Last news in Fakti

10 Февруари, 2023 10:57 3 351 110

Юлиана Николова: Защо трябваше така ясно да бъде заявено проруско отношение от Румен Радев

  • европейски съвет-
  • румен радев-
  • проруско изказване

В Брюксел българският президент говореше вътрешно на България, на Русия, на всеки друг, но не и на европейските си колеги, казва тя

Юлиана Николова:  Защо трябваше така ясно да бъде заявено проруско отношение от Румен Радев - 1

"Румен Радев говореше вътрешно на България, на Русия, на всеки друг, но не и на европейските си колеги". Това заяви пред БНР Юлияна Николова от Портал "Европа" и Фондация "Център за модернизиране на политики", относно вчерашния извънреден Европейски съвет. Там българският президент Румен Радев заяви "Ако трябва, ще наложим вето върху включването на ядреното гориво в санкционния списък срещу Русия".

По думите ѝ освен на украинския президент Зеленски, "Росатом" не е била тема на дискусия на никой друг вчера. Николова посочи, че в ЕС има 18 действащи реактора и се строят още 5. Само 2 от тях са в България, добави тя.

"В групата държави, които настояват за по-строги санкции, има 12 действащи ядрени реактора, руски, и се строят още 4. Тези държави, въпреки това, не заявиха, че ще наложат вето. Нашата позиция - аз не знам защо трябваше така ясно да бъде заявено проруско отношение от президента Радев. Дори в Чехия, в която има 6 действащи реактора, дори там се каза, че преди всичко трябва да се обръща внимание на това с кого партнираш в ядрената енергетика, колкото и да държиш на нея, защото може да те доведе до много по-силни зависимости, отколкото газа".

Вчерашния извънреден дневен ред беше важен и се взеха важни решения, подчерта Николова и припомни, че Съветът взе решение да подкрепи контрола на външните граници:

"Ако Комисията осигури плащането на персонала, мобилните средства за контрол, изграждането на инфраструктурата, държавите-членки могат да потърсят двустранно сътрудничество - някой да подпомогне друга държава от ЕС за строежа на оградите, или държавата сама да инвестира освободените средства в огради".

Според нея това е единственото добро решение. Много по-добре е "Фронтекс" да окаже помощ в опазването на границата, смята тя:

"Предоставянето на мобилни средства, изграждането на пътищата, видеонаблюдението - ако това е осигурено от Съюза, смятам, че държавата би могла да се справи с поддържането на оградата".

В заключенията пише веднага да се организират и задвижат механизмите за по-добро опазване на външните граници, изтъкна още Юлияна Николова и добави: "И от нас, и от Комисията зависи колко бързо могат да се мобилизират тези средства".

По темата "Северна Македония" и отношенията между двете ни страни, Николова припомни, че в рамките на статута на страна-кандидат за членство, ЕК изготвя за Македония ежегодни доклади, които наблюдават различни аспекти на живота в страната.

Допълнителен мониторинг на това не може да бъде наложен, той само може да бъде засилен със специално внимание към правата на българите, смята тя. Това би могло да включи препоръки, да даде помощ, да предизвика предоставяне на техническа или друга помощ за справяне с проблема. Би могло да доведе и до по-внимателно вглеждане във вътрешната политика на Македония.

Държавите-членки не искаха да пренасяме проблема на сцената на ЕС, подчерта Николова. Според нея е хубаво България да мобилизира първо собствените си отношения, да опита да мобилизира от собствената си камбанария отношенията си със Северна Македония и едва когато срещнем непреодолими препятствия, тогава да се обръщаме към Съюза.

"Да опитаме в рамките на споразумението, което имаме със Северна Македония, да решим проблема и едва когато не успеем там, тогава да използваме инструмента ЕС".


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 77 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Румен Радев

    125 18 Отговор
    Крим е руски!

    Коментиран от #35, #84

  • 2 Последния Софиянец

    141 40 Отговор
    Правилно е отрязал мераците на Зеления нахалник.
  • 3 Теле

    98 16 Отговор
    Щото нищо не рабираш от атомницентрали
  • 4 Адам Хилтън

    126 28 Отговор
    А защо по телевизиите ни 24/7 трябва да се лижат налъмите, на "Големият брат" на запад?

    Коментиран от #8

  • 5 Иван

    40 116 Отговор
    Ами щото тоя президент нашия е проруски настроен. Тоя не изразява моето мнение, пък и не съм гласувал за него. Голямо мрънкало е.

    Коментиран от #18

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Малий

    51 105 Отговор
    Румен Митрофанов много ни излага из Европа кат Бай Ганя

    Коментиран от #39, #97

  • 8 Иван

    40 93 Отговор

    До коментар #4 от "Адам Хилтън":

    Ами щото има много които лижат налъмите на Митрофанова

    Коментиран от #27

  • 9 Хаха

    31 60 Отговор
    Щот инъче Путин ще изкара доказателствата за рушветите давани от МИГ за ремонта на самолетите.

    Коментиран от #13, #29

  • 10 Тъщата

    69 12 Отговор
    Защото ако не е ясно ще стане като с Македония. Сега ясно ли ти е?
  • 11 Сандо

    79 14 Отговор
    Ето такива евроатлантици трябва да живеят без ток и вода и на минимална заплата,за да се продухат извратените им мозъци.Макар че чугуна няма да се промени.
  • 12 Президентска република ли????

    30 68 Отговор
    Кат гледам кви мушмороци си избираме за президенти последните 30 години...НЕ мерси!!!

    Коментиран от #32

  • 13 Далаверата

    74 9 Отговор

    До коментар #9 от "Хаха":

    А ако извадим далаверата на бившите военни министри, които сега са денонощно по екраните?!
    Същите тия, които нарязаха на скраб ракети, самолети и танкове или ги продадоха на всякакви организации по света?
    Танк Т-72 след основен ремонт продаден за 200 х.евро при цена от 5 млн?
    Самолет продаден за 500 хиляди при цена от 15 млн?

    Коментиран от #42

  • 14 Гай Турий

    97 25 Отговор
    Похвално е твърдостта и ясната позиция на президента Радев. Пред тоя джендърско-рептилски управленски апарат на днешния ЕС трябва да се отстояват националните позции и интереси. Иначе продажните рептили, агенти на САЩ ни продават без капка съвест и свян, купени с чували долари, както си признава американски съветник в Белия дом. Досега продажните български управленци, като се започне от Куневица, като се мине през мутрата, простокирчовци и асан, ни закопават ежегодно с провала на десетки ключови стратегически проекти и позиции, нанясяйки непоправими и огромни щети на Б-я. Браво на Радев!

    Коментиран от #33, #50

  • 15 Хрис

    79 20 Отговор
    Браво на Радев, България трябва да защитава собствените си интереси и на гражданите си. Стига слугинаж на този онзи. А тази колко взима, за да се изказва по радиото. Стига вече с тази прогнила клоака Европа и САЩ, повечето вече там са безморални, изродени същества.
  • 16 Престанете с глупостите

    84 22 Отговор
    Президента Радев води пробългарска политика,за разлика от нпо тата,които определено водят антибългарска!Забрана за нпо в България!

    Коментиран от #21

  • 17 без имена

    56 7 Отговор
    като си мълчахме години за македония ,после казваха , че ес не ни разбира. е , сега са разбрали. или не са ?
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 дядото

    73 19 Отговор
    всички ли сте оглупяли.президента взе категорична про българска ,а не про руска позиция.писна ни от тъпи сказания и покорство пред нато дори когато е във вреда на българия.

    Коментиран от #20, #61

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Точно толкова

    20 58 Отговор

    До коментар #16 от "Престанете с глупостите":

    Радев води про-българска политика, колкото Путлер води демократична политика.
  • 22 Българин

    71 14 Отговор
    А чий интереси да защитава президента,Юлиана?Американските ли?Естествено,че България ясно и категорично няма да защити санкции срещу ядрената енергетика на Русия и президентът има право да наложи вето.Аман от краварски подлоги.
  • 23 Град Симитли

    58 10 Отговор
    . Това заяви пред БНР Юлияна Николова от Портал "Европа" и Фондация "Център за модернизиране на политики", и световно неизвестна мумуна
  • 24 Ъхъъъ

    21 60 Отговор
    Защото Радев предаде целия народ и държавата за няколко копейки. Върти задните части на където му е изгодно, това е всичко !
  • 25 Радев

    50 15 Отговор
    Следи единствен Българските интереси.
  • 26 Пею

    55 17 Отговор
    Браво на Радев,най-достойния президент!
  • 27 Ами...

    48 7 Отговор

    До коментар #8 от "Иван":

    ...сериозно ли ?
    Щото аз по нашите медии само ан.ал.но разширени хомофилно-американофилни джендъря виждам да се изказват... и изказванията са всичките от типа " Йес Сър/ Медам ...уи лайк ликинг юр ас ."
  • 28 Българка

    50 11 Отговор
    Статията ти,Юлиано не струва и пет пари.Скрии се някъде.
  • 29 По голЕма ли...

    29 4 Отговор

    До коментар #9 от "Хаха":

    По -голЕма ли е от тази с Ф-16 на хартия или ...как.
  • 30 ъъъъъ

    51 13 Отговор
    Юлияна Николова от Портал "Европа" и Фондация "Център за модернизиране на политики"
    Какво друго да каже една американска грантаджийка?! Те затова й плащат. Я млък, ма.
  • 31 Буквоядец

    47 11 Отговор
    Защото иначе няма ток.Европа иска да се закриват ТЕЦ,само от вятър и слънце нестава.Това е отговорна позиция към народа. Той е президент на България,а не еврокомисар.
  • 32 Моряка

    35 9 Отговор

    До коментар #12 от "Президентска република ли????":

    А като гледаш с какви бок.....уци се пълни парламента не ти ли идва да извикаш" 33 години- стига!".?

    Коментиран от #38, #75

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 истината

    36 11 Отговор
    не е проруско, а пробългарско
  • 35 пешо

    5 3 Отговор

    До коментар #1 от "Румен Радев":

    вярно е
  • 36 4444

    16 44 Отговор
    Фатмака се показа и отново изложи страната ни. Незабавна оставка на човека на абонамент при Путин. Този не може да представлява държавата ни,срам.

    Коментиран от #46

  • 37 Пешо от блока

    13 37 Отговор
    Когато си зависим от Русия и си получавал някакви облаги оттам, си длъжен да говориш, това, което ти спуснат от пАсолството като опорка. Питай руските тролове в този форум защо се излагат, защитавайки антибългарски тези ?
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Иванушка🇺🇲

    15 37 Отговор
    Радев се държи като пропагандист на Путин. Това означава че България върви към Евразия и Русия. Ние скоро няма да бъдем европейска държава.

    Коментиран от #57

  • 42 Учуден

    5 19 Отговор

    До коментар #13 от "Далаверата":

    Да не си ги рязал лично ,че знаеш толкова подробности.

    Коментиран от #81, #104

  • 43 Аде

    6 35 Отговор
    Явно някой решетников държи стабилни компромати. Друго обяснение за подобно предателство нямам.
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Коя е тая

    45 8 Отговор
    Юлияна неква си. Ааа, неква Пу смотана. Джофрата знае ли, че 3/4 от ел. енергията на Бг се произвежда в АЕЦ а. Знае ли, че тя е руски проект 100%. Досеща ли се поне малко, че ако тя спре да работи за два дни по някаква причина ние ще измрем от студ и глад. Не, не се замисля дори. За нея е важно как се е изразил президентът щото с изказа си мн бил засегнал евронекои си. Ма, я си е м. Никой по света не го грижа за проблемите български, и като е така що ние трябва да се съобразяваме с техните тъпотии. Особено ядрените.
  • 46 Старец

    37 6 Отговор

    До коментар #36 от "4444":

    Най после някой да защити българските а на евро.....те интереси.
  • 47 Пропаганда за напреднали

    34 5 Отговор
    Ще ви кажа защо, зашото българите винаги ше бъдат с Русия!
    Капитан Петко: Няма сопа която да избие Русия от сърцето на българина!

    Коментиран от #51, #65

  • 48 Прогноза

    6 30 Отговор
    Режима на Радевшенко се задава, а българите СПЯТ. И като се събудят, ще се събудят с новата реалност, или по-точно, тя ще ги събуди.
  • 49 Време е

    5 32 Отговор
    за импийчмант на руската пиявица.
  • 50 Справедлив

    9 22 Отговор

    До коментар #14 от "Гай Турий":

    Все пак сме 21 век и аргументите ти от времето на студената война са смешни.Ес не е виновен за личните ви неуспехи .Неможещият винаги и само критикува другите.

    Коментиран от #63

  • 51 Малииии

    4 29 Отговор

    До коментар #47 от "Пропаганда за напреднали":

    Верно пропаганда за напреднали или за мюрета. Любовта на Българите към ватниците си замина с първия изстрел на 24 февруари 2022г. завинаги.
  • 52 ......

    22 4 Отговор
    ама на вас освен че ви се плащат чужди сметки както за газа и можете да си плащате 40 лв кашкавал явно и на тъмно и студено ви се седи?!!?
  • 53 Локо Сф1956

    11 1 Отговор
    На коментара - №14, ГАЙ ТУРИЙ пиша "Отличен- 6".
  • 54 Защото

    8 36 Отговор
    Радев се е вживял като диктатор и тази роля на руския инструмент на Решетников му е вменена с влизането му в длъжност на руски агент.Този става опасен за националната сигурност на страната.Мислете на изборите за кого ще гласувате,за бъщето на демокрацията или заавтотитарна диктатура.Властта уврежда мозъка на диктаторите, вземат се за велики и неповторими.Импийчмънт.

    Коментиран от #68

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Независим

    8 32 Отговор
    Такова срамно нещо за президент никога не сме имали, тоя фатмак много ясно показа, че след онова нещо Орбан той е другата подлога на Путин в ЕС !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    След изборите е крещящо наложително да има импийчмънт на тоя позорен президент !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #62

  • 57 Старец

    27 4 Отговор

    До коментар #41 от "Иванушка🇺🇲":

    Не ни и трябва. Към какво ни води ЕС, към джендъри, насекомоядство, студ, медицински терор, липса на исконни български ценности. Този съюз се изроди в новите Содом и Гомор.

    Коментиран от #64, #67

  • 58 Да питам

    27 2 Отговор
    Тая от НПО-то защо не е в затвора?
  • 59 Павел пенев

    16 1 Отговор
    Защото ако беше проамериканско това изказване, нямаше да демонстрираш просташки нихилизъм към своята държава.
  • 60 Урок по човечност

    30 3 Отговор
    Юлиано,що за тъпа и продажна си ти! Отношението на президента не е проруско,а е прочовешко. Не виждаш ли,че не останаха човеци в Брюксел. Всички там начало с Урсула са зверове.
  • 61 Бабата

    6 21 Отговор

    До коментар #19 от "дядото":

    Може би под пробългарска политика разбираш да вземаме помощи от ЕС и с тях да купуваме руско ядрено гориво.Направо гениално по ганьовски.
  • 62 Старец

    12 2 Отговор

    До коментар #56 от "Независим":

    Ако ти си Независим, аз съм Урсула фон дер Лаиен.
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Независим

    5 5 Отговор

    До коментар #57 от "Старец":

    Защо вие джендърите наричате другите джендъри, или го правите защото така показвате, че сте джендъри ?????????????????????

    Коментиран от #78

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Е да де

    25 4 Отговор
    Президента говори за България за близо 80% от българите, а ти бре омбре за янките ли говориш и плюваш по най достойния бъргарин!!!
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Старец

    20 2 Отговор

    До коментар #54 от "Защото":

    Такова нещо като демокрация вече не съществува. ЕС с бабати Урсула я уби.

    Коментиран от #73

  • 69 абсолютно

    20 3 Отговор
    журналистката нищо не разбира нито от атомни централи нито от политика, защитава чужди интереси и въобще кой я сложи там

    Коментиран от #72

  • 70 безродници

    22 3 Отговор
    Изобщо не ми пука, че соpocoидните НПО-та реват!!! Те са създадени точно за тази цел да рушат държави, нации и култури! Отворени общества, центрове за политики, атлантици... и пр. соpocoиди да вървят на м...!
  • 71 Гниди

    5 22 Отговор
    Без технологията на Сащ сега щяхте да си изказвате мнението само пред баба ви

    Коментиран от #85

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Любопитен

    3 9 Отговор

    До коментар #68 от "Старец":

    Я дай дефиницията на "демокрация" да видим дали "не съществува"

    Коментиран от #80

  • 74 абсолютно

    19 3 Отговор
    какви са тия глупости на тая журналистка камбанарии и прочие, не вижда ли че всеки си гледа интереса и никой не се интересува от нас
  • 75 Верно ли?

    8 2 Отговор

    До коментар #32 от "Моряка":

    Точно ти па да се оплакваш?Неплатил и 1 лев ДОД,данъчно задължено лице,получаващо възнаграждението си в зелено или евро?Шизофрения брато е твойто!
  • 76 Мутата

    24 3 Отговор
    Каква е тази овца Юлиана Николова?
  • 77 Американските пажове,

    25 1 Отговор
    паразитни чиновници-евроджендъри, искат да ни вкарат зорлем във война, която не ни касае, при това на страната на нацисти и срещу народът, освободил ни от 5-вековното турско робство.

    Българският народ не иска да участва в чужди войни, не е в наш интерес.

    Президентът Радев заема съвсем правилна позиция на противопоставяне на войнолюбивите американски лакеи и българският народ изцяло го подкрепя. Радев дори е твърде дипломатичен в изказа си.

    Коментиран от #103

  • 78 Старец

    12 1 Отговор

    До коментар #64 от "Независим":

    Нямам нищо против джендърите, а против идеологията им. Явно не разбираш какво искам да кажа или напълно си лишен от ценностна система.
  • 79 Европейските му колеги..

    15 3 Отговор
    ..се бъзикат и с него и с нас играят си двойно-тройните си игрички с Русия,
    гледат си банковите сметкидокато нашите спестявания се стопиха с 200%.
    САЩ ще си оправят ,,паричния баланс,,и не им пука за България.
    САМО ТАКА ГОСПОДИН РАДЕВ. Даже още по твърдо с тези хора.
  • 80 Старец

    11 2 Отговор

    До коментар #73 от "Любопитен":

    Основния принцип на демокрацията гласи: "Може да не съм съгласен с нито една твоя дума, но ще дам право на целия свят да чуе какво мислиш". Това никак не ми се връзва със спирането на всички руски телевизии от това недоразумение Урсула.

    Коментиран от #102

  • 81 007 /агент/

    0 0 Отговор

    До коментар #42 от "Учуден":

    И малкото СИГАН го знаят!
    А ти докато се "ЧУДИШ", чешаш ли се по главата, беки понаместиш сивотата си /ако я имаш/...
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Какви

    7 0 Отговор
    Колеги могат да бъдат тези подлоги?
  • 84 Читател

    14 3 Отговор

    До коментар #1 от "Румен Радев":

    Думите му бяха "В момента, Крим е Руски..." и е прав.
  • 85 Бивш канадец

    9 3 Отговор

    До коментар #71 от "Гниди":

    Технологията на САЩ е за атомни бомби. А първият енергиен реактор за граждански цели е в Обнинск, СССР, 1954 година. Греда, бритчет!

    Между другото - в екипа, създал втората ядрена технология (първата е в Германия), няма нито един американец!
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Беше заявена

    14 4 Отговор
    Пробългарска позиция а не проруска
  • 88 Кмитева

    17 3 Отговор
    Сериозно ли го мисли това, което говори тази госпожа? Напротив, президентът Радев заяви открито позицията на България. Който разбрал, разбрал.
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Сух

    12 4 Отговор
    Николова??! Коя точно беше тази звезда..А Радев беше време да застане мъжки на мястото си..
  • 92 Даню каптана

    5 1 Отговор
    л.айн.ен гушнала чимшира
  • 93 Бивш канадец

    12 1 Отговор
    Сега разбирате ли защо в САЩ всички НПО са забранени от със закон?
  • 94 невий

    6 1 Отговор
    Ами ще показва проруско отношение , защото знае , че Русия печели войната , а и много се издъни пред симпатизиращите на Русия избиратели с ПП и Български възход , ако иска да гласуват пак за него , ще трябва да си поправи действията ....така че съм подозрителен към неговата “русофилия“ , голям удар нанесе на държавата , благодарение на неговите проекти в парламента се създаде Коалиция на войната с мнозинство и си гласуват всякакви анти български закони . Не му вярвам вече .
  • 95 пламен

    3 4 Отговор
    Цървула говори за вътрешна употреба, на цървулите му избиратели. Лъже ги, както ги лъга когато постоянно повтаряше че щял да налага вето срещу санкциите. До сега има 7 гласувания на вето и нито веднаж не е гласувал против. Разковничето е във вербовката при първата специализация в САЩ и обучението при втората.
  • 96 Реалиста

    12 0 Отговор
    Румен Радев може да е говорил неща които изопачавате, но с очите и ушите си го чух когато каза - Русия е агресор, ние заставаме зад Украйна! Все едно да пишете , че ДБ , ГЕРБ и ПП не гласуваха да дадем оръжие на фашистка украина, това дето го нямаме! Позорници! Старите забравиха миналото, сегашните управници са платени от Сорос и Дойче веле, а младите хора не хаят, не осъзнават, че те ще страдат най много! Ножицата между милионери, милиардери и бедстващи бедни се увеличава! Богатите купуват замъци , а на младите бедни добре, че дядо и баба им купиха апартаменти и построиха къщи в онези времена, за да не са бездомни! тези внуци чакат с нетърпение пенсиите от същите баба и дядо да им подадат по някой лев, защото мизерните им заплати не стигат за нищо! Това е настоящото ни Отечество, за голямо съжаление!

    Коментиран от #99

  • 97 мммда

    7 0 Отговор

    До коментар #7 от "Малий":

    Само робите подмазвачи се опитват да се харесат на някого. Замисли се ти от кои си!
  • 98 Хахаха

    3 0 Отговор
    Защото той не си ти. И не е член на вашата тоталитарна секта.
  • 99 Хахаха

    0 8 Отговор

    До коментар #96 от "Реалиста":

    Остава да го каже на 3 март. Русия и тогава е била агресор- нападна суверенна държава Османската империя. Не е удобно тук да се коментира аналогии със сегашната ситуация в Донбас. Защото сега боли на руснаците от там.
  • 100 Грантоегец хардър

    12 1 Отговор
    "Юлияна Николова от Портал "Европа" и Фондация "Център за модернизиране на политики". Само това е достатъчно да изясни цялата плоска статийка. Американката Николова е възмутена, че България има интереси в енергетиката и изобщо, че ние българите все още сме живи и съществуваме.

    Коментиран от #107

  • 101 ЕВРОАТЛАНТИК

    5 0 Отговор
    В случая Радев постъпи правилно.
    Нашият интерес да не би да не е част от евроатлантическия, след като сме в евроатлантическата общност.
    На който не му харесва - да се маха от евроатлантическата общност!
    Тя функционира така!
  • 102 ДОЙЧО ВЕЛЕф

    0 3 Отговор

    До коментар #80 от "Старец":

    Как постъпи РОСКОМНАДЗОР с недотам удобните телевизии,вестници,радиа ...и прочие СМИ.
    Както каза Кагебиста: Търпи моя красавице.
    Гледай го ти ,прищяла му се демокрация
  • 103 ДОЙЧО ВЕЛЕф

    0 4 Отговор

    До коментар #77 от "Американските пажове,":

    Тъпо индроктринирано парче си.Какво робство те гони,освен русоробството в главата?Лишен си от разсъдък,като всички русопутиноиди.
    Чудно е,как си оцелял с толкова малко мозък.
  • 104 Тъщата

    4 0 Отговор

    До коментар #42 от "Учуден":

    Чудещият се чуй сега. Преди демокрацията имахме 1500 танка. Сега имаме 90. Наистина ли не знаеш къде са се денали другите. Нарязано и продадено. А и подарено - на макетата подарихме, те после ги продадоха. Самолетите?-продадохме и нарязахме модерните тогава МиГ 23, а оставихме МиГ 21. Що бе холан. Имахме 250 бойни единици, сега са 20. Така че спри да се чудиш!
  • 105 Ръката на Кремъл

    4 0 Отговор
    Поредната НПО либералка. Проамериканското надупване не е по-добро от проруското. Зависимостта от САЩ не е по-добра от зависимостта от Русия. Напротив по-лоши са. Вижда се, как Западна Европа все повече затъва в собствените си екскременти, а САЩ с удоволствие я тика, все по-дълбоко. Благодарение на "приятелите ни от Запада" в България бяха унищожени селското стопанство, енергетиката, промишлеността и ред други икономически области. Едрият западен капитал няма нужда от едър източен. Изтокът трябва бъде източник на робска работна ръка и на евтини ресурси. България е една от най-богатите на ресурси държави в Европа и естествено всичко това е собственост на западния елит. Откъде накъде някакви източни унтерменшен ще разполагат със собствените си богатсва. Те трябва да служат само на благоденствието на божествените избранници от Запад. Това си личи и от ситуацията с Русия. В момента, когато руският едър капитал заяви намеренията самостоятелно да използва ресурсите и претенции за място в редиците световния капитал, ведна га за Запада станаха най-лошите и черните, спретнаха им конфликт, в който жертва са са естествено пак източните унтерменшен и при всичко това се възмущават, че робите искат да са свободни.
  • 106 Хахаха

    0 0 Отговор
    Неуспялата кандидат вицепрезидентка соросоидка изпълзя...
  • 107 Знам

    1 0 Отговор

    До коментар #100 от "Грантоегец хардър":

    Не е американка, там й е болката, в Америка такива не ги искат, тук слугува на американски нпо-та за някой долар, затова е толкова жлъчна.
  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Сър Пичук

    1 0 Отговор
    Резидента се опитва да си заработи потупване по рамото от Путин.
  • 110 разтревожен

    0 0 Отговор
    Ауу, една женица от една фондация към едно НПО получаващо финансиране от чужбина била недоволна нещо.
    Ми сега?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове