Тема: Украйна

5 Януари, 2023 14:09 2 892 78

Станислав Бачев: Ние отново влязохме във войната на страната на губещите

  • война-
  • украйна-
  • станислав бачев

За мен това е долнопробен театър, който се играе от едни случайни и бездарни политици

Станислав Бачев: Ние отново влязохме във войната на страната на губещите - 1
Снимка: Архив

Ние отново влязохме във война на страната на губещата страна. Нашата политическа прослойка просто е купена много отдавна и само изпълнява. Това каза в сутрешния блок "Добро утро, България“ на Радио "Фокус“ международният анализатор д-р Станислав Бачев.

"За мен това е долнопробен театър, който се играе от едни случайни и бездарни политици, които в момента играят не за българската публика, а играят за овациите на своите покровители. България няма собствена воля, тя е инструмент на чужда политика. Няма никакво значение дали властта в България е служебна или редовна, тъй като резултатите от решенията са едни и същи. Ние нагазихме дълбоко в това блато, което сами изкопахме. И с всяко едно решение на служебното правителство, което е функция на политиката на президента и всяко решение на Народното събрание, ние газим все по-дълбоко“.

Нашият служебен министър на отбраната, докато беше в Киев, в същото време Зеленски беше транспортиран до Вашингтон, поясни Бачев. "А пък още по-фрапантният пример е, че още през пролетта на 2022 г. украинският посланик знаеше точните бройки на военната техника в състава на българската армия, а това по принцип е информация, която е класифицирана и въобще да не е в полето на информация на нито един чужд посланик. Ние сме свидетели на един театър. Не знам дали се осъзнава абсурдът или парадоксът, че пари за военна техника за чужда държава има, а за всичко останало ние трябва да събираме пари от капачки и т.н. И въпросът е къде е държавата за своя собствен народ. Т.е. аз стигам до извода, че тези хора, българската политическа прослойка не живее с разбирането, че техните деца, техните внуци ще останат тук, защото най-вероятно са подсигурени навън или са много подсигурени тук. Това няма как да не води до гняв, а този гняв се пренася върху хората“.

Обаче външният аспект, който се разиграва като процес в международната среда, от зависи съществуването на настоящата политическа класа в България, даже нейното физическо оцеляване, смята Бачев . "От решенията, които ще бъдат взети именно от САЩ и Русия, когато седнат да се договарят. Но докато се стигне до тези преговори, ескалацията тепърва предстои, включително в 2023 г. Това означава, че блоковете на противопоставяне, вече са изцяло изградени и ние сме твърдо и агресивно позиционирани срещу блока срещу Русия, Китай, Иран и другите държави, които по същество на практика променят устоите на международната система или казано по-популярно на световния ред“.

В момента Русия има стратегическото военно превъзходство срещу всяка друга държава в света с изпращането на фрегатата, въоръжена с ракети "Циркон“, обясни Бачев. "В тази нова епоха важи старото правило – ако не използваш силата на предимството, когато го имаш, то със сигурност няма да го използваш, когато се наложи. Войната на практика е продължение на политиката с други средства, тя е политически акт от началото до края.“

Още новини от Украйна


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 71 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Истината

    57 94 Отговор
    Поредната издухана ушанка.Всеки който работи за руския фашистки режим работи срещу България.

    Коментиран от #7

  • 2 Казуар

    54 66 Отговор
    Другарю Бачев, България да застане на страната на Кадиров, така ли трябва.

    Коментиран от #9, #14

  • 3 БОЗА

    95 33 Отговор
    Що помия ще се излее сега върху това момче-не е истина...а казва неща,които си ги мислят тези дето все още има,с какво да го правят този процес... ;-)


    Този коментар изразява личното мнение на автора.То може да не съвпада с позициите на "Факти",като цяло,и на отделни коментиращи в частност,за което БХ(Баклава и Халва)

    Коментиран от #47

  • 4 Българка

    42 81 Отговор
    Искам да питам не е ли престъпление официално да прокарваш идеите и интересите на терористо, убойци, военнолюбцо, които започнаха кръвопролитна война през 21-ви век в Европа, предизвикаха световна инфлация и на много места глад и болести? И защо им се дава трибуна. По тази логика и на педофилите трябва да се дава трибуна, за да зарибяват децата........ Питам защо имаме СЕМ, ДАНС и служби, които издържаме?

    Коментиран от #6, #15, #42

  • 5 Пич

    69 29 Отговор
    Позицията ви е умна , но аудиторията , основно , не е !!!
  • 6 Питаш

    52 13 Отговор

    До коментар #4 от "Българка":

    Ама като ти се обяснява , нямаш акъл да разбереш !
  • 7 Тизе

    27 14 Отговор

    До коментар #1 от "Истината":

    Ли я издуха тази ушанка , та твърдиш това ?!

    Коментиран от #26

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Щом

    29 11 Отговор

    До коментар #2 от "Казуар":

    Ти си застанал на странатата на тъпотията , не се опитвай да оригиналничиш !
  • 10 Румен

    29 63 Отговор
    Бачев, я малко си разклати помията в главата. Русия няма никога да победи. Побеждава тоя дето се бири за бъдещето на децата си. Ама и ти си расал в комунистическо семейство където баба ти е имала спомени с фустата от накой солдат

    Коментиран от #13

  • 11 Никой

    31 46 Отговор
    И как виждаш България другарю Бачев наредена до Русия,Китай,Иран и кои други държави ,които не споменаваш от срам С.Корея,Еритрея.Не с Европа а къде ? В мюсюлманския свят ли ни пращаш,В Азиатския ли ? Или може би там където има авторитарно управление ? Искаш може би кремълската марионетка Радев или оня куция футболист който се мисли ,че е Меси.Все диктатори а .Твърдата ръка ти се привижда. Ех, и ти сребърнико !

    Коментиран от #16, #18

  • 12 ДДРОнег

    18 38 Отговор
    На този думите му са толкова лъжовни, че е много времеемко да се оборват !!!
    Зa жалост България не е заела толквоа кагорична позция против рузия, колкото изкарва тоя (цензура) !
    А относно капачките - хубаво е да се събират за полезни цели, вместо да се изхвърлят !
    А в България има много пари, коиот биха ни направили богата страна, но се крадат от същите политици, които му плащат на тоя (цензура) да ни ръси лъжи !!!

    Коментиран от #17

  • 13 Японеца

    36 12 Отговор

    До коментар #10 от "Румен":

    Абе и ние се борехме за бъдещето на децата си, ама ни хвърлиха две атомни бомби.
  • 14 Гост

    8 23 Отговор

    До коментар #2 от "Казуар":

    Ти, на страната на Ердоган ли искаш да застанем? Тези мераци можеш да си ги запазиш за себе си.
  • 15 Гост

    44 15 Отговор

    До коментар #4 от "Българка":

    Ти, дето си се писала Българка, обясни ни, не е ли престъпление да се прокарват идеологиите на ФАЩ, които нападнаха Сърбия, без тя да им е правила нищо, а?

    Коментиран от #24

  • 16 Гост

    46 14 Отговор

    До коментар #11 от "Никой":

    Ти, къде видя Бачев да взема страна? Къде го видя да нарежда България до някого. Той само изразява мнение за две страни в чужд конфликт и как нашите грешни решения ни перват за пореден път по врата. Но вие, евро атлантиците, имате само две клетки горе и щом някой не се държи здраво за клетката ФАЩ, значи автоматично го пращате към клетката Русия. За вас няма неутралномислещи. Щом не е с вас, значи е срещу вас. Примитивната логика на ограниченият интелект.

    Коментиран от #21, #22

  • 17 Гост

    29 3 Отговор

    До коментар #12 от "ДДРОнег":

    Предлагам да събираме капачки за депутатски заплати, а с парите от хазната да закупим оборудване за болници и родилни домове. Ето, една добра инициатива. Да правиш нещо полезно с капачките е едно. Да прахосваш парите от данъци на цял народ за чертежи на хвърчила е съвсем друго и не заблуждава никого.
  • 18 Аз съм от ссср

    32 12 Отговор

    До коментар #11 от "Никой":

    Ти най вероятно и във живота си никой.Ако не знаеш зад САЩ са 65 държави от 195 другите са за Русия, зад Русия само Китай и Индия са три милярда,прочети нещо преди да коментираш.

    Коментиран от #68

  • 19 Балъци сър

    2 9 Отговор
    Ко да прайш.....?
  • 20 ФЕН

    13 27 Отговор
    Жалка пропаганда и слабо скалъпени аргументи ! Да припомня на господина преди 2г за шпионите в България който изнасяха военни тайни на НАТО в полза на Москва ...или е забравил и се прави на "непричом" ?!Русия вече е в АДА на забвението и няма връщане остава и само едно действие и ще се самоунищожи парите за подкупи и корупция се топят като аналоговата армия и вече на сцена излизат по-евтините и слаби актьори...Странното е че даже истинските комунисти вече не вярват на сълзи и пропаганда ! Терориста няма вяра и идеали не признава даже и вселенските закони мрази хората и природата........
  • 21 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    9 29 Отговор

    До коментар #16 от "Гост":

    Изказва мнение,което не отговаря на Реалноста и действителноста.Жалък опит да внуши на хората,въпреки директните руски загуби ,че те с една фрегата могат да съборят земята.НИТО ЕДИН ДОВОД за подържане на казаното!русия и руснаците са загубили войната още след 2-3ден,а всичко това,което гледате е инерцията на Кремъл и страната ,която не иска да признае това! Не се говори за съотношение на сили,за нищо друго ,освен,че отново сме били на губившата страна!От четвъртия ден на войната бг е на правилната страна и е направила Добър залог!Акциите на Украйна ще донесат огромен дивидент,след края на войната!Запомнете:Който държи парата ,пииичелиии и Войнььта!Това е аксиома за вси войни,ганчоооо овць!

    Коментиран от #23, #27

  • 22 прокопи

    0 1 Отговор

    До коментар #16 от "Гост":

    Казва се- когнитивен дисонанс.
  • 23 Гост

    30 9 Отговор

    До коментар #21 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Доста плитко мислене имаш за дълбоковиждащ. Русия все губи войната, пък открива нови и нови пътища, подводници, космически програми, а магазините й пълни със стоки на достъпни цени. Ти, от друга страна, се благодариш на времето, че зимата до сега е мека, щото втечненият ти амерски газ още го няма, а тръбата от Турция ще ти продава пак руски газ, но с надценка за Ердоган.

    Коментиран от #37

  • 24 Българка

    13 28 Отговор

    До коментар #15 от "Гост":

    Явно освен с опрки и лъжи, нищо друго не можете путинофилите. Никъде и никога не съм писала в подкрепа на САШ. Винаги съм писала за подкрепа на българите и на свободата. И няма две мнения кой е агресора-убиец- Русия и коя е жертвата, която защитава свободата, домовете, близките, земята си - Украйна. Аман от слуги на терористи

    Коментиран от #28

  • 25 Коко

    6 20 Отговор
    Жалко за младия човек! Дано му плащат добре от руското посолство иначе нямат смисъл неговите слова! И понеже никой костюмар не казва какъв е интереса на България! Тоест разни набедени звезди на навеждат ти на Изток, ти на Запад ще кажа, че нашия интерес чисто и просто е да има мир!

    Коментиран от #29

  • 26 сноу

    9 4 Отговор

    До коментар #7 от "Тизе":

    Те нагушанките са така нагушени, че всичко за тях е ушанка...
  • 27 Гост

    30 5 Отговор

    До коментар #21 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    И, понеже сме на правилната страна, затова Пентагона купува Ф35 по 80 милиона бройката, Полша по 144 милиона, а ние плащаме по 209 милиона за един пра-стар Ф16. Колко дълбоковиждащ си, че да не можеш да сравниш три числа?

    Коментиран от #38

  • 28 Гост

    26 8 Отговор

    До коментар #24 от "Българка":

    Аман от псевдопатриоти. Де беше 2014, когато в Украйна беше забранено да се говори публично на руски език и когато имаше гонения срещу рускоговорящите? Кажи бе, патрЕотке!
  • 29 Гост

    19 3 Отговор

    До коментар #25 от "Коко":

    Нашият интерес е да има мир, но някой все ни бута между шамарите.
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Ивайло Табаков

    8 17 Отговор
    Да победи Русия срещу 80% от БВП на света е илюзия. Хитлер така нападна СССР по времето на ВСВ, когато САЩ дадоха милиарди на Русия под формата на лендлийз и реално Остта пак воюваше срещу този път 60% от БВП на света.
  • 32 Хахаха

    7 18 Отговор
    Поредната Русофилка платена подобаващо с рубли .
    И на тоя циркаджия ,Циркони му се привиждат хахах
  • 33 АРЕС

    18 6 Отговор
    Най умното изказване от БЪЛГАРИН след началото на унищожаването на укронадцистите ,краварите и англосаксонската измет.
  • 34 Красив ум

    16 3 Отговор
    е тоя бг мъж,шорошките страхопъзльовци да почват с плюнките...сега!
  • 35 БОМБЕТО

    4 9 Отговор
    Само руснаците трябва да знаят колко танкове имаме , така излиза - никой друг.
  • 36 😂😂😂.....

    5 8 Отговор
    Поредният м@.ло..у.мн.и.к..какво стратегическо военно предимство има Русия пред другите държави бе кр.е.т.е.н ????, Какви фрегати, какви пет лева?, Имаха една плаваща ютия наречена самолетоносач "Кузя", самозапалва се няколко пъти в Средиземно море, одими Европа и накрая потъна на пристанището в Санкт Петербург...егати военното предимство...видяхме го в Украйна, ръждясва разбито по украинските ниви.
  • 37 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    5 12 Отговор

    До коментар #23 от "Гост":

    Младеж,от както се промени наклона на земната ос спрямо слънцето ,Което стана 2004-2005 г ,бг и ти сте в навлезли плахо Субтропичен климатичен пояс.сега сме 22г...Вече сме понавлезли в климат,който дори такъв като теб казва:зимата е мека......Нее,ганчооо овць ,зимата не е мека ,а зимата е СУБТРОпична!Вече Ганчооо овць ще има сняг,като в тунис по градовете....Ако падне след години градушка и те ще викат...Сняг,сняг.Сняг и в планините ще има рядко.Застудяванията са кратки ,нооо силни!Може да достигне до -20 за няколко дни!Общо взето ,вместо да говориш за ......попитай от сайта си ,фандъкова:Колко пара потроши по фирмите дет хващат снииижинки!!!Сега ,искаш да го мериш със знания за оръжия,ли???Америка БВП 21 трилиона $$$$$,ЕС 20трилиона$$$$$,Англия 3 трилиона$.....не Давам данни за канада и австралия нито за Япония.....Турция...Дай данни за русията и тези ,които я подържат......официално я подържат...беларус,иран,северна корея......НЕ се ли виждаш,че не можеш с елементарни сметки да защитиш тезата си,а по кгб-симеоново,почваш да говориш за опонента си!.............!

    Коментиран от #46

  • 38 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    6 11 Отговор

    До коментар #27 от "Гост":

    Докато е пълна бг с руски шпиони,няма ни в ес ни да ни се дадат нови Ф35-за да не отидат в москва!Когато русия клекне 25г и се разпарчетоса,тогава ще имаш и ф35!

    Коментиран от #43, #49

  • 39 Ганьо

    5 11 Отговор
    Ето заради такива умници хората емигрират и България е най бедната държава
  • 40 Браво на този човек

    17 4 Отговор
    Страхотна рядкост е вече да се прочете нещо смислено и логично, на фона на леещата се простотия и лъжи.
  • 41 ЛИЛИ

    16 5 Отговор
    Млад , красив и умен ! Браво Бачев , не се впечатлявай от коментарите на сорос изчадията , по коментарите им се разбира, че освен тъпи са и злобни!
  • 42 Душко,

    15 2 Отговор

    До коментар #4 от "Българка":

    На коя планета живееш? Знаеш ли как се ползва интернет? Това с рекламирането на педофилията, родител едно и две и други подобни го има в "колективния" запад вече от доста време. Включително под формата на детски образователни филмчета, песнички, в образователната програма на училищата и т.н. За масмедиите и бляскавия пример на политици и клакьорите им изобщо няма да отварям дума. Очакваме скоро да се случва и у нас.
  • 43 Гост

    7 1 Отговор

    До коментар #38 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Оправдания от детската градина. Не те ли досрамя да го напишеш това? Къде бяха тези заключения, когато подписвахте договора за рекет? Не знаехте ли още тогава, че тук било така? Защо дадохте парите, като го знаехте? За да ви потупат по дълбоковиждащите главички, нали?

    Коментиран от #48

  • 44 Уса

    2 10 Отговор
    Бачев е прав.Ако не бях отишъл в Америка щях да си остана просрусофоб.Сега съм умерен русофоб и ви гледам от високо как лаете безсмислено
  • 45 Да, тежки времена

    4 12 Отговор
    за постсъветските аналлизатори... Този русолизатор да не е препил с бояришник? Китай щял да променя световния ред... - с 1 милиард население, живеещо в отровния смог на огромните промишлени агломерации и с поразени бели дробове и съсипана имунна система; със забавена икономика...
    (А уж им плоащат по 4000 лв на месец!?! Така и не се научиха да се хранят добре и да пият само качествени вина и ликьори...)
  • 46 Гост

    9 1 Отговор

    До коментар #37 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Това, за промяната на климата заради прецесията на земната ос е отдавна известно. И последващите климатични промени също. А това, че ти тъкмо си го научил, не те прави никак умен. Защо, обаче, откланяш фокуса от очевидните последици, от грешният избор на България, като ни занимаваш със закъснялото си просветление по климатичните промени? Нали не мислиш, че някой ще ти клъвне?

    Коментиран от #52

  • 47 Ха ха ха

    5 14 Отговор

    До коментар #3 от "БОЗА":

    Статията наистина е БОЗА. Колкото до "това момче" - не го мисли! Дал си е седалищните части за 4000 лева на месец - ще пише и славослови ушанките от кремъл, няма къде да ходи.

    Коментиран от #60

  • 48 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    3 13 Отговор

    До коментар #43 от "Гост":

    Не ме набърквай мен.Моето виждане и тези и онези на Дъното на океана.Тогава света ще е нормално място за живеене.Твоето виждане е руско-фашистко и това те прави лош човек.Пак повтарям,Говори с доводи.Къде беше и за какво говореше,а сега къде отиде????Какво си седнал да ми говориш за изтребители,като бг няма пилоти на хеликоптери.КОЙ ще ги Кара тези Ф35?След ,като си в НАто си длъжен да се подчиняваш на някаква Натовска линия.Най вероятно са заставени да направят този догово,той е като БЕЗЛИХВЕН Кредит!такива,като теб не взимаха ли ,безлихвени кредити,а после изведнъж станаха олигарси?????

    Коментиран от #50, #51

  • 49 Гост

    11 2 Отговор

    До коментар #38 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Няма ли да обясниш защо нови самолети за Полша струват почти двойно по-малко, от старите щайги за България? Или ти остана само опорката за руски шпиони?

    Коментиран от #54, #55

  • 50 Гост

    6 1 Отговор

    До коментар #48 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    "Най вероятно са заставени да направят този договор" - Това исках да чуя от теб. Другото е празнословене и жалки опити за откланяне на вниманието. А, само за твое инфо - не защитавам Путин. Дори не го харесвам.

    Коментиран от #53

  • 51 Гост

    4 1 Отговор

    До коментар #48 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    "Моето виждане и тези и онези на Дъното на океана." - Второто умно нещо, което казваш днес.
  • 52 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    1 7 Отговор

    До коментар #46 от "Гост":

    Като е известно що не го каза ти бе ушанке,я покажи ,къде е известно????путин или оня папиломения го е открил.Самият факт,че се опитваш да ме захапеш за знания и ум показва нивото ти.Защо тогава бе,ганчооо овць,като са знаели защо дават Луди пари за Снежинки ,бее.Като ви писах преди месеци ,че сняг няма да има ,какво ги плещеше сайта ви и медиите........Вдигаш ми кръвното.......Хаймарс пак ще уцели....с отклонение до 1метър...Известно ли ти беше ,че "НЕЩОТО" е от Лаборатория финансирана от ..........и създадено за англосакски генотип,а??И това ли ти бе,известно???

    Коментиран от #56

  • 53 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    1 7 Отговор

    До коментар #50 от "Гост":

    Тогава напиши,че искаш да го видиш овесен от спаската кула........Ама мутрафонова,ще те хване за гръцмуля...няма папо и копейки....

    Коментиран от #58

  • 54 Ако беше грамотен

    1 5 Отговор

    До коментар #49 от "Гост":

    в техническо отношение, нямаше да пишеш глупости. По постовете си личат най-изостаналите по математика и физика (но пък точно те бяха нагаждачите и доносниците.)

    Коментиран от #61

  • 55 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    1 7 Отговор

    До коментар #49 от "Гост":

    Ти нямаш ли ........Нещо между ушите,та задаваш Отговори???Ти бг с полша сравняваш??????????
  • 56 Гост

    3 0 Отговор

    До коментар #52 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Самият факт, че не знаеш, че след препинателен знак се оставя празно място, говори достатъчно за знанията ти. И те са плод на самохвалството ти, както и претенциите ти за дълбоко виждане. А това, че си позволяваш да използваш обидни епитети, говори за културата ти, придобита от многото залитане по екшън киното за битът в щатското гето. Нима искаш да кажеш, че никой от подписващите рекетът не е бил наясно, че в България има русофили, така ли? Аре, да пробваш с нещо не чак толкова смешно, а?

    Коментиран от #59

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Гост

    2 2 Отговор

    До коментар #53 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Мутрафонова да си гледа работата. Объркал си се яко. Копейките си ги раздавай на някой друг. Аз съм българин и търгувам в левчета. Що не си държиш нервите, като не си наясно с много неща?
  • 59 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    0 5 Отговор

    До коментар #56 от "Гост":

    фуражке,живей си живота,оглеждай препинателните знаци и се научи,мишел да мислиш!Нима мислиш,че не знам кой пише срещу мен???Колкото до ,лудия.....Не видях да се отричаш от Сатаната....Защо,ли...Та нищо не написа за БВП НО русия и беларус плюс иран...все чаках,нещо да изцвъкаш.......

    Коментиран от #63, #64

  • 60 БОЗА

    4 1 Отговор

    До коментар #47 от "Ха ха ха":

    ""това момче" - не го мисли!"

    Поста ти доказва това,което съм написал на 100%...бъди добър-не ми казвай,какво да мисля или не мисля,за да не се налага да ти казвам,къде да ходиш-нека запазим добрият тон...ако не-БХ(баклава и халва де)... ;-)


    Този коментар изразява личното мнение на автора.То може да не съвпада с позициите на "Факти",като цяло,и на отделни коментиращи в частност,за което БХ(Баклава и Халва)
  • 61 Гост

    7 1 Отговор

    До коментар #54 от "Ако беше грамотен":

    Бъркаш понятията грамотен и невеж. Точно това доказва, че си второто. И точно това е основен белег на преоблечените от червено в синьо бързонагаждащи се новодемократчета. Я да видим, какво техническо предимство имат стари Ф16 блок 70 пред Ф35, който е няколко поколения по-нов самолет? Освен това, че Ф35 е с вертикално излитане и нямаше да се налага да харчим пари за удължаване на пистите ни, ако го бяхме купили него. Но пък тогава нямаше да има лапане и за едни други фирмички.
  • 62 Маромаро

    10 2 Отговор
    Учудвам се, че тя публикува този правдив коментар. Дали не са я наказали за назидание нарочно да пусне това от нейно име??! Или козяците са й подсказали да обърне веднъж фурнаджийската подлога.
    Световният ред ще е друг, различен от мечтите на 90 % от днешинитте "умници" политически анализатори. Обратът ще е като попарване, каквото е било след 9-ти септември.
  • 63 Гост

    8 0 Отговор

    До коментар #59 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Момче, освен, че пишеш неграмотно, вече пишеш и несвързано. Мисълта ти прескача без връзка. Успокой се малко. Поеми си въздух и като смъкнеш пулса опитай пак да се изкажеш, без да приличаш на луд.
  • 64 Гост

    7 1 Отговор

    До коментар #59 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    И ако ще ти стане по-рахат: отдавна съм се отрекъл от рогатия. Точно за това не пожелавам ничия смърт, дори на враговете си. Дори се старая да не обиждам, както ти си позволяваш на няколко пъти в отчаян дефицит на аргументи и паническо осъзнаване на безсилието си.

    Коментиран от #65

  • 65 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    1 8 Отговор

    До коментар #64 от "Гост":

    Ти тогава не познаваш рогатия и той те манипулира.За цялото човечество,путин е сатаната .Той унищожи събиранотоот поколения.Изби и разсипа ,огромно количество ,хора ,семейства.унищожи инфраструктура за трилиони.Говоря само за това,което този изрод направи.Сега говорим за видимото.....А,за невидимото ,нямаме право да говорим,след видимото......Ти въобще не знаеш какво е обида ти си руско херувимче,мекере.Имаш над 10ника и работиш във факти.Храниш се на вестник или мушама!Много рядко сядаш на маса.Нещо грешно да съм казал ,мишел????Колко е БВП на русия за миналата година...............И защо си слагаш плюсчета на глупостите,а момче казвай на баща си.......

    Коментиран от #66, #67

  • 66 Гост

    7 2 Отговор

    До коментар #65 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Докладвах ти кометарът за обиди. Да видим, дали ще го оставят неизтрит. Това ще даде отговори на някои неудобни за вас въпроси. Апропо: Вече ти бях казал, че не харесвам Путин, а сега ще добавя, че не смятам войната за решение на проблемите. Не се напъвай да разбереш. Знам, че ти е трудно и затова само търсиш хора с различно от твоето мислене, на които да лепнеш етикет. Доста инфантилна стратегия за дълбоковиждащ, но друга нямате.

    Коментиран от #69

  • 67 Гост

    3 2 Отговор

    До коментар #65 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    А, и ако беше чел Библията щеше да си наясно, че за Антихриста е казано, че целият свят ще му се кланя и ще го слуша и няма да го познае, но ще върви след него. Двама пророци ще се борят срещу него и ще паднат убити, а светът ще се радва на смъртта им и хората ще си раздават подаръци на него ден.
  • 68 Ха ха ха

    1 4 Отговор

    До коментар #18 от "Аз съм от ссср":

    3 милЯрда функционално-неграмотни, не струват колкото 3000 грамотни. Коалицията от Рамщайн произвежда 54 % от световния бвп.

    Коментиран от #72

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Русенец

    2 0 Отговор

    До коментар #68 от "Ха ха ха":

    И около 80% от световният дълг.
  • 73 ИМПЕРИАЛИСТ

    3 2 Отговор
    Русофилската проказа е плъзнала навсякъде!
  • 74 от кое сметище

    3 2 Отговор
    го изровихте тоя бг боклук?
  • 75 Диамантената ръка

    4 2 Отговор
    Аха, значи трябва да сме в блока с Русия и Иран, абе отде изпълзяват такива празноглавци...
  • 76 Българин

    2 0 Отговор
    Този Бачев колко ли пари е взел за да плещи тези врели некипели глупости и да се опитва да плаши хората. Поризният на хранилката на фашиста Путин и неговата клика.
  • 77 Послушко

    1 0 Отговор
    В момента новият рефрен е "дайте да преговаряме". Войната е огромен стратегически провал за Путин. Той отчаяно търси някой да седне да преговаря с него и да му позволят някакъв що годе приемлив за него изход от ситуацията, който да може да покаже вътре в Русия. Само дето колкото повече се проточва "специалната операция", толкова по-малко някой ще иска се обвързва с него. Путин е пътник и ще свърши или като Чаушеску или като Милошевич. Милошевич също се опита да "освободи" хърватите примерно.
  • 78 Момченце,

    0 0 Отговор
    Да сме живи ,когато свърши войната,да видиме тогава каква песен ще запееш.
    За тебе,както за 90% от българите България е независима руска република,нали?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове