Last news in Fakti

19 Февруари, 2023 09:21 1 790 19

Таско Ерменков: Кирил Добрев няма нищо общо с ръководството на БСП и с БСП. Нито един гласовит не сме изключили

  • таско ерменков-
  • кирил добрев-
  • бсп

БСП е нападана заради борбата ни срещу ЛГБТ образованието в училищата, каза още политикът 

Таско Ерменков: Кирил Добрев няма нищо общо с ръководството на БСП и с БСП. Нито един гласовит не сме изключили - 1
Снимка: bTV

„Кирил Добрев няма нищо общо с ръководството на БСП и с БСП. Нито един гласовит не сме изключили. Изключваме за поведение, което злепоставя не само БСП, но и политическия живот на България, както и за хулиганство“.

Това заяви в предаването „Тази неделя“ Таско Ерменков, член на Изпълнителното бюро на БСП.

„Преди точно 120 години в Русе „Българската работническа социалдемократическа партия“ се разделя на „тесни“ и „широки“ социалисти. „Тесните“ са тези, които се обявяват против Балканските войни, против Световните войни. Тогава започват да печелят места в парламента. Процесът на прочистване на организма не е само биологичен, но и политически. Нека да минат изборите и ще видим дали сме били прави, или не“, посочи той.
Според Таско Ерменков членове на БСП са работили против партията, което е довело да спада в резултатите на социалистите.

„Надявам се, че начинът, по който тръгваме към тези избори, ще покажа, че БСП е тази, която се грижи за хората. Една от причините Българската социалистическа партия да е нападана е заради борбата ни срещу ЛГБТ образованието в училищата. Аз не искам дъщеря ми да ми вика "номер едно", а на майка си - "номер две“, каза още Ерменков, но не посочи в кои учебници се съдържа темата.

Цените на стоките

БСП ще поиска в следващото Народно събрание таван на цените в малката потребителска кошница.

„Табу няма. Всичко се прави хората да живеят нормално. Уж затова развиваме икономика, но се оказва, че разбираме това като хаоса на неолибералния пазар без да има правила на него. Пазарната икономика не е анархия, а начин на живот, който трябва да бъде регулиран от държавата и в интерес на обществото, а не на отделни негови членове“, допълни Таско Ерменков.
„БСП не измисля неща, които не могат да се случат. Бяхме първи в Европа, когато БСП предложи от печалбите на енергийните дружества да се плащат компенсации. Изведнъж това стана европейска политика“, коментира той.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    16 7 Отговор
    БСП
    БаСиПартията -
    милионери пролетарият ❗❗❗
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Вашето Мнение

    25 1 Отговор
    Като всеки български бизнесмен и кирето добрев гледа да се нареди на яслата на държавните поръчки
  • 4 Петрич

    14 1 Отговор
    Ръководството на БСП в община Петрич,работи за всякакви други партии но не и БСП.Атанасова,Главчев ,Шуманов с ментора им Капитанов докато са в тази партия хората от общината НЯМА ДА ГЛАСУВАТ ЗА БСП.
  • 5 Хитрото

    8 1 Отговор
    Ако се казвах така щях да се гръм.....

    Коментиран от #10

  • 6 Петрич

    11 0 Отговор
    Другари от НС на БСП, независимо че ще има избори,режете гнилото от партията.Вътрешната опозиция на общинската структура на БСП в Петрич разполага с много доказателства затова какво върши председателката Атанасова и Капитанов.В момента за тези избори ЩЕ РАБОТЯТ ЗА МАЯ МАНОЛОВА.Резултати от тях не чакайте, въпреки че в листата ще е Атанасова и Главчев.

    Коментиран от #12

  • 7 Бацето

    12 0 Отговор
    Не познавам Влади.
  • 8 справедливостмиристина

    8 3 Отговор
    БСП трябва да слезе при хората. Този облъчен от пропаганда и турски филми народ, не разбира причините за изчезването си. Просвета е нужна, просвета и последователни дела. И най-вече ИСТИНАТА! Тази партия е преживяла времето, заради идеите в защита на живота и обикновения човек от наглостта на капитала. Без справедливост, равенство и човечност, свободата се изражда в свободия, корупция и насилие.

    Коментиран от #16

  • 9 АРЕС

    7 1 Отговор
    Киро ДорЕФФ е по голям крадец,лъжец и боклук и от Трансимпексова.
  • 10 РЕАЛИСТ

    3 3 Отговор

    До коментар #5 от "Хитрото":

    Таско е съкратена форма на Атанас, така както Иво на Иван. Българско име. Друго си викаш, да си Ромео, Леонардо и.т.н
  • 11 Какъв джендър бе Таско

    3 6 Отговор
    Ти чел ли си въобще за какво стана въпрос. Стига лицемерие и заблуждения.

    Коментиран от #13

  • 12 Въпрос

    3 1 Отговор

    До коментар #6 от "Петрич":

    Знаете ли че Данка Атанасова има отклонения и от семейството си и от партията?
  • 13 РЕАЛИСТ

    4 1 Отговор

    До коментар #11 от "Какъв джендър бе Таско":

    А ти чел ли си тая прословута Истанбулска конвенция. Ще ни направят бе третополови същества. Детето ти винаги ще може да се те издаде на властите, ако не му дадеш сладолед и ще ти лепнат етикет " насилник на деца" . Синът ти ще си доведе мъж и ти ще трябва да приемеш всичко за нормално. И това възпитание ще започне от училище.
  • 14 Артилерист

    5 1 Отговор
    Трябват революционни действия, г--н Ерменков! Вие се стеснявате да говорите за: социализъм; капитализма и богаташите; американците, главни виновници за отчайващото състояние на страната; Русия-нашата освободителка и решително помогнала ни да изградим България като съвременно развита във всяко отношение страна и прочие. Трябва да развалите рахътлъка и охолството си, г-н Ерменков. Един наш герой, изгорен в пещите на фашистката ни полиция, беше казал, че никой не вярва на охолния комунист. Вие казвате, че правите предложения, но обединения атлантизъм изобщо не ви чува. Защо и докога ще се мазните американците? А и хората май не ви чуват щом като резултатите са все по-лоши... Желая Ви ползотворна работа за делото народно и успех на Партията.

    Коментиран от #18

  • 15 ГЕРБ=ДПС=ВМРО=БСП

    1 0 Отговор
    Борбата със спекулата е възможна само през данъците и глобите, но не трябва да има корупция. Борбата с корупцията е възможна през данък доход.
  • 16 ГЕРБ=ДПС=ВМРО=БСП

    1 3 Отговор

    До коментар #8 от "справедливостмиристина":

    "Тази партия(БСП) е преживяла времето, заради идеите в защита на живота и обикновения човек от наглостта на капитала. Без справедливост, равенство и човечност, свободата се изражда в свободия, корупция и насилие."

    БСП никога не е защитавалаэобикновения човек, винаги е искала власта за да обогатява "другърите" и да дава привилегии на властимащите. Един истински социалист на би си раздавал привилегии не би си "осъвременявал" 4 пъти в годината заплатата(депутати и министри). Един истински социалист бих си "осъвременявал" заплатата толкова пъти годишно, колкото пъти се осъвременява пенсията.
  • 17 пенко

    1 3 Отговор
    ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ : " НИЕ ЯСТРЕБИТЕ ОТ БеСиПи -ИЗКЛЮЧВАМЕ -САМО ЗА ПОВЕДЕНИЕ " !?!?!?
  • 18 Моряка

    0 0 Отговор

    До коментар #14 от "Артилерист":

    Не само Артилериста мисли така.Много сме.Правите си оглушки.Голяма пропаст между твърдо русофилския електорат и съглашателския атлантизъм на ръководсвото.Между крещящото неравенство и хвалбите за някакви дребни социални придобивки,постигнати от БСП.Упорито нежелание да се видят и оценят провалите и виновниците.Все не му било времето.Кога ще се оцени вредителството на Станишевския плосък данък,намаляването на електората двойно при неговото председателство,гьонсуратския му натиск за приемане на любимата му Истамбулска конвенция.Е за това ще се преселваме при Възраждане.
  • 19 Хаха

    1 0 Отговор
    ЛУСТРАЦИЯ
    Никога не е късно
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол