8 Декември, 2022 21:48 2 548 122

Горан Благоев: БПЦ и Сакскобургготски са проводници на руско влияние у нас

  • бпц-
  • симеон сакскобурготски-
  • партиарх неофит

Светият синод не може да не е знаел за визитата на Волоколамският митрополит Антоний, казва журналистът

Волоколамският митрополит Антоний не може да дойде в България само по покана на руското подворие. Това каза пред Actualno.com журналистът и политик, заместник-председател на партия „Републиканци за България“ Горан Благоев.

„Има едни стари църковни правила, че епископ, а Антоний е такъв, на една друга поместна църква не може да дойде и да свещенодейства в диоцеза на епископ на друга поместна църква, какъвто се явява българският патриарх.
Защото това е в диоцеза на Софийска епархия. Да не говорим, че той, освен софийски епископ е и български патриарх.

Моето тълкуване категорично е, че Светият синод не може да не е знаел за тази визита. Няма как те да разберат в един момент от медийни публикации ден преди да кацне Антоний, или в същия ден, в който Антоний кацне, да
каже „Ку-ку, добър ден, аз съм тук, елате утре да служите с мен в Руската църква“. Това е нонсенс абсолютен. Освен всичко останало Светият синод би следвало, позовавайки се на досегашната практика, да уведоми външно министерство, дирекцията по вероизповеданията към Министерския съвет.

Такъв висок ранг предполага и среща с президента в някаква степен. И аз много се съмнявам, че, тъй като аз черпя информация единствено и само от сайта на външноцърковния отдел на Московската патриаршия, мисля, че много от срещите се спестяват. А няма логика митрополит Антоний да служи заупокойна молитва в църквата на Шипка и да
не се срещне със Старозагорския митрополит Киприян, под чиито диоцез е църквата на Шипка.

Пътьом или на връщане може да е минал през Пловдив. И това също може да се спести. Между другото, Гавриил каза нещо много съществено, а то си го пише и на синодалния сайт – службата в Руската
църква е с благословията на патриарх Неофит.

И тук само искам да кажа, да не говорят „Да, България“ от парламентарната трибуна, че синода ни е
изненадан, че едва ли не руснаците влизат с ботуши в суверенната българска църковна територия, което не е вярно. Руснаците винаги са влизали в тази територия като добре дошли. Църквата е знаела.

И ние, Републиканци за България, като партия призоваваме Българската православна църква занапред да се въздържа от тези толкова тесни контакти с Руската патриаршия, защото те много почнаха да бият на очи.
Т.е българската църква, за пореден път, воглаве със Симеон Сакскобургготски, който знаем колко е близък със Светия синод, абсолютно се доказаха като проводници на руско влияние в България.

Защото нека да си припомним изказванията на Симеон Сакскобургготски след началото на руската агресия. Те са абсолютно половинчати и некатегорични в защита на Украйна. Ако някой си е мислил, че Симеон Сакскобургготски е човек, който прокарва западно влияние, мисля, че днес вече няма такива илюзии.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 61 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шолц

    28 35 Отговор
    Царя ще връща Третия Райх.С помощ от Митрофанова.
  • 2 007

    30 44 Отговор
    Родоотстъпни из ме кяри. 🇧🇬🇪🇺🇺🇸🇺🇦🇧🇬

    Коментиран от #7

  • 3 Не се Излагай

    48 13 Отговор
    Ма как ли пък не, Горан Благоев, царят е руски агент!

    Коментиран от #34, #44

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Бай Дън

    60 12 Отговор
    Подписах указа за гей браковете.Горан да почерпи.

    Коментиран от #26

  • 6 Котка ученият

    10 4 Отговор
    Това влияние на врага ли е?
  • 7 Последния Софиянец

    42 7 Отговор

    До коментар #2 от "007":

    Ти на колко знамена служиш господин патриот?!

    Коментиран от #14, #18

  • 8 Стига бе

    62 10 Отговор
    С Горан Благоев е агент на Козяк
  • 9 Да, да

    66 12 Отговор
    Прости му, господи! Този съвсем изтрещя.
  • 10 мдаа

    74 21 Отговор
    Ако БПЦ и царят са руски агенти, значи Горан Благоев е марсиански агент. То бива простотия, бива, ама чак толкова не бива, че не се търпи вече.
  • 11 Перо

    59 18 Отговор
    Неграмотният джендър Горан /уволняван за малоумие от ТВ/,слуша само Шалом,а те са много “компетентни” по БПЦ, като него! Затова говори пълни глупости,че руско църковно лице,не може да служи в руска църква!
  • 12 Ситняково

    28 7 Отговор
    Агент Карточник е руски човек, доведен тук през 2001г. , за да вземе властта от ген. Гоцев от ДС. Около царя всички бяха от един дол дренки- братя Велчеви, Вълчев, Кайзера, Шулева, бай Олимпи, Петканов, Петко Ганчев от АОНСУ, цяла сюрия от хитгреци, които си напълниха джобовете. Имат още, цели 18 години, откакто са паднали уж власт.С хитри ходове царят си върна имотите, даже не благодари на юристите, които му помогнаха.
  • 13 Цар Борис III обединител

    44 19 Отговор
    Винаги с Германия
    никога срещу Русия
  • 14 007

    13 27 Отговор

    До коментар #7 от "Последния Софиянец":

    Служа на всички които пазят свободата и демокрацията и съм против всички диктатури и агресори. 🇧🇬🇺🇦🇺🇸🇪🇺🇧🇬

    Коментиран от #16

  • 15 Врански

    22 42 Отговор
    Напълно вярно е казаното от Горан Благоев. Царят, освен руски агент, е и мерзавец, комарджия и мошеник. Цял живот нищо не е работил, бил е на издръжка на руснаците, испанския и мароканския крал.

    Коментиран от #94

  • 16 Последния Софиянец

    20 5 Отговор

    До коментар #14 от "007":

    Добре ли плащат?

    Коментиран от #21, #27, #28

  • 17 ха ха

    41 9 Отговор
    мисля си че най големите застъпници за руските интереси са тия от атлантическия клуб , колкото повече идиотии приказват , толкова по смешни стават и пропадат в очите и съзнанието на хората , каквато и армейска подкрепа от нато да имат рано или късно ще оттекат в канала заради противопоставянето на българщината и защитата на бандитските политики

    Коментиран от #55, #77

  • 18 007

    8 2 Отговор

    До коментар #7 от "Последния Софиянец":

    Пропуснах.
    И на знамето на шкембе чорбата. /твоето знаме/.
  • 19 @#$__&--

    36 12 Отговор
    Винаги са ме учудвали странните позиции на горан благоев. въпреки че е компетентен винаги извърта нещата в антибългарска посока
    Тази статия ми отвори очите. всичко е ясно той е бил заместник председател на партията републиканци за българия. ха-ха какво може да се очаква от тези антибългари
  • 20 Източна ромелия

    33 11 Отговор
    Този Горан като го изритаха от БНТ хептен изтрещя

    Коментиран от #40

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Бпц са същите

    17 10 Отговор
    Царчето продажник много обича някой да го цели с пачки..продаде на фердинанд личните вещи смешника
  • 24 АГАТА КРИСТИ ОТ КРЪСТОВА ВАДА

    7 8 Отговор
    ....интересно интересно....какви проповеди и сказки се провеждат от 24.02.22г.в ру.та църква....РУ.то училище НА ул.св.наум и в РУ.ия „културен ”дом на ул.шипка🤔

    Коментиран от #29

  • 25 комарджия

    18 11 Отговор
    Симеон се ослушва за пари, но копейките са на привършване. Неговият приятел- бившия испански крал Хуан Карлос- го натириха за далавери, върнаха имотите на "царя", но той иска готови пари за комар. А и Гоцев умря.И Ил. Павлов също. Все отнякъде ще вземе за комар.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 007

    4 7 Отговор

    До коментар #16 от "Последния Софиянец":

    Да. Душата и съвестта ми са чисти и свободни. Спя спокойно.🇧🇬🇪🇺🇺🇸🇺🇦🇧🇬
  • 28 За плащането

    2 2 Отговор

    До коментар #16 от "Последния Софиянец":

    Ти най добре знаеш ,мина през всички обори
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 ...

    11 15 Отговор
    Царят и Синодът шокират. Като малоумие, малодушие или продажничество може да се определи поведението им спрямо руския натрапник. Или и с трите...
  • 31 Браво

    15 8 Отговор
    Трябва да се поддържат отношенията с Русия.
  • 32 Фердинанд Лисицата

    12 14 Отговор
    Дъртият Симеон си е човек на Москва. И свитата му са руски хора.Специално подбрани от ДС.Царят дойде със специална мисия- да отрови политическата атмосфера и отстрани Костов от власт.В България демокрацията ще дойде след сто години. Сто години самота.
  • 33 Смях

    19 4 Отговор
    проводник е, но не на руско влияние а на Юдеомасонската ложа в България коронясан за "цар на българи и евреи, Управляващ с чифутстките му подлоги
    1. Соломон Исак Паси член на Бнай-Брит
    2. Милен Велчев
    3.Николай Василев
    тази държава е пълна и винаги управлявана от ши...и евреи…..
  • 34 Джо

    12 8 Отговор

    До коментар #3 от "Не се Излагай":

    Именно-не се излагай! Дори бай Тошо нарича с презрение Монката руски лакей... Цял живот е бил на тяхната и нашата хранилка.Прочети спомените на дипломатите,ка Тодор редовно му е пращал издръжка,я колица ,я далаверка...само и само да не плюе България...защо никой антикомунист имигранта не познава Монката,задавал ли си си въпроса????

    Коментиран от #39

  • 35 Бегай !

    22 7 Отговор
    Името Горан е свързано в българската история само с предателство.Щом се е хванал за расото на попа,смятайте колко е пропаднал.
  • 36 Ани

    10 18 Отговор
    За симеон сакскобургота отдавна се знае, че е бил/вероятно още е/ агент на КГБ. Не знам какво долно същество трябва да си, за да работиш за убийците на баща си. Но, от комарджия и мошенника не може да се очаква морал, чест и достойнство.
  • 37 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    11 15 Отговор
    Това жалко рубладжийско нищожество трябва да е в изгнание в просия, забрави кой му изтрепа регентите, рода му и целия български елит и го прокуди в Африка, ще гният на сметището всичките подлоги‼️

    Коментиран от #63

  • 38 Гадно

    11 7 Отговор
    Гадзно е че:
    --БПЦ-тно било рашистко
    --Евангелските , петдесетници разни - не знам какви си;
    --атеистите още не знаят на кого се кланят
    --по празниците прецедента и Товарищ Йотова са едни християни-
    -Мачото от Банкя и той един христиенин.

    Другари и дрегари, да ви еа Цирка и Цирковите Номера, да ви еа!

    Аман от комунисти и комунистически фекалии.
  • 39 търтей

    15 7 Отговор

    До коментар #34 от "Джо":

    Царят винаги е бил търтей.

    Коментиран от #98

  • 40 ...

    6 22 Отговор

    До коментар #20 от "Източна ромелия":

    Този Горан, ако го слушаха и разбираха малко повече, изтрещелите като теб щяха да се броят на пръсти... БНТ го изгони заради критиките му към Патриаршията и Синода, които се оказват пълни послушници на руснаците. Срам за Българската православна църква. Синодът мълчи многозначително конформистки и малодушно за много неща в България, камо ли пък да се дистанзира от руснаците...

    Коментиран от #52

  • 41 Платена любов

    9 11 Отговор
    Царчето..бпц дето продадоха имоти за милиарди..румен П солката на митрофанова..тия всичките обичат Русия безплатно..както и разни журналистчета
    депутатчета и блогърчета и бг мафиотчета

    Коментиран от #50

  • 42 Нож в гърба

    8 11 Отговор
    Симеончо да си кани кгб поповете и Мутрафанова като частно лице а не от името на държавата
  • 43 Чистка

    7 12 Отговор
    Десе в действие. Точно чистка трябва и в нашата прорашистанска църква, както Украйна направи. Чистка трябва в всички инстанции
  • 44 Товарищ

    8 13 Отговор

    До коментар #3 от "Не се Излагай":

    Нима се учедваш че мадридското нищожество може да е и съвецки агент?!?!

    Вече на нищо не са учудвам и само не знам докога ще продължават комунистическите дивотии номера!

    Аман от комунисти и всякакви далавери и циркаджилъци от БКП-тата!

    А противоконституционните ДъПаСъ, най-умеят да си траят! И нещо не ходят при Великия везир в Стамбул! Странно.
  • 45 вятъра на промяната

    8 16 Отговор
    Долни руски подлоги и предатели. Мразя ви безплатно.

    Коментиран от #51, #53, #73

  • 46 Лъжата

    6 1 Отговор

    До коментар #29 от "ИСТИНАТА":

    На истината
    Много вохершау си гледал и въпреки че е живото застрашаващо пращиш от живот енергия и фантазия
    На едната ръка на единия имало 20 дамски часовника
    Ти нас за малоумни ли ни имаш
    Тия идиоти ли са които са снимали и не са видяли веднага че кантария е бил с дълги ръкави и дори на гола ръка няма как да нанижа 20 дамски часовника
    как пък нямаше поне един мъжки часовник та да му се хване на ръката до рамото поне
    Бях чувал тази лъжа от друг един малоумник който беше по-скромен и твърдеше че часовниците са били пет без да уточнява дали са дамски или мъжки и без да уточнява че е имало не знам колко си дубала
  • 47 Спасение няма

    8 18 Отговор
    ОИтвсякъде глепости, дипломации и изцепки.

    Дали БПЦ-то има полза от близки контакти с Путлеристката Църква?!
    Московския патриарх е с такова минало, че е много смело да имат отношение с рашистите и путлеристите.

    А Червените кхмери и розовите хунвейбини не могат да се примирят че любимия им Фюрер Владолф Путлер ще загуби СВО-то и дано се отиде на съдебен процес.
    Комунистите са си изроди, а сега със СВО.-то се видя и каква вреда са!

    Дано казаците да си опазят Родината и да издържат до Капитулацията на четвъртия райх!
  • 48 ДОКАЗАТВЛСТВО

    18 9 Отговор
    За това колко ограничени са соросоидите са елементарните им обвинения в русофилия към всеки, който не споделя невежото им мнение по който и да е въпрос. Прочетете коментарите към статиите за еврото, шенгенската зона, политическите изцепки на ДБ и ПП - хората изтъкват причини за или против едно или друго, а соросоида знае само: този е платен русофил, ти си путинофил и т.н. Горанчо е същия папагал - не е ясно как православието бърка в продажния му ъз, ама явно му пречи....
  • 49 Хахаха

    10 5 Отговор
    Този жалък слуга на лизача ЦЦ .....
  • 50 Само едно

    13 6 Отговор

    До коментар #41 от "Платена любов":

    От написаното е вярно цитирам го

    всичките обичат Русия безплатно..
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 позеленял

    5 3 Отговор

    До коментар #45 от "вятъра на промяната":

    евро ценност
  • 54 Царев

    12 10 Отговор
    Симеон е руски агент и боклук
  • 55 ПРАВ СИ

    15 6 Отговор

    До коментар #17 от "ха ха":

    Нашите козяци едно нещо не вдянаха за толкова години - краварите нямат приятели, а интереси. Нещо не е вечно, все някога ще загърбят наливането на пари и пропаганда в Източна Европа. Така, както след 20г. оставиха Афганистан ,а слугите им там се чудеха как да се качат на самолетите с тях за да избягат. Същото един ден ще дойде на главите на козячетата ни. Но те понеже са хлъзгави и безгръбначни същества, ще си намерят нов господар пред който да се навеждат.
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 И слава Богу!

    22 9 Отговор
    Християните сме едно цяло. И Царя показва дипломация, за разлика от г-н Благоев, който освен омраза и неуважение нищо друго не може да покаже.
  • 58 Сакскобургготски

    10 8 Отговор
    Е шпион !!! Чикак иначе
  • 59 Читател

    16 4 Отговор
    Както каза и митрополит Гавраил , молитвата е за МИР не за война. Ако някой е забравил църквата е " отделена" от държавата.

    Коментиран от #67

  • 60 Хризантема

    11 5 Отговор
    Стига сте титлували това същество. Този НИКОГА не е бил цар, и никога няма да бъде цар на България. Да, син е на НЦВ Борис ІІІ, мир на праха му, но не е коронован. Не знам дали осъзнава, че като вреди на България, вреди на семейството си? Единият му син е зеленчук, другия некадърник, дъщеря му е посмешище, но той явно не осъзнава, че нещастията, които сполетяват семейството му са последица от това, че вреди на България. Какво ли ще сполети децата и внуците му, след тази нова гавра с България???
  • 61 Сакскобургготски е руски шпион

    12 7 Отговор
    Всичко да му се вземе

    Коментиран от #75

  • 62 Сакскобургготски е руски шпион

    11 9 Отговор
    Всичко да му се вземе
  • 63 Госあ

    9 5 Отговор

    До коментар #37 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    Дядо му беше същия долен двуличен боклук!
  • 64 Поета с тоягата

    13 6 Отговор
    Комунистите родината изграждат,
    Атлантиците на ред рушат.
    Атлантици, Евролиберасти!
    "Славен" път ви чака и народен съд.

    Припев:
    Комунисти, комсомолци, пионери
    сме в.......
  • 65 Анонимен

    2 5 Отговор
    Верно е.
  • 66 Така е

    10 10 Отговор
    Сакскобурготски беше назначен от службите на Кремъл за министър председател в БГ.И с участието на Путин.Ювелирна кгб акция.
  • 67 Щирлиц

    7 12 Отговор

    До коментар #59 от "Читател":

    Рускии мир? Не, благодаря!
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Сакскобургготски е руски шпион

    11 8 Отговор
    Това от 50-60 години е ясно.......да му вземем имотите веднага
  • 70 А50

    8 1 Отговор
    И 80% от българите
  • 71 Категорично

    8 9 Отговор
    Сакскобургготски е руски шпион ! Да му вземем имотите...
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Казуар

    8 2 Отговор
    И Бойко от Банкя има много много приятели в БПЦ.
  • 75 Царска "благодарност"

    5 2 Отговор

    До коментар #61 от "Сакскобургготски е руски шпион":

    Трябва да има повторна национализация на имотите на измамника от Мадрид. Имотите му струват общо към половин милион евро, тъкмо ще вдигнат пенсиите и заплатите.Това нищожество не благодари на никой, от тези, които му помогнаха да му дадат имотите.

    Коментиран от #80

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Моряка

    11 2 Отговор

    До коментар #17 от "ха ха":

    А бе Хахо,атлантиците всички до един са ренегати,допреди 30-десеттена години винаги най вярни на Партията.Първи продадоха бай Тошо.Ако нещата се позавъртят,ще бият шута и на Херо Мустафата и на който ще я смени.И хоп- пак в руския клуб.Ще се изкарат първа борци срещу атлантизма.И ще го докажат.
  • 78 Ще му изкормим розите,

    3 3 Отговор
    Пречат ми на кокошките

    Коментиран от #97

  • 79 да сме коректни

    5 0 Отговор
    Много пишем тука,и умуваме,и анализираме,и какво ли не....... А да бяхме си припомнили """. . . и отдавайте божието - Богу , а кесаревото - кесарю......""" , С което отговора на въпроса приключих !!!
  • 80 поправка

    2 1 Отговор

    До коментар #75 от "Царска "благодарност"":

    Да се чете ПОЛОВИН МИЛИАРД евро, не половин милион.
  • 81 9689

    6 3 Отговор
    Тази партия състояща се от десетина члена не беше ли на цвъки-празната кратуна?
  • 82 Сакскобурготски

    8 5 Отговор
    Е шпион.., национализация

    Коментиран от #99, #101, #102, #104

  • 83 Щирлиц в тила на врага

    4 6 Отговор
    Няма да го барате, Долу мръсните лапи от царя
  • 84 Хъхъ

    6 5 Отговор
    Костадинов също е на заплатка в Кремъл !
  • 85 Паразит Царски

    4 5 Отговор
    Враня, Ситняково, Царска Бистраца, Саръгьол , всичко да се вземе от измамника от Мадрид.С нарочен закон. Само къщата в с.Батя, Карловско е законна, тя е наследство от баща му Цар Борик Трети Обединител.Но той е бил друг човек, синът му е паразит и готованко.Цял живот не е работил.
  • 86 Щирлиц

    5 5 Отговор
    Сакскобургготски е N1
  • 87 Гого

    3 2 Отговор
    Това Цецко ли ти го каза? На вас от тази партийка само руски агенти ви се привиждат. Ти погледна ли под килимчето си? Не си? Ами погледни. Те, руските агенти много обичат да се крият там. Смешници.
  • 88 ЕС.

    8 4 Отговор
    Горан Благоев пак се изока! Той е господин никой за истински вярващите в България! Такива като него ще ни вкарат във война, с огромно удоволствие.
    В Украйна колкото повече управляващите тормозят православните духовници, толкова повече настройват православните християни срещу себе си!
    Ще се просияят много новомъченици и изповедници там!
  • 89 Некой си

    3 9 Отговор
    Симеон си дойде в България и знаеше,че това общество е ръководено от комунисти и тяхните производни "демократи".Опита се да направи невъзможното.И до някъде успя.Само в едно сбърка.Тоя народ и бил роб 800 години.200 гръцко,500 турско и 100 руско (съветско).Такава сбирщина не може да оправиш за 800 дни.И Господ не може !

    Коментиран от #109

  • 90 ффф

    7 3 Отговор
    Какво се бърка този в работата на Църквата .... Светия синод не са членове на Нато за да се карат с Руската църква . Краварските слуги беснеят , че в България има една институция , на която не могат да заповядат даа анатемосва Русия и да обяви укронацистите за светци .
  • 91 Щирлиц в тила на врага

    6 4 Отговор
    Няма да го барате, Долу мръсните лапи от царя говеда
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 царедворецъ

    2 2 Отговор

    До коментар #15 от "Врански":

    абе друго си е да си роден цар !
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Доло лапите

    4 0 Отговор

    До коментар #78 от "Ще му изкормим розите,":

    От розите
  • 98 историкъ

    0 0 Отговор

    До коментар #39 от "търтей":

    ми тва му е била работата. да опложда царицата и да яде и да пие.

    Коментиран от #105

  • 99 Долу Атлантиците!

    8 3 Отговор

    До коментар #82 от "Сакскобурготски":

    Царя не пипайте
  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 даже

    0 0 Отговор

    До коментар #82 от "Сакскобурготски":

    нdва клона...
  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 до ном 3

    0 3 Отговор
    този беше при Франко и работеше срещу нас със цру!Жалко за един Велик Борис Трети, отровен 1943 год с кураре!и като е нищо, поне да каже мошенниците да махнат тези 7000 ат ракети във Франция от 1945 год
  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 бпц мацковски патриархат

    2 10 Отговор
    тази юдео-гръчка секта отива в небитието.
    IYI

    Коментиран от #112

  • 111 баба ти от Пловдив

    1 0 Отговор
    писах истината, защо изтриватеБългарският народ винаги е уважавалЦарБорис Трети и жалко, че няма наследници! ПОСЛЕДНИЯТ ЦАР в света! то с 5 милиарда , внуците окрали България, дали могат да имат тази титла за никога!
  • 112 А на вас

    0 0 Отговор

    До коментар #110 от "бпц мацковски патриархат":

    Казах ви да не използвате символи, които не разбирате!
  • 113 Иво

    5 3 Отговор
    Измисления цар го доведоха навремето БКП. Още тогава се знаеше че е зависим от КГБ и ДС. Сега нещата се изясниха. В Светия синод повече от половината попове са свързани с ДС. Вече нищо не може да ни изненада.
  • 114 Токсик

    7 4 Отговор
    Богохулниците и безродниците, наречени евроатлантици много скоро ще бъдат жестоко наказани по божията воля !!!
  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Баба Гуси от КГБ

    4 2 Отговор
    Сле това миряните защо не ходили на църква Ами заради КГБ поповете ченгета и ментета Шпиони преоблечени в расо
  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 Българските турци

    1 0 Отговор
    Бог наказва арогантните и неблагодарниците !
  • 119 патриот

    2 3 Отговор
    Русофилството е грубо политическо суеверие, умишлено култивирано сред народните маси; политическо знаме, вървенето и воюването под което неизбежно води към предателство и национална катастрофа. Защото русофилите, плувайки безогледно във водите на руската дипломация, неизбежно и фатално правят от България едно сляпо и послушно оръдие в ръцете на руската завоевателна политика на Балканите“.
    Тази мисъл е изказана от един друг Благоев, а именно от Димитър Благоев!
  • 120 Българофил

    1 2 Отговор
    Мисълта на Д. Благоев за Русофилството е написана през 1906, но като се проследи Руската история, от тогава и до наши дни, се вижда, че извода на Д. Благоев за нея е абсолютно точен. А по какъв друг начин, освен със суеверие, би могло да се обясни обожествяването на една страна, която още не е в състояние да създаде качествени стоки, на световно ниво!

    Коментиран от #122

  • 121 Гледах го тоя . оклук

    1 0 Отговор
    Наскоро гледах Горан Благоев по СКАТ как оплюваше Александър Невски. Тия шороши си въобразяват,че само те познават руската история. Невски бил приел исляма , а биткити му били маловажни. Всъщност противопоставянето на Тевтонския орден е поредица от битки преди за пречупване на немската стратегия Дранг нах остен,както и за покатоличване на руските територии. Още тогава,както и сега на руснаците е било ясно откъде идва смъртоносната опасност. Ако Невски не беше успял нямаше да има Русия,както и освобождение на България от турско робство. Затова е светец,щото е отстоял православието.
  • 122 Не ме интересува

    1 0 Отговор

    До коментар #120 от "Българофил":

    Димитър Благоев официално е заявил,че не е българин и затова драсканиците му въобще не ме интересуват.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове