Last news in Fakti

21 Октомври, 2022 10:57, обновена 21 Октомври, 2022 11:08 4 304 101

Пак пропадна изборът на председател на парламента

  • парламент-
  • заседание-
  • председател

Народното събрание не може да започне работа

Пак пропадна изборът на председател на парламента - 1
Снимка: БГНЕС

И на третия ден от първото заседание на парламента депутатите не успяха да изберат свой председател. Временният председател Вежди Рашидов даде 30 мин. почивка и свика председателски съвет.

Кандидатите Кристиан Вигенин от БСП, Цвета Рангелова от "Възраждане" и Йордан Цонев от ДПС не събраха нужната подкрепа, за да оглавят парламента.

В зала не се регистрираха депутатите от "Български възход",

отбеляза БНТ.

При гласуването Йордан Цонев получи подкрепа на 103 депутати, против - 100, въздържали се - 23.

"За" кандидатурата на Кристиан Вигенин гласуваха 73 депутати, против - 108, а 45 се въздържаха.

Цвета Рангелова получи одобрение от 27 депутати , 95 гласуваха против, а 94 се въздържаха.

При балотажа между Йордан Цонев и Кристиан Вигенин гласувете бяха разпределени така:

Йордан Цонев - За - 103, против - 101, въздържали се - 22.

Кристиан Вигенин - За - 75, против - 125, въздържали се - 25.

Хамид Хамид от ДПС издигна отново кандидатурата на Йордан Цонев. "Възраждане" издигна кандидатурата на Цвета Рангелова, а "БСП за България" предложи Кристиан Вигенин.

От трибуната Вигенин коментира:

"Предизвикваме подигравки, парламентът е напът да се обезсмисли напълно. Хората ни мразят и скоро ще започнат да ни презират, защото не можем да решаваме проблемите".

По думите му парламентът трябва да заработи. Според Кристиан Вигенин някои от политическите групи предпочитат да няма парламент и да се тръгне директно към избори. "Дали можем да лишим България от милиардите по Плана за възстановяване и устойчивост, да лишим българските граждани да приемем адекватен бюджет на държавата", каза Вигенин.

Йордан Цонев от ДПС каза, че няма притеснения от това откъде би дошла подкрепа за него. Приех номинацията за председател на НС, защото идеята на парламентарната група на ДПС беше в условия на много остра конфронтация между първите 2 сили, третата да поеме отговорността и да отпушим процеса.

Припомняме, че при откриването на новото НС

бяха издигнати пет номинации за парламентарен шеф -

Росен Желязков от ГЕРБ-СДС, Никола Минчев от „Продължаваме Промяната”, Петър Петров от „Възраждане”, Кристиан Вигенин от БСП и Йордан Цонев от ДПС.

След няколко неуспешни опита в сряда да бъде избран председател на парламента, от „Продължаваме Промяната” оттеглиха кандидатурата на Минчев. По-късно същото направиха и от ГЕРБ-СДС и „Възраждане”, обобщи "Нова телевизия".

В търсене на консенсус, от ГЕРБ-СДС предложиха позицията да заеме най-възрастният депутат - Вежди Рашидов. Идеята прегърнаха и от БСП. В края на пленарния ден обаче самият Рашидов обяви, че оттегля номинацията си.

Със серия от срещи и председателски съвети депутатите се опитаха да разрешат създалата се кризисна ситуация за избора на председател на НС. Стигна се и до предложение за лидерски съвет, но и той беше провален.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Първи

    80 3 Отговор
    С това темпо на развитие ,обявявам НС за безплодно!Да се разпадне незабавно,поради надвишаване на разходите по време на криза!

    Коментиран от #9

  • 2 След

    54 13 Отговор
    явната дружба на ДПС и ГЕРБ и грозните им игри за пари и власт , остават само и единствено нови избори ! А Восхода с "отговорния" генералИН , дори не се появи !
  • 3 честен ционист

    50 7 Отговор
    Митрофанова ги прокле.
  • 4 Бесен

    58 2 Отговор
    Ама заплатата на дипутатите върви нон стоп с ДМС
  • 5 Бля,бля

    61 1 Отговор
    Ама още колко време ще се подиграват с народа. Да се откажат от изборите и да вървим към нови . Само заплатите им текат и парламентарните кифли дрешки показват.

    Коментиран от #10

  • 6 Каква е целта

    50 0 Отговор
    Нови избори ли .Президентска република ли .Постоянен бак ли.Май е дошло времето за тоягите
  • 7 Цончо Ганчо

    24 37 Отговор
    Възраждане какво прави в тоя парламент? Опитват се да налагат диктатура с нищожна обществена подкрепа върху ЦЕЛИЯ НАРОД! Тва е като местния селянин който не спира да си хвърля боклука в реката да може на другите да им е гадно.

    Коментиран от #99

  • 8 Колю

    38 1 Отговор
    Кочина !

    Коментиран от #44

  • 9 Цвятко

    4 13 Отговор

    До коментар #1 от "Първи":

    Аз теб обявявам за ненужен. В БЕЛЕНЕ!

    Коментиран от #75

  • 10 Чакай

    19 5 Отговор

    До коментар #5 от "Бля,бля":

    Изтриха ми се подметките да ходя на избори.Предния път добре ,че беше Луна да има за кой да гласувам
  • 11 Пипи Чорапчето

    41 0 Отговор
    "Очаквайте подробности..."
    И кому са нужни подробности за цирка, на който ставаме свидетели?
    Тези хора ще "коват законите", които ще доведат до "повишаване благосъстоянието на бг гражданите, преодоляване на кризите" и т.н. отговрни и на ползу роду мантри, с които ни засипват предизборно и следизборно по радия и студия... дали остана някой обикновен гражднин със здрав разум и житейски опит, който да го вярва?!
  • 12 Христо Божилов

    54 4 Отговор
    Спрете да мъчите Вежди Рашидов бе гадове. Не сте хора, човекът ще получите криза, вече 3 дена е трезвен през деня. Да го убиете ли искате?
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Абсурдистан

    24 0 Отговор
    Отпадъци!
  • 16 БСП за България и Радев

    10 2 Отговор

    До коментар #14 от "Последния Софиянец":

    На право да яхва първия читав МиГ-29 и само една ракета за 40 хиляди долара ще реши проблеми за милиарди
  • 17 Целта е ясна

    16 14 Отговор
    Президентска република

    Коментиран от #69

  • 18 Президенска

    32 3 Отговор
    Но ако ни се падне втори Плевенлиев, след един час сме обявили война на Китай, Иран, СА, Русия и заради грешка в превода на Канада, вкупом.

    Коментиран от #51

  • 19 Пенев

    24 1 Отговор
    Изхода е на Вежди Рашидов да му писне, да закрие заседанието като тресне звънвца и нови избори.
  • 20 сватбата

    20 7 Отговор
    От ГЕПИ крадците искаха сватба с ДПС и да излъжат някои друг но не им се получиха нещата. От 10-на години заедно с ДПС грабиха а се правиха на опоненти, ама сега вече не могат да скрият че се обичат. Не ви излезе сметката мръсници.
  • 21 Ейййй

    9 22 Отговор

    До коментар #14 от "Последния Софиянец":

    Вие го докарахте тозбахлук Радев ,махай те го сега

    Коментиран от #29, #63

  • 22 СКУПЩИНА от ТЪРГАШИ !

    14 5 Отговор
    Ще се И З Я Д Ъ Т от Ненавист, Ярост , Алчност и Завист ! ПАРИ огромни за ВОЙНА с РУСИЯ се НАЛИВАТ и всеки иска през него да преминават ! Зеленски е вече МИЛИАРДЕР , там вече и ХЕРСОН ЗАГЛЪХВА - Н О В Ф Р О Н Т да се отваря ПРЕДСТОИ !
  • 23 сирене

    14 1 Отговор
    Ще ни презират хората кат вика.. Някои хора живеят в миналото. ЗАКРИВАЙ!
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 3,000 военнослужащи от САЩ в

    4 3 Отговор
    До дни ще пристигнат в една от БИВШИТЕ Соц. Страни , което ОЗНАЧАВА , че ГОРЕЩО предстои там да става ! А в тази държава МАСКАРИАТА ще иска и с ПАРА да РАЗПОЛАГА !
  • 26 Оле

    16 0 Отговор
    Правят цирк пред хората! Заплатаджии, измамници!
  • 27 Мнение

    13 5 Отговор
    Български възход не беше днес в залата и показа, че саботира гласуването, за да отидем към нови избори и президента пак са управлява.
  • 28 Гост

    12 0 Отговор
    Хахаха....нямам думи....за смях станаха
  • 29 Доктор Ненков

    5 5 Отговор

    До коментар #21 от "Ейййй":

    Човекът очаквам всеки момент да колабира и Великия актьор Христо Мутафчиев да го смени
  • 30 Виктор Черноземски

    4 1 Отговор
    Търсачът на решения Стефан Радев и другарите му да се върнат в парламента и да търсят там решенията. Дори и Възраждане си гласуват за техния кандидат. Само тези нито предлагат нито подкрепят. Нали и без това нямат програма и щели да говорят с всички, какво чакат? Какво правят тези хора да не галят кучето пред парламента или чакат президента бореца срещу мутрите да им даде указ за кой да гласуват
  • 31 ммм

    12 2 Отговор
    ИЗХОДА Е ЕДИН ТЕЗИ ТРАНТУТНИЦИ ВЪН И ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА -ТЕЗИ 240 БР И ПОКРАЙ ТЯХ ОЩЕ НАЙ МАЛКО1500 БР Т,Е,ХОРА ВЪН ОТ НАРОДНАТА СОФРА И ХРАНИЛКА НЕ НИ ТРЯБВА ПАРЛАМЕНТ ЗА ИМА НЯМА 5 МИЛИОНА НАСЕЛЕНИЕ ВЪН ТРАНТУТНИЦИТЕ И КАРИЕРИСТИТЕ ТЕ НЕ МИСЛАТ ЗА НАРОДА
  • 32 Истината е

    18 8 Отговор
    Че трябва да излезем веднага от ЕС и Нато. Да спрат да се взимат заеми. Да започнем постепенно без дългове да развиваме истинска икономика, добра, лоша, важното е да е българска. Фондовете от ЕС създадоха невиждана корупция. Да си запазим българския лев, да строим нефтопроводи, газопроводи, АЕЦ-ове и само от продажбата на ток, газ, нефт на ЗаДръстеняците от ЕС ще си изплатим дълговете. Само от продажбата на ток от Козлодуй за една година сме спечелили 7 милиарда лева, къде са печалбите и защо с тях не се подпомагат домакинствата за 50% по-евтина цена е друг въпрос.

    Коментиран от #39

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 3343

    13 1 Отговор
    Ха,ха,защо се сърдим,ние си ги избрахме.Сега ако има избори пак същите ще изберем.Както се казва,,Прост народ слаба държава.,,
  • 35 Ами да

    7 2 Отговор
    На всички нормални българи е ясно, че този политически модел с определящата роля на несменяемите партийни върхушки е напълно изчерпан! Само тия в парламента не го признават! Трябва да се сложи край на лидерските партии, да се въведе крайна мандатност в партиите и във всички държавни власти, както и независимост на властите.
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    11 1 Отговор
    ТОВА НАРОДНО СЪБРАНИЕ е
    мъртво родено
  • 38 Ще дойдат ли У НАС чужди ВОЙСКИ ?

    9 6 Отговор
    И колко бързо у нас ще З А Д И М И ? Русия ни причисли като ТЕРОРИСТИЧЕСКА държава , която оръжие на Украина дава ! Дали РУСИЯ това ще ни ПРОСТИ ? От Братушки - станахме Г А Д Ю Ш К И ! За измяна в семейството , туй води до РАЗВОД и още нещо !
  • 39 Агата Кристи

    6 3 Отговор

    До коментар #32 от "Истината е":

    Абе човек,
    ЗАТВАРЯЙ НОЩЕМ ПРОЗОРЕЦА!
    НЕДЕЙ ДА СПИШ НА ТЕЧЕНИЕ!!!
    Ето го резултата - ПИШЕШ неща, за които в нормалния си разсъдък НЕ БИ И ПОМИСЛИЛ !
  • 40 гост

    10 0 Отговор
    Скапана държава
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 В Мътни Води

    12 0 Отговор
    РИБА се ЛОВИ ! А народа - С П И !
  • 43 Нещо не разбрах

    5 8 Отговор
    Нали герб уж спечелиха изборите. БатБойко скачаше като една луда на пресконференцията. Та сега защо не може да излъчи председател на НС?!
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 ХАИР някой от таквиз ПРИЯТЕЛИ

    4 0 Отговор

    До коментар #41 от "Навалний":

    Да я видял ?
  • 47 Хаха

    11 0 Отговор
    Закривайте катуна докато е време ако не поне да поработи един месец някой неща важни да се приемат като бюджета и по хубаво служебно правителство до откат, докато тия циркаджии не разберат или че трябва да служат на народа или направо да се минава към нова система. Ясно се показва че тази вече е не работеща и прогнила
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Кога си Питал Другарю

    7 4 Отговор

    До коментар #41 от "Навалний":

    Дали Българите искат НАТО и ЕС. И като къв се иЗживяваш да говориш от името на целия български народ, Западно КоМуне? Много сте нахални агентите на ПамПерса, но кльопаЧката свършва, републиканците ви спират дневните.

    Коментиран от #55, #57

  • 51 Бибитко

    6 5 Отговор

    До коментар #18 от "Президенска":

    А при парламентарна република ти се падна Толупов от Банкя за премиер,който управлява 12 години като диктатор и опоска държавата.
  • 52 Учо

    11 1 Отговор
    Поредната подигравка с народа - МЕНТАТА шеф на парламента .
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 П Ъ Р В И

    3 0 Отговор
    НХК - Бургас ще И З Г О Р И ! Само НАТО у нас активно да се прояви ! И всичко ще се ПРОМЕНИ , както след ГРАДУШКА !
  • 55 Прав си.

    8 1 Отговор

    До коментар #50 от "Кога си Питал Другарю":

    С този "цивилизационен избор" не само, че не са питали никого, но даже и да са питали, от тогава са минали 34 години, а както се вижда всичко е толкова смотано, че трябва да се преподтвърди с референдум. То и ЮК бяха в ЕС, но си направиха референдум и напуснаха тази циркаджийница, в която уоравляват неизбрани от никого тотално некадърници.
  • 56 На изборите да има референдум

    4 1 Отговор
    За Нато и ЕС. Тогава ще идат да гласуват, а иначе може да идат и след като държавата плати на гласоподавателите.

    Коментиран от #71

  • 57 Много

    2 5 Отговор

    До коментар #50 от "Кога си Питал Другарю":

    Рано си се напил бе алкаш ,да не ви дадоха рублите днес
  • 58 Този път

    2 2 Отговор
    Разграждане налази парламента. Да последват има такава чалга! Да бъде!
  • 59 И Украина е СЪЮЗНИК но налапа Хурката

    3 0 Отговор
    Укранина больше НЕТ ! Нява да я има вече тази държава - пи Z дец ! А войната с НАТО ще продължава с бивша Соц.Държава ! Коя ще е тя ? Интересно защо като сме я ЗАКЪСАЛИ яко , защо всеки в Парламента иска НАЧЕЛО да застава ? Защо ? А ?
  • 60 Грррр

    6 2 Отговор
    Абе медиите, защо си мислите че народа много го интересува НС,. Да се махат всички, все ни е тая..всички са мошеници
  • 61 българин

    7 2 Отговор
    Цонев не може да бъде председател на Народното събрание - най важният орган в страната, защото е представител на етническа партия, която, съгласно Конституцията на Република България е нелегитимна. Време е депутатите да се вземат в ръце и да изпълнят заръката на избирателите с която са ги изпратили там.Иначе да си вървят. Народа ги мрази.
  • 62 Чудя се

    2 8 Отговор
    Защо ГЕРБ ДПС Български Възход и Възраждане не искат да управляват? Та нали повечето от тях бутнаха правителството по нареждане на Митрофанова? Нали същата ги обедини на съединението, строиха си редиците и ги вкараха в парламента, като мнозинство? Вижда се и днес, че те всички се движат по един и същ сценарий на поведение, като открито всички плюят по ПП. Какво постигат с това? Единствено се вижда, че мафията на прехода отново си пази кокалите. Този път, ако Европа си позволи отново да ги спасява, както 1990 година, ще ѝм се търси отговорност и на тях.

    Коментиран от #65

  • 63 Спокойно

    2 0 Отговор

    До коментар #21 от "Ейййй":

    Още председател не са избрали, но всички партии, обслужващи мафия зад тях, ГЕРБ, ДПС, БСП, ДБ, ПП и възраждане, са подали в деловодството да се гласува за импийчмънт! Имаш всички изгледи да живееш в мечтите си, да си собственост на мафия, да работиш за нея, да те крадат и да те лъжат и да няма нито един достоен в политиката! Потърпи малко!
  • 64 !!!!!!!!!!!!!!

    3 0 Отговор
    Да,хората наистина мразят тези"м а с к а р и",както го е казал Великият Алеко,преди век!
  • 65 Много ще се чудиш

    6 1 Отговор

    До коментар #62 от "Чудя се":

    докато драскаш глупостите тиражирани от прокопиев, кръга капитал и всички на хранилка на америка за България и техните проекти ПП и ДБ!
  • 66 Дрън дрън та пляс

    4 2 Отговор
    Герп са некадърни, немогат да си намерат 121 гласа
  • 67 Студопор

    4 0 Отговор
    Аз не знам как още не се е стигнало до положението от 97-ма... Ако се замислим, сега сме много по-зле от тогава и никой даже не се преструва да прави нещо по въпроса.
    Мисля, че трябва да направим с депутатите си това, което румънците направиха с Чеушеску!!
  • 68 Бавно - Р А З В И В А Щ !

    9 1 Отговор
    У нас миналата година БАНИЧКАТА беше Лев и Половина а днес е ТРИ ! А за останалото в магазина и Бензина НЕ МИ ГО ГОВОРИ ! Та за какво НАТО и ПРОСПЕРИТЕТ казваш ще се АШЛАДИСВАМЕ ? Случайно ли ШЕНГЕ - МОРКОВ пред носа ни се появи ? Днес у нас ПРОСТАКА е на ВЛАСТ !
  • 69 мразя сценариите

    1 0 Отговор

    До коментар #17 от "Целта е ясна":

    Целта може да е ясна, но ние решаваме каква република!
  • 70 Мутри ООД

    5 0 Отговор
    Тъпите и нещастни олигарси и мафиоти от задкулисието не искат да управляват, защото всичките ѝм партенки и митове за цените вдигани под управлението на ПП хванаха къра. Не искат да управляват, защото нямат решения, искат само отново да вземат парите за себе си и да я карат с обичайните 200 и да се возят без гащи, дебили. Не искат да управляват, но искат и други да не управляват. Целта ѝм е анархия. Мутри сбогом.
  • 71 скрий се

    2 1 Отговор

    До коментар #56 от "На изборите да има референдум":

    Няма да илезезм от НАТО само защото на някакъв шизофреник му се е приискало! Освен това за референдумите си има ред!
  • 72 Хаха

    0 0 Отговор
    Да слагат Петър Петров и да не се занимават повече.Верно станаха за бъзик.
  • 73 малии

    11 1 Отговор
    Ей така, ако се бяха борили за благото на българина, както за председателското място, да сме се оправили вече. Ама, те за Македония се бориха, за Украйна се бориха, за излизане на тока на свободния пазар се бориха...Нашите родители, дето са строили всичко в тази държава на студ да останат, че евтиния ток за Европа да се изнася...

    Коментиран от #77, #84

  • 74 На Магистрала " ТРАКИЯ " Изходите за

    1 1 Отговор
    Графа и Чешнигирово со ЗАТВОРЕНИ ! А вечер там дейност някаква върви ! Вечер и в небето ПАРАШУТИСТ се появи ? А народа Вино налива и Джибрата се стяга за Ракия да вари , а дали със НАЗДРАВИЦА ще пием ?! Или като украински БЕЖАНЦИ !

    Коментиран от #85

  • 75 Боруна Лом

    2 0 Отговор

    До коментар #9 от "Цвятко":

    ЯВНО,ДЕПУТАТИН! СВО. ЛОЧИИ
  • 76 БУРЕНА и ПРОСТАКА най - бързо и буно

    2 0 Отговор
    В Ъ Р В И ! ЗАСРАХА - Държава , Отечество , Народ , Родина ! Народа гасне с дни кажи речи на Половина се ПОМИНА !
  • 77 Поправка

    2 2 Отговор

    До коментар #73 от "малии":

    Вашите родители, почетните номенклатури по места и по институции са достатъчно уредени с високи пенции и децата ѝм уредени по администрации и служби, че какво се оплаквате, всичко си е във вас, власт и пари, хотели вдигнахте?? Винаги страдат обикновените хора. А ти си манипулатор.

    Коментиран от #80

  • 78 Айляк

    9 0 Отговор
    Според мен за всичко е виновен лично ритнитопковеца бай Тулуп.
  • 79 малии

    1 0 Отговор
    И за тия,дето си правите сметки да доунищожите България и да доунижите българите, а после да заминете на хубавите си места...Да ви даде Господ всяка нощ да сънувате България...или се покайте навреме и работете за Родината си.
  • 80 ми тоо

    3 0 Отговор

    До коментар #77 от "Поправка":

    Моята родителка е на минимална пенсия и близките ми също, а имат над 40 години трудов стаж... И съм жена - манипулаторка по твоите думи.
  • 81 Кой ТЕРОРИСТА у нас ?

    3 1 Отговор
    ГЕРБ, БСП, ДПС, ДБ, ПП, БВ и всички администратори от Държавно, Окръжно и Регионално НИВО ! Та нали само те и ГЛАСУВАХА ! Народа не РАЧИ с тях да се МЪРСИ !

    Коментиран от #88

  • 82 Само питам

    3 1 Отговор
    Заради милиардите по Европейските програми ли етози цирк? Онова недоносче нали си е копейкин, защо се е наредил на хранилката за милиардите? Да се оттеглят от борбата за Председател на Парламента и да са опозиция. Явно, да се нагуши с омразните евро средства е по-важно. 🤣🤣🤣
  • 83 какво стана пак

    0 0 Отговор
    Може би, от ГЕРБ-СДС се подразниха, че малко преди гласуването Нинова и Петков се договаряне за нещо. Беше грозно наистина. Изглеждаше, сякаш, че си казват, още малко и ще ги прецараме, онези от ГЕРБ. Нали преди да влязат в залата са имали председателски съвет. Нали нямаше да има разни тайни договорки.
    Аз гласувах "не подкрепям
    никого ", но все пак гледам внимателно и се старая да проявявам обективност.
  • 84 Евро

    0 0 Отговор

    До коментар #73 от "малии":

    Европа не ги мисли, те си имат достатъчно атомни електроцентрали, за да си произведат необходимия им ток.
  • 85 не сте добре

    0 0 Отговор

    До коментар #74 от "На Магистрала " ТРАКИЯ " Изходите за":

    Затова ли ни оставихте без парламент? Между другото, вие сте виновни за резултата на ГЕРБ! Лъжи и оправдания не ми се слушат!
  • 86 Ужас

    1 0 Отговор
    Тежко и горко, ако Герб подкрепят секретарката на ристьо за Председател. После никой няма да гласува за Герб.
  • 87 ДАСКАЛ ГЕНЧО

    3 0 Отговор
    РАЗПУСКАЙТЕ СЕДЯНКАТА БЕ НЕЩАСТНИЦИ.
    МАХАЙТЕ СЕ ОТ ОЧИТЕ НИ БЕ НЕКАДЪРНИЦИ
    ОТИВАЙТЕ СИ НА СЕЛО.
    ЦЪРВУЛ
  • 88 Защо

    0 0 Отговор

    До коментар #81 от "Кой ТЕРОРИСТА у нас ?":

    Забрави една от руските спящи терористични клетки на балканите, която беше активирана - Възраждане.
  • 89 Има ли джипове

    0 0 Отговор
    МВР арестувахте ли си престъпника Старши Инспектор Емил Димитров от Бобов дол/Дупница замесен в поръчкови убийства и изтезания по особено мъчителен начин!
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Пенсионер 200+50изборни

    4 0 Отговор
    ПРЕДЛАГАМ ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ПАРЛАМЕНТА АЧКО БЕЗДОМНИЯ ЗАРАДИ ДВА ОГРОМНИ ПЛЮСА: 1. РАЗХОДИТЕ ПО ИЗДРЪЖКАТА МУ СА МНОГО СКРОМНИ - ПОПАРКА ОТ КИСЕЛО МЛЯКО И СТАР ХЛЯБ И ЩЕ СПИ ЗАД ВРАТАТА НА ПАРЛАМЕНТА. 2.БЕЗКРАЙНО ВЕРЕН ПАЗАЧ Е! НИКОЙ ОТ 240-ТЕ ХРАНТУТНИЦИ НЕ МОЖЕ ДА СЕ СРАВНЯВА С НЕГО ПО ДОБРОДЕТЕЛИ!
  • 92 натовското фърчило

    2 1 Отговор
    рундю да си разпуска бардака дето за пореден път сътвори под диктовката на мустафата и да се отива на избори но без програмисти от дб и панама!
  • 93 Бай Данчо

    0 0 Отговор
    Щом и след добавеното време и продължението е 0:0 да бият дузпи бе !!!
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Думата. МИР у нас е отстранена !

    1 0 Отговор
    Оръжие , Криза , Инфлация , Сюзи, Санкции и ВОЙНА с РУСИЯ е всеки ден по средствата за Масова ДЕЗ ИНФОРМАЦИЯ се бълва па цялата страна ! Но Ганьо ще се СЪБУДИ и ще му падне ПЕРДЕТО !
  • 96 За Мир у нас ЗАЩО

    0 1 Отговор
    Не се ГОВОРИ ?
  • 97 Всички ли са ПУЯЦИ и не виждат , че

    0 1 Отговор
    Няма къде да се спасяват, когато на Ганьо му стане ВСЕ ЕДНО !
  • 98 Искат ЗОРЛЕМ да ни въоръжават !

    0 1 Отговор
    А народа живота мирен повечко на сърцето му лежи ! Лошо Седларов , лошо ! На лошо политиката на нашите ЮРДЕЦИ горе им върви !
  • 99 Минувач

    0 1 Отговор

    До коментар #7 от "Цончо Ганчо":

    Каква нищожна подкрепа имат Възраждане, ве пич? Те реално са 3та сила, ако не смятаме огромния вот на турците от Турция. 27 депутата малко ли ти се виждат? Като питаш, какво правели в парламента, по-добре питай какво правят БСП и ДБ с още по-малко депутати и още по-малко избиратели!
  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 ОШипка радефф

    1 0 Отговор
    ОТ ИГРИЩЕТО Б О Й К О ИМ ВКАРА ГОЛ !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове