Last news in Fakti

17 Януари, 2023 21:48 3 291 78

ДБ официално: За 15 от нашите дарители може да се установят данни, че са служители на Nexo

  • дб-
  • дарители-
  • nexo-
  • служители-
  • 15

Служителите на Nexo са дарили на партията общо 199 999 лв. за 2021 г. и 199 993 лв. за 2022 г.

ДБ официално: За 15 от нашите дарители може да се установят данни, че са служители на Nexo - 1
Снимка: БГНЕС

15 от дарителите на "Движение Да България" са служители в компанията Nexо.Те са дарили общо 199 999 лв. за 2021 г. и 199 993 лв. за 2022 г.
Това се казва в официално съобщение на формацията, изпратено до медиите, във връзка с множеството въпроси от последните дни около случая Nexo. От формацията подчертават, че партиите не могат да събират данни за служебното правоотношение на своите дарители.
Според регистрите на партията част от тези дарители са нейни членове, учредители и активисти.

Ето и още от съобщението на “Движение Да България”

"Във връзка с появили се в медиите твърдения, че тези дарения представляват 90% от всички дарения, уточняваме следното:
През календарната 2021 г. броят на даренията, постъпили по всички сметки с титуляр ПП „Движение Да България“ са 3167 на обща стойност 2 690 870.70 лв.

Това включва както банкови сметки на местни организации, така и други финансови инструменти (PayPal, ePay, Stripe), включително дарения в брой и такива, постъпили по нарочните банкови сметки, създадени за съответните предизборни кампании на Коалиция „Демократична България – Обединение“ за парламентарните избори, проведени на 4 април 2021 г.,

11 юли 2021 г. и 14 ноември 2021 г., където ПП „Движение Да България“, като юридическо лице, е титуляр.

През 2021 г. са постъпили 10 дарения от юридически лица на стойност 35

260 лв., като всички дарения, постъпили след влизането в сила на

27.04.2021 г. на забраната за получаване на дарения от юридически лица са възстановени в пълен размер.

През календарната 2022 г. броят на даренията, постъпили по всички сметки с титуляр ПП “Движение Да България“ са 1273 на обща стойност 1 111 788.62 лв.

През посочения период бяха проведени безпрецедентни 4 предизборни кампании за парламентарни избори. Горепосочените суми са похарчени изцяло за финансиране на тези кампании и всеки разход е надлежно и документално отчетен съгласно изискването на закона.

Общо за двете години въпросните дарения представляват 10.52% от всички привлечени средства за кампаниите.

Всички тези дарения са публични. Спазени са стриктно изискванията на закона - средствата са дарени от физически лица по банков път, като са предоставени изискуемите декларации за произход на средства.

Информацията за даренията е достъпна на сайта на Сметната палата от месеци, защото всяко едно дарение за предизборна кампания се обявява в седемдневен срок от неговото получаване.

Контролната комисия на ПП “Движение Да България” е сезирана да оцени всички факти и обстоятелства, свързани с горепосочените дарения, с оглед тяхната законосъобразност и и съответствие с устава и принципите на ПП “Движение Да България”.

Ще подкрепим предложението да се създаде Временна парламентарна комисия по темата и ще предложим тя да приключи с решения за подобряване на правилата за публичното финансиране и отчетност на политическите партии.

Ще продължаваме да се финансираме прозрачно и да търсим подкрепата на всеки един човек. За нас всяко дарение - и това от 2 лв., и това от десетки хиляди е безценно, защото така можем да достигнем до нашите избиратели. Всеки лев в кампанията влагаме, за да разпространяваме нашите идеи."


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 55 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Скрий се бе

    120 18 Отговор
    гнус лъжлива и продажна, слуга на мафията на прокопиев и кръга капитал! Мафията ви финансира скрито през служители!
  • 2 НИКО

    106 10 Отговор
    МИ КАЗВАИТЕ ГИ ПО РАНО ТЕЗИ ФАКТИ БЕ МРАВОЯДОВ СЕГА Е КЪСНО ХОРАТА КАЗАХА ЧЕ СТЕ КОРУМПИРАНИ БОКЛУЦИ

    Коментиран от #23

  • 3 Токмакти Джун

    82 20 Отговор
    Кога ще върнеш парите Бойкикиев??? Кога ще подадеш оставка както и джуджето Хаяско Кога най накрая ще станеш клиент на прокуратурата???? Питам и не искам отговор все пак Еднокнижника обясни прането на пари и корупцията в Герб с полет на китайски дрон ВРЕМЕ Е ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ ДА СИ ВЪРНЕМ ДЪРЖАВАТА

    Коментиран от #14, #45

  • 4 Гай Турий

    82 14 Отговор
    Самопризнанията на главния продажник и получател на долари от Америка - ЦРУ сочат, че тая ОПГ Предатели и агенти на ЦРУ си играят и на криптомилиарди с балъци. Каскетурата е по-чиста от тия негодяи. Хайде, каскет, върни си авторитета и закопчей цялата продажна ОПГ!
  • 5 Христо Иванов Копейкин

    19 48 Отговор
    Рублите не миришат!

    Коментиран от #68

  • 6 ЛИЛИ

    84 10 Отговор
    КОЛКО ПОВЕЧЕ ЛЪЖЕ НОСЪТ МУ СТАВА ПО ГОЛЯМ
  • 7 Мда

    26 51 Отговор
    Поредното герб парти във Факти. Няма лошо, парите от чекмеджетата не миришат...
  • 8 Марш на бунището

    47 11 Отговор
    жалки червени фашаги.
  • 9 ЖЕКО

    55 9 Отговор
    ТРИМАТА ГЛУПАЦИ НА СНИМКАТА ,,,,,,,,КЪДЕ СБЪРКАХМЕ,,,
  • 10 Само такива сте

    38 5 Отговор
    правещи апликации и броящи врабчета...
  • 11 ПарапетПетко

    61 9 Отговор
    Как пък и двете числа са точно по 200 000, прилича ми на такса спокойствие платени от твърде съмнителен бизнес на твърде съмнителна партийна структура.
  • 12 3.14К

    50 8 Отговор
    Тия нещастници няма нужда да се коментират. Само питам кога ще бъдат задържани всички представители на Хамас за България.
  • 13 СЪВЕТ

    45 15 Отговор
    Всички шпиони да си ходят в Родините си Грозев вече е в Кравария да го следват Гнома и Брадатия от ДъеБа Пасито и Лорерите в кибуците Плевната и Филипчо на остров Лесбос Байдън в Русия

    Коментиран от #21

  • 14 ХА ХА

    26 14 Отговор

    До коментар #3 от "Токмакти Джун":

    Костя първо да върне субсидията, както обеща!

    Коментиран от #17

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 94 милиарда биткойни

    26 6 Отговор
    Ето ги парите на БКП откраднати от народа, парите за пенсиите и заплатите ви.

    Коментиран от #20

  • 17 Токмакти Джун

    30 8 Отговор

    До коментар #14 от "ХА ХА":

    Всяка партия в България има право на субсидия съгласно закона и процентите който е взела на изборите, при финансиране на престъпна пирамида ограбила чужди граждани не смяташ ли че тези пари трябва да се върнат вместо да се вложат в апартамент в Брюксел 200 кв\м или грандовете от Америка за България или задната седалка на джипа на Бобоков??? Това са явни факти дай факти защо Възраждане трябва да върне субсидията с документи ЧАКАМ ТРОЛЧЕ НА ПРОКОПИЕВ !!!!!

    Коментиран от #26

  • 18 NEXO фирмата

    34 2 Отговор
    На червената мафия, децата на комунистите с куфарчета.
  • 19 Даа

    15 20 Отговор
    На Бочко дарителите са разни пътищари, топлоизолаторджии, калпави изпълнители на софийски и варненски ремонти, хазартни босове и тем подобни индивиди с добри сърца. За които суми под един милион са смехотворни...
  • 20 Голем смех

    7 21 Отговор

    До коментар #16 от "94 милиарда биткойни":

    Първо, знаеш ли колко долара са 94 милиарда бикойна? И второ, как разбра, че толкова биткойни са откраднати? Що ли те питам, като явно си много далече от истината. А и явно не ги разбираш тия работи.

    Коментиран от #24

  • 21 ВЪПРОС

    12 2 Отговор

    До коментар #13 от "СЪВЕТ":

    Ние от ФАКТИ къде да ходим в Русия в Кравария или на Майданата си
  • 22 така ли

    11 2 Отговор
    ала-бала,усул-усул-лесно копате...Кофти тарикати. ....
  • 23 Ам, чи

    7 14 Отговор

    До коментар #2 от "НИКО":

    Той ги е казал бе. Нали са вписани в отчета на партията. По-интересни са ония партии, на които спонсорите са неявни. Неидентифицирани.
  • 24 Токмакти Джун

    29 1 Отговор

    До коментар #20 от "Голем смех":

    Явно имаш ментални или психически проблеми или си добре платен от Отворено общество на Прокопиев за да отричаш фактите че Нексо е престъпна пирамида водят се няколко разследвания в няколко американски щати за престъпна дейност тома пак е скалъпено от ФСБ и Нюйоркския прокурор нали смях .....
  • 25 ЕДГАР КЕЙСИ

    29 1 Отговор
    "ДНЕВНИКА Е ПОДПРАВЕН" С БИТКОЙН ....... ФАКТ ! ........ NEXO ДАРЯВА ....... "ДА БЪЛГАРИЯ" ЗАРАДИ ........ ЧЕРНИТЕ ОЧИ И ГЪРБАВИЯ НОС НА ......... ПИНОКИО БОЙКИКЕВ ........ ФАКТ !
  • 26 ХА ХА

    6 24 Отговор

    До коментар #17 от "Токмакти Джун":

    Какви явни факти са това бе, троле! Твърдения на кенефни медии, които всеки може да разобличи за 2 минути проверка в нета!
    Коментирай тези ФАКТИ:
    "От партия „Възраждане” обещаваха, че ще се откажат от субсидията, но не го направиха"

    Коментиран от #27

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Мале

    29 0 Отговор
    4 милиона само от дарения. Като добавим субсидията. Като добавим заплатите които взимат като депутати и членове на някакви комисийки... Милиони левове извън каквато и да е продуктивна икономика. А те са от най-мижавите партийки. Като се замислим вече и за всички лобистски и рушветчийски схеми... просто ми се гади
  • 29 градинаря

    22 6 Отговор
    Значи не било чували от магистрали а парички по задължение.
    Та какво стана с футболния съдия където носил саковете с парите.
  • 30 Уместният въпрос

    40 1 Отговор
    За какви услуги Нексо "дарява" по 200 000лв всяка година, и защо ги разбива уж че са от 5 души на фирмата а не от един? Безплатни "дарения" няма! Разбиването на сумата на 5 дарителя е още по съмнително и е за замазване на очите т.е. тези пари не са дадени от фирмата за някакво лобиране, а уж 5 различни служителя поддържат невероятните политически качества на този некадърник.
  • 31 Обаждане по телефона

    27 2 Отговор
    А Маджо какво каза?
  • 32 Движение Да МАФИЯТА СМЕ в България

    26 2 Отговор
    РАЗБОИНИКА РИСТЮ РАЗБОЙНИКА ЛАПА КАТО ЛАМЯ ОТ ПРОСТИЯ СЕЛСКИ БЪЛГАРСКИ НАРОД
  • 33 Минго

    25 2 Отговор
    Мравояда е много красив и затова му даряват пари!
  • 34 иван костов

    29 3 Отговор
    Големият Нос и микро генералът са ограбвали американският народ, заедно с Криптомир Онаниев и ПП, сега трябва да бъдат съдени в САЩ! Половината американци живеят в кашони на улицата и се лишават от дневната си доза, заради крадците от ДБ и ПП!
  • 35 Значи на

    33 2 Отговор
    следващите избори Дай България са под чертата
  • 36 Ъхъ

    30 4 Отговор
    Съд и затвор за крадците от ДБ и ПП! Да ги товарят на самолета и директно в Гуантанамо! С

    Коментиран от #41

  • 37 Дрифт

    26 1 Отговор
    Защо ще се даряват пари на политически мърлячи? Малки са им заплатите ли? Ходят скъсани ли? Служебни коли ли нямат?Жадни ли са? Гладни ли са?-- НЕ,НЕ,НЕ. Целта е после да им се осигуряват обществени поръчки, да си затварят очите за нарушения и т.н. Богатите фирми като то искат да даряват на инвалиди, на детски домове, на болни хора , на такива които се нуждаят, но НЕ на тия еничари в костюми.
  • 38 Бу Бу

    23 1 Отговор
    Ице, как така средната сума на единично дарение за партията Ви е около 750лв, а две години подред, 5 човека Ви даряват по 20000лв на калпак? Някак си "намирисва" работата.
  • 39 SDEЧЕВ

    14 2 Отговор
    ДБ за съдебна реформа .,че ги стяга Каскета
  • 40 РИСТЮ РАЗБОЙНИКА

    10 1 Отговор
    НЕ УСПЯ ДА ПОБЕДИ ГЕШО ДОН КОРЛЕОНЕВ И СКОРО ЧЕСТНИ БЪЛГАРСКИ ЛАПАЧИ ПРОКУРОРИ ПОЧВАТ ДА РАЗСЛЕДВАТ РАЗБОЙНИКА

    Коментиран от #42

  • 41 хххх

    4 24 Отговор

    До коментар #36 от "Ъхъ":

    Следващите избори щче ритаме комунисти и фатмака им! ПП и ДБ ще имат пълно мнозинство.

    Коментиран от #43, #44, #53

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 ИЗБОРИ НЯМА ДА ИМА

    5 17 Отговор

    До коментар #41 от "хххх":

    РАДЕВ НАПРАВИ ПРЕВРАТ И СЕГА ЩЕ КОЛИ И БЕСИ БЪЛГАРИТЕ АКО БЪЛГАРИТЕ НЕ ГО ИЗПЪРЖИМ КАТО ВМИРИСАНА СКУМРИЯ
  • 44 681

    4 1 Отговор

    До коментар #41 от "хххх":

    Муахаха. Да опази Господ
  • 45 Простя Копейкин

    9 7 Отговор

    До коментар #3 от "Токмакти Джун":

    Време е за църното коце ли бе ? :))) ПроZт шмекер- наемна политическа проти. тутка и разни фончета и руZки фенчета няма как да им дойде времето. Няма толкова де би ли да гласуват за сервитьотрки и бакшиши .
  • 46 Не е проблем

    15 2 Отговор
    че дарителите са служители на НЕКСО, а размерът на даренията (половин годишен доход) показва, че те са само параван на корпоративното (разбирай корупционното) дарение (срещу услуга при БНБ) от самата фирма НЕКСО! 💥
  • 47 РУМЕН РАДЕВ ПО ПРЯКОР -Кимон Георгиев   

    2 13 Отговор
    РУМЕН ГАДЕВ И ДРУЖИНА БЕЗ ПРЕВРАТ КОЛЯТ И БЕСЯТ НАРОДА АМА ИМА ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО И ПРЕСТЪПНИКА РУМЕН ГАДА РАДЕВ ЩЕ ГО ОСЪДИМ НА КУКОВО ЛЯТО- Кимон Георгиев взема активно участие в подготовката на Деветнадесетомайския преврат през 1934 година,
  • 48 Комуниста

    17 2 Отговор
    Другите 2 милиона лева са му от Америка за България шпионите така се издържат с пари от ЦРУ и бандитски пирамиди!
  • 49 Копейката

    9 4 Отговор
    Не тря а работи.Взима 2 милиона от субсидията.Пафат му се по 200 000 лева месечен доход..
  • 50 Абе Белата Златка

    5 4 Отговор
    Какво яде?С какво пари се издържа.Официални доходи от 3 години=0.А и пари за къркане намира?!
  • 51 Калин

    20 1 Отговор
    Затова боклуците от ДБ се бореха на живот и смърт за председателското място на БНБ срещу Каримански, за да легализират банковата дейност на Нексо и да си заслужат милионите рушвети.
  • 52 Октомври

    13 2 Отговор
    Христо бо.клуко го похарчиха господарите от Козяк
  • 53 Хммм,

    17 2 Отговор

    До коментар #41 от "хххх":

    ПП и ДБ ще имат пълно мнозинство......но в затвора
  • 54 НАПРАВО СТЕ ЗА ДАРЯВАНЕ НА ГИЛОТИНА !

    15 1 Отговор
    ДОЛНИ БОКЛУЦИИИИИИ ! ПАРАЗИТИИИИ ! ЗА ВАС ТОВА Е НОРМАЛНО , ТАКА ЛИ ?
  • 55 "Умни, красиви"

    18 1 Отговор
    и най вече крадливи
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Хммм

    11 1 Отговор
    А „Telus” колко и на кой са дали ?
  • 58 Дааааааа

    9 2 Отговор
    Танас от ДБ е номиниран за крипто кралица за 2022
  • 59 ТОВА НЕ СА ДАРЕНИЯ , ТОВА Е РЕКЕТ

    13 0 Отговор
    И ТАКА ПРАВЯТ ВСИЧКИ ПАРТИИ - МРЪСНИЦИ ........... И ЕДНИТЕ И ДРУГИТЕ СА ИЗМЕТ !
  • 60 Петев

    8 1 Отговор
    Големи лапачи сте!
  • 61 ти на мене аз на тебе

    7 1 Отговор
    ооо йе йе йе и замириса на ......море и още нещо.
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Наркомандо

    3 2 Отговор
    Няма лошо, по добра демократична практика си купуват политици
  • 64 Дайте Бе

    5 2 Отговор
    Дайте Бързо парите !
  • 65 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 2 Отговор
    КАКТто казва ГОСПДИН БЯЛА ЗЛАТКА тези са от отбора на СТАТАНИСТИТЕ и КОНОЛИЗАТОРИ
  • 66 бай Даньо

    7 2 Отговор
    Ой красавчики! Дъл ши вземе с тия 2,9 млн лева 4,0% на изборите март !?
  • 67 Перо

    8 0 Отговор
    Това е срастване на държавата с организираната престъпност!
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 ЕДГАР КЕЙСИ

    4 4 Отговор
    АКО БОЙКО БОРИСОВ Е ......... МАФИОТ , ТО РУМЕН РАДЕВ Е ПРЕСТЪПНИК ОТ ....... ЗЕМЯТА ДО НЕБЕТО ...... ФАКТ !
  • 70 Даа а,

    11 0 Отговор
    А.бе Бойкикиев ,Nexo са си позволили в САЩ от 2020 г. да работят като криптобанка без лиценз ,а лъгали клиенти,че имат и обещавали висока доходност от депозити и акции 36%.Как ще постигнат такава доходност ,ако не са пирамида.Жалбата на гл.прокурор на НюЙорк е публикувана в оригинал и превод в един сайт."Великите IT гении ",подобни на Цв.Василев и Ружа.Такъв позор!А Асен да прекара през Борика крипто че и да е конвентируема в пари.Е на Асен крадеца ли да вярваме?Тези дарения на ДБ и ПП са давани срещу услуга или както каза " Надеждата " ви имали сте еднакви " ценности".
  • 71 55065

    10 1 Отговор
    Всички честни престъпници овладяли държавата бягат в Дубай и оттам управляват,регулират.чрез " партньори" пишман политици.Някои са в Сърбия.А народеца " беее"!Защо допускате да се съсипва държавата от такива,затова ли сте избрани?
  • 72 Илия

    3 0 Отговор
    Това случайно ли е ?
    В другите партии има дарители от nexo ?
  • 73 Име

    5 1 Отговор
    Покажете досието на генерала.
    Христо Иванов разкажи за дядо си, майка си и КГБ. А защо не за участието си при католичката наградена от Франция Меглена Кунева- Пръмова.

    Коментиран от #75

  • 74 един

    0 2 Отговор
    ДБ ги даравят а комунистите от ГЕРБ/БСП,ДПС/ даряват от нашите пари на Русия,но комунягите и мазните тролове за това мълчат,изглежда имат финансов интерес!3млрд.лв. подарени за Турски Поток,1,5млрд. за ненужни реактори за Белене,продадоха БТК с 800млн.$ загуба на Русия,с 120млн.$ Булгартабак пак на Русия,харизаха 400млн.лв. на Русия за да удълбае пристанище Варна Запад и не задруго а защото там е ТЕЦ Варна на Ахмед Доган,харизаха Пловдивския Панаир /с площ от 350 дка в град Пловдив/ на руския консул Георги Гергов,отделно сградата на ЦУМ София и хотел Санк Петербург в Пловдив,подариха на Русия над 200млн.лв. за ремонт на МИГ-29,съответно парите взети а ремонт няма,и ни отговарят защото вие сте вражеска държава!Русия ни вземат парите и си правят гаргара с нас,но нашите комунисти и мазни тролове преливат от възторг!Да не забравим за обира КТБ и десетки още подобни примери на грабеж от страна на Русия за които комунистите и мазните тролове услужливо мълчат!И пак казвам,дарителите на ДБ са спечелили и са дарили пари с доказан произход,а комунистите и мазните тролове не са спелили нищо за държавата но са прахосали парите на всички българи!Както се казва,"Нерде Ямбол нерде Стамбул",едните вкарват външни пари в държавата,а комунистите и мазните тролове ги изкарват!И накрая питам,кога ще се напълни "басейна" на България като от едната тръба влизат хиляди а другите тръба изтичат милиарди?Ще ви отговоря,никога!
  • 75 един

    0 0 Отговор

    До коментар #73 от "Име":

    За "леля" си не искаш ли да ти разкаже?Или си махмурлия от снощи!Какво общо има Христо Иванов с Меглена Кунева/снахата на Иван Пръмов/?Наясно ли си че са от различни поколения,Кунева е живяла и работила в комунистическа България а Христо Иванов не е бил пълнолетен тогава!
  • 76 Еуууууууу

    0 1 Отговор
    Америка за България, Козяк, Никс - ето основателите и спонсорите на тия перачи ДБ, колко още разкрития трябват? В канала!!! Грозно лъжливо човече хи, разкарай се завинаги.
  • 77 123456

    1 0 Отговор
    Ma ma ви крДлива и лъжлива! Перачница на пари са тия измислени грантаджии! Изчезвайте , мръсници ...
  • 78 Вместо да се потулят в дън земя,

    2 0 Отговор
    тези краварски подлоги се гордеят, че са ползвали мръсни пари за да подкопават живота ни!? Затова на изборите мислете, това да е урока ни!?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол