Last news in Fakti

18 Март, 2023 05:24 1 711 18

Атанас Зафиров: Социологически проучвания са манипулативни

  • атанас зафиров-
  • бсп-
  • избори-
  • доцологически проучвания

БСП ще има значително по-добър резултат спрямо социологията, заяви зам.-председателят на партията

„Тези социологически проучвания, които вървят в момента и облъчват българското население, са манипулативни. Сигурен съм, че ще има големи изненади на 2 април. Основания за това ми дава и все по-ясното разграничение между партиите на войната и партиите на мира. При всички положения БСП ще има значително по-добър резултат от този, който получаваме (в социологическите прочувания – бел. ред.).“

Това каза в студиото на Euronews Bulgaria зам.-председателят на БСП и водач на кандидат-депутатските листи на партията в областите Враца и Хасково Атанас Зафиров.

Той добави, че след изборите от партията ще проведат вътрешно допитване на своите членове и симпатизанти за бъдещите си действия.

„Издаването на заповед от Международния наказателен съд в Хага за арест на руския президент Владимир Путин е притеснително, защото води до допълнителна ескалация на конфликта и обезсмисля макар и плахите опити за намиране на мирно решение чрез посредничеството на трети държави“, коментира Зафиров.

„Подобен подход взривява в зароди търсенето на мирни решения, води до ескалация на конфликта и в крайна сметка губи цяла Европа“, добави той.

Даването на оръжия за Украйна ни прави страна в конфликта – едно от първите неща, които ще предложим в следващото Народно събрание, е това да спре.

„От близо 2 години България функционира като страна и форма на управление по ръба на конституцията. България се ръководи от служебни правителства, които на практика не са избирани от никого, не се контролират от никого и могат да правят каквото си искат“, коментира Зафиров.

Според Зафиров сензори и камери по границата с Турция няма да спрат мигрантите по пътя ѝ през България.

„Пращаме неподготвени хора по границата. Мигрантският натиск ще се засилва. Лицемерното поведение на партиите в последния парламента направиха така, че разумните и крайно необходими промени в Наказателния кодекс, които бяха предложени от БСП за България за повишаване на наказателната отговорност, пълна конфискация на имуществото, 20 години затвор за хората, ангажирани с този бизнес, не бяха приети“, коментира Зафиров.

Армията трябваше отдавна да бъде разположена по границата, смята политикът от БСП.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сменям си ник-а

    15 2 Отговор
    Армията трябваше отдавна да бъде разположена по границата, смята политикът от БСП.

    Защо нашата армия?
    Нидерландия и Австрия да идват и да си пазят ШЕНГЕНската граница
  • 2 Така е

    7 0 Отговор
    ВЕРНО !!!
  • 3 БКП

    10 8 Отговор
    Този господин да дсземе да отслабне, защото не може да си носи тръТката вече.
  • 4 Ирена

    11 13 Отговор
    Напълно е прав. Тиражираните резултати от уж избори за деня са пълна измама. Няма кой да гласува за просто Киро, а и Бойко не става.
  • 5 Съдбата на динозавъра

    10 4 Отговор
    Прасчо още не е разбрал че ще получат още по-малко гласове от предишните избори..така е като най-умният там е Румен Гечев пък той никак не е умен
  • 6 Атанас Зафиров как сте се подредили

    8 2 Отговор
    на страницата, Всички сте се Освинили!
  • 7 Истината е,че Възраждане

    7 6 Отговор
    Няма да влезе в парламента.
  • 8 Точно така

    7 11 Отговор
    Социологическите изследвания за изборите са манипулативни! "Възраждане" са първа политическа сила!

    Коментиран от #10

  • 9 оня с коня

    4 3 Отговор
    И да КАЖЕ този БСП-Политик:АКО Резултатът на Изборите ПОТВЪРДИ прогтозата на Социолог. Проучвания ЩЕ СИ ПОСИПЕ ЛИ С ПЕПЕЛ Главата и ще признае ли че се е произнесъл предварително по МАКСИМАЛНО Популистки начин?Колкото до обещаното "Вътрешно допитване" на партията за каквото Политикът говори - Ще се проведе ли СЪВСЕМ ФОРМАЛНО Такова,а по стара БСП-Традиция Нещата ще се решат в Тесен кръг в Изпълн. Бюро?Относно издаването на осъдителна присъда на Путин от Съдът в Хага което било "Притеснително",да посочи Зафиров - КОЛКО Му е личното Притеснение по Скалата на Рихтер,за да ориентират Феновете на БСП и да се равнят по него!Накрая Зафиров иска да не даваме Оръжие на Украйна,което на Практика значи:1/Украйна да бъде губеща страна във войната,като Най-ценните й Територии бъдат Анексирани от Русия.2/Да спре Бълг Оръжейно производство ,за Секване на Заплатите на Заплатите на Заетите в него обаче Зафишров и цялото БСП ОТКАЗВАТ да носят някаква отговорност.3/Призивът на БСП да не бъдем страна в Конфликта означава на практика да се РАЗГРАНИЧИМ от Общите решения на НАТО и ЕС иизобщо от Целия Западен свят.Как мислят социалистите- Как ще погледнат Партньорите ни от НАТО ,ЕС и Америка и няма ли това да се отрази доста Негативно на Икономиката ни вследствие ОРЯЗВАНЕ на Еврофондовеи съкращаване на финансирането ни по доста Програми?
  • 10 Първа,ама

    5 3 Отговор

    До коментар #8 от "Точно така":

    В тик ток.А Копейката може да стане арестанти.
  • 11 Чочо

    3 0 Отговор
    Сега ли го разбра.
    Докато имахте преднина им вярвахте,сега , когато се топите не им вярвате.... хахахаха
  • 12 И кое точно бкп ще има

    4 0 Отговор
    повече проценти? бкп–бсп, бкп–п.п., бкп–дъ.бъ.???? Другите прекръстени комунисти или всички общо с по 1% се гласите пак да узурпирате властта с помощта на пудела ви червен гумен крадеф???????
  • 13 Така е нака,

    5 0 Отговор
    много си прав! Манипулативни са защото ви завишиха доста процента! Реално ще получите 3-3,5% !
  • 14 Хитрото

    3 0 Отговор
    Вярно е аз съм най - пълен от всички и шкембето ми е най - голямо.
  • 15 дядото

    0 0 Отговор
    и не само тези проучвания са манипулирани.при предизборна кампания,медиите канят политици пред екраните.вместо да бъде осигурено време да изложат пред избирателите идеи,платформи,цели,ставаме свидетели на пълна отврат-дългокоси и неизвестно колко умни журналистки прекъсват,опорочават,объркват,подиграват се едва ли не с поканените и налагат теми които са им разпоредени.това изглежда е нашия вариант на свободни медии.
  • 16 Коко

    2 0 Отговор
    Кой, този ли е политик?? Бе де дърво не очегарено, гледам доста се е оял въпросният политик!
  • 17 Веселяк

    0 1 Отговор
    Аз ше гласувам за русофилите и Волен само за майтапа 🤪 а иначе въобще не ми дреме 😆
  • 18 ЕДНО ГОВОРИТЕ

    1 0 Отговор
    ДРУГО ПРАИТЕ - ОТ 75 ГОД. ВИ ЗНАМ КАКВИ ВИЛИ НАПРАИХТЕ ПО КУРОРТИТЕ ЗА ПО 30 СТОТИНКИ МЕТЪРА , ВСИЧКИ БЯХТЕ ЕДНИ И СЪЩИ - ИЗКЛЮЧЕНИЯТА ДОКАЗВАХА ПРАВИЛОТО ! ПОСЛЕ БЕЗ ПАРИ И ВИЛИТЕ СИ СТРОИХТЕ БЕЗ ДА ХОДИТЕ ДА ВИДИТЕ КВО СТАВА ! МОШЕНИЦИ И КРАДЦИ СТЕ ДО ДЕН ДНЕШЕН ..... СЕГА ОБАЧЕ ТРЪГНАХТЕ НА ЕДРО , С МИЛИАРДИ КРАДЕТЕ - ВСИЧКО СЕ ЗНАЕ И ТОВА НЕ ВИ ИНТЕРЕСУВА ТОЧНО ЗАЩОТО ВСИЧКИ ГО ПРАВИТЕ !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове