Last news in Fakti

15 Октомври, 2022 16:44 1 328 30

Валентин Радев: От догодина оставаме без самолети и може да се наложи друга държава да ни прави еър полисинга

  • валентин радев-
  • самолети-
  • друга държава-
  • еър полисинг

Кримският мост е построен по нареждане на Путин. Това е знаков мост за логистиката и за руския президент. Той е най-добре охраняваният в Европа, как не са видели над 22 тона експлозиви? Как съвпаднаха двете скорости - на камиона и на влака?, пита бившият МВР министър 

Валентин Радев: От догодина оставаме без самолети и може да се наложи друга държава да ни прави еър полисинга - 1
Снимка: NovaNews

Постоянно се подобряваме в киберсигурността и ще се справим с руските хакери. Убеден съм, че усъвършенстваме възможностите си. Ние почти тайно доставяме оръжия срещу Украйна, това не е повод за хакерски атаки. Като по-слабо звено сме мишена на руските атаки. Това важи и за хакерските атаки, и за взрива на Кримския мост. Това заяви за "Офанзива" Валентин Радев, бивш министър на вътрешните работи.

Според него руското следствие няма да каже истината. "Охраната е много сериозна и е чудно как е минал този камион. Ако взривът е бил амониева селитра, тоест обикновена тор, смесен с нещо, той е наполовина по-слаб от тротила, но е по-достъпен. Кримският мост е построен по нареждане на Путин. Това е знаков мост за логистиката и за руския президент. Той е най-добре охраняваният в Европа, как не са видели над 22 тона експлозиви? Как съвпаднаха двете скорости - на камиона и на влака? Няма разрушения, каквито предполага толкова мащабен взрив. Имало е допълнително взривове в колоните на моста", коментира Радев.

Той подчерта, че система за ПВО може да хване дрон. "Украйна е изстреляла каквото е имала и иска по-модерни, нови средства за отбрана. А ние от догодина оставаме без самолети и може да се наложи друга държава да прави еър полисинга на България", посочи Радев.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Благодарете

    29 1 Отговор
    На нато, лизачи
  • 2 Аве

    27 3 Отговор
    ше прави къв е проблема, а тези американски бази за какво са у нас!
  • 3 БРАТВЕЖИ

    18 2 Отговор
    ХАХАХАХХАХААХА ЖАЛКИ ФАШИСТКИ БРАТВЕЖИ НЕРАЗБИРАЩИ МАТЕРИЯТА.....
  • 4 Някой

    27 2 Отговор
    И що оставяме без самолети? Щото изтич ресурсът на МиГ-29, а няма кой да ги ремонтира? Жалвайте се на бившите управляващи, дето въведоха безумните снкции.
  • 5 Последния Софиянец

    25 2 Отговор
    Ние сме територия за американски бази срещу Русия.Другото не е важно
  • 6 Момо

    16 3 Отговор
    А Македония като няма самольоти кой й прави еър полицинг ?
  • 7 ДЕТЕНЦЕ НА 40

    21 0 Отговор
    Радев, уж съм ходил на училище ама тази дума ЕЪР ПОЛИСИНГ нещо не я разбрах ако и да имам 6 по роден език? Английския го знам перфектно като тебе : " Скиф май сив скай". И Гръцки поназнайвам : вратаС, магареС, овцеС, БбалканаС. Сигурно знам и други езици, но не съм опитвал.
  • 8 пешка

    13 4 Отговор
    Че какво да пазят и от кого да пазят бе, клепчо?
  • 9 Хаха

    17 0 Отговор
    Споко има гълъби и чертежи.
  • 10 ТаУмВзе

    17 2 Отговор
    Ще ги пердашиме с чертежите от 16 век бре! Кви самолети ги гонят тия бре. Един Кинжал и заминавам, барабар с летището.
  • 11 летец пилот

    17 3 Отговор
    Щом като друга държава ще ни осигурява еър -полисинга,то тогава трябва цялото ни ВеВеЕс да бъде уволнено. Няма смисъл да се плащат заплати за нещо,което друга държава ще ни осигурява.
  • 12 лют пипер

    16 0 Отговор
    Платихме стари изтребители на хамерикейшъните,те ни ограбиха и не си ни дават дъртите Еф-ки. Тва е пальажениету. Нашите шофиьори на самальоти ще играят табла и шах по цял ден.
  • 13 Селянин

    10 1 Отговор
    По важно е да сме на държавна хранилка и да се угояваме
  • 14 слугинчо

    14 0 Отговор
    Тези неща са за батковците не се бутай между шамарите.А да ти кажа че и без самолети и с 4 самолета и с 24 се тая ако някой реши ни е отнесъл като куцо пиле домат но нали трябва да лакействаш
  • 15 Булпсихопат

    5 4 Отговор
    Лъже тоа. Имаме си най яките самолети. Описани са на договора дето го платихме. Невероятно добри параметри. Блок70!!! Които не вярва да прочете. Е верно нямат пилоти ама то като и пилотите четът инструкцията по разопаковане. Картофи разопаковат след 10 години ще ги подкарат! Като истински.
  • 16 Румбата Радев

    6 2 Отговор
    Слушайте ме ..............Грипен е нашето решение

    Коментиран от #22

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 МВР ТЕР. ОРИСТИ МР. ЕТЕ

    6 1 Отговор
    МВР ЕКЗ.ЕКУТИРАТ БЪЛГАРИ, този за еър полисинг говори, уродддддд
  • 19 Бойко Борисов

    5 0 Отговор
    Психично болен е човека, не му обръщайте внимание, взел се е за Наполеон!
  • 20 Дааа

    7 1 Отговор
    Тея са същите, като последната ни подводница във Варна, ако знаете колко "наши" хора се пенсионираха !-ва категория без да са влизали поне един път в нея. Та в приземената ни авиация има същите пишман авиатори, които чакат пенсията на 45 години и после втора заплата в спокойна фирмичка с 1500 лева от таиива балъци като нас дето се учихме за инженери, лекари, учители... Работещите беени, които издържаме богати пенсионери, уредили се по шуро-бафжанашки, я във войската, я в полицията, я в авиациата, но ние блъскаме минимум 45 години за пенсия и изчели един вагон с техническа, медицинска и друга литература.
    Учихме,за да издържаме търтийте. Честно, искам да се махна от тая шиб@н@ държава, която е мащеха за тея, който работят.
  • 21 военен

    6 0 Отговор
    Какъв е този примитив?
  • 22 Търновец

    6 1 Отговор

    До коментар #16 от "Румбата Радев":

    Точно и още 2018 можеше да имаме 10 нови един има оперативен часови разход 5000 $ а F 16 Block 70 има часови разход очаквано 12000 $ и 10 Gripen за 10000 часа очакван живот ни спестяват около 700 млн$, освен това Шведските самолети имат някои инженерно технически предимства, изграден е от повече композит и разсейва по-добре радарни вълни...
  • 23 пенсионер

    10 0 Отговор
    Ами вие от ГЕРБ къде гледахте 12 години? Сега искате отговорни за вашите действия да са всички други, но не и вие.
  • 24 сбруя

    4 0 Отговор
    Учихме,за да издържаме търтеите. ТАКА Е,СЪГЛАСЕН СЪМ.
  • 25 Няма ли

    4 0 Отговор
    един политик, който да поиска от САЩ заместващи самолети заради забавата или неустойка с която да купим или наемем такива самолети? Ако те не са съгласни няма да каним посланика им в НС.
  • 26 Механик

    9 0 Отговор
    Три въпроса:
    1) Какво е "полисинг" и имаме ли си дума за това?
    2) Нали платихме преди 3-4 години едни самолети? Къде са те?
    3) Подгатвяте ни от сега, че ще дадете първо небето ни, а след това и земята на други нации?
  • 27 ел Министре

    5 0 Отговор
    хамериканската промивка продължава с пълна сила ( еър полисинга), имаме си и наши думи за това!
  • 28 Поправи се

    5 0 Отговор
    Чекмедже бандита да си прави от хартийки Ф -овете нали плати авансово Държавни милиарди бе Главоч Герберски !!!!!
  • 29 Ван дер Любе

    2 0 Отговор
    Ама не се притеснявай, друже, Мата Хари ще посети пак Борисов и ще остави няколко милиарда в пачки и кюлчета. Тогава хоп и ще купим свръх модерни самолети и веднага ще спрем войната. За Борисов все казват, че построил тръбата за 3 милиарда (то имаше и една до Перник за 3о милиона - също безполезна) Та да не мислите, че Борисов не е изтъргувал България и е построил тръбата от чисти подбуди. Сега да бръкне в своята сметка и да купи малко самолети, кораби и т.н.
  • 30 Кубрат

    1 1 Отговор
    Как да няма самолети? Над всички големи градове постоянно летят самолети, които оставят дълги следи.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол