 Отговор

    До коментар #3 от "ПлЕШО":

    За да ги изкара неблагодарници.Ама на българите им идва акъла,макар и после както казал турчина изедник преди 150 години
  • 22 Не добър човек си

    33 5 Отговор
    Абе нали докара твойте хора на власт..сега кво пак ли не ви изнася положението..
  • 23 Хи хи

    22 25 Отговор

    До коментар #3 от "ПлЕШО":

    Ами Слави ги представи като " преуспели българи , особено Кирчо лъжеца .Слави повтаряше в захлас , че такива хора ни трябват като Кирчо , после и Радко и той обясни , че ако има повече хора като Кирил Петков , България ще е друга. Е после прозря и ги нарече шарлатани ,
  • 24 Казуар

    44 11 Отговор
    В България няма по голям калтак от Слави Трифонов.
  • 25 Мутроландия

    40 8 Отговор
    лъжлива мутра, ходи да се целуваш с боко, маргините, мажо и пр мутри които ти пълнят продажната душичка
  • 26 Абе Славчоуууу

    36 8 Отговор
    Всички вече разбрахме,че си по-интригант от турски/бразилски и прочее многохилядни сериали.Кой кво на киго казал,написал на листче и прочее простотии на четири очи....Казано е :не ме гледай кво върша,а кво ти говоря от такива интриганти като теб!Да,...ама не!!!
  • 27 Стрелецът

    37 6 Отговор
    Славуне, в тази статия звучиш добре и логично, но хората съдят по делата, а не по думите.
    Сега ще ти кажа някои много лоши и отвратителни неща, които направи:

    С години се подиграваше, окарикатуряваше и осмиваше незаслужено свешениците и Българската Православна Църква - а това е много сериозен и тежък грях.
    Подиграваше се и с моралните и християнски принципи.
    И накрая в политиката - излъга хората и не оправда доверието им - затова и ИТН не влязоха в парламента.

    Има и още, но аз не искам да те съдя, а ти посочвам тези неща, за да ги изправиш и да се покаеш. Макар, че относно политиката, хората надали ще ти гласуват повече доверие!
  • 28 Христина

    39 9 Отговор
    Лъжецо, ако не си стигнал там, където си искал - не вини пътя, че бил крив.
  • 29 ффр4

    32 8 Отговор
    Тази статия не носи никаква новина. Този ми каза това, онзи ми каза онова. Интриги.
  • 30 Чест и почитания Слави!

    13 35 Отговор
    Достоен българин си! Видяхме лъжите на онова малко човече киро!
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 НЯКОЙ

    33 11 Отговор
    Новото име на ИТН - КЛЮКАРКАТА се затвърждава! Интелигентните хора не обявяват на всеослушание нещо, казано им на 4 очи/уши! Ама откъде да го знае Слави и още по-малко да го спазва!
  • 33 Йоги-то

    35 9 Отговор
    Славчо за пореден път доказа , че е нищо без сценаристите , демек кукловодите.
  • 34 Просто човек

    32 9 Отговор
    Я се скрий, не.щастен нар.коман!!!
  • 35 Сталин

    15 13 Отговор
    Абе той Киртака ти е казал че добър лъжец ,ама ти не си го разбрал
  • 36 жжжжжж

    24 8 Отговор
    слави , а колко лесно бе само да критикарстваш отстрани? сега се обяснявяш като ученик. жалък си . хората ти казваха , че не ставаш за политик и политиката като друга професия е трудна работа....а колко хора оплю и наклевети....кирчо и асенчо също са патници към 4 % . само , че ще стане по-бавно.....
  • 37 Минева

    22 9 Отговор
    Ти си ги докарал???
    Хората, които протестираха пред парламента в подкрепа на Н. Минчев и други кано тях в страната, такива хора гласуват за Кирил и Асен за ПП, ДБ!
    За има такива ненормалници гласуват феновете на тъпото ти вулгарно шоу. Ако скучаеш, вместо да говориш глупости, намери си някоя да ти прави компания.

    Коментиран от #54, #89

  • 38 Поне за едно е бил прав Петков.

    32 9 Отговор
    Че е по-добър човек от тебе.Просто няма база за сравнение.
  • 39 Иди на лекар, бе човек.

    29 8 Отговор
    Да ти прегледа главата.

    Коментиран от #91

  • 40 Славчо Великов

    33 8 Отговор
    Този МАХЛЕНСКИ КЛЮКАР, селския хитрец от Учиндол, така и не разбра, че селските му номера УМРЯХА. Кръгъл ИДИОТ.
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Сталин

    14 9 Отговор
    Абе Спавчо от американското посолство с тези машинки ви изпързаляха на изборите
  • 43 Ее,чалга,

    29 10 Отговор
    Петков има всичко,което ти нямаш.
    А ти най-много нямаш МОРАЛ!
    Даже нщи не знаеш какво е това.Питай СУВЕРЕНА.Който не гласува за теб.

    Коментиран от #51

  • 44 Жоро

    28 7 Отговор
    Кубето да си гледа 7/8-те заради него сме на това дередже. Без правителство и няма и да има скоро! 400млн лева - загубени. Протестния вот - затрит. ДПС и ГЕРБ пак са на ход. Мерси много.
  • 45 Румен

    26 8 Отговор
    Ми прав е човека. Ти за нищо не ставаш, освен за статуя на Бай Ганьо ама по висок. Предател си ти.
  • 46 ГЕРБ

    6 18 Отговор
    ПП ИТН ДБ гадни боклуци
  • 47 Констатирал

    8 0 Отговор

    До коментар #4 от "гол кратун":

    Ти отдавна го имаш в главата!

    Коментиран от #90

  • 48 Така е Славчо

    10 19 Отговор
    Ами така ги учат в Харвард, че и навсякъде отвъд океана - че са нещо повече от другите, нещо уникално, набиват им самочувствие без покритие. А те са си гола вОда, и както каза наш Боко - на прост човек друго се набива.
  • 49 Бегай !

    27 7 Отговор
    Влечугото повтаря едно е също- Аз ! И ти знаеш ли кой съм Аз !?! Видяхме кой е ! Едно нищо,обслужващо мафията на която е придатък (недъгав).
  • 50 един

    15 5 Отговор
    Днес ден на помията ли е!?
  • 51 Суверена

    11 19 Отговор

    До коментар #43 от "Ее,чалга,":

    Петков и Кирчо имали МОРАЛ?!? Завършилите бизнес училище към Харвард?!? Единия лъжец, другия крадец?!? Ха ха ха ха ха ха .....хи хи хи хи хи хи хи.............
  • 52 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    27 9 Отговор
    Съжалявам, че изчетох глупостите на Слави, чак ме заболяха очите. Никаква информация не носят, само повтарящи се дрънканици от рода: аз съм добър, Киро е лош. Не знам, дали си докарал Киро и Асен, но сега със сигурност докара ГЕРБ и ДПС и безброй избори! Дано не стигнем до 101-то Народно събрание! Слави, ако можеш да станеш някакъв министър, какъвто й да е, тогава говори за Киро, другото е бла бла!
  • 53 Роза

    22 9 Отговор
    Слави порядъчно омръзна на хората.По-добре да си замълчи,ама такива като него нямат чувство за мярка!

    Коментиран от #63

  • 54 Алоуу

    12 14 Отговор

    До коментар #37 от "Минева":

    Слави и ИТН свалиха ГЕРБ от управлението и сега ги върнаха за да ви турят на мястото ви ,пепета, дебета и разни други комундета!!
  • 55 така

    10 16 Отговор
    Киро бил добър, е й? В безхаберието и създаването на хаос е най добър,това го доказа.
  • 56 Стс

    14 6 Отговор
    Някой има ли актуална снимка на този ???
  • 57 Е, как защо

    6 10 Отговор

    До коментар #3 от "ПлЕШО":

    Слави ги подпира като патерица, въпреки че те него не.... само за да има правителство... тяхното...
    Веднага като си би шута и ония вече виждаш не могат да направят правителство... защото предишното им беше резил...

    Да правят по-бързо пряката демокрация, Слави за това дойде... А не да подменят народният вот... за Македония...
    За Нато... за Еврепейският съюз... значи гласувайте, вашият глас има значение, само референдуми не искайте....
    това оставете на нас, ние сме продажни....
  • 58 Гост

    16 7 Отговор
    Изчерпа се ! Квото и да кажеш няма тежест народа с вота ти го показа!
  • 59 Стоянов

    17 7 Отговор
    Зомбито не се отказва, продължава да плюе и руши.
  • 60 Тези

    15 6 Отговор
    започнаха да говорят,че всичко започва от тях.И само несъществени приказки от този страхливец.Не смее да каже нещо за Гешев,Доган.Само кой какво казал за него,колко комплексирано и важно мекере.
  • 61 Славчо

    19 9 Отговор
    Много моля, тази руска подлога да си обира крушите. Никой не се интересува от чалгаджийските лъжи.

    Коментиран от #67

  • 62 Хитлер,Франко,Пиночет

    18 6 Отговор
    "Ей чалгар, ще ни ядосаш, ще възкръснем, ще дойдем в България и само на чалгари и мутри ще ни станете !" От чалгарското ти дърдорене нищо не се разбра ! Ти знаеш ли значението на думата "докара", объркваш я явно с "ИЗКАРА", защото ти и оскубаните те пудели свалихте (изкарахте) от управлението ПП !

    Коментиран от #72

  • 63 Нарича се

    8 1 Отговор

    До коментар #53 от "Роза":

    Морал
  • 64 Бико

    3 9 Отговор
    Един дол дренки сте,вие двамата.
  • 65 Кючекчия

    14 7 Отговор
    Абе село Не се изживявай на голямата работа бе Русофилче гнусно продажно
  • 66 ДДТ

    14 5 Отговор
    този жив труп и кукера жужак скърцат ли зъбките,скърцат ли ,скоро и кабеларката ще ти вземат ,ти си свърши работата ,време е да те щавят дпс
  • 67 неееееееее

    6 8 Отговор

    До коментар #61 от "Славчо":

    Няма гербав !! ТОЙ ЩЕ ВИ РАЗКАРА, НЕЗАВИСИМО ЧЕ Е ИЗВЪН ПАРЛАМЕНТА!!
  • 68 Скъзан зсенарис дънка

    7 5 Отговор
    Ех саплатата само ми липсва,сега драскъм за 1000 лв, а беши хубаву в парлъментъ да си носъ дънкъта
  • 69 здравка клинчева

    13 7 Отговор
    мумийо,може и да имат недостатъци но не са кутки като тебе
  • 70 Алооо

    14 6 Отговор
    Ти пък за какъв се мислиш, Наркоман такъв, че си много умен, красив и добър!!! Пълна пародия си и олицетворение на алчността и злото...
  • 71 Валери

    16 7 Отговор
    Занимавай се с тъпото си шоу и изчезвай от политиката. Непрокопсаник.

    Коментиран от #73

  • 72 Бай градски

    11 2 Отговор

    До коментар #62 от "Хитлер,Франко,Пиночет":

    НЕКА ХОРАТА ЯСНО ДА ВИДЯТ ,ЗАЩО СМЕ НА ТОВА ДЕРЕДЖЕ!! Прост народ, слаба държава, още по прост народ-няма държава, а още, още по прост народ- няма и територия!!
  • 73 Пачо

    7 6 Отговор

    До коментар #71 от "Валери":

    Няма да изчезне, докато не ви разкара комунета!!

    Коментиран от #74

  • 74 Валери

    7 5 Отговор

    До коментар #73 от "Пачо":

    Как няма като той вече не е в парламента, не сте в час. Вече изстива Слави.

    Коментиран от #80, #82

  • 75 Някой гледа ли,

    11 6 Отговор
    чалгарската Тв?Защо трябва да ни разказвате размислите на Славуца,който иска да го гледа?

    Коментиран от #79

  • 76 Чалгар

    8 6 Отговор
    Казал ти го е защото е знаел какъв БОК ЛУК си БЕ!
  • 77 Баш Българин

    7 5 Отговор

    До коментар #5 от "Българин":

    Слави и ИТН не са сред избраните в Парламента!! Хайде да видим сега дали гербави.пепета дебета и разни други комунета, ще съставят правителство?!? ДААА..................зма НА КУКОВО ЛЯТО!!!
  • 78 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    8 4 Отговор
    Слави е СЪЗДАТЕЛЯТ на РОМА ТИВИ
  • 79 А бе кух

    5 6 Отговор

    До коментар #75 от "Някой гледа ли,":

    Защото трябва поне малко от малко да ви се набие в канчетата истината, която вие никога не искате да видите!!
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    8 9 Отговор
    "Нещо лично" е предаване в собствената кабеларка на Слави. Там той си приказва, каквото си поиска, без ограничения. Киро и Асен имат право на отговор. Слави да покани на дебат Киро, ама не му държи!

    Коментиран от #83

  • 82 Любопитен

    8 2 Отговор

    До коментар #74 от "Валери":

    Толкова много ли си заблуден и заслепен?!? Мислиш ли ,че този парламент, изобщо ще го има?!?
  • 83 Запознат

    8 7 Отговор

    До коментар #81 от "4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣":

    Крадци и лъжци никога не са стъпвали в 7/8ТВ! И тези няма да стъпят! Дори да се направи изключение, няма да смеят да дойдат!!

    Коментиран от #93

  • 84 чудя се

    5 4 Отговор
    Как не разбират, че тези две партии, счупиха държавата.
    Славчо се захвана от скука и да покаже колко е велик, онези, заради тънки сметки..... Търпи, народе, в това е твоята беда
  • 85 Сандо

    10 4 Отговор
    Ти си голям боклук и продажник
  • 86 Иван

    11 4 Отговор
    Не се чуди чалгата ти е изпила и малкото което имаше
  • 87 Помните ли?

    7 4 Отговор
    Слави се правеше на хъш, на мутра, на бунтар, на дарител, на четвърта власт. Е, меракът му е бил в политиката. Мисли, че може да лъже дълго, както с другите си роли. Мошеник и роб на дявола.
  • 88 И защо

    3 3 Отговор

    До коментар #1 от "ТаУмВзе":

    Трябва да е там НеУмВзе?!
  • 89 Минева

    3 0 Отговор

    До коментар #37 от "Минева":

    от дайте се на мин.. ти.
  • 90 чиба

    1 4 Отговор

    До коментар #47 от "Констатирал":

    Имам го намакяти ф червента цепка тейбамамето сбъркано.
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 коча

    3 4 Отговор
    Бе и тримата сте за е....б....н
  • 93 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    4 3 Отговор

    До коментар #83 от "Запознат":

    Слави и Киро да направят дебат в друга телевизия. Така става ли? А в 7/8 да си канят, който си искат!

    Коментиран от #106

  • 94 Вили

    4 4 Отговор
    В последно време много често в главата ти са все Кирил и Асен.Може би чувстваш известна вина, че с продажни средства и мутренски похвати успя да развалиш четворната коалиция.И сега изпитваш вина, но продължаваш вулгарно да хвърляш помия срещу тях.Те били с голямо его, а ти не си.Каква подла лъжа.!!!Опитваш се да се правиш на жертва,но не си, защото заради теб,лично заради теб,хората отново отидоха на избори.И точно заради теб няма правителство,което да приема закони.И заради теб Герб дойдоха на власт,защото направиха с теб мръсната сделка във вид на финикийските знаци.И понеже провали 3 мандата и 1 коалиция,България изгуби 480 млн.лв.за избори ,които пари щяха да отидат за увеличение на заплати.Слави,хората са отвратени от теб!!!Да,ти ги докара Кирил и Асен с едно магарешко въженце.И казваш,че те не са добре,не били в ред,щото ти много си в ред.На снимката приличаш на мумия.Болен човек с болен мозък.Затова си извън Парламента,защото злобата е изяла душата ти
  • 95 ХаХаХа

    4 3 Отговор
    Лъжеца и слугата на мафията, онова недоразумение киро от ПП, без грам ценностна система и морал, бил по добър човек от Слави! Хахаха! Тоя кирчо яко завист и комплекси има от Слави! Ами кире, с тия лъжи и продажничество, си пълен антипод на Слави! Е в този живот си изгубил шанса дори да се доближиш до принципите и морала на Слави! И не Слави ти е виновен! Всеки сам избира пътя си в живота! Ти си избрал да си лъжец и продажник, Слави е избрал достойният път! Сърди се на себе си! В другият живот бъди по внимателен и дано да имаш сила да избереш достойният път!

    Коментиран от #96

  • 96 ХиХиХи

    4 5 Отговор

    До коментар #95 от "ХаХаХа":

    Точно обратното! Слави има кпмплекси от Киро и затова ни се обяснява по Нещо лично. Слави не може да изпълнява даже и зам. министър, може само да плямпа
  • 97 БЪЛГАРЧЕ

    4 4 Отговор
    Срещам сериозни трудности при намирането на най-точния епитет за да характеризирам това Н И Щ О наричащо себе си УЧИНДОЛСКО нещо.
  • 98 Хитлер,Франко,Пиночет

    3 4 Отговор
    Бандит, прислужник на ВИС през 90-те, провалил с умисъл три правителства, "шутът" на Доган и Тиквата, ръмжащ пред микрофона имитатор на певец, укривател на данъци, тотално провален опит в политиката, манипулатор на простолюдие, "лъжеархитект" на изчагъртането, измамник, основен виновник в опростачването на младежта и децата, диктатор, свалил редовно правителство на ПП, опорочил представата за достоен политик, чалга-инструктор, до тук нищо добро за пример ! Пропускам ли нещо за това НЕЩО опорочаващо хомосапиенс ?
  • 99 Лили

    5 4 Отговор
    Дългия, не се занимавай с клюки,като една долна махленка!!!Този казал на онзи,онези казали на тези.Не ми е ясно защо продължаваш да се излагаш в публ.пространство.Кирил и Асен са много по-възпитани и по-образовани от теб и нямат връзка с мутрите от Прехода ,каквито ти имаш.Лъжите ти са евтини и не хващат дикиш.Айде бегай в скапаната ти телевизия,откъдето и там смучеш кръвта на народа да ти плаща за глупавите ти предавания.И по- малко наркотици да взимаш,защото циркаджийските ти номера край нямат.
  • 100 този още ли не са го

    5 4 Отговор
    прибрали Кой гледа скапаната му телевизия
  • 101 Славе маже всичко

    3 3 Отговор
    да каже но си остава необразован който иска власт за разлика от КП и Асен Василев които са умни хора и не му се връзват.Сега вече чалгара ще манипулира нещастниците които го гледат и му вярват.
  • 102 Чалгуни

    3 2 Отговор
    Я, какво изумление. Слави, Борисов, Костадинов, Доган, Нинова и други лидерчета са от онзи вид пумярски диктатори, които приемат своята особа за изключително величие на величията и могат да говорят само в присъствието на свои агитки, като на селски мач. Изумява се, че са му казали, че са по-добри от него, просто не могат да го преглътнат величайшите диктатори, че може да има по-добри и да ѝм търсят отговорност. Какво има да се чудиш. Хората имат различни познания и интелект. От всеки има по-добър. От мен има по-добри, много по-добри. Не съм идиот за да не го разбирам. И да, всичко различно от модела на олигархията и техните лидерчета на конци и корумпирани бандити е по-добро!
  • 103 Свободна медия

    2 3 Отговор
    Всички медии на мафиотите продължават лаят си срещу Кирил и Асен. Аууу кеф. Власт няма да видите мафиоти. Има журналисти, които трябва да бъдат разследвани за пране на европейски и държавни пари. Мафията е в мат от около 2 години, въпреки и бавно заради корумпираните източници, ще получите и шах.
  • 104 Истината

    3 2 Отговор
    Един злодей казва на други двама, че са злодеи ,но питам те Трифонов, как изчисли,че те не са добри хора,по каква скала разбра това.???В интерес на истината, те двамата не седят на диванчето като теб да отправят послания към хората, а се движат сред народа по площадите свободно без охрана, без мощни джипове,защото не се страхуват да погледнат Суверена очи в очи. За разлика от тях ти си се оградил с многобройни гавази ,които пазят яко гърба ти,понеже си страхлив, неуверен,егоистичен и подъл ,алчен ,нищожен човечец.И ти се оплете в лъжите си и предаде доверието на избирателите ти,гласували за теб и те наказаха най- жестоко.Сега ще гледаш Кирил и Асен в Парламента само на телевизора си.
  • 105 Лили

    3 2 Отговор
    Дългия, не се занимавай с клюки,като една долна махленка!!!Този казал на онзи,онези казали на тези.Не ми е ясно защо продължаваш да се излагаш в публ.пространство.Кирил и Асен са много по-възпитани и по-образовани от теб и нямат връзка с мутрите от Прехода ,каквито ти имаш.Лъжите ти са евтини и не хващат дикиш.Айде бегай в скапаната ти телевизия,откъдето и там смучеш кръвта на народа да ти плаща за глупавите ти предавания.И по- малко наркотици да взимаш,защото циркаджийските ти номера край нямат.
  • 106 За какво

    3 3 Отговор

    До коментар #93 от "4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣":

    Слави да прави дебат с един долен лъжец! Видяхме го на дебата това нищожество оплетено в лъжи и бягащо от отговори!

    Коментиран от #107, #116

  • 107 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    5 2 Отговор

    До коментар #106 от "За какво":

    Защото в дебатът ще се види кой какво представлява и няма аз и ти да решаваме кой е долен, кой е горен лъжец! Ще го решава цяла България. Иска се мъжественост и смелост!

    Коментиран от #108

  • 108 Е то се видя

    3 3 Отговор

    До коментар #107 от "4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣":

    Колко да го гледаме това долно нещо киро? Няма нищо стойностно в гледането на един долен лъжец! странни мераци!

    Коментиран от #110

  • 109 Видяхме те

    6 2 Отговор
    И за селски кмет не ставаш чалгарино Ще продадеш селото за рубли
  • 110 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    3 0 Отговор

    До коментар #108 от "Е то се видя":

    Ти бягаш от отговора на въпроса и повтаряш едно и също нещо за Киро. Все едно да казваш, че Анди Руис е по-слаб от Джошуа, но какво от това? То не зависи от теб, а ще се види при срещата им!

    Коментиран от #111

  • 111 Не бе

    2 1 Отговор

    До коментар #110 от "4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣":

    Не бягам от отговора, а казвам истината за киро! Какъв по точен отговор, от неговите ;лъжи! Мисля всичко го видяхме с лъжите му! Пак да те попитам! Какво има да гледаш още това жалко нещо? Какво достойно има в един лъжец? Какво стойностно има, че го лансираш? Такива паднали хора без морал, трябва народа да ги изхвърля! Не ги ли изхвърля, народа ще продължава да живее в задкулисия, краден, лъган и ограбван! Само не казвай, че нищо не си видял! Ще е твърде жалко! А примера ти е супер неадекватен! В случаят тук имаш един жалък лъжец като киро и един достоен човек като Слави! Никаква база на сравнения!

    Коментиран от #117

  • 112 Морски

    1 0 Отговор
    А теб, кой те докара в българската политика?

    Коментиран от #113

  • 113 Как кой

    1 1 Отговор

    До коментар #112 от "Морски":

    Лъжливите политици, извинявам се крадци! Не признаха референдума!
  • 114 Антон

    2 0 Отговор
    Не знам кой е по-добър, но не е приятел на мафията, както Слави се хвали.
  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Точен си!

    2 0 Отговор

    До коментар #111 от "Не бе":

    Всичко е вярно,добре си го написал.Киро и Асен са лъжци на крадрат.С измама стигнаха до второто място.Просто им дадоха чужди гласове.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол