Last news in Fakti

4 Март, 2023 10:33 2 257 117

Николай Нанков: Проблемите с пътищата са от липсата на поддръжката им

  • николай нанков-
  • пътища-
  • ремонт

Трябва да се сложи край на приказките под Шишковия храст в следващите седмици

Николай Нанков: Проблемите с пътищата са от липсата на поддръжката им - 1
Снимка: БГНЕС

Проблемите с пътищата идват от липсата на поддръжката им през последните две години. Не знам дали строителството е „бутафория”, но според мен трябва да се сложи край на приказките под Шишковия храст в следващите седмици. Това заяви в студиото на „Събуди се” кандидат-депутатът от ГЕРБ Николай Нанков.

„За нас като самоцел първото място на изборите не е толкова важно. Важно е за България и страната да продължи да се развива като стабилна, просперираща и сигурна държава. Затова мисля, че първото място на ГЕРБ е важно за българската държава и за българите като цяло, защото след две години на лаборантни експерименти с неясни участници, видяхме какви са резултатите – висока инфлация, празни хладилници, убийствени цени на всичко. Мисля, че стабилността биха могли да бъдат върнати само с това ГЕРБ да е първа политическа сила след втори април”.

Той коментира и скорошната проверка на Северната скоростна тангента, която показа, че една трета от асфалта липсва. „Нека ви обясня колко са грешни тезите на архитекта Шишков. Ще започна с това, че не знам дали строителството е „бутафория”, но според мен трябва да се сложи край на приказките под Шишковия храст в следващите седмици. Виждаме, че той е един явен участник в предизборната кампания и говори едни тежки неистини”, подчерта Ненков.

Според него проблемите с пътищата идват заради липсата на поддръжката им през последните две години.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 48 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 да де

    154 6 Отговор
    Наглец шест сантима са изчезнали поради липса на подръжка хаха.

    Коментиран от #25, #99

  • 2 Ха а

    135 3 Отговор
    Бацо ти ще бяга в Дубай.За тебе дали ще има едно място в щуфара.Май ще те оставят да опереш пешкира.
  • 3 Дааа

    122 5 Отговор
    Хахаха, тоя като лъже и си вярва, заедно с вожда си еднокнижник. Колкотрябва да си прост, че като видиш пропаданията и изринатия асвалт, да твърдиш, че е от поддръжката.

    Правят се наощипани, защото каскета ги защитава, при читав съд да са в затовора тея крадци заедно с вожда си банкянския тулуп.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Опаа

    114 2 Отговор
    Нанков лоша работа момче.Ще се ходи в пандиза.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Поддържа се нещо

    96 4 Отговор
    Което е направено,както трябва шефе. Тез кози-пътеки нашите, още при полагането, са компрометирани/счупени. За кви поддръжки говориш? Или и от поддръжките да има ,,лап-лап,,...?
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Даниел

    104 5 Отговор
    Как се поддържа нещо което е некачествено,г-н Смърф ?
    Много скоро и за вас ще има Видовден,
    Случая в Гърция с влаковете е напълно съпоставим с нашите магистрали,но там реакцията на обществото е логична.
  • 10 Новичок

    89 5 Отговор
    Абе гербер ли е все лъже,той под асфалта натъпкал шлака,от асфалта липсва половината.Ама за ремонт на ремонта говори.Много нагли пфу... и първи трябвало да стават на изборите-НИКОГА.

    Коментиран от #101

  • 11 Хамстера

    75 4 Отговор
    Нанков, каква я мислехме, каква стана !!!! Дали не имало замисъл в цялата тази работа ?! Некачествено строителство, чести ремонти, пълни чекмеджета !!!!!
  • 12 Българка

    85 3 Отговор
    Мутрата от джипката на Баце шизофреник ли е или се опитва да ни прави на идиоти. Как липсата на от 6 см. до над 10 см в дълбочина на асвалтово покритие на гордостта / касичката на ГЕРБ магистрали и пътища се дължи от неподдържане. Дори слепец вижда как са икономисани/ откраднати поне 30% от стойността на материалите за построяването им. Но естествено наглите корумпета и техния чадър Прокуратурата са слепи за това. А корупцията на строителната мафия и началниците им в ГЕРБ буквално убиват. И какво стана с виновните за смъртта на хората край Своге? Кой министър е обвиняем?...........
    ГЕРБ и ДПС са мафия/ ОПГ
  • 13 Някой от някъде

    55 1 Отговор
    Пинокио.
  • 14 Ужас безкрай

    84 3 Отговор
    Ахааа! Сега разбрахме всички, че заради липсата на поддръжка асфалта е изтънял с 1/3. И те "милите" не искали да са първи. Може би и в изборите не искат да участват. Ей така ще се включат от хорски срам. Ей, няма толкова безгранична наглост, като на гербавите!
  • 15 Сиси

    67 1 Отговор
    Този съвсем се оплете в лъжи !по добре да не го канят по студията да дразни хората !
  • 16 Казуар

    68 2 Отговор
    Гербер Нанков, как да се поддържа път с намалена дебелина на настилката, вероято като се направи по дебела, с основен ремонт. И с много пари.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Проблема е,

    75 4 Отговор
    Че такива като теб се занимават с пътища, учителка по руски да управлява голям град, производителка на кофи да е председател на Народно събрание, човек прочел една книга и заявявайки, че е прост да управлява дълги години всичко в държавата и т.н......
  • 19 Българка

    64 3 Отговор
    Не желая стабилно по герберастки да се краде, рекетира и унищожава .Баста........стига толкова. С тая си върхушка ГЕРБ никога повече във властта. Мястото на престъпниците е в затвора, не във властта

    Коментиран от #65

  • 20 Иван Грозни

    56 2 Отговор
    Тоя юнак става само за криг за повдитане джипа на тиквуний. Цялата им глутница са такива многолики личности.
  • 21 Васил

    60 3 Отговор
    Този е голям шегаджия с тези пари дето мафиотите от Герб похарчиха можеше два пъти България да бъде преасфалтирана а за 12 години даже и една магистрала не завършиха а дупките по пътищата станаха толкова че все едно войната не е в Украйна а във България.
  • 22 анонимен

    49 3 Отговор
    Проблемите с пътищата се казват ГЕРБ. Така би трябвало да се казва и най-известният казус на прокоратурата, би трябвало.
  • 23 ГЕПИ

    41 2 Отговор
    Поддръжката трябва да се даде на нашите фирми, дето строиха магистралите, за да е качествен ремонта на ремонта
  • 24 Дам Пика!

    42 2 Отговор
    На това угоено прасе и то доказват че са крали и тоя пак отрича.Крадене,крадене,крадене това трябва да ви е мотото!
  • 25 При това

    49 3 Отговор

    До коментар #1 от "да де":

    за последните две години?!?! Тоя асфалт от сладолед да беше правен щеше да се износва по-бавно! Явно са го "изблизали" още преди да го положат... Иначе чекмеджето как щеше да се пълни?
  • 26 СИГУРНО

    33 1 Отговор
    Парите за асфалта са заровени под бегониите.
  • 27 ГОРСКИ

    39 3 Отговор
    Проблема е че откраднахте парите затова във България няма свестни пътища!!!!!!!!
  • 28 Студопор

    44 3 Отговор
    Тоест тия магистрали, дето Боко ги строеше само до преди няколко години и дето сега се разпадат, не са подържани ли? Нали имат гаранции за качество уж, че ще издържат еди-колко си години? Те преди няма и 10 години ги направиха, сега не били подържани...
    Язовир Белмекен, дето за последно е ремонтиран преди 30 и повече години - защо още си е на мястото? Нали и той не е подържан? Защото тогава се е строяло иначе! И колкото и да се е крало (а то се е крало, факт), пак хората са мислили с главата си и са си правили сметката, че утре тоя язовир или път или каквото и да е, ще се срине и не теб, а децата ти ще погуби.
    Сега всеки дърпа с двете ръце, пълни джоба колкото може и не го интересува, че утре тоя некачествен път ще затрива цели семейства.
    После излиза един такъв красавец като този, дето се опитва да ни убеди, че не се е крало по време на строежа, ами не било подържано... Абе, оланкоолу - ами защо настилката е 14 сантиметра вместо 20? Каква връзка има подръжката тука??
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 СИГУРНО

    24 3 Отговор
    Парите за асфалта са заровени под бегониите.
  • 31 по Наказателен кодекс

    32 4 Отговор
    убийствата по "пътищата" са ненаказуеми, а 40% от ПТП със смърт са предизвикани именно от лоши пътища, защото някой е обръщал асфалта в злато и пачки
  • 32 Димитър Георгиев

    36 4 Отговор
    Очилат измамник,обществена тайна от много години е кои фирми строят и в какви огромни количества се краде! Та вие стигнахте до там да изнасяте милиони в брой от държавното дружество Автомагистрали! Така като за последно. Джи пи Груп, Вод строй,Хидро строй- Доган,Златев, Пеевски,Маджо,Вълка,Таки! Това е шайката Герб,на такива се дава обществения ресурс! Дано народа се събуди и галиса масово! Това е единственият начин да се измете шайката ГЕРБ-ДПС и финансираните от тях БВ,Възраждане,БСП!
  • 33 Проблемите

    32 3 Отговор
    в пътищата са от такива като тебе! Паляк!
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Димитър Георгиев

    28 4 Отговор
    Масово гласуване трябва,тогава относителната тежест на купения и корпоративен вот ще падне! При висока избирателна активност ГЕРБ-ДПС ще получат много по-малък процент,защото купения вот е на мафията Сичко избори почти един и същ! Това е спасението от тази мафия!!!

    Коментиран от #40, #43

  • 36 Истината!!!

    31 5 Отговор
    Проблемите с пътищата са от липсата на Качество и Контрол по време на строителството и управлението на ГЕРБ!!!
  • 37 Мдаа

    28 5 Отговор
    Николай Нанков е под Шипковия храст и говори глупости! Не търпят критики и истината за некачественото строителство и кражбите на средства за пътищата!
  • 38 Хора, гласувайте!

    28 2 Отговор
    Колкото повече хора отидат да гласуват, толкова по-бързо ще бъде изчегъртана мафията, която се е загнездила на почти всяко ниво у нас, която източва държавните пори и евросредствата!

    Коментиран от #75

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Мнение

    31 2 Отговор
    Проблемът на пътищата у нас е като проблемът със сградите в Турция, които паднаха при земетресението! Но в Турция веднага ги арестуваха престъпниците, а у нас ще се води мнимо тайно уж разследване, докато мине давността!
  • 43 Дааа

    21 2 Отговор

    До коментар #35 от "Димитър Георгиев":

    Няна как да стане. От преброяването България е 6,5 милиона.. заедно с мигрантите, в избирателните списъци са 6.7 милиона включени са и пеленачетата и починалите. Знае се КОЙ правилен ще брой бюлетините. Ще изкарат ниска избирателна активност, фалшиви и недействителни бюлетини, цигански вот за герб и дпс, корпративен от ковачки за БВ и... пак биха. Мишо е редил пак да бият с фалшификати.

    Коментиран от #97

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 ПСР

    29 4 Отговор
    Абе,нагъл,Министърът нали ви показа нагледно,колко асфалт сте слагали?!Какво повече от това,каква"подръжка"?!А под асфалта-шлака,кал и пепелина,а не баластра!Оказа се,че асфалт се ЯДЕ,все пак!А който не го харесва на вкус,го прибира по чекмеджета,под формата на пачки и кюлчета.Ей,много нагли бре,много!
  • 46 Фактъ

    27 4 Отговор
    На гербавите ,вечно друг им е виновен и са нагли до безобразие . Пожелавам им за главен прокурор Бойко Рашков .
  • 47 Еее, умен нанко

    27 3 Отговор
    От липса на поддръжка е влязла шлака в основите на пътя и се износил основния асфалт а не работния. Просто ни казва " айде нанкайте "
  • 48 Инвентарът

    31 3 Отговор
    на джипката , който отдавна трябва да е зад решетките ! Алчен и подъл селяндур , готов на всякакви мръсотия , за пари ! Гнусен и жалък !
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 нее това братчед

    22 3 Отговор
    Праблемите идват още от строежа им с пепел и тънък асфалт.Дайте на чужди фирми не ставате видяхме го за 33г
  • 51 един

    29 2 Отговор
    За каква поддръжка говори тоя като въпросните пътища са в гаранция,освен ако тайно не са намалили и гаранционните срокове!
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Последния Софиянец

    19 7 Отговор
    За последните две години се изхарчиха милиарди а нищо не се построи. Но мафията превзе държавата и народа се връзва на пропаганда и лъжи.

    Коментиран от #68

  • 56 проблем

    27 3 Отговор
    Не, г-н Нанков! Проблемът е в модела "Партия и обръчи от фирми", който вашата партия използваше в продължение на 13 години! Милиарди се изляха в пътищата, но няма качество, няма и контрол, защото това са Обществени средства, които вашата Партия "усвояваше" с близките й фирми!
  • 57 Т иквен Гру х

    22 4 Отговор
    Верен до Г РОБ
  • 58 Алигатор

    10 1 Отговор

    До коментар #40 от "Ам чи":

    Ти от кое село си ?
  • 59 ПАТРИОТ

    3 33 Отговор
    Ще гласуваме само за ГЕРБ, единствената достойна партия която построи пътища, магистрали, детски градини, метро, мостове, и всичко останало.

    Коментиран от #64

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Последния Софиянец

    4 25 Отговор
    Само ГЕРБ може да възстанови държавата след хаоса, инфлацията и похарчените милиарди без да се знае за какво.
  • 64 Така е

    24 3 Отговор

    До коментар #59 от "ПАТРИОТ":

    и след строежа започва ремонт на ремонт, за по-добро усвояване на обществените пари.

    Коментиран от #69, #78

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 19 Отговор
    Целия Козлодуй сме Гербаджии.
  • 67 мучо

    26 3 Отговор
    това "симпатично, младо, красиво и умно момче" беше една от големите "касички" на "европейското развитие на българия" при което гражданите обедняха неимоверно много.......
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Фххъг

    21 3 Отговор
    Тъпак, какво ще кажеш за дебелината асфалтов слой и пр. От там се пълни шкафчето на Боко Тиквата.
  • 74 Деси флашката

    19 3 Отговор
    Абе в нашата партия останаха само шамандури. Скоро корабът ще потъне и ще трябват много шамандури за спасяване на вожда.
  • 75 Мухаха

    6 14 Отговор

    До коментар #38 от "Хора, гласувайте!":

    И кого ще изберат?Възраждане ли? Ти видял ли си някъде националисти да са управлявали добре? Харвардите посякоха и последните надежди за смислено управление. Или вярвате, че левите милионери на Нинова ще са по-добри? Направо е отчайващо!
  • 76 Бай Ганьо торта сахер

    18 3 Отговор
    Всички проблеми с пътища и икономица са следствие на мутрите крадливи. Тяхното крадене ще ни води още години надолу. В коя област не е хаос от управлението на простите и лакоми мутри. 15 години вървяхме само назад, а Румъния ни задмина във всяко направление, но там мутрите/управляващи им са в затвора
  • 77 Буквоядец

    18 2 Отговор
    Краят на приказката ще се сложи когато виновните облекат раирания костюм .
  • 78 ПАТРИОТ

    3 16 Отговор

    До коментар #64 от "Така е":

    Ти май си с къса памет и не помниш че преди ГЕРБ нищо не се строеше?

    Коментиран от #82

  • 79 Последния Софиянец

    2 20 Отговор
    Наближават избори и мафията почва да работи срещу ГЕРБ.
  • 80 Гъбарко

    18 0 Отговор
    Ние може и да сме тревопасни но слама не ядем. Да не вземеш да се излагаш да разправяш тези щуротии и на Кьовеши.
  • 81 Тома ИБРИКОВ

    16 1 Отговор
    Гледам пред Ризова голям "човек" как се гъне и надвиква с нея, че бил 3 пъти в посолството на Сащ, 2 пъти на Германия и къде ли не. Простотии и срам. Те го приемат като клоун и палячо да ги весели с простотии. Те добре знаят какво е правил и му гледат сеира, ама той се несеща, а и никой от целуващите му ръка не смее да му каже. И тая партия има читави хора, както и в другите, но те не смеят да вдигнат глава. Така е партии, основани на сик, вис са партии на статуквото и кокала се държи от ЕДИН бог. Справка виж вождовете на герп, дпс, бсп.
  • 82 Дааа

    13 1 Отговор

    До коментар #78 от "ПАТРИОТ":

    То по-добре да не бяха почва ли нищо, че след тоя ремонт на ремонта на основния ремонт ни излизат златни.
    За има няма 5 години, другите държави 20 години не пипат нищо.
  • 83 ПЕНДУРО

    15 1 Отговор
    ПРОБЛЕМИТЕ С ПЪТИЩАТА СА ЧЕ ОПГ ГЕРБ КРАДЯХА ОТ КАЧЕСТВОТО МИЛИАРДИ.НЯМА НЕЩО ПОСТРОЕНО ОТ ОПГ ГЕРБ КОЕТО ДА НЕ СТАНАЛО ЗА РЕМОНТ ОЩЕ ПРЕЗ ПЪРВАТА ГОДИНА.

    Коментиран от #91

  • 84 Народа спиии

    16 1 Отговор
    Смятам, че е крайно време да се намалят наполовина министерствата. В скоро време на всеки 1000 данъкоплатци ще се налага да издържа по едно министерство с раздут щат. Да не говорим, че имаме 600 000 калинки /държавна администрация. Крайно време е модела ГЕРБ- ДПС да бъде премахнат. Крайно време е техните хлебарки, хищни калинки да станат от държавната хранилка и спрат да бъркат в джоба на данъкоплатеца. Предлага 50% съкращения в държавния/ бюджетния апарат
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Джипко Бибитко съм

    9 2 Отговор
    С двата милиарда раздадени на Кирчо можех да направя поне още сто метра магистрала, ама вие ме спряхте точно когато се бях развихрил да строа
  • 87 Айде бе

    13 1 Отговор
    Всичкоможещия пак се изказа неподготвен. Чемодана в жипката да каже къде е милиарда от тол таксите? Липсата на основни пластове НЕ Е от лоша поддръжка.
  • 88 Той Бай Ставри

    10 1 Отговор
    Ще го пори като шаран
  • 89 Оракула

    13 1 Отговор
    На Бойко Борисов" изтривалката",
    пак започна да говори глупости!
    Колектора на" Чекмеджето" ,
    пак е наперил гребена за,
    "прайват- инкасо" дейност!
    Не го е срам ,и дебелоок, и нагъл!
  • 90 Смазвай

    9 1 Отговор
    Ду.пето
  • 91 Един БЪЛГАРИН

    12 1 Отговор

    До коментар #83 от "ПЕНДУРО":

    Каква година,още на третия месец са се появили дупките в които са изтекли милиардите........
  • 92 КОЛКО МЪКА ИМА БОЖЕЕ

    15 1 Отговор
    Проблемите на пътищата са кражбите на ГЕРБ,точка........
  • 93 позеленял

    10 1 Отговор
    тия трябва да бъдат съдени за убийството на 700 човека годишно
  • 94 Директно

    10 1 Отговор
    В затвора и ти и цялата ви шайка
  • 95 Агата Кристи

    6 0 Отговор
    Ти роди един оли. горен, пък после обвинявай докторите, че не му дават редовно лекарствата
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Даниел

    4 0 Отговор

    До коментар #43 от "Дааа":

    Който и да брой гласовете не може да скрие повече от 3-4% от вота,но ако вота е с активност +80% никой не може да промени резултата освен съда или така нареченото касиране на изборния резултат!Такова решение не може да се вземе от политиците слава Богу!
    Каквото и да стане всичко зависи от гласуващите хора,ако искаме да живеем в демокрация имаме пример от южната ни съседка как се бранят правата на гражданите,когата се почувстват репресирани от УЖ демократи каквито в парламента ни,има в изобилие!

    Коментиран от #116

  • 98 Бай Ставри

    5 0 Отговор
    Пу за мен това момче
  • 99 Асфалтояд от Банкя

    7 0 Отговор

    До коментар #1 от "да де":

    Що асфалт изядох по времето на Боко, ама и колко жълтици му снесох.
  • 100 Нагъл дебелак,

    5 0 Отговор
    Затвор за крадците.
  • 101 Асфалтояд от Банкя

    9 0 Отговор

    До коментар #10 от "Новичок":

    Хартиените бюлетини са малко омазани с асфалт, внимавайте да не се изцапате, ако посягате към тях.
  • 102 Независим

    0 4 Отговор
    Прочетох коментарите и съм силно разочарован от бликащата омраза. И аз като много мисля, че се е крало, но днес видяхме следното - Нанков извади ядка и каза, че тази ядка е от Северна скоростна тангента и отговаря и че ядката на Шишков е с нарушена цялост. Направих си труда да прочета стандарта, съгласно изискванията ядка се взима на всеки 2000 м2. При 16.5 км дължина и ширина 2 х13 м излиза, че трябва да има записани резултати от поне 215 проби по време на стротелство. Ако Шишков е прав това означава, че или са подменени резултатите или много хора са са си затворели очите. Ако Нанков е прав, че Шишков е използвал нарушена проба, то той е нарушил закона като се е намесил в предизборната кампания. И в двата случая има основание за наказателно производство.
  • 103 Някой

    8 0 Отговор
    ГЛУПЕНДЪЪР ЗЕМИИИИ СЕЕЕ СКРИЙ ДА НЕ ТЕ ЛИНЧУВА НАРОДАААААА
  • 104 боко

    9 0 Отговор
    Не само подръжката герберски наглец,а и ремонта 2см. е било положеният асфалт на разклона за Кубрат от пътя Русе-Силистра и 5000000лв. е струвало ела наглец ще ги видиш 2-те дупки
  • 105 ГОСТ

    3 0 Отговор
    И за какво точно лъже Шишков, всички видяхме как багера копаеше и колко жалко изглеждаше всичко, не само нямаше асфалт но нямаше и основа. Така може да се направи някоя селска улица по която ще преминават по 10 коли на ден, но път от такава категория - направо не е истина. И какво да му поддържаш на това нещо.
  • 106 ГОСТ

    4 0 Отговор
    И за какво точно лъже Шишков, всички видяхме как багера копаеше и колко жалко изглеждаше всичко, не само нямаше асфалт но нямаше и основа. Така може да се направи някоя селска улица по която ще преминават по 10 коли на ден, но път от такава категория - направо не е истина. И какво да му поддържаш на това нещо.
  • 107 ГОСТ

    7 0 Отговор
    И за какво точно лъже Шишков, всички видяхме как багера копаеше и колко жалко изглеждаше всичко, не само нямаше асфалт но нямаше и основа. Така може да се направи някоя селска улица по която ще преминават по 10 коли на ден, но път от такава категория - направо не е истина. И какво да му поддържаш на това нещо.
  • 108 0001

    7 0 Отговор
    Ей този сложи и БОКО и гешефта под мишницата по правене на луд евала гербер
  • 109 Българка

    5 0 Отговор
    Всички на протест пред прокуратурата за оставка на Каскета ! Каква трагедия трябва да се случи по нашите изчиствали магистрали за да се вдигнем срещу виновниците за това, както направиха гърците. Всички ни се подиграват, че сме безгръбначен народ, а не е така.
  • 110 КОМЕНТАТОРА

    2 0 Отговор
    Барни, ти си един от първите който ще влезе в затвора (дай Боже да е за дълго).
  • 111 ОНЗИ

    0 0 Отговор
    Този нали го возеха в Жипката на проверки! Сигурно е проверявал, сакън някъде да не сложат асфалт съобразно проекта!
  • 112 КОСТЮМАРОВ

    0 0 Отговор
    ......та Ви айдушка!
  • 113 Магистралка

    0 0 Отговор
    Магистралите за тях бяха приоритет, защото от магистрали може да се краде на едро!
    На практика магистрали нямаме! И пари нямаме! Изнесоха ги с чували!
  • 114 Горанов Х.

    0 0 Отговор
    Горките българи! Пак ше им прават избори!
    Абе, ако в България нещо може да се реши с избори, щяха да ги забранят! Сега е такава каша с правилата, че изборите ще се решат от шепа добре платени хора с химикалки!
  • 115 Да бяхме...

    0 0 Отговор
    Да бяхме Гърция, щяхме да сме по улиците! Китай да бяхме, щяхме да разстреляме десетина разбойници и всичко щеше да си дойде на мястото! За съжаление ние сме България, овчият народ! Доят ни, стрижат ни, а ние ръкопляскаме, скришом псуваме и завиждаме, че не сме на позиция и ние да крадем на едро! Е, точно заради това сме най- бедни и последни измежду народите!
  • 116 Ох!

    0 0 Отговор

    До коментар #97 от "Даниел":

    Колко не си наясно, идея си нямаш! В България гласуването и резултатите нямат нищо общо! Вервай ми!
  • 117 ЛЪЖКО

    2 0 Отговор
    УСМИХНАТИЯ ЛЪЖЕЦ НЕ Е ЗА ПАРЛАМЕНТА ДА СЕ УСМИХВА А Е ЗА ЦЕНТРАЛНИЯ ДА МУ СЕ РАДВАТ НИКОГА НЯМА ДА СЕ ОПРАВИ ДЪРЖАВАТА ДОКА ИМА ТАКИВА КАТО ТОЯ И КОМПАНИЯ....СМЕШКО..
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове