Last news in Fakti

4 Февруари, 2023 18:39 3 080 35

Калина Андролова: Несполучливата инвестиция ПП

  • калина андролова-
  • пп-
  • инвестиция

Проучването на Националния фокусен център не спира дотук

Калина Андролова: Несполучливата инвестиция ПП - 1

45% от тестовете за дрога на пътя са дали фалшив резултат. Това показва изчерпателно изследване на Националния фокусен център, представено ексклузивно по NOVA. То обхваща 2021 г., когато на пътя са установени 3000 шофьори, употребили дрога.

„Общо несъответствието е 45% за двата теста. По-голямо е то по отношение на „Дрегер 3000”, където е 58.6%, докато при „Дрегер 5000” е по-малко - 37%”, коментира Александър Панайотов от Националния фокусен център само по NOVA.

Проучването на Националния фокусен център не спира дотук. То проследява и резултатите от урината, където наркотикът се задържа най-дълго. Там резултатът също е изненадващ.

„Оказва се, че 23% от пробите, които на пътя са положителни, а от лабораторно изследване са отрицателни, съвпадат с първото изследване - на пътя”, уточни Панайотов.

За коментар NOVA потърси МВР. Оттам заявиха, че по-неточният „Дрегер 3000” вече не се използва. Изваден е от употреба миналата година, именно заради съществените несъответствия в резултатите.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 33 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ✰ Б О Л Ш Е В И К ✰ ©©©℗ ☭★

    35 17 Отговор
    Последните 33 години на див грабеж и геноцид, всички партии в България минали през властта са едни и същи, престъпни и крадливи, унищожиха една Райска градина и създадоха една колониална капиталистическа кочина!

    Коментиран от #6, #34, #35

  • 2 ТаУмВзе

    33 27 Отговор
    Баш успешен проект на козяк са си кирчо кокорчо! За 6 месеца Гепиха и направиха Яко золуми, повече от мутропитека за 12 годин. Тва доказва, че квато Гавра и Престъпления се прилагат в Геноцида, робът овца ще си нанка! Този уж коментар, не Променя Нищо.
  • 3 ЕС фен

    29 28 Отговор
    Руска издънка е таз

    Коментиран от #5

  • 4 Рефрен

    31 35 Отговор
    Не разбирам... Тази и Волгин... са двойка... Има нещо сбъркано, ама много сбъркано в българите. Русоробчета... защо не отидете и да цвилите на воля в "прекрасната" страна огромна... Какво по дяволите правите в България? Мръсната пяна отива в канала...ПРИРОДЕН ЗАКОН!
  • 5 ✰ Б О Л Ш Е В И К ✰ ©©©℗ ☭★

    31 14 Отговор

    До коментар #3 от "ЕС фен":

    На Вас, евро атлантическата глутница Русия ви е виновна за вашата несъстоятелност и нечовешката ви алчност!
    33 години България е със Западните чакали, даже и такива като мене, които ненавиждат капиталистическия Запад, живеем по техните правила и налягането на марионетките и подлогите у нас.

    Коментиран от #12

  • 6 Хаахха райска гадина хахаха

    24 20 Отговор

    До коментар #1 от "✰ Б О Л Ш Е В И К ✰ ©©©℗ ☭★":

    Управляват ни пак същите комуняги крадливи, техните деца и внуци.
    Но помня, че тая райска градина беше оградена с бодлива тел и мини, за да не бягат щастливите хора. Помня, че се чакаше по 20г. за москвич, за апартамент, всичко беше с връзки, дори и бананите и детските пюрета. Нямаше нищо освен основните продукти. Нелегално презаписвахме и слушахме забранената западна рок музика. Биеха за дълги коси, биеха за западно облекло, биеха за всичко. Вкарваха в ареста хора за вицове, за доноси, за клевети, после можеше да нахраниш прасетата в Белене. Гонеха от църквите. Партията не признаваше религията. На запад учеха само децата на партийците.
    Нямаше най-важното нещо - СВОБОДА.

    Коментиран от #9, #18, #33

  • 7 хихи®

    26 19 Отговор
    Цялта ПП ППодмяната е несполучлива инвестиция , Прецедента да ни ги натресе, Байдън да спомене "Кирил Петков борец с корупцията" колко ли се изръсил Олигарха!?!?, Олигарха да им купи изборите и накрая 5-6 месеца управление и двойно повече русофили
  • 8 Дъртата

    16 21 Отговор
    платена от Митрофанова и кремълският терорист също трябва да бъде отстранена незабавно от БНР. Това е много пошла пропагандистка. Тя е любовница на Волгин, а пък и жена работи там. Вън от националното радио и на тримата, да си правят частно и да се махат.
  • 9 така де...

    11 8 Отговор

    До коментар #6 от "Хаахха райска гадина хахаха":

    Е тя райската градина не е за всички. В Рая са жвели само двама и то не завинаги, а докато ги изгонят. Всичко друго се подвизава в Пъклото Та и у нас, тези дето живееха в Рая на всички им знаехме имената. Другите в Пъкъла нямат брой.

    Коментиран от #21

  • 10 чукундурщина

    17 13 Отговор
    Ай сега само мурватаВолгинова не беше се изтипосала.
  • 11 Калинка малинка

    20 12 Отговор
    Е несполучлива инвестиция на Путин заедно с Пешо волгата
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 ийеее

    12 12 Отговор
    Нали този текст е пришит тук неправилно към тази четирихилядна путлерастко мутрофонска хетера на държавна хранилка назъбена на това кадро.
  • 14 Да, да

    0 7 Отговор
    Ооо, нее! Най-добрата партия!
  • 15 Анонимен

    13 8 Отговор
    Не искам мнения от таз, дето не се осмелява да си сложи актуална снимка под заглавието. Какви са тия портрети от преди 30 години?
  • 16 Калинчето

    8 4 Отговор
    си става!
  • 17 Тази

    11 8 Отговор
    Злобна кранта само от злобни пасквили живее.Колко жалка политическа масти-.
  • 18 Сталин

    6 7 Отговор

    До коментар #6 от "Хаахха райска гадина хахаха":

    Толкова си плитък, чак плосък
  • 19 Помак

    13 5 Отговор
    ...калина, зашто и кои ли ти дава толко скъпо време да хабиш ....ум патки пасе ..ум царува
  • 20 Сталин

    12 5 Отговор

    До коментар #12 от "ЕС фен":

    А ти залягай на тръстиката за американския си господар
  • 21 Ти приятел

    2 4 Отговор

    До коментар #9 от "така де...":

    ... явно си бил портиера на райската градина... Знаеш всичко за всички... ! А тези като теб ("портиер-пролетариата") бяха "превилигоравини" по онова време, а след това някак си по привичка копанката си остана, за тези същите..., Само им смениха хазяина който им я поднася...! Но за тях товя не е от значение, важното е да се папка, а за останалото (пак по-привичка), просто правят това което им се каже!
  • 22 Моарейн

    12 5 Отговор

    До коментар #12 от "ЕС фен":

    А не може ли обратното - хващате се всичките "умно"-кресливци, качвате се на самолета и се изнасяте къмто любимия си Запад, за който сте готови и майчиците си да продадете. И без това мотото ви е, че всичко българско и родно е негодно, така че няма какво да правите тук, където няма кой да оцени колко сте "велики". А ние ще се оправим без вас и без презрението ви, и без фалшивото ви морализаторстване.
    Между другото, само на мен ли ми прави впечатление, че заглавието няма нищо общо със съдържанието на статията.
  • 23 Пецата Жигулин

    5 6 Отговор
    Ма тая мойта гнила мушмула бре, мен докато е Митрофанка тук никой немой ме барна, а мойта гнила мушмула и фатмака не я ще.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 хехехе

    3 1 Отговор
    АНДРОЛОВА ПРИ БАЦЕ ПРИ ЗАЙЧАРНИКА Е ХУБАВО НАЛИ ТИ СИ ЗНАЕШ
  • 26 оооо, да беше

    9 0 Отговор
    Само с дрегерите.
    А какво става в лабораториите?
    А в кабинетите за образна диагностика ?
    А с диагнозите изобщо ?
    А със социологическите проучвания ?
    А с професионализма на монтьори, фаянсаджии, ел.техници, водопроводчици и т.н.майстори ?
    А с брокерите на имоти, и още, и още - фалш, менте, наглост, , непукизъм, безочие....това е на всяка крачка, във всеки сектор.
  • 27 Уравнение

    4 6 Отговор
    Андролова + Волгин = руска пропаганда в БГ
  • 28 Гаргамел

    4 1 Отговор
    Хубавелка си е нали?

    Коментиран от #29

  • 29 Киликанзер

    2 0 Отговор

    До коментар #28 от "Гаргамел":

    Ъхъ!!!
  • 30 Демократ

    1 3 Отговор
    Тази кремълска подлога пак се изказа, сигурно с Волгин заедно си изливат злобата, и омразата към хората. Българите обаче са миролюбиви и мъдри. Тя да си гледа шефа Румен Петков,собственика на първенеца по лъжливи новини поглед инфо, който прилича повече на наемен убиец, толкова е страшен. От такива такъв бълвоч може да се очаква само.
  • 31 пенко

    2 0 Отговор
    ФИННСИРАНИ ОТ ЗАПАД ---ПРОДАЖНИ П РО СТ И ТУТКИ - БЕЗ ПЕРСПЕКТИВА !!!!!!!!!!! ДА СЕ ПРОДАДЕШ ДНЕС Е ПРЕСТИЖНО !!!!!!!!!!!!!!???
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Давиод

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "✰ Б О Л Ш Е В И К ✰ ©©©℗ ☭★":

    По кротко с комуно-нацистката символика около никнема бре. Нямате удържане това неонацист-комунистите . Ще се кротнете по един или друг начин. Демокрацията ви търпи, но всичко е да време.
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове