Last news in Fakti

3 Февруари, 2023 14:28 1 669 88

Кабинетът "Донев 2" поема властта. Радев: Без парламентарна подкрепа успяхте да спрете свободното падане на държавата

  • кабинет донев 2-
  • власт-
  • румен радев-
  • парламентарна подкрепа-
  • свободно падане-
  • държава

Президентът представя задачите и приоритетите пред кабинета новия служебен кабинет

Кабинетът "Донев 2" поема властта. Радев: Без парламентарна подкрепа успяхте да спрете свободното падане на държавата - 1
Снимка: БГНЕС

Новото служебно правителство, начело с Гълъб Донев, официално встъпва в длъжност от днес. Президентът Румен Радев представя задачите и приоритетите пред кабинета "Донев 2".

"Основните приоритети трябва да бъдат насочени за гарантиране на покупателната способности на българските граждани и борба с обедняването, подкрепа на най-уязвимите, ограничаване на монополите и спекулата, подобряване на условията за икономическо развитие, подкрепа на родните производители и привличане и то агресивно на чуждестранни инвестиции. Основна задача на правителството е подготовката на честни и прозрачни избори и тя се усложнява на фона на новите промени в Изборния закон", каза президентът Румен Радев, като изрази увереност, че кабинетът ще направи всичко необходимо гласът на българските граждани да не бъде изкривен.

Ангажимент на правителството остава и сигурността, и работата по проектите по модернизация да продължи да се развива. Радев очаква по-голямо укрепване на сигурността на границата в взаимодействие с ЕК, борбата с престъпността, финансовите престъпления, беззаконието по пътищата, наркоразпространението. Очаква да продължат усилията за укрепване на държавността, правосъдната реформа, борбата с корупцията, въпреки абдикацията на парламента по тези теми. Очаква и проектът за Национална детска болница да продължи да се развива, както и подготовката на проекта за спешна медицинска помощ по въздуха. Президентът очаква да развиват постигнатите успехи в европейската интеграция.
Радев заяви, че ги очаква изключително оспорвана предизборна кампания и част от участниците в нея ще опитат да извлекат дивиденти на гърба на служебния кабинет, да ги провокират, да оправдаят с тях провалите и да си приписват техните успехи. Президентът призова министрите да пазят самообладание и да не се намесват в кампанията. Да не вземат страна, но да устояват истината и интересите на ведомствата, които представляват и най-вече на българските граждани.

"Този втори мандат ще бъде още по-труден, защото проблемите са много, а очакванията - големи. Дръжте пулса на проблемите на хората и работете за тях. Това е залогът за вашия успех. На добър час", каза Радев.

"Поканих ви, за да ви благодаря за усилията и резултатите, и да назнача новото служебно правителство. Точно преди 6 месеца поехте отговорност да управление на страната в труден момент. Прогнозите вещаеха силно негативни сценарии за икономиката и благосъстоянието на хората. Блокирани институции, рекордни цени на горивата и липса на газ, на договори, на слотове, на търгове, интерконектор в насипно състояние и подивели цени. Замразени инфраструктурни проекти, липса на закони по ПВУ, нула одобрени европейски програми, липса на напредък в европейската интеграция, блокаж на "Капитан Андреево", застой в модернизацията на българската армия, рекорден миграционен натиск, война до нашите граници. Затова и приоритетите, които отправих към вас бяха насочени с този фокус, сред които укрепване на сигурността, гарантиране на доставките, сваляне на цената на енергоносителите с фокус върху интересите на обикновените потребители и българската икономика. Засилване на европейската интеграция и особено внимание върху покупателната способност на българските граждани", каза президентът Румен Радев, цитиран от БНТ.
Президентът заяви, че без парламентарна подкрепа правителството е успяло да спре "свободното падане на държавата", да парира кризите, да проведе честни избори и да открие нови възможности за възходящо развитие на страната.

Даде пример с един от най-критичните сектори - енергетиката, където е завършен интерконекторът с Гърция и са се организирали първите прозрачни реални търгове за доставка на втечнен газ. Решен е проблемът със слотовете и то за десетилетия напред чрез удвояване на капацитета Александруполис и споразумението с Турция.
Кабинетът е успял да снижи цената на горивата до най-ниската в Европа, а "Лукойл" да се регистрира и да плаща данъците си у нас.

Открои и предприетите стъпки за подкрепа на най-уязвимите слоеве на населението. Подготвени са липсващите закони по ПВУ и реално е стартирало изпълнението на този план. Утвърдени са всичките 10 европейски програми с гаранция на едно солидно инвестиране през следващите години.

"За първи път държавата си с цялата си мощ стъпи на "Капитан Андреево" в ефективно партньорство с нашите съседи и партньори от ЕС се засили охраната на границата и нелегалният трафик на мигранти бе редуциран значително, а в системата на МВР започнаха оздравителни процеси", каза още Радев.

Поздрави кабинетът, че е успял да овладее основният фактор, който генерира инфлация - цените на енергоносителите.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 на снимката

    54 5 Отговор
    ВСЕ БОКЛУЦИ!
  • 2 хихи

    52 4 Отговор
    Хвани единия, удари другия!
  • 3 БОЦ - ко

    41 4 Отговор
    Държавата "не падна",
    А ПРОПАДНА .... !!!

    Коментиран от #9

  • 4 Червени

    50 4 Отговор
    издънки и потомствени хрантутници на държавна ясла ! Тия ли ще оправят държавата ? До сега само харчове и борчове ѝ причиниха !
  • 5 Сталин

    26 17 Отговор
    Българина е пълен глупак ако си мисли че еднодневни политически прос титутки назначени на власт от главния сводник в България - американското посолство че ще работят за интереса на българите много се лъжат . Тъй като българина по природа е шмекер той гласува за себеподобни и си мисли че колониалната администрация ще свърши цялата работа вместо него а той ще си стои на ракията и салатката.Единствените почтени хора в политиката бяха Жан Виденов и Волен Сидеров които влязоха във властта с по един апартамент и така и излязоха от политиката ,но много са малко почтените хора в България за да гласуват за такива политици,така че надежда всякаква вие оставете
  • 6 добре че чехълчето

    11 23 Отговор
    паразит не е президент сега...
  • 7 Е тия "убавци"

    36 6 Отговор
    на снимката начело със шефа им Мунчо Решетников Рускоподлогов са за при Чаушеску заедно с роднините.....
  • 8 Свободното падане на държавата е отдавна

    26 7 Отговор
    но в последните месеци то се ускори, защото нещата у нас се ръководят от генерал-губернатора Митрофански ! Единствения мъж в българската политика !
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Тома

    28 1 Отговор
    Само данчо ментата е доволен от служебния кабинет на клюмналото юмруче на чорапа понеже всички сме дпс приятелю
  • 11 Мнение

    33 2 Отговор
    Крадец до измамник. 52 процента хиперинфлация докарахте, некадърници!
  • 12 Дрън-дрън

    28 12 Отговор
    Свободно падане е имало само в дрънканиците на Герб, ДПС, Възраждане, Труд и ПИК, а сега и на Радев.
  • 13 123

    22 3 Отговор
    ПОСЛУШКА ДО ПОСЛУШКО МОЯ МИЛА МАЙНОЛЬО,ТЕЗИ ДАНО ТОЗИ ПЪТ ПОДСИГУРЯТ ЧЕСТИ ИЗБОРИ НО РЕЗИДЕНТА ЩЕ БДИ И ТЕ ЩЕ КОЗИРУВАТ
  • 14 Бамбука

    30 9 Отговор
    Какво различно направи служебния кабинет от това, с което тръгна правителството начело с ПП ? Президента използва ИТН и БСП за да ги изгони от властта. После в атаката се включиха старите муцуни Герб и ДПС. Служебния кабинет стъпи на тяхната платформа. Щеше ли да има газова връзка с Гърция, без ПП и сие ? Щяхме ли да се отървем от Газпром без ПП и сие ? Щеше ли да се стигне до договаряне с Турция за доставки на газ ? Щяхме ли да бъдем признати от Украйна и ЕС, ако ПП и сие не бяха доставили оръжие ? Спирам до тук, но има много решениея на ПП и сие с които се опитаха да измият облика на България след 12 годишното управление на Герб и ДПС.
  • 15 Ани

    13 9 Отговор
    Онзи наркоман, който пребива невинни котета по стените на жилищни кооперации, пак е правосъден министър! Крум Бездарков
  • 16 !!!?

    23 2 Отговор
    Свободно падане на държавата !!!?

  • 17 Втори яприл

    4 25 Отговор
    Възраждане
  • 18 позор!

    27 5 Отговор
    Нагъл, коварен и долен лъжец! Ега ти кремълската подлога и национален предател! Че нали с тези нищожества, в "служебния" Гълъбарник на червеното и в червата ЗаКаПеЧе - Гарвана, "птица проклета", държавата ни съвсем пропадна бе, фатмак селяндурин от Слравяново! И не само пропадна, но и я направихте за срам, за резил и посмешище по света с унизителната си и слугинска политика към чудовището в Кремъл!
  • 19 Гов - ната винаги ИЗПЛУВАТ ОТГОРЕ !

    21 1 Отговор
    Настава ЧАС за майдан и У НАС !
  • 20 Започва да ме сърби

    11 3 Отговор
    ЧИПИКА и копнежа за войнишкият СТРОЙ !
  • 21 8888

    18 1 Отговор
    Пътят на Копринката и неговите изпълнители!
    Некадърници, алчни и и продавачи на постове!
    Това е настоящето правителство на Радев.
  • 22 Стефанов

    20 7 Отговор
    Борисов и шайката му от селски крадливи некадърници ще използват всички средства за да дестабилизират Държавата преди Изборите. С надеждата заблудените отново да ги изберат.

    Коментиран от #84

  • 23 А В А Т А Р И Т Е не са Х О Р А !

    5 13 Отговор
    И жалост към тях няма да има ! Веднъж Русия да тръгне !

    Коментиран от #28, #46

  • 24 Гост

    11 2 Отговор
    ....и да станете милионери...
  • 25 333

    13 0 Отговор
    бай ганя до бай ганя, вклучая и бай ганьовитза
  • 26 Време е за ЧВК " В Л А Д И Г Е Р О В "

    9 0 Отговор
    И ние да тропнем по мъжки една СИТНА РАДОМИРСКА !
  • 27 Много работили казаха

    21 1 Отговор
    Свободното падане..тоз Радев кви работи говори..егати и провала
  • 28 Слабо другар слабо

    11 2 Отговор

    До коментар #23 от "А В А Т А Р И Т Е не са Х О Р А !":

    Ам чи тръгвай ве шушляк в Русия раздават премии на такива като теб..ама си носи и разтегателните гащи

    Коментиран от #35

  • 29 ОСМАНАГИЧ⭐🌙

    5 0 Отговор
    😆Дон Дуков -2 ⏩Данев-2⏩Април-2 ⏩Бюлетина No:2??? 🎃
  • 30 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    20 1 Отговор
    Импийчмънт и затвор за рублоподлогата крадеф и продажните му банди‼️
  • 31 Въпрос

    15 1 Отговор
    Онуй руското мекере енергийния министър кога ще влиза в затвора за лъжесвидетелстване ми е интересно
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Мъри Дойне , малкай Дойне ......

    7 0 Отговор
    Цъфнали ти МУШМУЛКАТА ? Обработка от ЧВК " Филип КУТЕВ ". Време е за ФЕСТИВАЛ на ЯРОСТТА !
  • 34 Искам те !

    0 2 Отговор

    До коментар #32 от "БОЦ - ко":

    Вдъхновяваш ме и те жадувам !
  • 35 Пърхай

    5 0 Отговор

    До коментар #28 от "Слабо другар слабо":

    Вревето изтича и на мегдана целият елит не по негово желание ще се свлича !
  • 36 ЗАПОЧНАХТЕ да ВУНИТЕ !

    10 0 Отговор
    Време е Генерално ПРОЧИСТВАНЕ !
  • 37 БОЦ - ко

    3 0 Отговор
    До коментар 9

    На теб ли да мълча, кел@ш,
    Я на село беш !!!

    Коментиран от #43

  • 38 Овратен

    11 0 Отговор
    Национален Предател ! Хвърли Българя в най дълбоката дупка и я заля с ХОС И беззаконие !
  • 39 Говорит Москва

    4 7 Отговор
    Слава на Русия.

    Коментиран от #45, #49

  • 40 Мафията 2 ще ни краде и лъже с нови

    10 0 Отговор
    Сили, а копринката ще пренася рекета на ощавени я Български народ! Резултатите си ги вижте по цените но на тези които плащаме ние, на вас може и без пари да ви дава все пак сте МАФИЯТА 2! Тези изглеждат по гладни, крадливи и некадърни от Боко Тиквата 1, 2 и 3!
  • 41 БОЦ - ко , бе !

    3 1 Отговор
    Как ще ми се гънеш и мило и драго ще обещаваш !

    Коментиран от #42

  • 42 БОЦ - ко

    3 1 Отговор

    До коментар #41 от "БОЦ - ко , бе !":

    С клетките изоставаш !
  • 43 БОЦЕ , обещвам ти

    2 0 Отговор

    До коментар #37 от "БОЦ - ко":

    Няма да се мъчиш дълго !

    Коментиран от #57, #68

  • 44 Време е за ОФ , Народна ВЛАСТ

    2 1 Отговор
    И Съд ! Иначе ще е голям ДЖУМБИШ !
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 ТаУмВзе

    3 1 Отговор

    До коментар #23 от "А В А Т А Р И Т Е не са Х О Р А !":

    Тя е тръгнала към бездната отдавна, минала е и дъното вече!
  • 47 Все повече е става необходима ПАРТИЯ

    4 0 Отговор
    " Ш М А Й З Е Р "
  • 48 Гал

    7 0 Отговор
    И една думичка няма... за това, че народът изчезва... И това е най-важно в момента.
  • 49 Съсед

    5 0 Отговор

    До коментар #39 от "Говорит Москва":

    И на Турция.Сега ще имаме газ от марс.
  • 50 Веднъж РУСИЯ да тръгне

    0 3 Отговор
    И аз съм с нея ! Що " Т.ОСКУТ " има за тесане !
  • 51 Веднъж РУСИЯ да тръгне

    1 4 Отговор
    И аз съм с нея ! Що " ТРОСКУТ " има за тесане !
  • 52 Гълъбовото

    10 0 Отговор
    служебно правителство е най- слабото, следва и на Близнашки. Радев му приписа всички постижения, които са си на Кирил Петков. След като цените на енергийните източници са уж овладени от некадърния енергиен министър, защо другите цени хвърчат нагоре всеки ден. Трябва да се направи импийчмънт на Радев.
  • 53 Туй що стана в Украина

    0 1 Отговор
    ЮТРЯБВА да стане и в НАШАТА РОДИНА ! Да изкореним А В А Т А Р И Т Е !
  • 54 ПСР

    9 0 Отговор
    Шербет и героизми.Умряла била хвалещата ги,циганка.Имаме си командир-началник,зелен чорап,на когото му се властва.Също и ЗКПЧ,както и началник щаб,в МО.Част от другите-бивши ченгета и чорапи.Браво на тях!
  • 55 Абсурдистан

    9 0 Отговор
    Докато едни спорят кой е по-голям боклук, чорапа си развява знамето!
  • 56 Видял

    2 11 Отговор
    За първи път има правителство , макар и временно , което се опитва да разрови го….а и да даде въздух на България. За първи път има мъж , а не плужек начело на държавата.
  • 57 БОЦ - ко

    5 0 Отговор

    До коментар #43 от "БОЦЕ , обещвам ти":

    Реве магарето ти във кошарата,
    А ти се правиш "мъж",
    Изкусай си попарата,
    Ела и ГО подръж !
  • 58 един

    8 0 Отговор
    По-принцип не е красиво човек да се хвали сам/или група/,но когато има защо не е чак толкова укоримо!В случая хем се хвалят,хем няма на какво отгоре,типично по-комунистически,дето ни строяха комунизма и накрая обявиха фалит!
  • 59 "Всякога проклета Русия" - Раковски

    10 0 Отговор
    "Ако аз управлявах, нямаше да се краде" - думи на Zеления чорап, собака митрофановна .
    Газпром доставя газ през посредник МЕТ (фирма на Орбан и Путлер).
    Лукойл купува петрол на половин цена от ЕС и ни цака с по 1 лев на литър.
    Фирмите на ДПС-ГЕРБ си получават плащанията по незаконни проекти.

    И за капак, демонстрира зависимостта си от агент Сава, като уволни Минеков и защити ПР-а на ДПС.
    Алооо, чорап, чуваме ли се ?!

    Коментиран от #73

  • 60 Супер

    10 0 Отговор
    Донев 2 поема от Донев 1.Демек от себе си!
  • 61 Студопор

    9 0 Отговор
    И как са спрял падането на държавата? Като първия път - никак!
  • 62 От страни

    7 1 Отговор
    Така да разбирам че нормално, редовно правителство повече няма да видим.
  • 63 Перо

    12 0 Отговор
    Най-некадърното правителство за целия преход! Оставиха даже социалния министър с който се занимава прокуратурата!
  • 64 ВРЕМЕ Е

    1 5 Отговор
    За " Преспанските камбани " и " Гласовете ви чувам " ! Когато бяхме с руските военни командири се роди песента " ВЕЛИК Е НАШИЯТ ВОЙНИК " - 1913. Тогаз всички наши земи бяха освободени : Македония, Южна Тракия . Но АВАТАРИТЕНИ в София и Виена върнаха всичко както Запада иска ! Наши бяха и Одрин и Чаталджа и Люлебургас и няма я вече песента " Велик е нашият войник "! Е , до кога с А В А Т А Р И ?
  • 65 Хмммм

    8 0 Отговор
    Тя държавата е в свободно падане.. Започвам да се замислям дали е вменяем този човек..
  • 66 Опа

    6 4 Отговор
    Все същите номенклатурни кадри и то повечето поддръжници на ГЕРБ, какъв нов бардак могат да направят, освен да помогнат на ББ да си върне властта. Нищо хубаво не се очаква от това служебното както и от предишното. И са много доволни от себе си. Радев поне да беше сменил Министъра на спорта, всички знаят от къде са й парите и че има конфликт на интересите, та и другите вземи единия удари другия,точно казано в горепосочения коментар.
  • 67 Руми

    8 0 Отговор
    Когато клоунът влезе в двореца, той не става крал, дворецът се превръща в цирк!
  • 68 БОЦ - ко

    3 1 Отговор

    До коментар #43 от "БОЦЕ , обещвам ти":

    БОЦНЕ ли те БОЦКО веднаж,
    Ще забравиш, че си мъж,
    Във поли ще се обличаш,
    И по своя пол ще тичаш !
  • 69 Реалист

    6 3 Отговор
    Какво свободно падане другари президент! Ако не беше добрата основа оставена от Промяната и правителството и щяхте да паднете свободно. Вие карате по инерция именно защото имаше здрава основа и добри показатели та нищо чудно с добрия бюджет от предходното правителство да продължите по инерция и да изкарате още и още.
  • 70 Я Я Я Я ДА

    3 0 Отговор
    ЗА ГЛАДНИЯ НАРОД КОМУНИСТИ ДА ГИ ОПРАВЯТ ТА ДА СЕ ДИГАТ ДА ГИ ТЕПАТ ТИЯ ЦАРВЕНИТЕ КРАДЦИ ДА УМРАТ - ЗАВИНАГИ ДА ГИ НЕМА - КАТА У РОМУНИЯ ДА СТАНЕ - КОМУНИСТИТЕ ДА БЕГАТ ДА СЕ КРИЯТ ОТ ГЛАДНИТЕ ОРА - ДА УМРАТ .......................................ТАГАВА
    МАЙКА БЪЛГАРИЯ ДА ВЪЗКРЪСНЕ ЗАВЕКИ ВЕКОВ / ДА СМЕ СЛОБОДНИ БРАТЯ
    ................................................
  • 71 Я Я Я Я ДА

    2 0 Отговор
    БОЦНАЛ ТЕ ГОСПОД - ТА ДА ЗАБОРАВИШ ОТ ДЕ СИ ДОШОЛ - И ОТ ДЕ СИ ИЗЛЕЗОЛ - БРАТО ...........................ОТ ДУПКАТА
    СИ ИЗЛЕЗОЛ И У ДУПКАТА
    ЩЕ УЛЕЗЕШ ................................................................................................................................................................
  • 72 КРОКОДИЛА

    5 0 Отговор
    ШО ИСКАШ ОТ НЕГРАМОТЕН ПРЕЗИДЕНТ - ТОЙ НЕ МОЖЕ ДА ЧЕТЕ И ДА СМЯТА .......................ДА
    ЛЪЖЕ МОЖЕ И ДА КРАДЕ МОЖЕ ............
  • 73 РАКОВСКИ е АВАТАР като Джендо

    1 2 Отговор

    До коментар #59 от ""Всякога проклета Русия" - Раковски":

    ЗАХАРИ СТОЯНОВ
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Раковси не е неговото име.

    0 2 Отговор
    Чорбаджийски син, учещ в Цариград , копнеещ , търсещ вината за съдбата в други.
  • 76 Ботев " И страшен беше ХАЙДУТИН ,

    1 1 Отговор
    За ЧОРБАДЖИИ и / на второ място / ТУРЦИ !" Защо .
  • 77 АЛЕКО " Пази Боже ......

    2 0 Отговор
    Сляпо да прогледа ! Богат власт да има !
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 РАКОВСКИ е ПО ##СЕРИЧ

    0 5 Отговор
    Всички наши ЧОРБАДЖИИ са били против ОСВОБОЖДЕНИЕТО ни.
  • 80 Кое е истинското му име на Гуню Гунев

    1 1 Отговор
    РАКОВСКИ ? ЯСТРЕБОВСКИ ?
  • 81 Раковски - чело коте книжки

    1 1 Отговор
    Как се хващат МИШКИ ! Счети ИМПЕРИЯ ще сваля ! Трябва да си тракан в чутурата изкуфяла ! Раковски Ястребовски !
  • 82 Я па тоА

    4 0 Отговор
    Вдигаш юмр ука, правиш преврат, разсипваш държавата, а после се хвалиш, че си спрял разсипията.
  • 83 Минева

    7 1 Отговор
    Зомбита на шарлатанина РР!
  • 84 ПРИПОМНЯНЕ

    2 1 Отговор

    До коментар #22 от "Стефанов":

    Да-а-а, явно , че "ЧЕРЕПА", Баневи, Цветан Василев и ко са развързали отново кесиите!
    Хайде на промяната! Насам народе!!!!
    Промяна, промяна, УРА-А-А!
  • 85 На тебе

    1 0 Отговор
    Ти пада свободно рейтинга.Дтига дрънка глупости,нямаш срам .Не всички са идиоти в тая държава,че да говориш само простотии.Кажи как върна мутрите на Капитан Андреево и защо беше в Дубай,неофициални срещи имаше ли?Ще излезеш боклук и ти.Ако има закон за забрана на частни фирми да работят на границата защо твоето правителство върна МУТРИТЕ,дължиш обяснения.
  • 86 Защо

    1 0 Отговор
    Земеделския мафиот остана след гафовете на Капитан Андреево подкупни мутри ли сте ВИЕ?
  • 87 Кажи

    1 0 Отговор
    Как се сработихте с мутрите на митницата, златния гьол,златния ПАРКИНг?Колко Ви е тарифата мошеници?Някой уволнен няма?Отличници мутри и мултаци при тебе шарлатанинът.
  • 88 До к.87

    2 0 Отговор
    И ДС агенти като съветниците му-агент Майстора,хем агент,хем мултак,хем руски тъпак.Деградирал хазартен тип.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол