Last news in Fakti

20 Декември, 2022 17:49 2 270 32

Аламанов: Хората, срещу които Радев излезе с вдигнат юмрук, изведнъж му станаха приятели

  • любомир аламанов-
  • румен радев-
  • юмрук-
  • врагове-
  • приятели

"Има политически сили, които си менят често мнението и ако си стиснат ръцете за някаква обща програма, след два дни някой може да реши, че демокрацията трябва да се рестартира и да се приеме нова програма. Трябва да има отговорност от някои политици, че ако се приеме една обща програма, поне 6 месеца не трябва да си сменят мнението", коментира експертът 

Аламанов: Хората, срещу които Радев излезе с вдигнат юмрук, изведнъж му станаха приятели - 1
Снимка: БГНЕС

"Разбираемо и правилно е решението на президента Румен Радев да даде време, преди да връчи втория мандат на "Продължаваме промяната". След изборите на 2 октомври той даде повече от 2 месеца на ГЕРБ, преди да им даде първия мандат. Ако сега беше пришпорил връчването на втория мандат преди Коледа, щеше да изглежда подозрително".

Коментара направи пред БНР комуникационният експерт Любомир Аламанов.

ПР експертът определи образа на президента Румен Радев като доста компромисен, защото преди една година е имал друг наратив, други приятели и други врагове, а през 2022 г. изведнъж се е обърнал на 180 градуса:
"Хората, срещу които излезе с вдигнат юмрук, изведнъж му станаха приятели, а той се обърна срещу тези, които го подкрепиха. Много компромисен образ и много компромисни действия".
Според него е химера очакването за обща програма и общи действия на политическите партии в този парламент:

"Има политически сили, които си менят често мнението и ако си стиснат ръцете за някаква обща програма, след два дни някой може да реши, че демокрацията трябва да се рестартира и да се приеме нова програма. Трябва да има отговорност от някои политици, че ако се приеме една обща програма, поне 6 месеца не трябва да си сменят мнението", каза той и даде пример със заявките на ГЕРБ да подкрепят ветото на президента върху промените в Изборния кодекс, а след това заемане на обратната позиция.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 70 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Продължаваме Промяната

    37 25 Отговор
    Румен Радев се оказа мека китка, не юмрук. Подлога на Тиквата. Сега май месец като се затопли ще излезем на протест пред президентството. О С Т А В К А!!!

    Коментиран от #8

  • 2 Миии

    23 10 Отговор
    Хората, срещу които пише Соросоида излезе с вдигнат грант, изведнъж му станаха приятели
  • 3 Путинофил

    10 27 Отговор
    Този е наш човек! Типично руска мутра!
  • 4 честен ционист

    31 4 Отговор
    Ама те в ложата ядат и пият на една маса, въпреки че се кълнат на ум. Единят вдигнал юмрука, другият сабята, разлика голяма няма.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Хаджигенов

    32 22 Отговор
    Изолацията на Президента е факт. Пристана на толупа и Пеевски.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 СИЧКИ СТЕ И СМЕ РОБИ

    22 8 Отговор

    До коментар #1 от "Продължаваме Промяната":

    НА ЕДНА МАЛКА ЕТНИЧЕСКА ПАРТИЯ ГРУПИРОВКА ОТ СЪД ДО ПРЕЗИДЕНТ...
  • 9 Баба Вуна

    24 8 Отговор
    В момента Нинова громи Радев и правителството му в парламента. Радевите Гугутки продължавали да изнасят оръжие за Украйна през Полша.
  • 10 И тебе ли те изкараха

    25 18 Отговор
    От няколко дена всички продажни мишки, грантаджии на прокопиев и америка за България, са на амбразурата с лъжи срещу Радев! Явно Президента много пречи на мафията! Позната схема, когато ИТН пречеше на тази мафия! Пак всички бяха на амбразурата да вменяват лъжи и пропаганда!

    Коментиран от #13

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 ха ха

    13 8 Отговор
    вместо да дърдорите полуистини що не понапишете нещо за програмите на пп които искат да договорят с другите партии , ама точка по точка , за да се знае кой какви цели има и с кой се договаря , или и това е секретно
  • 13 ИСТИНАТА

    11 27 Отговор

    До коментар #10 от "И тебе ли те изкараха":

    Както по времето на Стамболов,
    днес българската икономика се развива с изумителни темпове!

    Според НСИ и Евростат,
    ръстът на българската икономика
    е най-голям от всички държави в ЕС!
    България отново ще бъде "Швейцария на Балканите"!

    Не е вярно, че Петков и Василев не знаят какво искат!
    ПП винаги са искали едно и също!
    Нормална европейска България!
    Край на кражбите и беззаконието!
    Край на дерибейщината на Борисов и Пеевски!

    Коментиран от #16, #25, #26, #27, #29

  • 14 И тоя така си шляпа

    27 4 Отговор
    България е малка страна,но е населена с много kpе..ни. Изключително тъпи с иновативни идеи.... На всяка крача, анализатор, експерт, професор, генерал и всякакви kpе..ни, че и цели партии даже. Не могат да различат сено от слама, но иначе всичко им е ясно и знаят как да оправят работите. Колапсът на българската народност е неизбежен и необратим. Който може да се евакуира от чалгария, това е. Тъпотата и простотията са сила която убива.
  • 15 Мирослав

    16 14 Отговор
    ГЕРБ откраднаха стотици милиарди, както преди тях крадяха и СДС. Тези кражби имат много последици като една от тях е нежеланието на мутрите да повишат минималната заплата. Остава неясно защо и други две партии подкрепят мутрите в това антибългарски дело.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 АлМанафоff

    27 5 Отговор
    Най-обичам амариканските долари.
  • 18 Уви президентът е само един

    4 15 Отговор
    Тъй че приятели и неприятели трябва да се съобразяват с това
  • 19 даеа

    19 11 Отговор
    Мафията и Радев станаха ортаци, "приятели" е мека дума.
  • 20 Това е положението соросе

    19 6 Отговор
    За едно година Мустафата ви видя колко сте некадърни и си връща на валст сратите изпитани марионетки - Кадев+Боко+Крададая+ген.Янки
  • 21 Павел

    13 16 Отговор
    Президентът е трън в петите на всички простокирчовски и простобанкянски отрепки!

    Коментиран от #22

  • 22 Абсолютно вярно

    13 8 Отговор

    До коментар #21 от "Павел":

    Затова е супер смешно като гледаш платените глупаци на ГЕРБ и платените глупаци на ПП и ДБ, като го плюят и все едно се храчат сами себе си! 😃 Жалки продажници, безродници, майкопродавци!
  • 23 Ели

    10 6 Отговор
    АКО НЯКОЙ МИСЛИ, ЧЕ РАДЕВ Е В ТОПЛИ ОТНОШЕНИЯ С ББ, ДА АНАЛИЗИРА КАКВО СТАНА ЗА ДВЕ ГОДИНИ! НАЛИ ВСИЧКИ СА НА МНЕНИЕ, ЧЕ ЖИВОТА СТАНА МНОГО СКЪП?ЗА ДА ОТХВЪРЛИ НЕКАДЪРНОТО УПРАВЛЕНИЕ КАТО СВОЯ ОТГОВОРНОСТ, РАДЕВ Я СТОВАРВА НА ПЕТКОВ!БИЛИ МОШЕНИЦИ! КОЙ ДОВЕДЕ МОШЕНИЦИТЕ И ДАДЕ ДЪРЖАВОТА ДА Я УПРАВЛЯВАТ?КОЙ НАПРАВИ ПАРТИЯ/даже не можаха да я регистрират /и ПРОТАКАШЕ НЕЩАТА ЗА ДА ГИ ПРОМОТИРАТ ВСИЧКИ ТЕЛЕВИЗИИ?РАДЕВ! СЕГА МНОГО РАЗОЧАРОВАН!ДА ДАДЕШ ДЭРЖАВАТА НА ХОРА КАТО СПЕЦОВ С ПРЕХВЭРЛЕНА ФИРМА НА КЛОШАР И НЕПРАТЕНИ ДАНЪЦИ ЗА 800Х.ЛВ!ФИНАНСИТЕ НА ЧОВЕК ЗЛОУПОТРЕБИЛ С 6 МИЛИОНА ОТ СЭДРУЖНИЦИ И ЕДИН КОЙТО НЕ Е В СЪСТОЯНИЕ ЕДНО ИЗРЕЧЕНИЕ ДА СГЛЖБИ!ХАЙДЕ ДА НЕ СМЕ всичките ...д.еб.ил.и
  • 24 ЕДГАР КЕЙСИ

    13 5 Отговор
    ДРУГАРЮ АЛАБАЛОВ ........ ВИЕ ГОВОРИТЕ ........ КРАСТАВИЦИ НА ТЪРКАЛЕТА ....... ФАКТ ....... ГЕРБ Е БИЛ ВИНАГИ ...... ПРОТИВ ЗЕЛЕНИЯ ЧОРАП ........ ФАКТ ! ......... СЕГА СЛЕД , КАТО ....... "ЧОРАПА" ВИ ИЗИГРА , КАКТО ИЗИГРА И ........ "ЧЕРЕПА" , МАЯМАТА , КОРНЕЛИЯ ТЕХНОИМПЕКСОВА И "ОТРОВНОТО ТРИО" ........ ТЪРСИТЕ ВИНОВНИК ......... ЗАЩОТО СТЕ ИЗМАМЕНИ И ........ НЕ ИСКАТЕ ДА СИ ГО ПРИЗНАЕТЕ ....... ФАКТ ! ........ ВИЕ СТЕ "ПРЕЛЪСТЕНИ И ИЗОСТАВЕНИ" ОТ ........ "ЧОРАПА" .......... ФАКТ ! ........ ГЛУПАЦИ ....... ФАКТ !
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Реалист1

    11 4 Отговор
    "Хората, срещу които излезе с вдигнат юмрук, изведнъж му станаха приятели, а той се обърна срещу тези, които го подкрепиха".
    Всичко си има цена. И президента също. И орден "Стара планина" също.
  • 29 И теб ли те изкараха

    12 3 Отговор

    До коментар #13 от "ИСТИНАТА":

    да драскаш лъжите и простотията на лъжеца кирил петков, слуга на мафията на прокопиев! Ти все едно не схвана коментара, че бърза да ни покажеш колко съм прав и за какво плащат тази вредна за България мафия! Той се отнасяше и за евтините продажници! Просто не ги бях споменал!
  • 30 🇧🇬⚡️🇪🇺💯

    3 3 Отговор
    Ноо, ноо, просто ве Аламанчо,
    ⚡️€€€Има Сделка$$$⚡️, Президента Румен Радев е от “снарядите”,
    “fire and forget”, това са снаряди ракети от “неумен клас” не съпровождат до целта.
    Радев е инсталиран да отърве от
    “пандиза” няколко назначени мултимилионери от Червено🧣Кафявата въърхушка, като Бобокови, хотел Маринела и т.н., Васил Божков и т.н., това е, постоянни принципи няма, постоянни интереси има, съюзниците от вчера са враговете от днес и с враговете от вчера има “сделка” срещу съюзниците от вчера които са враг номер едно, днес.
  • 31 🇧🇬⚡️🇪🇺💯

    3 5 Отговор
    Самият Р. Радев е политически опортюнист от “класата” на путин в рассията и “жална ни майка” ако некога Радев вземе цялата Власт в Българията, тогава “путин в рассията” ще ни се види кат “майка Тереза основателка на Католическият Орден Мисионери На Милосърдието.”
  • 32 9876

    0 1 Отговор
    Уж, умен човек а плещи глупости.Как си представяш ГЕРБ да подкрепят фърчилото за ветото!?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол