Last news in Fakti

28 Декември, 2022 16:25 4 832 133

Бимбалов за случая с Грозев: Това е заплаха срещу българин. Защо Митрофанова я викат чак след празниците?

  • радослав бимбалов-
  • христо грозев-
  • заплаха-
  • българин-
  • елеонора митрофанова

"Русия се опитва да налага контрол не само върху информацията, но контрол върху истината. Трябва да се борим за това да върнем правото на истината да съществува. Ако това за Русия е проблем, в България трябва да се замислим какво наследихме от това отношение към истината", добави гражданският активист

Бимбалов за случая с Грозев: Това е заплаха срещу българин. Защо Митрофанова я викат чак след празниците?  - 1
Снимка: ФАКТИ

"Христо Грозев е сред малцината български журналисти, които имат ясна представа какво се случва в геополитически план. Много от българските журналисти гледат доста отстрани на всички тези процеси, а той има възможност да ги следи отблизо. Това е заплаха срещу българин и срещу български журналист и реакцията ни на тази заплаха е много показателна за отношението по този много важен въпрос. Защо посланика на Русия Елеонора Митрофанова я викат чак след празниците?".

Този коментар направи пред БНР гражданският активист Радослав Бимбалов. Той изказа недоумение от това, че г-жа Митрофанова е поканена официално на честването на Деня на Христо Ботев в Калофер на 6 януари.
"Русия се опитва да налага контрол не само върху информацията, но контрол върху истината. Трябва да се борим за това да върнем правото на истината да съществува. Ако това за Русия е проблем, в България трябва да се замислим какво наследихме от това отношение към истината", добави Бимбалов.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 148 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бесен- _Язовец

    135 51 Отговор
    Шет ап Бимбо кой беше ти, че задаваш въпроси относно нейно превъзходство Елеонора Митрафанова?

    Коментиран от #69, #102, #116

  • 2 Мда

    150 44 Отговор
    Още една атлантическа подлога се обади и вдигна ръка за списъка!

    Коментиран от #111

  • 3 Бесен - _Язовец

    146 43 Отговор
    Добре, че бяха руснаците 1878г та сега Бимбо да се прави на евроатлантик и да се храни с грантове от Разтвореното общество.

    Коментиран от #36, #93

  • 4 Моряка

    137 40 Отговор
    Българин,ама не съвсем.Агент на чужда държава.Да си го пазят от МИ6.Отде накъде ние.
  • 5 Грозд-ан

    21 49 Отговор
    Ми ‘щот ги мързи, за тва. Те спешна работа нямат че са си мръднат г-зо от масата до МвНР. Не е необходима зла умисъл там, където проста безотговорност върши същата работа.
  • 6 Умували

    47 3 Отговор
    са сценария за срещата !
  • 7 Някой

    24 66 Отговор
    Чакаме ги музикантите от Вагнер да им изсвириме едно Българско,оро !...само да не се ,усерат !!!

    Коментиран от #56

  • 8 9та рота

    105 26 Отговор
    Те бимбайците на Сорос винаги казват истината.
  • 9 Демократ

    34 89 Отговор
    Защото управляващите не смеят да имат мнение,което началника им Путин не е наредил. Ако имаше малко достойнство в този пРезидент и неговото правителство ,веднага щяха да изпратят протестна нота,а не да си пият сутрешното кафе на раздумка с мутрофанова.С тази тяхна постъпка дават съгласието си на Путин да съди българите ,както той ,а той е руския закон ,прецени.Бог да пази България от Путин и продажните ни управляващи,подлоги на Кремъл.Народе,от сън дълбок се събуди и се защити,става страшно.

    Коментиран от #96

  • 10 Христо

    107 19 Отговор
    А защо не върнаха бебето на българската майка!?

    Срамна държава сме. За един лъжлив журналист толкова приказки, а за разбитото сърце на родителите, за безпомощното бебе - мълчание
  • 11 Да, бе

    110 21 Отговор
    Живее в Австрия, работи за Украйна, иначе българин! Определено е за защита, но който си го ползва да си го пази.
  • 12 фтйм

    30 81 Отговор
    Ако Бг изгони някой руснак, Русия веднага предприема реципрочни действия. Ако Русия се закани на българин, БГ управляващите се снишават и чакат бурята да премине, без да предприемат никакви действия. Не да викат Митрофанова, а да я изгонят трябваше.
  • 13 Андонов

    85 22 Отговор
    Бимбалов ти що ни занимавате с глупости.продажни соросоиди.
  • 14 лек въпрос

    110 16 Отговор
    Бимбале, този Грозев може да не e само български гражданин ,но да речем че е , но той живее в чужбина (плаща си данъците там),работи за чуждо разузнаване ,което му плаща(плаща си данъците там), работи в чужда фирма , която му плаща(плаща си данъците там),работи срещу чужда държава(не сме го карали ние българите). !! И изведнаж да бъде защитаван от България(което струва пари/)т.е. да плащам за това от моите данъци...........нещо ????
  • 15 Този лакей...

    80 17 Отговор
    е любим и редовен гост на жаба.бг и босът ѝ Огнян плевенската сви ня, две евроатлантически подлоги, мразещи Ну заяц погоди до костите! Абсолютни неща стници, сър!
  • 16 Антонио Бандера

    87 20 Отговор
    Този пумиар е точно толкова българин, колкото и бимбата. Презряни майцепродавци
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 а ъъъ

    22 61 Отговор
    То.и митрофона отдавна трябваше да не тъпче.земята българска, но с толкоз многопутлерастия нищо не им се случва
  • 19 Жълто джудже

    57 20 Отговор
    Митрофанова няма да играе вашите игри. Но тя е възпитан човек и ще слуша министъра на външните работи.
  • 20 фтйм

    27 67 Отговор
    Много русофили тука, много слуги. Един друг ще се предадат и убият, за да угодят на СССР.
  • 21 То само Русия ли?

    70 13 Отговор
    "Русия налага контрол върху истината"?
    А този "демократичен съюз" какво прави? Нарушават се Конституции, забраняват се народни референдуми, демонстранти се бият, обливат ги зимата със студена вода, арестуват ги, забраняват ни да гледаме някои канали, подобно на Крайната. И там забраниха руски канали и "съюза" също забрани...
    Укранизира се и този "съюз"! Има и расизъм: Украинските бежанци са поставени на много по-добри условия в приемащите страни от другите бежанци от арабските страни и от Африка. С какво тези "окрайнци" са заслужили по-добро отношение в "съюза"?
    В Германия арестуваха някакви старци, че уж искали да свалят властта. Чист акт на сплашване, да няма много народно недоволство и противопоставяне на властта, която отива към фашизъм. Демокрацията умря или никога не я е и имало? Просто 90-те г. на миналия век сме се излъгали с тези! Всичко, което мислехме тогава и ни лъжеха, че било демокрация, го няма и май и никога не го е и имало!

    Коментиран от #113

  • 22 Един от многото

    75 15 Отговор
    Грозев е ясен- чужд агент, Бимбалов ясен- продажен соросодежнд. Но не разбирам защо само за такива има място в бългаските медии. Иска ми се да чуя и по-обективната друга стана.

    Коментиран от #28

  • 23 случаен

    28 7 Отговор
    пумпалов изясни тогава, щот май само ти го разбираш кой ,получава по 4000рубли на месец,щот великия мисир само подхвърля тук там лъжи,а сега що ма заплашват
  • 24 Яне Сандански

    54 7 Отговор
    Какво се случва с граждани които не са граждани на САЩ но Сащ ги обявява за задържане и екстрадиране в Сащ ? На какво основание? Същото прави Русия с човек който е накърнил нейните закони ,нищо по различно .Защо когато Сащ поискаха задържането на български гражданин беше екстрадиран и на какво основание е в затвора и случая се държи да не получи гласност ??? Какво е по различното в случая с Русия ???? Ако ще се правите на демократи правете се и със Сащ ,аман от двуличници и предатели .
  • 25 1111

    50 5 Отговор
    Дали случайно авторът на статията не е служител на поредното американскж нпо?
  • 26 Мим

    47 7 Отговор
    Това е предател-българин и държавата за него не е длъжна да го защитава.Той си е пълнолетен и да се защитава с ингилизите,за които работи.Те да го вардят....Митрофанова,дори трябва да не ходи в МВ Работи ,а да си гледа работата...
  • 27 От кога слугите на краварите са Българи?

    54 5 Отговор
    Колко данъци е платила тази мисирка последните 5 г. в България?
  • 28 1111

    40 4 Отговор

    До коментар #22 от "Един от многото":

    Защото почти всички бг медиа са чуждестранни агенти в българия.
  • 29 Смешници

    54 6 Отговор
    Този е агент на Ми-6 и е обявен за издирване и задържане от Русия .Български гражданин жител на България и Пловдив беше задържан и изпратен в Сащ и осъден на 24 годи и затвор без всякаква вина ,само със съмнения ,че фирмата му е продала чипове на Русия .Къде е престъплението на човека който ще гние в американски затвор и къде е на агента на Ми-6 ???? Но защото се прикриват ареста на един човек който не извършил престъпление и на един агент на чужда държава който трябва да бъде изгонен от България .До колкото знам след закона за лустрацията в България не е позволено да си двоен агент или агент на чужда държава и присъдата е затвор .
  • 30 Хасковски каунь

    37 5 Отговор
    Ей,
    ако наистина е правил опити за вербовка , той е шпионин.
    Кого защитаваш!
  • 31 Джони Чеп

    44 5 Отговор
    Става ли въпрос за лизачество, Бимберицата е първа писта. Ако пък падне и някой цент...
  • 32 Тодоров

    47 6 Отговор
    Стига с този Грозев. Какъв българин - работи за МИ-6. Ако работеше за Българското разузнаване, да се застъпиш за него. За такива има точна дума - продажник за пари. А щом руснаците са му вдигнали мерника, значи сериозно е настъпил мотиката. Между другото съм му чел разследващите простотии. И той, като Гебрев да се благодари, че е още жив. Русия не прощава на тези, които пряко или косвено участват в избиването на руснаци или участват в мръсни мисии срещу тях. Каквото повикало, такова се обадило.
  • 33 не разбрах

    45 6 Отговор
    Защо изобщо трябва да бъде привиквана Митрофанова? Ако следствените служби в Русия издирват Грозев заради извършени от него престъпления, Митрофанова какво може да направи, че не се сещам? Нима за всеки престъпник следва да се занимават посланиците на държавите спрямо или в които са извършени в техните държави? А Бимбалов може да е рекламист, но няма нужда да рекламира некомпетентността си. И стига с това сатанизиране, че ни дойде до гуша вече. Не е възможно Русия и Путин да са черни, а всички от запада да са в бяло. Да не сме в детската градина случайно, че ни рисувате такива приказни герои.
  • 34 Хихихи

    40 5 Отговор
    Ревнаха соросняците, начи е шпион, да го правят що щат, язе за севте го чувам, даже го направиха известен
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Абе

    37 7 Отговор
    Съфорумници, колко от вас са чели нещо от грознев до оня ден?

    Коментиран от #49

  • 38 УСА боклук

    36 3 Отговор
    ПРОФЕСИЯ - гражданският активист.. Брях!
  • 39 Това си е наистина

    43 3 Отговор
    световна демокрация!!
    А когато убиха Андреас Ноак в Австрия, понеже разказа някои неща за т.н. "ваксини"? Кой го защити?
    В Русия убиха генерал Петров, понеже разказа за доларовата пирамида и начина на управление на света от Ротшилдовите, Рокфелерите и останалата мафия!
    Нашият Стамен Стаменов, който имаше изключителни познания за това организирано, масово изтребване на населението на планетата, "почина" случайно в началото на пландемията? За да не говори много? А проф. Чирков? Критикува пландемията и "случайно" и той почина в разгарата на този световен проект на ДАРПА в САЩ! На проф. Багди и съпругата му им забраниха от продажба книгите в САЩ, които обясняваха опасността от т.н. "ковид-ваксини", с обяснението: "Тези книги са опасни и заплаха на националната сигурност на САЩ"? Значи, "..не трябва да знаете мнението на медиците, "боцкайте се" и мрете, понеже сте излишни..."?
  • 40 Реалист

    56 6 Отговор
    Ах какъв българин е Грозев! Един ред не е написал против корупцията в България. Един българин не е защитил, но видите ли Грозев бил велик българин. Я да попитам, защо извъртате нещата? Грозев е обвинен, че е опитал заедно с украинци да подкупи руски пилот и да отвлече руски самолет с цел да летят над Русия. Ако това беше американски пилот и самолета беше американски как щеше да ви стои? А ако беше немски пилот и немски самолет? А сега ми кажете как ще реагирате ако се окаже че пилот на България Еър е пробвано да бъде подкупен с цел да се отвлече български самолет, който заради факта че е такъв свободно лети над България? Как ви звучи това? Грозев е обвинен в тероризъм. Това не е драскачество на статийки. Това е тероризъм с отвличане на самолет. Грозев да доказва невинността си. Ако държавата го защити само защото е с бг паспорт, утре ще трябва да защитава и сириец, иранец, палестинец с бг паспорт, който примерно реши да отвлече самолет я на турските авиолинии, а на Израелските. Това осъзнавате ли го? Създадете ли прецедент сега, д-пе да ни е яко. Ще станем държавата на терористите. А знаете ли какво значи това? Че ставаме цел за военни операции. Т.е. имат правото да ни бомбардират. Колко от вас са съгласни да видят разкъсани телата на близките си и децата си заради това? Обвинения в тероризъм да доказва че не е терорист. И всеки който се опита да вкара държавата и народа в това ще бъде прокълнат от тоя народ на веки. Само ви гледаме кои сте. От коя партия

    Коментиран от #46

  • 41 Бимбалашкия козел на Сорос

    41 4 Отговор
    Яжте демократични банани, простоганювци! Замунда черпи!
  • 42 Ляв мек евроатлантик натовец седесар

    26 12 Отговор
    Да обявим по случай Грозев война на Русия! Ние сме в НАТО, можем да ги бомбим колкото си искаме, а руснаците няма да смеят да ни пипнат, защото сме в НАТО и а ни пипнаха, а Америка ги попилява.
  • 43 Мнение

    45 5 Отговор
    Мустафата ви определя 3-я мандат за бг правителство в нейното посолство, обаче вие ни разправяте за Митрофанова????????

    Преди бях нито русофил, нито русофоб (неутрален), но с такива статии и новини от овладените медии, ме правите от най-върлите русофили!!!
    И ще агитирам за Русия!!!

    Коментиран от #120

  • 44 Епа

    43 2 Отговор
    Ама кой ще плаща да пазим гроздю? Америказабългария лЕ?
  • 45 Джони

    11 52 Отговор
    Аман от българи заразени с вируса Русия и дълбоко зомбирани. Става на въпрос за един български поданик какъвто е журналиста Грозев. Той е един от малкото журналисти които е доста компетентен за атентатите, Убийствата и взривовете извършени в Чехия, България и тн. От Руските служби на Гру и ФСБ. Така, че долу мръсните ръце от лицето Х. Грозев един уважаван и добър журналист. Такива като него са малко и заслужаващи внимание и уважение на нашето общество. А на посланик Митрофанова трябва да и се връчи протестна нота и предупреждение за намесата във вътрешните работи на европейска и натовска България от агресивна и корумпирана Русия.
  • 46 681

    47 5 Отговор

    До коментар #40 от "Реалист":

    Колега, няма да те разберат. Ще те обвинят в русофилство и Путинизъм. Те са на заплати от Козяк господата, отдавна продали майките си.
    Айде със здраве
  • 47 ко-зя-ци смрад-ли-ви

    44 5 Отговор
    Цял ден евро-атлантическа пикниа от лъжи. Всички грантдажии под строй драскат едно и също. Грозньов да си сърба попарат - толкова! Никой не му е длъжен, аре бегайте.
  • 48 докар

    43 5 Отговор
    Не е никакъв българин а платен шпионин на копанята на краварите. Платен предател и мекере.
  • 49 Тоя е върл критик

    48 5 Отговор

    До коментар #37 от "Абе":

    на Русия и Путин!
    Изцяло е за укро-фашистката хунта! Не може да се чете изобщо...

    Зомбиран с.о.р.о.с.о.и.д, сто процентов!
  • 50 за сведение

    55 5 Отговор
    Ти Бимбал, на човек на приличаш, а на грантаджийски брадат козел!
  • 51 Кочо

    45 6 Отговор
    Бимбалов, ти си едно соросоидче с розово ластиче на брадата и кукуригу на главата! Уникален си, образец за подражание за всеки истински свободно определящ пола си евроатлантик!
  • 52 А дали е българин?

    36 5 Отговор
    Или агент и предател на ми6?
  • 53 Реалист

    39 4 Отговор
    Пак ще попитам, ако утре българин с палестински произход опита заедно с група палестинци да подкупи израелски пилот с цел да отвлече израелски самолет и да се лети свободно и необезпокоявяно над Израел,как ще реагирате, ако Израел го обяви за издирване? Ще привикате ли израелския посланик? Мислете хора. Днес са украинци и руснаци, утре са палестинци и израелци, вдругиден кюрди и турци. Мислите ли? Грозев да доказва че няма нищо общо с това. С взимане на показания, с предоставяне на доказателства за невинност, ето това е с което може да му помогне държавата. Но да се застъпва на 100% само защото става въпрос за защита на украински простотии с цел удар по Русия? Това е все едно държавата да признае, че е терорист и подкрепя тероризма. Осъзнавате ли го?
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 ФАКТ

    5 25 Отговор
    Ботев е изпил парите на баща си в Одеса-Царска Русия.После лежи за пиянство в затвор в Румъния и е откупен от Каравелов.

    Коментиран от #63

  • 56 Ша напълниш

    18 10 Отговор

    До коментар #7 от "Някой":

    кюлота за нула време. Тези не са меките китки от френския спец наз дето два плевенски фермера ги объхгаха като мляко в чутура.
  • 57 Я Я Я Я ДА

    5 22 Отговор
    ЩОМ РАДЕВ Е В ИГРАТА НИЩО НЯМА ДА СТАНЕ - ПРОВАЛ / МИЗЕРИЯ И ГЛАД - СПАСЯВАЙ СЕ САМ ВАДИ СЪБРАНИТЕ ПАРИ АКО ИМАШ ТАКИВА - СТУД ГЛАД МИЗЕРИЯ - ФАЛШИВИ КОМУНИСТИ НА ВЛАС ...................................
  • 58 ами да кажа

    21 2 Отговор
    някога имало едни мечки които като ги видиш вече било късно
  • 59 Сатана Z

    41 3 Отговор
    Какво е значението на платеният от Сорос “Гражданския активист”?
    Това е ,че си дава мнението без никой да го е питал.
    Грозев даде фиря,пишете го бегАл.
    Хората са казали:”Да бе мирно седяло—не би чудо видяло”
    Отвличането на боен самолет от въоражени те сили на Русия или САЩ се третира като заплаха за НС.
    Същото важи и за територията.

    Z
  • 60 Кой българин е заплашен

    37 3 Отговор
    Твоите данъци, Бимбалов, в България ли ги плащаш? Вероятно -да. Ако е така -българин си. Работиш за България. Какво ще кажеш за Грозев по този въпрос? Ако не знаеш нищо за него -има Уикипедия. Животът на този австриец, роден в България не е тайна или загадка. Не е внесъл нито лев в държавния ни бюджет, ако изключим някоя и друга глоба за неправилно паркиране докато е слухтял срещу някой българин.
  • 61 МАЛКА пенсИЯ

    5 16 Отговор
    ВИКАТ я,след празниците,ДА НЕ Й РАЗВАЛЯТ,РАХАТЯ.Тя пък се засилила.
  • 62 клюлот

    27 1 Отговор
    Бимбале, много ти се клати, като говориш, затова приказваш малоумщини!
  • 63 Ботев е бил млад и буен!

    28 3 Отговор

    До коментар #55 от "ФАКТ":

    НО си остава един изключителен родолюбец и наш герой!
    Ние имаме Ботев и Левски, наши национални герои. А Крайната има за национални герои фашагите Бандера и Шухевич!
    И днес в западналата Европа никой не знае нищо за нашите герои, но пък защитават напълно окрайнските фашаги!
    Смешен съюз и "ценности", които пораждат най-малкото съмнение?

    Коментиран от #89

  • 64 БимбаловНещастник

    28 3 Отговор
    Това е заплаха към агент на чуждо разузнаване, защо до сега никога не са привикали американския посланик, а нещастнико?! Не си актуален.
  • 65 Медиатор

    29 3 Отговор
    Тоя Бимбалов е по зле от Грозев. Първо Грозев отдавна е агент на ЦРУ и Украйна. Второ не е никакъв журналист! До сеге не съм чел истинска статия от него: само клевети и недоказани неща. Драскач който си направи блог, защото никоя медия не го приемаше за журналист.
    А за Бимбалов нищо в интернета за образование? Професия рекламист? Що за животно е това? Какво е ркламата?: “да накареш хората да купят нещо от което нямат никаква нужда”. И вече той разбира от всичко, политика поезия, литература, дипломация, пенкелер №1. Скоро май ще иска да е премиер.

    Коментиран от #83, #85, #86

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 ТОДОР

    23 2 Отговор
    АГЕНТ НА МИ 6
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Уио

    4 5 Отговор

    До коментар #1 от "Бесен- _Язовец":

    Български, български, трoльо
  • 70 Ваньо

    2 2 Отговор

    До коментар #68 от "Гъчо":

    Източник?

    Коментиран от #76, #78

  • 71 нннн

    22 0 Отговор
    И аз съм за истината. Но нашата е само евроатлантическа, бе. Преди 10-ти ноември, пък, само комунистическа. Каква ли ще е следващата? ,,Всяка крива линия, успоредна на партийната е права линия."
  • 72 ВИКАТ Я СЛЕД НОВА ГОДИНА ЩОТО ДА МОЖЕ

    22 4 Отговор
    ПОВЕЧЕ ТЪПАЦИ КАТО БИМБАЛОВ ДА КЛЪВНАТ НА ВЪДИЦАТА И ДА ПЛЕЩЯТ ТЪПОТИИ ........ А ТЯ НЯМА И ДА ИДЕ ДА Я РАЗПИТВАТ ЕДНИ ДОЛНИ ПРЕДАТЕЛИ !

    Коментиран от #84

  • 73 И тоз Мимбар ли?

    22 4 Отговор
    Още един национален предател центаджия!
  • 74 ха ха

    15 3 Отговор
    абе ако ще да е и лявата ръка на краля , щом е нарушил закона го търсят за разпит , може да е с тукашен прокурор , но според евро атлантиците по своите ; имат право; да вършат каквото си искат щото има чадърчета за тях , после ми приказвайте за закони и бла бла
  • 75 2222

    23 3 Отговор
    Истината? На кого му пука за истината?! Нали най-голямата истина е онази, която ни е полезна, според теорията и практиката на умнокрасивите? Цял ден продажници вият в защита на едно миризливо човекоподобно, което случайно носи българско име, и което се продава за неговата си истина...
    Изядохте истината. Сега ще си дояждате с презрение бимбаловци и подобни дребни гризачи!
  • 76 Гъчо

    4 1 Отговор

    До коментар #70 от "Ваньо":

    Гугъл знае. Там видях. Ще изровя линка.
  • 77 Провален агент

    20 4 Отговор
    Какво правят ингилизите с провалените им агенти? Просто питам, та да се сети Ристо какво го чака. А нашите соросоиди да се готвят за реакция. Но да си знаят - Путин нема да е виновен.
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 ганев

    16 4 Отговор
    ЕЕЕХ ТОЛКОВА КИНТИ ЛАПНА САМО С ЛЪЖИ И ИЗМАМИ НЕ МОЖА ЛИ ДА СПЕСТИШ 5ЛВ ДА ОБРЪСНЕШ ТАЗИ ТАЛИБАНСКА БРАДА
  • 80 Бимбалов, ставаш Смешен!!

    10 3 Отговор
    Празници са бе Бимбалов, Празници!!

    Коментиран от #122

  • 81 Ванчо

    12 1 Отговор
    Защото в министерството също празнуват, разбира се.
    Няма да си развалят празниците, я?!
  • 82 Уточнение

    17 4 Отговор
    Бинбалов е бок++лук !
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    4 7 Отговор

    До коментар #72 от "ВИКАТ Я СЛЕД НОВА ГОДИНА ЩОТО ДА МОЖЕ":

    Запомни:Утре ще я изхвърлят от бг!ще и връчат нота за Персона НОН Грата!Внимавай фуражке да не изядеш....нон!
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Ммм ба

    16 5 Отговор

    До коментар #65 от "Медиатор":

    рекламист !?!? Поредния помияр, ама да ги помним, че много станаха и им дойде времето да ги изринем с лопатата за гюбрето.
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Тиква

    16 6 Отговор
    Бимбал, да си куса попарата
    Този предател! Не съм му я дробил аз!
  • 89 Хах

    7 7 Отговор

    До коментар #63 от "Ботев е бил млад и буен!":

    Ботев и Левски също могат да ги изкарат нацисти. Всеки народ има право на национални герои. Денацифициращите руски фашисти ще се озоват в Хага.
  • 90 Ха,ха,ха

    14 3 Отговор
    Он си знае защо го дирят. Няма да е бил много мирен. Ако се продал и е станал агент господ да му е на помощ,не е наша работа.
  • 91 А Брендо що

    16 4 Отговор
    не го защитихте? Що не извикахте италиянския и румънския посланици? Аа сетих се. Шот не са ви казали от Козяк. Без разрешение оттам не смеете и да се изпишкате.
  • 92 Стига сте ни занимавали с козяшкия лакей

    16 5 Отговор
    Той е бездарен полит-агитатор, сеещ разделение и антагонизъм в българското общество.

    Коментиран от #97

  • 93 Червен галош

    4 10 Отговор

    До коментар #3 от "Бесен - _Язовец":

    Що не кажеш какво са казали за Рассия Д. Благоев, В.Левски, Захари Стоянов?!?!
  • 94 бул.Г. М. Димитров

    5 11 Отговор
    Митрофанова да празнува с Копейкин Нова година в кв.Максуда- Варна. Копейкин е предател, който трябва да бъде арестуван, ако сме правова държава
  • 95 в ареста!

    6 8 Отговор
    Циганинът от Варна е предател и чужд агент.Той е татарин от руските степи.
  • 96 Демократ

    5 10 Отговор

    До коментар #9 от "Демократ":

    Броят несъгласни с истината за путлеробията на управляващите България е впечатляващ, но мислещите хора са много повече.Кремъл харчи милиарди долари,а не рубли, за пропагандата си и колкото повече изгладени мозъци хване мисли,че печели.Жалка работа.

    Коментиран от #121

  • 97 Санта Барбара

    5 12 Отговор

    До коментар #92 от "Стига сте ни занимавали с козяшкия лакей":

    А ти, какъв лакей си ? Руски.

    Коментиран от #99

  • 98 Болярин

    7 11 Отговор
    Тая СКРИПЯ (мършофанова!) и минута не трябва да остава повече в България ! Кой я търпи тая нагла пияна партенка ?!!
  • 99 По коментара разбирам, че

    12 6 Отговор

    До коментар #97 от "Санта Барбара":

    си съгласен, че оня Грозев (с извинение, че така са го наказали родителите му) е КОЗЯШКИ лакей
  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Само Копейкин се радва

    8 11 Отговор
    Рускофашистките държавни служби за "безопасности",огледално копие на престъпните служби на хитлерова Германия,с киминални хибридни методи и богата история на своите престъпления,с цялата си наглост заплашва с отвличане и убийство български жуфналист за неговите разследвания на престъпленията на руския фашизъм.Да де,не са го казали така,но то се подразбира...Да си гледат своята русофашистка територия и да контролират своите бивши граждани,от две десетилетия превърнати в путинови роби и да им кажеме-"Не само вашите граници заканчиваются,но и вашето време тоже заканчивается"!
  • 102 Пак съм аз

    10 1 Отговор

    До коментар #1 от "Бесен- _Язовец":

    Ей, бесен ли си не те знам, но е очевадно, че не си българин и че си за усмирирителна риза 100% !!!
  • 103 Азз

    11 6 Отговор
    бимбалчо....колкото пъти се изходиш-толкова пъти се излагаш....млъкни,не се обаждай...
  • 104 хи хи хи

    4 1 Отговор
    тази къде е учила дипломация и не може да говори БЪЛГАРСКИ и руски? тя кой език майчин говори?Тази е пълна бутафория!За жалост всички славяни говорят БУГАРИЦА- от 6-ти ВЕК, На България от 6- ти век! иМонголия пише на чист Български, с техния език! те нямат еръй, нямат нищо общо с тезииииии
  • 105 княз Влад

    1 3 Отговор
    знаеше как да позреща такива по$ранници
  • 106 бягай бе

    5 7 Отговор
    замазан с одеколон тарикат....;Минавай с пас мека-китка.....
  • 107 БРАВО

    3 7 Отговор
    На руснаците. Да почнат и ФАКТИ
  • 108 ПЕТКО ГОРАНОВ КРАДЕЦА КМЕТ СТУДЕНТСКА

    3 3 Отговор
    Този никому неизвестен го знам от ПЛЮЕНЕТО по Бойко Борисов. Едва ли две тухли една връз друга е турил през живота си. Но злобата и омразата са му визитната картичка.
  • 109 нормален

    7 5 Отговор
    Разни джендъри не трябва да бързат със заключение без да знаят фактите ами ако наистина участва в заговор за кражба на секретни самолети това си е престъпление в нашата страна също е престъпление и ако някой го извърши също трябва да носи отговорност
  • 110 нормален

    4 2 Отговор
    Малката разлика е само тази че нашите самолети са на хартия
  • 111 Гост3

    7 8 Отговор

    До коментар #2 от "Мда":

    Подлоги сте русофилите, та чак изтревалки!

    Коментиран от #117

  • 112 Д А Н С :

    5 6 Отговор
    Заемаме се с нашите путинофили мили !!!
  • 113 456

    5 9 Отговор

    До коментар #21 от "То само Русия ли?":

    Русоробе, държавата се нарича Украйна- една суверенна и демократична страна! Да го отнесеш до крайния см.
  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Жъээж

    7 2 Отговор
    Като се ровиш в л ай нат а,трябва да си готов да затънеш до шия в тях.

    Коментиран от #123

  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Ожэффж

    4 3 Отговор

    До коментар #111 от "Гост3":

    Не съм Русофил, но по-добре ли е да си подлога на краварите?
  • 118 Франки

    4 3 Отговор
    Дядо Сорос, дядо Сорос, на некъпаня чипка хонорарче преведииии! 🤣
  • 119 киро

    4 3 Отговор
    Грозев да ходи да се опла4е на господарите си от МИ6,той е сериозно притеснен,понеже то4но неговите хора могат да се опитат да го ликвидират и да кажат ,4е са руснаците,това им е коронния номер. правен много кратно
  • 120 БМДТ

    2 3 Отговор

    До коментар #43 от "Мнение":

    Словореда на български баце не е баш като на руски.
    Костя, обучава ги малко повече тия Чебурашки, че така и теб излагат.
    ВСЕКИ БЪЛГАРИН ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЗАЩИТЕН! ВСЕКИ, даже и за Костя Копейкин ще се застъпя, разбра ли русначе!
  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 БМДТ

    1 3 Отговор

    До коментар #80 от "Бимбалов, ставаш Смешен!!":

    Празници са за България смешко. За Русия НЕ СА!. Ама ти Отде да знаеш, кога е Коледа в Русия!
    Бегом при Костя и Митрофанова за обучение!
  • 123 БМДТ

    1 2 Отговор

    До коментар #115 от "Жъээж":

    Каква е тази буква в името ти?
    На моята клавиатура я няма.
    Цитат от УЧЕБНИК по руски език за съветските университета от 1977г на Дмитрий Шмелев.
    В ЗАКЛЮЧЕНИЕМ МОЖНО СКАЗАТЬ, ЧТО СОВРЕМЕННЬЙ РУСКИЙ ЯЗЬЙК СОЗДАН НА ОСНОВЕ БОЛГАРСКОГО!
    Ясно ли е русначе?
    И да ти кажа, че през 1829г, Русия ОСЪЖДА НА 3(три) ГОДИНИ КАТОРГА ка. Георги Мамарчев, ЗА ТОВА ЧЕ Е ИСКАЛ ДА ОСВОБОДИ БЪЛГАРИЯ БЕЗ РАЗРЕШЕНИЕ НА РУСИЯ!!!
    За тези, които НЕ знаят, кап. Георги Мамарчев е вуйчо на Георги Раковски. Да не се чудите, защо Раковски "люби" Русия.
  • 124 Драгой

    1 2 Отговор
    Хайде стига сте преигравали, занимавал се е с криминални претъпления и тероризъм този, може да го защитите като български гражданин, но фактите са си факти, вършил е престъпления, по-добре поне замълчете, този трябва да бъде изолиран да не би да навреди и на България!

    Коментиран от #126

  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 БМДТ

    0 0 Отговор

    До коментар #127 от "Маринов":

    Марунов, словореда ти куца.
    Хайде, че има правописни грешки, иди дойди, обаче НИКОЙ българин НЕ пише така, камо ли да хортува.
    Ай ся да видим с гогле как ще си преведеш хортува!?
  • 129 Джони

    1 2 Отговор
    Аман от българи заразени с вируса Русия и дълбоко зомбирани. Става на въпрос за един български поданик какъвто е журналиста Грозев. Той е един от малкото журналисти които е доста компетентен за атентатите, Убийствата и взривовете извършени в Чехия, България и тн. От Руските служби на Гру и ФСБ. Така, че долу мръсните ръце от лицето Х. Грозев един уважаван, почитан и добър журналист. Такива като него качествени журналисти са малко и заслужаващи внимание и уважение от нашето общество. А на посланик Митрофанова трябва да и се връчи протестна нота и предупреждение за намесата във вътрешните работи на европейска и натовска България от агресивна и корумпирана Русия. А Бимбалов е един уважаван и харесван човек. Стига сте го оплювали незаслужено
  • 130 ганев

    2 0 Отговор
    АМАН ОТ ПСЕВДО БЪЛГАРИ УМИШЛЕНО ЗАРАЗЕНИ С ВИРУСА САЩ ТОЗИ ВИРУС РАЗЯЖДА МОЗЪКА И ГО ПРАВИ НА ВМИРИСАНА ТЕЧНОСТ ТАКА НИ РАЗБИХА И ОБРАХА СПРАВКА ОСАКАТЕНА ЯДРЕНА ЦЕНТРАЛА ОТКРАДНАТИ ТЕЦ МАРИЦИ РАЗБИТИ ЗАВОДИ КОРАБОСТРОИТЕЛНИЯТ ЗАВОД ВАРНА ТОГАВА И БИЛ НА ДОБРОСВЕТОВНО ТЕХНИЧЕСКО НИВО 6000 ХОРА РАБОТЕХА ТАМ И ПРАВЕХА МНОГО ДОБРИ КОРАБИ КОИТО ИМАХА СВЕТОВЕН ПАЗАР НОРВЕГИЯ АНГЛИЯ И ДР И МНОГО МНОГО ПОРАЗИЙ ОТ ТОЗИ ВИРУС АГРОЗЕВ Е ЕДИН АВСРИЙСКИ ПОДАНИК КОИТО МНОГО ОБСТОЙНО ОПИСВАШЕ АМЕРИКАНСКИТЕ БОМБАДИРОВКИ В СОМАЛИЯ В СЪРБИЯ В ИРАК В АВГАНИСТАН В ЛИБИЯ С ЪС СТОТИЦИ ХИЛЯДИ ЖЕРТВИ ИДР ВОЙНИ ТАКИВА ДОСТОЙНИ АВСТРИЙЦИ ТРЯБВА ДА СЪ МНОГО ГОРДИ ЩОМ РУСИЯ ИМ Е ДАЛА ТАКАВА ГОЛЯМА НАГРАДА И СЕГА ГО ТЪРСЯТ ДА МУ Я ВРЪЧАТ
  • 131 Анавв

    1 0 Отговор
    Защо не викнете двете недоразумения посланички на САЩ и Украина ? Обида за мислещите и разумни българи са тези изчадия!
  • 132 Гражданин

    0 0 Отговор
    Този журналист когото уж заплашват преди 4,5 години е имал контакти с Пеевски.И по всяка вероятност е работил за руснаците.А по късно сменя ориентацията и започва работа за другите господари.Не е толкова невинен колкото го представят
  • 133 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол