Last news in Fakti

17 Януари, 2023 15:37 1 453 37

Бабикян: ГЕРБ няма никакво намерение за пречистване, а другата група от партии не намират път едни към други

  • арман бабикян-
  • герб-
  • пречистване-
  • партии-
  • път

"Когато нещата опират до национален интерес, се налагат жертви. Тук имаме хора с изключително малка мъжественост и не са готови да правят жертви", коментира пиар експертът

Бабикян: ГЕРБ няма никакво намерение за пречистване, а другата група от партии не намират път едни към други - 1
Снимка: Нова телевизия

"Предложение за правителство сигурно ще имаме, но правителство едва ли. Не вярвам да се стигне до кабинет с ясна посока за реформиране на страната". Това заяви пред БНР пиар експертът и бивш депутат Арман Бабикян.
Според него избирателната активност на евентуални нови избори ще е още по-ниска:

"Имаше 4 опита, в които хората, които искат да променят режима, наследен от Борисов, имаха възможност да дадат ясен сигнал, че трябва заедно да се съберат, за да дадат новия модел на управление на страната. Това не се случи. След което се изненадват от резултатите след изборите. Това е леко глуповато преживяване. Не виждам и как да мотивират избирателите, след като повтарят едно и също упражнение толкова пъти, очаквайки, че самото провеждане на изборите ще даде отговора. Отговорът е в тях и никой не може да произведе това обединение вместо тях. Така че ще става все по-слаба активността".

В предаването "12+3" Бабикян изказа мнението си, че хората са изморени от безсмислието, което произвеждат политическите лидери.
"Тези политически сили, които имат общо помежду си, не се събират преди изборите, след което биват поставяни в ситуация като днешната - да се наложи да преговарят с такива, с които нямат общо", обясни той.

Имаме 2 генерално различни представи за държава, посочи пиар експертът. По думите му едната е представата на ГЕРБ - на феодалната постройка на обществото с диктата на един човек отгоре. Другата представа е абсолютно различна, добави той и обясни:

"Няма как тези две представи да се съберат една с друга, след като ГЕРБ няма никакво намерение за пречистване или поне не демонстрира такова, а другата група от партии не намират път едни към други".

Според Арман Бабикян за президентска република е комично да се говори: "Ние вече едноличен началник на държавата сме имали. Опазил Бог, остава и да го узаконим".

Партийната система и самите партии отвътре може да се променят под натиска на гражданите, изказа мнение бившият депутат. Според него не се прави разлика между личен партиен интерес и национален интерес.

Свидетели сме били на много кризи и въпреки това път се намираше, припомни още Арман Бабикян и каза:

"Когато нещата опират до национален интерес, се налагат жертви. Тук имаме хора с изключително малка мъжественост и не са готови да правят жертви".

Нужна е модернизация, реформа в правосъдието, категоричен е Бабикян и подчерта:

"Слушам вече 2 седмици колко е важно да влязат парите от ПВУ в България. Ще влязат, сигурно. Но същите мутри и мафиоти са в България, същите олигарси. Кой ще прибере тези пари? Да не се заблуждаваме".

Бабикян заяви, че партията "Ние идваме!" обмисля участие в следващи избори. Самото присъствие в парламента не носи промяна, категоричен бе той.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 27 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СМЕШНА СТАТИЯ

    36 9 Отговор
    Точно тоя смешник ли говори за мъжественост.
    Нали беше дупетат. Сега пак ли се занимава с преврати като 2020г. Държавата я оправи и сега оправа партиите. Смешник най-долен, нагъл и безнравствен. За ФАТКИ, БТВ, НОВА ТВ и БНТ става да запълва ефира. Нали е от умните, красивите и почтените. ХА-ХА-ХА
  • 2 Ост

    32 8 Отговор
    Грабваи ковчега и дим дате няма маскара долна боклук сити
  • 3 ХАХАХА

    27 7 Отговор
    Този и жертва в името на България? Две противоположности . Всъщност някой знае ли този какво работи или е като Гошо от боец - грантояд.
  • 4 За кво му давате думата

    32 7 Отговор
    На тоя боклук

    Коментиран от #21

  • 5 Последния Софиянец

    21 6 Отговор
    Бабикян пратил жена си да купи нещо от заведението ми а той се скрил отвън зад едно дърво.Излязох да се сдобрим а той бяга.

    Коментиран от #11

  • 6 Ани ела го фани

    25 5 Отговор
    Ани толкова ли няма други новини,ами трябва да четем за тоя бухльо.

    Коментиран от #33

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Добре е, че тези отровните не влязоха в

    22 6 Отговор
    парламента, още противни муцуни трябваше да гледаме, като този. Народа не пасе трева, добре преценява кой колко струва, затова изрита отровените!?
  • 9 Ами

    23 4 Отговор
    Имаме две групи марионетки, един свестен няма! Кого се опитваш да заблуждаваш, арменец?! Всички сте маскари.
  • 10 Българка

    9 18 Отговор
    Зная, че гробарските тролове сега ще оплюят Бабикян, но думите му едно към едно описват родната никартинка. Хора, трябва да си отвоюваме държавата. Трябва здравите сили, реформатори, които могат и искат да сем нормална държава да се обединят предизборно, а ние да ги подкрепим

    Коментиран от #12, #13, #35

  • 11 Българка

    11 6 Отговор

    До коментар #5 от "Последния Софиянец":

    Смяташ ли за продажно мекере-слънчоглед, че има прошка? Ти кого не оплю все още?

    Коментиран от #14

  • 12 Последния Софиянец

    15 4 Отговор

    До коментар #10 от "Българка":

    Бабикян уж замерва руското посолство с червена боя,а хора от Руския културен център на ул Шипка ми казаха че ги канил на гости и ги черпил с арменски сладки.

    Коментиран от #15, #19, #34

  • 13 Борисов

    7 17 Отговор

    До коментар #10 от "Българка":

    ГЕРБ са къщичка от карти.Дръпнете една и цялата ще се сгромоляса
  • 14 Последния Софиянец

    3 5 Отговор

    До коментар #11 от "Българка":

    Аз не му се сърдя.Решил да спре да протестира негова си работа.Има хора достатъчно.

    Коментиран от #16, #22

  • 15 Българка

    11 4 Отговор

    До коментар #12 от "Последния Софиянец":

    Напоследък коментариите те си от сорта "една жена казала"

    Коментиран от #18

  • 16 Българка

    6 5 Отговор

    До коментар #14 от "Последния Софиянец":

    Последно ти кого подкрепяш? Имаш ли съвест?

    Коментиран от #20

  • 17 БОЦ - ко

    13 4 Отговор
    Пак изквака Жабикян,
    Скоро май не е Е....... !
  • 18 Последния Софиянец

    8 5 Отговор

    До коментар #15 от "Българка":

    Величка ми каза.Тя редовно ходи на безплатните купони в Руския културен център и ме кани но аз си имам работа в заведението.Тя ми каза че Бабикян ги посрещнал с арменски сладки.
  • 19 Българка

    8 8 Отговор

    До коментар #12 от "Последния Софиянец":

    Правиш ли разлика межди руската култура и кремълските фашисти?

    Коментиран от #23

  • 20 Последния Софиянец

    2 6 Отговор

    До коментар #16 от "Българка":

    Тогава ДАНС заплашваха семействата ни и Бабикян се изплаши и спря да протестира.Мене ме заплашваха от ДАНС че докато съм на протеста ще пратят група араби да изнасилят жена ми и майка ми.Затова оставях брат ми с оръжие да ги пази.
  • 21 Търновец

    10 1 Отговор

    До коментар #4 от "За кво му давате думата":

    Е от Отворено Общество и евроатлантиците. В морално исторически аспект единственото Българско и истински Народно Събрание беше това на Оборище и то реши за въстание срещу Турско робство. Поне един Арменец имаше ли там?
  • 22 007 /агент/

    7 4 Отговор

    До коментар #14 от "Последния Софиянец":

    ПОСЛЕДЕН,
    Прати някоя снимка с руското знаме, което държиш на онова човекоразхождане предвождано от МУТРОХВАНОВА по жълтите павета. Тогава бе и репортер на "ФАКТИ" с постоянни репортажи, но снимки още не си качил....

    Коментиран от #25

  • 23 Последния Софиянец

    2 5 Отговор

    До коментар #19 от "Българка":

    В руския културен център се събират всички тези дето бяхме на похода за мир и дето Фандъкова лъжеше че ще правим преврат.И Фандъкова излъга че е забранила а никой не можа да ни спре .Обиколихме целия център и навсякъде ни викаха браво.
  • 24 Пустиняк

    11 3 Отговор
    Отзад да те пречистят Бабикян.
  • 25 Последния Софиянец

    3 2 Отговор

    До коментар #22 от "007 /агент/":

    А тогава носех голямо българско знаме.Чужди знамена ние от Агора България не носим.Това ни е закон.
  • 26 пенко

    8 3 Отговор
    " КЛАН -КЛАН - НЕДОКЛАН - БАБИКЯН " --- ДО КОГА НЕБЪЛГАРИ ЩЕ НИ ОПРЕДЕЛЯТ " ПЪТЯ НА ИСТИНАТА " АЙ С ИК ТЕ Р БЕ ПРИЮТЕНИ НЕ РАБОТЕЩИ АРМЕНЦИ --- АРМЕНЕЦ МИНЬОР ; АРМЕНЕЦ СТРОИТЕЛ ; ВИК; МЕТАЛУРГ ...И Т. Н . ---ТОЧНО КАКТО И ЕВРЕИТЕ -ЦИОНИСТИ В БГ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 27 А бе тоя

    8 3 Отговор
    Къде му е любовника? Оня бояджията?
  • 28 Майк Алън Патън

    2 6 Отговор
    Как може една ШАЙКА да се ПРЕЧИСТИ , щом защитава ВОЖДА си с цената на всичко !
  • 29 Гиш

    2 1 Отговор
    Двуногата маймуна е най тъпия жив организъм на света,с една хартия може да го накараш да се отрече от майка си и баща си ,заедно с децата и жената.Егоизма и чувството за малоценност което прелива с течение на възрастта,кара двуногата маймуна да не мисли ,а само да задоволява егото и психично болната си глава.Всички са едни и същи просто им казват какво да говорят.
  • 30 Геш

    2 0 Отговор
    Промивката на мозъка и непоправимите психически щети които причиняват парите.На това двуногата маймуна казва идеали цели и смисъл на живота.Но в природата има баланс и скоро този баланс ще бъде възстановен.Всички които са грабили и със задните си части идва момента в който ще връщате с лихвите няма друг вариант.
  • 31 БаРбикян

    0 2 Отговор
    Да кажа само че аз и Адвокатчето барабар с двете Мадони /Дончева и Манолова Ще оправим ГЕРБ а после и останалите хора в държавата
  • 32 ЕДГАР КЕЙСИ

    3 1 Отговор
    ТОЗИ ТУЛУП ...... ПРЕЧИСТИЛ ЛИ СЕ Е , ПРИ АРМЕНСКИЯ ПОП ? ? ? .......
  • 33 да1д

    0 2 Отговор

    До коментар #6 от "Ани ела го фани":

    За кого искаш да пишат по сайтовете? За ББ ли? Да величаят вожда?
  • 34 Азерски Турчин

    2 0 Отговор

    До коментар #12 от "Последния Софиянец":

    Ако, не е Русия Армения няма да съществува!
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Дедикян

    1 1 Отговор
    Чепърчето така каза...
  • 37 Онзи

    1 1 Отговор
    На 7 април 2008 ГД бе убит писателя Георги Стоев на 34гд светла му памет ...убит от мафията...затова 33гд сме в калта и мизерията и няма измъкване....
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол