Last news in Fakti

19 Януари, 2023 11:51 1 080 27

Лидерската среща между БСП и останалите партии ще е в петък

  • лидерска среща-
  • бсп-
  • партии-
  • петък

Засега е ясно, че лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е потвърдил участието си в разговорите

Лидерската среща между БСП и останалите партии ще е в петък  - 1
Снимка: БНТ

БСП инициира лидерска среща между председателите на парламентарно представените партии. Тя е насрочена за 11 ч. в петък- 20 януари, съобщават от Нова телевизия.

Председателят на левицата Корнелия Нинова е разговаряла с всички свои колеги. Засега е ясно, че лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е потвърдил участието си в разговорите.

От „Възраждане” и „Български възход” потвърдиха, че вече са получили покани.

"Продължаваме Промяната" и ГЕРБ-СДС вече заявиха, че няма да подкрепят правителство с мандата на левицата. Партията на Кирил Петков и Асен Василев щяла да подкрепи националните приоритети от програмната си декларация, които съвпадат с целите на евентуален нов редовен кабинет, в случай че такъв бъде сформиран от другите политически сили, се казва още в позицията на формацията, разпространена в сряда вечерта.

Единствено ДПС и БВ казаха, че са склонни да преговарят за правителство.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Оставка

    5 2 Отговор
    Костова , оставка. За да тръгне БСП.

    Коментиран от #18

  • 2 Баба Вуна

    5 3 Отговор
    Възраждане и ГЕРБ изобщо не трябва да бъдат канени! Кака пак глупости върши. БСП е за закриване.
  • 3 Раданч Татлъту

    5 3 Отговор
    А каква е позицията на Лидер Киро,Лидер Ицко и Лидер Настимир?🙉🐷💋🐷🙉
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 ТаУмВзе

    2 2 Отговор
    А в БЕЛЕНЕ КОГА? Никога нали. Честито Робе Овца!
  • 6 Смешни сте!

    7 0 Отговор
    "лидерска" среща м/у партийки с два файтона "избиратели" общо!!!!???
  • 7 Българка

    4 2 Отговор
    Интересно ми е на тази лидерска среща ще отиде ли Бойко Борисов или ГЕРБ вече имат нов лидер. Всичко останало като резултат е ясно - невъзможен редовен кабинет с мандат на БСП

    Коментиран от #10

  • 8 Минева

    8 1 Отговор
    Сбогом БСП
  • 9 ГЕНЧО

    3 2 Отговор
    КАКА НИНА пак ще лъже и маже по комсомолски, тука ако е франция досега да е увиснала
  • 10 Баба Вуна

    5 1 Отговор

    До коментар #7 от "Българка":

    Бойко Ще отиде, но с Корнелия ще срещат отвън и ще се разбират като мъже. С Киро, Корнелия ще се срещне в тоалетна, там Киро ще и даде флашката за машините.

    Коментиран от #13

  • 11 Българка

    1 2 Отговор
    Интересно , дали на лидерската среща, така наречените лидери ще коленичат пред Политика с главно П - Христо Иванов. Могат само да ми завиждат, че съм докосвала божествената му обувка (само подметката де)
  • 12 🇧🇬🇪🇺💯

    1 3 Отговор
    💯🇧🇬Комунистически Капитализъм в Действие, Нинова, Борисов, Доган, Пеефски, списъкът е дълъг, са Комунисти до мозъкът на костите си, това са хората които имат “поставена задача” да убедят българските “офце” че Капитализъмът не Работи, за да блеете жално “🐑милички офчици🐑” за отминалото време когато “мед, мляко и масло са се изливали по улиците, верно ле❓
    Така успешно се справят комунягите от ЦК на БКП че вие блеете и не осъзнавате че блеете по изгубеното Ви Минало, Настояще и Бъдеще.🇧🇬
  • 13 Българка

    5 2 Отговор

    До коментар #10 от "Баба Вуна":

    На мен ми е интересно , когато се срещне Киро с Корнелия, кой ще се държи за парапета?!?

    Коментиран от #19, #21

  • 14 🇪🇺🇧🇬💯

    1 1 Отговор
    Това е некъф,
    Българо/Стокхолмски Синдром, българското общество в последните 140 години избира “геноцид” като начин на оцеляване, Фашистка Германия, СССР, (конслагери, трудови колонии за политически ненадеждни, обеземлени селяни и граждани) присъства и днес по стените на българските къщи и сгради.
    ⚡️🇧🇬Няма друга държава по светът в която да съм виждал толкова много “пречупени кръстове”, символ на национал социалистите в третият германски райх на “австрийско немският ефрейтор”.
    Идентификацията с насилника в българия, българската политика и ежедневие не учудва никой❗️
  • 15 🇧🇬🇪🇺💯

    0 1 Отговор
    🇧🇬💯те в мойто “лого” са за 💯 дни протести 24/7, като начало.
    Всеки който пожелае, може да ги 💯
    ползва.
  • 16 🇪🇺🇧🇬💯

    2 0 Отговор
    БКП/БСП са убийци, “компилатори”, крадци на частна собственост, върнете Нивите, Горите, и Земята ма, Корнело и заплатете “неустойка” че сте ги ползвале 45 години “даром” а после ги окарадохте за ваште внуци.
    Ай,ай,ай червено/кафява милионерска сган❗️
  • 17 🇧🇬🇪🇺💯

    1 1 Отговор
    💯Поради липса на конструктивно бъдеще,идеи, всички са се вторачили в миналото, според случаят се говори за едни или други неща но никой не обръща внимание на сегашното състояние на нещата.
    💯Тоест “рампант” алкохолизъм и тютюнопушене в България.
    💯Българите измират с двеста а младите с образование и переспектива се изнасят в по зелените европейски “пасища” в западна европа.
    💯България е “смъртоносен саркофаг” който унищожава всякаква надежда за по добър живот по тези балкански ширини.
    💯ЕС е един несъстоял се съюз също като СССР - заместителят на Имперска Русия.
    💯ЕС е заместителят на Нацистка Германия, съюз обречен на разпад и развала.
    💯Войната е тук на балканите❗️и в Украйна е “митът” за една по добра Европа който “мит” е “минало” а настоящето е бъдеща европейска война❗️
  • 18 1111

    1 4 Отговор

    До коментар #1 от "Оставка":

    Никаква оставка. БСП на Нинова е истинската опозиция на ГЕРБ.

    Коментиран от #22

  • 19 Кой ли...?

    3 4 Отговор

    До коментар #13 от "Българка":

    На следващите избори Корнелия ще вземе половината избиратели на Киро.
  • 20 🇧🇬🇪🇺💯

    3 0 Отговор
    ⚡️🇧🇬 И радев и бе се пе то са руски лежанки, където секви руски идиоти се упражняват в руски империализьм, ените викат че другите са про западни а те са виж за мирът и про източни.
    И ените и другите са “един същ дол дренки” и про рассия, про путлер, и про конфискация на частната собственост, про концентрационни лагери трудова повинност, тоест за безплатен и принудителен. човешки труд върху отнетата (конфискувана селскостопанска земя) в полза на червено терористичната държава от комуностически тип и докато българите с пот на челото и кървави от работа ръце си осигуряват “да доживеем до утре” максимата, другата “кохорта” на червено кафявата болшевишка власт Ви убеждават че първите били виж ти Западняци и в другата категория.
    Бай Ганийо е казъл и то с основание и Благодарение на Алеко Константинов е останал и разказът за вековете.
    🇧🇬Всички Са Маскари❗️
  • 21 Българка

    1 3 Отговор

    До коментар #13 от "Българка":

    Престани да ми ползваш ника с опорките на мутрите. Киро няма да се среща с КУрнела. И това е решение на ПП. С хора от хартиената коалиция и поддръжници на руския тероризъм ДБ и ПП не искат да се срещат. Ще бъде чудо, ако някой от тях все пак проведе разговори с тях

    Коментиран от #24

  • 22 Да бе затова им даде

    4 2 Отговор

    До коментар #18 от "1111":

    Председател Вежди и хартиената бюлетина.

    Коментиран от #25

  • 23 фен

    2 2 Отговор
    КВИ СРЕЩИ,КАКЪФ,ТРЕТИ МАНДАТ!!!Получи се важно,СЪОБЩЕНИЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!ДЖУЛКАТА,СЕ СДОБИЛА,с ПОРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕДНОТО ОТРОЧЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!ДА ЖИВЕЙ!!!РАЗПУСКАЙ,ПАРЛАМЕНТААААААААААААААААААААААА,МЕНТА,МЕНТА.
  • 24 Подлога БСП

    2 1 Отговор

    До коментар #21 от "Българка":

    Ти пък от къде си сигурна, че няма да се дрещат? Да не ти го нашепва бжествения Христо:)))) Имаш раздвоения бабке!
  • 25 Да!

    2 2 Отговор

    До коментар #22 от "Да бе затова им даде":

    Някой трябваше да разблокира работата на парламента. ПП можеше да имат председател, но не направиха обща група с ДБ. Трябва да имате очи и за собствените си грешки!
  • 26 Доволен

    0 1 Отговор
    Разочарован съм от Радев,но тая Крушовенска Копанарка,не я понасям и сега се кефя ,как Радев я подхлъзна на бананова кора да и гледаме сеира как ЛАМТИ ЗА ВЛАСТ И ПАРИ..,
  • 27 Шайка

    1 0 Отговор
    Омръзнахте ни до болка ууууууу
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол