26 Октомври, 2022 14:48 1 557 32

Атанасова след консултациите при Радев: Имаме експерти, които можем да предложим за кабинет

  • десислава атанасова-
  • консултации-
  • експерти-
  • предложим-
  • кабинет

"Има още време, не ни каза президентът кога ще връчи мандата, той следва текстовете на Конституцията, ще проведе консултации с всички останали, така че предстои", допълни тя

Атанасова след консултациите при Радев: Имаме експерти, които можем да предложим за кабинет - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът Румен Радев започна консултациите с парламентарно представените партии преди връчването на първия мандат за съставяне на кабинет. Първи на "Дондуков" 2 бяха поканени представителите на най-голямата парламентарно представена сила ГЕРБ-СДС.

"Ако не получим какъвто и да е знак, че ще се търси възможност за решаване на кризите пред България, с отговорност у всички нас, то ние за пореден път ще демонстрираме не само самочувствие, но имаме и експерти, които можем да предложим за кабинет. Има още време, не ни каза президентът кога ще връчи мандата, той следва текстовете на Конституцията, ще проведе консултации с всички останали, така че предстои", заяви Десислава Атанасова след консултациите, цитирана от БНТ.
Вчера държавният глава предупреди, че няма да бърза с връчването на първия мандат с надеждата, че партиите ще постъпят разумно и ще преодолеят различията, за да се стигне до стабилно мнозинство.
В началото на срещата днес Румен Радев поздрави ГЕРБ-СДС за победата на изборите. "Вярвам, че осъзнавате, че това е голяма отговорност заради тежката политическа и социално-икономическа криза. Към първия мандатоносител се гледа с голяма надежда за съставяне на правителство, което да може да носи отговорността. Съставянето на правителство е важно не само, за да има страната ни редовно управление, но и да се гарантира живота на 48-ото Народно събрание, което има да свърши огромен по обем работа", обърна се президентът.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Хаха

    37 1 Отговор
    Делян Добрев задължително министър на енергетиката а Лъчо Мозъка на здравеопазването а ПКП министър прецедател.

    Коментиран от #13

  • 3 САНДОКАН

    37 0 Отговор
    Тъпото се изказва експертно...
  • 4 Сатана Z

    37 2 Отговор
    ГЕРБ по време на Чума.Всеки Българи трябва да помни управлението на ГЕРБ по време на пандемията и потъпкването на всички граждански права на Българите.Управление по нищо неразличаващо се от фашиското беззаконие и терор.
  • 5 Деса

    28 4 Отговор
    Господин путлерово куче с чекмедже е най-подготвен, при това има експертиза за всичко. Това магистрали, язовори , дърводобив , лов , риболов, болници , училища , спорт ит.н.и т.н.
  • 6 Теле

    35 0 Отговор
    Знаем ги вашите"експерти"
  • 7 Бегай бе

    31 0 Отговор
    Нагъл грозофил
  • 8 Хихихи..

    22 0 Отговор
    Мишки смотани..Само чакате да притропат руските танкове на Орловия и да се хукнете с Погачата и Шарената сол,ихууу...
  • 9 Пипи

    25 2 Отговор
    Ей, свинье? Имахте редовно правителство. Свалихте го защото сте много отговорни с мисълта, че ще има за крадене - бабачко. За какво ривете сега? Айде управлявайте и не прехвърляйте отговорността на другите!
  • 10 Стършел

    13 3 Отговор
    Нещо напоследък не мога да разбера кой говори-радев или карадайъ?! Едни и същи празнословия, но подплатени с изкуствена патетика и много фалш! Сигурно толкова са им възможностите.
  • 11 Машала

    28 0 Отговор
    Че у ГЕРБ всички са експерти! По крадене, по наглост, по началничество, по назначения на родата. То нямат край техните експерти! И такава експертиза ще ни ударят пак, че цяла Барселона ще изкупят!
  • 12 емигрант

    26 1 Отговор
    Тази дуловска "погача" колкото и бавно да говори пак не може да каже нещо реално и възможно !

    Коментиран от #15

  • 13 Пипи

    31 1 Отговор

    До коментар #2 от "Хаха":

    Да доведат още Лиляна Павлова, Московски, кака Фидосова, бат Цецо и всички останали крадци!
  • 14 Скоро може и да е ходила

    19 0 Отговор

    До коментар #1 от "мириши на бунак":

    на пароструйка.
  • 15 И бързо

    20 0 Отговор

    До коментар #12 от "емигрант":

    и истерично да говори - също ! Рядко елементарен и злобен елемент !
  • 16 Тома

    20 0 Отговор
    В мжмента боко тиквата пътува и събира експерти по магистралите и бензиностанциите.Всички предишни министри бяха от там
  • 17 123

    20 0 Отговор
    КАТО ГЛЕДАМ НА СНИМКАТА КОЙ ОТ КОЙ ДОБЪР ЕКСПЕРТ--Т,Е,КОЙ ОТ КОЙ ПО ГОЛЯМ КРАДЕЦ ЕВЯЛА МАШАЛА ЗА ГОЛОТО ВИ САМОЧУСТВИЕ
  • 18 Имате глупаци

    12 0 Отговор
    Който да ви вършат работата а вие да приберете 💸💸💸💸💸💸💸💸💸💸💸💸💸💸💸 парите.
  • 19 ИНЖ

    13 0 Отговор
    "Експерти" като теб ли бе, Деси!? :-D
  • 20 УРА,, УРА

    19 0 Отговор
    Предложете кабинет, който ще е поредния сеир. Всички знаем колко са способни вашите експерти. Последното ни място в Европа по всичко е гарантирано. Пак София ще е блокирана от митинги и шествия. Не ви ли омръзна?
  • 21 ммм

    12 0 Отговор
    като им гледам муцуните като чели се връщат от поклонение кой от кой по смачкан е ня тавя се казва радост от купените избори сега си сърбайте попарата дето забъркахте и ВЪН И В ЗАТВОРА ТАМ ВИ Е МЯСТОТО
  • 22 Иван Тушев

    10 0 Отговор
    Защо напоследък ми се струва, че главния ви "експерт" е обединителя на нацията? Ще изчакаме и ще видим кой с кой е бил и кой с кой е сега. Цирка продължава.
  • 23 въжгеч бе

    5 0 Отговор
    миризливче....
  • 24 Цуца

    6 0 Отговор
    МолаАви се, какви специалисти?! Къде го Баш специалиста начело, барабар с бай Киро и племенника му, ”уникалното” енергийно плямпало и останалата крадлива паплач?!
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Ммм дааа

    9 0 Отговор
    Имаме експерти - в краденето.
  • 27 Ха Ха

    6 0 Отговор
    експерт по обикаляне на гаража.......на задна прашкаЪ!
  • 28 Стефан

    4 0 Отговор
    "Ако не получим какъвто и да е знак, че ще се търси възможност за решаване на кризите пред България, с отговорност у всички нас, то ние за пореден път ще демонстрираме не само самочувствие, но имаме и експерти, които можем да предложим за кабинет. Като чуя / експерти / и се сещам за правителството на Беров, някой от вас помни ли поне един от тях, имаше един дето се изцепи е ефир - ЕГАТИ И ДЪРЖАВАТА ЩОМ АЗ СЪМ МИНИСТЪР, златните времена за крадене, то не бе контрабанда, не бе крадене на държавни активи, кредитни милионери, мутрите вилнееха и крадяха автомобили и срещу откуп ти ги връщаха, две групи полицаи пратени да охраняват Карамански се изпотрепаха на едно стълбище, мога много още да изброявам, но ЛИПСАТА НА ПАМЕТ в нашия народ го кара да избира ЕДНИ И СЪЩИ ПАРТИИ, ще страдаме, ще сме най бедни докато не излезем и не дадем урок на тая паплач, все чакаме НЯКОЙ ДРУГ да ни свърши работата. Иначе бол експерти в ГЕРБ, един Маноил Манев, Лъчо мозъка - акушер гинеколог , но беше декларирал доходи от доклад на тема СИГУРНОСТ, пък и синчето му добро, друг експерт е Томислав Дончев, похарчи над милиард евро за електронно правителство , но още нямаме такова, друг който САМО ТОЙ е най подготвен за такива кризи и пълен догоре с ЕКСПЕРТИЗА е самия гуру, но НИКОЙ НЕ ГО ИСКА.
  • 29 Дрифт

    8 1 Отговор
    И четирите говеда от снимката по горе са много, ама много неприятни корумпета.
  • 30 Да,да

    6 0 Отговор
    Никой не се съмнява,че имат много експерти по кражби,лъжи и фалшификации, но ние искаме най-после честни и достойни управници, Герб,Дпс,Възраждане- вън
  • 31 Тома ИБРИКОВ

    5 0 Отговор
    да имаме най-добрите експерти по далавери и кражби. Имаме бухалки тип правосъдие и прокуратура, ББР, дпс и пеевски и всичко необходимо да предвижваме майка България нагоре в списъка на бедните държави.
  • 32 некой си

    4 0 Отговор
    видехме ви какви експертни калинки сте не ви искаме правителството вие не можете да управлявате можете само да крадете
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол