Last news in Fakti

2 Март, 2023 07:16 1 829 42

Никола Минчев: Доказателства за корупция даде "Магнитски", срещу нас има само твърдения

  • магнитски-
  • корупция

Битката с корупцията няма как да не е основна тема. Диалогът не е лоша дума, но когато стане безпринципен, тогава е опасно, счита бившият председател на НС

Никола Минчев: Доказателства за корупция даде "Магнитски", срещу нас има само твърдения  - 1

Срещу нас няма реални доказателства за каквито и да е корупционни практики, има твърдения. Доказателства не сме видели. Това заяви в предаването "Честно казано с Люба Кулезич" бившият председател на Народното събрание и кандидат-депутат от ПП-ДБ Никола Минчев.

Той посочи, че в последния списък по закона "Магнитски" присъстват двама от министрите на Тройната коалиция и от ГЕРБ. " Срещу тях явно има доказателства, но въпреки това нищо не е предприето от прокуратурата. Докато срещу нас има само приказки и голословни твърдения". Минчев припомни, че Борисов е дошъл на власт и с изразеното намерение да разследва управлението на Тройната коалиция, но нищо от това не се е случило, а вместо това и негов знаков министър е попаднал в санкциите заради корупция.

По отношение на това, че нямаме идеология, коалиция ПП-ДБ е базирана на една идеология - изтръгване на България от блатото на корупцията. Няма нищо по-логично да участваме заедно с Демократична България. Ние не сме лява, нито сме популистка партия. Ние сме център, посочи той.

Битката с корупцията няма как да не е основна тема. Диалогът не е лоша дума, но когато стане безпринципен, тогава е опасно, счита Минчев.

Няма как да влезем в коалиция с ГЕРБ и ДПС, категоричен е представителят на "Продължаваме промяната". Той коментира и това дали ако Бойко Борисов не е лидер на ГЕРБ, с тази партия е възможно да се преговаря.

"Дали Борсов е лидер или не, това е вътрешна работа на ГЕРБ. Що се отнася до това кой да води държавата, това ще бъде решено от избирателите на 2 април", каза още Минчев


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 55 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шопо

    60 9 Отговор
    Народа ще накаже партиите на войната ПП и ДБ под чертата.
    Аз лично не вярвам че има майка която би изпратила сина на фронта.
    По-големи продажници от ПП и ДБ няма, тези ще ни вкарат във война с Русия!
    Искате ли да воюваме с Русия?
  • 2 Някой

    57 6 Отговор
    Ми то и Магнитски не е реално доказателство, а само едни теории на една територия, която е свикнала да си пъха, носа навсякъде. Като получи едно две по - силни крошета ще се осъзнае, че светът се е променил

    Коментиран от #8, #23

  • 3 да де

    53 4 Отговор
    Егати измисления юрист едно твърдение без факти си е голо твърдение.
  • 4 тва атлантичскогойно беше

    48 6 Отговор
    най-жалкия председател на антинатодното събрание чак после са веждичката и пкп

    Коментиран от #12

  • 5 Запознати

    40 7 Отговор
    Неуравновесеният и неморален Петков се изживява като българския Зеленски. Лабилен и явно също на психотропни, той може за кратко време да нанесе непоправими поразии. Вече го доказа. Обеща да вкара корумпирания Борисов в затвора, но с кохортата си се прояви като верен негов последовател...
  • 6 Така е ,

    8 32 Отговор
    но тези твърдения шайката крадлива си ги вади из под ноктите от безсилие , докато техния бездомник е неуспоримо в списъка , както и други представители на хартиената коалиция !
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Естествено

    35 3 Отговор

    До коментар #2 от "Някой":

    Така е, магнитски е инструмент, който показва кои са лошите, за да се използва за политически цели.
  • 9 Мишел

    34 4 Отговор
    И Магнитски даде засега само твърдения.

    Коментиран от #14

  • 10 Тъпо Кире

    39 6 Отговор
    Тоз далиси еизпил млякото което Мама му дава сутрин?Всички от ПП са за Затвор и да правят павета за републиканската пътна мрежа.
  • 11 погнусен

    42 7 Отговор
    Нагли сте Минчев ,много сте нагли ! Доказателствата са празните ни джобове и космическите цени по магазините ! Доказателства са ухилените ви ,самодоволни , мазни физиономии ! Доказателства са фактите ,че сме превърнали в държава - просяк ,без собствена политика ,мнение и (поне) желание за защита на собствените си интереси !
  • 12 Друго

    10 16 Отговор

    До коментар #4 от "тва атлантичскогойно беше":

    си е стругаррката и певица на Цъфнал герб , някаква си ПКП или пръхтящ и сричащ Мултак , смърдящ на бъчва , който трябва да е в затвора ! Нали ?

    Коментиран от #18, #20

  • 13 честни крадци

    30 7 Отговор
    И вашият ред ще дойде! Далаверите на вашето правителство се виждат от всички, резултатите - също! Над 20% обедняване на българите за 7 месеца! Незаконни назначения, далавери с газа, с въоръжение, тайни от народа договори, НЕКСО мафия! И още много!
  • 14 един

    7 7 Отговор

    До коментар #9 от "Мишел":

    Кьовеши и твърдения не беше дала още, но Ковачки я изпревари и изчезна в Дубай!Божков и той по-същият начин изпревари събитията!
  • 15 1234

    28 7 Отговор
    тоя е яко нахален , доказателство за нарушение на конституцията даде КС, на един от вашите лидери, във всяка нормална държава този човек нокога нямаше да помирише държавна софра. Само тук нарушители на конституцията - доказани, управляват. Темата магитски е за друг разговор, това си е пряка намеса във вътрешните работи на "независима" държава/ . Когато те обвинят в корупция, когато не си помирисвал държавна работа, направо е смешно.

    Коментиран от #31

  • 16 Партията

    15 15 Отговор

    До коментар #7 от "Анти-маймуна":

    Причините са, че ГЕРБ е назначил над 400 хиляди свои калинки във всички етажи на държавното и общинските управления! Некадърни партийно верни калинки, които взимат заплати за сметка на народа!

    Коментиран от #27

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 ХАХАХАХАХАХАХАХААХАХАХА

    11 4 Отговор
    С ЛЯВA PЕЗБА ДЕСНИ PЕЗИЛИ
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 мммда

    14 5 Отговор

    До коментар #2 от "Някой":

    Магнитски е просто инструмент за постигането на определена цел. Не знам кой обърна внимание, че сложиха нарочно в него хората с дългогодишен опит в бг енергетиката и единствените разбиращи от ядрена такава.
    За да се сплашат от еднастрана и от друга да се подкопае доверието в тях, защото са контра на американските и бг депутатските(не се наядоха) интереси за горивото на АЕЦ-а.
    Докато точно САЩ продължават да копуват от руснаците и метали и всякакъв вид горива, преди седмица имаше едно изказване на американците, че точно Русия ги била спасила от временно затваряне на няколко предприятия заради недостиг на аломинии. Иначе европеиските агнета спират доставките и САЩ им препродава, който се съгласи на техните оферти, който не затваря, вече доста фабрики в германия съкратиха производство и доста компании се изнесоха. Мерцедес предната седмица обяви, че служителите им преминават на половин работен ден и ги подканва да си пускат отпоски. Никак не са добре нещата при швабите и не само при тях.

    Коментиран от #25, #30

  • 24 Руска

    4 3 Отговор
    Най тлъсти тролове сигурно са тук. Браво на "Факти".

    Коментиран от #41

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 АРЕС

    10 4 Отговор
    Това е лицето на некадърника,лъжеца,крадеца,джендъра,осмия пол и тн.СМРАД и ГНУС
  • 27 мммда

    4 3 Отговор

    До коментар #16 от "Партията":

    Някъде по западната преса от миналата седмица беше изкочло, че след следващите избори ГЕРБ, ПП и евентуално ако им трябвало ДПС щели да се коалират за бъдещия евро просперитет на страната, което ми стана много странно, какво им влиза в работата какво става в Бг.
  • 28 Ха ха ха

    7 6 Отговор
    На всички е ясно , че ГЕРБ ще спечелят , само на някакви платени бели кукувици не им омръзна да дрънкат , че жълтопаветната сбирщина щяла да е първа , но пък за некое левче какво ли не правят хората ......
  • 29 Простото Киро

    9 1 Отговор
    Посвещава се на затворилия Парламента с решетки, за да пази себе си и съучастниците си от народната любов!

    Един съпруг споделя с приятел:
    - Прибирам се внезапно от командировката и гледам жена ми и съседа голи в спалнята. И като ме обхвана едно съмнение...
  • 30 Много

    0 2 Отговор

    До коментар #23 от "мммда":

    неграмотно - няма такава дума аломини
  • 31 И как

    2 6 Отговор

    До коментар #15 от "1234":

    е нарушила конституцията? Веднага е подал документи за отказ, консултирал се е с конституционалисти. А и закона за българско гражданство казва друго. Ако някой е нарушил конституцията това е Симеон Сакскобургготски, който си е купил срещу 30 долара през ДПС паспорт.

    Коментиран от #33, #37

  • 32 Селянин

    3 1 Отговор
    Те доказателствата са навсякъде. В образованието, емиграцията, обратният прираст, пътищата, оградата, здравеопазването, продължителноста на живота, чуждите инвестиции и изобщо накъдето и да погледнеш е бъкано с доказателства, само трябва на Гешефтурата да им се ровне малко, ама лошото е, че и там е бъкано с доказателства. Реално оправия няма с този матрял и природата е започнала да се грижи този кофти маТрял да изчезне от територията.
  • 33 развеселен

    3 0 Отговор

    До коментар #31 от "И как":

    Ако наистина вярваш в това ,което си написал - ходи се прегледай ! Има хора лековерни ,ама чак толкова /като теб/ ?! Сигурно си от тези ,дето търкат талончета ,мятат пликове с пари през балконите и "инвестират" в Бит и НЕКСОкойни .
  • 34 Кую

    2 1 Отговор
    Честни и чисти уши.
  • 35 превод

    7 1 Отговор
    Другите са лоши, мама ми каза че ние сме добрите... Това лекенце за това и беше председател, за да могат да си го дундуркат както си искат, той нашия е добро мамино момче. За какво са ни подобни депутати изобщо? ПП и ДБ вън, фашисти!
  • 36 това

    4 0 Отговор
    момче е по глупаво и от Мирчев ...
  • 37 консултирал

    3 0 Отговор

    До коментар #31 от "И как":

    се е с майка си ... кви конституциалисти те гонят? това са адвокати..
  • 38 Кирчо и Асенчо

    3 1 Отговор
    отдавна казаха че са център-ляво, което съвпада с позиционирането на популистите (Хитлер например) . Обещават каквото хората искат да чуят (съдебна реформа, повишение на доходите) после си намират виновник че не става (Русия) и накрая война (вече пратихме оръжие, набират се и хора) . Нека ги изгоним докато е време..
  • 39 Верно ли

    2 0 Отговор
    Хахаха, ми не ви е дошло още времето, бе, Минчев. Ако притрябва и за вас ще извадят! Йесменчетата си мислят, че те ще со отърват, ако слушкат...
  • 40 когато искаш но не можеш да управляваш

    1 0 Отговор
    Щом е от " началника " нема как да не са " дадени доказателства " , макар , че по същество са само обявени списъци . Да ти напомня само младо момче , че става въпрос за действия на друга държава , съобразно нейната политика и интереси , независимо от това упоменатите лица престъпници ли са или не . Нашата държава , която и вие управлявахте не се произнесе с доказателства и реципрочни действия спрямо тях , а това е доказано ваше престъпление , поради некадърност , или други съображения .
  • 41 Верно ли

    1 0 Отговор

    До коментар #24 от "Руска":

    Най-тлъстите са в "евроатлантическите" сайтчета с регистрация (Дневник, Офнюз, Медиапул). Не, че тука не манипулират оценките и не трият, но поне всеки може да си каже мнението.
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове