Last news in Fakti

17 Март, 2023 18:36 6 105 95

Ицо Хазарта обясни как е паднало правителството на Кирил Петков

  • ицо хазарта-
  • правителство-
  • кирил петков

"Успяхме да вдигнем пенсиите и да направим безплатни детските градини. Предаването ви е 1 час. Представяте ли си след 5 минути някой да дойде и да ви каже, че не ставате и проваляте телевизията. Не приемам тази критика. Ако бяхме управлявали 10-15- години добре", каза още той

Ицо Хазарта обясни как е паднало правителството на Кирил Петков - 1

Вижте, всеки има право на критика. Това, което вярвам и никой няма да оспори е, че правителството на Кирил Петков имаше подкрепа общо 5 месеца и 10 дни - общо 7 месеца. Случиха се много неща - избухна война, то не криха олио, не плашиха, че бензина ще свърши, ваксинирани призоваваха други да протестират против ваксините. Това заяви пред bTV кандидат-депутатът от ПП Христо Петров, известен още като Ицо Хазарта.

"Успяхме да вдигнем пенсиите и да направим безплатни детските градини. Предаването ви е 1 час. Представяте ли си след 5 минути някой да дойде и да ви каже, че не ставате и проваляте телевизията. Не приемам тази критика. Ако бяхме управлявали 10-15- години добре", каза още той.

Мислил съм доста и съм намерил немалко грешки и в собственото си поведение и генерално. Това, което трябва да направя, дори с риск да загубя част от подкрепата, е да свърша това, за което съм там. Аз бях в Комисията по труда социалната политика и имаме група във "Вайбър".

Г-жа Сачева каза, че спешно трябва да направим заседание по предложение на ГЕРБ за пенсиите и имаше известна опасност за осигуряването им. Имаше вариант аз да кажа по класическия начин за "кюлчетата, шкафчетата" и да не стане. Но не направих така. Обсъдихме с колегите, видяхме предложението, подкрепихме го и проблемът беше решен", разказа кандидат-депутатът.

"Аз имам нелеката задача за трети път в рамките на година и нещо да бъда в предизборна кампания. Много често чувам политиците да казват: "Изчакайте да видим крайните резултати". Сега си давам сметка колко е вярно това, защото не знаем какво е разпределението на силите. Ако гледаме там, където имаме общо, би се получило, ако не - резултатът е около нас", обясни Петров.

"Като ходя до магазина да купя нещо за вечеря, винаги се оправяхме с 20 лв. Ние сме четирима и половина, но бебето и да си е бебе, пак си яде. 20 лв. стигаха, сега не стигат.

Едва ли е утеха да кажа, че в Източна Европа в България инфлацията е най-ниска. Имам близък, който поставя етикети в магазин за хранителни стоки в Германия и ми каза, че преди не е имал право, а сега почти всеки ден му се налага да слага нови етикети, защото всичко поскъпва постоянно. Вижда му се края, но всеки изстрада достатъчно. То със сигурност ще мине, въпросът е хората да видят, че има грижа за тях", заключи той.

Той заяви, че мнението му за демонтиране на Паметника на съветската армия е същото като на ДБ.

"Когато си имал 18 години властта в Столична община, да се сетиш по време на предизборна кампания толкова години по-късно, води до определени изводи. Това е тема, която разделя хората. Паметникът ще отиде в музей и там му е мястото. Обикалям България постоянно и искам да ви кажа, че се срещам с хиляди хора и нито един не ме попита "какво ще правите с тоя паметник". Аз знам колко е важно и колко закъсняло е това решение", заяви той.

Петров разкри, че е внесъл законопроект за осиновените деца, които искат да разберат биологичния си произход.

"Успях да направя добър законопроект, свързан с всички организации на осиновените, със специалисти по семейно право. Мнозинството не успя да разгледа този закон, а аз съм отговорен да го внеса в първия ми ден в парламента", разкри той.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 100 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Москвича

    88 66 Отговор
    Ицко наркоманчето, загуби и малката си хип-хоп аудитория.

    Коментиран от #45

  • 2 ТаУмВзе

    86 57 Отговор
    И ицко се оказа продажно балъче! Кво ми обяснява, че не разбрах. Бухахахах

    Коментиран от #38

  • 3 Боклук

    76 46 Отговор
    Наркоманът от Надежда щеше да продава коз на непълнолетните ако не бяха Бич и бат Венци да го вземат да рецитира техните текстове и да се прави на велик.
  • 4 Така така

    75 49 Отговор
    Каквото и да обяснява истината е , че падна , защото много яко се спъна и то поради некадърност и неадекватност. Благодаря предварително знам, че казах точните и обективни причини.
  • 5 Някой

    79 60 Отговор
    Щом този човек с интересният си прякор беше депутат от ПП, мислете какви боклуци има в тази партия. Много даже се задържаха във властта - почти ни вкараха във война, и почти фалираха държавата. И вместо да са подсъдими и да лежат по затворите, тези се гласят пак да ни управляват. Това ще е края на тази нещастна държавичка, ако го позволите. А може би и това ви заслужаваме като народ (или мърша?)?

    Коментиран от #87

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 ГРАД КАРНОБАТ

    65 42 Отговор
    Господин Хазарт,

    Защо пеете за НАРКОТИЦИ, Вий употребявате ли ги?
    Помним как се напихте С УЙСКИ във Вип Брадър и обиждахте Камелия, че не ви дава...

    В ПП всички са такива КОМПЛЕКСАРИ.

    Коментиран от #21

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Минева

    44 58 Отговор
    Браво, Петров и успех на втори април!
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Кражба, кражба и отново кражба

    61 39 Отговор
    Жалки хора сте това ПП, дори надминахте ГЕРБ по кражба, краварски марионетки! Изпитвам погнуса от тези ПП, всеки ден са на Козяк за инструктаж! Ристо пътя и за Украйна вие само за тях ви Беше грижа, тези от Карлово още са по фургоните!

    Коментиран от #25, #37

  • 15 По изключително

    30 21 Отговор
    мерзавски , гнусен и подъл начин , чрез безродници и грабители на България и на нейния народ !
  • 16 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    12 11 Отговор

    До коментар #6 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Не Пиши глупости от Чужд Ник
    ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ
  • 17 Я глей

    41 27 Отговор
    псевдорапарчето жалко селско тарикатче иска пак да блажи и да дреме у парламенто.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Вие сте жалки комунета

    29 13 Отговор
    България няма нужда от вас.
  • 21 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    20 18 Отговор

    До коментар #7 от "ГРАД КАРНОБАТ":

    Името Му е Христо Христов Петров а Не Хазарта

    Коментиран от #31

  • 22 Баце

    46 22 Отговор
    Ице, кажи за тези няколко месеца колко дълг изтеглихте и КЪДЕ СА ПАРИТЕ???

    Коментиран от #43

  • 23 Простото Киро

    50 24 Отговор
    Брях, какъв юрист бил Хазарта, та чак и законопроекти правил. Той.
    Тц, тц, тц.
    Пък му се приискало и 10-15 години да били управлявали.
    Миличкия.
    Те за 7 месеца разсипаха България, а след 2-3 години тяхно управление вече нямаше да я има. Какви 10 - 15 години бълнува, какви 5 лева
  • 24 Продължаваме Промяната

    27 44 Отговор
    Евала Хазарт! Затова народът гласува за теб, защото си пич! Каза им го на хейтърите! В Германия инфлацията е с пъти по-тежка от колкото при управлението на Кирчо. И то не НСИ, ами реален човек, който лепи етикетите като гламав на всеки час, може да го потвърди. Велик си

    Коментиран от #28, #54

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 бетовен

    31 16 Отговор
    Ице в първите 3 секунди от предаването си натворихте куп глупости. А най-голямата беше да си вдигнете двойно заплатите на първото заседание :) с това си вкарахте страшен автогол, после с ковид мерките и много други неща дето се случиха в първите секунди сигурно е бил интересен края, ама сори на хората не им се гледаше вашия филм!
  • 27 бибиби

    35 13 Отговор
    За неколкото месеца в МС Хазарта е тръгнал да пуска двойна гушка и е качил поне 10 килца, един слаб не изкарахме от парламента, слаби влизат едри излизат. Това е като някаква хранилка тоя парламент!
  • 28 Христо Божилов

    33 15 Отговор

    До коментар #24 от "Продължаваме Промяната":

    Ти верно ли смяташ, че Ицо Депутата познава някой си Пешо, дето лепи етикети с цени в Германия??? Аз живея в Дуисбург и всички магазини са с електронни етикети. В кой век живеете от Промяната?
  • 29 Студопор

    24 16 Отговор
    Няма как България да се оправи, докато в политиката ни се бъркат рапъри, чалгари, канадци и пожарникари. Общо взето всички, но не и хора, които наистина разбират от политика. Ицо Хазарта до вчера се бореше със СЕМ да му пускат песните, сега ще ми оправя пенсиите...! От къде на къде! Ами да направим овчарите министри на земеделието, стругарите и шлосерите министри на индустрията... Тия, дето работят в енергото може да са министри на енергетиката... Пак ще разбират повече от певци (спорно казано) дето са решили да са политици, защото никой вече не ги слуша.

    В едно от предаванията си, Слави Трифонов беше казал: "това е все едно аз да се кандидатирам за политик и хората да ме изберат - нелепо е". Няколко години по-късно стана точно това: той се кандидатира, че дори и гласуваха за него... Ами да - нелепо е!!

    Коментиран от #39

  • 30 Име

    14 10 Отговор
    Моля се - искрено - да нямаме нов Парламент.

    Първият законопроект - за осиновените.

    Ние подкрепихме ГЕРБ за пенсиите, 20 лева не стигат за бебе.

    Добре - обаче - това всичко - трябва да е комплексно и защо на парче - отново на парче.

    Шантава работа - по Вайбър.
  • 31 фреди

    8 14 Отговор

    До коментар #21 от "ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Тоя нема име нема фейс и нема номер тоя е Ицака от Овча
  • 32 бай хасан

    16 11 Отговор
    Ицо дредния пръст
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Ицеее

    11 7 Отговор
    🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
  • 35 Реалист

    19 23 Отговор
    Не ви ли е срам да пишете глупости за човека. Един от свестните хора. На 2.04. ще ги разбие пак на изборите и Нинова и Борисов. Успех на ПП и ДБ. Крайно време е в РБЪЛГАРИЯ да има читави хора и да изтеглят каруцата от блатото оставено от Герб.

    Коментиран от #40, #50

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Не е за прости...

    11 9 Отговор

    До коментар #2 от "ТаУмВзе":

    Нали си знаеш? И да ти обяснява, крадлив гербераст не може да разбере.
  • 39 Хм...

    14 21 Отговор

    До коментар #29 от "Студопор":

    Ако има 100 човека като Ицо в Парламента, значи нивото се е вдигнало значително и сме се отървали от послушните и прости, кардливи и алчни, ПКП.

    Коментиран от #46

  • 40 Все повече става ясно, че

    10 15 Отговор

    До коментар #35 от "Реалист":

    Възраждане няма да влезе в парламента!

    Коментиран от #44

  • 41 ИЦКО ЧАЛГАРА СИ ВЯРВА ЧЕ МОЖЕ ДА НИ

    16 9 Отговор
    ИЗЛЪЖЕ И ДА СЕ ДОБЕРЕ ДО ДЪРЖАВНАТА СОФРА , КИРО НИ ИЗЛЪГА НО СЛАВИ ГО СВАЛИ САМО С ЕДИН ШАМАР ........... ПОНЕЖЕ НЯМА ДА ГЛАСУВАМЕ КАТО ЦЯЛО , КИРО ИЛИ БОЙКО ЩЕ СПЕЧЕЛЯТ НО ИМ ОБЕЩАВАМ ЧЕ ВЕДНАГА ЩЕ БЪДАТ ИЗГОНЕНИ ! КОЙ ТРЯБВА ДА УПРАВЛЯВА Е ДРУГА ТЕМА , НО НЕ СА ТЕ !
  • 42 БСП на Бунището

    9 13 Отговор
    Едва ли ще го прочетеш,но да си кажа ..Ицо,подгответе законопроект за Лустрация на Комунистическите партии и техните Наследници..Сега е момента,пич...Има закон за с който Комунистическия режим е обявен за Престъпен.Сега е ред да бъдат обявени за Престъпници онези,които са го Реализирали..Техните Правоприемници и всички Комунистически и Русофилски партии...Всичко е важно,но това е най - важино.Тези,които са издигнали този гнусен паметник на Окупатора на България - да си получат Заслуженото на Бунишето на Историята!!!
  • 43 Парите са в чекмеджето

    4 10 Отговор

    До коментар #22 от "Баце":

    Не ти ли дадоха няколко стотинки и на теб? Да имаш за салатка и ракийка.

    Коментиран от #93

  • 44 НЕ Е ТАКА

    5 6 Отговор

    До коментар #40 от "Все повече става ясно, че":

    ЕДИНСТВЕНАТА ГРЕШКА НА ВЪЗРАЖДАНЕ Е ЧЕ НЕ ОБСЪЖДАТ КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ С ПРЕСТЪПНИЦИТЕ УПРАВЛЯВАЛИ ДО СЕГА , ТАЗИ ПОЗИЦИЯ МОЖЕ ДА ТИ ЕЛИМИНИРА ПРЕДВАРИТЕЛНО , ТОЕСТ ПРЕДИ ДА СА НИ ИЗЛЪГАЛИ !
  • 45 дон

    7 8 Отговор

    До коментар #1 от "Москвича":

    Това жалко изказване разкрива две неща или си платен глупаk или си обикновен глупаk
  • 46 И 1000 КАТО ИЦО НЕ ПРАВЯТ ЕДИН

    9 5 Отговор

    До коментар #39 от "Хм...":

    ИСТИНСКИ ЧЕСТЕН ПОЛИТИК ! ПОВТАРЯМ ; 1000 КАТО ИЦО СА = НА ДВЕ НУЛИ ! ...................ЛОШОТО Е ЧЕ НЕ ЗНАМ КАКВО Е ТОВА ,,ЧЕСТЕН ПОЛИТИК"............. НО ВСЕ ПАК ИЗЯСНЯВА МАЛКО ТОВА КАКВО Е ИЦО ХАЗАРТА И ЧЕ Е ЕДНА НУЛА !

    Коментиран от #55

  • 47 кокинов

    17 6 Отговор
    Ицо Хазарта се явява чучелото и клоуна на парламента, но явно не го осъзнава и си е повервал.
    Там са хора доста по-образовани от него и съм сигурен, че е взет за кашмер.
    Но пари цена немат - требва да се лапка, нали Ице?
  • 48 егати

    10 5 Отговор
    То като си изпаднал по рождение,нужно ли е да се обясняваш защо.В тази вашата партийка всичко със широки зеници и широки пак с З.
  • 49 КИРО ТРЯБВАШЕ ДА Е В ЗАТВОРА ОТДАВНА

    13 7 Отговор
    СЕГА ОСТАВА ТЪПАКА ИЦО ХАЗАРТА ДА НАПРАВИ ПАРТИЯ И ДА СЪБЕРЕ ГЛАСОВЕТЕ НА ИМБЕЦ ИЛИТЕ ОТ ЛЮЛИН ФАКАЛИТЕТО И ФИЛИПИНИТЕ , АКО НАМЕРИ ПАРИ ДА ГИ КУПИ ОБАЧЕ !
  • 50 виво

    8 8 Отговор

    До коментар #35 от "Реалист":

    Толко е свестен че хора дето са работили с него са вдигали ръце... айде малко по-леко със суперлативите, че някой може и кирливи ризи да извади той не е живял в епроветка Ицо, просто не е значим в момента и затова не е погубен с компромати... както това стана с лидера му и Лена. Компроматите държат парата и власта.
  • 51 Инженер

    7 12 Отговор
    Не съм си представял, че ще подкрепя хора с неговата професия, но ако е последователен противник на Боко Тиквата и ОПГ ГЕРБ може и да гласувам за него, защото ми достави удоволствие селфито му с Деси от ГЕРБ.
    За показването на среден пръст има решения на съдилища в цивилизования свят/на запад от Белград /, че не е подсъдно.

    Коментиран от #52

  • 52 макро

    11 8 Отговор

    До коментар #51 от "Инженер":

    Значи би гласувал за всеки който е против Бойко, супер гражданска позиция и логика.
    Той може тоя и против теб и народа български да е .... и против Бойко, но ти би гласувал за него.
    Ето от такива сме на този хал умни по цялата глава.
  • 53 Факти

    11 6 Отговор
    Ице, елементарно простовато момче. Хората гласуват някои за личности, а не за шуробаджанаците им и ако го изберат, то
    г-н Румен Радев ще продължи. Сачева е много над ицо.
  • 54 ЧИЧО СТАМАТ ШУМКОВ

    11 6 Отговор

    До коментар #24 от "Продължаваме Промяната":

    Евала Хазарт! Затова народът гласува за теб, защото си пич! Каза им го на хейтърите! В Германия инфлацията е с пъти по-тежка от колкото при управлението на Кирчо. .................................................................... Има един израз,,ЛЪЖЕШ КАТО ДЪРТ,сигурно се сещаш.Имам приятел който работи и в момента е в ГЕРМАНИЯ.Там 1 кг кашкавал е 6 евро 1 л.прясно мляко 1,25 евро.Днес купих 1 л.мляко на цена 3,50 лв от кварталният магазин.За заплатите в ГЕРМАНИЯ мисля ,че няма смисъл да говорим. Така ,че когато пишеш нещо бъди обективен.
    .
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Гандалф

    11 7 Отговор
    Преди време влади въргала беше казал, че са му предложили един милион да влезе в политиката...та се питам..ицо хазарта какво дири там...мислите ли...че се е загрижил за българия и българския народ..не визирам само него... не мислите ли че по голяма част от политическия елит са за лична финансова изгода...
  • 57 Анонимен

    7 3 Отговор
    Азазаз неорекъснато вмъкване думата аз и от там съдя, че е прост. Когато слушаш и си сред юристи, работил си в съда, макар и в едно друго време веднага усещам простите. Не е за там. А Лена да спре да го защитава. Кирчо е друг, както Василев, Лорер. Или да ви носи кафета и да ви пее и ви осигурява проститутки, така може, чистач също става.
  • 58 Вълк единак

    6 13 Отговор
    Успех Ицо, Респект!

    Коментиран от #68

  • 59 Биби

    12 4 Отговор
    Иди направи шмрък за успокоение. Айде иди.
  • 60 КАДИРОВ ЩЕ ДОКОПА ЗЕЛЕНСКИ

    4 4 Отговор
    ЩЕ АРЕСТУВАТ ПУТИН , А БОЙКО НЕЕЕЕЕ ! БОЙКО НЕ Е ПРЕСТЪПНИК !................. ЗАЩО Е ОСЪДЕН ТОГАВА ?
  • 61 ЧИЧО СТАМАТ ШУМКОВ

    10 4 Отговор
    "Като ходя до магазина да купя нещо за вечеря, винаги се оправяхме с 20 лв. Ние сме четирима и половина, но бебето и да си е бебе, пак си яде. 20 лв. стигаха, сега не стигат............................................................................ ИЦЕ! ТЕЗИ 20 ЛВ КОГАТО СТИГАХА КОЙ БЕШЕ НА ВЛАСТ? ТИ САМ ЩЕ СЕ СЕТИШ.СЕГА НЕ СТИГАТ ЗАЩОТО И ТИ БЕШЕ С ,,ШАРЛАТАНИТЕ,,ВПРОЧЕМ НЕ СИ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ЗАЩОТО ЗА 7 МЕСЕЦА В ПАРЛАМЕНТА ОПЪНА НАЙ МАЛКО 40 000 ЛЕВА И ДА ТИ КАЖА ТОВА Е ДОХОДА ЗА 6,5 ГОДИНИ НА ПЕНСИОНЕР С МИНИМАЛНА ПЕНСИЯ.
  • 62 ЗАЩО КИРО АРЕСТУВА БОЙКО ?

    6 4 Отговор
    И НАЙ - ИНТЕРЕСНОТО Е ЗАЩО ГО ПУСНА НА СУТРИНТА БЕЗ ДОРИ ДА ГО ОБВИНИ В НЕЩО ИЛИ ПОНЕ ДА ГО РАЗПИТА ЗА НЕЩО .......... Е ТАКА ПУСНА ГО И НИЩО ? И ОЩЕ ПО ИНТЕРЕСНО КАК ТАКА ЦЯЛОТО ГЕРБ БЕШЕ ПРЕД КЪЩАТА НА БОЙКО ОЩЕ СЛЕД ОБЯД , ПРЕДИ ПОЛИЦИЯТА ................. ? КАК ВИ СЕ ВИЖДА , ТОВА НЕ Е ЛИ КОАЛИЦИЯ ОЩЕ ОТТОГАВА ?
  • 63 Хсйрй

    9 5 Отговор
    Тоя тъ.пак ицо, къде се слага? Да си пее нар.кома.нските песни и да се маха заедно с простотоКиро и пенделаАсен.
  • 64 Преди време влади въргала беше казал, че

    6 3 Отговор
    са му предложили един милион да влезе в политиката.. И НА КИРО И НА БОЙКО СА ПРЕДЛОЖИЛИ , А СПЕЦИАЛНО ЗА КИРО ЗНАЕМ И КОЙ ГИ Е ПРЕДЛОЖИЛ И ЧЕ Е С ПАМПЕРС !
  • 65 Ице, ице

    9 7 Отговор
    Къде попадна, в този отпадък ПП и ДБ!
  • 66 РадеВ

    7 5 Отговор
    Падна. На лена на парапета падна. А може и на Асенчо на спеца да падна.
    Жалко за държавата ни. Затова от 1300 г 700 сме били под чужда власт.
  • 67 ТозиТъпакИцо

    8 5 Отговор
    Що не вземе да се обеси на някое дърво?

    Коментиран от #74

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Равнопоставеност

    6 3 Отговор
    Ицко, имаш ли х е м о р о и д и, че Ленчето вече нямало. Пушиш ли още козче като... да живее културата... или да те питам Неков друго въпросче?Вие за краткото си управление такъв старт дадохте на горивата и тока, че ако ви бяхме чакали 15 години с това темпо щеше да се наложи да се сменят касовите апарати, че нямаше да могат да събират цените. А пенсиите и градините по традиция ги бутнаха напред коалиционните ви партньори.
  • 72 СмъртЗаПродажникаХазарта

    4 5 Отговор
    СмъртЗаТеб и ППлакеите!!!
  • 73 Елена

    9 3 Отговор
    Хазарта е наркоман, това не е тайна за никого. Палячото на ПП.

    Коментиран от #78

  • 74 Да му отрежатГлаватанаТозиХазарт

    5 3 Отговор

    До коментар #67 от "ТозиТъпакИцо":

    СмъртЗаПродажницитеНаБългария
  • 75 Ей ИзоНаркоман

    7 4 Отговор
    Вземи си дозата и лягай в мазето, нешастникПП. Няма да ти е за първи път. Ама за случката ще разкажа в някоя телевизия.
  • 76 Нурс

    7 6 Отговор
    Предателя, чалгаджия, С. Трифонов , по заповед на Кремъл, направи преврат и свали правителството а после си избрахме Бай Ганьо , (Боко)който е още по голямо зло и резил за България

    Коментиран от #80

  • 77 Ива

    7 2 Отговор
    Този човек е мъртво роден.Даже в неговата гилдия не го приемат.Тези, които гласуват за този наркоман са същите като него.Срам и позор от такива изхвърлени от обществото хора!Клоун с крива физиономия по рождение, срам запарламента!
  • 78 Валери

    7 2 Отговор

    До коментар #73 от "Елена":

    Като е наркоман, що чини в парламента?До там ли стигнахме?Отвратен съм и няма да гласувам.
  • 79 бай Даньо

    7 3 Отговор
    Пълен нещастник!
  • 80 Това звучи толкова тъпо

    7 3 Отговор

    До коментар #76 от "Нурс":

    колкото платените глупаци с нисък интелект на ПП и ДБ! Тотално дъно е да плащаш за лъжи! България няма нужда от мафия, лъжци, крадци като Пп и ДБ!
  • 81 Евала

    4 2 Отговор
    Ицко искам да шиеш Тулупа през гащите .
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Попов

    7 3 Отговор
    От къде го извадихте този никакъв човек? Ами тя Ризова се разтапя пред тези наркомани, но със стойностните хора се заяжда , прекъсва и подскача като петел.Предаването било нейно, сигурно и телевизията е нейна собственост? Платена и подкована от ПП и Божков.Държанието спрямо определени хора е нагло, грозно и арогантно.И нека накрая да си облече една блуза с дълъг ръкав, все пак е зима !Омръзнала е на всички!
  • 84 Юлия

    4 3 Отговор
    Като говорим за Ризова- нея само Екатерина Захариева и Деси Атанасова я оправят, но тя тях не ги кани.Явно има защо.
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Марина

    5 2 Отговор
    Аз имам мнение за този сбъркан човек, но ми трият постовете. Защо, нямам обяснение.Наркоманска история.
  • 87 Да да

    3 2 Отговор

    До коментар #5 от "Някой":

    Ти не мижеш да мислиш. Крадците къде трябва да са?
  • 88 Да да

    4 6 Отговор
    Всички сме виновни като гласуваме за герб дпс бсп, тези ни ограбват.
  • 89 Коментар

    8 2 Отговор
    Цитат:"Успяхме да вдигнем пенсиите и да направим безплатни детските градини."
    Успяли сте,защото Нинова ви е гонила по коридорите да го приемете,а после си приписахте заслугите.
    Иначе ви видяхме как в 48-мото НС бойкотирахте вдигането на МРЗ и даже имаше предложения да се въведе термина "нето" като по този начин вместо да се увеличи да се намали...
  • 90 Кой ще те чака 15 години?

    4 2 Отговор
    Дори 15 дни никой няма да те чака да се наиграеш.
  • 91 не е лошо момчето

    5 2 Отговор
    Но не е за Парламента. Нито речникът му речник, нито от правоговор разбира, от политика пък - изобщо. Той, милият, си мисли, че като помага тук-там на хора, които са по-зле от него, и вече е завършен политик. Добре, че си показа средния пръст, защото се чудех да не би да му липсва. Случва се. Но няма тежест, въпреки, че си има среден пръст момчето. И се самоизтъква някак. Е, какво да прави човека, като никой не се сеща да каже две добри думи за него.
  • 92 хаахх

    4 2 Отговор
    Все се чудех защо има толкова неумна физиономия тоя и той реши да ни обясни
  • 93 Те така стана

    3 2 Отговор

    До коментар #43 от "Парите са в чекмеджето":

    Не стигнаха до мен, щото белото много е поскъпнало и целата компанийка ПП ги профука само за тях си.
  • 94 ДРУСАНО ЖИВОТНО

    4 2 Отговор
    ИЗЛЕКУВА ЛИ XЕМOPОИДИТE ?!
  • 95 ОБИЧАМ ИДЬОТИ ДА МИ ,,ОБЯСНЯВАТ" КВОТО

    0 0 Отговор
    СИ ИСКАТ , ТОЧНО ТОВА МИ ЛЕКУВА ЗАПЕКА !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове