Last news in Fakti

23 Януари, 2023 05:37 3 082 29

Корнелия Нинова ще съди Никола Стоянов

  • корнелия нинова-
  • никола стоянов-
  • оръжие-
  • министър-
  • дело

Завеждам поредното дело срещу министъра за набеждаване, заяви лидерът на БСП

Корнелия Нинова ще съди Никола Стоянов  - 1
Снимка: БГНЕС

След интервюто на служебния министър на икономиката Никола Стоянов в ефира на bTV снощи, лидерът на БСП и тогавашен министър на икономиката Корнелия Нинова обвини Стоянов в лъжа.

В публикация на нейната фейсбук страница Нинова заяви, че ще съди министъра.

"Завеждам поредното дело срещу министъра за набеждаване", написа Корнелия Нинова.

По думите ѝ нито днес, нито когато и да било е произнасяла, че е знаела за износ за Украйна.

"И преди и сега твърдя, че нито един патрон не е изнесен за Украйна", категоричен е лидерът на БСП, цитиран от Фокус.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ууу

    35 11 Отговор
    КОРДЕЛАТА МНОГО ЛЪЖЕ !!!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #16

  • 3 ууу

    36 9 Отговор
    ВЛАШКАТА ЦИГАНКА КОРДИЛЕРА ВЗЕ 300 МЛН ДОЛАРА КОМИСИОННА ЗА ОРЪЖИЕТО КОЕТО ИЗНЕСЕ ЗА УКРАЙНА !!!!!!!!!!!
  • 4 Перо

    29 7 Отговор
    Руските ТВ показаха ламаринени сандъци с муниции, обозначени от производителя Арсенал, кал. 7,62х54! Как е контролиран договора за доставка с правителствен сертификат за краен получател? За какво е този сертификат, когато стоката издава и злепоставя износителя, пред трета страна? Освен това автора на статията в Ди Велт може фа бъде призован като свидетел или вестникът да се съди, ако написаното не е вярно, но тогава може да се явят и украински свидетели и Нинова яко ще го загази,поради липсата на контрол до реалния получател! По този начин българската военна техника и снаряжения могат да попаднат във всяка страна или организация от забранителния списък!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 БСП на Бунището

    22 6 Отговор
    Ми те руснаците прости и не разбрали,че Нинова ги е излъгала ...
  • 8 ЛюбоПитен🤔🧐🤔

    23 3 Отговор
    А кой ще съди Корнела🤥🤥🤥?
  • 9 Стига с тоя обяснителен

    20 4 Отговор
    режим.Всички си признаха ама тая няма признаване.Жена за нищо на света няма да признае,няма тая смелост. Вие си го казахте,че неможеш да се бъркаш на клиента който закупи стоката какво прави с нея.Така че не се прави на ощипана лисица.
  • 10 Нинова

    13 8 Отговор
    със сигурност ще спечели делото. И Ди Велт ви казаха кой тайно е помагал на Украйна. Позицията на Нинова и БСП е била категорична. Не е подписала за износ на оръжие за Украйна а е подписала евентуално за износ на такова за партньорски държави от НАТО. Така, че делото е спечелено.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Бля,бля

    17 1 Отговор
    Ама тази сериозно ли говори ,че не е знаела за препродажбата на оръжието ,което е изнасяно за Полша? Че тогава какво разузнаване има България, или тя няма достъп до спец службата? Алоууу не сме абдали !
  • 13 Шаран БГ

    18 1 Отговор
    " Яжте, яжте – казвала бабата и побутвала тавата с баницата– Вий, туй гражданите , срама си нямате !
    Целият свят разбра, че пращаме оръжие на ..........Полща и Румъния. Само г-жа К.Нинова не разбра, че отива за Украйна !?
    И сега ще СЪДИ .......Партийни пари много – защо да НЕ съди когото си поиска ? Майтап бе, Уили !!!
  • 14 Дражев

    14 5 Отговор
    След като се разбра, че сме спасили нарко и био лаборантите в Киев с прякото посредничество и комисионерство на Пентагона и Брюксел, сваляйки гащите в буквалния смисъл, с изгонването на руските готвачки, чистачки и шофьори,уличени като шпиони и спасявайки Украйна, всъщност розовите нежни пълководци от ПП, ДБ, ИТН и други туристи,които се разходиха за масовката в Киев миналата пролет, са допринесли за унищожаването на 70% от украинскатаенергийна инфраструктура.
  • 15 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    14 2 Отговор
    Лъже тая, че се къса!
  • 16 Нормално е

    15 2 Отговор

    До коментар #2 от "ууу":

    За нейният произход...влашка Копанарка и досущ,като тях си вапца бузите с руж.
  • 17 Започна се

    5 19 Отговор
    с предизпорната антиНИНОВА кампания.

    Така като се замисля няма от кого, освен от леваците, които се обединиха срещу автентичното БСП и нейната несломима лидерка.

    Коментиран от #26

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Нов Евроатлантик

    3 5 Отговор
    Бравос за патронете !
  • 20 Киртака при Оризова

    13 2 Отговор
    Оризова го пита, а Корнито знаеше ли? Киртака взе да пелтечи, да увърта и не отговори. Оризова му каза, Браво Киртак! Куп глупости надрънка и абсолютно нищо конкретно не ми каза. Ако Киртака каже, да Корнито знаеше, явно Корнито щеше да го съди, а Киртака това не иска. Ако Киртака каже, ами не, Корнито не знаеше, цялата отговорност се стоварва само върху него, а Киртака и това не иска. И му остана само да увърта. Нека Корнито ги съди, става интересно
  • 21 КУрнело

    11 1 Отговор
    кво се прайш на Отрепана? Даже и оня от Кинтекс, дето го уволни, рече къде отива оръжието, което се товареше на украински самолети Ан-124 от София и Бургас, само ти не "разбра" къде отиват пушкалата и патроните след Полша и Румъния... Нито един патрон ОФИЦИАЛНО не е отишъл за Украйна, но това изобщо не значи, че оръжието не е отишло там... Така че КУрнело, напразно ще си гърмиш патроните в съда, за да доказваш, че си "невинна"...
  • 22 БСП за България и Радев

    3 4 Отговор
    Стига с това! Западните нацисти се опитват да скарат другарката Нинова с генерал Румен Радев. Жалка и нисша проява. Отвратен съм
  • 23 Ниновице трябва да съдиш всички ни

    6 1 Отговор
    Защото всички видяхме че лъжеш и си шарлатанка! Оръжие за Украйна изнасяше, до като дървата за огрев минаха двеста лева и това ако не са твой лъжи?
  • 24 Госあ

    6 0 Отговор
    Ако крушовската капиталистка остане в ръководството на БСП и след този скандал, то БСП е пред закриване.
  • 25 Мечок

    4 0 Отговор
    Абе вие докога ще ни харчите парите в безмислени дела. То и на децата е ясно че оръжието не е отишло директно за Украйна а е минало през посредници но чак пък да не е знаела на тази позиция дали някой вярва на тези думи!
  • 26 Башкå бõлит

    22 3 Отговор

    До коментар #17 от "Започна се":

    Маршът на Финландския батальон:
    "Тръгват момците, тръгват на поход,
    Хелзинки сбогом, край роден мой,
    битки ни чакат, барутен грохот,
    Константинопол ще стигнем с бой.
    Кой ще ни жъне родните ниви?
    Кой ще копае вадите, кой?
    Всички момчета най-работливи
    и най-красиви тръгват на бой."
    Нашите историци слугуват на Моzkва! Пропускат да споменат за финландците(Трети стрелкови батальон, който бил най-боеспособната част от Финландската гвардия. Той наброявал близо хиляда души), за румънците(60 000), сърбите(56000), а българите са били само 7500!

    Коментиран от #27

  • 27 Котка ученият

    19 2 Отговор

    До коментар #26 от "Башкå бõлит":

    Споко! Сейчäċ буряти ша ви усвубуждават от HAT0!
  • 28 Умен по цялата глава

    3 0 Отговор
    Тя е права в случая - нито един патрон не е продаван Директно на Украйна или украинска фирма..Продавали са на фирми в държави от НАТО !!!!Така хем вълка сит,хем агнето цяло...Ни чул,ни видял.....Хахаха....Електората спокоен,руския посланник също - изборните резултати уредени...
  • 29 съди го

    2 0 Отговор
    защото е много кух тоя откъде го намерихте.Те с Росен се надпреварват по простотия
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове