Last news in Fakti

19 Март, 2023 11:48 2 470 104

Велизар Енчев: Инфлацията няма да бъде овладяна с рязането на пенсии и заплати, или с купуването на втора ескадрила F-16

  • велизар енчев-
  • инфлация-
  • овладяване-
  • пенсии-
  • заплати-
  • самолети

„Този едър български бизнес, който получи енергийни помощи, намали ли цената на своите производства, увеличи ли заплатите на своите служители? Напротив, този същият едър бизнес, който бе така щедро подпомогнат, отказва в момента да увеличи минималната работна заплата“, категоричен бе кандидатът за народен представител от левицата

Велизар Енчев: Инфлацията няма да бъде овладяна с рязането на пенсии и заплати, или с купуването на втора ескадрила F-16 - 1
Снимка: Euronews Bulgaria

„Позицията на България трябва да бъде неутрална по отношение на войната в Украйна, каквито са на Турция и Унгария. Никакво изпращане на оръжия и боеприпаси. Защото България има исторически багаж по отношение на отношенията си с Руската федерация, какъвто нито Турция, нито Унгария имат. Ние трябва да имаме историческа памет и не трябва да подкрепяме ничия агресия в 21 век.“ Това заяви кандидатът за народен представител от „БСП за България“ Велизар Енчев в предаването „Добро утро, Европа“ на Euronews Bulgaria.

„Инфлацията няма да бъде овладяна със закупуването на втора ескадрила самолети F-16. Инфлацията няма да бъде овладяна и с орязването на пенсии и заплати, за каквото вече говорят партиите от „коалициите на войната“ ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС“, категоричен бе Велизар Енчев и добави: „Два милиона български пенсионери трябва да знаят, че дължат увеличението на пенсиите си изключително на БСП.“

„Този едър български бизнес, който получи енергийни помощи, намали ли цената на своите производства, увеличи ли заплатите на своите служители? Напротив, този същият едър бизнес, който бе така щедро подпомогнат, отказва в момента да увеличи минималната работна заплата“, коментира кандидат-депутатът.

Енчев каза още, че на фона на това, което се случва с банковата система на САЩ, очакваните сътресения в банковата система на ЕС, както и това, което се е случило в Хърватия, България не бива сега да влиза в Еврозоната.

„За една голяма част от българите темата за навлизането на джендър идеология в България е важна. Има два пола – мъж и жена. Ние трябва да уважаваме биологията, а не новата идеология на либералите в Европа и САЩ. Затова БСП организира този референдум срещу това тя да бъде преподавана в българските училища“, подчерта той.

„Гласувайте с номер 1 в бюлетината на 2 април за „БСП за България“, която представлява „коалицията на мира“ и е основна алтернатива на „коалицията на войната“, призова в заключение Велизар Енчев.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 38 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТаУмВзе

    67 32 Отговор
    РЕСПЕКТ!
  • 2 Това

    57 32 Отговор
    Е ясно. Но Кирчовците и Ристовците вече откраднаха парит , а вие , народа , трябва да ги връщате ! И правилно , вие ги довлякохте на власт , и сега ще си плащате тъпотията !

    Коментиран от #11

  • 3 Точно така е ! Браво !

    80 18 Отговор
    „Този едър български бизнес, който получи енергийни помощи, намали ли цената на своите производства, увеличи ли заплатите на своите служители? Напротив, този същият едър бизнес, който бе така щедро подпомогнат, отказва в момента да увеличи минималната работна заплата“, коментира кандидат-депутатът.
  • 4 Дааааааа, за тва иде реч!

    62 15 Отговор
    Общата облагаема данъчна печалба за 2020 г. беше около 27 млрд. лв., а за 2022 г. е 47 млрд. лв. !!!!! пенсиите !!! (За сравнение) за цялата 2022 г. са в размер само на 15,6 милиарда. лв., което е 100,8% от предварително планираното но без да е отчетена никаква инфлация и поскъпване на живота. Тоест в джобовете на шепата капиталистите, корпорациите и акционерите, влизат 3,2 пъти повече пари отколкото в джоба на всички пенсионери взети заедно. Ето това е вредната дясна политика и неолиберализъм от американски тип. Облагаемата данъчна печалба за 2022 г. е 47 млрд. лв. при БВП на България около 164 млрд. лева !!!! Сами преценете какъв % от БВП са корпоративните печалби на бизнеса ..... близо 30% от БВП !
  • 5 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    50 17 Отговор
    Ама то още първата ескадрила
    НЕ сме КУПИЛИ/ПОЛУЧИЛИ ❗❗❗
    Какво остава за втора да говорим❗
  • 6 вече не гласувам за партии а за хората

    65 20 Отговор
    Мъдър български политик ! Винаги съм му симпатизирал без значения в коя партия е . Има хора идеалисти и той е един от тях .
  • 7 Българка

    37 77 Отговор
    Поредният говорител на Кремъл и русороб Енчев нима смята, че е мир избиването на дестки хиляди украинци, гаврата и издевателствата с украинското население, отвличане в Русия на деца от Украйна? Не знаех, че убийствата, грабежите са мир, а помощ за жертвата да се защити е военолюбие!
    Енчев и вся путинисти в България са срам и позор! Гноен цирей!

    Коментиран от #9, #19, #30, #84

  • 8 Хахахаха....

    43 8 Отговор
    „Инфлацията няма да бъде овладяна със закупуването на втора ескадрила самолети F-16.
  • 9 Айшито

    29 16 Отговор

    До коментар #7 от "Българка":

    Ми ас сам по бългърка от теб ма како Илизар право гувори!
  • 10 Браво

    53 21 Отговор
    на Велизар. Но такива като него, все повече им запушват устите. Радваме се , че такива журналисти имат трибуна , да изразяват мнения - свободно!!! Защото от националните , на журналистите им запушват устите. БНТ, nowa i btw, които се изписват на латинеца , не са български , което е много жалко.....
  • 11 рада дълбоката

    32 9 Отговор

    До коментар #2 от "Това":

    Прав си но има нещо друго ,тия дето гласуват за тях (Изм@мата и ДБ ) те ще могат да си платят гяволъка защото те по един или друг начин са се облажили но останалите , болшинството ще плащат чуждия мастраф . И пак като гледам ,взети заедно повече от 50 % са готови отново да ни обуят защото недоволните не гласуват ( простеят с техния избор) защото нищо нямало да се промени . Ами стоите на дивана и чакате някой друг вместо вас да го промени !!

    Коментиран от #35

  • 12 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    29 8 Отговор
    - Как мога да гласувам за другаря Енчев , ама без да гласувам за БСП?
    - Ами не можете!
    🤔 и къде ми е избора 🤔


    - А защо БоБо, КОРнела, Коста..... са все на първите места?
    -Ами защото , ако са на вторите, няма да влязат в НС ❗

    Коментиран от #42, #70

  • 13 NATO ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ

    42 19 Отговор
    Да си хранят солджерите на американска земя. Тия Предатели ни докараха да имаме общи военни части с ТУРЦИЯ - 5 вековния ПОРОБИТЕЛ. Тренират ги в Пловдив. През България тече непрекъснат керван от бойни машини, разтоварени в гръцки пристанища за Украйна
  • 14 !!!?

    21 47 Отговор
    Поредния прокремълски рептил - братушка на "защитника" на православието Кадиров !!!?

    Коментиран от #22

  • 15 разбира се

    17 7 Отговор
    На 2-ри знаете за кого да гласувате!

    Коментиран от #36

  • 16 ВСИЧКИ СРЕЩУ КОЛОНИЗАТОРИТЕ

    44 11 Отговор
    В България вече няма български заводи, има КОЛ центрове, които утре ще са другаде. Фирмите които произвеждат са филиали на чужди корпорации. Даже супермаркетите изнасят търговските печалби в чужбина. Да не говорим за ЗЛАТОТО, което всяка година е 6-7 ТОНА, а плащат комисия 1.5%. Това деже не са стъкълца, а пясък

    Коментиран от #18

  • 17 Гражданин

    15 34 Отговор
    Пенсионерите помнят обаче, че БКП и Жан Виденов направиха долара 3000 лв и изгоря пенсионния фонд на държавата!

    Коментиран от #23

  • 18 Гражданин

    16 7 Отговор

    До коментар #16 от "ВСИЧКИ СРЕЩУ КОЛОНИЗАТОРИТЕ":

    Това го прави нашата посткомунистическа олигархия!

    Коментиран от #25

  • 19 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    38 11 Отговор

    До коментар #7 от "Българка":

    " Не знаех, че убийствата, грабежите са мир...."
    Още много неща не знаеш ❗
    Не знаеш , че над Белград Бай Дън лично разпореди да хвърлят боНби, а не боНбони❗
    Не знаеш какво сториха в Рака jaнките❗
    Не знаеш , че същия този съд ,
    който сега търси Путин,
    търсеше и jaнките, че са отвлекли с ШАШт деца ❗
    Не знаеш , че тогава децата бяха отделяни от родителите, а jaнките нарекоха съда "ЦИРК" ❗
    Не знаеш , че децата сега са сирачета,
    НО знаеш , че сега Чичо С(р)ам поддържа този съд ❗
    / СЪЩИЯ СЪД КОГОТО ОБЯВИХА ЗА
    "Ц.И.Р.К. " /

    Коментиран от #89

  • 20 55 години от клането в село Сонг Ми

    40 9 Отговор
    от войници от 23-та пехотна дивизия на американската армия на виетнамски селяни . Тогава бяха убити 504 цивилни, от които 210 деца: 50 - под три години, 69 - от четири до седем години, 91 - от осем до дванадесет години.Съдът в Хага (тогава Международен съд) не показа интерес към това събитие. Американската армия разследваше. В резултат на това само лейтенант Кели, който излежа три години под домашен арест, беше признат за виновен.

    Коментиран от #24

  • 21 грабят и лъжат народа

    29 4 Отговор
    А той спи. Като във Франция трябва.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    37 9 Отговор

    До коментар #17 от "Гражданин":

    Това го учат сега учениците ❗
    Пенсионерите помнят това време, когато слязоХМЕ дори от рейсовете и ходихме на работа пеша ❗
    Помним и , че Жан Виденов
    Е ЕДИНСТВЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ
    ( а май и несамо български)
    ПОЛИТИК КОЙТО ОТКАЗА СРЕЩА
    С ШОРОШ И КРАЛИЦАТА ❗

    Коментиран от #45

  • 24 !!!?

    13 38 Отговор

    До коментар #20 от "55 години от клането в село Сонг Ми":

    Темата е варварската инвазия на Кремълската фашистка клика в "братска" Украйна бе...не американските престъпления !!!?

    Коментиран от #27, #28, #33

  • 25 ДЕБЕЛИЯ САШКО В БРЮКСЕЛ

    31 7 Отговор

    До коментар #18 от "Гражданин":

    и той ли е комунист, Грозното НАДЕ, дето прилапа гаражите на ЦК и тя ли, Мултимилионерът И.КОСТОВ , който хариза заводите и той ли е комунист, Айде Бандита от Банкя е бил КОМУНИСТ, ама се прави на пострадал от дядо си, а баща му в МВР полковник. Общото е едно - СЛУГИ НА САЩ. Тиквата скъса чифт цървули миналия месец да обикаля около КОЗЯК
  • 26 Грабят народа и лъжат а факта е че:

    30 2 Отговор
    корпоративните печалби на бизнеса са рекордни от 1989 г до сега ..... И са близо 30% от БВП !
  • 27 ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НА САЩ

    22 11 Отговор

    До коментар #24 от "!!!?":

    са БЕЗ ДАВНОСТ
  • 28 Град Симитли

    1 10 Отговор

    До коментар #24 от "!!!?":

    Същата е.
    И имаш колажи по темата.
  • 29 България не бива сега да влиза в Еврозон

    21 12 Отговор
    Категорично !
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 дцфж

    34 2 Отговор
    Върнете прогресивното данъчно облагане! Плоският данък е отживелица.
    Съкратете държавната администрация и публичния сектор!
    Държавният чиновник да започне да си плаща данъците!
  • 32 НЕ на НАТО, не на САЩ

    26 10 Отговор
    НЕ на Атлантическият слугинаж !
  • 33 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    24 6 Отговор

    До коментар #24 от "!!!?":

    То тази тема Я НЯМА НИКОГА ❗
    ЩО ЛИ 🤔





    Някъде бях чел, че дори младите японци не знаят кой е хвърлил над Хирошима и Нагасаки демокрацията ❗

    Коментиран от #38, #44

  • 34 дцфж

    22 3 Отговор
    Още когато започнахте да давате милиардите на бизнеса, знаехте, че той ще трупа богатство, но няма да увеличи заплатите. Тоя бизнес "внесе" пари в партийните каси, нали?
    Някой ще изкара ли данни колко пари даде бизнесът на ГЕРБ, ДПС, БСП и др.?
  • 35 Алооооуу

    15 2 Отговор

    До коментар #11 от "рада дълбоката":

    А бре вие не разбрахте ли ,че едните и другите са едни същи!! Просто мафията и статуквото се подмладяват!!

    Коментиран от #77

  • 36 Макс

    3 7 Отговор

    До коментар #15 от "разбира се":

    Разбира се че знаем . Само номер 12 !!!
  • 37 Име

    17 6 Отговор
    Симпатичен ми е - не останаха много хора - да подреждат мисли.
  • 38 дцфж

    4 23 Отговор

    До коментар #33 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    Хирошима и Нагасаки се случиха заради японския император. Чети малко повечко! И търси причинно- следствените връзки.

    Коментиран от #48, #92

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Лекар

    16 7 Отговор
    Няма други . В момента „БСП за България“ са единствените нормални . Браво на Енчев !
  • 41 Българин

    4 26 Отговор
    Петата колона на Москва от национални предатели и българофоби буквално е обсебена от идеята да провали по някакъв начин сделката за втората партида F-16. И същите тези руски подлоги с умиление говорят за времето когато българската армия е имала 2800 танка и над 150 изтребителя от различни модели! Но руски!

    Коментиран от #49, #64, #78

  • 42 🇧🇬 КАКАП@ТКА @ ‼️

    4 9 Отговор

    До коментар #12 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    Е пак си избрал този, дето не трябва!
  • 43 Истината

    6 19 Отговор
    Два милиона български пенсионери трябва да знаят, че дължат увеличението на пенсиите си изключително на Асен Василев и Продължаваме Промяната!!! Асен Василев беше финансов министър и той направи бюджета и реализира вдигането на пенсиите!!!
    БСП защо не ги взигна до сега за 30 години????

    Коментиран от #55

  • 44 Само питам

    6 17 Отговор

    До коментар #33 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    А младите руснаци и дъртите русофили знаете ли, че Русия и Германия започнаха ВСВ поделяйки си Полша? И докато Европа се бореше с нацистите руснаците снабдяваха Германия със стратегически суровини а руската пропаганда величаеше силата на немското оръжие?
  • 45 второкласник

    7 12 Отговор

    До коментар #23 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    Стига сте ни го поднасяли тоя Жан Виденов. Каква е била ползата от него, май никаква!

    Коментиран от #51

  • 46 Сатана Z

    18 3 Отговор
    Киро Парапета и Боко Тиквата + джуджето Хаяско Атанасов точат ножовете да заколят Българите за курбан.Не гласувайте за Коалицията на войната .

    Z
  • 47 Смерш

    5 20 Отговор
    Този е офицер от 06 отдел на ДС и активен агент на влияние на КГБ. Колко по 4000 е взел?
  • 48 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    22 5 Отговор

    До коментар #38 от "дцфж":

    Решението Япония да се предаде е взето преди двете бомби да бъдат хвърлени ! И то е защото настъпва голяма групировка от Червената армия❗
    А бомбите са хвърлени именно за да изпреварят капитула ията на Япония пред ЧА ❗
    Някой НЕ чете достатъчно,
    но не съм аз❗

    Коментиран от #63, #66

  • 49 Читател

    16 2 Отговор

    До коментар #41 от "Българин":

    Няма колони господине, фактите показва че се нямаме армия техника нищо нямаме и образование и здравеопазване няма всичко съсипаха подлогите български.

    Коментиран от #56

  • 50 САЩ, очаквани сътресения

    13 5 Отговор
    Тепърва го чакат.

    Коментиран от #61

  • 51 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    7 3 Отговор

    До коментар #45 от "второкласник":

    Не те ли научиха в първи клас да познаваш числата❓
    Пише се 17 , а не 23 ❗
  • 52 Прокопий

    5 15 Отговор
    А, леле, столетният труп извади от нафталина дрОгаря от I главно! Айде лустрация най-сетне!
    Смешни сенилни фашистотрошляци от миналия век...
  • 53 Долу САЩ !

    13 3 Отговор
    „Кризата започна от времената на антипандемичните мерки, когато някои развити икономики злоупотребяваха с монополната си власт, по отношение на валутните монополи.Откриха печатницата в САЩ и отпечатаха 5,9 трилиона долара! Това съответства на 38% от всички пари в обращение!
    Те ги отпечатаха в продължение на две години, което е приблизително количеството, отпечатано през предходните 40 години.Същият процент в еврозоната, напечатаха 2,5 трилиона!
  • 54 един

    6 13 Отговор
    Поредният застанал на амбразурата комунист,който си е облизвал пръстите бъркайки в народната каца със "мед"!
  • 55 Много добре запознат

    6 5 Отговор

    До коментар #43 от "Истината":

    Не само два милиона български пенсионери, но и всички останали трябва да знаят: ПО ВРЕМЕ НА ТЯНОТО УПРАВЛВНИЕ ИЗЧЕЗНАХА ДЕВЕТ МИЛИАРДА ЛЕВА , НЕЗНАЙНО КЪДЕ!! Така че се разкарайте, ти и твоята истина!!

    Коментиран от #58

  • 56 Прокопий

    5 15 Отговор

    До коментар #49 от "Читател":

    Имаме повече икономика, отколкото по време на СИВ! Нямате акъл pycopoбетата - за това спор няма, дрОгарю!!!

    Коментиран от #86

  • 57 НЕ на САЩ, не на Атлантическият слугинаж

    15 5 Отговор
    ЕЦБ и САЩ отпечатаха почти 8,4 трлн. долари и евро, след това вдигнаха лихвените проценти поради инфлацията, която сами създадоха и която инфлация допълнително се повиши поради и поради войната и санкциите, .....но и без война щеше да я има......

    Коментиран от #59

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Прокопий

    2 10 Отговор

    До коментар #57 от "НЕ на САЩ, не на Атлантическият слугинаж":

    А щеше- не щеше,сега и врачки станахте троловете!!!
    😄😄🤣🤣😄😄🤣🤣😄😄😄😂😂😂
  • 60 Минева

    3 0 Отговор
    Такива са мерките, дебелкови
  • 61 Прокопий

    5 12 Отговор

    До коментар #50 от "САЩ, очаквани сътресения":

    Чакате ги вече трето поколение пролетарий в блатото тия сътресения, мрете от самогон на по 50, ама все не дочаквате...🤣🤣🤣😂😂😂
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 дцфж

    4 16 Отговор

    До коментар #48 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    Не те знам какво си чел или чел без разбиране, ама причинно- следствените ти връзки се губят. Пак чети! Повторението е майка на знанието. САЩ изобщо не са искали да хвърлят каквото и да е над Япония. Били са принудени. Темата изобщо не е за атомните бомби. Май нещо си чел или гледал наскоро и бързаш да се похвалиш във форумите. Ама не му е тук мястото.

    Коментиран от #68

  • 64 Запознат

    2 17 Отговор

    До коментар #41 от "Българин":

    Такава е заръката им от Кремъл Руснаците изпитват неистов страх от F-16,защото техните летящи тенекии су за нищо не стават! Та затова пищи тоя като настъпано коте!
  • 65 За инфлацията

    15 3 Отговор
    Са виновни единствено САЩ !

    Коментиран от #69

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 САЩ грабят

    16 2 Отговор
    Работливият български народ. Долу САЩ !
  • 68 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    15 2 Отговор

    До коментар #63 от "дцфж":

    🤔🤔🤔🤔🤔🤔
    " САЩ изобщо не са искали да хвърлят каквото и да е над Япония. "
    милите те 😒😒😒
    "Били са принудени."
    🤔🤔🤔 от льошия Сталин ли 🤔🤔🤔
    Или от наскоро открития
    "Кораб-майка "

    промен ми вижданията !
  • 69 КОМЕНТАР ДО МАЛОУМНИЯ

    2 9 Отговор

    До коментар #65 от "За инфлацията":

    Така ли ти казаха да пишеш?!? Кажи им да сменят матрицата, че тази вече се строши!!

    Коментиран от #75

  • 70 уж можеш

    10 1 Отговор

    До коментар #12 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    преференциално но само ако е в твоя избирателен район иначе и аз му симпатизирам като един от много малкото останали честни комунисти-идеалисти които не се продадоха на запада като останалата гмеж в бсп/бкп или измислената левица пък да не споменавам изобщо пребоядисаните като гн0м@ и младата смяна "демократи" наследници на дъртата бкп номенклатура

    Коментиран от #81

  • 71 Подлогата

    9 2 Отговор
    ВРЕМЕ Е ДА ПЛАЧЕМ ЗА АМЕРИКА!
  • 72 Даааа

    13 2 Отговор
    Бомбардировките бяха последната голяма атака от страна на Съединените щати във войната във Виетнам, при която американските военни хвърлиха повече от два пъти количеството бомби, пуснати през цялата Втора световна война. С общо 7,6 милиона тона бомби, хвърлени от януари 1962 г. до декември 1972 г., войната във Виетнам видя най-много бомбардировки от всеки конфликт в историята, еквивалент на 380 бомби над Хирошима, всички от една страна.
  • 73 Даааа

    12 2 Отговор
    Бомбардировките унищожиха почти всяка значителна част от индустрията и инфраструктурата на Севера, оцелели след предишни бомбардировки. 80 процента от електрическите станции бяха загубени, над 1600 военни съоръжения и фабрики от всякакъв вид бяха напълно унищожени. До края на операцията стана трудно за американските военни плановици да избират цели, тъй като толкова малко останаха .... Мащабът на бомбардировките може да се илюстрира с няколко статистики. През 1972 г. двата града са били 957 000 жители. 40 000 тона бомби се равняват на 84 паунда смъртоносен бризантен експлозив за всеки мъж, жена и дете. Размерът на бомбардировката, 40 000 тона, е двойно по-голям от този на атомната бомба, унищожила Хирошима, оценена на 20 000 тона.
  • 74 мелезар менчеф

    3 8 Отговор
    кога ще последваш примера на сина си?🔫
  • 75 Факт е :

    15 2 Отговор

    До коментар #69 от "КОМЕНТАР ДО МАЛОУМНИЯ":

    За инфлацията,
    Са виновни единствено САЩ !
  • 76 Всеки го знае !

    13 1 Отговор
    ЕЦБ и САЩ отпечатаха почти 8,4 трлн. долари и евро, .... НЕ Русия, а ЕЦБ и САЩ ! Те са основният виновник за инфлацията.
  • 77 рада дълбоката

    10 1 Отговор

    До коментар #35 от "Алооооуу":

    И ти какво предлагаш бе АЛООООООО?! С АЛОООООО какво ще промениш ? Дай идея ЛЮБИТЕЛЯ НА ГОЛЕМИТЕ БУКВИ !?
  • 78 Бойкикефф

    5 0 Отговор

    До коментар #41 от "Българин":

    ти ли си бе да те е.......а ?!
  • 79 ИМПЕРИАЛИСТ

    12 1 Отговор
    Инфлацията е порочен, банков изкуствено създаден финансов инструмент. Ясно е, че инфлацията се прави от банките, не е от пазара...
    НЕ Е НОРМАЛНО, ПРИ НЕПРЕКЪСНАТОТО ПОВИШАВАНЕ НА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТТА НА ТРУДА И ЕФЕКТИВНОСТТА НА ПРОИЗВОДСТВОТО, ЦЕНИТЕ ДА РАСТАТ.
    Заради натиска от инфлация е презапасяването с храни и хранителни ресурси и последващото им изхвърляне на сметищата, както и презапасяването със суровини и дълготрайни активи, а също и баснословното инвестиране във всякакви щуротии от абстракционистки картини до гащите на Жозефина.
  • 80 НЕ на САЩ, НЕ на Атлантическият слугинаж

    10 2 Отговор
    Да се освободим от Американско Робство другари !

    Коментиран от #94, #95

  • 81 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    8 1 Отговор

    До коментар #70 от "уж можеш":

    Ама само "УЖ" ❗
    Защото гласът ми се брои първо за
    БаСиПачата❗
    И ако спечелят само един мандат ще влезе само Първия в листата ,
    ако ще всички да са пуснали преференции за В.Е. ❗
    Избират ТЕ ,
    не НИЕ
    ❗❗❗❗
  • 82 Това не е инфлация а спекулация

    6 0 Отговор
    Всеки търговец е борсов спекулант със своите си цени в своя си магазин ако искаш
  • 83 И САЩ

    10 2 Отговор
    Бомбандираха мирна София ! Терористи.

    Коментиран от #96

  • 84 оня

    6 2 Отговор

    До коментар #7 от "Българка":

    Къдъно, я слагай престилката и марш в кухнята:))

    Коментиран от #90, #91

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Читател

    9 1 Отговор

    До коментар #56 от "Прокопий":

    И къде тази повече икономика другарю кафенета и фризьорски салони не са икономика а заводите дето ги затвориха приватизатори те.Оделно сме намалели с 3 милиона за 30 години.
  • 87 Бай Иван

    2 10 Отговор
    Ей тоя агент и комунист като го слушам как иска да нямаме съвременни оръжия се чудя има ли руски паспорт .Сигурно чака Путин да дойде и да го назначи президент .Както чакаше Янукович в Украйна .Голем патриот .8635
  • 88 ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ПП И ГЕРБ

    5 2 Отговор
    АКО ТЕХНИТЕ ЛИДЕРИ СТАНАТ КОПЕЙКИН И ЕНЧЕВ НО САМО СЛЕД КАТО АРЕСТУВАТ СЕГАШНИТЕ ,,ЛИДЕРИ" И ПРАТЯТ В СИБИР НАСТОЯЩИТЕ ИМ ЧЛЕНОВЕ - КРАДЦИ И ПРЕСТЪПНИЦИ !
  • 89 Алооооуу

    1 6 Отговор

    До коментар #19 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    "Комлпетентния" коментатор, Нали знаеш ,че ако не беше намесата на Алианса в бивша Югославия ,сега нямаше да си жив, но услужливо го забравяш ,НЕБЛАГОДАРНИК ,величаещ се с пустословието си!!!

    Коментиран от #100, #101

  • 90 Онзи

    2 3 Отговор

    До коментар #84 от "оня":

    Я се разкарай бре мурзилко?!?
  • 91 Съпруга и

    1 1 Отговор

    До коментар #84 от "оня":

    Ела да ти сложим нещо друго?
  • 92 Хирошима и Нагасаки се случиха заради

    5 1 Отговор

    До коментар #38 от "дцфж":

    САЩ, САЩ ! .....и ако бяха направили атомната бомба няколко месеца по рано и в Европа щяха да я хвърлят ! 100%
  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Прозрял

    3 3 Отговор

    До коментар #80 от "НЕ на САЩ, НЕ на Атлантическият слугинаж":

    Най често задавания въпрос: Колко ли трябва да си кух и празен, за да защитаваш една кауза, която изгубена?!?
  • 95 Доброжелател

    2 3 Отговор

    До коментар #80 от "НЕ на САЩ, НЕ на Атлантическият слугинаж":

    Пий си лекарствата на време другарююююю!!
  • 96 второкласник

    3 1 Отговор

    До коментар #83 от "И САЩ":

    Хайде обявете война на Русия и да видите няма ли да бомбандират мирна София??
  • 97 Едни само говорят

    0 0 Отговор
    Други само пишат,но никой не действа.ДОКОГА? Има само факти: Инфлация, мизерия и навеждане. ДОКОГА? F-16 е решението на проблема.Ние пенсионерите сме най-зле.
  • 98 Маррия

    2 0 Отговор
    Искам умният българин да си помисли (или да си помечтае) какво ще стане, ако спре войната, спрат въоръженията. Каква икономия на метал и експлозиви, колко спасени хора (за загубите на военно-промишления арсенал не ми е жал. Сега само те печелят). И всички ще запеем песента на Б.Карадочева - И само си викам ДАНО!
  • 99 бл.134 в Zап. парк

    4 0 Отговор
    Айде , бе .Инфлацията , се овладява с празни приказки за постоянно и непрекъснато увеличения на доходите ,компенсациите и помощите за бизнеса .Ако това не помогне се налага да се прибегне към вуду магия , играене на ръченица , и покупка на още един 69 апартамент в южните квартали
  • 100 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    0 0 Отговор

    До коментар #89 от "Алооооуу":

    "Объркал си стратегията , пич ❗
    / както бе слоганът в една реклама/
  • 101 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    4 1 Отговор

    До коментар #89 от "Алооооуу":

    Що не започна , че войски на Нидерландия бяха разположени в Сребреница месеци преди събитията там ❗❓
    Ама се изнизаха, като ПР@ДН@ЛИ в опера❗
    А защо бяха там? Защото бушмените бяха клали сърби , та се страхуваха от сръбския отговор ❗
  • 102 Само питам

    1 3 Отговор
    И какво предлага господина, национализация в индустрията и колективизация на селското стопанство?
  • 103 Браво

    7 0 Отговор
    Велизар Енчев 👍..............
  • 104 Иван Георгиев

    1 0 Отговор
    Да, има България, историческа, промита памет след 1944г., в продължение на 45 години. Срам за скритите истински факти за милата ни БЪЛГАРИЯ. СРАМ ,кандидат от левицата...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол