Last news in Fakti

19 Януари, 2023 08:22 991 30

Йордан Терзийски: Про-путинската позиция на БСП не е национално отговорно поведение

  • бсп-
  • оръжие за украйна-
  • хартиени бюлетини

От първия ден заявихме, че България не е изнасяла оръжия директно за Украйна. Не сме излъгали, каза депутатът от "Продължаваме промяната"

За нас Изборният кодекс беше фундаментален проблем в това Народно събрание. То ще остане в историята с изпращането на машините и връщането на хартиената бюлетина. Това е отговорност лично на БСП и на Корнелия Нинова. Също така, имаме сериозни разминавания в гео-политическата позиция на БСП. Международната общност оценява работата на „Продължаваме Промяната“, а БСП за мен подценява електората си, и с тази про-Путинска позиция не демонстрират национално отговорно поведение.

Държавата става жертва на вътрешни борби в БСП. Това заяви в студиото на euronews.bg Йордан Терзийски от ПП, като уточни, че въпреки това не изключва вариант за лидерска среща, но не е оптимисточно настроен за възможността за съставяне на правителство с третия мандат.

От първия ден заявихме, че България не е изнасяла оръжия директно за Украйна. Не сме излъгали. Не е имало тайни разговори. Но можем да се гордеем със статиите в световните медии, защото това показва, че страната ни взима правилното място от страната на историята, добави той.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 32 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българин

    18 13 Отговор
    БСП е неадекватна партия и изчезва с всеки ден

    Коментиран от #4

  • 2 Българин

    19 7 Отговор
    Нинова така закопа БСП,че няма откопаване-направо ги погреба
  • 3 Анти-маймуна

    17 4 Отговор
    Половината БСП бяха гладни и ми аха към фондациите на Сорос. Старите, които се накрадаха по време на прехода, мразят Сорос и Запада, понеже искст да ги тикнат в затвора. Затова са за милиционерите и Рудия, които отпаяно се натискат и умилкват на САЩ ПАК да са приятели и децата на руския "елит" пак да заживеят на запад, като едно време. Много патриотично. Там на запад да харчат откраднатото от тръбите
  • 4 Раданч Татлъту

    15 6 Отговор

    До коментар #1 от "Българин":

    Споко,тя про-путинската позиция на БСП се нуутрализира от про-байдънската позиция на ПП и ДБ!🐷🐵🥳🤡👍
  • 5 Сорос

    16 3 Отговор
    Тоя демикратичмо работи при мен за 10 000 лв на месец.
  • 6 Мизерна милиционерщина

    8 7 Отговор
    Т.нар. Пътин също е срещу Русия. Путин е за това децата му пак да заживеят в Швейцария, а на Лавров в Сан Франциско, като едно време. И там да ядат крадените руски въхлеводороди.

    Коментиран от #10

  • 7 Краси Марков

    13 2 Отговор
    "Но можем да се гордеем със статиите в световните медии, защото това показва, че страната ни взима правилното място от страната на историята, добави той."
    ---------------------------
    За да разберете, че водите правилна политика само трябва да следите световните медии. Предлагам на следващите избори за вас да гласуват единствено световните медии.
  • 8 Руска мизерия

    7 6 Отговор
    Проблемът на Русия е, че не могат да печатат. Ротшилдите им забраниха и Русия без тръбите може да фалира, понеже САШ няма да им напечатат. Милиционерите без САЩ не могат, затова оставят доставките на НАТО в Украйна и жертват цялото младо руско поколение.
  • 9 Анти-милиционер

    8 5 Отговор
    Няма нещо по-отвратително от милиционерски "интелект", който лиже западни ботуши, за да може запада да му даде да яде. Хем да имат Империя руска, но западът да ги дондурка милиционерите руски
  • 10 Путин

    7 7 Отговор

    До коментар #6 от "Мизерна милиционерщина":

    И какво като децата ми искат в Холандия бе? На Копейкин спестяванията му също са в евро - виж му годишната декларация.
  • 11 дядото

    4 6 Отговор
    да,бе.а прокраварската и профашистката ви позиция е национално отговорно поведение.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Гост

    2 5 Отговор
    Мани ги БСПто,кажи за НЕКСО,нещо ново.

    Коментиран от #18

  • 14 Всички комунисти дружно под земята

    7 0 Отговор
    Другарите са прът в спиците на колелото на държавата, тези обирачи на мандри трябва да останат в историята и крадливите им крачета да не стъпват в парламента.

    Коментиран от #15

  • 15 БСП за България и Радев

    2 4 Отговор

    До коментар #14 от "Всички комунисти дружно под земята":

    Смешки, та нали ще пълзите на колене пред другарката Нинова, да има правителство и да може отново да крадете, а?
  • 16 Цензура

    1 2 Отговор
    А подпомагането на укpoпонaцистите, които очевидно губят войната и които тероризираха и тероризират бесрапските ни братя, национално отговорно поведение ли е, мерзaвецо?
    Много скоро ти и другите като тебе ще си платите сметката. Ще има нов Народен съд. Няма да ви рaзстрелваме - но специално за вас ще отворим урановите мини в Бухово и Елешница.
  • 17 Българка

    3 1 Отговор
    С разстрела по искане на БСП на възможността за честни избори, отмяната на машинния вот, с прокремълската си политика и слугинаж БСП се върна като част от статуквото/ мафията. И това заличи всичките им опити да показват лицемерно, че са на страната на българите

    Коментиран от #20

  • 18 Българка

    4 1 Отговор

    До коментар #13 от "Гост":

    Нексо е димка на Каскетурата. Разследване срещу Nexo има от септември 2022 г, което е потвърдено и от нашите мутри. Та въпросът е защо от септември 2022 до политическото преиначаване на това разследване 12.01.2023 г. булгарските бухалки на мафията не арестуваха двамата шефове, които сега издирват? Отговорът е ясен. За политическите лъжи на Каскетурата не е изгодно тези шефове да са в български арест и да говорят. Истината е, че Нексо се разследва от САЩ и партньорските ни служби за административни, а не криминални нарушения. Сийка гръмко изреди от НК няколко члена,по които работи и обвиниха Нексо. Е как става първо да обвиняваш, а след това да търсиш експерти да разследват. Това също е престъпление по НК и се нарича набеждаване. Освен това не може говорител на прокуратура да обвинява по чл. от НК ,касаещ банка, небанова фирма. В момента каскетите са повели последователна война не само срещу всички, които искат справедливост, върховенство на закона, разграждане мафиотското управление на ГЕРБ-ДПС и реформа в прокуратурата, но срещу целия IT сектор. Да не забравяме димката, по която има вече пълно мълчание, за софтуера на пръскачките, за отказа да се разпитат онлайн Васил Божков и Цветан ВАсилев.

    Коментиран от #23

  • 19 111

    5 2 Отговор
    80% от българите са против износа на оръжие. Най-горещите места в ада са за националните предатели!
  • 20 1111

    2 1 Отговор

    До коментар #17 от "Българка":

    Отказът ви да подкрепите правителство с третия мандат прекрасно обслужи интересите на ГЕРБ. Вие крепите статуквото, а българите няма да подкрепят вас!
  • 21 мдам

    1 3 Отговор
    ПП сякаш си свършиха работата, искат избори и да си ходят.
  • 22 Гуцанчо

    6 1 Отговор
    Йорданов,да те е.... кой те фане! Що щеш в България? Слагай каската и заминавай на фронта в Украйна,! Естествено не "директно" с през Полша!!!
    И не се бави много,Април след изборите ще влезнеш в затвора,-директно разбира се!!!
  • 23 УРА,, УРА

    0 1 Отговор

    До коментар #18 от "Българка":

    Тук има много дървени глави и няма смисъл да им обясняваш, няма да те разберат. По скоро не могат. Те си пеят от години една и съща песен.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Да попитам

    1 1 Отговор
    Международната общност оценява работата на „Продължаваме Промяната“
    Само не можах да разбера,вий за България ли работите или за мебдународната общност?
  • 26 Мммда

    2 0 Отговор
    Какво се оказа, че само проамериканската политика е национално отговорна, а българска такава няма за съжаление само лизачи в парламента.
  • 27 Избирателя

    2 0 Отговор
    Решава на коя страна трябва да е България а над 60% подкрепят Русия и са срещу Америка. Но това ще го научите гледайки парламента отвън при изборите
  • 28 Предателите и слугите на краварите от ПП

    3 1 Отговор
    Ще има да се надяват някой повече да им вярва! Пропаднали мошеници и шарлатани това сте вие от ПП, да ви избират фашагите от Украйна вие за тях работихте!
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове