Last news in Fakti

26 Октомври, 2022 07:50 1 477 73

Делян Добрев: Не разбирам аргумента, че трябва да гласуваме на машина, за да сме модерни

  • делян добрев-
  • аргумент-
  • гласуване-
  • машина-
  • модерни

В последните дни се говори за коалиция на хартиените бюлетини, но ние по същата логика можем да кажем, че има "коалиция на мадуровките“, защото тези машини се използват във Венецуела и в още 2-3 държави от третия свят, каза депутатът от ГЕРБ

Делян Добрев: Не разбирам аргумента, че трябва да гласуваме на машина, за да сме модерни - 1
Снимка: БГНЕС

В последните дни се говори за коалиция на хартиените бюлетини, но ние по същата логика можем да кажем, че има "коалиция на мадуровките“, защото тези машини се използват във Венецуела и в още 2-3 държави от третия свят. Цяла Европа гласува на хартия. Това каза за обзорното предаване "Това е България“ на Радио "Фокус“ народният представител от ГЕРБ-СДС Делян Добрев.
"Не разбирам аргумента, че трябва да гласуваме на машина, за да сме модерни. Ами, така не сме модерни. В много държави от Европейския съюз са пробвали гласуването с машина, а впоследствие са се отказали и са върнали само хартията – не избор между хартия или машина“, посочи той. "Една част от хората, по-възрастните, ги е страх и не излизат да гласуват, не защото ще ги ухапе машината, а за да не се изложат пред цялата комисия, особено в малките населени места. Друга част от хората пък не вярват на машините. Те казват: "Аз няма да гласувам, защото виждам как "Промяната“ спечели изборите. Нямам нито един приятел, който да е гласувал за тях, а от друга страна взеха 500 000 гласа“. Тоест има хора, които вярват, че машините манипулират резултата. Това наистина е проблем“, обясни депутатът.
Според балансираният подход е гласоподавателят да има възможност да избере по какъв начин да гласува – с хартия или на машина


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 31 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сара

    67 16 Отговор
    И аз нямам нито един приятел, гласувал за герб, а те първи...
  • 2 Веско

    15 37 Отговор
    Отнеха ми правото да гласувам на хартия! При това те пак ги печатат хартиите по време на избори?!
  • 3 Псевдоним

    7 47 Отговор
    Ние сме опитният заек на машините. Ако мине номерът, ще ги въведат в цяла Европа.
  • 4 Петър

    64 11 Отговор
    Делян е, не се прави на 6 без 5, машините за гласуване не са за д се правим на модерни, а са за да се премахне купеният и невалидният вот, от който пашата фирма се възползва на 100%.
  • 5 Мики

    29 7 Отговор
    Защо има задължително преброяване, а няма задължително гласуване за изборите?

    Коментиран от #71

  • 6 матадор

    44 14 Отговор
    Тоя пък. Много ясно , че нямаш приятели от Промяната . Аз гласувах за тях и не съм ти приятел. Всички мои приятели гласуваха за ПППП.
  • 7 развеселен

    20 30 Отговор
    Загубеняк е този Добрев ! Мадуро-машинките са за да се избавим от досадното гласуване . Сега - СИЕЛА гласува вместо нас , а па ние можем да ходим за риба .
  • 8 Немо

    18 39 Отговор
    Показателно е ,че при машинното гласуване се намериха над 33 000 (?!) човека ,които са гласували с "не подкрепям никого"! Вие вярвате ли ,че наистина 33 000 човека са отишли до изборните секции ,само за да кажат - не щем никого? Абсурд! Машинките са манипулирани и то на 100% и ако някой иска да ме убеди в обратното - по добре да не се пробва.
  • 9 Оня

    35 8 Отговор
    ГЕРБ+ДПС+БСП ..,,. Някой изненадан ли е от такава коалиция !?!
  • 10 Седни си, Деляннчо!

    29 10 Отговор
    За теб е разбираемо, когато не разбираш. Пазиш ли още фактурите за газта, че нещо ми се е разстроил стомаха...
  • 11 Избирател

    12 15 Отговор
    Като се пипат машините,не остават следи,но това трябва да се промени,хората да имат избор с какво да гласуват.
  • 12 РУМБУРАК

    10 21 Отговор
    ВИНАГИ МНОГО СЪМ СЕ СМЯЛ НА ЕНТУСИАСТИТЕ, КОИТО ВМЕСТО ДА ОПОЛЗОТВОРЯТ НЕДЕЛЯТА С МЪРЗЕЛ И РАЗХОДКИ ,СИ ГУБЯТ ВРЕМЕТО В ГЛАСУВАНЕ. ЯСНО Е ,ЧЕ АКО ГЛАСУВАНЕТО ПРОМЕНЯШЕ НЕЩО - ТО ЩЕШЕ ДА Е ЗАБРАНЕНО.

    Коментиран от #23

  • 13 Ама разбира се

    35 9 Отговор
    То ако зависи от Герб и ДПС, вечно ще се влачат чували с хартии, вечно ще има 20% недействителни бюлетини, и някой ще задрасква цели протоколи, докато натамъни резултата. Тези партии ни дърпат обратно в миналото, защото не могат да се разделят с досегашния си рахатлък.
  • 14 15% избирателна активност

    15 12 Отговор
    Ми , ако не върнат хартиената бюлетина , на следващи избори , в НС ще се влиза с под 50 000 гласа /за партия/ - това е.

    Коментиран от #17

  • 15 Не разбирам

    13 6 Отговор
    логиката ти и дефиницията на "мода" , нагъл и досаден !
  • 16 Не става

    24 5 Отговор
    Никога няма да станем модерни с такива недоразумения във властта.С фалшива диплома доказана толкова години дере бедстващите във властта и в държавата и в Хасково. Документ с невярно съдържание се наказва по НК, ако си нормален човек.Ако си властимащ си недосегаем за закона.Демокрацията е върховенство на закона.България може би е първата в света "демократична диктатура".Виновникът за трагичното състояние в енергетиката ще стане председател на енергийната комисия в Парламента, абсурдистан!
  • 17 всъщност

    11 7 Отговор

    До коментар #14 от "15% избирателна активност":

    Всъщност си прав - ако изб. активността падне още /а тя , ще падне без харт. бюлетина/ , то най доволни ще са ГЕРБ и ДПС , тъй като те имат най голям "твърд" електорат . Тези , които сега пищят най много за машинките , после ще пищят най много срещу тях , ама - ще е късно.
  • 18 ъгъл

    17 2 Отговор
    Не сме много модерни,след като ходим небръснати и без вратовръзка,като селяндури.
  • 19 Тома

    21 5 Отговор
    Бай Ставри ще ти обясни всичко което не разбираш
  • 20 Такива

    9 4 Отговор
    За да бъдат такива нахални и нагли необразовани крадци в Парламента и властта, трябва да се осигурят нечестни избори,гаранция за което е хартиените бюлетина.30 г.в България няма смислен изборен закон точно за да има такъв Парламент и съответно правителство.За да лишат от глас милионите българи по света не въвеждат гласуване по пощата и електронно гласуване,за да правят шашми в България не оправят избирателните списъци и не въвеждат ясен регламент кой и как да гласува,регистрация на 50 души в 1 апартамен преди изборите е законно,хвърчащи декларации също,за да гласува 1 човек на няколко места и т.н.Няма как с нечестни избори да има честно избран Парламент.
  • 21 Жоро

    13 5 Отговор
    Трябва да направите гласуване със модерни технологии. Не да се връщате назаде. Явно платения вот е по-важен нали
  • 22 Д Добрев?? Знаеш ли какво е ЛИКЕ??

    14 7 Отговор
    Гласуваме с машини, зада намалеят фалшификации те с хартиените Бюлетини, знаеш много добре защо гласуваме с машини!! Да се пресече практиката на Копуването на гласове от ГЕРБ и ДПС! НА 2 Октомври продължи Копуването, Прокуратура и Полиция не си свършиха работата!!

    Коментиран от #24

  • 23 коко

    9 3 Отговор

    До коментар #12 от "РУМБУРАК":

    Опитваш се да се правиш на интересен, но ти се получава някак тъпичко.
  • 24 коко

    9 0 Отговор

    До коментар #22 от "Д Добрев?? Знаеш ли какво е ЛИКЕ??":

    Пише се лЕке, кУпувам - иначе си прав. Ако си и грамотен ще си по-силен.
  • 25 майстор

    9 4 Отговор
    Делян разбира само от делкане на пачки.
  • 26 Жорш

    14 4 Отговор
    Ми като си прост как да го разбереш.А..а ти не беше ли от партията на Биков?Е..е там са само такива.Там всеки духа - кой на шефа балтона,кой в панталона.....
    Викат им "магистралните" ,казват, че умственият им багаж се измерва в куфари и чували....
  • 27 Чудя се

    6 8 Отговор
    Какъв е проблемът,да се даде избор на хората и,ако е много по-добре с машини,хората ще гласуват с машини.Сега се чувствам притисната до стената.Аз лично се съмнявам в машините,но ми е по-лесно и бързо.Избирателите на БСП обаче,наистина се притесняват,особено по-интелигентните,за да не се изложат пред комисията.Моята свекърва е на 87 год.,бивша учителка.Не,че няма да се справи,но се притеснява,че,ако се забави много пред машината,ще се изложи.Тяхното поколение не се е родило с GSM в ръка,както става сега.Те са били около 60 годишни,когато са се учили да работят с компютри.

    Коментиран от #33

  • 28 Хъхъ

    15 5 Отговор
    Според ГЕРБ трябва да продължаваме да фалшифицираме изборите за да бъдат те управляващи винаги и спокойно да си купуват управление !
  • 29 Ддд

    13 2 Отговор
    Да завършиш  престижния  икономически  университет в  Свищов  който продава  дипломите си от  подвижен  офис  като вагон ресторант . Направо си е огромно предимство
  • 30 делок

    16 4 Отговор
    Мръсник, искате пак с разбоиниците от ГЕПИ с хартиените бюлетини да си оправите резултата. За това се напъвате и с ДПС и БСП, драпате да я въведете пак. Уж че мислите за хората а в същност за да можете да лъжете както до сега. Индианска нишка, невалидни бюлетини и контрол на сиганите. Мамин Ваньо има запис как инструктира бандата на ГЕПИ как да манипулират избора. Да ви смъмри Христос, а българите ако не ви бият с камъни, поне да знаят как ги лъжат и крадат.
  • 31 Кукуригу

    7 1 Отговор
    И да има пак хартишки ще си купите още 2-3%!Всички ни занимавате само с глупости и нищо по същество!Хартиени,бюлетини,кой посланик ще каним и "помощ" за Украйна...
  • 32 То само ние сме модерни,

    4 8 Отговор
    Цяла Европа е демоде, трябва да сме сигурни в отразяването на вота и да се повиши активността, имало било драскано по протоколите на хартиените, драскано но отразена истината и има наблюдатели от всички партии, а сега в машинките никой не не знае каква е случката, даже и разписките не броят, сляпо доверие, че откъде-накъде
  • 33 сиоку

    8 3 Отговор

    До коментар #27 от "Чудя се":

    Те мошенниците на такива като теб разчитат за измамата. Подменят цели чували с хартия тези бандити. Така си правят мнозинствата и доят българите от 32 г. а ГЕПИ 12 г. А и един такъв въпрос, той/тя като не може с това лесно гласуване на машина да се оправи, каква полза има от гласа му? Като няма акъл с това да се оправи, за какво ни е мнението на такъв индивид и с какво ще допринесе за развитието на България. По добре да не гласува изобщо. Като е неграмотен и притеснителен, ще се управлява от хора които могат. Ай де стига с неграмотници да се съобразяваме.

    Коментиран от #40, #45

  • 34 един

    15 2 Отговор
    Делянчо се прави на ни лук ял ни лук мирисал!Хартиена бюлетина та хартиена бюлетина,а вероятно откраднатите пари си ги превежда по-електронен път в офшорки,за там няма претенции!
  • 35 Хаха

    12 1 Отговор
    Не се Дилянчо. Пак не си доразбрал нещо. Ти и модерен. С хартиения вот гласуват и умрелите. А се оказва,, че всички умрели са от ГЕРБ и ДПС. По модерно от това да гласуват умрелите няма Дилянчо!
  • 36 Един БЪЛГАРИН

    13 1 Отговор
    Дилянчо,има коалиция на крадците.............
  • 37 1:1

    10 2 Отговор
    Деляне, а аз не разбирам смисъла да решава бъдещето ми човек, който не може да гласува на машина, защото не може да чете. Ако толкова държите на хартиените бюлетини,на които лесно указвате кое точно да задраснат вашите избиратели, то е редно да се ориентирате към малките населени места и да се оттеглите от националната политика. Годината е 2022, а не 1880! Или греша?
  • 38 Тракиец

    12 2 Отговор
    А аз пък не виждам аргументи да връщаме хартията за да лъжете и манипулирате отново изборите - да мъкнете цели чували предварително напечатани от Костинброд и да подменят а целия изборен вот, да върнете всичките Ци-гани до урните понеже са тъ-Пи и не могат да гласуват с машина и така да си осигурите с ДПС вечно първи места . Айде не сме тъ-Пи целия народ - знаем ви стремежа към хартията и престъпните ви БКП схеми. Върните ли хартият излизаме на улицата и на жълтите павета мръ-сни престъпници долни
  • 39 4596

    5 0 Отговор
    откакто няма газови камери има такива
  • 40 Чудя се

    5 6 Отговор

    До коментар #33 от "сиоку":

    Ама чети внимателно.Или просто си решил да оплюеш някого,пък макар и той да те е учил някога.Ако си учил,де.Първо--хората искат да могат да избират КАКда гласуват,а не някой да ги ПРИТИСКА.Второ--възрастните хора са СТРОИЛИ България.Това,че някой после я е разграбил е друг въпрос.Трето--синът ми е IT и постоянно ми се чуди,защо не си плащам сметките електронно,защо не пазарувам електронно и т.н.Ами защото НЕ МИ се живее във виртуален свят.Баба му,баба му е в основата да е ИЗУЧИЛА и възпитала баща му и респективно него.Та толкова за възрастните хора.Да работиш лесно с техниката,НЕ те прави КАЧЕСТВЕН човек.

    Коментиран от #44

  • 41 ...

    6 2 Отговор
    Герб иска платеният и манупулиран вот с хартиените бюлетини и протоколи да продължи. И членовете на избирателните комисии да припадат от чакане в НДК, когато предават масово протоколи с грешни и поправени данни. С машинното гласуване резултатите по-трудно могат да бъдат грешни или манипурирани. Само този аргумент би трябвало да натежи и да не се отменя гласуването с машини. Но явно Герб не смятат така...
  • 42 123

    8 1 Отговор
    тази изкривена физиономия до кога ще ни я показвате поглед зъл усмивка нагла типична подлога крадец т,е,мафиот за затвора
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 сикои

    7 2 Отговор

    До коментар #40 от "Чудя се":

    Не обиждам никои и не искам да се отнемат права, но казвам че с машина е много лесно да се гласува, по лесно от хартия дори, ако някои не може или се страхува да гласува с машина, по добре да не гласува изобщо. За какво ни е такъв глас? А измамниците искат хартия защото така лъжат най добре и най много. За това се борят, а не за хората. Искат да излъжат както е било до сега. По добре е лъжците да намаляват докато изчезнат напълно, инак се възпроизвеждат. Само машини трябва да бъдат и никаква хартия. Които ви говори друго ви лъже.

    Коментиран от #49

  • 45 Само да ти кажа

    3 0 Отговор

    До коментар #33 от "сиоку":

    Не се хаби да "философсваш" напразно.Решението е взето и толкова.Щом можаха да го решат от днес за утре,да ни задължават да правим нещо,сега пък други ще го отменят.Стой и гледай.Щом първо действат,а после мислят,тъй ще е.Нинова и трябва ха няколко избора,да осъзнае,че си губи електората.Пък ми е и интересно как хората си нагласяват нещата,както им е изгодно.Значи всичко може да се фалшифицира според някои,но същите твърдят,че гласуването с машини не се фалшифицира.А...и чекмеджета не могат,истина са.Всичко може,ама когато не ни изнася,не е.

    Коментиран от #50

  • 46 чак тъпи не сме

    4 7 Отговор
    Това не е решение ...всеки да избира с какво да гласува . Оставнат ли машините в изборните секции , с тях Козяк ще си вкарват еничарските партии в парламента , за да работят за тях . Ще си вкарват такива бъългарофобски парти и, които за всеобща българска изненада пак са в парламента с голямо мнозинство . Ако останат машините , гласуването на хората с бюлетини е безмислено , резултата пак ще бъде фалшифициран с манипулираните “гласове“ от машините . Няма да гласувам .

    Коментиран от #58

  • 47 Ния

    10 1 Отговор
    Абе защо се правите на ущипани моми. Не за да сме модерни, а за да се намали фалшифицирания и купения вот.
  • 48 Без гроб ако може

    8 1 Отговор
    в политиката моля.
  • 49 Чудя се

    2 6 Отговор

    До коментар #44 от "сикои":

    Защо,защо тогава има НАБЛЮДАТЕЛИ в секциите? И ти сигурен ли си,че машините не се манипулирани.Или така ти се иска да е,значи е така. Възрастните хора знаят какво е чест и достойнство.Поне повечето.Сега идват някакви младежи,които сами се титулуват, че са голяма работа(почтени и т.н) и искат да ЗАЧЕРКНАТживота на предните поколения.Сами нищо не са направили,нито правят,само говорят и мислят,че е достатъчно.

    Коментиран от #51

  • 50 солкм

    6 2 Отговор

    До коментар #45 от "Само да ти кажа":

    Нямам никакво намерение да забранявам на някои ако иска да е прост да си остане прост. Само казвам че докато ти обясянват как мислят за теб и как са загрижени да можеш да гласуваш, всъщнос, лъжат и искат с хартията да си оправят резултата както го правят 32 г. Бандитите от ГЕПИ 12 г. само така печелиха и лъгаха хората. Крадяха и с откраднатите пари си купуваха и журналисти и комисии и каквото си сикат. Скубаха ви и пак ще ви скубят едни прости лъжци и крадци.
  • 51 сирйд

    11 2 Отговор

    До коментар #49 от "Чудя се":

    Тези наблюдатели колко струват според теб? Толкова години ви грабиха едни прости крадци и още не сте разбрали че ви ограбиха. Срам и позор е с такива хора да спори човек. Кога ще се събудиш и разбереш че те лъжат, уж че мислят за теб. Сега се уплашиха на тези избори, видяха че губят и се чудят как да върнат старите схеми за да ви излъжат и грабят отново.

    Коментиран от #52, #56

  • 52 Чудя се

    5 9 Отговор

    До коментар #51 от "сирйд":

    Много е лесно да обвиняваш хора,които работят.Кусури все се намират.На тези,които нищо не правят,как да се намерят кусури.Аз например,мога също да изтегля един огромен заем и да раздам пари на деца и внуци,но не го правя,защото трябва аз да го връщам.А Асен Василев смело тегли,защото други ще го връщат.Какво му пука на него,че вече не искат да ни купуват дълга.Преди ПП поне се СТРОЕШЕ.Където се строи има живот. Хората имат различни гледни точки.Факт е,че последните две години,нещата са ЗАЦИКЛИЛИ..Какво му е хубавото?!

    Коментиран от #61

  • 53 Бай Иван

    9 2 Отговор
    Тоя тъпир, биков и баце са ми най-противните същества в тази държава! А забравих, деса-Дуловска също се класира сред тах!
  • 54 Моля, прочетете

    7 2 Отговор
    Нагал, много наган, Дилян Добрев
  • 55 а оооу

    10 2 Отговор
    Делянка размахването на разни листчета не е като единия лев за бензина, чакам си го.
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Мнение

    7 2 Отговор
    Тъй се правиш на неразбираш ти и на неадекватен . А толкова е просто: първо резултата се изчислява бързо и точно, няма сгрешени и задраскани протоколи. И второ отпадат недействителните бюлетини, които магат да се компрометират с едно надраскване от тези, които броят!

    Коментиран от #65

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Мнение

    4 6 Отговор
    Нямам нито един познат,който да е гласувал за Пълно Падение.Точно с машинките е манипулиран вота.Не ги сложиха първи,защото щеше да е много подозрително.Според коменатрите в медиите са нагласили резултата.За Възраждане щяха да са повече,но заради геполитиката не са допуснали да са по-нагоре.
    Доказателствата,че са манипулирани са странните надписи при пускане("Дневникът е манипулиран"),как в Монтана изведнъж са станали люти фенове на ДПС(там знаем,че за ДПС не гласуват по принцип,а в други региони са техните гласоподаватели),дадени са над 70 000 гласа с "Не подкрепям никой"(няма луд да се разхожда да гласува така,а просто не отива) и т.н.
    Последното и най-очевадно доказателство е,че откакто са тези машинки е политически хаос и не харесваме правителствата.Просто ни ги слагат от вън.Нормално да не ги харесваме.Трябва изцяло да ги махнат.Никоя нормална себе си уважаваща се държава не ползва тези машинки!

    Коментиран от #63

  • 60 Герб

    5 2 Отговор
    Аргументът е че КУПУВАТЕ гласове с нашите пари от субсидиите.Избират ви неграмотните роми.
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 участник

    4 1 Отговор

    До коментар #57 от "Мнение":

    Аз съм бил в изборните комисии и съм броил бюлетини , в изборните секции броенето се следи от представителите на всяка партиия в стаята плюс независимите наблюдатели и застъпници , които те гледат в ръцете докато броиш и записват бройката . След това тази бройка наблюдателите и представителите на партиите в изборната секция , я проверяват в протоколите и тогава се подписват на протокола . Измами в изборните секции не може да има поне в по-големите градове , но в селата не знам как стоят нещата . Присъствал съм на поправяне на протокол ,, но при предаването на протокола и чувалите с бюлетини в ЦИК, имаше разлика с 3-4 гласа , но никой нямаше сили отново да брои чувалите с бюлетини и приемащия от ЦИК се съгласи да поправим протокола . Ако има измами в изборите с бюлетини , те стават в след това в самата централа на ЦИК и партиите трябва много внимателно да следят там какво става с бройките вписани в компютрите и бройките в протоколите . Това важи особено за Възраждане и БСП
  • 66 Хаха

    3 0 Отговор

    До коментар #64 от "емигрант":

    Ако ще обръщат внимание е редно да видят и твои постове как ти лично говориш колко мразиш България и българските граждани.Пък тука ни даваш тон в живота.
    По-добре си остани емигрант щом ни мразиш.
  • 67 Казуар

    4 1 Отговор
    Делянчо, какво стана с газа, месеци наред ти беше в устата, и през ноща бълнуваше и говореше за него.
  • 68 Минева

    4 1 Отговор
    Ти ли ще носиш чувалите с хартия хасковско недуразумение
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Хайде де

    3 1 Отговор
    На този физиономията му мошенническа. Иска да си драскат по бюлетините, нарочно да ги правят невалидни и така да им излезе сметката. Ей, герболята няма да се променят- мушенгии отвсякъде. Ако на ден не излъжат, или измислят поне една мушингия, няма как да живеят. Много са кадърни, спор няма!
  • 71 Пипчо

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "Мики":

    Има ама никой не го изпълнява.
  • 72 Цуца

    1 0 Отговор
    В нормалните държави гласуват с хартиени бюлетини и по пощата даже. Ние, обаче сме царе на измамата и измислиха комбинацията машини и бюлетини. Едно време имаше даже и цветни бюлетини, белким санким ”наще хора” да спечелят. Нормално е в 21век да гласуаваме он лайн, преброихме се и с тая опция и никой не се оплака. И в най затънтените места има интернет, малцинствата комуникират с целия свят и нямат никакво основание да се жалят че не могат да се справят с машините
  • 73 3549

    1 0 Отговор
    Много от хартиените бюлетини са толкова истински,колкото и лъжливата фактура,дето я размахваш по телевизиите.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол