Last news in Fakti

2 Януари, 2023 11:15 2 552 122

Илхан Кючюк: Има опасност да ни разделят от Румъния за Шенген, ще останем в най-незначимата периферия на ЕС

  • илхан кючюк-
  • българия-
  • румъния-
  • шенген-
  • периферия-
  • ес

Случаят "Христо Грозев" е тест за българската държава, журналистика, дори държавност, смята евродепутатът 

Илхан Кючюк: Има опасност да ни разделят от Румъния за Шенген, ще останем в най-незначимата периферия на ЕС - 1
Снимка: NovaNews

Прекалено дълго двата разказа за България продължават да не се срещат, което е опасно за всяка държава, заяви пред БНР евродепутатът Илхан Кючюк.

Той посреща 2023 г. с оптимизъм. Според него трябва да вземем поуките от миналата година и да влезем в 2023-та с нова надежда, нов ентусиазъм и нови политически амбиции за България.

"На мен ми се иска тази година да е малко по-спокойна в национален план, за да може страната много успешно да успява да защитава своите външнополитически приоритети. Разделена нация, която води разделена външна политика с разнопосочни сигнали, идващи от политическия елит, не е в състояние да стои сериозно на международната сцена. Има нужда от мир и спокойствие. Не може да продължава това политическо противопоставяне и създаване на допълнителни разделителни линии в българското общество", коментира той в интервю за предаването "Преди всички".

Шенген

Според евродепутата има опасност да ни разделят от Румъния и ние отново да останем отвън:

"С едно такова разделение ние ще останем в най-незначимата периферия на ЕС. За това сме си виновни ние. Политиците бяхме поставени пред огромния тест - дали можем да обединим усилия, да надмогнем своето вътрешнополитическо боричкане и да потърсим консенсус, така че страната ни да тръгне по посока на по-голяма интеграция в рамките на Съюза".

Швеция, която поема председателството на ЕС, гледа по-скептично към нас, посочи Кючюк. Според него трябва да потърсим диалог с тези държави и да възстановим доверието.

"Ако продължава всеки да налага своя дневен ред чрез инструмента на ветото, ЕС няма да продължи да съществува и функционира по същия начин - това ще бъде един раздробен Съюз, в който всеки ще налага своя диктат чрез политическия инструмент на ветото", отбеляза той.

Еврозоната

"Майката на всички кризи не е в икономическите показатели, защото в това отношение ние стоим в средата на класацията, майката на всички кризи е политическата. Докато не развържем този политически възел, ние се превръщаме в стигматизирана страна. Цената не я плаща политическият елит, а я плащат българските граждани", подчерта Илхан Кючюк. Той е категоричен, че националното разбирателство води към външнополитически успехи.

Северна Македония

Има и хубаво, и лошо в нашите отношения със Северна Македония, посочи евродепутатът.
"Този въпрос е европейски. Пътят е труден и ще отнеме време", посочи той и добави: "Голямата цел е двата народа да се разбират по-добре - няма лесен и бърз път".
По думите му трябва да покажем, че двата народа да вървят заедно по пътя към ЕС:
"Иска ми се да се даде шанс на процеса. Иска ми се да се разбираме по-добре. България няма интерес от изкуствени граници, границите трябва да бъдат свалени и ЕС дава най-добрата перспектива за това".

Инициативата в подкрепа на журналиста Христо Грозев

Очаквам всички да се включат към инициативата, защото става дума за български гражданин, посочи Илхан Кючюк. Той не вижда защо журналистът трябва да бъде преследван от Русия.

"Случаят е тест за българската държава, журналистика, дори държавност", смята той.

Започнахме петиция и всеки, който иска да се включи, може да го направи, добави евродепутатът.

"Ако допуснем случаят да бъде определян само като български, това е слабата позиция. Нашето влияние в институциите може да бъде голямо, но то е лимитирано. Съвсем различно е, когато българската държава настоява за политическа оценка, минаваща през ясно обяснение на Руската държава, минаваща през искане за консолидирана европейска позиция".


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 25 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Руски Бацил

    32 46 Отговор
    България е руска губерния, никой не ни мисли за хора . По скоро сме обикновени ватници.
    Затова ще ни разделят с Румъния

    Коментиран от #3, #6, #10, #37

  • 2 Ориента...

    34 6 Отговор
    Ганчо е европеец ! Ама не баш... ! А. Константинов
  • 3 Ами дължим го на себе си...

    13 5 Отговор

    До коментар #1 от "Руски Бацил":

    И някои са доволни...все пак дамаджаната е пълна !
  • 4 Едно време, преди

    67 4 Отговор
    приемането ни в ЕС ние нарочно искахме да ни разделят от Румъния, защото били изостанали.
    След 12 години управление на единствения на света министър-председател с осем кръстни връзки в дясното коляно, ние отидохме след Румъния.
    След него патриотчетата-дибилчета също си дадоха приноса.
  • 5 Адам Хилтън

    27 18 Отговор
    Ще останем защото правим каквото им казваме, вместо като Унгария и Сърбия като ни кажат "не" за нещо, да се обърнем към Русия или Китай, и тогава Брюксел си променя мнението на 180 градуса, и да дава каквото им кажем ние, само и само да не ни го даде друг.

    Коментиран от #24, #41

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Румъния

    53 1 Отговор
    Румъния е далеч пред нас по отношение на заплати, индустрия, развитие, минималната заплата за румънците е 610 евро в строителството, минималната заплата е 800 евро, минималната пенсия е 450 евро Румъния има силата да се наложи в Европа, аз видях, че много българи започнаха да ходят да работят в румъния, все повече заприличват на развита европейска държава, какво правим ние българите?

    Коментиран от #100

  • 8 Европейски стандарт

    46 19 Отговор
    Няма проблем важно е, че скъсаха в България договора с Газпром за евтин газ, продадоха историята, подариха резерва ит оръжие, купиха съмнително гориво за АЕЦ, купиха и още рисунки на Ф16. За Шенген обаче не може!
  • 9 Споко женди

    30 8 Отговор
    Ще станем провинция на Турция. И евтин газ ще има, и петрол, и ред ще има.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Олеле

    24 5 Отговор
    ах, как става това което искат - колко му е мъчно на потурчения, че България не просперира..
  • 12 сирене

    11 2 Отговор
    хах, периферията... ЗАКРИВАЙ!
  • 13 Това е

    52 1 Отговор
    повече от сигурно ! Къде си тръгнал да се мериш с Румъния ? Само минималната заплата е двойно по голяма от тази в България ! Десетки политици са в затвора за корупция и злоупотреби с европейски средства !
  • 14 Гост

    42 6 Отговор
    Политик, и то депесар (най-лошото), се чуди че ще останем в най-незначимата периферия на ЕС!!!! Тоя е зверски наглец!!!! Депесарююююю, заради герп и дъпъсъ въобще не трябва да се намираме на континента Европа, ти за ЕС ми говориш. Наистина не мога да си представя какви нагляри се раждат в тая кочина. Много пр"ости политици имаме, много пр"ости

    Коментиран от #16

  • 15 Комуниста

    13 6 Отговор
    Тук само слушат и изпълняват за някоя стотинка не могат да отстояват нац интреси защото са простокирчовци и простобойковците хора без достойнството без ценз
  • 16 Да пъ съ

    35 4 Отговор

    До коментар #14 от "Гост":

    Не е партия а мафиотска структура.
  • 17 СТЕФАН

    24 4 Отговор
    Тоя изглежда е колега на Фреди Меркюри и госпожа Азис...
  • 18 Бамбука

    5 21 Отговор
    Много добър анализ. Някой от другите партии да каже нещо ? Няма ги. Взират се в пъпа си и мълчат скрили се зад катедрата.
  • 19 БВП

    23 1 Отговор
    Най-болезнената истина е
    Румъния 310 милиарда евро БВП
    България 80 милиарда БВП
    Това означава, че те имат икономика 4 пъти по-силна от нашата, икономика, с която Европа трябва да се съобразява

    Коментиран от #113

  • 20 Много опасно

    24 3 Отговор
    А че ток, вода, парно, бензин, газ, храни поскъпват, безумна ивфлация, дългови спирали, това не е опасно. Че ще унищожим българският лев, и идва цифровото робство, не е опасно. На на 200 километра от нас гори война не е опасно. В кое измерение живеете? Че скришом увеличихте общественият транспорт, не на изминато разстояние, а на време, не е опасно. Че слънцето и водата трябва да са безплатни не е опасно. Че българите нямат достъп до собствения си евтин ток от Козлодуй не е опасно. Че няма инвестиции в производство, не е опасно. Че продадохте историята си Македония, не е опасно.

    Коментиран от #114

  • 21 !!!?

    18 9 Отговор
    В българският Парламент има една прокремълска екстремистка шайка наричаща се "въZраждане" която е против всичко което ни прави европейска държава - против ЕС, против НАТО, против Еврозоната, против Шенген, против военната подкрепа за Украйна, против диверсификацията за доставките на газ, петрол, ядрено гориво, против влизането на Македония в ЕС, против санкциите за Кремъл,...!!!?

    Коментиран от #33, #90

  • 22 12340

    6 8 Отговор
    ".... Случаят е тест за българската държава, журналистика, дори държавност", смята той.... "...
    .... и най-паче за русофобска глупост!
  • 23 ссс

    12 7 Отговор
    Това е нормалното развитие. Докато ни управляват ББ, АД и съветския чекист РР, така ще бъде.

    Всички са наясно, че България е превзета държава. герб дпс и рр са проевропейци само на думи. Истината е, че тяхното милеене за Европа всъщност се отнася за кражбата на европейските пари. Иначе Ердоган е техния татко, а путлер е тяхната майка.

    Ние сме и май ще си останем мафиотска държава, която се контролира от служби, които се кланят на Русия и Турция. И тъй като това не е тайна за никого ще видим Шенген през крив макарон.
  • 24 ссс

    9 8 Отговор

    До коментар #5 от "Адам Хилтън":

    Ами ние сме си обърнати към раша и именно това е проблем.
  • 25 Ваня

    15 9 Отговор
    Дано успеем да се откъснем от евроатлантическите съюзи преди да сме се разпаднали. Друг шанс за България няма.

    Коментиран от #31

  • 26 !!!!!?????

    6 11 Отговор
    ДОКАТО ИМАМЕ ТАКЪВ СТРАХЛИВ РЕЗИДЕНТ ЩЕ НИ ПОДМЯТАТ БЕЗ АВТОРИТЕТ -СеСеРе Е СТРАНА ТЕРОРИСТ!!!! СТРАХ ОТ БОЙКО БОРИСОВ ИМАТ ВСИЧКИ ТЕРОРИСТИ И ЗАТОВА ТРЯБВА ДА СИ ГО ВЪРНЕМ НА ВЛАСТ!!!!!!
  • 27 Русе

    22 0 Отговор
    Аз съм от град Русе, работя в Букурещ в строителството, имам 1200 евро заплата плюс квартира и храна, на 60 км съм от вкъщи, мога да се прибирам всеки ден, но заради опашките на митницата идвам само в края на седмицата.
    Това е разликата между Румъния и България, за съжаление
  • 28 А ми

    22 3 Отговор
    нали това е целта бе читак. Да останем гето за навлеци и резервоар откъдето господата от запада да си избират само читавото, което може да им служи.
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Пор Чвор

    19 1 Отговор
    след 12 години герб+дпс, това не е опасност, това е отвратителната реалност
  • 31 Ебалрог

    11 6 Отговор

    До коментар #25 от "Ваня":

    крайно време е за Възраждане. Март месец. След още четири години недай си боже атлантизъм - България я няма съвсем буквално
  • 32 Бесен- _Язовец

    10 3 Отговор
    Е тоя Илхан ги радва в ЕП сите евроджендари като риба у вода се чувства там Кючук. Немската и белгийската група депутати искат повече български турци в ЕП
  • 33 Антонио Бандера

    9 4 Отговор

    До коментар #21 от "!!!?":

    ехааааа, добре че намери на Възраждане да хвърлиш вината, дето никога не са управлявали досега :)))))))))))))))) аз пък казвам, че сте виновни вие гумените мозъци, никак не ста малко за съжаление

    Коментиран от #86

  • 34 Анонимен

    3 2 Отговор
    И какво от това?
  • 35 Ние нали си имаме

    8 2 Отговор
    ЕВРО депутати като вас, така че аз не се притеснявам, че ще решите всички проблеми, както винаги до сега 🤣
    А и с европейски партии, като ГЕРБ, ДПС и БСП в парламента, ще задминем и Швейцария 🤣
    Щом и Румъния дърпаме назад, значи държавата тотално се е разпаднала. Вече окончателно се разбра, че комунистите и мутрите им не могат да свършат НИКАКВА работа. Това знание поне дадохме на света 🤣
  • 36 Този Помак, като какъв ни се Обяснява??

    13 3 Отговор
    Тея с ГЕРБ, Юпитата и БСП, са Голямите Крадци на Прехода!!
  • 37 ТтТ

    6 6 Отговор

    До коментар #1 от "Руски Бацил":

    Румен Радев е най-виновния политик в случая! Всички русофили трябва на него да му благодарят!

    Коментиран от #45

  • 38 Българин

    4 0 Отговор
    ми май и други ОПАСНОСТИ има....
  • 39 Шенгенец

    6 2 Отговор
    Няма страшно, ние не сме и за ЕС !
  • 40 Брат Румен Ралчев

    1 1 Отговор
    Ама аз съм борец. Аз съм в центъра на ядрото.
  • 41 ТтТ

    1 4 Отговор

    До коментар #5 от "Адам Хилтън":

    Майко мила, колко си зле! Ужас
  • 42 хмм

    9 2 Отговор
    Не рабрахте ли че сме кошчето за отпадък на ЕС.
  • 43 А бе,

    13 2 Отговор
    това помаче, голем мазник, бе !
  • 44 стоян георгиев

    8 8 Отговор
    С масовка от путлераси расисти и потдръжници на фашисткия режим на путлер кво да очакваме? Европейска интеграция ли? Звучи напълно несериозно.
  • 45 Коцето Фекалки

    9 3 Отговор

    До коментар #37 от "ТтТ":

    12 години герб и дпс проспа ли ги? Защо омаловажаваш заслугите им?

    Коментиран от #74

  • 46 !!!?

    11 8 Отговор
    Докато България не се еманципира от Путиновия Гулаг все ще вегетира в ъгъла на Европа !!!?
  • 47 4444

    5 2 Отговор
    докато ни управляват турци така ще е
  • 48 5555

    12 1 Отговор
    кой го назначи тоя фес да ни представлява в европа
  • 49 инвестиции

    10 0 Отговор
    Румъния има много чуждестранни инвестиции, само миналата година 15 милиарда евро, много компании, идващи от Русия, отиват в Румъния и например финландският производител на гуми Nokian Tyres напусна Русия и реши да инвестира 650 милиона евро в Румъния, за да построи фабрика за гуми
  • 50 3333

    8 3 Отговор
    докато ни управляват турци така ще е
  • 51 9999

    7 3 Отговор
    докато ни управляват турци така ще е
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Сод Омит

    8 2 Отговор
    Поредно доказателство, че българинът помни като мамунка. Този ке.рата и аверът му баци боци носят пълната отговорност за положението на България като най-дълто управлявалата коалиция
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Хехехе

    9 1 Отговор
    Турчин ще следи Българските интереси в ЕС... Че тия мошеници от ДПС най-малко имат интерес от Шенген
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 ало нездравия блясък , боли ме фарът

    6 3 Отговор
    Напрао ми разби сърцето бе , големо страдани и мъка е това за мен , че ще седим извън Шенген , а така нещо и от НАТО-то да ни разделят , пък и въобще от ЕС-то да ни натирят , не се ли чуват такива благи вести ?
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 9879

    6 2 Отговор
    факти е на дпс
  • 69 руснаците

    6 3 Отговор
    Румънците не обичат руснаците, дори комунистите през 1955 г. ги изгониха от Румъния с армията и всичко, тук и сега можете да ги намерите дори в парламента
  • 70 Първо

    11 0 Отговор
    Христина Христова , после проф. Александрова , сега Илхан Кючюк. Направо развалихте деня на читателите.
    Поне не показвайте снимки , защото денят заприлича на нощ или по-точно на Halloween!
  • 71 Точно

    2 0 Отговор
    Ако се върне ГЕРБ и ДПС на власт
  • 72 ЕХА

    13 1 Отговор
    ГОРКИЯТ В ТУРЦИЯ МУ ВИКАТ БЪЛГАРИН А В БЪЛГАРИЯ ТУРЧИН И ТОЙ НЕ ЗНАЕ ЩО Е
  • 73 123

    8 1 Отговор
    На тоя физиономията е доказателство, че родопските вископланинските джентълемни се женят само за първи братовчедки.А дпс-ар да ми мисли за България , това е оксиморон.
  • 74 ТтТ

    2 2 Отговор

    До коментар #45 от "Коцето Фекалки":

    Ще сърбаш попарата на твоите некадърници, до като ти дойде акъл в главата !!!

    Коментиран от #77

  • 75 Успех!

    6 1 Отговор
    Довиждане Румъния и bon voyage, България остава тук, Успех!
  • 76 Макробиолог

    3 1 Отговор
    15тена иляди +бонуси и аз моем да изръсим и по големи лъжи.....политиката винаги е смокиновото листо на икономич интереси,..тоест средството не може да е по важно от целта.....сега живеем в неофеодализъм който изглежда не удовлетворява 0,0001%владеещите около 40-50% от свет богатство и целта им е неоробовладелство.
  • 77 Про митак

    7 0 Отговор

    До коментар #74 от "ТтТ":

    ааа не така, господине, вие държахте на власт герб 12 години, за да не са комунистите, забрави ли? Или те е срам сега? аааа не става така, сега ще си носите последствията
  • 78 Алфа херинга

    4 2 Отговор
    Че, то това е първоначалната идея, да бъдем далечна периферия, където да си изхвърлят боклука.
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Шенген

    3 2 Отговор
    Преминете границата в Румъния и ще видите разликата в развитието и ще разберете защо румънците веднага ще бъдат приети в Шенген след отделянето от България
  • 81 Васил

    7 1 Отговор
    Докато съществуват Герб Дпс Бzп и Гешев шенген йок!
  • 82 Токва

    6 1 Отговор
    мръсна,сега изтрийте коментара,мръсна дъпъсарка медия.
  • 83 Простя Копейкин

    9 5 Отговор
    Илхане, що са прайш на ударен ?
    Не сме Шенген заради анклава на Росенец и овладяната държава от руZката мафия и техните представители - ДПС-ГЕРБ-БСП, пРезидент, пРокурор ... .
    И сме на опашката в ЕС пак по същата причина - руZкия душманин, защото ако можеш да погледнеш, няма страна, която да е богата и да е в руZката сфера на влияние , няма такава. Всички страни с руZко влияние са бедни, корумпирани и безправни !
  • 84 Благой от СОФстрой

    3 0 Отговор
    Най незначимата периферия на ЕС, става въпрос за населениетоБГ а не за територия!
  • 85 Хахо

    7 1 Отговор
    Тоя мазник от партията на лорд Минчеф ли е или от ДПС? Като гледам как си е заформил веждите, май е от първото. Не е ли чувал, че в мюсюлманските страни е забранено, а в някои страни такива ги хвърлят от най високия покрив?
  • 86 МАКРОфон

    2 2 Отговор

    До коментар #33 от "Антонио Бандера":

    Притежавам страхотен МАКРОфон ...
    Да продължиш изказването си на него, А.....?

    Коментиран от #89

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 тях и нас

    8 0 Отговор
    Минималната заплата в Румъния вече е 1200 лева, а в строителството минималната заплата е 1600 лева, говорим за минимална заплата, но никой не работи на минимална заплата, освен тези без училище и без квалификация на работа. Това е разликата между тях и нас
  • 89 Хари Потен

    1 1 Отговор

    До коментар #86 от "МАКРОфон":

    Акъл, акъл ти трябва да притежаваш, ама как да ти го набие човек?
  • 90 Варна

    6 3 Отговор

    До коментар #21 от "!!!?":

    Копейката е такъв, за каквото му се плаща да е. Всички го знаем какво рядко .. но е
    Бил е с Волен, Софиянски, Кралев (истинския собственик на възраждане), Дончева, Гуцанов , Каракачанов ...
    Класическа политическа ... тутка !
  • 91 ха ха

    6 1 Отговор
    така ли изглеждат ощастливените прасета ?
  • 92 съюз

    9 0 Отговор
    И аз имам едно предложение, не смятате ли, че е по-добре България да поиска да се присъедини към Румъния и заедно да създадем силна държава, Молдова така или иначе скоро ще го поиска. Моля, без обиди, това е просто предложение
  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 хи хи

    2 1 Отговор
    Той обикновена со роска марионетка бе.
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Точно

    1 2 Отговор
    Ако се върне ГЕРБ и ДПС на власт
  • 98 Точно

    1 3 Отговор
    Ако се върне ГЕРБ и ДПС на власт
  • 99 не знам заща , ама

    2 2 Отговор
    Те таквия баш ми действат като градинката в двора , като ги видя и почва да ме тегли към кюрека.
  • 100 koko здраво оре

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "Румъния":

    лъжа е
    само герб
  • 101 сикиджамдиректно

    6 0 Отговор
    не вкараме ли няколко крадливи правителства в затвора няма и да стигнем румънците
  • 102 Трябва

    6 0 Отговор
    Трябва да гледаме към Албания, Сърбия, Македония да не ни изпреварят, Румъния така или иначе е далече и труднодостъпна
  • 103 някой

    5 1 Отговор
    Ама се натискате за еврото, мър...и безподобни.Те не го искат през вратата,то напира през комина...
  • 104 ШЕНГЕН е МОРКОВА , както за магарето !

    3 2 Отговор
    И за ЕС беше тъй - Първо в НАТО ! А сега - Първо с ВОЙСКА в Украйна а после ще обсъждаме за ШЕНГЕН ! Полша и Румъния са готови а ние НЕ ! КОЙ Е ПО-ДОБРЕ ? ПОЗНАЙ !
  • 105 Ван дер Любе

    3 3 Отговор
    Редно си е. След като не можем да се справим с корупцията и няма върховенство на закона. Иванчева беше осъдена, но едва ли има някой, който вярва в скалъпеното обвинение, а Борисов с пълното чекмедже е на свобода. Нямам как това да се скрие. И никой не прави нищо, за да промени положението.
  • 106 На никого не сме НУЖНИ , АКО НЯМАМЕ

    4 2 Отговор
    Какво да ни ВЗЕМАТ ! Не си го разбрал ? Значи си АБДАЛ !
  • 107 ЗАПАДА иска само ЕДНО

    3 3 Отговор
    Ние да воюваме вместо тях с РУСИЯ !
  • 108 Илхане, толкоз ли ти е хвръкнала шапката

    6 0 Отговор
    Че неразбираш за чии интереси РАБОТИШ ?

    Коментиран от #117

  • 109 маца

    2 2 Отговор
    След 12 годишното управление останахме след Румъния при горещите прегръдки на Мутрата с Меркелката и пенсионирането на мъжете и жените ще се изравнят на 65г. след простотията на банската мутра като премахна точковата система
  • 110 Румен Радев

    3 0 Отговор
    След наглите лъжи и смразяващата арогантност, която прояви както към канцлера на Австрия, така и към неговия министър на вътрешните работи пред журналистите, които ги попитаха защо се противопоставят на разширяването на Шенгенското пространство, Великият канцлер сега иска да покаже човешкия си лице: всичко, което може да направи, е тази зловеща усмивка заедно с човек без достойнство, президента на България Румен Радев.

    Снимка: Карл Нехамер
    Новогодишен концерт във Виена

  • 111 без достойнство

    2 0 Отговор
    След наглите лъжи и смразяващата арогантност, която прояви както към канцлера на Австрия, така и към неговия министър на вътрешните работи пред журналистите, които ги попитаха защо се противопоставят на разширяването на Шенгенското пространство, Великият канцлер сега иска да покаже човешкия си лице: всичко, което може да направи, е тази зловеща усмивка заедно с човек без достойнство, президента на България Румен Радев.

    Снимка: Карл Нехамер
    Новогодишен концерт във Виена

  • 112 пенко

    2 1 Отговор
    НАХАЛ - И НАПРЕД И НАЗАД КУЧУК --- ТОГАВА НИЕ ЩЕ ИМ НАЛОЖИМ "ШЕНГЕН " И ГЛАВНО АВСТРЕТА И ДОЛНИТЕ ХОРА / И СТОКИТЕ ИМ / ЩЕ СТОЯТ ПО НАШИТЕ ГРАНИЦИ -КОЛКОТО РЕШИМ - И ЩЕ ГИ СМАЖЕМ ---АКО СМЕ МЪЖЕ НА АСПАРУХОВА БЪЛГАРИЯ - НЕ ТУРЧЕТА - НА ДУП ЛЯЧЕ ТА !!!!!!!!!!!!!!?????
  • 113 ДрБр

    2 0 Отговор

    До коментар #19 от "БВП":

    Ами Румъния е с 4 пъти повече население от нас.

    Коментиран от #118, #119, #120

  • 114 Гост

    2 1 Отговор

    До коментар #20 от "Много опасно":

    Боли го него. Да не е продал неговата история?
  • 115 румънски приятел

    3 1 Отговор
    Скъпи българи, в Румъния посещението на вашия президент се приема като шамар в гърба.
    В Румъния нарастват антиавстрийските настроения, а у вас президентът се ръкува с Карл Нехамер? Това е унизително отношение към българския народ, който беше оплют в лицето също като румънския народ
  • 116 От Азия

    2 0 Отговор

    До коментар #87 от "Турчин Грознобоец":

    Анатолия,Диарбекир,ефратски извори,но не е от тука.
  • 117 Той живее

    3 0 Отговор

    До коментар #108 от "Илхане, толкоз ли ти е хвръкнала шапката":

    Единствено да слугува на Доганските Сигани ДС.
  • 118 Във Румъния

    2 0 Отговор

    До коментар #113 от "ДрБр":

    Не е възможно да се възродяват различни етноси от Румънци във всички държавни институции и нямат дЕ пЕ сЕ иначе ще ги направят като Чаушеску.
  • 119 Румънец не търпи

    3 0 Отговор

    До коментар #113 от "ДрБр":

    Потурначен да го командва.Прави го на пепел.
  • 120 Румънците нямат нищо

    2 0 Отговор

    До коментар #113 от "ДрБр":

    С Българите.Те са протестанти и националисти.Там не е възможно да се развиват турски организации и да им заповядват как да си харчат бюджета и еврофондовете да им ги разпределя някакъв си Ганин,свършва като Чаушеску.
  • 121 Веществено доказателство

    3 0 Отговор
    От името на снимката представляващ България от друга нация на който слугува е изпратен да представя България в Европа.Имаме ли Български представители или не ни разрешават от Анкара.
  • 122 Този

    2 0 Отговор
    Никаквец го пратиха в Брюксел , заглади косъма и си помисли че е нещо...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол