Last news in Fakti

25 Януари, 2023 06:43 25 804 96

Румяна Коларова: ПП за първи път е наясно преди началото на предизборната си кампания, че преживява ерозия

  • румяна коларова-
  • избори-
  • коалиция-
  • продължаваме промяната-
  • герб

Коалиция между ПП и ДБ ще покаже повече слабост, отколкото сила, смята политологът

Румяна Коларова: ПП за първи път е наясно преди началото на предизборната си кампания, че преживява ерозия - 1
Снимка: БГНЕС

По-важният въпрос е какво ни очаква след разпускането на парламента - не само въпросът за резултата от изборите, а и за това, което може да направи този парламент, преди да се разпусне. Това каза в предаването "Това е България" на Радио "Фокус" проф. Румяна Коларова, политолог. Преди да стигнем до нощта след изборите трябва внимателно да наблюдаваме онова, което става в момента в действащия парламент и това, което ще се случва преди изборите, каза Коларова.

По думите и, в рамките на този парламент има два алтернативни разказа. Единият е, че в него нищо не може да се случи, защото има безумно корумпирани политици, които блокират всички възможни промени и други, които са прогресивни и едва ли не от които се очаква да победят и да постигнат своите задачи.

Вторият разказ е, че както в този парламент, така и в следващия, единствено възможните решения ще са тези, които са базирани на основата на компромиса между политически противници, с ясни разделителни линия помежду си.

"За мен тези два разказа са взаимно изключващи се, те обясняват неефективността на досегашните парламенти. Защото, единственият начин да се направи съдебна реформа и да се приемат антикорупционни закони е да се повлече мнозинство, което включва партиите на статуквото. Не може да търсим постигане на тези цели с противопоставяне и сочене с пръст", каза Румяна Коларова. Според нея, така в политиката нищо не се променя. От тази гледна точка, ако в този парламент имаме някакъв вид ефективни законодателни актове, ако наистина се приемат поне един от двата закона за корупцията, ще има превес на единия разказ. Ако този парламент приключи мандата си единствено със актове, обслужващи очакванията за субсидии и дотации, тогава е ясно, че е валиден вторият разказ - че в парламента има едно мнозинство, което блокира всички конструктивни решения, които ще ни извадят от кризата. Истината е, че не може и двата да бъдат. Тези действия ще ни дадат индикация накъде отиваме, посочи проф. Румяна Коларова.

В предизборната кампания, която предстои, се вижда едно намерение да се формира отново блок от партии, които наричат себе си антикорупционни партии, на протеста, на анти статуквото и т.н., каза още политологът.

Според нея обаче, много партии минават през електорална ерозия. Такава преживява и "Продължаваме промяната". И за първи път партията е наясно с това преди началото на предизборната си кампания. "Тя вече веднъж преживя свиване на електората си на предишните избори, но не е ясно как и защо, въпреки устойчивите данни, лидерите на тази партия непрекъснато казваха, че е недобросъвестно подадена информация и тенденция, която социолозите не могат да уловят. Устойчиво твърдяха, че на изборите отново ще бъдат първа политическа сила и преди ГЕРБ. Тепърва ще видим как ще постъпи тази партия сега. В момента вече е ясно, че те знаят вече, че техният електорат се свива. Те продължават да имат лява политика и се опитват да направят коалиция с ДБ. Но това би била една коалиция, която ще покаже повече слабост, отколкото сила. Намерението е да се формира един блок, който да се конфронтира с ГЕРБ и от това да спечели подкрепа. Дали ДБ покорно ще приеме тази стратегия, по същия начин както досега покорно приемаха всички ходове на ПП, тепърва ще видим. В предизборната кампания това ще бъде големият , добави проф. Румяна Коларова.

Според нея, в политиката никога нещата не се повтарят. Едно е каква е заявката и какъв е плана, друго е какво реално ще се случи. "Много е ясно, че в политическото пространство съревнованието с този нов реформаторски блок няма да бъде нещо монолитно. Мисля, че и в тази предизборната кампания ГЕРБ в никакъв случай няма да декларира готовност за коалиции нито с ДПС, нито с БСП. Срещу този реформаторски блок със сигурност ще има ГЕРБ , от една страна, ДПС- от друга и консервативно ляво, както и "Възраждане" като дясната националистическа партия. А тук се търси една логика, която е логиката на политическия център. Логиката е, че когато има партия, която се позиционира между два полюса, това печели. А истината е, че в никакъв случай обединението между ПП и ДБ ще бъде центристко. Те не са центристи по много теми. По някои теми имат съвпадащи позиции, по други теми се различават. Тоест, има два сериозни проблема – проблемът с единството, и с позиционирането.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 116 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стига

    118 39 Отговор
    с внушенията ти , ма , другарке
  • 2 Разбирач

    128 42 Отговор
    Гербавата бабичка на амбразурата.

    Коментиран от #88

  • 3 Бонев

    74 105 Отговор
    А колко хубаво беше с машините. НЕксовците подправят дневника и всичко е цветя и рози.

    Коментиран от #35, #41

  • 4 Да бе да

    107 59 Отговор
    "ПП за първи път е наясно преди началото на предизборната си кампания, че преживява ерозия"
    😅
    И това ви казва тази вещинарка, която е комунист и поддръжник на гроб 😂😘

    Коментиран от #60

  • 5 Софиянец

    109 38 Отговор
    С цялото ми уважение - жалка сте

    Коментиран от #22

  • 6 Анонимен

    40 14 Отговор
    Един път със стомната за вода, два пъти със стомната за вода, а на третия път ...... ?!
  • 7 Сийка

    100 49 Отговор
    Ерозира твоя мозък. Но не се безпокой- това е във връзка с възрастта ти и непрекъснатото му блокиране от мислите за Герб и това ,колко парички под масата ще ти даде Биков. Я вземи сестра ти Колтуклиева, заминете на село и садете, прекопавайте и колтучете екологични домати. Добре вървят на пазара ...

    Коментиран от #89

  • 8 Поредната

    81 37 Отговор
    червена бабичка в атака!
  • 9 А,П,

    65 53 Отговор
    Няма да стане ,само П П Не лъжете хората
  • 10 Просто човек

    77 36 Отговор
    Каза жълтозъбата герберска бабичка...
  • 11 Да гласуваме за ПП

    80 71 Отговор
    Очите ви вади ПП,понеже се зае с едни промени,които ще се случат.
  • 12 Анонимен

    54 17 Отговор
    Пръскачка
  • 13 Бай Стоил

    66 44 Отговор
    Герб, Дпс, бсп, възраждане.... децата на бкп за първи път са наясно че ерозират
  • 14 дедо Флашко

    82 77 Отговор
    ПП не преживява ерозия,а разграждане и оттичане в канала на 00.

    Коментиран от #75

  • 15 Послушко

    65 18 Отговор
    Тъкмо те бяхме позабравили малко. Стига манипулации.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Ха ха

    61 16 Отговор
    Руменке, пусни някоя опорка за Нексо, че Сийка нещо го закъса.
  • 18 Салих помака добрия

    47 63 Отговор
    Само Герб всички помаци сме срещу шарлатаните педали от ПП

    Коментиран от #69

  • 19 Гест

    55 42 Отговор
    Това, което видяхме, е годежът между задругата на хартиената коалиция ГЕРБ, ДПС и БСП. Очакваме да видим сватбата....... .....Ще видите сватбата ....ама очаквайте на 2април да видите ...и брадвата насочена към вас от българския избирател.Омитайте се харвардски б.к.л.ци
  • 20 Гест

    53 41 Отговор
    Ристю,Кирил ,и П.д.л ,много искат Радев .....мандат ....да им е дал.Двамата герои ......,пак въртят и сучат ,коалиция ще правят ....само да сполучат. Но вторият април ги изигра, като първият с априлска тъй шега. ....Крайно време е за вас ....и за онзи пе.е.р.ст да се махнете от власт Властта ви беше кратка па макар и сладка ,.....после Корни ви направи хватка ....от вас се отдели .....щото Киру ...за миг Украйна тъй спаси.Харвардски сте вийй ,,умници,,,и на Бойко сте критици.Завиждате му много вие ....кюлчетата где ли крие.?Нищо ,няма и във вас ,кредитите са ви страст.Обещахте таз промяна ....и цяла София ....засмяна.Повярваха ви първо там ,....после станахте за срам .....никаква промяна няма ,пълен въздух сте .....измама.

    Коментиран от #27

  • 21 нннн

    54 39 Отговор
    Отдавна беше ясно, че без мъдypkитe им е спукана работата на ПП, ДБ и БВ.
  • 22 Анонимен

    48 26 Отговор

    До коментар #5 от "Софиянец":

    Ама какво уважение, тя е толкова зависима и отвратителна жена, не е за гледане.Жалко дърто чучуло.
  • 23 ПОЗНАВАЧ

    54 49 Отговор
    ПП отече в канала.

    Коментиран от #84

  • 24 Ван

    54 53 Отговор
    Коларова е в ерозия , ПП ще спечели.
  • 25 Послушко

    32 14 Отговор
    Пропаганда на ниво поетите от априлския пленум 1956. Отчайващо ниска топка :)
  • 26 Българин 🇧🇬

    42 24 Отговор
    тиквата мутропитек започна да ги активира много от рано тези мръсни парцал.и ...

    Коментиран от #37

  • 27 Българин 🇧🇬

    27 9 Отговор

    До коментар #20 от "Гест":

    Има едно предаване наречено Комиците. В един епизод има една реплика Саше много си т....п .
  • 28 ГОЧО БУЛГУРА

    31 17 Отговор
    ТОЧНО. ТОВА. ТРЯБВА. ДА. НАПРАВЯТ. ( ОБЩ ДЕМОКРАТИЧЕН ФРОНТ). СРЕЩУ. ТОЗИ. 🐙 ДР. КОЛАРОВА
    ЗАЩОТО. ОТ. 32. ГОДИНИ ТОЙ
    НИ. Е. ХВАНАЛ. ЗА. ГЪРЛОТО. И
    НИ. ВЛЕЧЕ. КЪМ. ОТВЪДНОТО
    ЗА. ПО. НАПРЯКО. КЪМ СССР.
    ЗАТОВА. ТРЯБВА ДА. МУ. СЕ. ОТРЕЖАТ. ПИПАЛАТА. А. НАКРАЯ. ГЛАВАТА.
  • 29 Просто Киро

    36 44 Отговор
    Хубаво е с машините. Пипаме софтуера и печелим колкото си искаме.

    Коментиран от #32

  • 30 КИРО ЖЪРТЪ

    11 5 Отговор
    ДО. "" ПОЗНАВАЧ"" НА. ТЕБЕ
    АКЪЛА. ТИ. ОТДАВНА. Е.
    ИЗТЕКЪЛ. В. КЕНЕФА ,НЕСТИГА
    ЧЕ. СИ. ПРОСТ. АМИ. И ГЛУПАВ.
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Просто Мунчо

    29 18 Отговор

    До коментар #29 от "Просто Киро":

    Ами то и с хартиените бюлетини, е долу горе същата работа. Преправяме общият протокол и готово. Пито платено. Костинбродската хартиена сага е пример за това.
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Адолф

    27 16 Отговор

    До коментар #3 от "Бонев":

    Нали? Машините от Мадуро, дето лично Борисов купи за два пъти по 70 милиона? За срещите предполагам пишеш!
    А сега пак хамалогия, пак печатане в костинбродска печатница на допълнителни фалшиви бюлетини. Само работа отварят на Баце.

    Коментиран от #90, #91

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 ГЕРБ=ДПС =Възраждане,БСП

    20 16 Отговор

    До коментар #26 от "Българин 🇧🇬":

    Каквото и да правят Герб те са свлачище ,госпожата е професор, като другите стотици у нас,Герб ще говорят предизборно да се позиционират в дясното евроатлантическо,русофобско пространство,обединението на ПП и ДБ,които няма да се коалират с Герб, ще отприщи хишната страст за власт на Герб и ДПС заедно с БСП,те ще съставят правителство,подбудени от армноста на мутрите, комунисти и ченгета от дс,има само един проблем,а той е Пловдивската група на ДСБ около Йордан Иванов, Радан Кънев и още една дузина съглашатели,от ДБ начело с Христо Иванов,те са в състояние да ни предадат така както го правиха през 2914год. 2015,2017и 2022г.
  • 38 ГЕРБ=ДПС =Възраждане. =БСП

    10 13 Отговор
    Гласувайте мажоритарно против,бившите съглашатели от ДБ с Герб,листите ще са общи, да не позволяваме на Йордан Иванов председател на ДСБ да стане депутат той не е наш а Гербаджия,също Мартин димитров, който бе в пред изборна коалиция с Дани Каназирева, Атанасов, хора бдете Радан Кънев и Светослав Малинов, бяха Реформаторският блок те веднъж ни предадоха и се сгодиха с ББ

    Коментиран от #45

  • 39 Нсн

    6 7 Отговор
    Ето как ставаме джендъри в Бг.що не говорите и пишете правилен български език? Политологът и професор не е мъж, тя е политоложКА и професорКА.
    Аман от ,,знаещи" хора!
  • 40 Дрън

    17 13 Отговор
    На тая сметките винаги са грешни.
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Антикомунист

    21 15 Отговор
    Колкото украинците са нацисти, толкова и ГЕРБ са комунисти. Стига с глупостите.....
  • 44 Туйн Пийкс

    23 13 Отговор
    Хем ГЕРБАВА,хем ГЪРБАВА, иска отново да рециклира ГОЛЕМИЯТ ТУЛУП...
  • 45 Антикомунист

    19 29 Отговор

    До коментар #38 от "ГЕРБ=ДПС =Възраждане. =БСП":

    Хубав, лош , прав, крив единствено при управлението на Борисов България вървеше напред. Не стоеше на едно място , като при много други правителства нито вървеше назад като сега. Не случайно беше толкова дълго управлението му.

    Коментиран от #50, #76

  • 46 Алчността

    19 10 Отговор
    Коларова е хитра и обиграна, но тя е излезнали от университетите, не познава или подценява алчността, апетита за власт на мутрите и техните създатели от дс БКП,Жаждата за плячка ще обедини Герб,ДПС, БСП и другите производни на ДС.
  • 47 Минева

    22 16 Отговор
    ПП се изчисти от интересчиите, възрастна госпожо.

    Коментиран от #92

  • 48 ССС

    20 8 Отговор
    А пък ти отдавна си наясно със себе си, че си морално деградирала и за парички от гроб си готова да кажеш на черното бяло.
  • 49 От баш СМЕРШ

    26 8 Отговор
    На тази опоскана жена не трябва да и се дава трибуна!
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 а какво ИЗКВИЧА ПОВЕЛИТЕЛЯ НА СТАТУКВОТО

    16 8 Отговор
    И МЕНТЕ ГЕНЕРАЛ БМБ ОТ БАНКЯ - ТИКВАТА , ДОФТОРА НА НАУКИТЕ ?
  • 52 ТАЯ ЖАБА - ПРОФЕСОР НЕ ОБЛИЗВАШЕ ЛИ

    14 8 Отговор
    ДОЛНИТЕ ЧАСТИ НА ЕДНА МУТРА - НАЙ ГОЛЯМАТА ........... ИЛИ ДА ?
  • 53 Когато

    17 5 Отговор
    Си обсебен и ти плащат от партия Герб,естествено,че ще защитаваш тяхните позиции.Голям експерт социолог се оказа госпожа Коларова.Кой е ляв,кой център,кой десен ,това са демагогии.Промяната не изповядват лява политика.Те вървят повече към дясното пространство и малко в центъра.Абсолютно не можем да ги определим в ляво.Затова и искат предсрочно обединение с ДБ.
  • 54 Лили

    22 7 Отговор
    Ерозията е в главата ти
    .Недалновидни внушения.Кръг наляво,кръг надясно,обърни се кръгом.Глупости на квадрат.Коларова е пристрастена към Борисовата банда.И когато я канят в телевизиите,винаги е подчертавала симпатиите си към Герб.

    Коментиран от #61

  • 55 Банкянски тулуп

    18 6 Отговор
    Много гнусна бабишкера!
  • 56 Лили

    17 6 Отговор
    До45.Антикомунист.Защитавайки правителството на Герб, Вие се подхлъзвате към пропастта.Смехории,че Баце ни водил напред!!Кое е това напред?Че сме последни по заплати в ЕС, че сме последни по здравеопазване,образование,икономика,земеделие и животновъдство,иновации и дигитализации.Да, Борисов ни водеше напред по лъжи и кражби ,построяване на хотели на приближени до него,възлагане на инхаус поръчки на магистрали на свои хора.Напред в пълнене на шкафчета с пари и кюлчета.Моля Ви,гледайте по- обективно на действителността и не си затваряйте очите за корупционните схеми на Герб,защото там сме най- напред.!!!
  • 57 Лили

    16 5 Отговор
    До45.Антикомунист.Защитавайки правителството на Герб, Вие се подхлъзвате към пропастта.Смехории,че Баце ни водил напред!!Кое е това напред?Че сме последни по заплати в ЕС, че сме последни по здравеопазване,образование,икономика,земеделие и животновъдство,иновации и дигитализации.Да, Борисов ни водеше напред по лъжи и кражби ,построяване на хотели на приближени до него,възлагане на инхаус поръчки на магистрали на свои хора.Напред в пълнене на шкафчета с пари и кюлчета.Моля Ви,гледайте по- обективно на действителността и не си затваряйте очите за корупционните схеми на Герб,защото там сме най- напред.!!!
  • 58 Тиквена фенка

    11 7 Отговор
    от ГРОБ
  • 59 Казуар

    12 7 Отговор
    Известната слугиня на ГЕРБ Коларова.
  • 60 Със сигурност

    13 2 Отговор

    До коментар #4 от "Да бе да":

    Са наясно че ги чака съдбата на Слави и се Н а С И Р а Т от страх че паричките им изчезват

    Коментиран от #93

  • 61 Събуди се лили

    13 13 Отговор

    До коментар #54 от "Лили":

    Колкото и да ти се иска да обслужваш просто Киро всичко за тях е приключило така както се появиха така и ще изчезнат защото само гледаха да напълнят чувалите
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Румен

    11 7 Отговор
    Стара склерозна прантия дава грешен акъл за пари. Си купи свещи и четни цветя
  • 64 Снайпер

    0 3 Отговор

    До коментар #62 от "Бако":

    Познаваме ли се, бако? Щото, ако не, не знам какво ти дава правото, да ме прценяваш!

    Коментиран от #71

  • 65 Боли ме шнура

    15 8 Отговор
    Ето я бившата комуниска, сега гербериска подлога, другарката Коларова, внучка на убиеца Васил Коларов.
  • 66 Болярин

    10 21 Отговор
    ГЕРБ не говорят , а се доказват с близо МИЛИОН ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ ! Скоро пак ще се лее шампанско, а харвардските измамници ще си мажат въжето със сапун ! Всички, с които кирО тъпотО и асанчО крадливотО се изгавриха, ще ги изпратят при Слави !!!
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Монката

    9 3 Отговор
    Това е енергиен вампир.
  • 69 А ние сме

    3 1 Отговор

    До коментар #18 от "Салих помака добрия":

    Против такива шарлатани като Вас, които изсмукаха милиони пари от държавата по програмата за намаляване производството на тютюн и пренасочване на тютюнопроизводителите към други дейности. В каква друга дейност вложихте парите, които взехте от нашите данъци?
  • 70 Шаран БГ

    4 1 Отговор
    Че защо има 29 % избирателна активност ?? Защото нито една партия НЕ Е ЕРОЗИРАЛА ?? Нормално е "старите муцуни" да НЕ ИСКАТ: :мандатност, референдуми /понеже сме "демокрация" и само Партийното събрание може да разреши такова чудо да се случи/, намаление на бюджетните субсидии, президентско управление, българска валута / умират за евро/. Всеки, който и всичко което маже да ги отдалечи от бюджетната ясла е НЕДОПУСТИМО ..... и по Конституция, и по преценка на дъртите влъхви от Конституционния съд. Няма го и любимият ни президент г-н Плевнелиев - и той е ПРОТИВ всичко което иска плебса.............Те така !?
  • 71 Бако

    2 1 Отговор

    До коментар #64 от "Снайпер":

    Ти се познаваш. Можеш да даваш оценка а се сърдиш като те оценяват. Типично за тъпите хем си тъп хем лато ти го кажат се обиждаш и така си ходиш хем тъп хем бит.
  • 72 Биби самсунга

    8 4 Отговор
    Лели-бабушки се облизват за тиквата, както 90-те за лилов швестера!
  • 73 хммм

    10 3 Отговор
    Ерозията е главата на таз патка!

    Коментиран от #74

  • 74 Мислиш ли

    7 8 Отговор

    До коментар #73 от "хммм":

    Не ерозия а трагедия ги чака Кирчо и кокорчо
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Хохохо

    6 3 Отговор

    До коментар #45 от "Антикомунист":

    Също така, най стабилно ни закотви, като най бедна държава в ЕС.

    Коментиран от #77

  • 77 Джеймс

    6 2 Отговор

    До коментар #76 от "Хохохо":

    На последно място сме. И кой да е след нас??? Чехия, Словакия или Румъния?? Щото като народ сме много работни, дисциплинирани и умни? Щото една голяма част се изнесе от територията, вместо да работи тук за по-добър живот, против шуробаджанащината и мутрите? Хайде да не цитираме П.Славейков, а???
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 66 никolaos

    9 3 Отговор
    Коларова ти си голямата ерозия която отново иска да лапа от Герб.Не се показвай че разваляш сънищата на хората
  • 80 Доньо

    7 3 Отговор
    Герберска подлога! От думите й става ясно, че именно обединението на ПП и ДБ най-много плаши ГЕРБ. Не виждам защо? Върнаха си хартиените бюлетини, вече спокойно ще си "качат" с 100000 гласовете.
  • 81 Кочан

    3 4 Отговор
    В навечерието на СВО Русия подаде импулс към Радев за дестабилизиране на страната. Пробваха се най-различни варианти и накрая чрез искуствен интелект, визирам флашката на Кирчо, беше установено Харманли - Харвардска Народна Власт. Украинците обаче се запънаха. Радев не можа да поднесе България на тепсия с хляб и сол на "тройните ни освободители" и възмездието надвисна като Дамоклеев меч над главите на предателите. Сега основната цел и задача на Радев е да замете следите и да ги опакова в някаква пожелателно "до-гоод" опаковка.
  • 82 Крокодил

    6 7 Отговор
    Отиват си ПП и ДБ! Сбогом шарлатани!!!

    Коментиран от #83

  • 83 Хипопотам

    9 1 Отговор

    До коментар #82 от "Крокодил":

    Отиват си "възраждане" и БСП! Сбогом шарлатани!!!
  • 84 ПОЗНАВАЧ

    9 0 Отговор

    До коментар #23 от "ПОЗНАВАЧ":

    "възраждане" оттече в канала.
  • 85 Казвам

    3 0 Отговор
    "възраждане" е наясно че преКазвамживява ерозия.
  • 86 скравена

    3 2 Отговор
    каза наглата внучка на кръволока на български майки и деца
  • 87 Поредната

    3 1 Отговор
    Изцепка на вам пира! Защо въобще ни я показват плаши хората?!?
  • 88 Ппп

    2 2 Отговор

    До коментар #2 от "Разбирач":

    Ама голям разбирач си бе де.бил. Да жената е на възраст но със сигурност е в пъти по-умна и учена от теб-селския тарикат стиснал в ръка стограмката още в този час. ГЕРБ нямат нужда от подобен жест. Да му мислят простото Киро и кокорчо без възможност за цъкане по машините в края на изборния ден. А ти няма за какво да мислиш. Очевадно е, че не ти е възможно.
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Пвпв

    2 2 Отговор

    До коментар #35 от "Адолф":

    Хайде да се информираш малко, ако можеш да четеш де, кой е купил машините. И да, правилно е да имат хората избор как да гласуват. А за Костинброд сигурно пак не си прочел, какво стана и къде е сега човека сътворил тази смешка. Чети бе човек. Чети. Ще ти е от полза.
  • 92 Ппп

    2 1 Отговор

    До коментар #47 от "Минева":

    Но най-големите са си на първа линия. Е малко им е посмачкан фасона вече от разкритите им далавери. Но не се отказват. Не е и нужно. Народа ще им покаже за къде са.
  • 93 Пуфи

    2 2 Отговор

    До коментар #60 от "Със сигурност":

    Ама ти сериозно ли бе на човек. Да не би да си имал предвид простото Киро и кокорчо. Отивай бързо на доктор. Може пък и нищо да ти няма. За сега сифона само ги върти ПП и остава малко време да ги засмучи и хайде отекоха.
  • 94 Ти да видиш!

    1 0 Отговор
    Ленин по негово време бе казал:Няма да слушам тези и онези политически проститутки.Край на дебата.....
  • 95 Пфу, грозотия

    2 0 Отговор
    Гербава подлога!
  • 96 Българка

    1 0 Отговор
    И тази като Харалан се е продала на ГЕРБ за 100 сребърника. Е как да дръпнем напред като интелигенцията ни е пълна с боклуци.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове