Last news in Fakti

4 Март, 2023 14:24 3 110 99

Посланикът ни в САЩ: Белият дом е събрал ясни доказателства по "Магнитски-2"

  • магнитски-
  • георги панайотов-
  • сащ-
  • корупция-
  • българия

И без Вашингтон България знае, че има проблем с корупцията

Посланикът ни в САЩ: Белият дом е събрал ясни доказателства по "Магнитски-2" - 1
Снимка: БГНЕС

За да посочат САЩ някого в списъка "Магнитски", то имат неопровержими доказателства за вината на тези хора. Тази подкрепа е много важна за България, защото приятелите си казват истината в очите. Така е най-добре - без заобикалки, без шикалкавения. За да се реши един проблем, той трябва да бъде назован. Това заяви посланикът на България Георги Панайотов, който беше и служебен военен министър, в интервю за БНР.

Преди месец Министерството на финансите на САЩ наложи санкции по закона "Магнитски" на бившият министър на финансите в две правителства на ГЕРБ Владислав Горанов, бившият министър на енергетиката в правителствата на БСП Румен Овчаров, председателят на движение "Русофили" Николай Малинов и бившите директори на АЕЦ "Козлодуй" Александър Христов Николов и Иван Генов, който е и бивш депутат от БСП. През юни 2021 г. по същият закон бяха санкционирани хазартният бос Васил Божков, депутатът от ДПС Делян Пеевски и Илко Желязков, бивш заместник-председател на българската Държавна агенция „Технически операции“. Всички те отричат каквато и да е вина.

"Мисля, че и без САЩ България знае, че има проблем с корупцията. Трябва да се научим как да го решим", заявава сега Панайотов. По негово мнение САЩ всъщност ни подкрепят в нашите усилия да се борим срещу корупцията и показват, че ние имаме проблем с нея.

"Трябва да бъдем по-ефективни. Трябва да знаем как да се борим по-добре. В списъка фигурираха имена на хора, които са били ангажирани в сектор "Енергетика", очевидно в него има корупция, сериозна. За първи път аз не претендирам да съм запознат с всички доклади на Министерство на финансите на САЩ, не за България, а за света, но за първи път за България бяха споменати конкретни суми, които са откраднати от българския данъкоплатец - 5 милиона, 50 милиона в офшорни сметки и т.н", обяви дипломатът.

"Ние и САЩ сме съюзници, приятели и стратегически партньори, защото поддържаме и развиваме стратегически диалог по всякакви въпроси", заяви Панайотов и добавя: "Аз съм много щастлив и горд, че беше сключен най-сетне договорът между АЕЦ "Козлодуй" и "Уестингхаус" за доставка на ядрено гориво, защото България така диверсифицира източниците на ядрено гориво.

Няма да бъдем зависими вече от Русия за доставка на ядрено гориво за блоковете на АЕЦ "Козлодуй". Знаете за решението на парламента да възложи на правителството да започне преговори за изграждането на допълнителен блок в същата атомна електроцентрала, пак с "Уестингхаус", защото площадката, която е готова, на нея могат да се изградят два типа реактори - руски и американски". По негови думи е очевидно, че за руски вече не може да става въпрос. "Остава на "Уестингхаус"", смята той.

Панайотов припомни и, че многоцелевите изтребители F-16 за България вече се правят в завода на "Локхийд Мартин" в Грийнвил, щата Южна Каролина. "Благодарение на съдействието, оказано от САЩ, България не изпита недостиг на газ. След като беше спряно подаването от "Газпром" в разрез със съществуващия договор, американски втечнен газ беше осигурен и дойде до България. Стигна до българския потребител и така българите не стояха на студено, а стояха на топло", заяви Панайотов.

Панайотов информира, че се е срещнал няколко пъти с Кенет Мъртън - човекът, който ще замести Херо Мустафа като американски посланик в Бъгария. "Най вероятно в края на март, началото на април ще пристигне в България, за да връчи акредитивните си писма. Професионалист, дипломат от кариерата с много богат професионален опит. Бил е включително посланик в Хаити и в Хърватия", заяви българският дипломат.

"Обсъждаме това, което се случва в света, в България. Темите са ясни. Първо е войната в Украйна и това, че свободният свят трябва да помогне на Украйна да защити свободата си, независимостта си и суверенитета си. И България го прави това нещо", обяви още той и добави: "Официалната позиция на България и на българската държава е в подкрепа на суверенитета, независимостта и териториалната цялост на Украйна в международно признатите ѝ граници. Това означава заедно с Крим и с Донбас.

Дипломатът коментира и това, че президентът понякога прави изказвания за войната в Украйна, които се тълкуват нееднозначно." Президентът представляваше България в миналогодишната среща на върха на НАТО в Мадрид. Съвсем наскоро участваше в срещата на така наречената група Б9, т.е. страните от източния фланг на НАТО. И двата форума завършиха с официални документи, в които не пише нищо по-различно от това, което казах, че е позиция на България", заяви бившият министър на отбраната.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 40 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Яж от копанката

    51 12 Отговор
    и се Радвай на мандата,а недей да Клапаш
  • 2 Последния Софиянец

    51 7 Отговор
    Да ги даде на Съда
  • 3 вярвай ми

    47 25 Отговор
    ти видя ли доказателствата, посланико?!? не, ама вервайте ми! не че ми пука за всичките по магнитски, ама този закон няма стойност у нас и ако реднеците искат да накажем нарочените да представят доказателствата на правораздаващите ни оргати, иначе си е чисто хайли лайкли!

    Коментиран от #11, #91

  • 4 Българка

    66 13 Отговор
    Аз не разбирам кого правят на идити от ГЕРБ, ДПС, БСП и Каскетурата. Всички българи знаят за престъпленията на лицата в двата списъка по закона Магнитски. Толкова много журналистически разследвания, свидетели има за корумпетата, че и в прокуратурата да рабиотеха само глухи и слепи, пак щяха да предприемат разследване и издадат обвинителни актове. Но за съжаление в Каскетурата работят основно мутри, съучастници и чадъри на мафията. Точно това е и причината за българската корупция в чудовищни размери. И не от САЩ трябва да доказват виновността на тези корумпета, а каскетите да обяснят защи ги прикриват и не ги разследват

    Коментиран от #20, #60

  • 5 Град Симитли

    42 14 Отговор
    ТоЪ се изкарва по-американец и от бай Джо
  • 6 Венелина Маринова

    43 7 Отговор
    Позата "наклон" е челната в сексуалния регистър на българите...
  • 7 Сатана Z

    44 21 Отговор
    Мекере на Американска хранилка.
  • 8 Форд

    32 14 Отговор
    Пълни глупости за балъци! Трябва да се притиснат някои политически фигури за да се състави "правилно" правителство. Той Овчаров от кога е е в системата, пък и другите ама сега трябва да се съобщава.

    Коментиран от #55

  • 9 Българанчо

    41 17 Отговор
    Бреей, на всеки един от ястребите първите му думи са за АЕЦ-а и за газа!
    "Българите седели на топло тази зима".....българите плащат 4 пъти по-скъп американски газ и двойно увеличение на храните!
    Аман от тия подляри!
    Избори идват и дано да му изстине стола на тоя!
  • 10 Българка

    54 10 Отговор
    ВладислаВ Горанов за същите престъпления беше арестуван по времето на Бойко Рашков заедно с ПР Севда и началника си Бойко Борисов, но Гешев и каскетите отказаха да разследват и удължат мярката за неотклонение. При следващия им арест е редно да приберат и съучастниците им от прокуратурата.
    Румен Овчаров не е осъден умишлено след протакане на делото така, че да изтече давностния срок. Явно в съда, прокуратурата и разледващите органи има огромна корупция и свързаност с престъпници
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 1302

    45 9 Отговор
    Въпросът е:
    След като американците са ни такива "големи приятели", защо не ни помагат да изчистим авгиевите обори, а обявяват отделни личности "на час по лъжичка", съобразно своите собствени геополитически цели и своето желание да държат на къса каишка колкото може повече политици в BG ???

    Коментиран от #27, #33, #59, #73

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 ЛиБеРаст

    30 4 Отговор
    Ние знаем, че има корупция, но управлението и парт ньорите(EU и NATO)нямат проблем с нея! Корупцията е механизъм за колониално управление на компрадорския продажен елит!
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Боклук до боклука

    24 5 Отговор
    Майно лйо

    Коментиран от #38

  • 18 Гнида

    20 7 Отговор
    Гнусен човек
  • 19 Агата Кристи

    22 9 Отговор
    Това, което сте събрали е капка в морето.
    Трябва да започнете от Пешо Танка и Андрей Лукавия, та да стигнете до Киро Лъжеца и Зеления Чорап !!!
  • 20 От тротоара

    11 8 Отговор

    До коментар #4 от "Българка":

    "ТРЕТА ПЛОЧКА",
    ПАК ЛИ СИ В ПОЧИВКА ???
    ИЛИ НЯМА КЛИЕНТЕЛА...
  • 21 Потомствен

    21 3 Отговор
    поморийски комунист и интересчия .
  • 22 Оракула

    13 5 Отговор
    Отдавна" преборихме на длъж и на шир " корупцията в България!
    Сега я борим в Азърбайджан ,че може да дойде време само там ,
    да има свободни места за сигурна Путинова квартира?
    А и дават граждансто , на руските маши и шпиони ,само срещу паспорти и пари!
    Сега е супер важно да се осигури " квартира" на затворниците по закона "Магнитцки",
    защото новия посланник на САЩ ,идва и трябва да има резултати!
    Имунитета на "депутатите крадци" от Парламента , може и да не им послужи,
    при евентуални спешни арести?
  • 23 Кики Тъпото

    25 15 Отговор
    Ама за ПП и ДБ защо няма санкции ? Има купища доказателства за корупция с тяхно участие. Дори няма значение ,че Христо Иванов се качва пред парламента в джипа на подсъдимия Бобоков.

    Коментиран от #62

  • 24 Ей го

    30 4 Отговор
    на и другарина , завършил политология в........ МОСКВА ! И той посланик !
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 ние сме всичко това което не си споменал

    7 5 Отговор
    Празна фразеология с тон не търпящ възражения .
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Българка

    12 5 Отговор

    До коментар #11 от "ТрампЛин":

    Извинявай вмето + маркирах - , но подкрепям коментара ти. И не мисля, че ще цанят корумпетата за министри, защото министрите май нямат имунитет. Предполагам ще залагат на сигурно и бъдещите подсъдими ще искат да са депутати. Дори Баце, който е алергичен към парламента
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Чичак

    23 6 Отговор
    Нито министър като министър, нито посланик като посланик ..... Просто едно продажно средностатистическо нищожество .
  • 33 хихи

    10 6 Отговор

    До коментар #12 от "1302":

    За да ги държат на каишка....

    Коментиран от #34

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Бай Кал

    17 8 Отговор
    "Мисля, че и без САЩ България знае, че има проблем с корупцията......смотаняк, а в САЩ няма корупция нали и Пелоси и мъжа и са ангели небесни може би ....... САЩ е най корумпираната реално страна взели нас да получават.
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Чичак

    16 3 Отговор
    Какво стана с оня Пацо Терасата ?
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Клюкарка

    16 1 Отговор
    Съпругата на посланика ни в САЩ Георги Панайотов е назначена за консул в Ню Йорк.
  • 42  🇧🇬 МАЙ Х @ Й ‼️

    13 5 Отговор
    Любимите инструменти в технологията на американските демократи са сатанизиране през медийната и публична среда, употребата на вербални бухалки като „корупция“, „антидемократично“, „съдебна реформа“, през които се настройва обществената когнитивна матрица

    Коментиран от #47

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Румяна

    12 11 Отговор
    Защото се трие ще опитам да формулирам въпроса по друг начин: Няма ли корупция при ПП и ДБ? А, тези, които ги поддържат финансово корумпирани ли са? Само питам.
  • 47 ТрампЛин

    13 3 Отговор

    До коментар #42 от " 🇧🇬 МАЙ Х @ Й ‼️":

    Кой каквото си е надробил….дори онази евродепутатка от Гърция си сърба попарата, но за нея се кефите, а за нашите корумпета скачате на амбразурата!!!

    Коментиран от #53

  • 48 прост пита

    3 0 Отговор
    как се доказва корупция

    Коментиран от #88

  • 49 пешо

    16 4 Отговор
    мутрата от банкя що не е в списъка

    Коментиран от #92

  • 50 БАЦЕ ЕООД

    13 8 Отговор
    моля ви се... Американците вместо да оцветят Моста във Вашингтон в цветовете на България го оцветиха с цветовете на Русия .. Точно толкова знаят..Трябва всячески да се освободим от тези окупатори!
  • 51 Мутата

    12 3 Отговор
    Баф ти свиркити. Да си избърши устата.
  • 52 Бамбука

    13 4 Отговор
    Приятел в нужда се познава. "Удроу Уилсън отстоява на мирните преговори в 1919 г. оставането на Беломорска Тракия, Южна Добруджа и Царибродско в българските държавни предели и осуетява плана за ликвидирането на България като независима държава и разделянето й на три района, подчинени на Гърция, Сърбия и Румъния – каквато идея е била първоначално лансирана в Ньой." Днес също със закона Магнитски се опитват да не се разруши българската държава, пропита от корупция, полицейщина и източни интереси.
  • 53 Даааа

    9 2 Отговор

    До коментар #47 от "ТрампЛин":

    евродепутатка от Гърция си сърба попарата=======сърба тя дръжки ! ......от Брюксел прехвърлиха делото в Гърция и сложиха точка а в Гърция двама прокурори го замразиха точно за една седмица !!!!! Никакви санкции и блокирани средства и имоти, нито за едно евро !
  • 54 Гориил

    10 2 Отговор
    Посланикът е бесен от прекратяването на споразумението Форадори-Дънкан. Руското външно министерство веднага се активизира. Ще са необходими много оръжия и реки от демагогия.Бих искал да видя как Буенос Айрес изпълнява заповедите на американския посланик.Такова правителство веднага ще бъде разкъсано на парчета от аржентинския народ.
  • 55 Да да, ама...

    11 10 Отговор

    До коментар #8 от "Форд":

    А ти кога си чул от Москва да посочат корумпираните политици в България? Докато избираме преобладаващо политици с московска ориентация и докато те са мнозинството в парламента, а в съшото време са и в основата на корупционните практики у нас, не чакай сигнали за корупция от Москва.
  • 56 По-добре

    13 10 Отговор
    Откровено и без шикалкавене да обяснят как вривиха Северен поток и защо поддържат неонацистите в Украйна. Такова поведение подхожда само на една терорисгична държава. Откак се разпадна СССР съвсем си разпасаха пояса и се превърнаха в глобален терорист 1.
  • 57 М даа

    17 1 Отговор
    Чета коментарите. Че то главните артисти ги няма. това е само прегледа филма не е започнал. Боцко Томитата Теменужка поетеси социоложки изцъклените
  • 58 Въпрос

    14 4 Отговор
    И защо тази квадратна глава без мозък не ги оповести тези неопровержими доказателства?
  • 59 Дааа

    9 1 Отговор

    До коментар #12 от "1302":

    Все чакаме някой да ни освободи.
    Даже, ако почакаме още малко, мафията дпс-герб-бсп ще ни от правото да съществуване. Тогава, няма да чакаме някой да ни освободи, вместо отговорните за това положение да са в затвора за дълго.
  • 60 Нали

    9 9 Отговор

    До коментар #4 от "Българка":

    А тези от твоите шарлатани ПП и ДБ да не би да не са за съд?

    Коментиран от #76

  • 61 защо

    12 6 Отговор
    "Белият дом е събрал ясни доказателства по "Магнитски-2""
    Три пъти го прочетох!! Очите ми изтекоха. Ама доказателства - йок! Някой би ли ми посочил поне едно?? Иначе какво да си помисля за Негово превъзходство посланика?

    Коментиран от #68

  • 62 Ха ха ха

    11 0 Отговор

    До коментар #23 от "Кики Тъпото":

    Те от преди 30 и кусур години няма наказани ти за аматьори ми говориш. Къде са лупи вълкът гърнето. И други преватизатори Къде приятел
  • 63 Предлагам

    14 7 Отговор
    САЩ да оправят първо собствените си бакии !

    Коментиран от #69

  • 64 мдам

    12 9 Отговор
    Тоз нищо не покриващ Магнитски е просто една предизборна кампания на ФАЩ в една от колониите им...
  • 65 Урюрвкос

    14 6 Отговор
    чужда държава прави разследване и събира доказателства против български граждани със политическа цел и нашенци се радват и благодарят. Браво! Втасахме я.

    Коментиран от #67

  • 66 ТрампЛин

    2 10 Отговор
    Току що чух един много много точен лаф. Англия работи на принципа Разделяй и Владей! Русия работи на принципа Освобождавай и владей!!! Колко точни думи!
  • 67 ТрампЛин

    5 7 Отговор

    До коментар #65 от "Урюрвкос":

    Отново неведоми са разсъжденията русофилски!! Веднъж защо се месят, друг път защо не разследват този и онзи…

    Коментиран от #70

  • 68 Чичак

    10 4 Отговор

    До коментар #61 от "защо":

    Белият дом е събрал ясни доказателства по "Магнитски-2"".........че кой друг ако не Белият дом ! Той друга работа си няма......даааа
  • 69 Ти за САЩ

    4 5 Отговор

    До коментар #63 от "Предлагам":

    Не се тревожи!

    Коментиран от #90

  • 70 разсмя ме,

    7 4 Отговор

    До коментар #67 от "ТрампЛин":

    значи всеки който пита е русофил, всеки който гълта като пате е правилен!

    Коментиран от #86

  • 71 Макробиолог

    6 2 Отговор
    Това че новият посланик има опит от Хаити ,страна от четвъртия свят, е отлична новина,доколкото проблемите в БГ са подобни на техните.....бълг посланик в САЩ, може да съвместява дипломатическата си работа и като такъв на Хаити....само в подобни страни посланиците са лобисти на страната домакин и могат да си позволят да критикуват собственият си президент.
  • 72 ясно е

    7 2 Отговор
    Белия дом постила пътека за новото правителство ...

    Коментиран от #89

  • 73 един

    9 8 Отговор

    До коментар #12 от "1302":

    Спомни си как украинците/с цената на немалко жертви/свалиха и изгониха Янукович и повече недей задава глупави въпроси!

    Коментиран от #74

  • 74 Тц тц

    9 9 Отговор

    До коментар #73 от "един":

    Не украинците, а нацитата с пари от сащ. Прави разлика.
  • 75 Цуца

    15 1 Отговор
    Целият български народ знае КОИ са незаконно сдобилите се с милиони и милиарди в България, само прокуратурата се прави на улава и иска доказателства от американците. Пък и на съдиите им дават хиляди за дрехи, че заплатите им са ”жълти стотинки”! Е, ”като няма прокопсия, плюл съм в тая орисия”!
  • 76 Българка

    10 6 Отговор

    До коментар #60 от "Нали":

    Ако имаше и най-малко подозрение, че хора от ПП и ДБ са свързани с престъпни схеми, то Главният Каскет ударно и бързо щеше да ги накичи с обвинителни актове. Нали затова тече мероприятието "Кал и Каскети". Набеждаването е престъпление по НК, знай това!

    Коментиран от #84

  • 77 Майно лЬо 😉

    7 1 Отговор
    ЗАКОН ЗА ДИПЛОМАТИЧЕСКАТА СЛУЖБА : Цел, функции и принципи
    Чл. 3. (Изм. - ДВ, бр. 69 от 2011 г., в сила от 08.09.2011 г.) (1) Целта на дипломатическата служба е да защитава правата и интересите на Република България в международните отношения, както и на българските граждани и българските юридически лица в чужбина в съответствие с принципите и нормите на международното право.
  • 78 Майно лЬо 😉

    9 2 Отговор
    Ти си едно недоразумение, едно празно костюмче !
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 МАЯ

    9 5 Отговор
    Аман от пишман дипломати, та те са истински предатели, отидат ли в САЩ губят ума и дума, пълзят и изпълняват заповедите на "богоизбраните-самозабравили " се американски агресори!
  • 81 байгън

    7 2 Отговор
    Кой американец свали Терзиев кажи си,че бързо те скриха в мафиотската америка
  • 82 още един продажник

    6 1 Отговор
    За блага служба и висока заплата ще продаде и народ и Родина.... посланик го пратили...зелен чорап продажен...
  • 83 Тома

    5 1 Отговор
    Да ама дилян джуката под чадъра на каскета каза че всичко било тинтири минтири
  • 84 заблуда

    6 3 Отговор

    До коментар #76 от "Българка":

    В голяма си заблуда "Българко"....тези, които си мислиш,че уж ще свалят Боко..... са инсталирани от същото посолство като него и Гешев.... а "умните" виждат промяна........къде е ?!?!?!
  • 85 Белият дом

    4 2 Отговор
    Е расистко наименование на един дворец с джендърско знаме и цел унищожаване на населението.Да на теб и на твоето семейство читате ли и на моето, да!
  • 86 ТрампЛин

    2 1 Отговор

    До коментар #70 от "разсмя ме,":

    Не! Поне по един въпрос бъдете на едно и също мнение! Поне веднъж не си въртете Южния полюс според интереса!
  • 87 Е ико?

    3 0 Отговор
    Ема ни една дрън брън дрън брън
  • 88 Макс

    4 1 Отговор

    До коментар #48 от "прост пита":

    По-лесно от Питагоровата теорема, стига прокуратурата да иска .
  • 89 Нали

    5 2 Отговор

    До коментар #72 от "ясно е":

    Искаш да кажеш правителство съставено от краварите на Козяк
  • 90 Отговор

    3 0 Отговор

    До коментар #69 от "Ти за САЩ":

    Ние се тревожим за такива като теб-за психиатрия сте.
  • 91 Не олекна ли тоя закон?

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "вярвай ми":

    Засега не тежи.
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Сикаджун

    2 1 Отговор
    Всички знаем, че дпс и сик стоят основно зад кражбите, корупцията, рекетите, трафиците на наркотици и други престъпления.
    Всички помним и как преди време полуграмотният формален лидер на дпс, Шиши Пеефски и Хамид Хамид се опитваха в пленарна зала да прокарват техни си закони за борба с корупцията и прането на пари.
    Точно те да говорят за борба с корупцията си е чист гьонсурталък.
  • 94 Сикаджун

    2 1 Отговор
    Вече е ясно, че в следващия тираж на "Магнитски" ще бъде Делян Добрев - Палачинката.
    Знае се и че Тиквун не го познава и никога не го е виждал
    Боко не познава и Шиши, Ментата, Хамид Хамид, Ахмед Ахмедов и Каръдъто и никога не ги е виждал.

    Полуграмотният формален лидер на дпс също трябва да бъде в черния списък!
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Сикаджун

    0 1 Отговор
    Повече от ясно е, че всички лица, които изброих, трябва да бъдат в черния списък за корупция и пране на пари!

    Коментиран от #98

  • 97 Диана

    1 2 Отговор
    Смешки! Прословутите общи приказки на БСП! Какво значи "да направят проучване"? Да съберат данни. И кой ще да им даде тези данни? БСП, разбира се - та САЩ си имат своя троянски кон у нас, защо им е да се занимават с такива подробности като достоверност, прецизност, фалшификации и т.н.?!...Очевадно ясно е, че списъкът по Магнитски не е обективно отражение на корупцията у нас! И няма как да е това - неговата цел не е да спре корупцията у нас, а да ни остави без ток, без финанси и с много, много корупция за да печелят някои определени "куклички на конци", които без съмнение си плащат данъка на покровителите си...Горанов, например, недвусмислено заяви, че обвинението към него е невярно - би ли направил това ако не беше така? Та нали ако се докаже, че не е прав, цялото му бъдеще в политиката се срива, доколкото всички ще видят, че той лъже...БСП си въртят опашките насам и натам и си въобразяват, че това не се забелязва, но за нещастие...да...БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!
  • 98 Диана

    1 0 Отговор

    До коментар #96 от "Сикаджун":

    Сикаджун! Мисли малко политически, значи! Всичката корупция, кражби и издевателства по времето на Прехода се дължат именно на Прехода! БСП съзнателно ни блъсна в дълбокото на пазарната икономика и ни остави който оцелее, оцелее! Въпросът беше на физическо оцеляване и затова започнаха кражби и корупции, които обаче фактически прикриваха големите кражби на БСП и СИЕ, които ограбиха народната собственост, разпродавайки я между себе си понякога за стотинки...Така че, тези лица, които ти споменаваш като корумпирани са може би отличници на политиката на Преход на БСП, те са жертви на тази политика и единствения виновник за това са БСП с тяхната политика на Преход...Затова и мисля, че БСП не трябва повече да съществуват в политическия живот на страната! Ти казваш Пеевски е корумпиран, но Пеевски беше пръв дарявайки пари за болниците по време на Прехода, Пеевски е единственият у нас, който подари свой имот на едно село - една гора, близо до това село!...Това не показва мафиотски манталитет, който е основа на корупцията! И явно не Пеевски е най-важната брънка в корупционната ни система!...
  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове