Last news in Fakti

16 Март, 2023 17:39 3 089 120

Слави Трифонов се оплака, че СЕМ иска да го глоби с 20 000 лева

  • слави трифонов-
  • сем

След Комисията по дискриминация и СЕМ се е заел да ни трича заради песничката за Лена, написа във Facebook профила си лидерът на партията "Има такъв народ"

Слави Трифонов се оплака, че СЕМ иска да го глоби с 20 000 лева - 1

"След Комисията по дискриминация и СЕМ се е заел да ни трича заради песничката за Лена", написа във Facebook профила си лидерът на партията "Има такъв народ" Слави Трифонов.

СЕМ са се сезирали, защото въпросната песен е нарушила "добрите нрави", твърди Трифонов, цитиран от Bulgaria ON AIR.

"Не знам как така са нарушени добрите нрави с една песничка по мотиви от действителен случай, с действителни лица и събития в една Еър Би Енд Би квартира", пише той.

"Ако питате мен, "добрите нрави" са нарушени от двамата герои в песничката. Защото семейните ценности и вярността към съпруга и годеник са част от добрите нрави. Поне в нашето общество. За Канада - не знам", коментира още Трифонов.

Слави Трифонов обяви, че СЕМ иска да наложи глоба в размер от 3 до 20 000 лева на телевизията му.

"Защо? Защото гледаме от "грешния ъгъл". И представяте ли си какви сме грешници да гледаме от "грешния ъгъл"? Ще ни глобяват с до 20 хиляди лева. Спомням си, че имаше един швед, който нарита една камериерка в Слънчев бряг и съдът му наложи глоба от 4500 лева. Която той даже и не плати. Явно за СЕМ ние сме по-големи престъпници и от тоя швед", написа още лидерът на ИТН.

"Вече почва да ми писва от целия тоя фарс с тая песничка. Затова вече в главата ми се върти следната идея - да поканим СЕМ, Комисията по дискриминация, "Българския център за джендър изследвания", от чийто представител е пусната жалбата срещу нас в Комисията по дискриминация, да застанем със сценаристите пред тях на площада и да бъдем публично линчувани. С камъни", предложи Трифонов.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 37 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Малко му е ! За вредите, които

    63 6 Отговор
    нанесе в морално отношение 20 години в пандиза са му малко. И поне 10 млн.лв. кръвнина за погубените младежи , побъркани от чалгата !
  • 2 обективен

    62 7 Отговор
    Този мръсник и оня, и от Банкя се надпреварват кой ще е по мразен от хората.
  • 3 Стига

    64 5 Отговор
    е досаждал с мизерната си персона !
  • 4 Лахана

    55 6 Отговор
    Песента е отврат!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 бълха

    52 5 Отговор
    Направо трябва да те изчегъртат злобар. Ти си една от подлогите на дс мафията.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 ИСТИНАТА

    49 11 Отговор
    Прекрасното е едно! ПП и ДБ унищожиха завинаги сбирщината на Учиндолския чалгар! Благодарение и на адвокат Радо Василев който в момента е депутат а маймуна Тошко и чалгаря са аут. Започнала е вендета по градовете с бивши членове на сбирщината на чалгаря които са изгонени и от работа! Чалгаря влезе в световния видеообмен като най бързо изчезналата партия за година и 3 месеца! Месец юли 2021 г.печели изборите а месец октомври 2022 г.е извън парламента! Ликувайте! Гърчч и унищожение до последния чалгар!

    Коментиран от #13

  • 9 90ак

    43 4 Отговор
    Палячото на мутрите се оплаква че днес в България има стандарти, които не търпят простащината му. Ходи се оплачи на шефа ти Доган.
  • 10 ЛОША РАБОТАААААА

    45 4 Отговор
    Нагъл Слави, не е за съжаление. Като пееше на мутрите и се мутрееше, с охрана и кортеж, когато шивачи на кралски особи му шиеха костюмите и всеки един от часовниците му струваха колкото нов Ролс Ройс, не се оплакваше. Когато даваше мижави заплати на бенда и персонала, не се оплакваше. Когато рекламата в предаването му струваше 10000 за минута, не се оплакваше. Когато излъга сума ти народ на изборите, не се оплакваше, сега се оплаква за 20000 лева? Да си продаде на едната джипка зимните джанти с гумите и ето ти ги 20 бона.
  • 11 кеф майци

    35 3 Отговор
    Миндер политика заподсмърча като дете на което са му взели куклата. Нали си корав мъжага, какво си се разциврил.
  • 12 Славчо

    31 3 Отговор
    ... обади се на спонсора в Дубай, той да ти я плати. Нали заради него направи песничката?
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Мнение

    36 5 Отговор
    СЕМ трябва да глобят и накажат този подлец Трифонов! И 20 000 лв. са твърде малка сума за тази сексистка гавла с Лена Бориславова! В друга Европейска държава щяха да са най-малко 40 000 лв.!
  • 15 ВИОЛА НЕПИПНАТА

    33 3 Отговор
    ЕДНА ДУМА. ЧАЛГАР СЕЛЯНДУР КВОТ СЕЛЯНДУРИЯТА ТИ ДАДЕ НИКОЙ НИКОГА НЕ МОЖЕ ДА ТИ ГО ВЗЕМЕ ЧАЛГАР
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Хмм

    32 2 Отговор
    А какви глоби платиха цели поколения, ментално дрогирани с онова нещо, което тоя и другите от неговия контингент наричат музика?
  • 18 Иво

    33 2 Отговор
    Плешив б о к л у к..

    Коментиран от #27

  • 19 Буквоядец

    21 1 Отговор
    Език мой, враг мой!
  • 20 ха ха

    9 22 Отговор
    Бездарните давоски наместници са по-лоши от комунистите. Запушват устата на всеки неудобен. Калинките от СЕМ са от квотата за кокошки на Давос. Идиокрация. Волгин го оставят да развява вражеска пропагенда по надионалното радио с години, ама за една песен (къде отиде свободата на изразяване!?!?) ще тероризират независима телевизия. Морална полиция ли сте? Какво сте, вие семкаджийките? Комунистически плам на дружинна ръководителки от времето на куманизма...
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 играчка плачка

    33 4 Отговор
    Песнички ми пишеш??? А сега плачеш! Като не можеш да пишеш и пееш сега реви.
  • 23 Внимание чалгаря е развързал кесията...

    31 4 Отговор
    И плаща здраво да стигне 4 процента -
    Ангелите от ада” Емо Черния и Миро Пашата и куп дилъри събират гласове за „Има такъв народ” в старата столица
    Криминални босове от Велико Търново са впрегнати да събират гласове за Слави Трифонов, научи „Уикенд” от ченгета в старата столица. В ролята на радетели за въвеждане на президентска република и вкарване на „Има такъв народ” в парламента се явяват рокерите Емил Йорданов – Емо Черния и Мирослав Пашов –Миро Пашата, многократно задържани за дрога и осъждани за рекет и побои. За двамата се твърди, че имат огромно влияние върху наркоразпространението в града. Гравитираща около тях бригада от биячи контролира повечето дилъри на ниско ниво и осигурява снабдяването със стока.

    Коментиран от #35

  • 24 оплаквача

    30 2 Отговор
    пак се оплаква хайде славчо поне веднъж бъди мъж
  • 25 Това е недопустимо!

    36 9 Отговор
    Слави, това което направихте, цялата тази гнусна гавра с Лена Бориславова е недопустима в една Европейска държава! Засрамете се! Големи дърти мъже, а се държите като незрели гамени! Жалкото е в случая, че дори не осъзнавате колко ниско сте паднали! Има една тънка граница, която отдавна сте преминали и глабата от СЕМ е твърде ниска според мен!
  • 26 Малко са

    27 2 Отговор
    За пропиляната протестна енергия трябва да те глобят колкото е откраднал Баце.
  • 27 Живо

    19 1 Отговор

    До коментар #18 от "Иво":

    Маллееййй,на тази снимка сякаш е ,,взел-дал тоя бре....
  • 28 Парадокс

    30 2 Отговор
    Такава простащина, която разпространява този неукия Чалгар, няма в цяла Европа! Липса на всякаква култура и стойност!
  • 29 Слави

    17 4 Отговор
    Недей да ревеш защото имаш най-гледаната телевизия какво са за теб тези пари.Бъди широко скроен и всеки ден казвай по някоя глупост да те плюят хората пък ти казвай че не четеш коментарите.На 3 април те чакаме да ревеш като ранен глиган.
  • 30 дирегента

    13 10 Отговор
    Ей Славчее не помниш ли времето кога немаше кинти и идваше пред Опиум на Нансен да ни питаш отпреде момчета как тренирате да сте толко яки а аз квото и да правя си оставам слаб кажете нещо да кача - какви години беха тогава а Слевче и какви купони беха после. Дано спечелиш изборите

    Коментиран от #34

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Ужасно е,

    18 2 Отговор
    погледнете в училищата, магазините, улиците: основно възпитаниците на учиндолския- пичове и пичкеси с отрочетата си с егоистично-просташко поведение !!!
    ( с извинение към останалите, добре че ви има и сте останали в България!).
    Слави наистина е явление, да постигне такъв "пичовски" резултат!
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Пунта Мара

    6 0 Отговор

    До коментар #30 от "дирегента":

    Ха ха ха ха ха ха
  • 35 Абе

    4 20 Отговор

    До коментар #23 от "Внимание чалгаря е развързал кесията...":

    мниого тъпи лъжи от мафията зад ПП И ДБ! Защо ПП и ДБ, са ударили дъното да слугуват на мафия и да плащат за лъжи! Значи ПП и ДБ, са вреедни за България! България няма нужда от мафия, лъжци, крадци и продажниц като ПП и ДБ!

    Коментиран от #40

  • 36 Име

    6 17 Отговор
    Когато се сваляше комунизма, не ревахте, защото ни натрапиха по-жестока цензура, от преди. Трябваше да се уточнят нещата - изведнъж отнякъде изникнаха - СЕМ, Конституционен съд, КЗП, БАКБ, никой не ги е канил - хранилка за наши хора.

    Разбира се пълни вулгаризми не са допустими, но - това е все едно да те съдят за вицове срещу Тодор Живков и Априлската линия.

    Някой да се намира на работа.

    Освен това - Лена не е богоизбрана - сигурно си е помислила, че има благородническо потекло, все някой трябва да й укаже къде й е мястото, никой няма против нея лично.
  • 37 кратко и ясно

    21 2 Отговор
    Бълха го охапала! Той колко "глоби" наивниците, които гласуваха за него, и целия български народ чрез субсидиите получени от нашите общи пари без да е свършил нищо полезно за народа, не може да се издължи с подобни мижави суми през целия си живот.
  • 38 Засрами се бре, Славуцо!

    23 4 Отговор
    Слави Трифонов, това твоето е "вербално насилие" срещу жена!!! Долно, грозно, недостойно!!!
  • 39 ИмаТаковаДвижениеZaВъзражданеНаГЕРБ

    15 6 Отговор
    слаФчо от къде разбира от семейни ценности ? Като преживял, препатил ?!
    Това е като онази бавноразвиваща се Копейка, която възпитала арогантно джендърче - балтийката, а се бори срещу някакви джендъри .

    Коментиран от #41

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Абе

    3 16 Отговор

    До коментар #39 от "ИмаТаковаДвижениеZaВъзражданеНаГЕРБ":

    защо мафията зад ПП и ДБ, наема глупаци да им тиражират простотията и лъжите! Това ги прави вредни за България! България няма нужда от лъжци и крадци като ПП и ДБ!
  • 42 простащината

    17 1 Отговор
    трудно си отива да даде път на нормалността.Цял живот от простащина живя сега си мисли че трябва да го съжаляваме айде разбери че чалгата ти беше дотук и че не всички хора са простаци
  • 43 Нормално е

    18 1 Отговор
    Един СЕР-СЕМ, глобен от СЕМ !
  • 44 Стойко

    23 1 Отговор
    Господин Станислав Тодоров Трифонов от село Учиндол- Плевенско! Сигурно не си забравил че аз съм адвокат и като такъв ме помоли да стана съветник по право към ИТН без да бъда член на формацията ви! И като такъв аз не се съмнявам че и това не си забравил имам информация в кои офшорни сметки прехвърли своите милиони с недоказан произход за да не платиш данъци към бюджета на Р.България! След изборите ще осветля всички тези сметки и ще те настаня или в старчески дом или въдворя в психиатрична клиника! Изживяваш последните си дни в цивилизацията! И единствената причина все още да съществува умиращата клика ИТН е да плюе по ПП-ДБ по заповед на Борисов, Пеевски и Доган! И остаряваш като завършен смачкан цървул а не като мастодонт !
    С уважение Радостин Василев

    Коментиран от #47

  • 45 НЯКОЙ

    19 1 Отговор
    Слави, да би мирно седяло, не би чудо видяло ! Благодарение на цялата история, видяхме и разбрахме за дружеските любвеобилни взаимоотношения, които имаш с прославени мутри ! "С какъвто се събереш, такъв ставаш", казва народът и още "Кажи ми кои са ти приятелите ти, за да ти кажа какъв си!" Извод: СЛАВИ ТРИФОНОВ Е МУТРА ! Народът го казва, или суверена, по твоему !

    Коментиран от #48

  • 46 Защо

    1 17 Отговор

    До коментар #40 от "Лъжеш!":

    ПП и ДБ наема пропаднали хора ударили дъното за лъжи! То значи ПП и ДБ са ударили дъното! Аз по гнусно нещо от лъжец, не съм виждал! ПП и ДБ значи са вредни за България! България няма нужда от лъжци и крадци!
  • 47 Защо

    1 16 Отговор

    До коментар #44 от "Стойко":

    мафията зад ПП и ДБ наема такива пропаднали хора, да тиражират евтини лъжи! Това означава, че по вредни партии от ПП и ДБ няма! ПП и ДБ са ударили дъното!
  • 48 Оказа се

    1 14 Отговор

    До коментар #45 от "НЯКОЙ":

    че ПП и ДБ плащат за тези бози от лъжи! И защо са ударили дъното и лъжат? Искат с лъжа да се доберат до власт и да крадат България ли? Направо са ударили дъното ПП и ДБ! Мафиотски проекти!

    Коментиран от #57

  • 49 Минева

    17 1 Отговор
    Набута в НС едни нефелници, които не представляваха избиратели, а натрапваха собствените си домогвания, а именно: каримана фъфлата , брокера и пр. Нямаше един свестен министър на ИТН. Абсолютен провал.

    Коментиран от #53

  • 50 Ах, Славчо колко си жалък и ще ви се ...

    15 1 Отговор
    Не случайно се случва често именно в шегата мъдрецът да изтърси глупостта, а ум да звънне в шутовски уста!Никога няма да си квалитетен шут, щот не си от класа и сой от мен да знайш...!
  • 51 Лоста

    14 1 Отговор
    Вас съдбата ви трича. Поради лъжите, предателствата и алчността за власт.

    Коментиран от #54

  • 52 Бивш симпатизант на ИТН

    16 2 Отговор
    но никога не съм бил симпатизант на тоя долнопробен чалгар, продажник и развратник. Да пита електората на дпс, ако искат, те да го избират, но млад българин няма да се излъже повече да даде глас за ИТН. Освен, ако си купят някой глас с пари от тези дето му дават за 7/8 ТВ.

    Коментиран от #56

  • 53 Тъпи опорки

    0 13 Отговор

    До коментар #49 от "Минева":

    на мафията зад ПП и ДБ! Въобще да се лъже е тъпо и те прави дъно! ПП и ДБ, явно са ударили дъното! България няма нужда от лъжци, крадци и мафията зад ПП и ДБ!
  • 54 Кои лъжи

    0 14 Отговор

    До коментар #51 от "Лоста":

    Каза ли лъжеца кирил петков?

    Коментиран от #59

  • 55 оня

    13 1 Отговор
    Е, де късмет да се обърка да излезе на улицата:)) Диванен плъх:))
  • 56 Абе

    2 15 Отговор

    До коментар #52 от "Бивш симпатизант на ИТН":

    защо мафията зад ПП и ДБ плаща за такива лъжи? Това означава, че ПП и ДБ, лъжат за да внедрят мафията и да ограбят България! ПП и ДБ се оказаха ударили дъно, най вредните за България! България няма нужда от крадци и лъжци като ПП и ДБ!
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Пурко

    18 1 Отговор
    И какво, няма пари да си плати ли, горкият чалгаджия? Да му събираме капачки? През годините той много пъти се гаври и с известни наши артисти, певци. И понеже всичко му се разминаваше безнаказано, сега реве и се прави на репресиран. Лили Иванова, Володя Стоянов... Ако бяха тръгнали да го съдят, сигурно и те щяха да го осъдят. Това не е свобода на словото, а целенасочено омаскаряване. Защо никога не е правил песен или скеч за Доган, за Шиши? Нали е голям демократ?

    Коментиран от #64

  • 59 Лоста

    12 2 Отговор

    До коментар #54 от "Кои лъжи":

    Лъжата че са независима партия, която сама определя политиката си, а не партия на конци, дърпани от Орлиновци и Делянови.

    Коментиран от #62

  • 60 Пп и дб ше закопат

    2 11 Отговор
    България с подкрепата на герб. Дано стане гражданска война.Тогава ще им благодарим лично.
  • 61 Не бе

    1 13 Отговор

    До коментар #57 от "НЯКОЙ":

    Питам единствено, защо ПП и ДБ са ударили дъното да наемат отпадък без достойнство да им драска лъжите? Представяш ли си какво дъно са ударили слугите на мафията ПП и ДБ, да плащат за лъжи! Това прави ПП и Дб вредни за България! България няма нужда от лъжци и крадци като ПП и ДБ! Нъл тъй? :))
  • 62 Ами дали

    0 8 Отговор

    До коментар #59 от "Лоста":

    са партия на лъжите на ПП и ДБ? :)) Защо ПП и ДБ плаща за лъжи? Това ги прави вредни за България! България няма нужда от лъжци, крадци и мафията зад ПП и ДБ! Нъл тъй? :))
  • 63 Стойко

    14 1 Отговор
    Радостин Василев най точно определи този приключен чалгар -
    Радостин Василев: Предсмъртните политически конвулсии на Слави Трифонов са достойни за съжаление

    Коментиран от #65

  • 64 Не бе

    3 10 Отговор

    До коментар #58 от "Пурко":

    Беше нужно да се замислиш, че мафията зад ПП и ДБ, използва държавни институции, за репресия, а това не е в твоя полза! Виж колко елементарно, а как си продавате бъдещето на мафията!
  • 65 Този дето

    1 10 Отговор

    До коментар #63 от "Стойко":

    мафията зад ПП и ДБ го купи ли? Дето лъжеше и заплашваше! Отишъл е на вярното място, при отпадъците в ПП и ДБ, слуги на мафията и ударили дъното! Това прави ПП и ДБ вредни за България! България няма нужда от лъжци и крадци като ПП и ДБ!
  • 66 Пипи

    2 13 Отговор
    Мразя чалга! Не харесвам СлавиТ., но премиера и началника на канцеларията му са публични личности! И тогава песничката си е добра, ако разпространения видеоклип не е фалшив! Такова поведение, на такива личности е недопустимо. Не бива да има двоен стандарт! И в този ред на мисли не съм фен и на мустакатата адвокатка! Сапунката Вергов - Диана, част 2! Просто Лена трябва да си гледа работата и да си замълчи вече, защото ако не докаже фалшивостта на клипа ( това с ъглите е за наивници) изобщо не е жертва. Думата за действията и е доста грозна!
  • 67 Бам Бам

    4 12 Отговор
    Щом СЕМ започна да защитава онази със парапетната гимнастика нещата са ясни! Започне ли една държавна институция да обслужва политически субекти, тогава вече говорим за тоталитаризъм!
  • 68 Как

    13 2 Отговор
    Невъзпитани чалгаджии са слави и компания.
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Защо

    2 9 Отговор

    До коментар #69 от "Иванов":

    ПП и ДБ е ударило дъното да спонсорира подобни бози с ментално развитие на 5-6 годишно дете! Това прави ПП и ДБ най вредните партии за България, щом опростачват така деца! България няма нужда от лъжци и крадци и слуги на мафията, като ПП и ДБ, плащащи за опростачване на деца!
  • 71 хммм

    12 1 Отговор
    Не 20, а 200 000 трябва да е глобта за този п0миар.

    Коментиран от #74

  • 72 Славуцът

    8 1 Отговор
    кога ще се засрами от глупотевините, които ръси тоя чалгар и ще спре да занимава медиите с неговите мераци на провален политик. Нали той се включи в играта с дпс-то и герб да свалят редовното правителство и да наказват народа-електора с избори. Мутрата е време да се скрие завинаги и да го пратят принудително в старчески дом с ментална диагноза. Там му е мястото а не в палата, далеч и скрит от народнат любов и погледи.

    Коментиран от #75

  • 73 Българин

    12 1 Отговор
    Това е най алчният и лаком селянин,но господ си знае работата.Гаден ПЛЪХ.
  • 74 Така е

    2 0 Отговор

    До коментар #71 от "хммм":

    Бори се за диктатура и цензура! Да върнем 1944 г. но ти си "демократ" ! :))
  • 75 Абе

    0 7 Отговор

    До коментар #72 от "Славуцът":

    защо мафията зад ПП и ДБ, плаща за такива лъжи на платени отпадъци? Това прави ПП и ДБ, пълен отпадък и най вредните партии за България! ПП и ДБ са ударили тотално дъно! България няма нужда от такива лъжци и крадци, като мафиотските проекти ПП и ДБ!
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 коментар

    5 3 Отговор
    Слави е просто един от всичките приклекнали на една и съща дълга хранилка, захранвана от една дълга ръка. Герб, ПП, ИТН, Демократична българия и т.н. На кого ще се падне тронът за тази ръка няма никакво значение. А Слави да не се притеснява, ръката ще му пусне трохички и ще оправи глобата, той е много добър евро-атлантик.

    Коментиран от #78

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Фори

    9 1 Отговор
    Слави е прост човечец. Това му е интелектуалното ниво.
  • 80 Ст.ХЛ.

    10 1 Отговор
    Това насекомо се прави на жертва с пред изборни въжделения! Трифонов,не се намираш в телевизията и в шоуто си-НАМИРАШ СЕ ПРЕД БЪЛГАРСКИЯ СЪД И ПРЕД ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ-УВАЖАВАЙ ГИ,ЗА ДА НЕ ТЕ НАКАРАТ ДА ГИ УВАЖАВАШ ПО ТРУДНИЯ НАЧИН!
  • 81 Пенчо

    10 1 Отговор
    Стига си ревал.
    Публикувай си данъчната декларация.

    Коментиран от #82

  • 82 Той ще я публикува

    0 8 Отговор

    До коментар #81 от "Пенчо":

    Ама ти какво ще правиш, като си продаваш бъдещето на мафията зад ПП и ДБ?

    Коментиран от #84, #85

  • 83 Крифей

    9 1 Отговор
    Ще си плащаш,изрод.!!Защото унижението,психичният стрес,които сътворихте с вулгарния език,недоказаните обвинения,срещу младото момиче,е повече от плащане на една определена сума.Вие разрушихте семейното огнище на Лена и Мирослав.Това малко ли е? Нанесохте вреди на родителите на Лена,на родителите на Мирослав,на родителите на Кирил и семейството му.Трябва да си последният боклук,мръсната изтривалка,шизофреници,за да говорите за секс между Кирил и Лена.Нито сте били свидетели,нито записите Ви са автентични.Знаете,че само една експертиза е доказателство за прегрешение,което се доказва в съда, а не всякакви долни измислици от Ваша страна.Вие не отмъстихте на Кирил, а на себе си.Затова и Вашите приятелки често Ви напускат,защото сте злобари и неуравновесени отрепки.Не глоби, а закриване на телевизията Ви.

    Коментиран от #89

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Пишпунта

    7 1 Отговор

    До коментар #82 от "Той ще я публикува":

    А бе, троле с десетките никове! Не се ли умори да пишеш едно и също? Не си ли заработи вече жълтите Бойкови стотинки за днес? Не се ли усещаш колко си ж@лък? Не виждаш ли, че освен твойте плюсчета, дето си ги цъкаш сам на себе си, ядеш само отрицание, смешко? Ако пък случааааайно си някакъв б@вняр-идеалист и си вярваш на глуп0cтите - не осъзнаваш ли, че сте бита карта - без значение на Тикво0ч@ ли симпатизираш, на ДъПъСъ-то или на измамниците от BГЪЗPAЖДAHИ!? П@ляK!

    Коментиран от #86

  • 86 Така е

    0 6 Отговор

    До коментар #85 от "Пишпунта":

    Страшно падение е да е някой платен глупак на мафията зад ПП и ДБ! Това е дъно! Да мрази истината и да тиражира лъжите на мафията зад ПП и ДБ, го прави нищо! Няма такова дъно! А щом ПП и ДБ плащат за лъжи, значи са вредни за България! България няма нужда от мафия, лъжци, крадци като ПП и Дб и платените им отпадъци!

    Коментиран от #90

  • 87 Лъжеш!

    7 1 Отговор
    Теб никой не те пита, Чалгарин прост! Нарушени са добрите нрави и още как!

    Коментиран от #88

  • 88 Така е

    0 5 Отговор

    До коментар #87 от "Лъжеш!":

    киро и лена слугите на мафията зад ПП и Дб и евтини лъжци, са нарушили всякакъв морал и нрави! Те са тотално дъно!

    Коментиран от #91

  • 89 Така е!

    4 0 Отговор

    До коментар #83 от "Крифей":

    Така наручените даписи са "дийп фейк". Отдавна се манипулират и видеа, не само снимки. Има специални програмки за това!
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Партагойзе

    5 1 Отговор

    До коментар #88 от "Така е":

    ПП и ДБ са най-читавите партии от всички! Те разртуриха комфорта на мафията, разрушиха схемите на мафията, които по времето на ГЕРБ бяха в разцвет! Боко Шкафа не ги обезпокояваше, защото беше корумпиран.

    Коментиран от #94

  • 92 анонимен

    6 1 Отговор
    Този чалгар трябва да го изселят от София към родният му край . Само за изхабената му грозна мутра пет години затвор....

    Коментиран от #95

  • 93 А кой ти каза

    1 4 Отговор

    До коментар #90 от "Пишпунта":

    че ми е нужен съвет от платен отпадъка на ПП и ДБ! Отпадъка е нищо драга! А ПП и ДБ са вредни за България, щим плащат за лъжи на ударили дъното магистралки! Нъл тъй?

    Коментиран от #96, #104

  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 И защо

    1 2 Отговор

    До коментар #92 от "анонимен":

    защото пречи на мафията зад ПП и ДБ, да ти плаща за лъжи ли и да си продаваш бъдещето! :)) Това прави ПП и ДБ, най вредните партии, ударили дъното!
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Ама ти де видя

    0 2 Отговор

    До коментар #96 от "Пишпунта":

    да питам как се чувства платеният отпадък на мафията зад ПП и ДБ? И без да се фалиш, предполагах, че сигурно яко мрисат, да са нищо драскащи лъжи! Представяш ли си какво дъно е да си нищо и да си продаваш бъдещето на отпадъци като ПП и ДБ? :)) Това прави ПП и ДБ много вредни за България, щом плаща за лъжи и да създава отпадъци! България няма нужда от лъжци и крадци като ПП и ДБ! Нъл тъй? :))

    Коментиран от #99

  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Боко в затвора!

    2 1 Отговор

    До коментар #97 от "Ама ти де видя":

    Безполезен xeмopoид!
  • 100 Сеирджия

    4 0 Отговор
    Тарикат мъж не писка. Вадиш парата, плащаш и си свиркаш. Като направиш нещо, трябва след това да си достатъчно голям да си поемеш последствията.
  • 101 Никога няма да ми омръзне

    0 3 Отговор

    До коментар #98 от "Вихрогон":

    да казвам истината за такива жалки отпадъци и слуги на мафията като ПП и ДБ, които са налазили страната ми! ПП и ДБ са вредни за България, щом плащат за лъжи, за да усвоят държавата и да я крадат! България няма нужда от лъжци и крадци и продажници, като ПП и ДБ и платеният им отпадък!

    Коментиран от #107, #113

  • 102 Когато

    3 0 Отговор
    Нямаш стабилни аргументи за Лена и прекрачиш границите на добрия,възпитан,морален и благоразумен тон, трябва да не търсиш утеха по форумите и да се правиш,на " ни лук ял,ни лук мирисал".Трябва да те осъдят за лъжите,които произвеждаш и разпространяваш с порнографски материали.Това не ти е село Учиндол,откъдето си произлязал и нищо смислено не си научил.Затова продължаваш да допускаш грешки в живота си,в личните си отношения,обноските ти с хората и за партията,от която хал хабер си нямаш.Знай,че в този живот всичко се връща с тройна сила.И ако търсиш отмъщение с тази цинична песен,няма да уцелиш изходната точка.Ще бъдеш презрян от всички,защото постъпваш недостойно и аморално.Спри вече с изцепките!!Не си дете в детската градина!!!

    Коментиран от #103

  • 103 Та ти къде

    0 1 Отговор

    До коментар #102 от "Когато":

    видя да разпространява лъжи?Не ти ли казаха от мафията зад ПП и ДБ, че всичко беше по медиите? :)) Защо ПП и ДБ плащат за тези бози?
  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 И успяха ли

    0 1 Отговор

    До коментар #104 от "Доктор ХуягоБоли":

    да намерат отпадъка на ПП и ДБ, ударил дъното да е нищо, драскайки лъжите на мафията зад ПП и ДБ? Дано го намерят отпадъка, че и без това полза от нищо няма! Да приберат и проектите на мафията ПП и ДБ, че да не продават и крадат България и да лъжат овтсете!

    Коментиран от #106

  • 106 Смърт

    1 0 Отговор

    До коментар #105 от "И успяха ли":

    Искаш ли да се видим очи в очи и да те обеся на червата ти? ;)

    Коментиран от #108

  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 И що да се виждам

    0 1 Отговор

    До коментар #106 от "Смърт":

    с платен отпадък на мафията зад лъжите ПП и ДБ? Той мриса мъ скъпа! Не се мразя толкова та гледам жалко нищо на лъжците и крадците от ПП и ДБ! Нъл тъй мила? :))

    Коментиран от #111

  • 109 И успяха ли

    0 1 Отговор

    До коментар #107 от "Доктор ХуягоБоли":

    да намерат отпадъка на ПП и ДБ, ударил дъното да е нищо, драскайки лъжите на мафията зад ПП и ДБ? Дано го намерят отпадъка, че и без това полза от нищо няма! Да приберат и проектите на мафията ПП и ДБ, че да не продават и крадат България и да лъжат овтсете!
  • 110 Терминатор

    2 0 Отговор
    Аз за термити не гласувам.
  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Няма

    0 1 Отговор

    До коментар #111 от "Пишпунта":

    как да не е зле платен отпадък на лъжците ПП и ДБ, защото е нищо! И жалкото е, че вредно дори за себе си нищо, но достатъчно просто, за да се излага!
  • 113 Доктор ХуягоБоли

    2 0 Отговор

    До коментар #101 от "Никога няма да ми омръзне":

    Алоо, з@пек, колегите от Карлуково се yбихa да те търсят, а нашия си драска ли глупости, драска..я марш обратно в клиниката - да ти направят една kли3мa, че да мирнеш!
  • 114 това което си направиш сам

    3 0 Отговор
    Този умник направо.се самоизчегърта.

    Коментиран от #115

  • 115 Е ти пък

    1 3 Отговор

    До коментар #114 от "това което си направиш сам":

    Все едно от луната идеш и не си видял, че мафията зад ПП и ДБ го изчегърта с лъжи и пропаганда! Но по жалкото е, че народа е овца и помогна на мафията, щото ако беше умен, щеше да изчегърта мафията и на кръга капитал и на кръга на доган, а те вместо това, ще си ги изберат, та да ги лъжат и крадат! Трагедията на България, се казва овчи народ!

    Коментиран от #116

  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Ами

    1 0 Отговор

    До коментар #116 от "Терминатор":

    внимавай да те не стъпчат тогава!
  • 118 Иванов

    2 1 Отговор
    Тоя отдавна е ударил дъното.....
  • 119 Слави е противен сексист!

    1 0 Отговор
    Миналата година Слави Трифонов бе осъден и от журналистката Кристина Патрашкова. Съдът й присъди обезщетение в размер на 50 000 лева заради ВУЛГАРНИ скечове! Вулгарни, грозни и обидни, не смешни! Защото, хумор е когато всички се смеят, а когато някой е обиден - това не е хумор!!!
    Преди това за пошли сексистки вицове в тв ефира фирмата на Слави бе осъдена и от актрисата Деси Тенекеджиева.
  • 120 Имало правосъдие в България!

    1 0 Отговор
    Запорираха фирма с милиони на Слави Трифонов. "Седем осми" АД е със запор заради делото за обида, което Лена Бориславова води срещу него.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове