Last news in Fakti

21 Ноември, 2022 18:00 2 007 35

"Джемкорп" официално: Меморандумът с правителството е прекратен през лятото

  • джемкорп-
  • меморандум за разбирателство-
  • правителство

Има много политически спекулации, които не са верни, затова отново ще изпратим писмо до министерството на енергетиката, каза Атанас Бостанджиев

"Джемкорп" обяви официално в ефира на bTV, че меморандума с правителството на Кирил Петков е прекратен още през лятото, по-точно на 23 юли 2022 година и няма никакви основания да се искат или търсят каквито и да е претенции от двете страни. "Темата се експлоатира с цел политически дивиденти и затова още веднъж заявявам, че отношенията с правителството на страната са прекратени", каза Атанас Бостанджиев, основател на „Джемкорп Кепитъл Мениджмънт“,

Той допълни, че те не са изисквали и не са имали никакви претенции към страната. "Ще изпратим още веднъж писмото до министерството на енергетиката, за да се прекратят инсинуациите", каза Бостанджиев.

Бостанджиев не отрече, че е имало преди време руски инвеститори в компанията, но те са се изтеглили преди време и нямат никакво участие към момента. "Заявявам официално ,че в нашата компания няма руски капитал, ние сме регистрирани в английската икономическа система. Изказванията, че ние сме щели да вземем цялата енергентика на България са пълна глупост. Идеята ни беше да инвестираме в обновяването на "Топлофикация-София", имахме срещи с кмета на София и президента на страната Румен Радев", допълни той.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 76 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 SDEЧЕВ

    53 16 Отговор
    АКО СЛУЧАЙНО ПП СЕ ПСЯВАТ В ПРАВИТЕЛСТВО ПАК ЩЕ ГО ПОДПИШАТ

    Коментиран от #9

  • 2 Минева

    29 58 Отговор
    Герберски димки, изроди!

    Коментиран от #7

  • 3 Адам Хилтън

    43 10 Отговор
    Британските фирми отстъпиш ли им дори с крачка назад, веднага разполагат чаените си плантации в държавата ти и поробват народа ти да ходи да се бие из войни в Европа които дори не знаеш за какво са.
  • 4 Сегашният енергиен май е настъпил

    23 35 Отговор
    животински, вторичен продукт. Много се излага тоя ветроходец.

    Коментиран от #13

  • 5 Борисов Лъжеца! Казаха ли ти официално

    23 40 Отговор
    Че този Меморандум е прекратен още през Лятото!! И тиго знаеш, ЧЕЕ така, но продължаваш да, повтаряш и да лъжеш!!
  • 6 Борисов Лъжеца! Казаха ли ти официално

    21 39 Отговор
    Че този Меморандум е прекратен още през Лятото!! И тиго знаеш, ЧЕЕ така, но продължаваш да, повтаряш и да лъжеш!!

    Коментиран от #8

  • 7 Не се напъвай

    37 7 Отговор

    До коментар #2 от "Минева":

    Искам да те питам,какво пречеше,този документ,който е подписал днес,да е подписал още тогава.Трябваше ли специалисти по международно право да се събират и да ТЪЛКУВАТ.Или на доверие да приемем думи на тези хора .Много сме лъгани,затова сме мнителни.Иначе,ще получим едно прави сте,но сте потърпевши.
  • 8 Ама

    45 14 Отговор

    До коментар #6 от "Борисов Лъжеца! Казаха ли ти официално":

    То и Кирил Петков каза,че няма канадско гражданство,но съдът отсъди друго.После колко пъти лъга...-три моста ,пет тунела,заводи за батерии,тинтири-минтири.Добре стана,че си "вързахме гащите" Не вярвам на никого без писмено доказателство.

    Коментиран от #10

  • 9 SDEЧЕВ

    42 8 Отговор

    До коментар #1 от "SDEЧЕВ":

    ПРЕКРАТЕН Е ЛЯТОТО ,ЗАЩОТО ПАДА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ШМЕКЕРА КИРО,НО ВЪПРОСА Е "ЗАЩО Е ПОДПИСАН ОТ ПРОДАВАЧА НА ФАЛШИВ ИЛАЧ?"
  • 10 Гост

    37 6 Отговор

    До коментар #8 от "Ама":

    Да. А той се на Лена под полата да бърка. Явно само тва му е мерака.
  • 11 66 никolaos

    8 35 Отговор
    Всички Герберски хейтъри Блиц и познати сайтове на ББ и Пеевски мълчат и се навеждат без да кажат Извинявай

    Коментиран от #16

  • 12 SDEЧЕВ

    38 8 Отговор
    НА ФЕНОВЕТЕ НА ШМЕКЕРА КИРО ЩЕ ИМ ПОДАРЯ ПО ЕДИН ЕЛЕКТРИЧЕСКИ АВТОМОБИЛ ОТ ФАБРИКАТА ,КЪДЕТО Я ОТКРИ ФАЛШИВИЯ ДЖОН ТРАВОЛТАА МУАААААХХАААААААХХАА
  • 13 Лелее

    32 6 Отговор

    До коментар #4 от "Сегашният енергиен май е настъпил":

    Достатъчно съм живяла,за да знам колко хора "изгоряха"по разни"пирамиди,фараони и балъци за милиони" Е...защо този човек от Джемкорп размахва ЧАК сега документ с негов подпис.Можело значи,можело.Ама като се вдигне шум.

    Коментиран от #28

  • 14 Абсолютни лъжи

    30 8 Отговор
    Меморандумът не е прекратен и даже могат да ни осъдят за милиони защото не сме спазили правилата по приключването му

    Коментиран от #17

  • 15 Даа

    3 29 Отговор
    Имали са намерение да възстановят прогнилата софийска топлофикация. Защо трябваше да ги гоним заради прищевките на Банкянския толуп, не стана ясно.

    Коментиран от #18, #19

  • 16 За какво

    29 4 Отговор

    До коментар #11 от "66 никolaos":

    За какво да се извиняват--затова,че не са будали и на празни приказки не вярват.Трябва ли да знаем,кое е търговска тайна,какво конфедициална информация и т.н и кога може да се наложи арбитраж.Той Кирил Петков един път ни набута в риск за арбитраж с Газпром,дай да го оставим "да си разиграва коня" Сега,с този официален документ,поне се избягва риска.

    Коментиран от #29

  • 17 Ти да си случайно

    3 23 Отговор

    До коментар #14 от "Абсолютни лъжи":

    развалена грамофонна плоча?
  • 18 Ама

    26 2 Отговор

    До коментар #15 от "Даа":

    Как мислиш ще я възстановят,за черните ти очи ли.И колко после ще ти струва топлото.
  • 19 Абе,човек

    26 2 Отговор

    До коментар #15 от "Даа":

    Тези фирми инвестират капитали и реализират печалби за клиентите си,не за теб и мен.

    Коментиран от #24

  • 20 Макс

    6 31 Отговор
    Стига вече , толкова ли са тъпи гербаджиите и сл.мин., че през три часа трябва да им се казва едно и също . Борисов да каже за енергийната карта и за трите милиарда за Путинския поток , другото не е негова работа .

    Коментиран от #22

  • 21 Гербаджийски айна във вентилатора

    4 36 Отговор
    Чудиха се ква манджа да притоплят, че да отвлекат вниманието на народа от спешното преправяне на изборния кодекс. Все пак има едни чували с бюлетини дето вече са подготвени, а без тях тия бандити няма да са във властта, а в затворите.
  • 22 Чудя се

    35 5 Отговор

    До коментар #20 от "Макс":

    Чудя се как "изсмукваш от пръстите си" оправдания за да онивиниш Кирил Петков за опита му да даде на концесия енергетиката на България.За твое сведение --тази вечер,този Бостанджиев показа офицялно документ с ПОДПИС.Иначе на сляпо доверие.То се ПОДРАЗБИРАЛО.Да,да,ама друг път.После--никой няма право да се оправдава с незнание на законите и т.н.Свекърва ми даде осем хиляди на телефонни измамници,като вярваше,че помага на полицаите да хванат мошеници.Е..пи една студена вода.Хайде стига наивност.От Балкански поток НЕ ГУБИМ,А ПЕЧЕЛИМ
  • 23 177

    3 34 Отговор
    Накратко: Меморандумът с Джемкорп е прекратен още през юли месец. ГЕРБ и министъра или лъжът, или са толкова прости, че не са могли да разберат, че е прекратен. Сега можете да слагате минуси колкото си искате, но това няма да промени нито ГЕРБ, нито министъра. Ще си останат пак прости или лъжливи, или и двете.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Бамбука

    2 28 Отговор
    Делян каза лъжат, Деска го подкрепи, служебния "катамаран" едва ли не се закле, че няма такова писмо, още колко знайни и незнайни отворковци се прекръстиха, не за друго, а за "благото" на измъчения ни от далавери и корупция народ. Сега тия ли ще ни казват, че всички по-горе изброени са просто негодяи ? Господа от ДЖЕМПОКР" , Вие не сте в "час" .
  • 26 Реалист

    4 26 Отговор
    Партенката на ГЕРБ приключи. Да им се иска пааак да предоставят пътната карта за енергетиката за да се видят престъпните им намерения и политика в енергетиката в полза на РФ.
  • 27 Аксиома

    2 23 Отговор
    Всеки трети гербер е толкова проZZ, колкото и всяка втора копейка, а тя от своя страна колкото всяка първа и трета копейка!
  • 28 един

    3 20 Отговор

    До коментар #13 от "Лелее":

    Кое е то дето можело?Хората още преди три-четири месеца обявиха че меморандума е прекратен,а това че ти спиш,кой ти е виновен!Сега архивите се пазят в нета,върни се назад и чети,и недей да обвиняваш други че си неосведомен!
  • 29 Справедлив

    5 21 Отговор

    До коментар #16 от "За какво":

    Немога да повярвам колко тролове са активирали гербаджиите,за да раздухват тъпотиите си.Като емблема е лъснала ⁹умницата" от Кнежа,която доста пари отръска от бедната ни държавица ,без да е привлякла и едно евро инвестиция.Така ,че първо си вижте и си разчистите авгиевите обори,пък морала оставете на другите.
  • 30 Реалист

    5 22 Отговор
    Не мога да разбера поддръжниците на ГЕРБ, наистина ли са толкова заблудени, че не виждат какъв лъжец, крадец и слуга на руската мафия е Бойко ???

    Коментиран от #33

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Време е за ВЪЗРАЖДАНЕ

    1 0 Отговор
    Т паците спасяват К. Пу тков и Хасан Василев..... За кратко.... ЧАКАТ НИ ЕДИН МИЛИАРД И ТРИСТА ХИЛЯДИ ДЪЛГ КЪМ ГАЗПРОМ !!!!!! Тези неща стници ще влязат в затвора по-бързо и от Тик вата !!!!!!
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 МАНАФСКИ

    1 0 Отговор
    МНОГу ГЕйРБАВ ТРОЛ МНОГу НяЩО....... АМА СВИКВАЙТЕ ГЕйРБАВИ ДРоГАРе ТУЛУПИ ☭, ..... КОМУНИСТА ПОЖАРНИКАРа агент "БУДА"-ла☭ ИЗТЕЧЕЧЕ В КАНАЛА ЗАЕДНО С ВАС ФЕНОВЕТЕ МУ.. ИДВА РЕДА НА КАСКЕТА ГЕШЕВ........ ОТ ТУК НАТАТЪК ТИКВАТА ШЕ ГЛЕДА МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ ОТКЪДЕ ОПАШКАТА НА КОНЯ НА ПАМЕТНИКА, НА ЦАР ОСВОБОДИТЕЛ.... ИЛИ ОТ ОФИСА НА БАЙ СТАВРИ....МУ-ХА-ХА 🎵🎶
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове