Last news in Fakti

9 Ноември, 2022 14:33 4 939 27

Убиха български студент в Лондон

  • български студент-
  • лондон-
  • убийство

Трима нападатели намушкали Габриел с нож, вече има арестувано 14-годишно момче

Българин е починал след нападение на улицата в Лондон. 21-годишният Габриел Петров Стоянов от Варна е бил атакуван минути преди полунощ в петък срещу събота на „Бромли Роуд”. Улицата се намира в сравнително спокоен квартал и в близост до централната част на английската столица.

Нападателите са били трима и са намушкали многократно с нож младия мъж. Той е бил откаран в болница, където е починал в следобедните часове в събота, съобщава британският сайт Standard.co.uk, цитиран от "Дарик".

Полицията вече е арестувала 14-годишно момче и издирва съучастниците му. Няколко души са станали свидетели на нападението, като разследващите ги призовават да се свържат с тях. Търси се информация и от шофьори, чиито видео регистратори в автомобилите може да са заснели инцидента.

„Ти беше истински джентълмен, имаше златно сърце и целият живот беше пред теб. Беше обичан от всички и ще ни липсваш”, написа в социалните мрежи близкият приятел на българина Елиът Джоунс. Той вече е събрал над 3 хил. паунда, за да помогне на семейството на жертвата.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    13 31 Отговор
    "Той вече е събрал над 3 хил. паунда, за да помогне на семейството на жертвата." Да си го закарат у Варна?

    Коментиран от #5, #13

  • 2 Шопо

    17 18 Отговор
    Цог да му прости, млад човек! Целия разказ нещо малко ми звучи като убииство от ревност... Петима млади мъже, жени няма...

    Коментиран от #3

  • 3 много поздрави

    13 6 Отговор

    До коментар #2 от "Шопо":

    Цог що е то бре???
  • 4 Какво да кажа

    61 9 Отговор
    Да не дава Господ. Младо, интелигентно момче, набутало се в зверилника с илюзиите за по-добър живот. И тази илюзия се поддържа от много българи, които изтъкват само хубавата част от приказката и премълчават другата страна. И доста станаха тия "успелите в чужбина", за които се събират дарения за погребение. И лошото е, че с нашествието на ония "хирурзи" нещата стават все по-зле.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 шушан

    21 36 Отговор
    Ако беше отишъл във Волгоград такова нещо нямаше да му се случи, най-много да го бяха мобилизирали.

    Коментиран от #7

  • 7 кгб

    16 19 Отговор

    До коментар #6 от "шушан":

    и да затъне до колената в канализационна водица :)
  • 8 Исторически парк

    32 10 Отговор
    Отидеш на запад щото тука е мн лошо.. заколят те кат прасе :D

    Коментиран от #15, #19

  • 9 Ивелин Михайлов

    22 9 Отговор
    Тоз нарочно го кръстили със западно име габриел че да се асимилира по бързо и те братята ромляни сунаци го асимилирсли на бърза ръка в почвата..

    Коментиран от #26

  • 10 Българин

    13 24 Отговор
    Скоро българите в чужбина ще станат като руските и украинските солдати.. ще ги връщат само в ковчези.. хахахах
  • 11 Сатана Z

    36 2 Отговор
    They believe Mr Stoyanov was knifed repeatedly by three individuals who fled the scene.
    Оказва се,че нашето момче ( Бог да прости) е бил мушкан с ножове и от трите утрепки,по всяка вероятност черни боклуци 99.9% ,които са малолетни и не подлежат на наказание.
    Бромли е скапан квартал на юг близо до другото гето Кройдън и е на поне час път от центъра ама щом факти са казали няма да споря.
  • 12 Жалко за момчето

    44 7 Отговор
    Жалко за момчето но е избрал грешната държава и грешния град.Лондон гони по престъпност големите градове от САЩ и да се разхождаш ,след като слънцето е залязло не е здраословно.Спомням си,бях на почивка в Дайтона Биич,само от любопитство да видя най скапаната държава в света,за която се носят митове.Та още първата вечер,посетих със семейството си македонски ресторант,заради скарата.От дума на дума със собственика ми беше зададен въпроса,къде съм отседнал и как ще се прибирам.Казах му че хотела ми е съвсем на близко,но той ми препоръча такси и каза че ако си тръгна пеша,след като слънцето е злалязло,мога да загубя живота си само за банкнота от 50 долара.Послушах го и се прибрахме с такси.Сега, само мисълта, за още едно посещение в САЩ ,ме кара да настръхвам от отвращение.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Ейей

    24 1 Отговор
    Европа е станала джунгла. Меркел на б.с.лото на централния площад.
  • 15 Гошо

    7 9 Отговор

    До коментар #8 от "Исторически парк":

    На изток пък, я МПС те утрепи, я същият побойник, я ледена висулка, падане в шахта , срутване на покрив и т.н. Списъкът със изненадите на смърта е доста по-дълъг

    Коментиран от #16, #23

  • 16 честен ционист

    7 5 Отговор

    До коментар #15 от "Гошо":

    На това се вика съдба, а пък авантюристите заминали на Запад, са си го търсели с основание.
  • 17 Румен

    21 0 Отговор
    Талибани, Сирийци, Мароканци са учени от дедите си да вадят на другите джигера. Европейци, изгонете тия племена в Африканските пустини. Алах е велик, но се маха с един ритник.
  • 18 В Лондон

    14 0 Отговор
    концентрацията на разни британци с корени от Карибите, малолетни и задължително с ножове, е много сериозна. Обикновено един друг се ръгат. Както са писали под мен - нищо няма да му се случи, най-много да кажат, че е точно този 14г. и няма как да лежи.
  • 19 Тъй е...

    22 2 Отговор

    До коментар #8 от "Исторически парк":

    Бягате на запад, щото Ви е страх да се борите за правата Ви в Родината.Слаб народ, слаба държава. Западни юро-ценности!
  • 20 Така като прочете повек досегашните

    1 6 Отговор
    коментари, то дори изказването, че 80% е лошия материал в България е доста консервативно. Успокоителното, е че тук не става въпрос за нормалния българин, а за нормалния коментатор в тази псевдо медия.
  • 21 Студопор

    16 1 Отговор
    Лондон е помия. Пълен с гадни малки дилърчета и какви ли не още.
  • 22 Циганин

    12 0 Отговор
    И средния българин приема западните ценности с невиждана бързина .
  • 23 Исторически парк

    13 1 Отговор

    До коментар #15 от "Гошо":

    В България има средно 90 убийства на година.. в лондон има средно 90 убийства на ден ;)

    Коментиран от #24

  • 24 Историческо недоразумение

    1 9 Отговор

    До коментар #23 от "Исторически парк":

    Си ти.. Дето надали си излизал от квартала си, камо ли да си бил зад граница за да разполагаш с каквато и да е информация от Лондон. Фокинг Кънт
  • 25 БгТопИдиот

    9 1 Отговор
    И тез ще ни дават наклон на оная работа в политиката и начина на живот.

    ЗА ингелезите става въпрос.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Ивелинка

    1 2 Отговор
    Другия път ивелин за по българско така като си толкова отворен ивелинке
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове