Last news in Fakti

13 Март, 2023 08:16 2 185 25

Пореден обир на възрастен човек в българско село

  • обир-
  • рецидивист

Непълнолетно момче и рецидивист задигнали 8300 лева от живеещият самотно Ангел Граматиков

Пореден обир на възрастен човек в българско село - 1

16-годишно момче и рецидивист обраха 83-годишен мъж от айтоското село Тополица, съобщи Нова телевизия. Случаят е от нощта на 6 март. Тогава двамата проникнали в дома на възрастния мъж, опрели нож в гърлото му и го принудили да им даде спестяванията си от 8 300 лв. Срещу извършителите вече са повдигнати обвинения, прокуратурата е поискала и постоянния им арест. Част от откраднатите пари са намерени и иззети.

„Чух шум и отворих да видя какво става. Изведнъж единият нападател ме блъсна. Спънах се в дървата и паднах по гръб. Опря ми нож в гърлото. Започнаха да викат да им дам парите иначе ще ме заколят”, разказа потърпевшият Ангел Граматиков.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Псевдоним

    29 1 Отговор
    Кърджалийските банди пак ще се развилнеят това лято.
  • 2 оценка

    46 0 Отговор
    Пушки вече трябват ,пушки. Да си имат в къщите си хората. Който ги нападне или влезе неканен в двора му,да го застрелят. Както е в щатите. Една баба си имала 14 пушки в къщата си.

    Коментиран от #16

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 русенец

    34 3 Отговор
    навремето имаше един закон казваше се бай тошо

    Коментиран от #8

  • 6 Необходимо е държавата да се включи

    35 2 Отговор
    Лесно е рецидивистчето да отиде за риба и да го удари тока докато пресича релсите, или да се подхлъзне, оплете в мрежата и да се удави! Някак е неприятно да ти удържат пари за да има за помощи за "самотната" му майка, и когато стане на 16 да ти светне маслото! Доказано е че команчите разбират само от тояга и терор!
  • 7 Вълк единак

    19 1 Отговор
    До като Герб и ДПС са на власт ние народа ще страдаме и мизерстваме, жалкото е че много Българи се подвеждат и залагат на патериците им като Слави, Яне Янев, Бареков и сега Копейката.
  • 8 Така де

    6 26 Отговор

    До коментар #5 от "русенец":

    При бай Тошо се крадеше на едро!

    Коментиран от #12, #23

  • 9 ¹19008е

    9 9 Отговор
    Инфлация над 100% престъпници всеки ден грабят и убиват бежанци на конвеир на власт да не са бкпбсп с техния ушатия зелен чорап

    Коментиран от #11

  • 10 БКП

    28 2 Отговор
    Наслаждавайте се на демокрацията.В НРБ народа беше подложен на жестоки репресии.Хората се пенсионираха на 55г.,здравеопазването и образованието бяха безплатни а престъпноста се свеждаше до откраднатите чистачки на някой Москвич.Сега си най е хубаво,само като вървите по тротоарите се пооглеждайте за някой джип управляван от надрусан водач летящ с 200км.ч към вас а баба ви да си знае,че ако и позвъни домашния телефон трябва да изхвърли спестяванията си през балкона за да съдейства на полицията.
  • 11 На калпав номер

    13 2 Отговор

    До коментар #9 от "¹19008е":

    Президента му пречи!
  • 12 русенец

    19 0 Отговор

    До коментар #8 от "Така де":

    и тогава се крадеше а сега със крадливия ес милиони и милиарди а за хората нищо а честит сбор
  • 13 Георги

    23 0 Отговор
    Това трябва да е новината на деня,там на място трябва да почернее от полиция и всичкият контингент на баламатома тогава ще се оправи държавата.
  • 14 Слава на Евроатлантическа България

    23 3 Отговор
    Едно време нямаше БАНАНИ, но нямаше и битова престъпност..
  • 15 Механик

    27 0 Отговор
    А на бас, че "момчето" на 16 години, вече е татко на две чаавета, а "рецидивиста" е дедо му.
    А етноса е ясен- Римски Пехотинец.
    п.п.
    А на бас, че ако дедото имаше незаконен пистолет и бе гръмнал нападателите, дедото вече щеше да е в пандиза!
    п.п.п.
    А на бас, че нападателите ще бъдат пуснати и/или осъдени на една година пробация!
  • 16 АЙДЕ БЕ...?!

    6 0 Отговор

    До коментар #2 от "оценка":

    ,,Една баба си имала 14 пушки в къщата си...."
    Това по кой канал го гледа...?!

    Коментиран от #24

  • 17 Азов

    12 2 Отговор
    Прочетох че лошите нацисти от Азов биели и наказвали доказано крадливи ц игани там.. замислих се че това не е никак лошо противодействие срещу тази напаст когато полиция и съд не си вършат задълженията..докато нямат страх от последствие ще си продължават все така
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Перо

    15 0 Отговор
    Най-некадърното ръководство на МВР за всички времена! Незаконно преминаване на границата, около 1100 престъпници в денонощието, сякаш няма никаква граница! Силно увеличение на криминалната и битова престъпност! Абсолютно кадрово необезпечено и некадърно ръководство и редови служители на МВР! Неработеща прокуратура!
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Ариел

    3 0 Отговор
    А бе махнете от отговорни постове , всички милиционери ,които се чувстват комфортно и безнаказано на поста който заемат. Същите правят гаф, след гаф в ущърб на Народа.....и никой не им търси отговорност. Изкарайте полицаите от храстите и РПУ-тата. Накарайте ги да предотвратяват битовите престъпления , а не да хващат престъпниците. В България стана правило да се бият възрастните хора и да им се вземат парите от пенсиите. Това трябва да се предвижда и да има отговор от властимащите.Накарайте МВР да се грижи , Народа да се чувства в безопасност.Ако не ,поне разрешете хората да могат да защитават парите, имуществото и живота си с оръжие.Тогава ще заприличаме на нормална Европейска държава
  • 23 ганев

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "Така де":

    В ОГРОМНА ЖИВОТОЗАСТРАШАВАЩА ЗАБЛУДА СИ КРАДЦИТЕ ОТ СОЦА СА БЕДНИ ПАЛЕСТИНСКИ ДЕЦА ПРЕД СЕГАШНАТА ОГРОМНА КРАЖБА........КОЙ ОТ НОМЕНКЛАТУРАТА НА СОЦА ИМАШЕ ПОНЕ 1ХОТЕЛ.......НЯМАШЕ А СЕГА ДОКАЗАНИ КРАДЦИ И БАНДИТИ ПО 2...5 ХОТЕЛА КОГАТО ПИШЕШ МИСЛИ ИМА И ДРУГИ КОИТО СА ПО ЧАК ОТ ТЕБ
  • 24 ганев

    1 0 Отговор

    До коментар #16 от "АЙДЕ БЕ...?!":

    А ТУЙ Е НИЩО ЕДНА ОТ СИНСИНАТИ ИМАШЕ ПРОТИВОКОРАБНА СИСТЕМА ВУЛКАН 14 000ПАТРОНА В МИНУТА ОХЛАЖДАЛА ЛА ГО Е С АНТИФРИЗ
  • 25 Реалист

    0 0 Отговор
    За какво са му пари на дърти години? Да ги беше изял изпил:)
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове