Last news in Fakti

10 Февруари, 2023 15:27 2 542 89

Борисов: Ние сме „за“ санкции срещу Русия в ядрената енергетика

  • бойко борисов-
  • русия-
  • санкции-
  • ядрена енергетика-
  • румен радев

"Истински се надявам партията на Промяната в един момент да не се превърне в "Да, България". Те не искат да поемат отговорност, да има правителство. Те искат някой да тричат, да се разходят за един час и да кажат "У-у-у", подчерта Борисов

Борисов: Ние сме „за“ санкции срещу Русия в ядрената енергетика - 1

„Ако има санкции към Русия, ние трябва да сме започнали изграждането на нова ядрена мощност. Ние сме „за“ санкции, но и ускорено строителство на ядрени мощности - така работи ГЕРБ. Ако не сега, след 2 април ще го направим“. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на брифинг в централата на партията си, съобщи novini.bg.

"Струва ми се доста странно тези, които клечаха пред правителството, Радев каза, че Крим е руски. Колегите от "Да, България“ го подкрепиха, ходиха да клечат срещу нас. И техните остри декларации и шумни тупаници пред президентството, не носят нищо. Ние сме се борили от първия ден. Сега щели да правят протест. Искат ли, когато днес са обявили протест, аз да отида и да вдигна юмрук също?", пита той.

"Аз съм ни вкарал в банковия съюз с моя екип. Вие за две години къде ни вкарахте? Дойде последната нощ да се сетят за закон за пране на пари, който бламираха. Криза с тока, криза с инфлацията, криза, криза, криза! Радев си е такъв, той обяви, че Крим е руски, следва си тази политика. Виновниците не са в Президенството, а пред него“, подчерта Борисов.

"Сега вече, който не охули Радев, вече ще стане лош. Налепиха се на плакатите с тях, бе хора, толкова ли кратка памет имате?“, попита лидера на ГЕРБ.

"17 юни миналата година сме казали за първи път и сме рисували, че 1 лв. взимат от бензина и нафтата и го дават на руснаците. Ето, обяснено ви, написано, нарисувано и никаква реакция. Когато правителството на Христо Иванов взимаше по 1 лв., този който ядеше баницата, никой не му опонира. Ситуацията е същата, само ги няма Киро и Асен в управлението и сега цената е ниска, точно с 1 лв. Някакви въпроси има ли по тая тема? Няма! Радев е праволинеен човек, това е неговото разбиране“, продължи Бойко Борисов.

"Кой мисли за истинска диверсификация, не само за доставки? Още 2012 г. ние сме дали концесия на "Тотал“ и ОМВ, тогава много се смееха. Две години нищо не работеха, турците обявиха огромно находище, а румънците вече го черпят. Говорим за стотици милиарди кубически метра газ на няколко километра от Варна, с най-добрата газопреносна мрежа, която сме изградили. Ние имаме собствена газ и няма да сме зависими от никакви танкери“, обясни той.

"Истински се надявам партията на Промяната в един момент да не се превърне в "Да, България". Те не искат да поемат отговорност, да има правителство. Те искат някой да тричат, да се разходят за един час и да кажат "У-у-у", подчерта Борисов.

В началото на брифинга Борисов изказа съболезнования към Турция и Сирия след опустошителните земетресения. Той обяви и началото на акция по събиране на одеала и други необходими неща за пострадалите.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 72 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Боко,Ти си вече

    151 6 Отговор
    само за гората
  • 2 Пацо

    128 8 Отговор
    Лъжеш ве толуп, ти си най долната руска подлога

    Коментиран от #69

  • 3 Запознат

    150 7 Отговор
    Тази подлога е за всичко, само и само да му вдигнат ЦРУ запорите на сметките в чужбина на крадените пари
  • 4 Загрижен

    134 6 Отговор
    А ние сме ти да бъдеш с доживотна присъда!
    Каторга и Белене за теб, българоубиец!!!
  • 5 да де

    133 5 Отговор
    И тиквата стана ядрен експерт ще направи всичко за да не го вкарат на топло.
  • 6 Евро атлантическа Подлога

    119 6 Отговор
    Не се съмняваме гледаш откъде духа вятъра после говориш Крадец.
  • 7 Професора

    112 7 Отговор
    ОПГ ГЕРБ остави държавата без втора АЕЦ и ни обрича на мизерия и шистов газ в житница на България и ще отровят и водата.
  • 8 Теле

    64 6 Отговор
    Факти, да не би КИНЖАЛЧЕТО да удари централата на бесарабски фронт, нещо нама секретни новини от малкото лангли
  • 9 Оффф

    81 4 Отговор
    Борисович , член на БКП и милиционер , мутра и през законите , и той барабар Петко с големите !
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Шерлок

    80 4 Отговор
    Това престъпниче Боко открадна парите на Газпром от КТБ и после се откупи пред руснаците с пари от хазната за Турски поток.
  • 12 гост

    76 8 Отговор
    Глупак после откаде ядрено гориво за козлодуи
  • 13 гост

    83 3 Отговор
    Този "корифей" по всичкология сутрин каже едно, на обяд друго, а вечер не е съгласен и с двете!
  • 14 питащ

    60 4 Отговор
    Ти пък като какъв се изказваш и кой те пита, американска под...лога.
  • 15 ЗАЭЦ

    53 4 Отговор
    Вече и зайчарника ли налага санкции?
  • 16 Абе

    70 7 Отговор
    Драйфа ми се вече от евроатлантически подлоги
  • 17 Сандо

    62 5 Отговор
    Големия плонж на Големия Тулуп в краката на Големия Господар.А народа - кучета го яли!
  • 18 Момчил

    62 5 Отговор
    О.репката Тиква е за санкциите,защото иска да закрием всичките си ядрени мощности и да станем 100% зависим от чуждия ток. Мощностите ни са създадени и работят само с руско гориво и части и едни санкции означават само и единствено затваряне.

    Коментиран от #61

  • 19 Абе

    61 4 Отговор
    Мръсен тулуп,ти кво построи та ще поставяш под въпрос Аец а,единственото е руския поток,дето ходи да се молиш в Москва. :)Сега ,за бил мръсника долен.
  • 20 Истината

    17 35 Отговор
    И Баце и Радев обслужват яко руският интерес но за пред публиката го играят доброто и лошото ченге, или евронатовеца и русофила. Защото Баце беше този, който изигра решаващата роля за избирането на фигуранта за президент. Като не издигна Плевнелиев за втори мандат, като бавеше до последно избора на кандидат на ГЕРБ и накрая като посочи неизбираемата Цецка Цачева.
  • 21 Абе

    39 9 Отговор
    Докато има ГЕРБ и Борисов.Докато има ПП и барабар Петко с мъжете - България няма се оправи.
  • 22 ХА-ХА-ХА, ХА-ХА-ХА!

    42 6 Отговор
    ПОМНИМ БАЦЕ! ПОМНИМ И ОЩЕ КАК! ПОМНИМ, КАК УБИВАШЕ... ПОМНИМ КАК ЛЪЖЕШЕ И СЕГА ЛЪЖЕШ ... ПОМНИМ КАК КРАДЕШЕ, КАК СЕГА КРАДЕШ ... ПОМНИМ КАК СЕ РАЗПОРЕЖДАШЕ С ЖИВОТА НА ДЕЦАТА НИ МЛАДИ, ЗДРАЕИ, УСПЕШНИ.... ИЗГОНИ ГИ.... ЩЕ ГНИЕШ В ЗАТВОРА БАЦЕ.... ДА ИЗГНИЕШ ДАНО, БАВНО, МНОГО БАВНО .... ОТ СТРАШНА БОЛЕСТ... ПО СТРАШНА ОТ САМИЯТ ТЕБ.. ..
    ДА БЪДЕ!
  • 23 Истината

    34 6 Отговор
    Реално погледнато никой от официалните русофили не е направил толкова много за руските интереси, колкото е направил Борисов. Той беше този, който наложи мораториум на проучванията за газови находища, 12 години не направи нищо за интерконектора с Гърция. След анексията на Крим искаше "лодки и платноходки в Черно море" и саботира формирането на обединена натовска флотилия, която да се противопостави на руснаците. Ходи в Русия да се мазни на Путин и накрая му построи 490 километра газопровод за пренос на руска газ за Сърбия и Унгария, с 4
    милиарда български пари,(3 млрд. строителство и 1 млрд. опростени неустойки на Русия)
    които ще се изплатят след 20 години от транзитните такси. Радев, Нинова и Копейкин са русофоби в сравнение Баце!
  • 24 Гай Турий

    35 4 Отговор
    Ти си пълен glupak и продажник, затова повече власт няма да видиш.
  • 25 Жена

    29 2 Отговор
    Господи, прибери си версиите
  • 26 Брей

    38 4 Отговор
    Голям евроатлантик се извъди,а като даде 3 милиарда за тръбата и мислеше само как да се спасиш от руснаците не ти беше евроатлантическо май.
  • 27 дед

    40 7 Отговор
    Борисов и герб са продажни патерици на америка. Искат да съсипят ядрената ни енергетика и да докарат някоя ядрена авария с тия фалшиви американски гоеива!
  • 28 Новичок

    30 3 Отговор
    Айде пак тези крадци от "герб груп оод" един лев по евтин бил бензина и дизела.Пфу... Срам нямат,акъл нямат,достойнство нямат.Само претенции.
  • 29 Бай онзи

    37 5 Отговор
    Шебек, ако не беше клекнал на козяците, досега да е построена " Белене" и да продаваме ток . Сега се навъдихте много разбирачи и лапаме онзи.
  • 30 лъжец и измамник

    31 4 Отговор
    Ти си готов да подкрепиш само на думи и докато се докопаш до властта мамейки козяците и европростаците .Но докопаш ли властта майка плаче ,българия плаче ,а бойко свири . музееика и прави турски и руски потоци за милиарди за сметка на държавата . Кога каскету ще ти повдигне обвинение за 3.5 милиарда за турскии руски поток държавни пари без да има един литър газ за България
  • 31 Българи

    33 4 Отговор
    КОЙ СИ ТИ БЕ ТИКВО ТИ ЛИ ЩЕ КАЗВАШ ЯЕ???? НЕ ТИ ЛИ СТИГНА ЧЕ ОКРАДЕ И ПРОДАДЕ БЪЛГАРИЯ И ИЗГОНИ ДЕЦАТА ???? НАЛИ ЧУ БЪЛГАРСКИЯ ПРЕЗЕДЕНТ РУМЕН РАДЕВ ТОЙ Е ИЗБРАН ОТ НАРОДА ТОЙ ЯСНО КАЗА И ЗАЩИТИ ЯЕ НА БЪЛГАРИЯ ТОВА КОЕТО ИСКА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!
  • 32 Бамбука

    29 3 Отговор
    Много е готин като лъже. Забрави за "гьола" и как после плати с нашите пари 1.4 млрд. на руснаците за ония реактори завити в найлон. Забрави и за Турски поток платен пак от него с наши 3 млрд. лева, забрави, че същия този поток е ангажиран с неговата благословия 90% от руснаците. Забрави как изгони големите фирми търсещи газ в Черно море. Пак този дето сега го е обзела старческа дименсия и пляска лъжи пред народа, забравил че не играе белот.
  • 33 аха

    26 4 Отговор
    Боче, не я разбираш политиката. Радев налага вето и по този начин помага за добросъседството ни с Турция. Ако не си разбрал там се строят руски атомни централи. Ако се въведат санкции Турция веднага попада в списъка. А това да имаш приятелски съсед е много много важно. Останалите ни съседи виждаш какви са, единствено на Турция може да разчитаме на добри отношения. Отношението на ЕС към нас е ясно, май трябва да имаме и ние интереси и да ги отстояваме.
  • 34 Няма кадри да обслужват АЕЦ

    10 2 Отговор
    Следващите 50 години само да тъчваш смартфона не става
  • 35 Анонимен

    2 8 Отговор
    Той го каза. Прости сте... А с прост материал къщи построи неговата, не къща, а кооперация и балами купувайте, още ще строи и атанас ламбов ламбов с костюм под наем от техникума, в бг е така, колкото си по прост и ограничен си добре долъл при всички горе кандидати за депутате вероятно. Народиха им се внуци, а за вас, вие сте обратни. И това, ако не е простотия здраве му кажете. То човек да го е страх бойко да си дойде в Бг, и ако съдят по дрехи бради лошо, трябва нещо хохо да се измисли за малкият град, много промити мозъци, разбираемо е, но на запад никой на никой не им прави впечатление, а в Бфг всеки се обръща, носят се не подобаващо за тях, не са гей, но вие ги убихте с цвета, цецо, за да угодите на асен христов и сие, разбираемо е, парата е у тях. Бъдете здрави и много българи биха подкрепили дпс, ей тъй, зашото от вас, за чеп зеле не става, не от теб бойко. Объркани сме и именно хората не гласуват и правилно. Политиката не ни топли. Поне нас, нашето семейство. Какво ни е дава Бг след 1944,а и след войната на моите деди и родители родени в сегашна Гърция
  • 36 Клечев

    28 3 Отговор
    Дано следващият главен прокурор се погрижи за този "продажник" както и за жълтопаветниците!
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 колчо

    19 2 Отговор
    Тоя нямали кой даго заключи там около централна гара
  • 39 ами

    23 2 Отговор
    ББ да вземеш да се пенсионираш вече аман от тебе
  • 40 АРЕС

    27 2 Отговор
    Вижте го бе,вижте този прост гьонсурат и се сетете какво ще остане от България ако този престъпник не влезе в затвора и се върне на власт.
  • 41 Вие сте за всичко

    17 2 Отговор
    което ще ви остави във властта за да сте далече от затвора ! ОПГ-ГЕРБ ! Шайка от престъпни елементи подкрепена от лумпени, простаци и трудно мислещи индивиди ! Не трийте това, това е мое мнение което не се хабете да изтриете от мен !
  • 42 НЯКОЙ

    17 4 Отговор
    Е спасение няма от тоя. Що не ходиш при евроатлантиците да ти плащат заплатата да ти пълнят чекмеджетата, да ти търпят простащината ами още си тук и речи държиш. България има нужда от българска партия а токсичният Борисов е последният в тази държава който има право на речи и мнение.България е зажадняла за възмездие и справедливост а не за неолиберални мантри. От тях има нужда Бойко, белким му се размине гнева на господарите.Хора, гласувайте масово и информирано като незабравяте и за секунда тоя защо падна от власт и най вече как падна, а и всички останали партии които бяха в парламента в последните две години какви ги надробиха и колко бакии ни стовариха за плащане. Ако искате да живеете в собствена държава и утре гласувайте умно.
  • 43 А ти си

    14 2 Отговор
    За бай Ставри да ти масажира простата!
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Пътя за София е няколко поколения

    11 2 Отговор
    Винаги с Германия никога срещу Русия Борис Трети
    Немската принцеса София се омъжва в Русия и взема името Екатерина и става Велика след освобождението София става столица на България
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Никой

    11 3 Отговор
    Ето и " Винету- Буда " цъфна.Само ,че не ви ли прави впечатление благия изказ спрямо руския лакей Радев. Явно са се прегърнали и заровили томахавката на корупцията. Юмручето с което резидента измами множеството, което глупаво го подкрепи,, сега е завряно на друго място. ГРОБ - БКП 2 . " Евроатлантици " били ! Ах, как завижда Леонсио Меси на Радевите вълнения в Брюксел. Ах как иска да е там с големите дето с 200 ги .... да го потупват по гърба и да му шепнат " Конграчулейшън Борисов ". А оня каскет да му вика " ама шефе как ги преметна тия ".
  • 48 Четец

    5 1 Отговор
    36. Нищо не става. Гарван гарвану око не вади. Нали отдолу, във входа ги наблюдавам, всички са от бкпгерб, на държавна хранилка от костово, царя, герб. Живеят си. Нищо лично, но са единни и се събират бкп по апартанентите, другите от балкана са банбашка и те, помагат си, а кой има навън близки, олюят, обиждат, а те милите прости, нищо, че бб ги е назначил на баши ит дс бкп дечуцата им. С голямо его, обиждат. Той е стар, я му обяснете подробно за санирането, кое му е простото, че всяка вепвр се чува със запад с близките си и много повече е на ри, нищо, че мълчи. Така ще върви те си карат млади и стари хора по живково българите де, другите мюсмлмани те излизат навън и знаят, но вървят по тях, а зад тях хихи. Мир да има. Пилитиката не ни еня, нито нас, нито пораснали и остарели вече деца важното е, вие депотати бивши и настоящи да купувате хотели, да строите кооперации и ги разпродавате. Кога щяхте да видите, ако не беше асен христов отварнанахалата директора на цветанов 2007 хасково караянчева бойко направи ви хора Борисов и пак ще сте Пнс хохо, лоло няма, то младото не го харесват, да ходи папките да носи на мама и тати
  • 49 НИК

    14 2 Отговор
    БОКИЧ нищо не ти се разбира бечовек. Какви ги плещиш едно нещо сутрин, на обяд второ, а за вечеря трето нещо ти дойде на ум. Е не си човек ти, не ни оставяш на мира поне един ден без твойто присъствие не може.
  • 50 Име

    8 4 Отговор
    А аз искам лустрация! Не искам зависимост от САЩ или Русия, искам търговски споразумения! Тоя яко са го смъмрили в щатите, за да бълва такива приказки!
  • 51 Гюлю

    17 2 Отговор
    Тиквата се изходи,!!!
  • 52 Сакура Харуно

    12 2 Отговор
    Банго-Чекмеджан ефенди, да те питам: Защо допуснахте ти и твоите дружки за отрицателен период от време повече социално-демографски ,,санкции,, в държавата от турците и комунягите взети заедно? Изобщо не оправдавам нито едните, нито другите.Как допуснахте за 30 + години милиони българи да избягат в чужбина, междувременно разселвайки бангладешко население из страната, превръщайки я в треторазрядна територия със затихващи функции?!
  • 53 аха

    11 2 Отговор
    "Ние имаме собствена газ и няма да сме зависими от никакви танкери."
    Не знам Ние, ама Вие за едно потупване по рамото и няма да имаме собствена газ и ще сме зависими. Нагледахме Ви се 12 години.
  • 54 Коментар

    12 2 Отговор
    Цитат:" Ние имаме собствена газ и няма да сме зависими от никакви танкери“.
    Залежите са малко и само ще отровят водата.Преди време имаше стачки да спрат проучванията и бяха срещу руски и западни фирми.При самия добив може да се предизвика земетресение.Нищо чудно това в Турция и Сирия на проучвания за залежи да се дължи.

    Коментиран от #70

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Айде Бегай

    16 2 Отговор
    Да вържем най-накрая банкянския поп, че да мирне селото.
  • 57 007

    12 3 Отговор
    Чичо Сам вече отписа хървардските си пуделчета и си връща стария проект с Борисов.
  • 58 Този

    10 4 Отговор
    Боко за да спаси кожата е готов да продаде и собствената си майка. От пръв приятел на Путин, сага е най верната подлого на презокеанския брат.
  • 59 Васил

    7 3 Отговор
    И кой го казва човека който подари на рашистите безплатна тръба за 3 милиарда и още 1 милиард за реактор. Нали това са парите на данъкоплатеца а не от неговите шкафчета.
  • 60 Zа родину

    8 4 Отговор
    Когато някой е конпрометиран и иска да се задържи на небосклона прави именно това..... това което му се разпореди от по-силния. Първо махаме белене, второ махаме южен поток, трето ставаме враг на русия, четвърто даряваме оръжие и самолети и пето до един два месеца - пращаме войска на изток.
  • 61 Пурко

    8 2 Отговор

    До коментар #18 от "Момчил":

    Това е целта затваряне и ползване на площадките за складиране на ядрени отпадъци.Превърнаха държавата в боклуджиска кофа на ЕС.
  • 62 Ха ха хи

    1 1 Отговор
    Всипки са едно бкп бсп бсп герб. Тук има нещо, което ще споделя, бкпдс старите комунисти, в града е арненец учител директор и е с Радев, а не с Нинова, а на нинова са, който е на власт от него съм и аз герб бкп са си герб. Тюрлюгмвеч по български. Който има връзки... Нима не беше и при живков същото, отиваш в селото им и оставяха каси с плодове в дворовете им на къщите и идвайки братовчедна ни лекар, а братовчед ни математик и Тя не зная за мен или за Гено.. Даваш суха пара днес. Едун шев след 1989 иванов от снабдяването.. Днес кой иска яйца и сие, се смееше.
  • 63 Ха ха ха ха ха ха ха

    4 2 Отговор
    Толупа предизборно. А ние сме ЗА Бойко в затвора
  • 64 ЧОБАН ДОЧУ

    3 2 Отговор
    БАЙ ДЪРТАК ,МАЙ НЕ ТЕ СЛУША МНОГО ГЛЪВЪТЪ
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Между другото

    7 2 Отговор
    интересно е, че ГЕРБ от две години нападат основно демократичните и прозападните партии, като изключим интригантските свалки с ДБ, целящи да ги скарат с ПП. Нищо срещу Възраждане, ИТН или ДПС. Лагерите са ясни.
  • 67 Ужааааас

    8 2 Отговор
    И тоя невеж лъжец е бил министър председател
  • 68 БЕНОВСКА

    6 2 Отговор
    ТУЛУПА СЕГА ИЗЛЯЗЪЛ ОТ ТАЛАША СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ ЗА ТУРЦИЯ ......АЛО ТЕ ВЕЧЕ ВСИЧКО РАЗЧИСТИХА ,МНОГО РАНО СИ СЕ СЕТИЛ ,СЕГА Е РЕД ДА НАПАДА ДБ ЩОТО НЕ МУ СЕ ВЪРЗАХА НА ТЪПИЯ СЕЛСКИ ПИНИЗ
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Дърт Варненец

    4 1 Отговор

    До коментар #54 от "Коментар":

    Преди15 години в североизточна България Румънска фирма в продължение на 2 години дупчеше със сонди и взривяваше на дълбочина.
  • 71 Исторически парк

    8 3 Отговор
    А така гербавите да гласуват пак за бойко българоубиеца и да им спрат тока!
  • 72 От чужбина

    9 5 Отговор
    Абе защо почти всичките ни партии ревнаха в един глас, че са ЗА санкции и са все против Русия??? До момента е явно, че от санкциите страда повече Европа отколкото Русия. И как така европейски форми можаха да купуват газ от Русия при променени условия за плащане, а България /Булгаргаз/ не можа. И като резултат хем купувахме пак руски газ, хем по-скъпо, хем и неустойки ще трябва да платим. Да ви е честито управлението на Просто Кире! Подобно може да се окаже и с ядреното гориво. Ще го платим скъпо и прескъпо на западни фирми, и като резултат хем по-скъп ток, хем проблеми с горивото, защото всички които са ползвали не-руско гориво в руските си реактори са имали проблеми. Е, въвеждайте още санкции, да видим след няколко години от къде и какво гориво ще вземете и на каква цена. В допълнение: Унгария продължава да експлоатира атомни реактори като тези в Козлодуй, които затворихме. Унгарците хем са им удължили експлоатационния срок, хем са им вдигнали мощността. Смятайте колко е загубила България само от затварянето на тези 4 стари реактора, които и до ден днешен можеха да работят и да произвеждат много, ама много евтин ток.
  • 73 "ве" пацо

    7 0 Отговор
    Какво означава "ве"??? Неграмотник!!!???
  • 74 Макс

    10 2 Отговор
    ГЕРБ са неспособни да излъчат правителство, колкото и пъти да има избори. Няма смисъл Борисов да се държи надменно и да търси вината другаде, когато той е най-виновен . Отдавна никой не вярва , че ГЕРБ искат и са способни да направят диверсификацията на енергия и не само.
  • 75 Политик ли е?

    4 1 Отговор
    Санкции и нови ядрени мощности? Кога? Какво ще струва това на народа? Бедни, бедни български народе, какви политици сътвори? Българите ли сме най-загубената нация?
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Реалист

    4 1 Отговор
    Скоро трябва да има затвор за Борисов. Този толуп трябва да покаже пътната карта и да видят хората как не Джемкорп а Борисов е дал на концесия цялата енергетика в РБЪЛГАРИЯ на Путин.
  • 78 Минева

    5 0 Отговор
    Господин бау, бау. Дали ВП се грижи добре за твоя подарък
  • 79 Цецо

    5 1 Отговор
    Тоя Борисов от Руски агент се изметна.на Американская подлога
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 ХА ХА ХА

    2 1 Отговор
    АБЕ БОРКА НЕ ПОДСКАЧАЙ МНОГО , ЧЕ ДА НЕ СЕ УДРЕМЕШ СЛЕД ИЗБОРИТЕ !!!!
  • 82 ДАСКАЛ ГЕНЧО

    6 1 Отговор
    Вестинхаус още не са дошли и тези зариха руското гориво.
    АЛО - забравихте ли поговорката, НЕ ПЛЮЙ В КЛАДЕНЕЦА ОТ КОЙТО СИ ПИЛ ВОДА ДОКАТО НЕ СИ ИЗКОПАЕШ НОВ,ЧЕ ТОКУ ВИЖ ТИ СЕ НАЛОЖИ ДА ПИЕШ ОТНОВО ОТ СТАРИЯ КЛАДЕНЕЦ И ТОГАВА ЩЕ ТИ ГОРЧИ ВОДАТА.
    БОРИСОВ - ПОМНИ.
  • 83 Ген. Гурко

    4 1 Отговор
    Гадина мръсна!
  • 84 фжгбгжф

    4 1 Отговор
    Мръсния лъжец от Банкя и дядо си ще продаде и ще излъже само от Козяк да го харесат и да го оставят да лъже и краде от българите. На всичко е готов този пропаднал крадец. Щеше да праща български войници на фронта да мрат за бандера фашистите. Ами мислете като гласувате бре. Разбойници ГЕРБ за да могат да ви крадат са готови и вашите животи да дадат. Мислете.
  • 85 Хахаха

    3 0 Отговор
    Нещо като плана за електронно управление. Накрая нито електронно управление нито 2 милярда.Знаем ва вече.Ама да има прости ,нали общините на Герб се пълнят, със нищо правещи но гласуващи чиновници.
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 киро

    3 0 Отговор
    няма такъв помияр като Бойко,АЕЦ работи само с руско гориво,никога не е изпробвано друго гориво и още няма експертиза дали американското гориво изобщо става за нашите централи,с такива политици сме обре4ени
  • 88 пенко

    2 0 Отговор
    ВИЕ -25% ОТ- 40 % ОТ БЪЛГАРИТЕ -СТЕ "ЗА" --- ДРУГИТЕ СМЕ ПРОТИВ --И ТИ СИ НАЯСНО !?!?!??
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове