Last news in Fakti

17 Март, 2023 13:24 3 295 39

Ивайло Мирчев гневен: Уж 2023, ама се усеща като 1996-а. Таки, Маки, Къро, Ами, Пашата, продължават да вършеят

  • ивайло мирчев-
  • таки-
  • къро-
  • пашата-
  • вършеят

Той коментира вчерашния брифинг на прокуратурата, на който беше разпространена информация, че в имоти на обвиняеми, част от организирана престъпна група, е открит списък с имена на магистрати – следователи, прокурори и съдии, обект на заплахи, както и флашки с аудиозаписи

Ивайло Мирчев гневен:  Уж 2023, ама се усеща като 1996-а. Таки, Маки, Къро, Ами, Пашата, продължават да вършеят  - 1
Снимка: ДБ

Коя година сме, знаете ли? Уж 2023, ама се усеща като 1996-а. Таки, Маки, Къро, Ами, Пашата, Маджовци, Маргини, трактори, котараци - всичките тези представители на подземния свят от 90-те години продължават да вършеят из страната и днес. Това написа кандидат-депутатът от "Продължаваме промяната - Демократична България" Ивайло Мирчев във Facebook, цитиран от actualno.com.
Според него те разполагат с прокурорски и политически чадър, получават лъвския пай от държавни и общински фирми, печелят обществени поръчки и концесии за милиарди.

Той коментира вчерашния брифинг на прокуратурата, на който беше разпространена информация, че в имоти на обвиняеми, част от организирана престъпна група, е открит списък с имена на магистрати – следователи, прокурори и съдии, обект на заплахи, както и флашки с аудиозаписи. Бяха споменати имената на много публични лица - знаковия за криминалния свят Красимир Каменов-Къро, Бойко Борисов, Асен Василев (споменат като "Кокорчо"), на бизнесмена Пламен Бобоков, на журналиста Димитър Стоянов от BIRD и др.

"Докога мутри ще са символ на страната ни, по света и у нас? Това ли е България, каквато искаме да виждаме? Едни ни плашат, че България фалира, други - че "джендърът" я убива, а действията и бездействията на Гешев успяват да са хем “инструмент на Господ”, хем в услуга на престъпниците. И то с претенцията, че, едва ли не, той самият е България. Не, това не е нашата България", категоричен е той и допълва:

"България ще е такава, за каквато се преборим сами. И колкото повече хора повярват, че можем да имаме нормална европейска държава, толкова по-скоро ще победим мутрите, пишман политиците и прокурорите, обслужващи престъпни схеми."

"Хайде стига вече. На 90-те им е време да приключат. Няма за кога да чакаме някой друг да се оправи с нашите проблеми. Не сме в детската градина и е несериозно да очакваме вътрешните ни проблеми да бъдат решени от "Магнитски" или европрокуратурата. Трябва сами да си свършим работата - да реформираме прокуратурата, да си върнем България такава, каквато трябва да бъде - европейска, достойна, мястото, където ще растат децата ни, а ние ще работим добре и ще остаряваме спокойни за бъдещето", пише още кандидатът за народен представител.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 64 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Делю Хайдутин

    43 8 Отговор
    А Маджо как е?

    Коментиран от #10, #21, #28, #37

  • 2 Нормално

    52 21 Отговор
    Ами нормално ДС сложи шеф на ударна бригада от СИК да управлява 12 години.Плюс генерал с интелект на шамандура за президент

    Коментиран от #22

  • 3 Последния Софиянец

    40 3 Отговор
    Тия как са станали босове като всичко си пишат на листчета вкъщи?

    Коментиран от #33

  • 4 обективен

    44 4 Отговор
    Ама точно тези бандити направиха висшите магистрати милиардери. Няма висш магистрат който да не е за затвора. Нов кочи-ата е нормално това
  • 5 Индийски БИВОЛАР

    25 12 Отговор
    Безпричинно се сещам За приватизация ГРАБЕЖ Нискочелото са ГО ДЮНДЮРКАЛИ В бебешката количка НО ДАВА ИДЕИ
  • 6 Ивайло

    44 18 Отговор
    Този всезнайко пак взе думата - за пореден път се гласи за депутатската заплата!
  • 7 Град Симитли

    33 15 Отговор
    Грабвайристо, лодката, камерата и тичай на Росенец да се сбиеш с охраната!
    Толкоз можете.... Пътем преместете и "Альоша"..!
  • 8 Сериозно ли

    44 10 Отговор
    Защо този убавец не попита шефа си Пинокио какво точно си казаха с Маджо в ефир и какво точно правеше в колата на Бобоков в центъра на София. Първо го попитах, а ако си той окова честен, после избухвай.
  • 9 БГ,

    20 22 Отговор
    прокуратурата си измисля скандали и заплахи за да остане на власт

    Коментиран от #12, #13

  • 10 ОМБРЕ

    33 4 Отговор

    До коментар #1 от "Делю Хайдутин":

    НЕ знам Маджо но знам ЗА ДРАГАЛЕВСКИЯТ ПРИВАТИЗАТОР
  • 11 Неслучайно

    28 5 Отговор
    Държавна сигурност създаде мутрите и продължава да ви управлява, включително чрез тях. НЕслучайно Радев наскоро награди с държаавен медал шефа на "Мултигруп".
  • 12 Последния Софиянец

    18 18 Отговор

    До коментар #9 от "БГ,":

    Някой вярва ли на постановките на Гешев.Шефове на мафията си държат вкъщи листчета и записи с улики.

    Коментиран от #15

  • 13 червено свинче с 2 см челче

    18 6 Отговор

    До коментар #9 от "БГ,":

    прокуратурата си кара мандата не я зибриат от козяк през 4 месеца, моето момичнце ;)
  • 14 Минева

    19 31 Отговор
    Успех на коалицията ПП - ДБ!!!

    Коментиран от #16, #38

  • 15 Ти да видиш

    13 11 Отговор

    До коментар #12 от "Последния Софиянец":

    Ами наскоро в Италия хвана "по листчета и бележки" мафиот с раково заболяване. Така че, ДА ВЯРВАМ НА ПРОКУРАТУРАТА.

    Коментиран от #19

  • 16 Хахаха

    17 8 Отговор

    До коментар #14 от "Минева":

    И аз им желая успех.... за дългогодишно съжителство с Бай Ставри. ;)
  • 17 3.14К

    24 8 Отговор
    Като видя и чуя Мирчев, се сещам за Кузов!
  • 18 Аре бегай

    15 4 Отговор
    фашизираните комунета да не се обаждат.
  • 19 Последния Софиянец

    2 9 Отговор

    До коментар #15 от "Ти да видиш":

    Значи и там подхвърлят доказателства.
  • 20 без имена

    21 7 Отговор
    на тоя наследник на комунисти му се иска да е 9 септември.
  • 21 Пешо

    16 6 Отговор

    До коментар #1 от "Делю Хайдутин":

    Аааа този се сети за вътрешнополитическата сцена и бит преди изборите. А акато беше по кабинетите от утрин до залез мислеше как да подобри животна на Украйна.... ПП са прости п...си. АКО при управлението си се бяха съсредоточили в вътрешана политика и върховенство на закона, а не в геополитически разправии и македоноизми... . щяха да спечелят хората и да управляват поне 2 а може би и 3 мандата после .Ако бяха осъдили 50 политика или магистрата, хора с пари , хора от голямото добро утро на по 20-30 години., щяха да спечелят хората. сега може да си лаят колкото искат. всички ги видяха . За нищо не стават...поредните продажници са. Язък за усилията и енергията на толкова много хора
  • 22 ИМПЕРИАЛИСТ

    4 17 Отговор

    До коментар #2 от "Нормално":

    За първи път ГЕРБ се опита да размаха пръст на държавата мафия - политици, магистрати, бандити. Е, няма как засегнатите да протестират явно за това, в Европа сме, все пак. Но обърка много сметки. Сега всичко това ще ни струва скъпо, няма как да ни се размине на всички нас. С няколко дребни скандала, хитро спретнати от „протестиращи” въобще няма да се учудя, ако един ден се окаже ген. Б. Борсов в затвора. И то не, че би станало кой знае какво, а за назидание за всеки следващ, който дръзне да се опълчи срещу системата. Ако изпуснем момента сега, за дълги години напред бетонираме статуквото. Много от нас виждаме това според последните социологически проучвания., но ще можем да помогнем единствено с масово гласуване за ".............. ЕВРОПЕЙСКО РАЗВИТИЕ на БЪЛГАРИЯ" на парламентарните ИЗБОРИ.

    Коментиран от #34

  • 23 тнвм

    7 0 Отговор
    Маргините коко боко цвята цецо асен христов, алексей петров, чуч пук ютюб всичко знае, отвори и прочети.. Алексей Петров и всичко ще научите за това как се правят промени
  • 24 Всичко е точно

    5 5 Отговор
    Нали един от тези управлява толкова години.
  • 25 ¹19008е

    9 3 Отговор
    Мирчев ало Маджо а бе спрете се за малко бе приятели 2023 г стига престъпления малко чалга и на Дубай да разпускате че не може да дойдем на власт
  • 26 НЯКОЙ

    7 6 Отговор
    Работи ли прокуратурата по важни корупционни скандали /знае се кои/ - май "работи", но за да не се разкрие нищо за никой виновен ! Атакуван ли е Главният прокурор, че постоянно е с "чадър" за главните крадци на високи постове в държавата - ДА! И сега - точно пред изборите Главният разработва сценарий, за да оклевети основните си опоненти и критици - политици и журналисти ! Само че сценарият е фалшив и това се разпознава по всички обстоятелства и факти, изнесени като скоропоговорка от прокуратурата ! Засрамете се бе, една смислена фалшификация не можахте да изфабрикувате !
  • 27 Лост

    11 5 Отговор
    Мирчев "гневен"или гладен?
  • 28 Бацо Гацов

    12 4 Отговор

    До коментар #1 от "Делю Хайдутин":

    Първо го попитай: Кой си ти ВЕ Мирчев, че да се гневиш? Не си ли ти пионка на Драгалевския приватизатор и на Маджо? Била е 2023 година а се усещало 1996 г.! Защо така ВЕ Ивайло?! Може би причината за това сте вие. Или греша?
  • 29 За протокола

    7 3 Отговор
    Същите по вид и съдържание партии, същите играчи (като Рашков, например), същите престъпници.
    Какво е чудното?!?!?!
  • 30 пппп

    4 2 Отговор
    Мирчев, забрави и Херо Мустафа, както и Чичи-Чонк
  • 31 Нишо

    6 3 Отговор
    Абре Мирчев, абре Ивайло, ами ти къде беш през тезигодини? Нали си парче депутатин и какво направи - нищо! Всъщност не съм прав уреди си децата по втория начин в детската градина в Торна баня ама и кой знае колко други неща си сътворил. Ама сега вода ненапита, чист като изворна водичке.Ех Мирчеев, Мирчеев.От такова като теб сме на това дередже.
  • 32 Кореняк софиянец

    7 6 Отговор
    Таки, Маки, Къро,Пашата,Маджо, Цветанов и во главен Дон Тиква.
    И после се чудите защо сме на последно място по всичко и да търсим , че все някой друг ни е виновен ЕС, САЩ, Марсианците....
  • 33 Меркуцио

    6 0 Отговор

    До коментар #3 от "Последния Софиянец":

    Ами не знам как да ти го обясня, че да ме разбереш, та ще карам направо - вторият човек в Коза Ностра се казваше Бернардо Провенцано, вече е покойник. 30 години успяваше да се крие от властите в Италия и никога не е напускал страната! Никога не е ползвал компютър, нито е писал SMS-и, а заповедите ги е давал само на......листчета! Заловиха го случайно в една мандра сред кравите! Такива работи, мафиотски!
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Ивайло Мирчев? Тея, които споменаваш

    4 3 Отговор
    Някой от тях са преподаватели с Титли, и като нищо ще те поканят в съда! Други са Бизнесмени, ще направят същото! Само се чудя Асен Василев в коя категория си го сложил?? Дали имаш предвид Този от ПП ?? Този специално е учил, където теб няма дате пуснат даже да разгледаш! Има един колаж с една Крава качила се на един покрив на Къща!! А ти си Делиорманско Просто Г. О В Е Д О, качило се на покрива на Парламента!!
  • 36 АБСОЛЮТНО ПРАВ!

    2 1 Отговор
    НЯМА КАКВО ДА ДОБАВИ ЧОВЕК!
  • 37 И МАДЖО

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Делю Хайдутин":

    И Той е в кюпа. Особено, след като измести ТИМ във Варна, под натиска на Борисов.
  • 38 Селянин

    0 0 Отговор

    До коментар #14 от "Минева":

    ПП-ДБ ни върнаха 1996 год и Стига да плюёш вашия СЪМИШЛИНИК БСП Без тях закъде сте/ тяхни чупило сте / комунистически издънка
  • 39 Петър

    1 0 Отговор
    Уж е 2023, ама и политиците ни са аматьори като Мирчев, Иванов и компания.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол