1 Февруари, 2023 09:32 1 250 28

Мартин Димитров: Идва нова политическа ситуация

  • мартин димитров-
  • герб-
  • пп-
  • дб-
  • съдебна реформа

ГЕРБ, ДПС и БСП ще понесат своята отговорност, смята той

Мартин Димитров: Идва нова политическа ситуация - 1
Снимка: БГНЕС

"ГЕРБ, БСП и ДПС целенасочено спират съдебната реформа, еврозоната, от ДБ вече се съмняваме, че те спират и Шенген. Това ще доведе до нова политическа ситуация. На тези избори не очаквайте резултати, подобни на предишните".

Това заяви пред БНР Мартин Димитров от "Демократична България", който е и председател на икономическата комисия в парламента.

ГЕРБ, ДПС и БСП си разкриха картите на лидерката среща, посочи Мартин Димитров в предаването "Преди всички". Според него за това ще бъде понесена отговорност и ще промени политическата обстановка в България:

"Пътищата са само две. Единият път е ГЕРБ, ДПС и БСП, а другият - ПП и ДБ. Това развитие дава сериозен шанс за ПП и ДБ да се представят над очакванията на следващите избори".

Докато не приключат разговорите за съвместно явяване на изборите между ДБ и ПП, те са само разговори, подчерта депутатът от ДБ и добави:

"Докато не са изчистени всички детайли, не трябва да се слага каруцата пред коня".

Дали ще се явим заедно или не, двете партии трябва да формираме управленска алтернатива, категоричен бе Димитров.

"Не може да продължават служебните кабинети на Радев, които са все по-колебливи и несигурни. Рисковете стават все по-големи. Ситуацията от избори към избори се променя, защото хората стават все по-тревожни".

Мартин Димитров вижда директен саботаж относно еврозоната, който е дошъл от ГЕРБ, БСП и ДПС, "Възраждане" и "Български възход". Според него тези партии са се били наговорили предварително и не са участвали в две комисии.

"Демагогията е много голяма, защото ако ги питате - ще кажат, че това им е огромен приоритет, обаче като опрат нещата до гласуване - ги няма и то организирано", коментира той.

За евентуално поскъпване на застраховката "Гражданска отговорност" Димитров заяви, че текстовете между първо и второ четене в Кодекса за застраховането идват 80% от самите застрахователи. При това положение да се говори за такова голямо увеличение е несериозно, смята той.

"Хората, които не искаха да се приеме каквото и да било, създадоха лични страхове, говорейки за някакви големи поскъпвания, които никой не може да предвиди и са просто създадени, за да плашат хората".

Относно правосъдната реформа, той посочи, че там по скоро е очаквал това поведение на същите партии.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 28 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    18 14 Отговор
    Възраждане ще е първа политическа сила и Слугите на Козяк отиват на боклука.Грантаджиите като този ще трябва да се хванат на работа.

    Коментиран от #6

  • 2 лют пипер

    12 2 Отговор
    И КАКВА Е ТАЯ политическа ситуация,ДЕТО ИДЕ?
  • 3 фен

    12 6 Отговор
    А и вие, сбирщина от Напора, няма как да понесете отговорност. И останаха хората с опит. А те са ГЕРБ, ДПС и БСП. Вие явно не ставате за алтернатива, ще търсим други. Коце?

    Коментиран от #4

  • 4 фен

    10 0 Отговор

    До коментар #3 от "фен":

    НПОта
  • 5 Да, да

    6 1 Отговор
    Тя идва от 30 години, но няма кой да ви изгони, спокойно.
  • 6 фен

    14 2 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Бе ти къса ризи за кирето, сега нещо се пребоядиса...

    Коментиран от #10

  • 7 SDEЧЕВ

    20 1 Отговор
    ДО КОЛКОТО СИ СПОМНЯМ ПОСЛЕДНОТО РЕДОВНО ПРОВИТЕЛСТВВО БЕШЕ ДБ-БСП-ПП ,ШАРЛАТАНИТЕ В ТИПИЧЕН СТИЛ ПОЧНАХА ДА ПРИШИВАТ БСП КЪМ СДС. МИЛИТЕ ШАРЛАТАНИ,ТОВА Е КЛАСИЧЕСКО ДЕЙСТВИЕ НА ХЛЪЗГАВИ ГНУСНИ ОХЛЮВИ,КАТО ТОЗИ ОТ СНИМКАТА
  • 8 ФЕЙК

    5 0 Отговор
    И в затвора еи в парламента са престъпници. Само, че в парламента са защитени от закона и неподсъдни!
  • 9 Работата е ачик

    4 3 Отговор
    Гласуваш за ДБ+ПП или за ГЕРБ+ДПС+ВЪЗРАЖДАНЕ. Това е уравнение с едно неизвестно, подходящо и за учениците в четвърти клас.

    Коментиран от #20

  • 10 Последния Софиянец

    15 1 Отговор

    До коментар #6 от "фен":

    На площада Кирчо беше нормално момче.Ходеше с едни скъсани дънки и бяла риза и в началото мислех че е беден студент а се оказа милионер.После като министър не ни забрави и идваше редовно на Агора България пред Президентството.Ходих на основаването на партията ПП в китайския център на Лъвов мост . Кирчо и Кокорчо ми стискаха ръцете и викаха че без нас от площада няма как да победят.После като взеха властта все едно им смениха чипа в Козяк.
  • 11 Със съмнително постоянство

    13 1 Отговор
    ни натрапвате ДБ, също като ваксините против ковид
  • 12 ДОКО

    6 0 Отговор
    НИКОЙ НИЩО НЕМА ДА НОСИ И НЕМА ОТГОВОРНОСТ ..ЗАЩОТО ТОВА Е ЦЕЛТА НА ДЕМОКРАЦИЯТА ДА СЕ ПРАВЯТ НЕЩАТА БЕЗ ДА СЕ ПОЕМА ОТГОВОРНОСТ...ПОЕМА ГО ИЗБИРАТЕЛЯТ..ОПИИ
  • 13 Ти да видиш

    12 1 Отговор
    Дано да дойде "новата политическа ситуация" - БЕЗ ПП-та, ДБ-та, и подобни на вас М.Е.Н.Т.Е.Т.А.
  • 14 нннн

    7 2 Отговор
    "Пътищата са само двa."??? Според този трябва да избираме между пътя на Tиквaтa и пътя на Пpo100то. Глупости на търкалета (мартинета).
  • 15 Лошо Седларов

    7 1 Отговор
    Таман закусих и видях това нещо И сега кво след като минах през ОО трябва да закусвам пак
  • 16 ГЕРБ

    7 1 Отговор
    Гнусен чиляк брррррр
  • 17 сладур

    7 1 Отговор
    Дано Мартин и ко са аут
  • 18 Мишо

    7 1 Отговор
    То хубаво идва, ама с партии като вашата ще се забатачим още повече.
  • 19 Анти Евро агит проп

    4 1 Отговор
    Мартине, ти ЗА ядене на червеи и гъсеници ли си брат? Как ще обясниш на евроматряла че го чака гурме от стоножки и паяци в любимия ти Евро съюз?
  • 20 Изводът е, че

    2 2 Отговор

    До коментар #9 от "Работата е ачик":

    Гласува се САМО за Възраждане, така се изритват и тиквата и ПП и Дб и дпс и бсп
  • 21 Аман от продажници

    3 0 Отговор
    Ко речи?
  • 22 Борис

    5 1 Отговор
    ДБ в управлението означава интересите на кръга Капитал да движат държавата.
  • 23 Никифоров

    2 1 Отговор
    Мартине, ти май забрави времето, когато бяхте в коалиция с ГЕРБ? Тогава ви вълнуваше единствено и само какви постове ще вземете. Голям демагог си, НО ние избирателите помним, така че споко ще те оценим подобаващо.
  • 24 Борил

    2 1 Отговор
    На ДБ все някой друг им е виновен!
  • 25 ЧИБА В БЕЛЕНЕ БЕ !

    2 1 Отговор
    БОКЛУК СМОТАН !
  • 26 ПАРАЗИТИ ! ЧАГЪРТАНЕЕЕЕЕЕЕЕ.............

    0 0 Отговор
    Гласува се САМО за Възраждане, така се изритват и тиквата и ПП и Дб и дпс и бсп
  • 27 Рали

    2 1 Отговор
    Мда, нова политическа ситуация без ДБ
  • 28 Виктор

    2 1 Отговор
    Мартинчо май пак е стоял на течение
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове