Last news in Fakti

15 Ноември, 2022 14:35 637 18

Радев кани БСП на консултации в сряда

  • румен радев-
  • бсп-
  • консултации-
  • сряда

Срещата ще се проведе от 15.00 ч.

Радев кани БСП на консултации в сряда - 1
Снимка: БГНЕС

Румен Радев покани БСП на консултации в Президентството. Срещата с представителите на столетницата ще се проведе в сряда от 15.00 ч., съобщават от пресслужбата на държавния глава.

В съответствие с чл. 99, ал. 1 на Конституцията, президентът провежда консултации с представителите на парламентарните групи в новоизбрания 48-и парламент.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 глоги

    0 2 Отговор
    Радев ЩЕ ПОкани БСП на консултации в сряда.
  • 2 Плешо

    6 3 Отговор
    ще дои Биволицата.
  • 3 12340

    6 0 Отговор
    миналия път претупа консултациите ва 2ва дни,
    ся ги влачи 2ва месеца,
    байо Румен Хитрото
  • 4 Ввв

    8 0 Отговор
    Плешивия муньо Радев да дава бързо мандатите и кой от къде е….миналият път бързаше,сега се носи като народна песен…..жалка работа!!!
  • 5 Радев....

    3 0 Отговор
    И след консултациите ще я попитам...след като не е дала и един патрон на украинците когато беше министър, как тогава падна Херсон?????
  • 6 Минева

    8 0 Отговор
    Вече стана банален с тия консултации, тоя злобен наглец
  • 7 Копейкин...

    2 0 Отговор
    Хм...този не е от нашите, сега играе за натовските Грипени.
  • 8 СЕРИОЗНО

    3 1 Отговор
    Трябва един свестен българин който да намери 5 свестни българи в България и 5 свестни българи в чужбина, мислещи, честни, оратори, с големи познания - енциклопедисти. Да инициират 5-пет промени ПЕТ ЗАКОНА. ЕДНО: Само гласуване с бюлетина за всяка партия отделна, броене пред публика, и с видео - което се изпраща с подписите на всички от публиката в протоколът, Няма чували и разнасяне. ДВЕ: Данъците и заплатите се вдигат според спестяванията и печалбите на бизнесът, всички заплати се изваждат от консумацията, и колко от спестяванията са на бизнесът и колко на работниците. Така данъците се вдигат - ако бизнесът спестява повече и повече печалби има, данъци за бизнесът от 10% до 25%, а минималните заплатите от 25% от БВП на зает до 40% от БВП на зает. ТРИ: 20 болници на средно ниво, 5 супер болници, и 100 спешни болници и 1000 клиники за диагностика, безплатни, извън здравни каси, обслужващи и чужденците безплатно. На база 7% от БВП. Здравните каси под управление на синдикатите да обслужват частните болници и работните места - чрез такси и застраховки от работодателите. ЧЕТИРИ: Държавните пенсии извън НОИ, да са социални, и да са на база 15% от БВП. Средствата в НОИ да се инвестират в лични сметки в акции - към хранителната промишленост, водоснабдяване и водни ресурси, агро фирми, енергетиката, строителството, електрониката, магазини, облекло и обувки, под управлението на синдикати - профсъюзите. ПЕТ: 100 милиона или 0,1% от БВП да се дава за кино, толкова за и
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 СЕРИОЗНО

    2 1 Отговор
    Държавните пенсии извън НОИ, да са социални, и да са на база 15% от БВП. Средствата в НОИ да се инвестират в лични сметки в акции - към хранителната промишленост, водоснабдяване и водни ресурси, агро фирми, енергетиката, строителството, електрониката, магазини, облекло и обувки, под управлението на синдикати - профсъюзите. ПЕТ: 100 милиона или 0,1% от БВП да се дава за кино, толкова за изобретатели, толкова и за серияли, толкова и за спорт, толкова и за музикални проекти, толкова и за сценични изкуства - цирк и театър, опера... 10% за пропаганда и управление, 30% за 100 филма по 300 000 всеки, 30% за 20 филма по 1,5 милиона всеки, 30% за 4 филма по 7,5 милиона всеки. Така с всички проекти, и изобретения, разпределени. За да има визионери и не връзкари от статуквото, трябва всички да имат шансове да се покажат и докажат, само така връзкарството ще разбере къде му е мястото - на сметището на историята. Колективизмът е семейството на Блудният син, отишъл в индивидуализмът, но се връща в колективизмът. Индивидуализмът е отдалечаване от себе си, път към злото и тъмнината. Колективизмът е екологичен. Индивидуализмът-капитализмът-егото ЕГО-ЛОГИЧЕН - казва майнннната им на другите. Колективизмът казва - това което е добре за другите е добре за мене, свободата на другите е моя свобода.
  • 12 хммм

    3 0 Отговор
    Teя консултации нямат начало и край!
  • 13 РАДЕВ

    1 0 Отговор
    БАДЖАНАК, ЧАКАМ ТЪ.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Срамота

    0 0 Отговор
    Бе какво е това тупане на топката 2 месеца? Да дава мандатите! Консултации има в телка, аре стига!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол