Last news in Fakti

17 Март, 2023 12:22 1 908 80

Асен Василев: Пред МФ стои една основна задача – да се събере ДДС. Всички други експерименти да бъдат оставени настрана

  • асен василев-
  • финансово министерство-
  • задача-
  • събиране-
  • ддс-
  • експерименти

По думите на съпредседателя на ДБ Владислав Панев служебният кабинет подържа изкуствено по-високи цени на природния газ, с което се напомпва инфлацията

Асен Василев: Пред МФ стои една основна задача – да се събере ДДС. Всички други експерименти да бъдат оставени настрана - 1
Снимка: БГНЕС

От изявлението на БНБ и на вицепрезидента вече стана ясно, че държавата няма да фалира, както и че тази година ще може да се формира бюджет при 3% дефицит, което е изцяло в Маастрихските критерии. Няма причина за каквато и да е паника. От ГЕРБ и от част от служебния кабинет обаче продължават да се разказват, че за да се формира 3% дефицит, трябвало да се наложат драконовски ограничения в разходите и да се правят допълнителни данъци свръхпечалба. Това каза на брифинг на коалиция "Продължаваме промяната" - "Демократична България" в Пловдив съпредседателят на ПП Асен Василев, предаде репортер на Novini.bg.

Това не е необходимо и ясно се вижда от отчета на самото Министерство на финансите за изпълнението на бюджета от януари. В отчета виждаме, че разходите растат, което е съвсем нормално с оглед инфлацията и ръста на икономиката. Няма драматично нарастване на разходите, но виждаме срив в приходите. Той е локализиран в ДДС в страната. Данъците, които всички ние като физически лица сме платили, са се увеличили с 22,5%. Това е съвсем нормално, имайки предвид, че има 16% инфлация, 4% ръст на икономиката и ръст на доходите в Европейския съюз. Този ръст на доходите означава съответно и ръст на данъците, които плащат гражданите. Приходите от ДДС при внос – тези, които събира митницата, са се увеличили с 19,8%, което пак е сравнително нормално при 16% ръст на инфлацията и 4% ръст на икономиката. През 2021 г., когато влязох като финансов министър в първия служебен кабинет и сменихме ръководството на НАП, успяхме от май до декември да съберем 8 млрд. лева повече приходи в хазната, което беше с почти 18% от заложеното в плановете на НАП, които заварихме. Точно тези 18% липсват в приходите за януари, заяви Василев.

Още не са излезли данните за февруари, но ако картините, които се чертаят, се чертаят на база на януарските отчети, това означава, че пред финансовото министерство стои една основна задача – да се събере ДДС в страната. Всички други експерименти за вдигане на други данъчни ставки и за допълнително намаляване на разходи трябва да бъдат оставени настрана, докато не се съберат приходите, не се тегли чертата и не се види реално какъв ще бъде дефицитът при събрани приходи. Тогава вече могат да се предприемат истински мерки, ако те са необходими. Нашата прогноза е, че те няма да бъдат необходими, добави той.

Обикновено след такива изявления се иска оставката на министъра на финансите. Ние нямаме намерение да правим това, тъй като след две седмици ще има редовно правителство и тя повече няма да е министър на финансите. Не смятаме, че нещо по-добро или по-различно може да се случи в рамките на тези две седмици, посочи Асен Василев.

Ще имаме редовно правителство, което ще внесе бюджет. Този бюджет ще бъде с 3% дефицит. Редовното правителство ще започне да решава реалните проблеми на хората, увери съпредседателят на ПП Кирил Петков.
Вярваме, че следващото редовно правителство, което ще бъде сформирано, ще бъде с дългосрочен мандат, добави той.

Вчера имахме среща със земеделци в Пловдив и там ясно се каза, че няма как България да има ниски цени на основни храни, ако не си ги произвежда. В момента внасяме 70% от месото, 50% от доматите, 45% от яйцата, 30% от млякото. Този внос идва на европейски цени плюс транспорт. Следващото правителство ще работи с ясен националенприоритет малките и средни български ферми да бъдат фокус и голяма част от европейските средства и националното съфинансиране да отива там. Ако имаме българско производство на българска храна, и транспортните разходи ще бъдат по-малко, и локалната конкуренция ще бъде повече и по този начин цените ще могат да паднат дългосрочно, посочи Петков.

На брифинга стана ясно, че сред основните приоритети на ПП-ДБ е влизането на България в Шенген.

Няма как да се конкурираме с европейските фирми, ако нашите фирми чакат по няколко дни на Дунав. Съкращаването на срока на доставки може да стане само, ако България е в Шенген, каза Кирил Петков.

Друг основен приоритет е влизането в еврозоната. Няма как да допускаме някой да се опитва да страхува хората с внушения. Когато влезем в еврозоната, такива внушения няма да могат да бъдат правени, подчерта съпредседателят на ПП.

Нашата основна задача е да възстановим парламентарната република, заяви съпредседателят на ДБ Атанас Атанасов.
По думите на съпредседателя на ДБ Владислав Панев служебният кабинет подържа изкуствено по-високи цени на природния газ, с което се напомпва инфлацията

Много е важно да върнем парламентаризма в страната. След толкова служебни кабинети е важно властта да се върне там, където ѝ е мястото – в Народното събрание, коментира Никола Минчев от ПП.

Той отбеляза, че акцент в програмата на ПП-ДБ е и съдебната реформа.

Съдебната реформа неизбежно минава през независим съд и прокуратура. Тази седмица тя отново ни даде причина да се сетим защо нейното реформиране е изключително необходима. Уж независимата прокуратура реши да се намесва в предизборната кампания. Ще настояваме съдебната реформа да бъде сред приоритетите на 49-о Народното събрание, каза Минчев.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 104 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хаха

    36 53 Отговор
    Радев организира поредния грабеж в полза на руската мафия.Източват държавата посредством несъбиране на ДДС после ще ги фалират тия фирми.

    Коментиран от #56, #58

  • 2 народа

    69 34 Отговор
    Видя се,че този противен гей не разбира от финанси.Ако направеше още един бюджет найстина държавата щеше да фалира.

    Коментиран от #29, #75

  • 3 Сила

    39 68 Отговор
    Само Кирил и Асен ще сложат на място нещата. Бойко в затвора, ГЕРБ в историята. Тик так тик так...2 април

    Коментиран от #59

  • 4 всички

    61 26 Отговор
    усещат вече ококорената промяна отзад
  • 5 Съдията Дред

    48 28 Отговор
    Тоя няма ли да си признае кой е Тони Парфюма на Кокорчо
  • 6 Истината

    33 58 Отговор
    Спецов сега разбирате защо го плюят Уж лош пък данъците бяха събрани и касата пълна.Путинските псевдо бизнесмени от ГЕРБ ДПС БСП не са научени да плащат данъци.

    Коментиран от #10

  • 7 Последния Софиянец

    31 54 Отговор
    Страх тресе кочината. ГЕРБ са в агония, Бойко на ръба на нервна криза, Копейката - директно в лудницата и конфискация на рублите и къщата
  • 8 Нема лабаво

    24 45 Отговор
    Бойкоооо, Копейкин.......сещайте се
  • 9 Последния Софиянец

    49 19 Отговор
    Кой знае по добре положението в момента? Кокорчо или министъра на финансите?

    Коментиран от #36

  • 10 абе къде е шпака на шпеца?

    38 11 Отговор

    До коментар #6 от "Истината":

    къде се покри шпеца, пак ли е безработен дубаец, продаващ фалиралите си фирмички? иначе хазната се пълнеше какт ои досега - с по 500 милиона заеми седмично
  • 11 2 април

    25 35 Отговор
    Ужассс..... ГЕРБ умре
  • 12 гост

    42 22 Отговор
    Асене , гледах те онзи ден при Ризова и как не можа една цифра вярна да кажеш , една бе човек .Сега защо трябва да ти вярвам ?
  • 13 България

    24 32 Отговор
    Без ГЕРБ и ДПС. И без рубладжии
  • 14 Простак без джип

    10 32 Отговор
    Леле какооооо, оправят ме с 200
  • 15 Делю Хайдутин

    40 19 Отговор
    Странно е че още има хора които се връзват на Харвардските измамници.
  • 16 Анонимен

    11 33 Отговор
    Затваряйте си устата, че при обиди има наказания в НПК. Но нали сте прости ви е простено. Гледайте какво имат в горните глави. Има мъже с женски глас в НС, или трябва да убием умното еродираното младото да не ни пречи за кражбите. Хитри манипулатори сте всички на възраждане и герб.
  • 17 кака лена занулена

    35 10 Отговор
    на парапета тралаля
  • 18 Респект

    11 28 Отговор
    За Кирчо и кокорчо. 2 април.....и бай Ставри чака. Бойко за булка

    Коментиран от #31

  • 19 Отказвам да плащам

    35 9 Отговор
    ДДС и данъци в България. Българската държава по никакъв начин не предоставя подходяща услуга за данъците които всеки ден плащам било то чрез ДДС или други косвени такси. Тия пари се крадат от определени хора и фирми ... А лица като Асен Василев лъжат по медиите и никой не им търси каквато и да е отговорност.
  • 20 БАБА АСЕНЯ С СКЪСАНИЯ ЧОРАПОГАЩНИК

    31 8 Отговор
    САМО ДА ВИ ГИПНА ПАРИЧКИТЕ ЩЕ ВИ ЛЕПНА.
  • 21 Якоооо

    12 28 Отговор
    Тоя като се появи и гербаджиите се на.си.рат. А Бойко направо менискус му расте. Удри, Асене , ние сме с теб

    Коментиран от #26

  • 22 НЯКОЙ

    9 26 Отговор
    Бъдещето на България, гласувайте за него, драги сънародници ! Всичко друго е прах в очите от хора, които могат само да вдигат прах, докато крадат от вашето !

    Коментиран от #34

  • 23 Помним ние

    27 10 Отговор
    Абе ка.пут нали с Киро това ни пробудвахте ,че няма да теглите кредити и парите в държавата ще дойдат от събиране на данъци.Какво стана после бе лъже.ц ,изтеглихте за 6 месеца 24 млрд.евро кредит и гепахте парите.

    Коментиран от #27

  • 24 АСЕНЧО РЕЧИ

    27 9 Отговор
    ПРИГОТВЕТЕ СЕ ЗА ПО ВИСОКИ ДАНЪЦИ.

    Коментиран от #76

  • 25 Ха ха ха ха ха ха ха

    11 27 Отговор
    Полудяха тук троловете на ГЕРБ. Като видят Асен и умират от страх. Няма нищо страшно, всичко е загубено. За вас

    Коментиран от #32, #60

  • 26 Последния Софиянец

    22 9 Отговор

    До коментар #21 от "Якоооо":

    Ръкувал съм се с него.Знаеш ли колко му е мека ръчичката

    Коментиран от #41

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 НЕ ПОЗНАВАМ ХОРА КОИТО ЩЕ

    26 9 Отговор
    ГЛАСУВАТ ЗА ТИЯ ДЖЕНДЪРИ.

    Коментиран от #39

  • 29 бокоБРАВО КИРОАЛОООХЕРКОВ Е СВОБОДЕН КОЛ

    19 5 Отговор

    До коментар #2 от "народа":

    СЪБИРАЙТЕ ДДС ЗА ДА МОЖЕМ ДА ГО ОТКРАДНЕМ .....И ДАДЕМ НА УКРО ФАШИСТИТЕ И НАПУЛНИМ СВОИТЕ СМЕТКИ ...ПР000СТ КАТО НАЛ@М ДЪРВЕН
  • 30 Пунта Мара

    10 21 Отговор
    ГЕРБ в агония
  • 31 Хи хи

    21 7 Отговор

    До коментар #18 от "Респект":

    Абе за Бойко не зная , но за Асен чорапогащника , бай Ставри направо му текат лигите .Питай бай Ставри на кого е по навит ако не вярваш !
  • 32 ДА ГО ЦУНКАШ АСЕНЧО, ИДОЛА ТИ,

    19 7 Отговор

    До коментар #25 от "Ха ха ха ха ха ха ха":

    ЕДНА ПЕДЯ ПОД ПЪПА.

    Коментиран от #42

  • 33 Хоххооо

    20 7 Отговор
    Ококорения и ментата ще празнуват на първи април щото са родени тогава, а на втори ще ревът.

    Коментиран от #55

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 ей мазенджендър лъжлив и крадлив

    25 6 Отговор
    приготвил съм ти един скъсан чорапогащник мини си го събери! бооклуци нещастни!!!
  • 36 хххх

    11 20 Отговор

    До коментар #9 от "Последния Софиянец":

    То пък ако тази крава е министър на финансите.. Асен е в пъти по-умен от тая гълъбица.

    Коментиран от #37

  • 37 асенка ѝ беше началник на кравата доскор

    20 4 Отговор

    До коментар #36 от "хххх":

    как ли си я е подбирал такава умна като него?
  • 38 Пунта Мара

    11 23 Отговор
    ГЕРБ в агония
  • 39 Да ти

    5 18 Отговор

    До коментар #28 от "НЕ ПОЗНАВАМ ХОРА КОИТО ЩЕ":

    имам познатите
  • 40 Мдам

    13 6 Отговор
    Нищо хубаво не ни чака.. Едни наперени, глупави и мноооого устати дето си мислят че светът се върти около тях ще решават бъдещото на страната.

    Коментиран от #65

  • 41 Да не

    5 16 Отговор

    До коментар #26 от "Последния Софиянец":

    Си го държал за чучура, па да си си мислел че е ръка

    Коментиран от #72

  • 42 Последния Софиянец

    11 19 Отговор

    До коментар #32 от "ДА ГО ЦУНКАШ АСЕНЧО, ИДОЛА ТИ,":

    Само ПП и ДБ са решението. Мошеници като Възраждане и крадци като ГЕРБ - вън от управлението

    Коментиран от #50

  • 43 Последния Софиянец

    15 16 Отговор
    Копейкин е мошеник
  • 44 ГЕРБ

    13 20 Отговор
    ГЕРБ умре. Бойко в затвора
  • 45 Последния Софиянец

    23 11 Отговор
    Асенчо е лъжлив гей!
  • 46 Последния Софиянец

    22 8 Отговор
    С Киро в затвора!

    Коментиран от #48

  • 47 Потърпевшите говорим

    2 14 Отговор
    От 20 и кусур години не се осигуряваше. Много хора след 1998 бяха съкращавани от работа, на най много в началото на 1999 след Нова година. Започваха работа, но при частника, управителя на дадена фирма, по 10 часа, а ги осигуряваха българите на 4 часа и когато напускаха не им даваха по 2,3 заплати неизплатени и заканваха се, къдете си искате се оплаквате, ще ви ликвидираме родата ви, ако се оплачете, заканително се обади мъжа пред главната счетоводителка, на други места, 10 часа, две ведомости, на ръка и 250 минимална, почивен ден събота, но тук връзките им са дебели, идваха на проверка 2009 и отидоха по хотелите с тях да си живеят, то беше чистене, пидреждане, идват я, новите от герб и накрая пенсии ниски, късмет, а не училите днес се хвалят, че пенсиите от предприятията чистачки ги оставили да работят до пенсия и получавали 800 лева, а може и вече да са над хиляда. Асен нищо не миже да направи. Ние живеем сред тях и виждаме, не дават, 600 лева без осигуровки, на много места не дават касови, в кварталните магазини, стоки застояли и нагоре и много хора предпичитат пазара или кауфланд, нищо, че и там касиерките и в др вериги дали умишлено или не, купуваш опаковано един брой, а ти чука на касата два броя и ако не провериш на кого остава продукта или парите, купуваш едно пиле за 10 лева в билка, ти пишат две и тн. Дали от разсеяност или за тях си. Те да кажат. Трудно биха се справили от раз нещата, който има достъп краде и то на едро, храна за кучета, лекарств
  • 48 Последния Софиянец

    5 16 Отговор

    До коментар #46 от "Последния Софиянец":

    Помооощ, искат да ме вържат за леглото
  • 49 Мдам

    17 6 Отговор
    Тва плужестото дори в затвора май не го искат.. На фронта му е мястото!

    Коментиран от #54

  • 50 бокоБРАВО КИРОАЛОООХЕРКОВ Е СВОБОДЕН КОЛ

    13 6 Отговор

    До коментар #42 от "Последния Софиянец":

    РЕШЕНИЕТО ...ДА ПУКНЕШ ПО ПОЛЕТАТА НА УКРАЙНА ЗА КРАВАРСКИ ИНТЕРЕСИ ...ДИМЕНСИЯТА ВИ ГО КАЗА В ПОЛША ....
  • 51 Минева

    4 16 Отговор
    Няма смисъл от толерантност. Бившата зам. финансова и сегашна министърка няма как така да се промени в служебния кабинет. За нея казахте, че е добър бюджетар, но тя атакува кабинета Петков непрекъснато. Може би има неща, които трябва да се знаят???
  • 52 Последния Софиянец

    11 14 Отговор
    Възраждане вън от парламента
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 бокоБРАВО КИРОАЛОООХЕРКОВ Е СВОБОДЕН КОЛ

    17 4 Отговор

    До коментар #49 от "Мдам":

    ТЕ ТОЯ НА ФРОНТА НЕМА ДА ИДЕ А ТЕБЕ ЧЕ ПРАТИ ДА МРЕШ ЗА КРАВАРСКИ ИНТЕРЕСИ.. ТАКА ЧЕ ХОРА МИСЛИТЕ ЗАЩОТО УКРАИНЦИТЕ ГЛАСУВАХА ЗА ЗЕЛЕНСКИ ЗАЩОТО ОБЕЩА СПИРАНЕ НА ВОЙНАТА А 200 000 УМРЯХА ЗА ТОВА ЧЕ СА ГЛАСУВАЛИ ЗА КРАВАРСКИ ИЗР0Д
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Хаха

    16 2 Отговор

    До коментар #1 от "Хаха":

    Пръднал си в млякото ?!
  • 57 Пророка !

    6 18 Отговор
    Давайте момчета ! Тиквата е труп !
  • 58 Йорго

    16 1 Отговор

    До коментар #1 от "Хаха":

    Ти-прост ли си или ти е по рожфение ?!
  • 59 егати

    17 4 Отговор

    До коментар #3 от "Сила":

    Не знам какво искаш кирил и асен да ти сложат и на кое място а и не ме интересуват желанията ти.Факта че такива като теб се радват на тези двама плюс още няколко подобия съпиха държавата и сега другите служебни замезват като не видели и грабят като на разпродажба не говори добре.При положение че в цяла Европа има нормализиране не икономиката като цяло,инфлацията е сведена до старите си стойности т.е почти липсва а тук при нас с по 100-200 и повече процента надценка на стоки и услуги благодарение на горе споменатите природни грешки.И ти им се радваш?Обясни защо поне.Кое те кара да изпитваш такива чувства към тях

    Коментиран от #64

  • 60 Оххххх

    3 14 Отговор

    До коментар #25 от "Ха ха ха ха ха ха ха":

    Те да са само на ГЕРБ!Тук са включени и на Възраждане и на ИТН.Голям страх.Сега ще се накефя ако ДПС кажат,че ще подкрепят ПП и ДБ.Пак ще излязат света вода ненапита,а те са в основата на всичко.

    Коментиран от #61

  • 61 кзояците малко центове получавате

    12 2 Отговор

    До коментар #60 от "Оххххх":

    само един трол ви мачка през много проксита хахахаха
  • 62 Тъжно

    0 13 Отговор
    Абсолютно вярно.
  • 63 Даниел

    5 10 Отговор
    Абе що така прокурора все още се прай на аляв по темата с Ковачки и “неговите”милиарди ??!!
  • 64 Руzко-българска мафия

    3 12 Отговор

    До коментар #59 от "егати":

    От 8 месеца управлява еднолично националния предател - резиЛдента Гадев, всички държавни служби са с персонал назначен от толупа Бойко, почти цялата местна власт се държи от ГЕРБ-ДПС, така че въпросите към тях за инфлацията, спекулата, кражбата на ДДС, чадъри на едри вносители, 25% по висока цена на газът спрямо средната за ЕС ...
  • 65 Кажи честно ...

    1 9 Отговор

    До коментар #40 от "Мдам":

    Да оставим сервитьорките, бакшишите и милиционерите на копейката да решава бъдещето на България ?!

    Коментиран от #66

  • 66 каам ти

    10 1 Отговор

    До коментар #65 от "Кажи честно ...":

    апа джендърьето ле?!

    Коментиран от #67

  • 67 Кажи честно ...

    2 4 Отговор

    До коментар #66 от "каам ти":

    Балтийката ли визираш или цончо-гела ?
    Или пък Калин Ганев и Юлиян Губатов - чел ли си им чата ?
  • 68 Едно успокоение ми остана

    5 2 Отговор
    Че ще ме клатят шарлатани е ясно но поне са от Харвард

    Коментиран от #70

  • 69 Опа

    1 9 Отговор
    Фактите и икономическите показателите ще покажат, кой е прав. Обаче на ГЕРБ чекмеджета , кюлчета, магистралите и низките доходи сме видяли.

    Коментиран от #73

  • 70 да те разочаровам

    8 3 Отговор

    До коментар #68 от "Едно успокоение ми остана":

    ще те клатят пак дребни селски тарикати - менте сертификатите им ги печата асенча и нямат общо с никакво вишу в харвардския
  • 71 Българка

    6 1 Отговор
    Кокорчооо, как да събират ДДС, като вие го намалихте на куцо и кьораво, а след това в два парламента не го оправихте от страх да не загубите електорат. Сега е лесно да разправяш кое и как да се направи.
  • 72 Българка

    3 2 Отговор

    До коментар #41 от "Да не":

    Чучур, ръчичка, на Кокорчо всичко е векичка. Хииииихихиииии
  • 73 Българка

    4 3 Отговор

    До коментар #69 от "Опа":

    Доходите при ГЕРБ имаха ДВА ПЪТИ (200%) по-висока покупателна способност, от колкото доходите при Кокоран-ФАКТ!
  • 74 държавен пречител

    2 1 Отговор
    Явно в Харвадр не са ви изучили ка що требе , по некакви причини , обективни , или субективни . Аз като ми се ядат домати вземам разсад , копам , засаждам , поливам , торя , плевя , окопавам и чак тогава " прибирам " , а вие кво правите за да прибирате , тормозите , тровите , пречите , крадете и после кво ще прибирате не знам .
  • 75 харвардския мошеник

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "народа":

    Да не мислиш , че той ги прави , той подписва .
  • 76 имам добра памет

    1 2 Отговор

    До коментар #24 от "АСЕНЧО РЕЧИ":

    Това го рече ББ, веднага след като спечели последните местни избори.
  • 77 ГЕЙШАТА СЪС СКЪСАНИЯ ЧОРАПОГАЩНИК

    6 1 Отговор
    ОТ ПРИБИРАМЕ ПАРИЧКИТЕ ФАЛИРАХА ДЪРЖАВАТА. ЭНИКОЙ НЯМА ДА ГЛАСУВА ЗА ТИЯ ДАЛАВЕРАДЖИИ.
  • 78 Минева

    1 2 Отговор
    Дебелата си подсигурява мястото на финансов министър в следващия служебен кабинет на рр или на възможен герб- кабинет! Дебела ама и хитра и пробивна, тежката артилерия на радевата кохорта. Коя е тая жена, господин АВ???
  • 79 Истината!!!

    1 0 Отговор
    Два милиона български пенсионери трябва да знаят, че дължат увеличението на пенсиите си изключително на Асен Василев и Продължаваме Промяната!!! Асен Василев беше финансов министър и той направи бюджета и реализира вдигането на пенсиите!!!
  • 80 Народа

    0 0 Отговор
    На злобен Гей не трябва да се вярва!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол