Last news in Fakti

3 Март, 2023 17:49 1 588 9

Стоян Мирчев:В 4 детски градини в Перник се ползват съмнителни горива

  • стоян мирчев-
  • перник-
  • кмет

Кметът Станислав Владимиров беше на брошурите на ГЕРБ

Стоян Мирчев:В 4 детски градини в Перник се ползват съмнителни горива - 1

"Много партии обещават, но БСП показа, че успява да прави леви политики. За първи път от последните 15 години се прави нещо за младите работещи семейства. Даде се данъчно облекчение на хората с 1,2 или 3 деца, вдигна се майчинството за втората година, една голяма част от българските пенсионери получиха едни по-добри пенсии. В новата програма сме заложили доста по-мащабни идеи, тъй като българските граждани го заслужават в тези тежки времена. БСП ще се върне на позицията, която заслужава- на първо място.”

Това заяви водачът на листата на “БСП за България“ в Монтана Стоян Мирчев в ефира на БСТВ.

Във връзка с референдума за джендър идеологията в училищата Мирчев обясни, че проблемът е изключително мащабен и не бива да се неглижира. „Най-голямата клиника за смяна на пола се намира в Англия, но я затвориха. За последната година има над хиляда дела от непълнолетни, на които им е позволено да си сменят пола на базата пропаганда в училище и пропаганда по телевизия и социални мрежи. След това те са осъзнали, че това не е тяхно вътрешно разбиране, че са затворени в тяло, което не отразява тяхното усещане, а че са били подлъгани от пропагандата. Такива бегли опити се опитват да се вкарат и в България”, каза Мирчев.

По думите му пропагандата се прокарва и в учебници.”Две момченца са облечени с роклички, на друга илюстрация две момченца се обичат и се държат за ръка. Това ни залива отвсякъде, Европейският съюз иска да го наложи силово при нас, опитват се да се прокарват закони, които да дават на НПО-та да вземат децата ни. Най-лесно е да управляваш едно общество като разбиваш ценности и постолати върху, които то е изградено. В България традициите са много и крепят държавата, когато разбиеш това всеки тръгва сам да се справя”, обясни Мирчев.

„Най-важният проблем на България са доходите и неравенствата, но в дългосрочен план най-важното е да запазим българските деца”, допълни още той.

Стоян Мирчев коментира и как са преминавали кампаниите в предишният му избирателен район. „Аз съм правил три кампании в Перник, виждал съм Станислав Владимиров редица пъти на шатрите на ГЕРБ, на на местата където БСП правеше събития не съм го видял нито веднъж. Най-интересното беше, че на последната кампания той се появи като снимка в брошурата на ГЕРБ”, каза Мирчев.

Мирчев разказа и за неправилно сключване на договори на община Перник. „4 детски градини в Перник, на които договорите ги подписва общината се снабдяват с горива за отопление. Тези горива трябва да са с минимално количество химически елементи, защото иначе тровят хората. Оказава се, че горивата са различни и не отговарят на стандартите и тровят български деца в 4 детски градини в Перник. Хубаво е и да се проследят парите на общината и в какви фирми отиват”, заяви той.

Много партии обещават, но БСП показа, че успява да прави леви политики. За първи път от последните 15 години се прави нещо за младите работещи семейства. Даде се данъчно облекчение на хората с 1,2 или 3 деца, вдигна се майчинството за втората година, една голяма част от българските пенсионери получиха едни по-добри пенсии. В новата програма сме заложили доста по-мащабни идеи, тъй като българските граждани го заслужават в тези тежки времена. БСП ще се върне на позицията, която заслужава- на първо място.”Това заяви водачът на листата на “БСП за България“ в Монтана Стоян Мирчев в ефира на БСТВ.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 В Перник

    9 3 Отговор
    властва див феодализъм. Мародерстват мутри и олигарси. Перничани трябва да се събудят и да ликвидират мафиотите.
  • 2 Франку

    5 6 Отговор
    Този виден перничанин не знае къде се намират въпросните детски градини.
  • 3 Станката краданката

    8 5 Отговор
    Пернишкият кмет е символ на корупция. Водопроводът ни още е незаконен .
    В Мошино се опитва да пробутва строителни фирми на гърци..... срещу какво?
  • 4 хммм

    5 7 Отговор
    Aйде и тоя..... 4 детски градини. Ти кога ходи на детска градина бе комунисте??
  • 5 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 0 Отговор
    КЪДЕ ИЗЧЕЗНА 9 МИЛИЬОНИЯ БЪЛГАРИН демографска КРИЗАболести смърт
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Z-вездоглед

    5 0 Отговор
    Омръзна ми тоя 50 годишен преход!Време е за нещо ново!Аман от депудавци...а депутати!
  • 8 пенко

    1 1 Отговор
    --- КЬОРАВ -САМОУКРАСИЛ СЕ С КОСМЕТА --- ЗА ДА НЕ ИЗГЛЕЖДА ТЪПО - НАТЕГАЧ - ГЪ ЗО ЛИ ЗЕЦ ХРАБЪР - ПОДЛИЗУР !!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 9 ха ха

    1 2 Отговор
    да бе , все опитвате да въведете не облагаем минимум и прогресивно подоходно облагане ,и все не успявате , но виж с пенсионната реформа 65+ се справихте за броени часове
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове