Last news in Fakti

6 Декември, 2022 13:14 1 007 28

Биков: Тезата, че България не е допусната в Шенген заради хартиената бюлетина, е шарлатания

  • тома биков-
  • шенген-
  • хартиена бюлетина-
  • шарлатания

"За един месец ние върнахме България години назад с ръчното гласоброене. Нашето предизвикателство към вас сега е следното – ще успеем ли най-после да изпратим тази страна в бъдещето, като започнем да гласуваме истински важните реформи", попита Даниел Лорер от ПП

Биков: Тезата, че България не е допусната в Шенген заради хартиената бюлетина, е шарлатания - 1
Снимка: БГНЕС

Два дни преди гласуването на министрите на вътрешните работи и правосъдието на страните от шенгенското споразумение за това дали България ще бъде приета в Шенген, работата на парламента започна с декларации и обвинения между политическите сили, предаде репортер на БНР.

От "Продължаваме промяната" призоваха европартньорите да оценят справедливо приноса на България при опазване на границата на Европейския съюз.

Депутатът Даниел Лорер обаче настоя за спешно приемане на антикорупционното законодателство и реформите в КПКОНПИ и упрекна ГЕРБ:

"За един месец ние върнахме България години назад с ръчното гласоброене. Нашето предизвикателство към вас сега е следното – ще успеем ли най-после да изпратим тази страна в бъдещето, като започнем да гласуваме истински важните реформи".

Георги Свиленски от БСП упрекна "Продължаваме промяната".

"Когато българският парламент разглеждаше декларацията за Шенген, колегите от "Продължаваме промяната" напуснаха залата, и сега след дъжд качулка, сетили се, да четат декларации за Шенген."

Тома Биков от ГЕРБ обвини "Продължаваме промяната" с констатацията:

"Тезата, че България не е допусната в Шенген заради хартиената бюлетина, може да бъде обявена само като шарлатания. Тази теза е обидна за цялото българско общество. Тази позиция не беше такава, когато всички европейски институции последователно, в продължение на години, подкрепяха българското членство, на България, в Шенген. Вашият министър-председател се държа неадекватно в продължение на 7-8 месеца и България заприлича на Кирил Петков".


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 45 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Емил

    12 15 Отговор
    За всеки нормален е ясно, че България не е в Шенген заради русофилията, която е на власт!
  • 2 ДДРОнег

    20 11 Отговор
    България не е допусната в Шенген най-вече заради такива като бикоФФ и тяхнота корупционно управление !!!
    Връщането на хартиената бюлетина - основата на платените избори е допълнителен аргумент !
  • 3 SDEЧЕВ

    14 6 Отговор
    Шарлатаните са измамници и мошеници. Те твърдят, че притежават знания, умения и способности, които в действителност нямат. Думата произхожда от френското charlatan. Названието обозначавало лица, които използват музикални и театрални рекламни трикове, за да продават фалшиви лекарства по улиците. Обичайната им продуктова листа включвала афродизиаци, опиати, стимуланти, еликсир за безсмъртие и др.

    Коментиран от #4

  • 4 SDEЧЕВ

    11 8 Отговор

    До коментар #3 от "SDEЧЕВ":

    ПО ЕДНА СЛУЧАЙНОСТ КИРИЛ ПЕТКОВ Е ПРОДАВАБ НА ФАЛШИВИ ЛЕКАРСТВЕНИ ДОБАВКИ- Т.Е. ПРОФЕСИОНАЛЕН ШАРЛАТАНИН
  • 5 Ева Лореда

    13 9 Отговор
    България не заслужава да бъде в ШЕНГЕН ,заради обкръжението на герберските олигофрени и главния олигофрен жалкото подобие на мъж бойко ,2 заради терора геноцида дискриминацията сексизма и расизма над нас РАЗЛИЧНИТЕ ОТ КОЛЕКТИВА , 3 отказва смяната на пола от несъответстващ в биологичен женски 4 Многото Агресивни действия и отношения на Интриганти Фасишизирани българи в България който са многократно под нивото ми ,тоест пълни олигофрени са българите ,5 Всички мръсни далавери на Толупа главния олигофрен бойко , ето затова не ща България и българите ,по скоро се бих отлетяла нанякъде СКОРО
  • 6 Раданч Татлъту

    12 6 Отговор
    Ме тека казва Киро от Цанада!А той е мноо уменъ и требе му верваме.🐵🥳🤡👍
  • 7 Ясно

    14 11 Отговор
    Плюли сте си в устата с президента. Щом и едни и същи думички използвате, нещата съвсем замирисват на уйдурма срещу ПП.

    Коментиран от #16

  • 8 Да, ама не...

    5 12 Отговор
    Не знам колко е шарлатания, но е вярна!
  • 9 Зевзека

    11 9 Отговор
    Тия от ПП верно ли това са казали? Бива да са инфантили, но чак пък толкоз! Я някой да ги образова ония харвардчета, че Германия не ползва машини и че техния Върховен съд ги е забранил, сигурно защото е по-зле от нашия завалийте. Нали разбира мегаумнокрасивото, че ако е заради хартията,то в Шенген трябва да има само 1 държава и това е Белгия с всичките си мароканци в нея. Всички останали трябва да са изключени от Шенген, понеже ползват хартиена бюлетина. Кире, Кире, толкова ли са ви умнокрасиви избирателите, че дори и толкова елементарни неща не знаят? Тия от ПП и компания пак ли унижават българския народ, като го приравняват на де-били?
  • 10 Стига си лъгал томчо

    9 4 Отговор
    Нидерландия си го каза много ясно! А гешефта иска доказателства за мигрантите през границата!
  • 11 европейска прокуратура

    17 5 Отговор
    Разбира се, че не е заради хартиената бюлетина, г-н Биков! Заради 13 годишното мафиотско управление на ГЕРБ е!
  • 12 Ева Лореда

    9 2 Отговор
    По Добре Нормална Чужбинска Българка ,отколкото жалки подлоги на оня главния олигофрен жалкото подобие на мъж бойко селянина ,мъжете само се мислят че като му подражават ще изпъкнат с нещо ,изпъкват българите с простотията и агресивната си олигофрения бойкова ,герб са Боклуци и кретени ,Срам и Позор за България какво падение е само
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 тр5тр

    9 2 Отговор
    ЕС не иска да се цапа с тежка, явна корупция и русофили.
    Докато ГЕРБ е начело на Бг, Шенген няма да видите.
  • 16 тр5тр

    12 2 Отговор

    До коментар #7 от "Ясно":

    Радев се е съешил ГЕРБ. Нинова- също. ББ с манипулации и задкулисни игра успява да купи, използва и захвърли опонентите си. Това го прилага от 12 год. Радев отече в канала безъзвратно, предаде народа.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Абе Биков ли си или Краваров

    4 2 Отговор
    За какъв шенген бълнувате цървулковци жалки!Вие не сте държава а територия.32 години продажни политици унищожиха всичко, което имаше някаква стойност,като се почне от икономика,селско стопанство и армия а сега ревете за някакъв си шенген.С нищо не отговаряте за да бъдете в шенген.Границите не се пазят и всеки ден влизат по 1000 емигранти.Трафикамтите на емигранти не ги съдят,защото дават проценът на корумпираните политици.Армията вече не съществува.Въздушното пространство се пази от две ескадрили хартиени самолети а онзи ден руснаците съобщиха,че един Миг 29 и един СУ25 са свалени в Украйна и са от българските ВВС.И годните ни самолети тихомълком сте пратили без да питате нас народа.Подържате един нацистки режим и гледате безплатно нацистките им семейства.Дано руснаците ви унищожат,защото не заслуижавате да живеете продажно племе.Аз съм Българин с голяма буква но вече не изскам да съм част от тази държава и този мало умен народ.Дано отидете всичките в АДА и там да лиижете американски заадни чаасти по цял ден,на закуска обед и вечеря.
  • 19 Мнение

    2 1 Отговор
    Тиквата и шайката му защо се правят на луди, все едно, че не знаят защо ще останем извън Шенген? Колко пъти още да им се каже, че не се справяме с корупцията, че няма осъдени политици по високите етажи на властта, че сме разграден двор т, е, без граница, която да спира пришълците, че се крадат в огромни размери еврофондове и т. н. и т. н. Докато виновниците за всичко това не влезнат в затвора, а всички ти знаем кои са, Шенген през крив макарон. Да се сърдим на себе си, че търпяхме един простоват и нагъл шоп да се прави на управляващ толкова дълго време и сега отново сме готови да си оставим държавата в крадливите мъ ръчички.
  • 20 Минева

    2 0 Отговор
    Тоя човек каза от парламентарната трибуна, че призовава системните партии да си направят България такава, каквато е била преди появата на несистемните партии???
  • 21 ХЕРКУЛЕС

    1 0 Отговор
    Ей тая продажница как смее да се показва?уууууууууу
  • 22 Лъжеца месия

    0 1 Отговор
    Кукления спец ,по големи шарлатани и лъжци от вашата Гербажийска свита няма а вашият вожд “ Меси “ е ненадминат манипулатор и лъжец така че колкото повече обиждате ПП толкова повече ПП печелят подкрепата на интелигентния и просветения електорат
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Електра

    1 0 Отговор
    Няма кой да ни пусне с тия шарлатани, които зеления чорап ни пробута...
  • 25 Електра

    1 1 Отговор
    Няма кой да ни пусне с тия шарлатани като Киретата, които зеления чорап ни пробута...
  • 26 Електра

    0 1 Отговор
    Няма кой да ни пусне в Европа, с тия шарлатани като Киретата, Импекса, Ристю и Г..нома, които зеления чорап ни пробута за кой ли път, и от които най накрая се отрече. Но кой плаща сметката не е ясно, но деб.илите сага ревът от беднотия...
  • 27 Цве

    1 0 Отговор
    Биков от 2007 приети в ЕС готвим се за шенген, от 2009 кой кой бе Биков управлява, че малко съм зле с математиката
    Имашш нагглоста да обвиняваш тези с 5 месечно съботирано управление
  • 28 Крокодил

    1 0 Отговор
    То е ясно че не е заради хартиената бюлетина, но ясно заради хартията в чекмеджетата
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол