Last news in Fakti

1 Март, 2023 13:09 1 638 23

Александър Несторов оглави листата на Движение за права и свободи в Перник

  • александър несторов-
  • дпс-
  • перник-
  • листа-
  • избори

„Вярвам в разума на българския избирател, в отговорността на политиците и залагам на диалога между партиите за постигане на политическа стабилност в страната и решаване на кризите“, заяви младият политик

Александър Несторов оглави листата на Движение за права и свободи в Перник.

„Вярвам в разума на българския избирател, в отговорността на политиците и залагам на диалога между партиите за постигане на политическа стабилност в страната и решаване на кризите“, заяви той.

Младият политик се ангажира да продължи ангажиментите си за свързаността и подсигуряване на минимални необходими условия за труд и живот на жителите на областта. Инициативите му са свързани с трафика между Перник и София, достъпа до здравеопазване и социални услуги в района, както и развитието на инфраструктурата, образованието и земеделието в областта.

„Имаме много недовършена работа! Необходимо е стабилно правителство, което ще осигури необходимия импулс и икономически растеж за гражданите и бизнеса в областта“

Движение за права и свободи е партията, която стои най-близо до своите избиратели и полага най-много усилия за решаването на техните проблеми. 34 години устойчиво присъствие на политическия терен го доказват. Диалогът вече не е опция, а задължение на политиците с оглед на необходимостта от ускорено разрешаване на проблемите пред нашата страна.

Друг основен приоритет е намаляване на бюрокрацията. Според Несторов, този ефект е реално изпълним посредством замяна на разрешителните режими с уведомителни. Подобна мярка ще отмени необходимостта от изготвяне на документи от различни институции, за да се представят пред други такива, което ще осигури крайната цел - облекчаване на административните тежести. С фокус върху повишаване на ефективността, Несторов ще работи за персонална отговорност на действия и бездействия на държавни чиновници.

Нека дневният ред на Перник, Радомир, Брезник, Трън, Земен, Ковачевци и селата бъде на жълтите павета и в Народното Събрание!


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 21.

    8 13 Отговор
    Моят избор е коалиция Вън от ЕС и НАТО с номер 21 !

    Коментиран от #3

  • 2 Олег

    25 3 Отговор
    От кога еничари виреят в Перник?

    Коментиран от #11

  • 3 на путин

    9 4 Отговор

    До коментар #1 от "21.":

    у я да ти е добре дошъл вътре
  • 4 Гост

    22 2 Отговор
    Ако българския избирател има разум, в никой случай няма да гласува за дъпъсъ
  • 5 тикви продажни

    17 2 Отговор
    Еничари дал господ!
  • 6 Бай Иван

    17 2 Отговор
    Поредния продал се
  • 7 Суха съчка

    16 2 Отговор
    За пари винаги има готви да сложат феса и върви доказвай че са етническа партия.
  • 8 комунистче

    12 2 Отговор
    най нахалната партия, пласираща кадрите си дори по театрите, когато беше Тройната Коалиция, нахално пълнеше министерствата със своите си хора, тоя Рашидов трябва да е от ДПС, не защото е турчин, а защото и той самия е супер нахален

    Коментиран от #13

  • 9 адаша

    13 3 Отговор
    Някак не ми се връзва- дпс в Перник! Ако тоя тръгне сам към секцията в Перник да гласува на 100% няма да стигне до нея.
  • 10 Верно ли?

    10 3 Отговор
    "Движение за права и свободи е партията, която стои най-близо до своите избиратели и полага най-много усилия за решаването на техните проблеми".Защо най-старите ви и основни избиратели продължават да живеят в краен недоимък,хм?
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Мдааммм

    8 0 Отговор
    Опитват се да намерят бушонче като бившия Шишо
  • 13 Бибитко

    10 0 Отговор

    До коментар #8 от "комунистче":

    Вежди Рашидов е отдавна дълбоко обиден на Ахмед Доган, задето не го направи пожизнен депутат. Но затова пък той успя да влезе под кожата на Бойко Борисов, който го направи милионер.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 фбр

    10 3 Отговор
    Поредният еничар!!! Забрана на противок7онституционната партия ДПС !
  • 16 Стоянов

    3 0 Отговор
    Вярва в дисциплината на турския избирател.
  • 17 НЯКОЙ

    3 0 Отговор
    Докато се изявяваш като "маска" на Делян Пеевски, си никой !
  • 18 шишо

    3 0 Отговор
    Много добре се справи.Едва ли ще намерят като него някой.
  • 19 пешо

    6 0 Отговор
    още един предател , турска подлога
  • 20 чочо

    0 0 Отговор
    този е любовника на федята.
  • 21 Цуца

    0 0 Отговор
    Алееееек, бабите и дядовците ти ще се обърнат в гробовете си!
  • 22 Очевидец

    0 0 Отговор
    Нестор несторов е приятел и колега с юриста, димитър велев. Нестор малеее корварче на стаж бе в хс съда, грозен и противен. На всякъде все те, ама и дуган да му дръпна ушите. Не се ли на ядохте. Те вашите работи никакви, какво като е българин, нима от турчетата няма умни и добри. Имаа, но избягаха, изучиха се в германия, а са от умни семейства доктори Арифови. Има многобройни, учиха и са приятели, но кой в Белгия. Бг зъл отмъстителен като е на власт
  • 23 Анонимен

    0 0 Отговор
    Тук има неща за вежди, турците не долюбват казълбашите. Не е вярно, спорим, но и ромите. А той е бил много малък при кончината на майка си вежди ружди и много работи не знае. Доган си знае, но всеки греши, но дали Меди не мога да зная. Вежди е добър като майка си. А тя бе прелетна жена, красива и много любяща майка, чиста жена. Рядко са като майка му жени. Искаше много момиченце. Мъката бе по нейната приятелка и по много глупави мъже, но с мечтите българските младежи по нея си останаха с пръст в ръка, но успяха да измъкнат две нейни снимки и тн.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове