Last news in Fakti

1 Март, 2023 14:35 1 493 31

Кремена Кунева: Ще работя здраво коалицията ПП-ДБ да е първа политическа сила

  • кремена кунева-
  • избори-
  • пп-
  • дб

Имаме историческия шанс да издърпаме България напред

В своя профил в социалната мрежа Фейсбук Кремена Кунева посочи, че в момента ”имаме историческия шанс да издърпаме България напред, там където трябваше да бъде още преди години.” Кунева заяви, че ще направи всичко възможно коалицията ПП-ДБ да бъдат първа политическа сила, независимо дали тя ще в листите или не. Според нея не може да се говори за разцепление.

Ето пълния текст на публикацията на Кремена Кунева:

Не знам защо отдолу стои надпис “разцепление”, но всичко, което се случва в момента е точно обратното. Прочетох реакциите вчера на много от вас и считам за важно да дам допълнително пояснение по някои въпроси и категорично да заявя, че не просто не съм се отказала, а съм още по-мотивирана.

Коалицията ПП-ДБ ще бъдат първа политическа сила и аз, независимо, че не съм в листите, ще направя това, което зависи от мен, за да помогна на този процес. Докато виждам тяхната мотивация, докато виждам какви хора се борят вътре, докато виждам желанието им да се учат от грешките си и да стават все по-добри и по-добри, докато пазят тази близост с хората и обществото, те ще бъдат моят отбор.

Вярвам, че вътрешните проблеми ще намерят своите решения, така че да не пречат и да не създават противоречиви усещания, но това също е процес, през който ще се докаже силата на лидерството и визията за това, кое е най-важно за България!

Имаме историческия шанс да издърпаме България напред, там където трябваше да бъде още преди години. И в този исторически момент, силата ни трябва да се насочи към голямата битка. За мен тя е за сърцето и доверието на хората. Тя не е само срещу порочни модели, тя е ЗА хората. За нас.

И моля ви, спрете с тази омраза, анализирането на решението ми без да разполагате с цялата информация и история (или още по-лошо - разполагайки с нея), довела до вземането на това решение, считам за нищо друго освен първобитно желание за нараняване и отчаяни опити за манипулация. И това е, което по-скоро пречи на каузата, отколкото да помага.

Особено от хора, които виждам как съвсем умишлено и недостойно се опитват да ме провокират. Няма да стане. Винаги съм била наясно, че ненаказано добро няма. Но това е цената, която всеки тръгнал по този път трябва да е наясно, че ще плати. Едни ще те обичат, други няма. Притеснителното за мен би било да се харесваш на всички. Това е безпринципност. Просто хората сме различни. Но трябва да живеем заедно. И да се уважаваме.

Справедливостта не идва само от правосъдието. За нея трябва да работим и извън него. В отношенията ни, в обществото ни, в морала ни. Чака ни много работа! А аз знам, че много работа се върши от мотивирани екипи и вяра в принципи, а не в дребномислие, завист, страх и отчаяние. Зарежете последните. Ще ги има винаги, но сега никак не им е времето.

И в този ред на мисли, утре в 14:00ч. пред Министерство на културата ще има протест в защита на Морфов. Ще се радвам да се видим там.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 27 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кирчо

    53 8 Отговор
    Народа ще накаже партиите на войната ПП и ДБ под чертата.
  • 2 ГЕРБ

    56 8 Отговор
    Трябва да си пълен идиот да гласуваш за тези измамници и шарлатани
  • 3 Соломон Паси

    58 6 Отговор
    Ако сина ви на 8 години търси полова идентичност,на 12 години операция за смяна на пола,а на 16 прилича на Емили с Тротинетката значи вие сте избирател на ДБ и ПП.

    Коментиран от #18

  • 4 Троица

    38 5 Отговор
    Където и да погледнеш платени клакьори, медийни хорици, анализатори които за пари или други материални облаги си правят взаимно дудуци и шпакли. Ако толкова се борехте срещу кражбите защо не го правите безвъзмездно и без пари, а е важно да се докопаето до някакваа власт и да почнете да гепите, манипулирате и мачкате обикновените хора ?
  • 5 БгТопИдиот🇧🇬

    34 5 Отговор
    Ако не проработят програмистите ще видите парламент на куково лято.


    Краварски под ло-ги !
  • 6 12340

    16 5 Отговор
    "В този ред на мисли".... има още 2 реактора за затваряне!
  • 7 БЕСЕН!

    33 6 Отговор
    Народа е БЕСЕН на предателите командвани от американското посолство и много яко ще ви накаже и ПП, и ДБ, и Герб предатели !! От 3 месеца Херо Мустафа не е писланник в България КАКВО ПРАВИ ОЩЕ В БЪЛГАРИЯ ????
  • 8 тоци

    30 5 Отговор
    Скоро ще Ви ритаме от тука до Канада ... спокойно
  • 9 Тахумба

    25 6 Отговор
    Каке, виж сега какво ще ти кажа. Не мога да понасям гербаджиите, но като ви гледам, ми идва да прегърна Борисов. Както искаш го разбирай.

    Коментиран от #13

  • 10 ХА ХА ХА

    24 5 Отговор
    АБЕ КРЕМЕНА , ЩЕ ТРЯБВА ДА РАБОТИШ МНОГО ЯКО И ПОВЕЧЕ ОТ ЛЕНЧЕТО , СЛЕД КАТО КИРО ВИ РАЗДАДЕ ПАРАПЕТИТЕ
    ! ХАЙДЕ ЗАПРЯТАЙ РЪКАВИ И ДЪРПАЙ ПАРАПЕТА !
  • 11 Ега ги държавата !!!!!!!

    21 5 Отговор
    Ега ти обещанията !!!!!!!!
    Ега ти и работните кандидат депутатки !!!!!!
    Ега ти ......тия ще си спукат г.....::::ъ.....:::::з.....:::а от работа !!!!!!!!!
  • 12 Джордж Куни

    20 5 Отговор
    никакъв шанс, лелче, освен ако не напънеш флашките. На никой не му се умира за чичо Сем
  • 13 Коцето Фекалки

    9 10 Отговор

    До коментар #9 от "Тахумба":

    недей да прежръщаш борисов, а мисли. Време е за Възраждане
  • 14 ВИЕ СТЕ ШАРЛАТАНИ И ЛЪЖЦИ !!!!!

    21 5 Отговор
    ВИЕ СТЕ ГОЛЕМИ ШАРЛАТАНИ И ЛЪЖЦИ !!!
  • 15 Гледай да

    19 5 Отговор
    не се изпотиш, че и без това отсега сте вмирисани
  • 16 Ние българските простаци

    5 13 Отговор
    Ще се борим Константин от възраждането да вземе субсидията
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Ха,ха

    6 2 Отговор
    Здраво!!!!Колко здраво можеш да им подпираш каламбаците!?????
  • 20 йхнкхйких

    11 2 Отговор
    Да се чете да станем тотална колония ,а такива като кремена ще ги кормим в ужасни мъки !
  • 21 Стойчев

    4 9 Отговор
    Възраждане са популистка и фашистка крайно-дясна петия в изолация. Те са малцинство в изолация и могат да прокарат нито една от идеите си нито в парламент нито сред обществото. Изолирано малцинство.

    Коментиран от #25

  • 22 Каква е тази комсомолка?

    13 2 Отговор
    "Исторически шанс" имала, щяла да "работи здраво" "моя отбор".
    "Страх и омраза" ще има, докато недорастли момиченца като това ги пробутват в политиката. " Завист" може да има само в главата й. И, кой е тръгнал да я наказва за "направено добро", та тя, както и тези около нея не само не са направили нещо добро, ами досъсипаха държава и народ. Да не се цели да стане втора Лена. Няма да стане!!!!!!
  • 23 йхнкхйких

    8 2 Отговор
    Кремена Кунева трябва да бъде убита в адски мъки ,да се дера жива и да се изколи цялото и гнусно семейство
  • 24 Коментар

    10 1 Отговор
    Тази сосросоидка да внимава да не се сецне от работа.
    Колко enichari има на тази територия , Боже!
  • 25 Въпрос

    6 1 Отговор

    До коментар #21 от "Стойчев":

    Ти да не си от краварските млекопитаещи дебилино?
  • 26 Псевдоним

    7 1 Отговор
    Кременчето много я бива в партийните речи.
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 йхнкхйких

    5 0 Отговор
    Искаме да видим кремена кунева утре в концлагер
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 защо

    2 1 Отговор
    "Имаме историческия шанс да издърпаме България напред"
    Като всички сте съгласни, че сме прифронтова държава, къде "напред" искате да ни издърпате?
  • 31 хихи®

    1 1 Отговор
    Oпазил ни Господ!!
    Подмяната първа, ГЕРБ първи!?!?
    Правителство между Хардвардските и Банкянския измамник....
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове